תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, הוינדוס(ויסטה) לא רצה לעלות והיה רשום שיש קבצים חסרים או פגומים בתקייה win32 אם אני לא טועה. אז החלטתי לפרמט, עכשיו הוינדוס כן עולה אבל המחשב זז בצורה איטית להחריד, ויש שימוש מופרז בCPU ללא שום סיבה הנראת לעין. בתמונה הזאת התוכנה היחידה שפועלת היא icq ועדיין השימוש במעבד נראה לי "טיפה" מוגזם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה, למישהו יש רעיון? אגב המפרט של המחשב בצד <------------------------- עריכה: אני רואה גם שהמחשב איטי לפעמים גם שהCPU לא משתמש בהרבה אחוזים.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
תקשיבו הורדתי היום בבילון 7 ושבאתי להתקין אותו העכבר התחיל לסמן ליידו את השעון חול כל הזמן כשהוא מהבהב ז"א לייד הסמן יש לי שעון חול מהבהב כל הזמן בערך פעמיים בשניה וראיתי במנהל המשימות משימה בשם START שאף פעם לא הייתה אצלי http://www.siz.co.il/my.php?i=qmjnnjz5zeiz.bmp איך אני מסדר את זה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת ביתית קווית של 3 מחשבים ויש לי בעיה בהעתקות לדוגמא אני מנסה להתיק ממחשב למחשב סרט אז או שזה בכלל לא מתחיל או שהוא מתעיק ובאיזה 100 מגה שהוא העביר הוא נותן שגיאה זה היה קורה לי פעם במחשב אחר אבל זה הסתדר... בכל המחשבים יש מערכת הפעלה Xp תודה מראש על התשובות.
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש בפורום ויש לי בעיה קניתי לוח של aopen דגם ax4c max וקניתי גם שתי זיכרונות של giel כל זיכרון עם 512 mb ו-400 mhz הלוח מזהה את ה-dual אבל הוא חושב שהמהירות שלהם זה -266mhz והם בעצם 400 הלוח תומך בזיכרונות במהירות כאלו בדקתי את זה... אבל אמרו לי שהוא לא מזהה אותם ביגלל המעבד המעבד הוא פנטיום 4 2000 עם באס של 400 האם יש קשר? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אממ ליפני שפירמטתי היה לי מסכים כחולים והמחשב היה נתקע ומהאוזניות הייתי שומע רעש כזה עכשיו אחרי שפרמטתי את המחשב הכל היה טוב בערך שבועיםם ואז עוד פעם מתחיל להתקע בפרייז כזה ולא מגיב בכלל ולפעמים זה עם סאונד רועש כזה מה לעשות??????
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי שני סטיקים 512 מגה כל אחד של קינגסטון, כאלה http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR400X72C3A_512-DT&cat=RAM יש לי במחשב סטיק ישן 256 מגה, PC2100 הקטע המוזר הוא שה256 לבד עובד, סטיק יחיד (לא משנה איזה) של 512 עובד גם כן אבל ברגע שאני מתחיל לשלב.. נגיד שני סטיקים של 512 או 512 + 256 המחשב פשוט לא מגיב בדקתי על שני לוחות אם שונים, בשניהם אותו סיפור אני יודע שהסלוטים תקינים, הזכרונות גם כן תקינים.. החדשים והישנים בשניהם הצ'יפים משני צדי הזכרון אשמח לקצת עזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4B עם 512 DDR 333 הארד דיסק 40 גיגה של WD 7200RPM ו RADEON 9800PRO 128 MB 256 BIT SAPPHIRE ATLANTIS עכשיו המחשב לא עובד עם משחקים חלק אפילו לא עם אסטרטגיה ,בדמו של דום 3 ברזלוציה 1024*768 בדיטייל גבוה יש לי מלא קיטועים ןהפרעות בתמונה . הכרטיס לא על אוברקלוק וגם לא עשיתי לו. הדרייברים שלי הם הכי חדשים ועשיתי דיפרג להארד דיסק. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא תקין? בתודה רבה מראש קיבלתי באקווה מארק 3 ציון 35
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם (וחג שמח) יש לי דיסקשיח של מקסטור בנפח 80GB. הכל היה סבבה לבאבא, עד שלפני חודש הוא הנפיץ בעייה חדשה: הוא מפסיק לעבוד, ובגלל זה הXP מבצע אתחול - אבל לא בדרך הרגילה, אלא פשוט כאילו לחצתי ריסט. מה נבדק כבר: - רוגלות / וירוסים / שאר ג'יפות- אין, בטוח. - אבק שמכביד על מאווררים- אין. - בעייה של דרייברים- נבדקה דרך מנהל ההתקנים, שם לא נראית בעייה. האם יש דרך לנטר או לבדוק את הדיסק? תודה ואל תגזימו עם הסופגניות ;D אורן 8)
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המחשבים סובלים מאיטיות מסויימת, רעש וחום גבוה... יש רעיונות למעבר לניקוי כללי וחידוש משחה טרמית? מה הסבירות שזה רק זה? (לא רוצה להשקיע סתם עבודה ולגלות שבסוף אני צריך להחליף אותם במילא) אם זהו הפתרון, אני חושב לעשות את זה לבד אבל בינתיים כנראה לא מוצא זמן. כמה יעלה טיפול כזה לכל מחשב? (המחשבים בני 5-6 שנים הם מספקים לכל מה שאני צריך אבל תלוי במחיר הטיפול אולי כבר אחליף אותם למחשב חדש פשוט ב- 1000 ש"ח? אני משער שמחשב כזה בכל מקרה יהיה יותר טוב) חג שמח, טל
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל ביום שבת: אני פותח את המחשב מקבל שגיאת oc fail please enter setup to change oc fail settings. לאחר מכן עשיתי LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה, עשיתי REPAIR לווינדוס והכל חזר לקודמתו... עכשיו הכל טוב ויפה עד יום שני: שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL בתחילת המחשב, עשיתי שוב LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה הפעם בלי REPAIR, והחלטתי לעשות גם RESTORE ל-4-5 ימים לפני, כי בזמן הזה התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס המסך וגם DIRECTX9, וחשבתי שאחד מהם גרם לבעיות... (התקנתי אותם עוד לפני הפעם הראשונה ביום שבת, והחזרתי את המחשב למתי שהם לא היו מותקנים) עכשיו הכל עובד, חשבתי שגמרתי עם הבעיה אבל היום בבוקר אני פותח את המחשב והבעיה חוזרת... שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL…
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי ביום שישי עם הE6600, בכל אופן שמתי לב פתאום שהמאוורר של המעבד מדי פעם מפסיק לעבוד ואז ממשיך, ולפעמים עובד לסירוגין. האם מדובר בתקלה חמורה, או שיש לו תרמוסטט או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש השבוע, וכשאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שניות ואחרי זה ישר נכבה לשניה ושוב נדלק ולא נכבה, מה הסיבה לדעתכם? המחשב חדש, חיברתי אותו רק לחשמל כדי לראות אם המאווררים שהוספתי עובדים, 4 מאווררים שעובדים יפה מאוד, אני משוכנע שחיברתי אותם היטב, ואני לא רואה סיבה הגיונית שהמחשב נכבה ונדלק? זאת המערכת: (אם זה משנה). Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 עריכה: שכחתי להוסיף שהתק…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מנסה כבר תקופה ארוכה להתקין את הדרייבר של המדפסת HP PSC 1500 במחשב החדש של שכן שלי. אתמול כשהוא הביא לי את הדיסק של הדרייבר התחלתי להתקין,לאחר שהתוכנה זיהתה את המדפסת ד"א חיבור USB הופיע לי חלון אם השגיאה הבאה "גישה לא חוקים למקום בזיכרון"-כמו שרואים בתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?מדוע ההתקנה לא יכולה להמשיך? האם יש קשר ל-IRQ? בתודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דרייברים לכרטיס מסך שלי ובשביל לעשות את זה אני גם צריך להיכנס למצב בטוח (סייף מוד - Safe Mode ). איך? ???
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופעה לי הודה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהתקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להעתיק תוכן של דיסק שצרבתי בצורב למחשב הדיסק עצמו נקרא לאט מאוד ותוקע את הMPC כאשר אני מנסה להריץ את הקובץ. ההודעה הניתנת לנסיון העתקה: the request could not be performed because of an I\O error מה לדעתכם הבעיה? בדקתי את ההגדרות של הIDE במאפיינים והם נראים תקינים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב חברים , היום בצהריים כאשר באתי לפתוח את המסך של המחשב (המחשב היה כבר פתוח) גיליתי לתדהמתי כי קיבלתי מסך כחול. -לא החלפתי\הוספתי חומרה. -לא התקנתי לאחרונה שום דבר ... מספר השגיאה הוא : XXX STOP: OXOOOOOOOA (0X00000016, 0X00000002, 0X0000000, 0X804E11D2) העלתי קבצי Minidump, והם מצורפים להודעה זו. תודה רבה לכל העוזרים, בברכה, אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיות עם הזכרונות האלה השתמשת בתוכנה s&m ומצא לי שגיאה עכשיו בחנות מחשבים KSP בדקו תזכרונות ואמרו שהם בסדר גמור היום אני מתקשר להגיד להם שהחלפתי לזכרונות אחרים והבעיות במחשב נפתרו.. התשובה היתה שאולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם איך יכול להיות הדבר???
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רציתי לחבר את מסך הטלויזיה שלי אל המחשב בנוסף למסך המחשב. העניין הוא בכרטיס המסך יש לי רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI בטלויזיה ובמקביל גם למסך המחשב שגם בו יש רק כניסת .VGA לצורך זה קניתי סוויץ HDMI וכבלים VGA TO HDMI http://www.ebay.com/itm/5-Port-1080P-Video-HDMI-Switch-Switcher-Splitter-for-HDTV-PS3-DVD-with-IR-Remote-/230676263758?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35b560734e http://www.ebay.com/itm/New-Black-6-ft-1-8M-Gold-HDTV-HDMI-to-VGA-Male-HD15-Adapter-Cable-For-PC-TV-/180751591891?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2a15a269d3 העניין הוא שאני לא מקבל אות לא בטלויזיה ולא במסך המחשב בחיבור הרכיבים. הסוויץ כן מזהה אות שאני מח…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, הווינדוס מודיע לי מידי פעם בזמן משחקים שכרטיס המסך התחמם יותר מידי וסוגר את המשחק. הכרטיס מגיע עפי catalyst של ATI לכ 75 מעלות. ובכל מקרה ברור שדיי חם במארז. אני תוהה עם המארז המאווררים והספק שיש לי מספיקים לחומרה ואם יש צורך להחליף / לשנות משהו. המעבד מחובר למאוורר thermaltake v1, בנוסף יש במארז שני מאווררים של 12'' יש לי חמישה HDD WD SATA בגדלים שונים, כרטיס מסך saphire readon 1950pro, ספק כח enermax liberty 400w מארז CI-6A19 HEC המלצות?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-