תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הוינדוס שלי אך הוא לא נותן לי הוא אומר שלא ניתן מיכיוון שההרדיסק שלי לא מחובר {הוא לא מזהה אותו } ההרדיס שלי הוא SATA יכול להיות שצריך דריבר כדי שיזהה אותו ? אם כן אפשר לדעת איך מוצאים לזה דרייבר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כשמנסה להתקין על מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס 7 מופיע לי השגיאות הבאות . מה לעשות http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
משום מה בערך כל שעתיים שלוש מופיע לי במחשב מסך כחול כזה... ואחרי כמה שניות הוא מרסט את עצמו מחדש... מה צריך לעשות???. (הוא כותב מין ספירה כזאת (באחוזים) וכתוב משו בקשר לדיסק קשיח)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
Hello. I cant write hebrew but I can read. My P3 computer is crashing all the time, reset or stuck after a few minutes of work I tried replacing the disk + installing new OS I tried replacing the memory I even tried replacing the power unit, the same result. So, its the mother board or the CPU Which one is more likely to cause the problem ? Is there a way to check ? Thanks !
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג acer 1410, המקלדת אינה עובדת בנייד, חיברתי מקלדת חיצונית באמצעות ה-USB והיא עובדת, הבעיה היא שלאחר שביצעתי ריסטרט, נשמעו צפצופים במהלך עליית מערכת ההפעלה והיא החלה לעלות רק אלרח מספר דקות, כעת אחד הכפתורים במקלדת של הנייד לחוץ ובלתי ניתן להפסיקו, כשהפעלתי "לחץ" על הכפתור, התחלף הכפתור הלחוץ לאחד הכפתורים שלידו, כאמור המקלדת של הנייד אינה מגיבה, האם ניתן לנתקה ולהחליפה במקלדת החיצונית? האם ללכת למעבדת המחשבים הקרובה לביתי או שיש אפשרות להציל את כספי הדל ולנסות לפתור את הבעיה לבד? תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא נדלק ניתקתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הרכיבים המינימלים למחשב לרוץ עכשיו הבעיה היא ככה מהספק כוח יוצא שני חיבורים ללוח אם 1. ארוך גדול על הרבה פינים 2. חיבור קטן 4 פינים ליד המעבד כשאני מנתק את ה 4 פינים המחשב נדלק וכשאני מחבר אותו הוא לא נדלק האם זה ספק כוח או לוח אם ? לדעתי רוב הסיכויים שזה לוח אם אם יש לך דעה אחרת אשמח
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בזמן משחקים יש יל מסך כחול ובדתקי ב WINDBG ומסתבר שהקובץ הוא NDIS.SYS שלפי מה שבדקתי זה קשור לכרטיס רשת זה הדגם שיש לי Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter ) ויש לי תדרייבר הכי מעודכן עשיתי בדיקה גם עם MEMEST והכול יצא תקין יש לי ויסטה 64BIT ULTIMATE לוחם אם EP43-DS3L מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש אפשרות שלא הרבה מכירים אותה זה להפעיל ספק בלי שהוא יהיה מחובר ללוח אם. אני יכול להסביר איך, לוקחים חוט מגולף בשתי הצדדים שלו (חוט של כמה ס"מ מספיק) ובחיבור ATX של ה20 פינים מחברים לפין מספר 14 (הירוק) ולאחד מהפינים של החוטים השחורים, ואז שמכניסים לחשמל הספק נדלק. עכשיו, אני צריך למצוא דרך להפעיל באותה שיטה ספק ישן שהוא לא ATX, מה שמוזר שיש לו את המתג הפעלה של המחשב מחובר לספק עצמו (כנראה שככה זה היה פעם) אבל שאני מחבר לחשמל ולוחץ הספק לא עובד, כנראה שבכל זאת צריכים ליצור איזה גשר. מי שבספק אם הספק עובד, אז בדקתי שאני מחבר ללוח והספק עובד. תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
האם ניתן לראות את המהירות בחלונות? (אולי לא כל כך מתאים לפורום זה)
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
או לאיזה שהם תקלות חומרה? הכוונה שלי שבמקום שהמארז יעמוד הוא ישכב על הצד.. (מקווה שקלעתי לפורום הנכון חח) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס סאונד של מחשב P4 ( ישן) עשיתי uninstall לsoundmax ומנסה להתקין חדש אבל מקבל הודעה- driver not found . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אהלן. במחשב של אחותי (סלרון 1700), פתאום אין תצוגה במסך. בדקתי ב 2 מסכים שונים ככה שזה לא המסך. במחשב יש כרטיס מסך או בורד וכרטיס מסך חיצוני וחיברתי את המסכים לשניהם וזה לא עובד. מה עוד יכול להיות ? לא יודע אם יש קשר אבל הזכרונות טובים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
2אהלן דבר ראשון המחשב הוא חדש לגמרי ואם אתה צריכים אז הנה המפרט: Inter Dual Core 2.8 2*2 1GB 667MHz ram Nvidia 7300 GigaByte 945GZ ... ... ... הבעיה היא כזו: כשפותחים את המחשב ישנה הודעת שגיאה שאומרת שהמחשב מוגדר לשימוש ב-SLI (שני כרטיסים) ולמעשה יש אך ורק כרטיס אחד. מכאן עלתה לי השאלה אולי הוא מנסה להשתמש בכרטיס שיש OB אז הלכתי משם הישר לביוס. שם ראיתי שאין אפשרות לעשות לכרטיס שעל הלוח disable אלא רק שתי אפשרויות : enable ו- enable if there is not another card. כמובן שכבר הייתה מסומנת האפשרות השנייה. מכאן הלכתי ללוח הבקרה לתוך אנבידיה ושם יש אפשרות להפוך ל-SLI אבל היא לא מסומנת. מה אני צריך לעשות???
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום שאלה האם ניתן להחליף מעבד דגם 3550M למעבד I3 ובמה זה כרוך תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, לאחרונה רכשתי עוד סטיק זכרון של ג'יגה אחד בודד. זכרון מסוג DDR 3200 400MHZ של kingston לפני היה לי שני סטיקים של 512MB של Twinmos יושבים על לוח אם של gigbyte, עכשיו, שאני מחשב את שלושתם המחשב לא מתחיל, ביררתי בחוברת הוראות ואין אפשרות לעבוד עם 3 סטיקים רק עם 4 או 2 .. מה אני יכול לעשות במצב כזה? יש איזה אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת או שזרקתי לפח את הכסף הזה? אשמח לשמוע תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בס"ד מה צריך לעשות כדי שההודעה הזו תפסיק לעלות לי כל פעם שאני מפעיל את הOUTLOOK: אין לי יותר את האנטי וירוס הנ"ל.וכנראה שיש שאריות....
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
בנייד מסוג Dell Latitude D820 - תוך כדי הקלדה (למשל ב Word) הסמן מדלג בצורה "עצמונית" למקום כלשהוא במסמך למרות שאני לא נוגע בעכבר! ה touch pad מנוטרל (disabled). האם יש למישהוא רעיון? האם בעיית תוכנה או חומרה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-