תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לעוזרים : הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל... שמתי לב בחיבור Main פין מס' 20 חסר זאת אומרת ממש ריק שמה בחריץ ושום כבל לא מחובר שמה...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
תראו אני קניתי לפני איזה חודש זיכרון של 512 של PQI CL3 400MHZ DDR ספק וכרטיס מסך קיצר כול פעם שהייתי ניכנס לדפדפן זה היה עושה לי דוח שגיאות ובכללי לפעמים הוא נתן לי דוחות שגיאה של בעיות התקשתי לSKYPC והם אמרו לי שכנראה שהזיכרון שקניתי מהם לא מתאים ללוח אבל אני ראיתי תזכרון כאילו הוא עבד אז החליפו לי לזיכרון של KINGSON 200MHZ ואחרי זה זה לא עושה לי דוחות שגיאה בכלל אבל לפעמים שאני ניכנס לדפדפן זה עושה לי פעם בה לא יודע זה נורמאלי או שחזרה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 2 כונני דיסקים, אחד DVD של קרייטיב ואחד צורב של SONY. היום הדלקתי את המחשב ורציתי להכניס דיסק מוסיקה, אני מכניס והוא לא מפעיל אוטמטית, אני נכנס למחשב שלי והכונני דיסקים פשוט נעלמו. במנהלי התקנים אני מוצא התקן אחד שאני לא יודע אם הוא קשור, חשוב לציין שהדיסקים נפתחים כרגיל והנורה שלהם מהבהבת כשאני מכניס דיסק, אך המחשב לא מזהה אותם כלל במחשב שלי. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב נתקע (התצוגה קופאת לכעשר דקות ואז הוא מאתחל את עצמו ללא הפסקה, בשלב מסויים נתקע בביוס ולא ממשיך) לאחר זמן כלשהוא (בין עשר דקות למספר שעות) הבעיה לא קוראת באופן קבוע אלא לפעמים. בדיקת מאווררים גילתה שאחד המאווררים של הכרטיס מסך מתקשה להתניע (וגם עם התנעה ידנית מסתובב לאט מהרגיל), אז אני מעוניין להחליף אותו. 1. האם זאת עשויה להיות הבעיה? 2. איך מחליפים מאוורר כזה? (אין לי בעיה לאלתר עם מאורר אחר אם אין אופציות סבירות) 3. האם זה מכוסה במסגרת אחריות של הכרטיס ? נראה לי שהוא עדיין באחריות. אם אני זוכר נכון זה הדגם של הכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#ov הקירור הוא כנראה מסוג WINDFORCE 2X
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
האם מספר מערכות ההפעלה משפיעה על מהירות המחשב? יש לי win me ו win xp pro אם אני יוריד אחת מהם מהירות המחשב תעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא חדש. כרטיס מסך intel hd graphics מעבד-,intel icore 7 2600 CPU, 3.4GHZ, 16 RAM המחשב הוא חדש והוא לא מריץ על 60 fps אפילו משחקים לא כבדים כמו LOL,בנוסף כאשר אני נכנס למשחק כמו cs:go הכל נורא מקרטע אפילו רק לזוז בהגדרות אי אפשר אשמח למענה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי לפעמים נתקע בשלב הMEMORY TESTING(במסך של הביוס כשהמחשב עולה) מה שאני עושה כדי לפתור את זה-אני מוציא את הסוללה של הביוס מהלוח אם כדי שהביוס יתאפס ואז הבעיה מסתדרת אבל גם באופן זמני יש לי זיכרון שרץ בDUAL CHANNEL(מפרט מלא בפרטים שלי) ולוח אם של ג'יגה-בייט EP35DS3R REV 2.1 עכשיו הכל בסדר כבר עשיתי כמה הפעלות מחדש והכל עובד טוב אבל אני מפחד שהבעיה תחזור על עצמה אז אני נמנע כמה שיותר מלכבות את המחשב או להפעיל מחדש למרות שהיום הפעלתי אותו כמה פעמים מחדש והכל היה טוב אגב זה כבר בעיה שקרתה לי בעבר ואני זוכר שהלכתי לחנות(סקאי פיסי) והם החליפו לי את הלוח עוד לא הרצתי בדיקות של MEMTEST
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב עם חלונות XP בעברית. בכניסה לכונן F (דיסק קשיח) נמחקו כל הקבצים במפתיע. מה עושים? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
לפני פרמוט קל,רציתי אולי לנסות לפתור את הבעיה. לאחרונה המחשב התחיל לעלות מאוד איטי בזמן האחרון,ולוקח לו לפחות 5 דקות עד שהכל עולה ואפשר לעבוד על המחשב חלק. ניסיתי למחוק ספייורים התקנתי אנטי וירוס חדש - מחקתי את הכל והיה דיי הרבה,אבל עדיין הוא עולה איטי. בנוסף לזה,כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה שגיאה על כל קובץ שרץ בווינדוס,בכל שגיאה הוא אומר "XXXXX אינם תמונה חוקית של הWindows",וזה על כל תוכנה שאני פותח. מה שגם כן,ביטלתי את רוב האפשרויות באתחול של הMsconfig של רוב התוכנות,שהמחשב יעלה יותר מהיר,זה עזר אבל הייתי יכול לרוץ מהר גם עם התוכנות האלה. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ?.. יש לי בעיה במחשב. הזמנתי לאחי חלקים חדשים למחשב והרכבתי אותם והכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה. החלטתי שאני רוצה לבדוק אם הזכרונות שהזמנתי לאחי (1GBx2 של OCZ) יעבדו יותר טוב (בגלל שהתזמונים שם נמוכים יותר משלי וגם ש - 1GBx2 יותר טוב מ - 512MBx4) מה - 512x4 שיש לי במחשב (2 של GEIL ו - 2 של OCZ). התקנתי אותם במחשב, העלתי את ההגדרות של ה - OC (טכנאי מחשבים עשה לי אותו) שהיו לי עם ארבעת הכרטיסים של 512 שהיו לי מקודם (שמתי את אותן ההגדרות כי אני יודע שה - 1GBx2 של ה - OCZ הם אותו דבר כמו ה - 512Mbx2 של ה - OCZ שיש לי רק ההבדל הוא התזמונים והמהירות) והמחשב עלה, נכנסתי ל - GTA IV וראיתי שיש שיפור קל איתם. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש כדי לבדוק משחק אחר ששכחתי…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שאלה בנושא מפצל 3 פינים למאוורר של מעבד GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 יש לי לוח של SEASONIC 620W וספק של אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הקירור של המעבד של SCYTHE MUGEN II מאחר וכל החיבורים אצלי תפוסים רציתי לדעת אם אני ישים מפצל על החיבור של המאוורר זה עלול להוות בעיות כדוגמת זה Akasa AK-FY320 3 Pin Fan cable splitter (AK-FY320) [AK-FY320] תודה רבה אביחי
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג: emachines E627 2GB Ram , win 7 32 bit. ( דרייברים מעודכנים ) המחשב איטי מאוד. במנהל המשימות ה-CPU 100% אולי זה קשור..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן) התקנתי גרסאות שונותשל דרייברים וזה עדיין ממשיך להופיע לי וגם שהמחשב מכובה ורק המסך דולק עדיין יש תפס הזה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך LCD של סמסונג 713B
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום וברכה, רכשתי לפני יותר משנה מחשב נייד , ידעתי שלפחות לתקופה הקרובה כאני ישתמש בו יותר בבית מאשר בחוץ ולכן תכננתי להשתמש בו כPC - רוב הזמן (לחבר מסך) , עכבר ומקלדת וכדומה ולהשאיר. (קניתי את המחשב בידיעה שישמש אותי גם כמחשב נייח) ועל סמך גם בחרתי מחשב נייד של מהסדרה asus x555LN וקניתי אותו (http://www.asus.com/IL/Notebooks/X555LA/), מה שלא לקחתי בחשבון ולא בדקתי לפני הקנייה הוא שהסוללה של המחשב פנימית (לא נשלפת) מה שלא מאפשר לי להשתמש בו כמחשב נייח ולא לפגום עד כמה שאפשר בסוללה. השאלה שלי היא איך ניתן עד כמה שאפשר להפוך נייח אני רוצה לדעת אם אפשר לנתק את הסוללה באופן וירטואלי (אני מאמין שכן ואשמח לדעת איך לעשות זאת , אני חושב שניתן למחוק דרי ברים אבל אני …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הרמקולים עובדים! חיברתי לMP3 .. והרמקולים עבדו בעבר במחשב כולה עשיתי ריסט.. לא זוכר או הפעלה מחדש ואין לי פתאום סאונד! בכל התוכנות ובדקתי זה לא על מיוט מה זה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
שלום, אז קודם כל הדיסק הקשיח שלי הוא WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1. חילקתי אותו ל2 PARTITIONS.. אחד עם כ20 ג'יגה שמיועד להתקנת הווינדוס XP פרופשיונל ותוכנות חשובות, והשני כ100 ג'יגה לקבצים חשובים שלי. אז המחשב שלי הודבק בוירוס מסוים שפגע לי במערכת האימייל ובכל מיני פונקציות במחשב, והייתי צריך לפרמט את הPARTITION שהגדרתי שבו הוינדוס XP היה מותקן. אז פירמטתי אותו דרך התקנת הNEW (לא UPGRADE) של הWINDOWS XP עוד בזמן שהווינדוס פועל. אחרי זה אני עושה התקנה מחדש דרך הדיסק, אני עושה פרמוט NTFS לאותו PARTITION בלי בעיה וזה מעתיק את קבצי ההתקנה ואז זה עושה ריסטרט תוך 15 שניות. כאן מתחילה הבעיה. המחשב לא ממשיך בהתקנה דרך ההארד דיסק, אלא עדיין מוגדר בBOOT FROM CD. אז אני מגדיר ידנית ל…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
כשאני פותח את הדיסק של ווינדואס 7 דרך המחשב שלי מופיע לי ככה : http://www.israup.net/images/b6cf365...c2a7cac7fb.JPG מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי. לא יודע מה קרה פתאום במחשב שלי אבל יום אחד הוא החליט לא לקלוט את הכבל שלי,אז נאלצתי לקחת ממחשב אחר כרטיס רשת ולחבר אנטה וזה כן קולט. עכשיו מבחינת אינטרנט ופינגים הכל מצויין אבל משום מה המהירות הורדה היא חצי ממה שהיה לי..יש לי 30 מגה ,עם הכבל הייתי מוריד מקסימום 3.4 מגה לשניה בערך ועכשיו המקסימום זה בערך מגה לשניה שזה ממש איטי (ובדקתי בכמה אתרים שאני יודע שההורדה צריכה להיות מקסימלית) אז רציתי לשאול אותכם איך אני מתתקן את זה שהמחשב יקלוט את הכבל ? צריך להוריד איזה דרייבר או משו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. הווינדוס שלי עודכן לגרסה האחרונה שלו. 1803. אני רוצה לעשות לו ריקוברי לגרסה הקודמת שלו. בכל המדריכים שנתקלתי בהם עד עכשיו כתוב שאפשר לעשות את זה עד עשרה ימים מהעדכון. ואחכ זה אבוד. האם יש דרך לעקוף את זה? לעשות rollback אחרי הזמן הזה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני תלמידה במכללה בסוף כל יום הלבורנטים מכבים את כל המחשבים ברשת יש דרך למנוע את הכיבוי? (זה תמיד קורה באמצע משהו חשוב...) אמרו לי שיש פקודה בCMD זה נכון? אם כן מה היא? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה והיא--- אני מכניס מיקרופון והמחשב לא מזהה אותו, ניסיתי כמה מיקרופונים אבל לא עובד אז הנחתי שהבעיה היא בכרטיס הקול שלי--- Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller הורדתי דריבר מתאים וזה לא עזר... מה אני יכול לעשות? לא בראש שלי לקנות כרטיס קול :-\
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב נייח שהמאוורר הגדול שלו מעל לוח האם הרעיש הוא הוחלף על ידי לאחר ההחלפה המחשב אינו עולה הוא נדלק משמיע ציפצופים אך התמונה במסך אינה עולה נורת המתח במארז החיצוני דולקת מה יכולה להיות הבעיה תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-