עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by coben,

נעלם לי ה Local Area Connection, והכרטיס לא מופיע במנהל התקנים יותר.(כמובן שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרכו) שאני בוחר באפשרות show hidden devices אז מופיע לי ה packet scheduler miniport של הכרטיס, אבל לא הכרטיס עצמו. הכרטיס הוא realtek rtl 8168 על לוח ASUS (מובנה). דברים שניסיתי ולא עזרו: להתקין מחדש את הדרייבר. להסיר אותו בעזרת כלי של ASUS ולהתקין אותו שוב. windows update. windows restore ללפני הבעיה. מה לעשות ?? תודה.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by frogman,

האם הלוח הנ"ל תומך SLI או רק ריבוי צגים?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by DanielHatuka,

נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by kobibo,

המחשב שלי דלוק 24/7 ושמתי לב כי כל כמה ימים בערך כשאני בא בבוקר למחשב המסך שחור,נורת המסך מהבהבת המחשב דלוק אבל אין תצוגה גם לאחר הזזת העכבר ואו המקשים.אין ברירה אלא לבצע ריסטרט למחשב . בטלתי את כל מה שקשור לניהול צריכה חשמל (דיסקים, Hibernet וכו') המסך מוגדר להכבה לאחר 10 דק' ללא עבודה. המחשב כבר עבר פירמוט דרייבר 8.3 מותקן, יש O.C אבל לא נראה שזה קשור טמפ' מסך נעה בין 48-50 מעלות. יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 07:27:17 כנראה שהשאלה אינה מתאימה לפורום הזה.מנהלים ניתן להעביר אותה לתמיכה הטכנית?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by shahar07,

שאלה! יש לי כרגע מערכת ויסטא עם 2 HD אשר פועלים בצורת RAID 0 אני הולך לפרמט את המחשב ולעבור לXP האם אצטרך להגדיר את ה RAID 0 מחדש ?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by orir31,

בזמן שאני משחק במחשב בעיקר crysis אבל גם משחקים פשוטים יותר, מתחילים אחרי כמה דקות קולות צפצופים קצרים וארוכים אבל בעיקר מרגיזים מתוך המחשב. אני משער שלוח האם אחראי להצקות. זה פשוט מרגיז ומציק. מישהוא יודע מה הבעיה? איך אפשר לפתור אותה? מפרט: CPU E7500 MB GA-P35-DS3R MEM CORSAIR 2GB 800MHZ VID FOXCON 8800GTS 320MB WD 320MB COOL MINI TYPHOON

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by avidan28,

שלום יש לי קרוב מישפחה שיש לו מחשב פנטיום 4 מבוסס על הלוח שכתוב בכותרת בעבר שאלתי על הלוח עכשיו יש לי שאלה על דואל צאנל שלא עובד משום מה. לפי CPU Z אלה הזיכרונות שיש לו אחד מהם חדש לפני יומיים הישן : PC2 4300 נותן 266 מהצ החדש : PC2 5300 נותן 333 מגצ הבעיה שהתוכנה מזהה אותם ב single chanel ולא dual Chanel אני יודע שהתדירות השונה קובעת פה משהו אבל איך אפשר בכל לכפות עליהם "לעבוד יחד" לפי עולם המחשבים הנמוך ביותר קובע.אז איך פה זה לא משפיע? ניסיתי בביוס להגדיר ידנית ובכל זאת עדיין single chanel תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by nfch11,

יש לי חלונות xp.ויש כמה קבצים שכשאני מנסה למחוק מופיע לי הודעה שהקבצים בשימוש. אני מדגיש שניסיתי למחוק גם אחרי שביצעתי ריסטט וכיבוי למחשב. ניסיתי למחוק דרך טוטאל קומנדר וגם לא עבד .יש איזה דרך או תוכנה בבקשה להצליח למחוק

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by arvas,

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by NAND,

שלום, לאחרונה עברתי מלוח אסוס מבוסס ערכת שבבים H87 ללוח אסוס אחר בעל ערכת שבבים Z77. אחרי המעבר הופיע סימן כזה: ואחרי לחיצה עליו הופעל אשף לזיהוי הבעיה: בהתחלה חשבתי שמדובר בהתנגשות דרייברים בין ה Chipset הקודם לבין הנוכחי, כי לא מחקתי שום דבר מהכונן לפני מהעבר ולאחריו. אחרי זה הסרתי את הדרייבר של הצ'יפסט ושל כרטיס הקול ואז התקנתי את הדרייברים המתאימים מהאתר של ASUS, אך ללא הועיל. לאחר מכן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחשב, אבל עדיין המצב נותר על כנו. מעבר לזה כמובן ניסיתי לחבר את הרמקולים לחיבורים שנמצאים בקדמת המארז (שהם מחוברים ללוח דרך כבל HD Audio), אבל גם במקרה הזה אין סאונד. מה אפשר לעשות במצב הזה? עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה שמציקה/מטרידה ומורידה לי את חווית הגיימינג בזמן משחקים מסוימים, הבעיה היא בזמן שאני משחק, כשאני מתמקד עם העכבר על רקע/אופק ומזיז את בצורה איטי אני מקבל מן מיקרו תזוזות מגומגמות במקום לקבל תחושה חלקה של 60-120 fps (כאילו עקבה של העכבר לא מדויקת, זה יותר מורגש בתנועה אלכסונית איטית). לעומת זאת כשאני מנסה בתזוזה עם בקר PS5 שלי הכל עובד חלק להפליא והחוויה טובה. ה fps בהמשחקים עצמם יציב על 70-100 יציב ללא גמגומים. אם זאת בעכבר עצמו מורגשים הגמגום בתנועת העכבר הנ"ל. לא מצליח לעלות על גורם הבעיה, החלפתי עכבר לא ממש עזר , ניסיתי לשחק בהגדרות ללא פתרון, כרגע מפרט רזולוציה 1440p. עכבר רייזר אולי כי העין שלי רגישה מדי לתנועה ל…

13. Started by bd,

בעיה בכונן DVD! ...עזרה? אני רוצה לצרוב דיסק.. אני לוחץ על הכפתור שעל הכונן..אין דיסק בכונן אני רוצה להכניס דיסק ריק......והמגירה לא ניפתחת הוא עושה רעש כל פעם שאני לוחץ נדלק האור צהוב של הכונן הוא חושב ולא נפתח לוחץ מלא מלא פעמים אולי אחריי 200 לחיצות ברצף הוא נפתח !! ניסתי לפתוח גם דרך נרו וגם עם CTRL+E ולא עוזר צריך לחכות מלא זמן........ שיש דיסקים בפנים הכונן נפתח על הלחיצה הראשונה...לא משנה אפילו סתם דיסק שקוף .....! מה הבעיה הכונן שלי הוא זה הדגם..עלה לי 200 שקל..לפני שנה בדיו'ק Toshiba-Samsung TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. הפסקת חשמל שרפה משהו בספק כח. החלפתי אותו, והמחשב עובד, אבל: מאיזור המאורר עולה ריח שרוף. מה קרה? וגם: כאמור החלפתי ספק כח(מ-420W ל- 300W). לספק החדש 300W יש לו הרי 2 חיבורים ללוח אם: אחד רחב צבעוני (נכנס ל PW1) ואחד ריבועון קטן, 4 מקומות(2 חוטים צהובים ו-2 חוטים שחורים). כאשר אני מכניס את הרחב ללוח אם אז המחשב עולה + הריח של השרוף. כאשר אני מכניס גם את החיבור הקטנטן ללוח אם אז המקלדת נדלקת + הנורה במארז אך המחשב לא נדלק... מה זה אומר? לוח אם epox ep-8rda3

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. ערב טוב, יש לי בעיה שהמחשב לא משדר למסך. ניסיתי להחליף מסך אך הדבר לא עזר. חשוב לציין שהכל קרה לאחר כמה הפסקות חשמל. האם יש פתרון לבעיה או שהלוח נדפק?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by Tom3bar,

חשוב! חשוב! חשוב! מבקש לדעת מהו החיסכון האמיתי בצריכת החשמל במעבר ל sleep mode הן במחשב והן במסך?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. זה המקום הנכון לפרסם את זה כן? :-[ פשוט אני פה בלחץ כי כל שנייה המחשב משתגע לי.. ככה כי וירוס נכנס לי למחשב ועושה לי pop ups וכל מיני דברים כאלו וגם חל איטיות במחשב ובאקספלורר.. יש לי אנטי וירוס קספרסקי 5 מעודכן הוא מצע 2 וירוסים ומחק אותם אבל עדיין זה לא עוזר.. עשיתי סריקה בתוכנהAd-Aware SE Personal והוא מצא כמה דברים ומחקתי אבל עדיין לא עוזר.. ומוזר כי כל שנייה נכנס לי פופ אפים שהמחשב נגוע בspyware ושולח לי כל שנייה אתרים של אנטי וירוסים וכדומה אבל אני לא מוריד כלום כי אני חושש שזה גם וירוסים... מה אפשר לעשות בנתיים חוץ מלפרמט? תביאו תוכנה נגד spy ware וכדומה בבקשה זה חשוב

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שלום חברים, לאחר התקנה מחדש של המחשב אני נתקל בבעיה ובא מופיעה ה"מסך כחול" והמחשב עושה ריסטרט. זה קורה מידי פעם בלי סיבה ברורה. הודעת השגיאה שמופיעה אחרי ההפעלה מחדש של המחשב כוללת: BCCode: CS BCP1:002876A0 BCP2:00000002 BCP3:00000001 BCP4:80538160 OsVER:5_1_2006 SP:1_O Product:256_1 יש לציין שזאת התקנה טרייה של XP וזה קורה עוד לפני התקנה של דרייברים כלשהם מלבד של הכרטיס מסך (clab radon 9200 128M) וזה כרטיס מסך חדש. בחיפוש בתמיכה של Windows אין שום הזכור של המספרים שמופיעים בשגיאה שציינתי. איך אני יכול לדעת מה המספרים האלה אומרים ומה גורם לבעיה? איך פותרים את זה? רב תודות. ארז

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by shahar77,

יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. ישנם 2 חיבורים נוספים מעבר לחשמל ולכבל הנתונים. מישהו יודע מה הייעוד שלהם - אני יודע שאחד מתחבר לכרטיס קול אבל לא ברור לי מה זה נותן והשני אני אפילו לא יודע למה הוא נעוד תודה.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  21. אני חייב אותה לא יודע מאיפה להשיג .

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  22. אז ככה,חבר שלי התקשר אליי אמר לי המחשב לא נדלק,הלכתי אליו,על המסל היה כתוב לבדוק את הוידאו,פתחתי את המחשב,ראיתי המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב ,שיערתי שנשרף הכרטיס,אז עכשיו הא מתקשר אליי אומר לי שמישהו אמר לאבא שלו לנתק את כל הכבלים מהמחשב(כולל חשמל),ולהחזיר,ועכשיו המחשב שלו עובד. עכשיו שאלתי היא,מה הקשר בין ניתוק כבלים לפעולת המחשב?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by alonyardeni,

קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by smulikon,

לא מצליח לי... הורדתי את התוכה אבל הקטע של הדגלים שצריך לא ניראה לי עובד... רשום שצריך להוריד קובץ של 200 מגה בערך או שאפשר להשתמש ישר דרך הרשת אינטרנט... למישהו זה עבד בלי להוריד את ה200 מגה??

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

היי, יש ברשותי שלושה הרדיסקים, שני IDE ועוד אחד SATA, כעקרון רציתי שהסאטא יחזיק את וינדוס, אבל ההתקנה של וינדוס סירבה לקבל את ההארדיסק סאטא בתור כונן C, לא משנה מה עשיתי בביוס (אם אתם מכירים את הבעיה ויודעים לסדר אותה אשמח), בסוף ביטלתי את כל ההארדיסקים האחרים מהביוס והשארתי רק את הסאטא, באופן מפתיע, ההתקנה זיהתה את כולם אבל הסאטא היה כונן C, וכך התקנתי, הבעיה היא שאחרי שוינדוס עלה והחזרתי את ההארדיסקים יש בעיה אחרת, נגיד ואני נכנס לכונן F ( כונן של הסאטא) , יש איזה 3 שניות שבהן "המחשב שלי" נתקע ומפסיק להגיב, ורק אחרי זה אפשר לגשת לכונן. ככה זה עם כל הכוננים, ושמתי לב שזה מוריד מאוד מביצועים של הכונן כאשר כמה תוכנות קוראות\ כותבות ממנו במקביל. ניסיתי: להסיר דרייורים של אנ…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.