עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. הסיפור מתחיל ביום שבת: אני פותח את המחשב מקבל שגיאת oc fail please enter setup to change oc fail settings. לאחר מכן עשיתי LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה, עשיתי REPAIR לווינדוס והכל חזר לקודמתו... עכשיו הכל טוב ויפה עד יום שני: שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL בתחילת המחשב, עשיתי שוב LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה הפעם בלי REPAIR, והחלטתי לעשות גם RESTORE ל-4-5 ימים לפני, כי בזמן הזה התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס המסך וגם DIRECTX9, וחשבתי שאחד מהם גרם לבעיות... (התקנתי אותם עוד לפני הפעם הראשונה ביום שבת, והחזרתי את המחשב למתי שהם לא היו מותקנים) עכשיו הכל עובד, חשבתי שגמרתי עם הבעיה אבל היום בבוקר אני פותח את המחשב והבעיה חוזרת... שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  3. אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד משונה וקשה לאבחון. המחשב, מנקודת זמן לא ברורה, מתחיל לקפוא למשך 10 שניות, וחוזר חלילה כל חצי דקה - דקה. כשאני לוחץ בזמן הקפאון על NUMPAD לצורך העניין - הנורה לא נדלקת. מה שאומר שהתקלה היא כנראה כנראה לא קשורה במשהו תוכנתי (או שכן?). ראיתי מידי פעם גם שהדריבר של הכרטיס מסך קורס, אך זה קורה בכל חמשת הדריברים האחרונים שהורדתי. לגבי ענייני חום - המעבד באיזור ה-40 מעלות והכרטיס מסך באיזור ה-44. הארד דיסקים כולם באיזור ה-40. הלוח אם נושק ל-50 מעלות. מפרט: CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 640 BL-C3 Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM1: G Skill F3-10666CL…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. אני מנסה כבר תקופה ארוכה להתקין את הדרייבר של המדפסת HP PSC 1500 במחשב החדש של שכן שלי. אתמול כשהוא הביא לי את הדיסק של הדרייבר התחלתי להתקין,לאחר שהתוכנה זיהתה את המדפסת ד"א חיבור USB הופיע לי חלון אם השגיאה הבאה "גישה לא חוקים למקום בזיכרון"-כמו שרואים בתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?מדוע ההתקנה לא יכולה להמשיך? האם יש קשר ל-IRQ? בתודה מראש!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by Cyb3r,

טוב, עכשיו זה כבר רשמי, זה לא קשור בכלל למשחק מסויים. אני תמיד מקבל ב(כמעט)כל משחקי התלת מימד BURSTים ואנימציות חלקות כמו נייר שיוף. זה פשוט בלתי נסבל, ולא פוסק. האם למישהו יש פיתרון, לפני שאני מעיף את כל C: לקיבינימאט ומפרמט? (אני לא מדבר על ארטיפקטים, אלא על אנימציות לא חלקות בגרוש) אני כרגע נמצא על דרייברים 78.01 כי סדרת 8 גרמה ל-PoP:WW ו-PoP-T2T ל-BSOD. המפרט מימין. Help, please! עריכה: תופעה מוזרה היא שכשאני מנסה לצלם את ה-BURSTS ב-FRAPS האנימציות שוב חלקות לגמרי עד שנגמרת ההקלטה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. שלום אני שבוטע הבא קונה כרטיס מסך geforce 4 ממישהו שהוא מוכר אותו ב30ש"ח זה מחיר מציאה! בעולם חחח אז רציתי לישאול שאלה יש לי עוד מחשב בבית ויש בו כרטיס מסך עגלה intel graphics card conntroller 82815 זה כרטיס מסך מובנה ובכרטיס מסך יש 32 זיכרון ו24סיביות ושאני מפעיל בוא מישחק לוקח הרבה זמן ליטעון אותו ואחרי הטעינה המישחק לא עובד בסדר הוא עם תקיעות כאלה זה מישחק קונטר סטרייק 1.6 (לא משנה) אבל השאלה אם אני ישים לו geforce 4 התקיעות יעלמו והטעינה תהיה יותר מהירה? במחשב יש 733 mhz 196mb sd ram והכרטיס מסך שציינתי זה יעזור הכרטיס שאני יקנה ג'יפורס 4?? ד"א יש לי מחשב בבית שיש בוא 500mhz וג'יפורס 2 והמשחק עובד ממש חלק ומהר... ואם אני מעביר את הגיפורס 2 למחשב השני עם ה 733 מגה הרץ…

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה בסאונד של המחשב... עכשיו אני שומע אותו מקוטע. אני לא יודע ממה זה יכול להיות... עכשיו נגיד אני שם שיר/סרט במדיה פלייר ומעביר לקטע מסוים של השיר אני שומע את הנגיעה שאני שם אותו וזה ממשיך לנגן בלי קול. למה זה קורה? מה אני יכול לבדוק/לנסות לתקן בזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by ice2k,

שלום, אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע (730 ש"ח). הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד שגיאה. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול. לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תא…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by yoman.etzur,

עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. שלום לכולם! אני כבר לא מעט זמן עובד על מחשב מדיה סנטר. עד עכשיו הכל עבד יופי חוץ מהכרטיס טלוזיה (avermedia m785) משום מה המחשב מזהה את הכרטיס וגם בסריקה של המדיה סנטר אני מצליח לראות תמונה אבל הבעיה שהתמונה מלאת רעשים ובסופו של הדבר אני מקבל הערה של תדר נמוך מידי.. ניסיתי כבר להחליף קבלים וזה לא ממש עזר.. עם חסרים עוד פרטים על המערכת אני אפרט בשמחה! תודה לכל מי שיכול לעזור!!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by omrij,

התוכנות הן בגירסאות 1.51 ו 0.0.2.3 בעיה מוזרה ביותר כאשר ATITOOL פועל ואני עושה scan for artifacts ובאותו זמן נכנס לאוורסט=>COMPUTER=>OVERCLOCK ויורד למטה במסך המחשב נתקע!!!! כאשר אני מעלה רק אחד מהם הכל בסדר המחשב יציב פריים 10 שעות ,3DMARK03 וממטסט זה קורה עם ובלי אוברקלוק מישהו אולי יכול לנסות את השילוב אצלו לפני שאני שובר את המחשב?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. שלום, לאחרונה רציתי לחבר את מסך הטלויזיה שלי אל המחשב בנוסף למסך המחשב. העניין הוא בכרטיס המסך יש לי רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI בטלויזיה ובמקביל גם למסך המחשב שגם בו יש רק כניסת .VGA לצורך זה קניתי סוויץ HDMI וכבלים VGA TO HDMI http://www.ebay.com/itm/5-Port-1080P-Video-HDMI-Switch-Switcher-Splitter-for-HDTV-PS3-DVD-with-IR-Remote-/230676263758?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35b560734e http://www.ebay.com/itm/New-Black-6-ft-1-8M-Gold-HDTV-HDMI-to-VGA-Male-HD15-Adapter-Cable-For-PC-TV-/180751591891?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2a15a269d3 העניין הוא שאני לא מקבל אות לא בטלויזיה ולא במסך המחשב בחיבור הרכיבים. הסוויץ כן מזהה אות שאני מח…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by wooper,

שלום מותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97 לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכלל עכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקולים יש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  15. יש למחשב שלי תופעה חדשה : אחרי עליית משחקים (ניסיתי עם דיאבלו 3 וגם עם אנדלס ספייס) אחרי שלב התפריטים כשעושים "משחק חדש" בשנייה שהטעינה מסתיימת המחשב פשוט נסגר (כאילו לחצו ריסט), ללא פריז, ללא מסך כחול או כל הודעת שגיאה! יש לציין כי אין למחשב כל תופעה אחרת המעידה על בעייה, הוא יציב, מהיר, מריץ HD חלק, או כל תוכנה אחרת. אם לא הייתי מנסה להריץ את שני המשחקים הנ"ל אחרי שמס' חודשים לא היה לי זמן לשחק לא הייתי מודע שיש בעייה כלל. מפרט מחשב: QuadCore Intel Core i7-2600K Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 X 2 Gigabyte GeForce GTX 560 750W Enermax enxn מע' הפעלה WIN7 64B - יש לציין כי המערכת יושבת על מערך RAID1 של שני דיסקים 1T כ"א של היטאצ'י ושנייהם …

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by zitasky,

המסך מחשיך בצד שמאל כשאני בקשת 12, עם הזזת העכבר. ההזזה אקראית לחלוטין. וזה רק בקשת 12. ניסיתי לשנות דפדפן, לא עוזר. החלפתי מסך ומחשב, לא עוזר. הטכנאים שעשו לי התקנת המחשב החדש לא ידעו לענות. יש רעיונות????? תודה

17. Started by אמיר,

ברשותי מחשב פנטיום 4 כבן שנתיים, (מעבד 1.6, לוח אם של אסוס p4s133-vm) עד כה היתי משתמש בהאצה הגרפית של לוח האם (כרטיס מסך אונבורד) אבל כשניסיתי להתקין כרטיס מסך agp ישן (דגם לא מזוהה, משהו די בסיסי שחבר שלי קיבל במחשב שקנה לפני שנתיים) המחשב ככל הנראה לא קיבל אותו, ועכשיו הוא לא עולה בכלל ואין תמונה במסך, לא דרך החיבור של ה-agp ולא מהאונבורד. ניסיתי להוריד את הכרטיס ולהפעיל כרגיל וזה לא עזר. אגב, כשפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק עם שואב אבק ופירקתי את המעבד ממקומו על מנת לנקות. בהתחלה חשבתי שלא החזרתי את המעבד נכון למקום בגלל שהוא מחובר לקופסא של המאוורר קשה לראות (box( אבל כשניסיתי להדליק את המחשב כשהמעבד לא מותקן בכלל הוא אפילו לא קרא את הכוננים, ואי אפ…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום. אין אפשרות להיכנס לכונן הקשיח (סמסונג HD103SJ) הוא מוצג בתור כונן לא נגיש (אין מידע על מקום פנוי כמו בכל שאר הכוננים) כשהמחשב נדלק הוא ממליץ לעשות סריקה, ורושם master file table corrupted, והבודק של הווינדוס (7, 64 ביט) לא מסוגל לפתור את הבעיה. כמו כן, ב disk management הוא מופיע כתקין, אבל במצב RAW. התוכנה ES-TOOL של סמסונג לא מצאה בעיה בכונן (עבר את כל המבחנים בהצלחה). התוכנה testdisk לא הצליחה לפתור את הבעיה. מה עוד יש לעשות בשביל לנסות להציל את המידע שעל הכונן הקשיח? תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שלום כונן ב שלי המלא לגמרי לגמרי מ 50GB נשאר פחות מ 500 MB תוכנת וינדוס לבד תופסת מעל 16 GB up data מעל 10 GB win sxs מעל 5 GB האאוטלוק אצלי מעל 10 GB אני לא מתמצא ופוחד למחוק עשיתי ניוקי דיסק כולל קבצי מערכת וכו' משנה בפרומילים יש לי כונן D שיש בו עשרות GB פנויים איך אני יכול להעביר או מה ???? אשמח לעזרה דחופה 052-3786281 תודה יצחק

20. Started by Silver Dragon,

אלא רק ה Sub WOOFER מנגן, השניי רמקולים השניים (לא סאב וואפר) לא מגיבים. כנראה הבעיה קראתה בגלל שחיברתי אוזניות דרך היציאה שיש לי על הרמקול עצמו. הרמקולים של Winner...מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by nir007,

אם המחשב נכבה או שכול 10 דקות המחשב נתקע אז הבעיה של הספק כוח נכון?(המחשב לא מתאמץ רק איי סי פועל) והפיתרון הוא: לנקות את הספק כוח מאבק נכון? אם לא לפרמט ואם לא לקנות ספק כוח חדש נכון? סתם שאלה להרחיב את הידע..

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by asafp1234,

שלום, כאשר אני מנסה לכתוב/לקרוא מהזכרון הנייד שלי אני נתקל בהודעות תקלה שונות שהמשותף להן הוא משהו בסגנון:USB data error cyclic redundancy check לא עזרו: 1. פירמוט - אינו מסתיים בהצלחה 2. איחוי - אינו מתבצע 3. סריקה - אינו מתבצע על הזכרון מופיעים מס קבצים שלא ניתן למחוק אותם. האם אפשר להציל את הציוד? תודה, אסף

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. Started by omri_ro,

יש לי לוח DS4 מעבד 6300 וכ.מסך 7600GT בספק שיש לי אין חיבור 8 פינים כשאני מפעיל את הFLIGHT SIMULATOR עם הגדרות גהוהות אז פתאם אחרי כמה זמן פשוט המחשב מאתחל עצמו לדעת. ביטלתי את האיתחול האוט' כדי לוודא שזו לא בעיה של הWIN וכנראה שלא (כי אז היה לי מסך כחול עם שגיאה כלשהיא) האם החיבור החסר הוא הגורם לבעיה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by adirke,

אתמול המחשב שלי צפצף ונכבה, ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי קצת ושהדלקתי אותו שוב הוא נדלק אבל המסף מהבהב.. כאילו המחשב פועל והמסך והמקלדת לא... זה לא בעיה עם המסך כי גם עם מסך אחר זה לא עבד מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by omershimran,

שלום. לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש. מאז יש לי שתי בעיות שלא נפתרות - 1. שומר המסך שלי לא עובד והמסך לא נכנס למצב חיסכון באנרגיה. מדובר בעכבר HP אלחוטי שמחובר בעזרת USB למחשב, וזה אותו עכבר שהשתמשתי בו לפני הפירמוט והכל עבד טוב. ניסיתי גם להוריד מהאתר של מיקרוסופט את ה "HID משהו משהו" שאמור לפתור את זה וזה לא עוזר. כרגע כאשר אני לא משתמש אני פשוט מכבה את המסך. 2. יכול להיות שקשור לבעיה הקודמת אבל לא בטוח - לאחר זמן מסויים שהמחשב פועל ואני לא משתמש בו, פתאום המחשב לא מגיב לעכבר. אני יכול להזיז את הסמן ולעשות קליק ימני אבל הקליק השמאלי לא מגיב לשום פעולה ואי אפשר לגשת לשום דבר כגון אינטרנט, קישורים אחרים על שולחן העבודה או אפילו תפריט ההתחל. במצב זה מה שאנ…

דיונים חדשים בפורומים