עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PuppEDogg,

יש לי את הבעייה הזאת כבר הרבה זמן, כשאני משחק והתמונה זזה מהר מידי אז יש מין שבירה כזאת של התמונה כאילו זה לא זורם חלק ואני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. בהגדרות אני משתדל לא להכביד על המחשב למרות שהוא די חזק ואני לא מפעיל פילטרים כאלה ואחרים וגם את הg-sync אני מבטל (אולי זאת הבעיה). יש לי כרטיס מסך r9 280x של MSI ומסך של דל מדגם U2312HM

2. שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב כאשר אני לוחץ על כפתור RESET המחשב נתקע ולאחר זמן מסויים מבצע את ה-RESET. בנוסף מרגע הדלקת המחשב מלחצן ההדלקה ועד שהמחשב עולה למצב של ה-BIOS לוקח זמן ממושך. כאשר הזמן עובר המחשב עולה ומגיב כמו שצריך. ניסיתי לנתק את הארד דיסק ולראות את זמן התגובה מרגע ההדלקה וזה לא השתנה (חשבתי שאיזה התקן גורם לבעיות) בדקתי גם את הספק והוא מוציא 12 יציב. המחשב נקי מאבק המאוררים עובדים, הרכיבים אינם מתחממים מעבר לרגיל. המפרט שלי הוא : לוח אם : GA-H55M-UD2H מעודכן לגרסה האחרונה מעבד: INTEL I3 530 2.93Ghz זיכרון : kingston 6GB מחולק ל-2 2GB ו- 4GB מהירות 1333 Western Digital 500GB אודה לעזרתכם, אלירן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. עדכנתי לגרסאת EFEI F9C (בטא), אני מעוניין לבצע שינמוך חזרה לגרסאת 6 או 7. גרסאת 8 עושה לי בעיות בSLEEP יצרתי USB עם EFIFLASH ואני מקבל אותה הודעת שגיאה שהגירסא המותקנת עדכנית יותר. אולי יש אופציה לעלות את הBACKUP מה DUAL BIOS? יש מלא ג'מפרים בלוח אבל לא מצאתי בMANUAL של הלוח איך עושים זאת... מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston HyperX Predator Series 16GB DDR3 2133 כרטיס מסך:GIGABYTE GTX 770 4GB Windforce GV-N770OC-4GD ספק כח:SEASONIC X650 GOLD

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן, ברשותי מדפסת BROTHER J470 והיא עובדת מצויין חוץ מהעובדה שהיא לא מדפיסה PDFים ישירות מהאינטרנט (יוצאים דפים ריקים). כשאני מנסה להדפיס דפים סתם המדפסת כן מזהה את המלל. כשאני מוריד את המסמכים למחשב אז המדפסת פתאום מזהה את המלל והכל בסדר. הדרייברים מעודכנים ואני משתמש בגרסה האחרונה של פיירפוקס. למישהו יש כיוון?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Nightbeat,

הכרטיס הוא dual-X 7970 של Sapphire. כשקיבלתי אותו הוא היה רץ על 28-33 מעלות בשיא הקיץ. (בIDLE כמובן), כיום הוא רץ על 46-51 מעלות בIDLE, ודיי קר באיזור שאני גר בו. פתחתי את המארז ו2 המאווררים שלו פועלים. אני משתמש בTRIXX להגדרת פרופיל מאווררים אבל זה ממש לא עוזר, הכרטיס נשאר על טמפ' גבוהה, והרעש של הקירור מאוד מציק. יש רק מסך אחד שמחובר אל הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת מצדיקה מימוש אחריות? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by LunaticGTX,

המקלדת שלי בצורה ספונטנית מתנתקת ומתחברת וחשבתי שזה המקלדת אז לקחתי לחברה שלי כדי לוודא. והכל בסדר אצלה. העכבר עובד מצויין אין בעיות איתו. ניסיתי את כל הכניסות של הUSB USB3 and USB2 ניסיתי כבל אחר עם המקלדת, (יש לו כבל נשלף) כיביתי את הקונטרולר של USB3 בלוח אם. עדיין יש בעיה. מקלדת Cooler master trigger cherry black מה אתם אומרים לקנות PCI של USB2 ב40 שקל בKSP לראות אם זה עוזר. או שיש לי בעיה ענקית ואני מסכן את כל המחשב שלי? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה. זה כרגע התנתק ואני אצל החברה. יששש, עדיין יש לי אחריות על מקלדת. תודה לאל חשבתי יש לי בעיה במחשב.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  7. Started by taltola,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן המתנתי למשחק הזה, ועד שהוא יצא לצערי הסאונד לא עובד במשחק (מקורי). יכול להיות שמדובר בדרייברים? איך ניתן לדעת איזה דרייבר אני צריך להוריד? או שיתכן בכלל שמדובר בבעיה אחרת? בינתיים לא שמעתי על מישהו נוסף שיש לו את הבעיה הזו, לכן אני מתאר לעצמי שמשום מה הבעיה היא רק אצלי, אבל זה מוזר מאד מפני שכל שאר המשחקים עובדים בצורה תקינה לחלוטין...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kokoki,

שלום, קניתי מערכת חדשה (חוץ מהכרטיס מסך שהשארתי את הישן מסיבות תקציביות) והרצתי לה בדיקת 3dmark אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על התוצאה שהתוכנה הגיעה כי אני לא ממש מבין בעניין, תודה. התוצאה כאן - http://www.3dmark.com/3dm11/9001624

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shinshi,

שלום, הבעיה במחשב היא, מספר דקות לאחר ההדלקה ה taskbar וכל מה שקשור לווינדוס לא מגיב. לא ניתן לפתוח תיקיה חדשה, לא ניתן להשתמש בלחצן start, אך חלונות פתוחים ממשיכים לעבוד כרגיל וניתן לסגור אותם. ניתן להגיע ל task manager רק ע"י לחיצה על CTRL+ALT+DEL, וברגע שנכנסים לשם, מופיע windows - not responding. מה הבעיה, ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? (האחריות למחשב הסתיימה) תודה, שמעון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yamdan,

שלום, קניתי השבוע מחשב חדש, וגיליתי שבחנות לא חיברו את הכרטיס מסך ( Sapphire hd 7950) ללוח אם והשאירו לי תעבודה. אז נאלצתי להיעזר בחבר, והתקנו את הכרטיס מסך ללוח אם בעצמנו (asus b85) הבעיה צצה שחיברתי את המחשב פעם ראשונה, גיליתי שלכרטיס מסך שלי אין כניסה של VGA , ואילו המסך שלי ישן ויש לו רק יציאה של VGA לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, HDMI וDISPLAY PORT אז מה שעשיתי הוא, ניסיתי לחבר את הVGA באמצעות מתאם VGA to display port -לא עובד ניסיתי לחבר את הVGA לכרטיס המסך באמצעות מתאם DVI -גם לא עובד אבל שחיברתי את המתאם DVI ללוח אם דווקא, המסך כן הגיב מה יכול להיות הסיבה לכך ? אולי הכרטיס מסך לא הותקן כראוי או הכרטיס לא תקין ? או שמא החיבור והמתאמים לא תקינים ? או אולי יש סיבה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Chumlee,

למה המנהל משימות מזהה 8155 מגה בייט במקום 8192 מגה בייט ? יש לי 8 גיגה' שעשיתי PAGE פייל היה רשום מומלץ 12232 מגה כי במנהל משימות רשום שיש לי 8155 כפול 1.5 אז זה יוצא 12232 אבל בתכלס זה צריך להיות 8192 כפול 1.5 שזה 12288 איפה נעלם ההפרש 56 מגה ? אין לי כרטיס מסך OB

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DIPSET,

שלום, יש לי נייד סמסונג מדגם NP530UC שקניתי לפני כשנה ומספר חודשים. בזמן האחרון הוא נהיה איטי יותר ויותר, למשל אם פתוחים כ 20 חלונות כרום וקובץ אקסל, הוא מתחיל לקרטע (כשפעם זה היה פחות קריטי). ביטלתי ב MSCONFIG את כל הדברים שעולים בסטרטאפ וגם את השירותים שלא נראו הכרחיים, כמו של ADOBE ו APPLE, אבל זה לא ממש עזר... מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by orjerby2013,

אתמול המחשב נכבה לי 3 פעמים עקב הפסקות חשמל. אני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל מאז המחשב מתחיל לקרטע לי, מין תקיעות קטנות ומהירות שאני יכול לשים לב אליהן בזמן משחק וגם בגלישה. התקיעות מופיעות במשחקים למרות שיש לי 150+ FPS. איך אני יכול לבדוק כדי להיות בטוח שהבעיה היא המעבד? - - - תגובה אוחדה: - - - לא יאומן! התקנתי דריבר ישן יותר וזה עובד פרפקט. ויותר מזה, עכשיו המשחקים עובדים טוב יותר מבעבר. אל תתקינו את הדרייבר החדש AMD 14.11.2 Beta !!!

14. Started by Lidor Abu,

אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי עם סיסמה אך בלי סיסמה אני כן מצליח ,יש לציין שמכל מחשב אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי עם אותו הכרטיס רשת,אשמח לקבל עזרה

15. Started by elon dror,

כבר כמה זמן שהרמקולים של המחשב שלי לא עובדים ואני לא מבין למה יש לי מסך L22H81 של mag והמסך מחובר למחשב בחיבור hdmi יש תמונה במסך אבל אין צליל!!! הרמקולים של המסך עובדים (שאני מעביר לטלוויזיה שומעים קול) וגם הכבל בסדר גמור. בדקתי ושום דבר לא מסומן על off בהגדרות שמע ואני לא מבין למה אין צליל עוד משהו נוסף: לפעמים שאני מדליק את המחשב יש רעש מהרמקולים כמו פצפוצים כאלו כאילו הכבל לא מחובר עד הסוף והם עוברים אחרי 10 שניות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לפתור אותה שירשום בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by glowrix11,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע עם כרטיס מסך - GAINWARD GeForce GTX 970 Phantom 4GB. בנוסף קניתי כבל DVI מהחנות שקניתי בה את המחשב. הכל עבד נהדר כמה ימים ואז התחילה בעיה מוזרה - כל זמן מסוים (לא קבוע) המסך ניהיה שחור לכמה שניות וחוזר לעצמו ישר, לפעמים זה היה קורה כל כמה דקות ולפעמים כל כמה שעות. חשוב להדגיש כי הבעיה לא הייתה רק בהרצה של משחקים כבדים אלא גם בגלישה רגועה באינטרנט. בכדי לבודד את מקור הבעיה חיברתי את המסך עם כבל VGA (בכרטיס אין יציאת VGA רק DVI אבל מגיע איתו מתאם וחיברתי דרך המתאם) והבעיה אכן הפסיקה והתגלתה בעיה חדשה - כשהוא מחובר עם הVGA בעת הרצת משחקים כבדים המסך מרצד (מעין פסים כאלו שזזים למטה). אציין גם כי התקנתי את כל הדריברים הכי חדשים וכו.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. התקנתי לפני כשבועיים - שלושה התקנה נקייה של ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט (SP1), ובשבוע-שבועיים האחרונים יש בעיה מוזרה ומציקה, בה כל הסאונד במחשב פשוט מפסיק לעבוד באופן רנדומלי. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא או ריסט למחשב, או ריסט לWINDOWS AUDIO דרך SERVICES.MSC. עשיתי CHKDSK וכל הTOOLS של ווינדוס, הדרייברים הורדו מהאתרים של אותו רכיב בגרסא הכי חדשה ובווינדוס XP שהיה מותקן לפני לא היה בעיה עם הסאונד. גם בתחילת השימוש עם הווינדוס 7 לא זכור לי שהבעיה הזאת הייתה קיימת ואני לא מצליח לשים לב לאיזהשהו PATTERN קבוח שגורם לבעיה, לפעמים כשאני עוזב את המחשב היא נעלמת מעצמה. הלוח אם הוא P5KPL-CM של אסוס כאשר רק אוזניות ומיקרופון מחוברים בחיבור 3.5. אני די עובד עיצות בעניין, גם חיפוש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, הוספתי למחשב שברשותי כונן SSD בנוסף על 2 כוננים קשיחים הנמצאים כרגע בתצורת RAID 0. אני רוצה להשתמש בכונן ה-SSD ככונן ראשי ולבטל את תצורת ה-RAID משני האחרים. בזמן ההתקנה קבלתי את ההודעה הבאה "CANNOT BOOT FROM CD-CODE 5 ". צירפתי קובץ DXDIAG. כמו כן מצורפת תמונה של הביוס, האם צריך לשנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. המסך: viewsonic 2370s/2370 כרטיס מסך: (radoen R9 280x (MSI התמונה קופצת פעם בכמה דקות, וזה קורה בעיקר בדפדפן (chrome) גם הכרטיס מסך וגם המסך יחסית חדשים (חצי שנה), אני לא עושה OC לשום דבר, וחוץ מהבעיה הזאת הכל תקין ואין בעיות יציבות. עדכתי דרייבר (catalyst 14.9 whql). כשאני עובד עם הכרטיס מסך של המעבד (core i3 4130), הבעיה נעלמת. *יש לציין שאת הכרטיס הזה קניתי מחנות (בינתיים לא נגלה מי...) אחריי שקניתי אצלם radeon HD7970, והוא היה תקול אז החלפתי אותו, וגם הכרטיס השני היה תקול. אז אם תאמרו לי שצריך פשוט להחליף כרטיס זה לא יהיה מפתיע. אבל השאלה היא אם זה אולי משהו שקשור לדרייברים של AMD...? או אולי לדפדפן עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Batels,

אמא שלי קנתה מחשב מסוג Asus x555LA והוא ללא ווינדוס. בעבר כבר התקנתי כמה ווינדוס לכמה מחשבים שונים אבל לא מסוג ASUS, שמתי את ההתקנה של הווינדוס בדיסק און קי וחיברתי למחשב החדש, לחצתי מהר על delete וזה הכניס אותי לתפריט, הגעתי שם לBios ושם לpriority אבל זה לא הראה לי את האפשרות של הדיסק און קי, חשבתי לצרוב על דיסק את ההתקנה אבל אין לי דיסק עם גודל מתאים... מה אפשר לעשות? האם יש דרך להתקין את זה? מישהו חווה את זה בעבר? עריכה: ניסיתי לעבוד דרך הסרטון הזה: אבל בגלל שזה לא אותו סוג מחשב זה לא עזר, כאילו הופיע לי מסך חדש עם Intel בצד אבל לא הופיעה לי האפשרות להפעיל את המחשב עם USB, והעדכון של הביוס אצלי הכי גבוה זה 308 ובסרטון הוא אומר שאפשר להתקין עם USB רק מביוס של 500…

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  21. Started by taleli,

שלום לפני שבוע הופיע לי תקלה בוינדוס ,windows dedicated a hard disk problem ונאמר שיש לגבות את המידע שבHARD DISK ולהחליפו. החלפתי אותו והתקנתי את הוינדוס מחדש ושוב עולה אותה תקלה. יש למישהו פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  22. שלום לכם, היום קיבלתי את המחשב שרכשתי יום ראשון מKSP, להלן כל נתוני המחשב - מעבד -Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 קירור למעבד -Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan For Intel s775, 1156 לוח אם -Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון -G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כ.מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב DVD -Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח -Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU התקנתי היום וינדוס 7, הורדתי את התוכנה speccy ותראו מה מוצג…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by popop,

הדלקתי את המחשב (מחשב חדש פחות משנה וחצי) לאחר מנוחה ארוכה (כלומר התקלה לא התרחשה תחת מאמץ) וגלשתי בדפדפן כרום, אולי רק שני טאבים היו פתוחים. המחשב עבר למסך כחול ובו הודעת השגיאה irql_not_less_or_equal והוא עשה DUMP כלשהו עשיתי ריסטרט והמחשב עלה למשך 8 שניות בערך ואז שוב נכבה ואז שוב ניסה לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. לאחר שניתקתי אותו מהחשמל לכמה דקות המחשב שוב חזר לעבוד וקיבלתי הודעה אם אני רוצה שחלונות יחפש לי את הפתרון לבעיה העתקתי את הכתוב מהדו''ח: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000100 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FF…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avicii962,

יש לי מדפסת שמחוברת בצורה אלחוטית (עם הוויפי) הבעיה שזה לא אייפי קבוע לראוטר זה כל הזמן מתנתק לי וכל הפעלה מחדש של הראוטר או כל כמה זמן יש החלפת אייפי ואז צריך להתחבר שוב למדפסת. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים