תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב אינטל C2D E6700 עם לוח ג'יגהבייט P35-DS3L ושני ג'יגה זכרון - מאז שהדלקתי את המחשב היום (כמה שעות) אני לא יכול לגשת לכוננים שלי (יש לי 2 צורבי סאטה, אחד סמסונג והשני LG - השני נרכש לאחרונה כיוון שחשבתי שהישן התקלקל, אבל אחרי ניקוי פיזי של המחשב התברר ששניהם עובדים), יש לציין כי הם מזוהים בביוס וכי מתח עובר (נפתחים ונסגרים). ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא סימן קריאה צהוב על כל אחד מהכוננים ושגיאה code 19 בנוסח כדלקמן - Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) אני באמת לא נתקלתי בבעיה כזו בעבר, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם תודה מראש, rMaNe
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כבל HDMI לDVI וכרטיס מסך ATI 1900 XTX טליויזה שלי חדש 37LH50 של LG מחובר למחשב תוכנה ATI מופיע הצג אוטומטי ,בחרתי 2 מסכים מזהים CLONE מאוד הניקוי ללא מפריע אחרי אני בודק בסרטים אבל לא לא ניקוי מסך, יש פס אחד כל זמן יורד ועולה, יש הגדרות של ATI שונים לא הבנתי איך התקן הגדרות אני לא בטוח להסביר לכם יותר ברור או לא שפה שלי לא רמה טובה תודה על הבנה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ומערכת הפעלה אקס פי יש לי על הדרייבר במנהל ההתקנים סימן קריאה כלומר שצריך לעדכן אותו הסאונד עבד טוב שפתאום הוצאתי את החשמל והרמקולים מהמחשב פתאום הופיע סימן הקריאה הזה ניסיתי לעדכן אותו עם הדרייברים שנמצאים על הכרטיס שבא איתו וזה לא מצליח . גם שאני מנסה להסיר אותו זה לא מצליח כל פעם שאני לוחץ find hardware changes הוא מתקין את אותם דרייברים . ואין לי מושג איפה הדרייבר הזה מותקן הנתיב לא מופיע בהתקנה . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב שרכשתי הנה המפרט שלו: 1.INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY 2.ASROCK H67M-GE. 3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ. 4.מארז ANTEC SONATA III w/o PSU 5.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL. 6.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER. 7.SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ. המחשב מריץ WINDOWS 7 ULTIMATE והוא פשוט איטי , לא יצא לי להתעסק עם המחשב יותר מידי רק בזמן האחרון ,אני פשוט שם לב שהמחשב איטי , לדוגמא עם אני פורס קבצי RAR גדולים אני באותו הזמן לא יכול לעשות כלום במחשב כמעט כאילו כלום לא זז.. מה אני צריך לעשות על מנת לזהות מהי הבעייה ? מה מאט אותו בצורה כזו ? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחבר את נגן ה MP4 אבל כאני מחפש אותו בלחיצה על "המחשב שלי" הוא לא נמצא איך אני מאתר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום העברתי כונן dvd rw מסוג nec nd3540a ממחשב אחד לאחר ויש לו בעיה לקרוא חלק מהדיסקים. חלק הוא מציג בתור דיסקים ריקים ושואל אותי אם אני רוצה לצרוב עליהם, חלק הוא מראה בצורה שגויה (לדוגמא דיסק התקנה של מדפסת הוא מראה לי שם איזה קובץ מוזר שאין לי מה לעשות איתו) וחלק הוא מפעיל נורמלי. ניסיתי להפעיל דיסק התקנה של ווינדוס הוא מראה לי אותו כדיסק ריק אבל שהפעלתי את המחשב דרך הדיסק מהsetup של המחשב הוא עבד, כאילו יש איזו בעיה בווינדוס לפי איך שנראה לי. אם יש הצעות אני אודה לכם מאוד
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ? **אם לא אז אוליי יש תוכנה דומה שכן עובדת ???
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת ביתית קווית של 3 מחשבים ויש לי בעיה בהעתקות לדוגמא אני מנסה להתיק ממחשב למחשב סרט אז או שזה בכלל לא מתחיל או שהוא מתעיק ובאיזה 100 מגה שהוא העביר הוא נותן שגיאה זה היה קורה לי פעם במחשב אחר אבל זה הסתדר... בכל המחשבים יש מערכת הפעלה Xp תודה מראש על התשובות.
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הפאנל הזה מספר חודשים וכל כמה זמן "הולך" לי חיישן טמפרטורה אחר. בפאנל הוא מתריע לי "off" ומתחיל לצפצף,ניסיתי להחליף בין החיישנים אבל זה לא עוזר, מישהו נתקל בתופעה הזו ? יש איזה דרך "ביתית" לתקן אותם או שצריך להחליף אותם ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני פשוט לא בטוח באיזה פורום אני אמור לשים את הבעיה. אז אני שולח לינק לפורום גרפיקה שבו רשמתי את הבעיה שלי. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109854.0 אם זה נוגד את חוקי הפורום, מנהלים מיחקו את ההודעה. תודה למגיבים, איציק.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי ליפני שבועיים את המפרט הבא: מעבד AMD BARTON 2500 לוח ABIT NF-7S2 זכרון שני סטיקים של 256MB A-DATA ומארז הכי פשוט שיש הרד דיסק היה לי W.D 20GB. הכל מחובר ועובד עד שנתקע או מתאתחל. הבעייה היא לא המערכת ההפעלה(XP) כי התקנתי מחדש וזה אותו דבר . הטמפרטורה במנוחה היא מארז:39 מעלות מעבד:41מעלות ובעבודה :מארז 45 מעבד 57 האם יכול להיות שהבעיה היא באיזה דרייבר? האם היא החום? יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
סמן העכבר זז על גבי המסך ללא שליטה...מבקש פיתרון לכיוונון או שליטה המחשב הנייד מסוג דל...בעל שני עכברים 1.בצורת כפתור ו 2. פאד עכבר
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הרבה פעמים יש לי שגיאת זיכרון שמוציאה אותי ממשחקים. לפעמים שאני מכבה את המחשב יש שגיאה של זכרון יש לי גם דיי הרבה תקיעות במשחקים למרות שהמחשב שלי בהרבה יותר טוב מהדרישות המומלצות. אני בטוח שאין לי שום וירוס,ספיוור,טרויין, או רכיב זדוני אחר אני בטוח שיש מספיק מקום בהארד דיסק ושאין בו שום בעיה(עשיתי איחוי שהצליח+תיקון שגיאות..) עשיתי בדיקה עם MEMTEST ויש לי שם מיליון שגיאות לא עשיתי שום OC אין לי שום התנגשויות חומרה ובעיות בדרייברים בזכרונות אני חושב שמשהו באמת לא הגיוני.. זה מה שרשום לי בכמה תוכנות: זכרון ראשון: Memory Speed PC2700 (166 MHz) שני: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אבל בביוס רשום לי מישום מה DDR333 ובכלל יש לי 2 זכרונות של 256MB 333MHZ מה זה …
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב חברים , היום בצהריים כאשר באתי לפתוח את המסך של המחשב (המחשב היה כבר פתוח) גיליתי לתדהמתי כי קיבלתי מסך כחול. -לא החלפתי\הוספתי חומרה. -לא התקנתי לאחרונה שום דבר ... מספר השגיאה הוא : XXX STOP: OXOOOOOOOA (0X00000016, 0X00000002, 0X0000000, 0X804E11D2) העלתי קבצי Minidump, והם מצורפים להודעה זו. תודה רבה לכל העוזרים, בברכה, אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר ומקלדת USB יום אחד המקלדת לא הגיבה. המקלדת היתה מחוברת על שקעי הUSB "למעלה" כלומר ליד חיבור המדפסת וחיבורי העכבר והמקלדת הרגילים ואילו העכבר היה מחובר על פנל הרחבה. אחרי שחיברתי גם את המקלדת לפאנל היא שבה לפעול, אבל כעת נותרתי רק עם שני שקעי USB פועלים. עשיתי חיפוש בפורום ניסיתי למחוק את התקני הUSB מהDEVICE MANAGER אבל זה לא עזר. עכשיו שאני מנסה לחבר עכבר ומקלדת רגילים לשקעים הרגילים של עכבר ומסדפסת הם גם לא פועלים. הלוח אם שלי הוא : ABIT kr7d למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום.! יש לי בעיה בסאונד של המחשב... עכשיו אני שומע אותו מקוטע. אני לא יודע ממה זה יכול להיות... עכשיו נגיד אני שם שיר/סרט במדיה פלייר ומעביר לקטע מסוים של השיר אני שומע את הנגיעה שאני שם אותו וזה ממשיך לנגן בלי קול. למה זה קורה? מה אני יכול לבדוק/לנסות לתקן בזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב מקודם פעם ראשונה. רק המנורה של הזיכרון עובדת שום מאוורר לא HD לא כלום עובד ובכלל לא זז הלוח לא מצפצץ לא כלום יש לכם מושג מה הבעיה? לפני שאני נותן לפנדה שירכיבו אותו
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המחשב רושם לי BOOT FAILURE כשאני מפעיל אותו משום מה הדיסק הקשיח שלי אינו מופיע באף הגדרה ב BIOS, מה אני צריך לעשות? נ.ב. אני בספק גדול שהדיסק הקשיח אינו מחובר, למה לא נגעו ולא פתחו את המארז אף פעם, המחשב חדש יחסית.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אחרי שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי ריסטארט אוטמאטי וכשהוא מעלה את עצמו בפעם השנייה הוא רושם לי את ההודעה הבאה: PRIMERY IDE CHANEL NO 80 CHANEL CONDACTOR INSTALLD ולאחר מכן ממשיך את הריסטראטים שוב ושוב למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כמצויין בכותרת - יש לי מחשב AMD Athlon 1333mhz עם 512 RAM DDR-266 וכרטיס מסך מהתקופה שלו MSI StarForce 915 GeForce2 GTS PRO 64MB . אם מישהו יודע מה הם הדרייברים המומלצים לכרטיס מהדור הנ"ל ? ביוצעים\גרפיקה דרך אגב - הכרטיס מריץ לי על המערכת הזו ET בגרפיקה מלאה ב 800x600 בלי FSAA חלק לגמרי - חוץ מהקטעים של ההרבה פיצוצים שזה קופץ ךשניה. תודה מראש, ויטלי.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח מתאים למעבד שלי. יש לי AMD Athlon XP 2000+ והלוח הקודם של גיגבייט נהרס בגלל (ככה נראה לי) שהמעבד התחמם וגרם לספק לצרוך יותר חשמל מה שגם לו להשרף ולשרוף את תושבת החשמל על הלוח. עכשיו הזמנתי Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 ואני לא יודע אם זה הלוח המתאים למעבד כי הוא תומך ב 400FSB ואם אני זוכר נכון המעבד שלי הוא רק 266MHZ או 333MHZ , בקיצור אני צריך עזרה , איזה לוח מתאים לי ? יש לי משהו כמו עד מחר לשנות את ההזמנה אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בקרוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-