עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lidor12303,

שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! הגיעה אליי המחשב היום מורכב ופירמטתי והתקנתי את ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית כולל התקנת דרייברים עכשיו הבעיה היא שבמנהל ההתקנים מופיעה לי השגיאה controller i simple communications מלווה בסימן שאלה צהוב ואין לי מושג איזה דרייבר חסר או בעייתי ואיך אפשר לסדר את זה... חייב בבקשה עזרה ועצות כיצד לפתור תבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by sdrory,

יש לי בעיה מוזרה מאוד עם המקלדת והעכבר בחיבור PS/2. כשמדליקים את המחשב המקלדת מגיבה היטב והלדים מהבהבים, היא מאפשרת להיכנס לביוס ולשנות פרמטרים. אבל אחרי הבוט כשעולה ווינדוס או לינוקס המקלדת כבר מפסיקה להגיב. ב event viewer של XP (שלוקח לו יותר זמן לעלות) מופיע אירוע שהמקלדת החזירה נתונים שגויים בעקבות הריסט. העכבר דרך ה PS/2 לא מגיב אבל עכבר דרך USB עובד היטב (אין לי מקלדת USB). איך זה שבהדלקת המחשב המקלדת עובדת היטב ואחרי שהמערכת הפעלה נכנסת לתמונה זה מפסיק לעבוד? זהו לוח MSI 7309. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by AxeOr,

זאת המערכת שיש לי - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 לוח אם - H77 D3H ומשום מה רק הקטנים עובדים , איך אני יכול להפעיל גם את הסאבופר , יש צורך באיזה דרייבר מיוחד או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…

6. Started by ModChiP,

במשחקים MOH Warfighter וBF3 יש בעיה בקול, הקול קופץ ולא יציב ולפעמים הוא בכלל לא קיים, למשל ב BF3 בסרטונים של הקמפיין הקול בסדר, אבל במשחק הוא קופץ- גם במולטי, אני על ההגדרות הכי נמוכות שאפשר בלי כל הפילטרים. תודה! המפרט בצד.

7. היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. הזיכונות החדשים:CROSAIR DOMINATOR PLATINUM 8GB KIT=2*4GB DDR3 1600MHZ. קניתי זיכרונות חדשים,אשר תומכים בוודאות במצב של XMP,כך גם בוודאות בלוח אם שלי. הזיכרונות הקודמים שלי עבדו במצב XMP,ללא שום בעיות,וכרגע בביוס מוגדרים הזיכרונות (הקודמים,את החדשים עדיין לא התקנתי) על הגדרת הזיכרונות הקודמים שלי=XMP. שאלתי היא כזו:האם לפני,ו/או אחרי התקנת הזיכרונות החדשים - מתי אני צריך לשנות למצב XMP?,אפשר להשאיר אותם במצב של הזיכרונות הקודמים=XMP? תודה רבה מאוד מראש.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. Started by gerweiz,

בבקשה! אני כבר אובדת עצות! היוסר שלי בפייסבוק עושה לייק לדברים שאני לא עושה להם לייק בכלל! [ATTACH=CONFIG]3232[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. Started by nada,

יש לי מחשב בן חצי שנה (אני סובל מהבעיה מהיום הראשון) העכבר והמקלדת שלי למרות שמקבלים זרם לפעמים מפסיקים לעבוד לנתק ולחבר לעיתים רחוקות עוזר. ווכבר לא עוזר לחבר במקום אחר עזרה מישהו???

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. כשאני לוחץ כיבוי המחשב נשאר פתוח ועל המסך כתוב ממתין שתוכנית TASKENG תיסגר ,וככה זה נשאר המון שעות בלי להסגר ! למה זה ? מה צריך לעשות כדי לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. שלום לכולם, המחשב שלי כבה לי מספר פעמים באמצע משחק: CALL OF DUTY 4. (אני יודע שזה ישן, אבל זה סיפור ארוך) במשחקים אחרים דוגמת SIMCITY 4, COMPANY OF HEROES הוא לא כבה, כמו כן גם בעבודה עם מכונות וירטואליות וכ'ו. מפרט המחשב הוא: מארז: antec p280 לוח אם: asus sabertooth 990fx מעבד: amd fx-8150 קירור למעבד: scythe ninja 3 rev.b כרטיס מסך: gigabyte gv-n670wf3-2gd ספק כוח: seasonic x660w דיסקים קשיחים: כונן 1 SSD: SAMSUNG 830 128GB, ועוד 4 כוננים מגנטיים מיצרנים שונים בנפחים שונים שלא עולה על 500GB. את המאווררים של המארז לא חיברתי ללוח אם אלא ישירות לספק כוח, לא הוספתי מאווררים או ביצעתי שינויים כל שהם במארז. אני משחק ברזולוציה נמוכה יחסית: 1024*1280 (זה המקסימום של המסך נכון ל…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by aviv11,

היי שלום אני חדש פה קראתי כבר המון מדריכים להדפסה אוטמטית של מיילים הצלחתי ליצור "כלל" באוטלוק שכל מייל שנכנס מכתובת מסוימת יודפס זה באמת עובד רק זה שזה מדפיס רק את הכותרת ולא את התוכן של המייל יש למישהו פתרון? תודה רבה אביב

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. יש לי איזה וירוס או משהו דפוק במחשב. כל קובץ שאני מנסה להוריד ב IE הוא כותב לי שיש בו וירוס ולא רוצה להוריד אותו. ראיתי מלא מדריכים שאומרים להכנס למצב בטוח ולעשות כל מיני דברים. אבל אף אחד לא נראה לי טוב וכל אחד מדבר על תוכנות אחרות. זאת ההודעה שכתובה לי לאחר סריקה של הקובץ: The file contained a virus and was deleted מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב?

14. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם?ככה יש לי לוח-אם חדש מדגם: MSI Z87-G45 Gaming ומעבד Intel 4770K.מפה לשם הרכבתי את המעבד + לוח הכול תקין. בהתקנת WINDOWS המחשב התעכב להיות מותקן על ספריית GPT ולא ספריית MBR, על בעיה זו הצלחתי להתגבר בערך.הבעיה היא שיש לי 3 כונני SSD שמתוכם 2 גורמים למחשב לקרוס ואילו בלוח-אם והמעבד הקודם זה לא קרה כלל. הם עבדו בצורה תקינה לחלוטין. מה דעתכם הפתרון לבעיה? כמו כן הייתי שמח להמלצות לתוכנת ניהול מחיצות שעולה באמצעות BOOT..!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  16. Started by maxpen11,

אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by lizer2121,

שלום, לאחרונה אני מנסה להיכנס להרבה אתרים והם לא נפתחים טוב למשל ynet לא מציג את כל האתר רק את הכותרת הראשית. youtube לא מנגן שום סרטון. באתרים האלו כתוב לי למטה: ממתין ל- connect.facebook.net מה עושים לזה, זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  18. Started by Ran Tzarfati,

הראוטר מחובר לרשת גדולה ומחוברים עליו מספר דברים שמקבלים IP פנימי, אך אני מתחבר לאחד הדברים דרך ה-IP החיצוני שהראוטר מקבל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. ברצוני להרכיב את הארדיסק של הסוני 3 למחשב ישן האים אני יכול להשתמש בו או שזה לא אפשרי אשמח ליעוץ

20. פרמטתי את המחשב לפני יומיים והתקנתי ווינדוס 8 64ביט. לא התקנתי שום תוכנה מיוחדת. לאחר עדכוני ווינדוס המחשב לא עולה. לפני עלית הווינדוס הוא נעצר על מסך שחור, לפני עדכוני המערכת הווינדוס עבד תקין

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  21. שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI), שיחזרתי את המערכת שבוע ומשהו אחרונה, ניסיתי כבל HDMI אחר וגם בכניסה אחרת בטלוויזיה ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה אפשר לנעול, תודה וסליחה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. ערב טוב מדובר בשרת dell poweredge t110. סה"כ הוא עובד בסדר גמור, קצת איטי לפעמים אבל לא נורא, אחרי הכול אני לא אמור להשתמש בו כ"כ. עשיתי לו ניקוי אבק פעם ראשונה מאז שהוא נקנה (4 שנים בערך)... הוא היה נראה זוועה לפנ"כ בקושי ראו את הלוח אם. ניקיתי עם קומפרסור (בזהירות וזה... לא נשבר כלום) וחום ליבות שהיה בסביבות 45 ירד ל38 בערך סבבה. הבעיה היא שעכשיו הכונן הרביעי (האחרון=התחתון ביותר) מגיע ל50 מעלות ומעלה. מקודם הוא היה בסביבות ה-35. יכול להיות שיש סיבה מיוחדת, או שפשוט הרבה אבק הצטבר בסביבתו וצריך לנקות שם? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by yogevzak,

שלום לכולם,המחשב שלי כבה ונדלק מחדש אבל מערכת הפעלה לא עבדה,רשם לי בביוס שהוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר ניקוי קליל המחשב עלה אבל נתן לי הודעת שגיאה. אשמח אם מישהו יגיד לי מה זה אומר.תודה רבה. העלתי תמונה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  24. Started by itISlupus,

קניתי את המשחק דרך steam הבעיה היא ששלב של ravenholm זה נראה כמו אור יום במקום לילה הבעיה התחילה מיד אחרי השלב עם הסכר איך שמגעים למעבדה של eli הכרטיס המסך של HD7850 עם הדריבר האחרון 13.4 מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. Started by evyatar334,

מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים