עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by soundf,

אהלן . דבר ראשון מפרט נמצא בחתימה יש לי בעיה, והיא צצה רק בזמן שאני משחק מסך כלשהו. במיוחד ב FarCry3 . ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו המחשב נותן לי זימזום אזהרה כלשהיא.... הזמזום בוקע מהספיקר שיש בלוח אם. בדקתי אם זה בגלל התחממות-זה לא בגלל זה- המחשב בטמפרטות שלא עוקפות את ה40 מעלות כנל הכרטיס מסך בדקתי אם זה בגלל שמשהו לא מחובר כראוי-הכל מחובר מעולה בדקתי אם זה בגלל שאחד המאוורים לא פועל-כולם פועלים כולל ה2 שעל הכרטיס מסך , אבל שמתי לב שבלי שום קשר אם אני יעצור את המאוורר של המעבד ( שהוא על מצב אוטומטי-רוב הזמן לא מדליק את עצמו) אז יופיע הזמזום הזה שוב. אני מזכיר שוב, המחשב מקורר מעולה, לא בטמפרטורה גבוהה,אין משהו שמפריע למאווררים להסתובב, והתקלה צצה רק שאני משחק מש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שאלה לגבי תיקון או החלפת ספק כח במארז מחשב HTPC. קיימת בעיה בניסיון להפעיל את המחשב - המחשב אינו עולה ובניסיון שלו לעלות נשמע קול מיחידת הספק, שנשמע כמו קושי להתניעה. רק לאחר מספק פעמים של Restart המחשב עולה תקין. המאוורר אינו עושה רעש גם בשלב של הניסיון לעלות וגם לאחר העליה ולכן נראה לי שהבעיה היא מיחידה אחרת בספק הכח ולא במאוורר. מדובר בספק כח שככל הנראה הוא חלק אינטגרלי מהמארז מסוג Jsp-Tech EZCool T280B קישור: www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19055#details לפי האמור במפרט בקישור מדובר בספק כח: 400 וואט ATX(PS2) standard power supply פתחתי את המארז ולא היה ברור לי האם ניתן להסיר ולהחליף את הספק - וזו גם השאלה הראשונה - האם ניתן להסירו ולהחליפו בספק חדש. השאלה…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  3. Started by ronte,

מדובר במחשב DELL INSPERION 5010 באחריות. לאחרונה המחשב החל להיתקע, הוא קופא לדקה ואז משתחרר בזמן שהוא קופא התמונה קפואה ואי אפשר להזיז את העכבר ודברים הפועלים ברקע לא זזים. בנוסף הוא התחיל להתחמם ונראה שהמאוורר שלו עובד שעות נוספות וקשה יותר. המסך נכבה מידי פעם לכמה שניות וחוזר. זכור לי שיש לDELL כלי שיודע לאתר בעיות חומרה בלוח\הארדיסק\מסך וכו'. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שניתן לבצע את זה? וכיצד ניתן לאבחן אם יש בעיה בהארדיסק\לוח\מסך וכו'? והאם יש דרך לפתוח טת המחשב ולנקות מאבק אולי בגלל זה הוא מתחמם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  4. Started by barak353,

אני מתכנן לרכוש את ה-Radeon R9 X270כאשר הוא ישווק בארץ, יש רק משהו שאף פעם לא הבנתי ואשמח אם תסבירו לי אחת ולתמיד, יש לי לוח אם מדגם: GA-B75M-D3H איך אני יודע אם הכרטיס מסך:Radeon R9 X270 יוכל להתלבש על הלוח אם הזה. עריכה:מצאתי איזה אתר שמביא את רשימת כל הלוחות אם שמתאימים לכרטיס מסך שציינתי לעיל, והלוח אם שלי הופיע שם. אז זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  5. Started by IDOnoach,

יש לי WIN7 64 ואני מעוניין להכין USB עם WIN7 64 למחשב חדש שקיבלתי. התוכנה המקורית של הוינדוס לא מאפשרת לי לעשות את זה. היא טוענה שתוכנה אחרת משמשת בכונן ולא מאפשרת לי להתקין. מישהו מכיר את הבעיה? למישהו יש רעיון לפתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  6. Started by yambtz,

היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by elaa56,

[h=1]בהדלקת המחשב מופיע לי חלון- ''שגיאת מערכת -תמונה פגומה-PROGRA~2\MUSICT~1\Datamngr\x64\mgrldr.dll אינו מיועד לפעול ב windows או שהוא מכיל שגיאה. נסה לתתקין את התוכנית שוב עי אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או לספק התוכנה'' מה הכוונה?[/h]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by elaa56,

מה עושים הלאה?

9. Started by Eviljelly,

שלום, לאחרונה המחשב נתקע (התצוגה קופאת לכעשר דקות ואז הוא מאתחל את עצמו ללא הפסקה, בשלב מסויים נתקע בביוס ולא ממשיך) לאחר זמן כלשהוא (בין עשר דקות למספר שעות) הבעיה לא קוראת באופן קבוע אלא לפעמים. בדיקת מאווררים גילתה שאחד המאווררים של הכרטיס מסך מתקשה להתניע (וגם עם התנעה ידנית מסתובב לאט מהרגיל), אז אני מעוניין להחליף אותו. 1. האם זאת עשויה להיות הבעיה? 2. איך מחליפים מאוורר כזה? (אין לי בעיה לאלתר עם מאורר אחר אם אין אופציות סבירות) 3. האם זה מכוסה במסגרת אחריות של הכרטיס ? נראה לי שהוא עדיין באחריות. אם אני זוכר נכון זה הדגם של הכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#ov הקירור הוא כנראה מסוג WINDFORCE 2X

10. Started by Burkey,

שלום לכולם בטרם אני מחליף מחשב, רציתי את עצתכם. יש לי מחשב ישן, עם מעבד (core 2 dou 6300 (conroe ו - 3 גיגה זיכרון. לפני מספר שבועות הוא התחיל לעלות מאוד לאט, לעיתים BOOT של חלונות היה לוקח 10 דקות. נשברתי ופירמטתי את המחשב, התקנתי את חלונות מחדש. זה עבד בסדר יום וחצי, ושוב לקח לו המון זמן לעלות. לאחר יומיים נוספים, המחשב לא עלה בכלל, עשה לעצמו אתחול ואפילו התקשה לעשות BOOT מ - DVD. לאחר שהצלחתי לעשות BOOT מ - DVD, פירמטתי שוב, וחלונות עלתה, אך לאחר הכיבוי הראשון, שוב מסך שחור, אך הפעם שמתי לב לסימנים שמערכת ההפעלה עובדת, ורק לא רואים כלום. ניתקתי את כבל ה - DVI, שמתי VGA, ופתאום זה עובד, אך המסך מרצד כמו טלויזיה משנות ה - 70. תחושת הבטן שלי היא שכרטיס המסך לא בסדר, שזמן …

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. Started by RONEN1N,

שלום התקנתי את התוכנה Mozilla Thunderbird במקום Windows Live Mail ואחרי שהגדרתי אותה אני לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלי וגם כל הודעה חדשה נכנסת לכמה רגעים ל"דואר נכנס" ואז פשוט נעלמת. מישהו יודע אולי מה הסיבה להעלמות?

12. Started by amitrotem,

המחשב בתקופה האחרונה, מידי פעם ובעיקר במשחקים קורס. ניתקתי את הדיסק והמחשב עבד בצורה תקינה (מערכת ההפעלה לא מותקנת על דיסק זה) הורדתי את HDTUNE ומצ"ב התוצאות. הדיסק הלך?

13. Started by KerA,

הכונן של הדיסקים פשוט לא קורא יותר ואני חושב שאני דפקתי אותו. אתמול ניסיתי לצרוב שירים דרך הווינדוס. הכנסתי דיסק ריק של 702 מגה. בדרך כלל שצורבים משהו דרך הווינדוס אז גוררים את כל הקבצים שרוצים לתוך כונן התקליטורים ו צורבים. הפעם קרה משהו מוזר. אני נכנסתי למחשב שלי (ווינדוס 7) ואז פעמיים אל כונן התקליטורים כדי להיכנס ולגרור קבצים. אבל זה שאל אותי אם איך אני רוצה לצרוב . צריבה רגילה או צריבה של 80 דקות (וזה לפני שבכלל בחרתי מה לצרוב) לחצתי צריב רגילה ואז זה רשם לי מאתחל...... זה סיים את הפעולה פתאום אני רואה כאילו זה צרב לי. רשום לי 697 מגה תוך 702 ושאני נכנס לכונן התקליטורים זה רושם לי :" העבר קבצים כדי לצרוב" אמרתי ננסה. פתאום אני גורר שיר ואני רואה שזה מעתיק לדיסק כמו ש…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by etainoy,

שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש: TOSHIBA Satellite P75-A7200. ניסיתי למצוא את הגדרות של פד העכבר, ולהגדיר את הלחצנים. הקליק הימני לא פעיל או שפעיל רק עם שתי אצבעות. איפה אני יכול למצוא את ההגדרות שאחראיות לתפעול של העכבר, כבר בדקתי את כל ההגדרות שאני מכיר (Contol Panel -> Mouse) תודה מראש, איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eladlang,

שלום, בוינדוס 7, באופן אקראי, אני מקבל בלו סקריין עם הודעה על תקלה 0000124. אני מבין שמדובר בתקלה בחומרה, אך אינני יודע לאיזו חומרה יש בעיה. משום מה אני לא יכול לצרף לפוסט הזה את קובץ ה-DUMP שנוצר בעקבות התקלה ואני לא יודע לפתוח אותו. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד לפתוח את קובץ ה-DUMP ולזהות את התקלה בחומרה. תודה.

16. Started by 3emi,

כבר תקופה מסויימת שההארד דיסק של המחשב כושל אבל מצליח למשוך בכל זאת אתמול נתקלתי בבעיה שרציתי להריץ CHKDSK בבוט של המחשב וקיבלתי בעיה שבדיקה ביטלה את עצמה שוב ושוב חפשתי ברשת ומצאתי בן אדם שנתן פתרון לרשום ב CMD את השורה CHKNTFS /T:0 דבר שיגרום שלא יהיה ספירה לאחור לקראת הבדיקה ואת הושרה הזאת כתבתי בוינדוס ואחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב אכן הפתרון הזה עבד והמחשב נכנס לבדיקת דיסק רק שאז התברר שיש בעיה אחרת הבדיקה נתקעת כל פעם ב 11 אחוז רציתי לכבות את המחשב להתחיל מחדש ולדלג על הבדיקה אבל זה היה בלתי אפשרי בעליל בגלל שהכנסתי 0 שניות ספירה לאחור לקראת הבדיקה והיה בלתי אפשרי לדלג או לבטל את הבדיקה ככה שאי אפשר היה להכנס לוינדוס ניסיתי ללחוץ F8 ולהעלות את המחשב בכל צורה אפשר…

17. Started by maordor8,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. לאחר הפסקת חשמל המסך כבה בכניסה לווינדוס ,רק במצב safe mode המסך עובד , ניסיתי לאפס הגדרות ביוס ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לא עזר מה יכול לפתור את הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי. היה לי כבל של HDMI נוסף מחובר לכרטיס גרפי לטלוויזיה ,הוצאתי את הכבל והמסך במחשב חזר לעבוד .

19. http://srv2.jpg.co.il/5/526f36bfda0d1.jpg' alt='526f36bfda0d1.jpg'> מה יכולה להיות הבעיה? זה מחשב נייד חדש של lenovo. לא ידוע לי ששיניתי משהו... ניסיתי להתקין מחדש את גרסה 10 וזה לא נתן לי. אפילו שדרגתי לגרסת preview של internet explorer 11 וגם אחרי קצת זמן הופיע המסך הכחול... בבקשה תעזרו לי! חייב להיכנס דרך הדפדפן הזה! תודה רבה!

20. Started by Shlomi XD,

אהלן קניתי מחשב חדש, קיבלתי אותו היום. אני מקבל ארור שכותב לי - "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר שXINPUT1_3.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו." התקנית משחקים מחדש, וזה קורה בכמה משחקים שונים. עזרה?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  21. Started by henfood,

לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP ופשוט הכנסתי דיסק צרוב של מערכת הפעלה והתחלתי להתקין עכשו אח שלי קנה מחשב נייח ושאני מכניס את אותו דיסק של הווינדוס פשוט לא עולה שום דבר יש מסך שחור- אין אפילו BIOS ניסיתי ללחוץ על כפתורים- F12 F9 F8 DEL ALT כול הכפתורים במקלדת ושום דבר לא עזר בדקתי את החיבורים של המסך- הכול בסדר מה זה יכול להיות עוד?

22. Started by o0ORO0o,

רכשתי כונן חיצוני 750GB של Transcend דגם 25M3, יש לי מחשב E SERIESי SONY VAIO עם יציאת USB 3.0 כשאני מעביר קבצים מהמחשב לכונן דרך הUSB 3.0, מהירות העברה היא 60MB\S מקסימום. עצרתי את העברה באמצע, חיברתי את הכונן לUSB 2.0 ומהירות העברה הייתה כ25MB. כתוב בהרבה מקומות שהמהירות של USB 3.0 היא פי 10 מUSB 2.0, לכן אני חושד בבעיה. מה אמורה להיות המהירות המקסימלית? יכול להיות שצריך להפעיל משהו בכונן? אולי להפעיל דרך ההגדרות במחשב את הUSB 3.0 של המחשב הנייד?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4326[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by avivkah,

שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש, עכשיו אני בשלבי התקנות והגדרות. הדבר הראשון שעשיתי זה להגדיר בדיסק מחיצה מיוחדת למערכת ההפעלה. מכיוון שהוא הגיע עם windows 7, ניסיתי לבצע את החלוקה של הדיסק עם הכלים של מערכת ההפעלה. הבעיה היא שהכיווץ המקסימלי שהיא היתה מוכנה לבצע עבור המחיצה בה יושבת מערכת ההפעלה היא למחיצה של 250GB, לי אישית זה נראה גדול מידיי, לכן הורדתי תוכנה וכיווצתי אותו ל - 80 GB. כרגע אני לא רואה בעיה עם פעולת המחשב, השאלה היא, האם הפעולות שלי לא יפגעו הפעולת המערכת בעתיד? מה הגודל המינימלי המומלץ כדי לעבוד עם המערכת? מדובר על WINDOWS 7 עם 64 ביט (גודל הדיסק המקורי הוא 50 GB) יש לי דיסק שהיה במחשב הישן שגודלו 500GB, הייתי שמח להפוך אותו לדיסק נוסף במחשב או דיסק גיב…

דיונים חדשים בפורומים