עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Xonic,

זה מתיש אותי כל פעם מחדש הווינדוס פשוט לא מזהה את המצלמה, שאני מחבר אותה לUSB (יש לי 6 חיבורים דרך אגב ובכולם אותה דבר) הנורה שבה נדלקת ונכבת ודבר לא קורה. אני צריך לשחק שעות אם הכבל של הUSB והחיבורים שהנורה תשאר דלוקה וזה. היכן הבעיה? המצלמה עובדת, הדרייבר מותקן. :s05: תודה לעוזרים. !

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by rrroonnii,

חיברתי את הכבל מתח של הכרטיס מסך לחוטי חשמל שגם מעבירים חשמל לשאר חלקי המחשב האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by AMD-GUY,

כבר חודשיים יש לי GF6800LE ומאז שהתקנתי אותו מדי פעם המחשב קורס! המסך נכבה, הרמקולים עושים צליל גבוה כזה שעובר ביניהם וריסט לא עוזר, רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. זה לא בעיות חום, זה לא בעיות ספק וזה לא בעיות בווינדוס. יש לכם מושג למה זה? דרך אגב ה- 6800LE שלי היה בתיקון והביאו לי חדש אתמול ומאז ששמתי אותו, HL2 גורם למחשב לקרוס בשניה שהשלב נטען, וכל משחק אחר גורם למחשב לקרוס אחרי כמה זמן... עוד משהו מוזר בכרטיס החדש, אני לא יכול לעשות OC! אפילו אם אני מעלה מגה הרץ אחד לליבה או לזכרונות וקורה אותו דבר כמו למעלה רק בלי הצלילים... למה זה?! ניסיתי לצרוב ביוס של NU כי הזיכרונות שם הם 750 מגה הרץ במקום 700 ב- LE והכל קורס כרגיל כאילו עשיתי OC... למה?!?! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by rednit,

אני עובד עם מסך DELL E228WFP ברזולוציה הטבעית שלו ובחיבור DVI כשאני משאיר את המחשב דלוק לפרק זמן ארוך (מספר שעות) בעת הפעלת המסך אני מקבל מסך שחור ואת הודעת השגיאה הבאה http://img178.imageshack.us/img178/244/errorwr2.jpg יש לציין שהתופעה חזרה על עצמה גם כשביטלתי את ניהול צרכית החשמל של המחשב וכיביתי רק את הסמך ורק ריסט פיסי פותר את הבעיה אשמח לעזרה במציאת פתרון

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. הפריימים של המסך מסתנכרנים במשחקים רק בפריים ה-30 והפריים ה-60 (ועוד כמה פריימים מתחת ל-30) כאשר מפעילים את ההגדרה של VSYNC... אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כלשהי שתגרום לכך שהפריימים יסתנכרנו בכל אחד ואחד מ-60 הפריימים ולא רק בפריים ה-30 והפריים ה-60... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום אנשים אני חייב עזרה דחוף המחשב שלי פתאום הבהב המסך ואז נתקע לי ושכיביתי והדלקתי את המסך היה כתוב לי שהוינדוס חזר מארור רציני .... עכשיו אני ברזולוציה הכי גדולה שאפשר בלי צבעים כמעט את האפור אני רואה לבן את הכחול אני רואה ירוק חיוור והמסך מרצד קצת כזה בנקודות כלאה מה לעשות???בבשההה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Mczestaw,

היי, אז ככה, לפני איזה שבוע נפל לי המחשב, (הספקתי למזלי לגבות דברים בכונן אחר), עכשיו, הבעיה היא כמובן הודעת system boot failed, עכשיו, הבעיה היא שאני מנסה לפרמט את הכונן הקשיח ולהתקין ווינדוס...המחשב שלי לא מזהה את הכוננים הקשיחים שלי, הוא אומר שהוא לא מוצא אותם, הבעיה הזאת תמיד היתה, אבל היא לא היתה מפריעה שהווינדוס היה פועל... בכל מקרה, הכוננים שלי הם SATA ואמרו לי שהם עושים את הבעיה הזאת ושצריך לעשות שינוי ב-BIOS, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות, אני אודה לו ממש...

9. Started by levio,

אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל איך שאני לוחץ על מקש במקלדת כל המחשב נהיה איטי!!רצח למה זה ולפעמים גם אחרי כמה זמן נתקע לי העכבר ומקלדת..

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by Kazuma,

I have insalled a fresh copy of Windows XP Professional in English, yet it seems that I cannot add the Hebrew language into my supported languages list. how can this be fixed?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. שלום רב, הבעיה שלי היא כזו שלפעמים המחשב שלי פשוט נכבה מעצמו! התקנתי את תוכנת EVEREST ובבדיקת המאוורים התוכנה מראה חום של Temperatures CPU 75 °C (167 °F) CPU #1 / Core #1 67 °C (153 °F) CPU #1 / Core #2 67 °C (153 °F) FUJITSU MHV2080BH [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 0.95 V זה שכאני עובד עם הנייד והוא לא מחובר לחשמל. כאשר אני מחבר אותו לחשמל החום מגיע גם ל 80, 82 מעלות?! האם זה תקין מידות החום הללו? והאם הכיבוי הפתאומי יכול להיות בגלל חום גבוהה? להלן מפרט המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC (Mobile) Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USE…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by ForresT,

אני לא מבין בזה בכלל אז אני לא יודע אם זה בביוס או בהארד דיסק אוקי אז ככה הבאתי כונן של 40 גיגה מחבר חיברתי אותו הוא לא עבד עשה לי בעיות העפתי אותו מאז התחיל כול החרא.. היום אני מדליק את המחשב לוקח למחשב בערך 5 דקות(!)עד שהוא מזהה את ההארד דיסקים נכנסתי לביוס עשיתי שיקרא מההארד דיסק לא עובד הוא מבקש ממני שאני יכניס את הדיסק של הוינדוס.. טוב הכנסתי עשיתי פורמט עדיין אותה בעייה 5 עד 10 דקותעד שהכול עולה משהו מוזר מאד! אחרי שאני עושה ריסטרט הוא תמיד מבקש שאני יכניס דיסק של ווינדוס!לא יודע למה הוא נכנס למחשב רק כשהדיסק של ווינדוס בתוך עשיתי בביוס שיקרא מההארד דיסק הכול... ניסיתי הכול אני פשוט נואש.. למישהו יש הצעות לפני שאני הולך לתכנאי וזורק פול כסף?מי שיעזור אני ישלח לו כסף…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by redead,

בימים האחרונים שאני מפעיל את התוכנה DVD Decrypter באמצע התהליך שהתוכנה עושה המחשב פשוט קופה לגמרי שום דבר לא זז שום דבר לא מתפקד ואין ברירה אלא ללחוץ על כפתור הריסט. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר שנים ואין לי מושג מה קרה פתאום ומה לכל הרוחות אפשר לעשות עם זה? תודה.. דרך אגב אם יש למישהו איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה במקום שואלי לא תקפיא לי את המחשב זאת גם אפשרות.. אני צריך את זה גם כדי לעשות העתק מלא של הדיוידי וגם כדאי לעשות לו מה שנקרא Demuxed

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by ESAB1,

קניתי מחשב חדש לוח אם של MSI P42.8 D ו512X2 בכל מקרה המחשב כל הזמן נתקע לי אחרי כמה שעות ובדקתי אם זה פועל בגלל האמיול ומתברר שלא גם שהאמיול לא עובד המחשב ממשיך להיתקע ולא נראה לי שיש לי ווירסוים כי המחשב די מוגן באנטי וירוס ותוכנת פירוול אני לא יודע מה לעשות? יכול להיות שהלוח אם הזה תוקע? אם אני ניגש לחנות לממש את האחריות? יטפלו לי בעיה כזאת בטעם האחריות? המחשב נקנה בערך לפני שלושה שבועות אז הוא די חדש

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by -twelve,

אז ככה,הבעיה שלי היא שכל משהו כמו 24 שעות המסך שלי (אם אני לא מכבה את המחשב) נכנס למצב של Power saving mode אבל לא המצב הרגיל שאם אני לא נוגע במחשב במשך כמה דקות הוא נכבה ואז שאני מזיז את העכבר הוא חוזר אלא נכנס למצב הזה ולא יוצא עד הבוקר שני מדליק אותו שוב,עד אז הוא לא נדלק,המחשב כן אבל המסך נשאר לא דלוק. עכשיו למישהו יש מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by ranash,

כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום! אז ככה,אחרי שימוש ממושך במחשב שאני עושה alt+tab ממשחק למשל המחשב פתאום מתחיל להתאמץ לפתוח חלונות קיימים לוקח מלא זמן ואז שאני חוזר למשחק פתאום יש תקיעות וירידות fps ולא משנה מה אני עושה המשחק לא מסתדר,השאר לפעמים כן עד שאני עושה ריסטרט פרטים שאולי חשובים windows 10 8g ram 4570 core i5 770gtx 8g (ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש גרסא אחרת וזה לא עבד) מסך hp pavilion 23cw בנוסף ואולי זה קשור כשאני בפייסבוק,אחרי כמה זמן המסך הופך שחור לפחות מחצי שניה וחוזר חזרה כשאני עובר מעל סרטון שפועל אוטומטית. שמתי לב שאם אני עובר על הסרטון שוב זה שוב פעם עושה את זה עד שאני מזיז את הדף שוב ממש מוזר ואין לי מושג מה הבעיה ניסי…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אהלן יש לי בעיה עם יציאת הטלוויזיה בכרטיס המסך שלי, אני מקווה שמישהו יודע\מכיר את הבעיה.. הכרטיס: Gigabyte GeForce 6600GT 128mb PCI-e אז ככה, כשאני מפעיל את ה TV-OUT המחשב מראה כאילו הוא משדר, אבל בעצם לא נשלח שום אות לטלוויזיה .. כלום, פשוט כלום.. ניסיתי להתקין כמה גירסאות של דרייברים לכרטיס (כולל החדשה ביותר), אפילו ניסיתי להתקין את כל המחשב מחדש על WIN XP 64bit אבל זה עדיין לא השתנה.. אני מחבר את הכרטיס דרך המתאם שהיה מצורף לכרטיס (מצורף להודעה התמונה שלו), באתר של GIGABYTE נכתב שזה מתאם HDTV .. הבעיה שהטלוויזיה שלי היא לא HDTV ואי אפשר לחבר את הכבל SVIDEO ישירות מהכרטיס לטלוויזיה ללא המתאם הזה .. מכיוון שהיציאה בכרטיס היא בעלת 9 פינים .. למישהו יש מושג איך לגרו…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  19. הבעיה מצוינת בכותרת, וזה מאז שפירמטתי את הכונן... כל הדרייברים העדכניים מותקנים... חבר'ה, עצות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by volvo2005,

המחשב עבד כמו צריך עד לפני יומיים פתאום אני מדליק תמחשב והוא לא מעלה לי את הווינדוס כלומר איך שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי הודעה ENTER PASSWORD עכשיו אני לא יודע על איזה קוד מדובר כי אף פעם לא עשיתי קוד למחשב.....לי נירא שמדובר כאן בקוד ביוס כי גם שאני מנסה להיכנס לביוס הוא לא נותן לי..רק אם אני יכניס את אותה סיסמא הוא יתן לי להיכנס.. .. אם מישהו יודע איך אני משחרר את הקוד הזה אני ישמח מאודד לשמוע תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by michaelr,

שלום. קניתי לפני שבוע כרטיס מסך של zotac 9800gtx+ כל עבד מצויין עד לפני יומיים. התחלתי לשחק ב GTA IV פתאום המסך של המחשב נכבה לי וכתב לי הודעה לבדוק עם הכל מחובר .בדקתי הכל היה מחובר כמו שצריך .בסוף עשיתי ריסטרט למחשב והמסך חזר לעצמו והכל בסדר כל עוד אני לא נכנסתי לשום משחק אחרי זה שנכנסתי היה בסדר עבד כרגיל אבל שרציתי לשחק במשהו אחר זה עוד פעם עשה לי את אותה הבעיה. תעזרו לי בבקשה. מפרט של המחשב . לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE מעבד AMD 3000 1.81GHZ ספק ZALMAN 400W 2GB RAM kingstone WINDOWS VISTA 64BIT

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by IG,

לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by liran12345,

איך אני בודק מתחים וטמפרטורה תקינה או לא של המחשב עם התוכנה everest?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by owainsx,

היי. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אז אם לא תסלחו לי. בכל אופן היום קניתי כרטיס מסך של NVIDIA ה-8600GT. כמה שידוע לי זהו כרטיס מספיק חזק להריץ את המשחק MOH AIRBORNE. אך משום מה שאני מפעיל את המשחק אני רואה כמו הפרעות במשחק מעין ריבועים ירוקים קטנים (צרפתי תמונה). האם יכול להיות שזה ספק חלש 300W (כמה שידוע לי)? [attachment deleted by admin]

25. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים