תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
המסך לפתע נכבה, ולאחר שלחצתי על הפעלה של המסך\ הוא נשאר בנורית כתומה ולא דלק, והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב. במחשב עצמו לא נכבה אבל נורית הHD דלקה רציף, ולא היבהבה כמו שבד"כ. ווינדוס XP
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך mag 810fd והאחריות עליו פגה ויש לי איתו בעיות של פוקוסים,צבעים ועוד איפה אני יכול לקבל שירות תיקונים טוב למסך? תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי הרבה שפתאום המסך מאבד פוקוס והכתב נהיה טיפה מטושטש ואני לא יודע מה יכול לגרום לבעיה צימצמתי את הבעיה לשני גורמים: 1. מסך מתחמם 2. כרטיס מסך באוברקלוק אולי תוכלו לעזור לי אם אתם יודעים מה עלול לגרום לבעיה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צריך עזרה המסך שלי מאבד צבע אדום - הבעיה אינה קבועה ולעיתים הצבע האדום חוזר האם מישהו יודע ממה הבעיה נובעת? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? בדקתי כבל חיבור למסך ואין והמחבר נראה חיצונית תקין
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסל מאג חדש לפנייומיים. לאחר שימוש קצר, הוא התחיל להשמיעביפ רציף. הלכתי לחנות והביאו לי חדש. אך גם זה לאחר זמן קצר התחיל להשמיע ביפ רציף. חשבתי אולי הרמקולים המובנים אבל שמתי אותם על 0 אז הם לא עובדים. כשאנימחבר מסךישן הכל בסדר. עוד לא יצא לי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לבדוק. האם מישהומכיר את הבעיה או איךלפתור אותה ? קשה להאמין שזה המחשב שלי כי המסך הישןעובד בלי ביפים. האם זה בעיה בדגם הזה ספציפי או שזה אמור להיות ככה ? הדגם mag h2404. תודה לכלהעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש מחברת TECLAST F6 PLUS עשיתי עדכון לווינדוס לאחמ"כ המסך מגע הפסיק לעבוד איך אני אמור לבדוק אם רה משהו להתקן? וכמון האם יש לכך פתרון? אגב האם המסך מגע קשור לכרטיס מסך או שאני סתם מחבר ביניהם? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דחוףףף אם מישהו יכול לעזור לי יש לי מחשב נייד yoga 500 המסך שלי התחיל להבהב לא עוזר אתחול מה אני יכול לעשות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך של Radeon HD 6870 במחשב חדש ויש לי בעיות של הבהובים במסך קראתי קצת באינטרנט ונראה שזה בעיה ידועה שאין לה עדיין פיתרון - הדרייברים החדשים של ATI לא ממש פתרו את הבעיה העניין הוא שהכרטיס נרכש לפני כחודש מפנדה מחשבים והם בנתיים פשטו רגל ... מה לעשות ?? הכרטיס של Sapphire , אם מישהו יודע מי היבואן נציג רשמי שלהם בארץ שניתן לפנות אלין אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אוקי חברים אז ככה היום ישבתי לנקות ת'מחשב כמידי חודש ולא עשיתי שום דבר יוצא דופן בניקיון יש לי מסך דל 2209WA וכרטיס מסך twintech gtx 260 1gb ואחרי שסיימתי לנקות וארזתי הכל למארז המסך התחיל להבהב...בערך כל 20-30 שניות המסך הופך לשחור ונדלק מחדש, מבלי שהכפתור עצמו ישנה צבע על המסך (כפתור ההפעלה של המסך) אני יכול להמשיך לעשות תוך כדי פעולות רגילות. אז חבר'ה, בבקשה לעזור לבנאדם. אין רעשים מוזרים או חורגים, טמפ' נורמלית. אז מה אני עושה אה כן ועכשיו תוך כדי שאני כותב את זה יש טוויצ'ים של המסך שניה לפני שהוא נהיה שחור התמונה עליו מתעוותת עריכה: עשיתי בדיקת אנטיוירוס של נורטון ושל אוירה, יצא נקי גם חיברתי את המסך למחשב אחר והוא בסדר גמור אין פלאשים. משמע שזה הכרטיס מסך. שאותו ד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחלתי לקבל הבהוב של מספר שניות בכול פעם שאני מדליק את המחשב או בכול פעם שהוא מתעורר ממצב שנה. הבהובים אלו התחילו ממש לפני כשבוע. מה זה יכול להיות לדעתכם? אני עובד עם WIN7 כרטיס המסך שלי הוא מובנה והדרייברים שלי עודכנו לפני כחודשיים והכל היה בסדר. האם יש סיכוי שבעיה זו קשורה להתקנת דפדפן כרום של גוגל? זה התחיל כיומים אחרי התקנת הדפדפן הזה.
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. אשמח לקבל תשובה תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! מה יכול לגרום למסך להבהב במחשב נייד כאשר לא מחובר לחשמל (עובד ע סוללה). המעבדה במסגרת האחריות לא מצליחה לטפל בעניין והם כבר החליפו לוח אם (ואיתו כרטיס מסך), בדקו סוללה, מטען, דרייברים, התקנת וינדוס, BIOS,הגדרתו רזולוציה וקצב ריענון. נותר רק לבדוק כבל מהלוח למסך, ואת המסך עצמו.... מה יכול לגרום לכך? אני בסוף אחליף למחשב חדש לחלוטין.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש והנה המפרט: Windows 8.1 Processor: i5-4590-Quad core 3.3GHz 16GB Ram HD: 1 SSD 128GB Crucial MX100 Series 1 HDD 500GB Seagate Motherboard: GA-H97N-WiFi - Gigabyte Graphics card: GV-R939OC-4GDu - Radeon R9 290 פתחתי את המחשב שהכל היה בסדר בפעם הראשונה, אבל אחרי הריסטארט הראשון(במהלך התקנת הווינדוס) המסך פשוט מהבהב וכלום לא עולה. אי אפשר להכנס לביוס ולא כלום. הדבר היחיד שעוזר זה לכבות את המחשב, לבצע פריקת חשמל ע"י הוצאת כבל החשמל מהמחשב ולחיצה על כפתור ההפעלה, ואז חיבור מחדש והפעלת המחשב. גם כשאני מבצע ריסטארט מהווינדוס, יש אותה בעיה, אם אני מבצע כיבוי, אז המחשב עולה כרגיל אחרי הדלקה, רק הפעלה מחדש גורמת לבעיה. עדכנתי את כל הדרייברים וכל שאר הדברי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 259 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם יש לי מסך LG 1970HR כאני מדליק אותו הוא מהבהב כל הזמן בתדירות גובה. מחיפוש קצר שעשיתי בפורומים מצאתי שזה בעיה ב backlight כל שהוא שאני לא ממש יודע מה הוא. יש מישהו שיודע מה זה והאם זאת באמת הבעיה? יש המלצות שלפורומים יותר מעמיקים בנושא אלקטרוניקה של מסכים? פרקתי את המסך עד לשלב שאני רואה שני לוחות אלק' האם הבעיה היא בהם או שאני צריך להמשיך לחפור פנימה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש תופעה שמופיעה במיוחד במשחקים שאני שם על איכות טובה או רזולוציה גבוהה שהמסך הופך לשחור ואז חוזר להציג, ואז שוב הופך לשחור. שמתי לב שגם לפעמים בוויסטה זה קורה ככה- מתי שיש עומס המסך הופך לשחור לשתי שניות. השאלה שלי היא מה רכיב החומרה הבעייתי? כרטיס מסך? ספק כוח? יש לי כרטיס מסך 9500GT של INNO3D ספק כוח EZCOOL 12CMF 450W REAL לוח אם P45 NEO תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש מעבד אינטל D930 זיכרון RAM 1G כרטיס מסך ASUS 7600GT התקנתי SIMS לא מזמן ולאחורנה תוך כדי משחק מסך מתחיל להבהב - שחור / כחול ללא הפסקה. לחצתי על כפתור sleep ואז הופיעה לי הודעה "parser message - Value creation failed at line 903" ורק אחרי לחיצות מרובות מחשב נסגר . כמובן שפתחתי לא היתה בעיה במסך. אין לי בעיות אחרות איתו. בחיפוש כאן מקומות נוספים לא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה . מה לעשות תודה על כל עזרה חג שמח אם זה לא הפורום המתאים מצטער - לא להתנפל , ותעדכנו אותי להייכן העברתם משה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים התחילה בעיה שהמסך מחשב מתחיל להבהב בצבע שחור, כלומר ריבועים שונים בצבע שחור התחילו להופיע על המסך ואז לאחר כמה דקות המסך נכבה לגמרי. מושחר. יש לי כרטיס מסך 5770 של sapphire, מסך ישן של proview 17". למסך ניתן לחבר רק כבל VGA, אז יש לי מתאם DVI ל VGA, שאותו אני מחבר לכרטיס ומהכרטיס למסך. ובנוסף יש לי כבל HDMI שאותו אני מחבר לטלויזיה (טושיבה, 32"). אז בתהחלה החלפתי את המתאם DVI-VGA, שיניתי את המיקום של חיבור המתאם בכרטיס (יש לי 2 חיבורים של DVI בכרטיס) ולא עזר. לאחר מכן הבאתי כבל VGA מחבר שלי, חיברתי אותו במקום הכבל שהיה לי - לא עזר. הוצאתי את הכרטיס מסך לגמרי, כלומר ניתוק מהספק ומהלוח אם וחיברתי את המסך לכרטיס מסך on board. - לא עזר. מאז אני עובד רק עם הכב…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב בן חודשיים-שלושה ומאז שהמחשב פועל לפעמים המסך מהבהב ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט בעצמו. לדעתי הבעיה בספק כי הוא ג'נרי 500W ולא בכרטיס מסך. מפרט המחשב של החבר: cpu: core2duo e2180 M.board:gigabyte 945 mem: 2GB 667MHZ gpu: 7300LE-7200 200GB ספק ג'נרי יש לכם מושג מה הבעיה-לדעתי היא בספק...
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. הכל התחיל כשגיליתי מן הפרעות כאלו על המסך - זה קרה בעיקר כאשר עלו שני חלונות ויותר, וההפרעות נראות כמו מין סריקה מהירה לרוחב המסך בצבע לבן (האם לזה הכוונה - ריצודים?). הייתי מניח שזו בעיה במסך אבל כל עליית החלונות, תמונות, תוכנות ובכלל כל מה שקשור בתצוגה - נהיה אטי להחריד. המחשב נקי לחלוטין מרוגלות, וירוסים ושאר מציקים. פתחתי וניקיתי את כרטיס המסך (מובנה). ו...שום דבר לא עוזר. האם לפרמט ? האם הלך כרטיס מסך ? זקוק מאוד לעזרתכם. INTEL CELERON 4 1700 ECS P4VMM2 VIA VT8751 כרטיס מסך: S3 PROSAVAGE DDR 86C420 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, חיברתי אותו למסך הישן שלי ונראה כי המסך מהבהב/בוהק. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 שהשבוע התחיל לעשות בעיות. הוא נכבה ונדלק כל הזמן. זה פשוט משגע. הבנתי שהפיתרון די פשוט בעזרת החלפת איזה קבל או משהו כזה... מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר צינתי הרבה פעמים שיש לי קריסות במחשב ועד עכשיו אף אחד לא יכל לעזור לי עכשיו הביתי לכם את המידע הדרוש אולי הפעם תוכלו לעזור לי בבקשה ותודה לכולם ;D technial information: ***stop: 0x0000008e (0xc0000005,0xf4409d1b,0xf296434c,0x00000000) *** Askndis.sys - addres f4409d1b base at f4409000,datastamp 3c1d6624 beginning dump of physical memory physical memory dump complete contact youre....................... please help me thank you all
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי רכיבים והרכבתי את המחשב שלי. התקנתי את מערכת ההפעלה על SSD, ולוח האם הוא ASUS P8Z77-V PRO. ה SATA מוגדר בביוס כ AHCI כ default, והכל עבר בסדר. לאחר שסיימתי להתקין הכל, עדכנתי גרסאות ביוס וכו', החלטתי להוסיף למחשב שלי מערך RAID1. זה כמובן מחייב לשנות את ההגדרות של ה SATA, מ AHCI ל RAID. הבעיה היא שברגע שעשיתי את זה, לא הצלחתי להעלות יותר WINDOWS (אפילו לפני שהספקתי להגדיר את המערך עצמו), והייתי מקבל מסך מוות כחול ואז ישר REBOOT. גם כאשר שיניתי חזרה בביוס למצב AHCI המשכתי לקבל את הבעיה, למעשה עד שעשיתי CLR CMOS עם הג'מפר, ומאז זה בסדר. אבל אני עדיין רוצה להוסיף את המערך רייד, ולא כ"כ יודע איך להתקדם. חיפשתי באינטרנט דברים בסגנון אבל לא ממש מצאתי. א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-