עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ערב טוב מדובר בשרת dell poweredge t110. סה"כ הוא עובד בסדר גמור, קצת איטי לפעמים אבל לא נורא, אחרי הכול אני לא אמור להשתמש בו כ"כ. עשיתי לו ניקוי אבק פעם ראשונה מאז שהוא נקנה (4 שנים בערך)... הוא היה נראה זוועה לפנ"כ בקושי ראו את הלוח אם. ניקיתי עם קומפרסור (בזהירות וזה... לא נשבר כלום) וחום ליבות שהיה בסביבות 45 ירד ל38 בערך סבבה. הבעיה היא שעכשיו הכונן הרביעי (האחרון=התחתון ביותר) מגיע ל50 מעלות ומעלה. מקודם הוא היה בסביבות ה-35. יכול להיות שיש סיבה מיוחדת, או שפשוט הרבה אבק הצטבר בסביבתו וצריך לנקות שם? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by yogevzak,

שלום לכולם,המחשב שלי כבה ונדלק מחדש אבל מערכת הפעלה לא עבדה,רשם לי בביוס שהוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר ניקוי קליל המחשב עלה אבל נתן לי הודעת שגיאה. אשמח אם מישהו יגיד לי מה זה אומר.תודה רבה. העלתי תמונה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. Started by itISlupus,

קניתי את המשחק דרך steam הבעיה היא ששלב של ravenholm זה נראה כמו אור יום במקום לילה הבעיה התחילה מיד אחרי השלב עם הסכר איך שמגעים למעבדה של eli הכרטיס המסך של HD7850 עם הדריבר האחרון 13.4 מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. Started by evyatar334,

מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. לפני כמה חודשים התקלה התחילה כאשר מדליקים את המחשב המסך כבוי ורק אור אחד דלוק אבל מה שמפתיע זה שהמאוורר מאחורה (מצורפת תמונה) פועל אבל המחשב לא נדלק ולא מגיב מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  6. התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. הורדתי משחק חדש ושיחקתי בו אחר כך שיצאתי ראיתי שפינות המסך בשחור כלומר שולי המסך הצטמצמו איך אני יכול להחזיר את גבולות תצוגת המחשב בחזרה לאורך כל המסך-תענו דחוף!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Decorator,

שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. Started by Batels,

קיימת תוכנה לנעילת תיקיות?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. Started by amitrotem,

יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. Started by odedra,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  13. Started by shaithebest,

בעיה מוזרה מחשב נייח XP תקין ואין איטיות אבל העכבר USB תקוע ואם הוא זז אז ממש בדיליי SLOW MOTION כל מה שאני מחבר לUSB מאחורה דיסק קשיח חיצוני, איפון , DOK, הכל בסדר רק העכבר לא זז מיותר לציין שניסיתי עם 5 עכברים שונים אין לי PS2 אבל ניסיתי עם מפצל גם לא עזר החלפתי ספק כוח התקנתי דרייברים עדכניים ללוח התחנה הבאה זה לפרמט אבל ממש לא בא לי גיבויים עכשיו לכל האאוטלוק סיוט מיליון מיילים מה זה יכול להיותתתתת?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  14. Started by אליקס,

בימים האחרונות, קניתי מסך מסוג OKITEC 22 אינץ' לאחר שהייתי משתמש במסך קטן, אבל כל התוכניות והסמלים והמשחקים מופיעים בצורה קטנה כאלו אני משתמש במסכי הישן והקטן, מא עלי לעשות , כדי שכל הדברים יוגדרו עם המסך הגדול הזה ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. Started by yuval48,

המחשב נכבה בערך לאחר 10 דק', האמת שאני לא חושב שזה קשור אבל הכרטיס מסך מאוד חם שאני נוגע שם.. וחוץ מזה כל המאווררים עובדים(חוץ משל הכרטיס מסך) איפה הבעיה בדרך כלל במקרים האלה? לוח אם?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by eranisra,

שלום רב, לפני שבועיים רכשתי מחשב חדש מTMS, המפרט הוא: http://www.tms.co.il/preview/spec/epjc2nr7 הבעיה היא שכל בערך יומיים פתאום המחשב שלי פשוט קופא ואני חייב לאתחל אותו מהמארז , השגיאה שאני רואה בEVENT VIEWER שהSOURCE הוא nvlddmkm והשגיאה - The description for Event ID 14 from source nvlddmkm cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer. If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event. The following information was included with the event: \Device\Video3 CMDre 00000008…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. Started by Zeev86,

אהלן. לאחרונה אני מקבל BSOD שניה לאחר שאני מכניס כבל HDMI לטלוויזיה. מה יכול להיות גורם לבעיה? פרטים: 1. בבדיקת הLOG של התקלה יש לי קובץ kernel מודגש במקום הראשון. אם יש צורך להעלות את קובץ הלוג, אעלה אותו היום בערב כשאחזור מעבודה. 2. מדובר על טלוויזיה Samsung UA40EH5000 LED ‏40 אינץ. שמתי לב עוד מהיום הראשון שכשאני מחבר את כבל הHDMI, כל הלוח עם כניסות החיבורים נכנס מעט בפנים. השאלה שלי, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? האם יש סיבה להזמין טכנאי של הטלוויזיה? להחליף כבל HDMI? המקרה חזר על עצמו מספר פעמים ואני לא רוצה שהמחשב ייפגע מזה (מדובר במחשב חדש גם כן). אני מחבר את חיבור הHDMI לכרטיס מסך gtx660ti תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. Started by malksaf12,

מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  19. Started by xena,

זה הלוח שלי:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#manual ואני מנסה להוציא אות מה HDMI המובנה. בנוסף יש לי GTX460 דרכו אני מחובר למסך המחשב. השאלה היא האם יש דרך להוציא אות וידיאו+אודיו דרך ה HDMI המובנה (לא זה שעל הכרטיס מסך), ועדיין לראות תמונה במסך המחשב דרך הכרטיס מסך הלא מובנה? כלומר, שיצא אות כפול. ראיתי במפרט של הלוח שהוא תומך באות כפול אם מחברים לשתי יציאות במקביל שמובנות על הלוח (נניח, HDMI ו DVI), אבל לא ברור לי אם מה שאני מבקש אפשרי. הנה מה שניסיתי ולא הלך: הגדרתי בביוס שתהיה תמיכת וידאו מובנית, וכאשר המחשב עלה, הוא זיהה חומרת וידיאו חדשה. הורדתי והתקנתי דרייבר, והכול נראה תקין. אבל אני לא מוצא, למשל, את ה HDMI באפשרויות קול (Playback Devic…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by Wunderbar,

שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...

21. Started by coperl,

היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. Started by xena,

?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  23. Started by nizans0,

שלום. בכל פעם כשאני מנסה להפעיל את המחשב הוא מגיע לשלב שכתוב Loading operation system ואחרי כמה שניות מאתחל את עצמו ושוב חוזר לאותו מצב.. ניסיתי לשחזר הגדרות בביוס לנתק כל מה שמחובר חוץ מהדיסק הקשיח. הוצאתי סטיק זיכרון אחד. שום דבר לא עזר. הלוח הוא: p55a us3 תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. היי האם יש אפשרות להוריד תוכנה שאני יוכל לראות בה אם היה לי ריסטרט באמצע הלילה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. זה דחוף לי לדעת, מצאתי מציאה באיביי כונן חיצוני במחיר מאוד טוב, הבעיה שמצויין שיש לו חיבור USB 3.0 ולא מצויין 2.0 רציתי לדעת האם המחשב שלי שאין לו יציאות של 3.0 יוכל לקרוא אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.