עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yair Tz,

יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by kfirbep,

כל סרטון שאני רואה באינטרנט ואני רוצה לצפות בו במסך גדול המסך נהפך ללבן ואז אני כל הזמן צריך לצפות במסך קטן אח שלי כועס עלי כי זה מחשב שלו והוא היה בסדר עד שנגעתי במחשב.עשיתי כל כך הרבה דברים במחשב שאני לא יודע מה הרס את זה אבל אח שלי מחק את כל התוכנות שהורדתי באותו יום ועדיין המסך נשאר לבן מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by casio222,

בזמן האחרון אני חווה קריסות של המחשב, לא בזמן הרצת דברים כבדים כמו משחק או תוכנה, אלא אפילו בזמן גלישה באינטרנט... זה קורה כך- העכבר והמקלדת אינם מגיבים,ומיד מופיע מסך לבן. המחשב לא מגיב, ואין לי ברירה אלא לבצע ריסטרט והמצב חוזר לקדמותו. אני מצרף קובץ "קריסות" בעזרת התוכנה BlueScreenView. מפרט המחשב: Intel Core I7 920 Gigabyte X58-DS4 1GB*3 DDR3-1066 ATI HD4870 2 הארד דיסקים של Hitachi, אחד 1TB, והשני של 500GB. Antec High Current Gamer 520W PSU אשמח לעזרה בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  4. Started by Davidavid6,

עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by ehefetz,

יש לי לפטופ מסוג lenovo 0768 הבעייה שהחלה היום היא שמספר שניות לאחר הפעלת המחשב ועליית הwindows , המסך לפתע מחשיך עצמו (ניתן לראות תצוגה מאוד מאוד חשוכה). באיתחול המסך שוב יציג בתאורה מלאה את הdesktop אולם תופעת ההחשכה תחזור. חיבור מוניטור חיצוני פועל כראוי. נתונים נוספים: מע' הפעלה windows XP SP2 מעבד celeron 1.73Ghz הצעות לאיבחון וטיפול יתקבלו בברכה !

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by fibo,

שלום, לאחרונה המסך של הלפטופ אתחיל לרצד בזוויות מסוימות (למעשה במרבית הזוויות) שבהן הוא מונח ואני נאלץ "לשחק" עם המסך עד שאני מוצא זווית שבה הוא מפסיק לרצד (או מרצד פחות). אני מניח שזה די ברור שזו בעיית חומרה. שאלותיי, מהו הגורם האופייני לבעיה זו ומהם הפתרונות האפשריים? האם אני צריך להחליף את המסך? או שמספיק להחליף את הכבל המחבר בין המסך למחשב? או שאולי יש סיכוי שהכבל רק השתחרר מעט וכדאי לנסות לפתוח כדי לחזק את חיבור? או שאולי הבעיה עשויה להגיע מגורם אחר? דגם הלפטופ: HP ProBook 4740S

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?

8. Started by boy toy,

היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by __MIKO__,

המסך לפתע נכבה, ולאחר שלחצתי על הפעלה של המסך\ הוא נשאר בנורית כתומה ולא דלק, והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב. במחשב עצמו לא נכבה אבל נורית הHD דלקה רציף, ולא היבהבה כמו שבד"כ. ווינדוס XP

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by the-edge,

שלום יש לי מסך mag 810fd והאחריות עליו פגה ויש לי איתו בעיות של פוקוסים,צבעים ועוד איפה אני יכול לקבל שירות תיקונים טוב למסך? תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by N N C,

בזמן האחרון קורה לי הרבה שפתאום המסך מאבד פוקוס והכתב נהיה טיפה מטושטש ואני לא יודע מה יכול לגרום לבעיה צימצמתי את הבעיה לשני גורמים: 1. מסך מתחמם 2. כרטיס מסך באוברקלוק אולי תוכלו לעזור לי אם אתם יודעים מה עלול לגרום לבעיה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by crazyjoker,

צריך עזרה המסך שלי מאבד צבע אדום - הבעיה אינה קבועה ולעיתים הצבע האדום חוזר האם מישהו יודע ממה הבעיה נובעת? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? בדקתי כבל חיבור למסך ואין והמחבר נראה חיצונית תקין

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by NerVo,

שלום. קניתי מסל מאג חדש לפנייומיים. לאחר שימוש קצר, הוא התחיל להשמיעביפ רציף. הלכתי לחנות והביאו לי חדש. אך גם זה לאחר זמן קצר התחיל להשמיע ביפ רציף. חשבתי אולי הרמקולים המובנים אבל שמתי אותם על 0 אז הם לא עובדים. כשאנימחבר מסךישן הכל בסדר. עוד לא יצא לי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לבדוק. האם מישהומכיר את הבעיה או איךלפתור אותה ? קשה להאמין שזה המחשב שלי כי המסך הישןעובד בלי ביפים. האם זה בעיה בדגם הזה ספציפי או שזה אמור להיות ככה ? הדגם mag h2404. תודה לכלהעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by יוני הרטמן,

מחשב חדש מחברת TECLAST F6 PLUS עשיתי עדכון לווינדוס לאחמ"כ המסך מגע הפסיק לעבוד איך אני אמור לבדוק אם רה משהו להתקן? וכמון האם יש לכך פתרון? אגב האם המסך מגע קשור לכרטיס מסך או שאני סתם מחבר ביניהם? תודה

15. Started by dannyb123,

קניתי מסך LCD benq fp71g+ אתמול, והיום הוא התחיל פשוט להבהב תמיד. לפעמים זה יותר ול]עמים זה פחות. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by yoni blender,

דחוףףף אם מישהו יכול לעזור לי יש לי מחשב נייד yoga 500 המסך שלי התחיל להבהב לא עוזר אתחול מה אני יכול לעשות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mrbig,

יש לי כרטיס מסך של Radeon HD 6870 במחשב חדש ויש לי בעיות של הבהובים במסך קראתי קצת באינטרנט ונראה שזה בעיה ידועה שאין לה עדיין פיתרון - הדרייברים החדשים של ATI לא ממש פתרו את הבעיה העניין הוא שהכרטיס נרכש לפני כחודש מפנדה מחשבים והם בנתיים פשטו רגל ... מה לעשות ?? הכרטיס של Sapphire , אם מישהו יודע מי היבואן נציג רשמי שלהם בארץ שניתן לפנות אלין אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by Charlie17,

אוקי חברים אז ככה היום ישבתי לנקות ת'מחשב כמידי חודש ולא עשיתי שום דבר יוצא דופן בניקיון יש לי מסך דל 2209WA וכרטיס מסך twintech gtx 260 1gb ואחרי שסיימתי לנקות וארזתי הכל למארז המסך התחיל להבהב...בערך כל 20-30 שניות המסך הופך לשחור ונדלק מחדש, מבלי שהכפתור עצמו ישנה צבע על המסך (כפתור ההפעלה של המסך) אני יכול להמשיך לעשות תוך כדי פעולות רגילות. אז חבר'ה, בבקשה לעזור לבנאדם. אין רעשים מוזרים או חורגים, טמפ' נורמלית. אז מה אני עושה אה כן ועכשיו תוך כדי שאני כותב את זה יש טוויצ'ים של המסך שניה לפני שהוא נהיה שחור התמונה עליו מתעוותת עריכה: עשיתי בדיקת אנטיוירוס של נורטון ושל אוירה, יצא נקי גם חיברתי את המסך למחשב אחר והוא בסדר גמור אין פלאשים. משמע שזה הכרטיס מסך. שאותו ד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zohar678,

לפני מספר ימים התחלתי לקבל הבהוב של מספר שניות בכול פעם שאני מדליק את המחשב או בכול פעם שהוא מתעורר ממצב שנה. הבהובים אלו התחילו ממש לפני כשבוע. מה זה יכול להיות לדעתכם? אני עובד עם WIN7 כרטיס המסך שלי הוא מובנה והדרייברים שלי עודכנו לפני כחודשיים והכל היה בסדר. האם יש סיכוי שבעיה זו קשורה להתקנת דפדפן כרום של גוגל? זה התחיל כיומים אחרי התקנת הדפדפן הזה.

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. אשמח לקבל תשובה תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום! מה יכול לגרום למסך להבהב במחשב נייד כאשר לא מחובר לחשמל (עובד ע סוללה). המעבדה במסגרת האחריות לא מצליחה לטפל בעניין והם כבר החליפו לוח אם (ואיתו כרטיס מסך), בדקו סוללה, מטען, דרייברים, התקנת וינדוס, BIOS,הגדרתו רזולוציה וקצב ריענון. נותר רק לבדוק כבל מהלוח למסך, ואת המסך עצמו.... מה יכול לגרום לכך? אני בסוף אחליף למחשב חדש לחלוטין.... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש והנה המפרט: Windows 8.1 Processor: i5-4590-Quad core 3.3GHz 16GB Ram HD: 1 SSD 128GB Crucial MX100 Series 1 HDD 500GB Seagate Motherboard: GA-H97N-WiFi - Gigabyte Graphics card: GV-R939OC-4GDu - Radeon R9 290 פתחתי את המחשב שהכל היה בסדר בפעם הראשונה, אבל אחרי הריסטארט הראשון(במהלך התקנת הווינדוס) המסך פשוט מהבהב וכלום לא עולה. אי אפשר להכנס לביוס ולא כלום. הדבר היחיד שעוזר זה לכבות את המחשב, לבצע פריקת חשמל ע"י הוצאת כבל החשמל מהמחשב ולחיצה על כפתור ההפעלה, ואז חיבור מחדש והפעלת המחשב. גם כשאני מבצע ריסטארט מהווינדוס, יש אותה בעיה, אם אני מבצע כיבוי, אז המחשב עולה כרגיל אחרי הדלקה, רק הפעלה מחדש גורמת לבעיה. עדכנתי את כל הדרייברים וכל שאר הדברי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?

24. היי כולם יש לי מסך LG 1970HR כאני מדליק אותו הוא מהבהב כל הזמן בתדירות גובה. מחיפוש קצר שעשיתי בפורומים מצאתי שזה בעיה ב backlight כל שהוא שאני לא ממש יודע מה הוא. יש מישהו שיודע מה זה והאם זאת באמת הבעיה? יש המלצות שלפורומים יותר מעמיקים בנושא אלקטרוניקה של מסכים? פרקתי את המסך עד לשלב שאני רואה שני לוחות אלק' האם הבעיה היא בהם או שאני צריך להמשיך לחפור פנימה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by oryosef1,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש תופעה שמופיעה במיוחד במשחקים שאני שם על איכות טובה או רזולוציה גבוהה שהמסך הופך לשחור ואז חוזר להציג, ואז שוב הופך לשחור. שמתי לב שגם לפעמים בוויסטה זה קורה ככה- מתי שיש עומס המסך הופך לשחור לשתי שניות. השאלה שלי היא מה רכיב החומרה הבעייתי? כרטיס מסך? ספק כוח? יש לי כרטיס מסך 9500GT של INNO3D ספק כוח EZCOOL 12CMF 450W REAL לוח אם P45 NEO תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.