תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את ההרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
העכבר שלי עושה המון בעיות ואני לא יודע למה, אם הבעיה היא אבק אז איך אני יכול לנקות, והאם זה קשור לחלק התחתון של העכבר? הבעיות הן בעיקר בלחצנים של העכבר, אני מצליח ללחוץ פיזית, אבל במחשב לא מופיע לי שלחצתי.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב תחילה המיפרט: Q6600 בסטוק ASUS P5N-E SLI ציפסט 650 4X1GB G.SKILL 800 HK 3X250GB 16MB RAID 0 כרטיס מסך POINT OF VIEW 8500GT 256MB הדריברים הם האחרונים מאתר של NVIDIA הבעיה היא: אחרי הדלקת המחשב או ריסטרט הדריברים של הכרטיס מסך נעלמים כאילו לא היו מותקנים ובהוספה/הסרה של תוכנות שאני מנסה להסיר את הדריבר של NVIDIA הוא רושם שקרתה טעות וכניראה שהדריברים כבר הוסרו ואם ברצונך להסיר מהרשימה אין לי מושג איך ליפתור את הבעיה אף פעם לא קרה לי דבר כזה אחרי כל ריסטרט או הדלקה צריך להתקין מחדש עזרה תיתקבל ביברכה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
כבר במשך שבוע אני מנסה לפתוח אימייל-אוטלוק, של מייקרוסופט,וכן סקייפ ואין שום אפשרות זה נצרך לי במידי! מישהו יודע על תקלה במייקרוספט? איך ניתן להגיע למענה אנושי או כל עזרה אחרת מאד אשמח לעזרה..תודה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזאת תוכנה שמראה כמה כוח נשאר לספק וכמה הוא מחלק לכל חלק (כמו: סידירום כרטיס מסך וכ'ו) וואט וכמה נשאר וואט לא בשימוש
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה INTEL NUC D54250WYKH שמתי לב שיש לו IR רציתי לדעת עם איזה שלט אני יכול להשתמש בו או בכלל למה השימוש שלו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הוינדוס שלי אך הוא לא נותן לי הוא אומר שלא ניתן מיכיוון שההרדיסק שלי לא מחובר {הוא לא מזהה אותו } ההרדיס שלי הוא SATA יכול להיות שצריך דריבר כדי שיזהה אותו ? אם כן אפשר לדעת איך מוצאים לזה דרייבר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כשמנסה להתקין על מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס 7 מופיע לי השגיאות הבאות . מה לעשות http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
משום מה בערך כל שעתיים שלוש מופיע לי במחשב מסך כחול כזה... ואחרי כמה שניות הוא מרסט את עצמו מחדש... מה צריך לעשות???. (הוא כותב מין ספירה כזאת (באחוזים) וכתוב משו בקשר לדיסק קשיח)
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
Hello. I cant write hebrew but I can read. My P3 computer is crashing all the time, reset or stuck after a few minutes of work I tried replacing the disk + installing new OS I tried replacing the memory I even tried replacing the power unit, the same result. So, its the mother board or the CPU Which one is more likely to cause the problem ? Is there a way to check ? Thanks !
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג acer 1410, המקלדת אינה עובדת בנייד, חיברתי מקלדת חיצונית באמצעות ה-USB והיא עובדת, הבעיה היא שלאחר שביצעתי ריסטרט, נשמעו צפצופים במהלך עליית מערכת ההפעלה והיא החלה לעלות רק אלרח מספר דקות, כעת אחד הכפתורים במקלדת של הנייד לחוץ ובלתי ניתן להפסיקו, כשהפעלתי "לחץ" על הכפתור, התחלף הכפתור הלחוץ לאחד הכפתורים שלידו, כאמור המקלדת של הנייד אינה מגיבה, האם ניתן לנתקה ולהחליפה במקלדת החיצונית? האם ללכת למעבדת המחשבים הקרובה לביתי או שיש אפשרות להציל את כספי הדל ולנסות לפתור את הבעיה לבד? תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא נדלק ניתקתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הרכיבים המינימלים למחשב לרוץ עכשיו הבעיה היא ככה מהספק כוח יוצא שני חיבורים ללוח אם 1. ארוך גדול על הרבה פינים 2. חיבור קטן 4 פינים ליד המעבד כשאני מנתק את ה 4 פינים המחשב נדלק וכשאני מחבר אותו הוא לא נדלק האם זה ספק כוח או לוח אם ? לדעתי רוב הסיכויים שזה לוח אם אם יש לך דעה אחרת אשמח
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
בזמן משחקים יש יל מסך כחול ובדתקי ב WINDBG ומסתבר שהקובץ הוא NDIS.SYS שלפי מה שבדקתי זה קשור לכרטיס רשת זה הדגם שיש לי Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter ) ויש לי תדרייבר הכי מעודכן עשיתי בדיקה גם עם MEMEST והכול יצא תקין יש לי ויסטה 64BIT ULTIMATE לוחם אם EP43-DS3L מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש אפשרות שלא הרבה מכירים אותה זה להפעיל ספק בלי שהוא יהיה מחובר ללוח אם. אני יכול להסביר איך, לוקחים חוט מגולף בשתי הצדדים שלו (חוט של כמה ס"מ מספיק) ובחיבור ATX של ה20 פינים מחברים לפין מספר 14 (הירוק) ולאחד מהפינים של החוטים השחורים, ואז שמכניסים לחשמל הספק נדלק. עכשיו, אני צריך למצוא דרך להפעיל באותה שיטה ספק ישן שהוא לא ATX, מה שמוזר שיש לו את המתג הפעלה של המחשב מחובר לספק עצמו (כנראה שככה זה היה פעם) אבל שאני מחבר לחשמל ולוחץ הספק לא עובד, כנראה שבכל זאת צריכים ליצור איזה גשר. מי שבספק אם הספק עובד, אז בדקתי שאני מחבר ללוח והספק עובד. תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
האם ניתן לראות את המהירות בחלונות? (אולי לא כל כך מתאים לפורום זה)
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
או לאיזה שהם תקלות חומרה? הכוונה שלי שבמקום שהמארז יעמוד הוא ישכב על הצד.. (מקווה שקלעתי לפורום הנכון חח) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-