תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב AMD64 3200 עם זיכרון 1GB וכרטיס מסך GFORCE6600 128MB ורציתי לשאול לאחר שהתקנתי את המשחק NBA2005 המשחק עובד עד לשריקת הפתיחה ואז המחשב מקבל FREEZE וה-SOUND נכנס ל-LOOP אותו דבר קורא לי גם עם המשחק FEAR רק בלי שריקת הפתיחה. אגב הבעיה היא לא כללית לדוגמא FAR CRY,FIFA עובדים חלק . מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי: אחרי כל המרה שאני עושה לסרטים שהורדתי (פורמט XVID) בוירטואל דאב + TMPGENC אני רואה עצירות קטנות בזרימה של הסרט כל 2 שניות בערך. יש לי את כל הקודקים הנכונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי לוח ABIT IS7E עם 2 הרדיסקים IDE ו2 סידירומים במחוברים כולם ב IDE הוספתי HD MAXTOR 250G SATA והBIOS מזהה אותו אך כשהWINDOWS עולה אני לא רואה אותו בכוננים שלי מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום קשה היה לי להגדיר בדיוק בכותרת אבל היום סידרתי את החוטים במארז על מנת לייעל את זרימת האוייר, לא נראה לי שיש שינוי גדול כי יש המון חוטים מהספק (HEC 475), סכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש חשיבות לחיבור של המולקסים? כלומר משנה אם אני מחבר את כל הדרייברים לחוט אחד שיוצא מהספק או עדיף לפצל תחיבורים ולא להעמיס על קבל אחד? נ.ב לא לקחתי סיכון וחיברתי לכל קבל מארורר וכונן ובגלל זה יש לי הרבה חוטים במארז וקשה לסדרם.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לראדון? הם יותר טובים מהדרייברים המקוריים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , הגעתי מfxp ללמוד ופה והכל אז תראו יש לי בעיה במחשב.. קודם כל המחשב i5 750 ללא oc לוח אם p55a g55 4 ראם ddr3 1333mhz כרטיס מסך gts450 עוד כמה ימים קונה cf 6850 ספק גנ'רי יחד עם המערך החדש קונה ספק חדש איכותי 620 w ss עכשיו המעבד הגיע היום ל99 מעלות כל המחשב נתקע והכל ניקתי את המחשב מלא פעמים יצאו כמויות אבק והכל חשבתי אולי לחליף משחה טרמית כי לא הוחלף מאז קנית המחשב שנה +.. (קירור למעבד די חלש- [Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 אילו פתרונות יש?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כשאני מנסה לצרוב משהו, ומכניס דיסק ריק, הכל עובד בסדר עד שאני נכנס לנירו ומתחיל את הצריבה אז מופיעה ההודעה שהדיסק אינו ניתן לכתיבה ושאני צריך להכניס דיסק ריק. לא משנה איזה דיסקים אני מנסה או איזה מהירות, הוא פותח את הכונן שבו הדיסק הריק ואומר לי להכניס דיסק חדש. הצורב הוא של MITSUMI CD48XFTE ואני משתמש בגירסה הכי חדשה של נירו ( 6.3.1.17) בתודה דוד נ.ב. יש לציין שהדבר החל רק לאחרונה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קיצר אני מנסה להתקין את התוכנה MPEGTOOL סבבה הורדתי מהאינטנרט פתחת עכשיו אני לוחץ על ההתקנה וזה כותב לי את זה : מה לעשות כדי לסדר את זה ולהתקין את התונכה זה דחוף תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי אנשים .. בעיקרון בצעתי FORMAT לפני מספר ימים המחשב עדיין ריק מדברים אבל יש איזה בעיה מעצבנת יחסית שאני לא בטוח יודע איך לתקן אותה ... למשל כאשר אני מפעיל את ה FIREFOX המחשב אחרי חצי שני מתחיל לחשוב ,קרוב לשניה ורק אז מעלה את את התוכנה ... המוזר הוא, שניתן להרגיש זאת (כאילו כמה הוא חושב-הרגשה כאילו יש צוואר בקבוק ) ... כמו כן הנורה כל הזמן דולקת בזמן החישוב שלדעתי דולקת יותרמידיי זמן .. ורק אז מפעילה את התוכנה ... לאחר שאני מדליק כמה פעמים את אותה תוכנה הפעולה מתבצעת כמו שצריך ,בצורה מהירה ביותר ... אבל הפעלה ראשונית מסיבה לא ברורה לוקחת זמן ולא זמן סביר ... בדיוק אותו הדבר קורה גם עם SKYPE או ICQ ושוב ניתן לראות את הנורה דולקת יותר מידיי זמן כשאני מפעיל את מנהל המשימו…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זה קשור לביוס? איפה מגדירים? איך מגדירים? תודה למי שיסביר לי, VL.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך שלי. http://www.siz.co.il/my.php?i=nu1mntlowgnj.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=wuidmnm5ozgd.bmp תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע כרטיס מסך של zotac 9800gtx+ כל עבד מצויין עד לפני יומיים. התחלתי לשחק ב GTA IV פתאום המסך של המחשב נכבה לי וכתב לי הודעה לבדוק עם הכל מחובר .בדקתי הכל היה מחובר כמו שצריך .בסוף עשיתי ריסטרט למחשב והמסך חזר לעצמו והכל בסדר כל עוד אני לא נכנסתי לשום משחק אחרי זה שנכנסתי היה בסדר עבד כרגיל אבל שרציתי לשחק במשהו אחר זה עוד פעם עשה לי את אותה הבעיה. תעזרו לי בבקשה. מפרט של המחשב . לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE מעבד AMD 3000 1.81GHZ ספק ZALMAN 400W 2GB RAM kingstone WINDOWS VISTA 64BIT
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן NVIDIA Geforce 2mx 64mb לא מזמן עשיתי פורמט ומאז כל הזמן שהמחשב עובד על רזולוציה גבוה המחשב ניתקע ומופיעה לי הודעה כחולה שיש בעיה עם הכרטיס או עם הדרייבר, והוא נכנס ללולאה אין סופית. ואז ניתקע. הורדתי הרבה דרייברים לכרטיס ועם כולם זה המשיך לעשות בעיות מה אני יכול לעשות???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני משחק המסך עושה מעין פלאשים מוזרים כאלה ואז כשאני יוצא מהמשחק יש לי תהודעה הזאת(שלא רואים מה כתוב בה) http://img153.imageshack.us/img153/5551/thermalic7.jpg
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קורה לי די הרבה שהאי סי קיו נסגר ומופיעות שתי הודעות שגיאה לא הבנתי מה הם אומרות אז העלתי אותן (אחרי ערכיה שלי שתראו את שניהם ביחד): ד"א אתמול פירמטתי את המחשב (ומאז יש מלא בעיות > ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! הביאו לי פנטיום 2 שהבעיה המאובחנת היתה שהמסך אינו נדלק (אחרי חיבור ספק כוח חדש) כלומר המסך מקבל מתח אך לא מקבל SIGNAL מכרטיס המסך. חיברתי את המחשב והפלא ופלא המחשב נדלק ועמו המסך..אך אבוי סיסמת BIOS..הוצאתי את סוללת הגיבוי ואת שבב הביוס מהמחשב והכנסתי חזרה ועכשיו ישנה בעיה המסך לא מקבל SIGNAL מהכרטיס...שאני מדיק את המחשב הוא נדלק אך מסרב להכבות(רק באמצעות משיכת כבל המתח הוא נכבה) וכאמור הוא לא נדלק..ההחלפץי את כרטיס המסך אך עדיין המחשב אינו פועל חיברתי למסך אחר וגם לא פועל.. הושיעו!!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס קול מובנה על לוח של אסוס מדגם CUSI-M מצאתי את הדרייברים לכרטיס רשת ולכרטיס מסך אבל לכרטיס קול לא מצאתי והפכתי את הרשת כבר בנסיון למצוא מישהו יכול לעזור לי? יש שיטה אולי לדעת את דגם הלוח המדויק ע"י תוכנה ? כי להסתכל על הלוח עצמו כמעט ובלתי אפשרי זה מחשב של תקליטן והוא נמצא בתוך קייס שיצרו ג''מ אריזות ומי שמכיר אותם יודע שמה שנכנס אצלם לארגז יוצא...אף פעם קיצור בבקשה תנסו לעזור לי...בבקשה...ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של פוג'יטו-סימנס - Amilo Pro v8010 . קיבלתי איתו צורב DVD של חברה שלא שמעתי עליה קודם - QSI. דיסקים רגילים הוא צורב בסדר, אבל DVD - הוא לא צורב בכלל. ניסיתי לחפש Firmware Upgrade אבל כל מה שמצאתי כתב שזה לא מתאים. דגם הצורב - QSI DVD RW DSW-042 מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקי זאת שאלה של מתחיל בתחום , ואני לא בטוח ב 100 אחוז שהיא מתאימה לפורום תמיכה טכנית , ואם טעיתי עמכם הסליחה. השאלה היא כאת, אני רוצה להרכיב לי מחשב לקולנוע ביתי , ולבחור בעצמי במארז מעוצב ולוח אם זול שיתאים לצרכי.. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך אפשר לדעת מראש אם כל היציאות והכניסות (של החשמל של הכרטיס קול המובנה , של ה USB וכו') מותאמות לחורים של המארז מאחורה... הרי הנתון היחיד הוא הגדול , האם החיבורים מאחורה מסודרים באופן סטנדרטי אצל כולם ? איך זה הולך ? מצטער אם זו שאלה מטומטת .. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
סתם אתמול חשבתי מה אפשר לחבר שתי מחשבים בעלי WIN XP דרך כבל USB?? אפשר לעשות את זה?? זה יתן משהו בכלל אם נעשה את זה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-