תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים 1 20 גיגה שמחולק ל2 ואחד של 80 של מחולק את ההראדיסק של ה 20 שחזרתי והגדרתי למחיצה אחת כמובן בלי לפגוע בהרדיסק של ה 80 ולאחר מכן פירמתתי את הארדיסק של ה20 והתקנתי וינדוס אליו ואז הכול בסדר וברגע שעלה הוינדוס וניסתי לגשת להראדיסק השני שהןא ה80 הוונדוס לא מצליח לזהות לי אותו והוא מבקש לפרמט אותו מישהו יודע למה זה ואני ממש לא יכול לפרמט יש לי שם מלא גיבויים של שירים סרטים וכל שאר הירקות מישהו מכיר תוכנה שתוכל לסדר את בלי לפרמט חברה מבקש את עזרתכם בדחיפות כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לוח של ספיר שחברי הפורום הציעו לי נכנסתי לאתר ושם יש קצת סלט .. פעם אחת הציפסט רשום ATI RS480 ובמפרט טכני נוסף רשום ציפסט XPRESS 200 וזה לא הכרטיס מסך ! הכרטיס מסך הוא OB X300 ! יכול להיות שה 480 זה הגשר הצפוני וה 200 זה הדרומי ? יש לי אישית לוח של ספיר ששם רשומים לי 5 ציפסטים הכרטיס מסך מופיע במנהל התקנים כ IGP 340 ובפעם כ Raedon 7100 סלט סלט ... http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=8&pcsid=47&p=1&pid=328
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
דבר ראשון אני יתחיל אם המפרט של המחשב מעבד P4 1800 זכרון KINGSTONE 512 DDE X2 כרטיס מסך geForce 6600gt gigabyte לוח אם VIA P4PB 266E טוב עכשיו לבעיה עצמה: המחשב מבצע ריסטארטים ותקיעות במהלך הפעלת המשחק WOW. לפני כן היה לו זכרון אחר של 256 MB וכרטיס מסך אחר של GEFORCE 4MX וגם אז הוא היה עושה תקיעות במהלך שימוש מאומץ, כמו פוטושופ וכו'. אז הוחלף (במהלך השבוע האחרון) לכרטיס מסך חדש לחלוטין ולשני סטיקים חדשים לחלוטין של KINGSTONE 512MB DDR והבעיה לא נפתרה. קיימת בעיה של ריסטארטים לא רצויים במהלך המשחק או תקיעות שבהם לא ניתן לבצע שום פעולה כגון (ALT+CTRL+DEL לא ALT+TAB) לא כלום חוץ מריסטארט. הטמפ' נבדקו ונמצאו מצויינות גם ע"י EVERST וגם ע"י הביוס עצמו. המחשב נלקח…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו ליפעמים יש לי ווינדוס אקס פי
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בעיה מוזרה עם סמן העכבר שקופץ לקצות המסך. <blockquote>אני לא בטוח לגמרי שהתקלה היא תקלת חומרה או תוכנה, אבל היא קיימת. בשעה טובה קניתי מחשב חדש, (MB GA-Z77-D3H', Proc I7 3770K, 8Gb Win-7 64 Ent). אבל - משהו מוזר שלא הכרתי עד כה, לעיתים קרובות סמן העכבר תוך כדי תנועה לעבר יעד כל שהו נעלם ומופיע באחת מפינות המסך. לפעמים בשמאלית לעלה, לפעמים למטה משמאל או מימין. החלפתי עכבר לעכבר חדש, התופעה נמשכת. גם בעכבר של מיקרוסופט וגם בעכבר של TEAC. מה עושים?</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
כשאני כיבוי למחשב לקח למחשב קרוב ל10-20 דק להיכבות שבסוף בוא ניגבה הוא הקפיץ מסך כחול עם הודעה על זכרון לחצתי על הכפתור של כיבוי והדלקה ואז הוא ניכבה סופית כאשר הדלקתי את המחשב הוא ניתקע גם במצב עלייה נורמלית גם בlat known configure ושניסיתי לעלות במצב של סייף המחשב אפילו לא נדלק אני לוחץ על הכפתור אני רואה שני נורות אדמות בלוח אם שאני רגיל לראות אבל אין שום תגובה ניסיתי להוציא סטייקים של זכרון מדובר על מחשב core i7 930 20g זכרון מישו יכול להגיד מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיות קשות בחיבור לאינטרנט, מצד אחד סטרימינג כמעט ולא עובד לי כולל בשרתים גדולים כמו יוטיוב, אבל מידי פעם ב YNET או פייסבוק כן עובד, או שזה לא נטען בכלל או מראה לי כמה שניות ונתקע ולפעמים זה עושה בפרינג אבל כל כמה שניות התמונה נתקעת אבל הסאונד ממשיך לעבוד, גם אני לא מצליח להוריד קבצים למשל הורדה של כרום מהשרת של גוגל נכשלת קבוע, וגם הורדת אפליקציות מהשרת של מיקרוסופט.מצד שני, טורנט עובד לי חלק וגם גלישה באתרים עובד בלי בעיות.עשיתי בדיקת מהירות ואיכות חיבור ופינג וזה עבר טוב. אני אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATO…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי ווינדוס, אנטי-וירוס, אקרובט, כ. מסך ואופיס וחבר שלי התקין בטעות את השפות הזרות לווינדוס עכשיו לאחר אתחול של המחשב פתאום הוא מציג לי את ההודעה הבאה : Disk boot failue' plaese insert system disk and press enter לאחר שאני מכניס את הדיסק המחשב עולה לי רגיל ואני משתמש בויינדוס ללא שום בעיה מה זה לעזאזל? הכל חדש חדש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קודם כל המפרט: ASUS a7v8xAMD Athlon 2000+ A-Data או Kingstone 512MB DDR 400MHZ G-Force 5200fx AGP או כרטיס מסך על הלוח . הבעיה היא שהמחשב לא עולה אחרי הוצאת DVD ממנו :\ הוצאתי ממנו את הDVD כשמחשב היה מכובה בלי בעיה ולמרות זאת המחשב עכשיו לא עולה, חיברתי עליו ספיקר והוא עושה את הציפצופים הבאים: אחרי שניה מאז שמחשב נדלק הוא מצפצף ציפצוף של שניה ואז מחכה איזה חצי שניה ועושה עוד שני ציפצוים מהירים, אחרי זה מחכה כמה שניות ומתחיל רצף של ציפצופים מהירים בלי הפסקה. כל הזמן הזה הBIOS עדיין לא עלה. מכיוון שלמחשב יש כרטיס מסך מובנה אז אפשר להשאיר רק עם לוח, מעבד,זכרון והספק וכך לצמצם את איפה שיכול להיות בעיה. את זכרון בדקתי במחשב אחר והוא פועל, ניסתי לנקות את הזכרון ואת החיבורים שלה…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ... יש לי geforce 6600GT 128mb 128bit עכשיו רציתי לשאול אתכם האם כדאי לי לשדרג אותו לכרטיס X1800GTO ? או להישאר איתו ולא לשדרג ... כי בזמן הקרוב אני לא אקנה מחשב חדש אז רציתי שיהיה משהו טוב ושיריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה מאוד ואפילו חלקה בעתיד . אם יש משהו אחר שאתם ממליצים אז תכתבו ... ויש לי עוד שאלה , האם קירור טוב של כרטיס מסך משפיע על הביצועים שלו ?!? ובבקשה תענו מהר כי זה דחוףףףףףףף
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי, מחשב חדש שרכשתי ביום ראשון (רכשתי בשישי, אצלי מיום ראשון), לפני כחצי שעה פשוט הבהיל אותי לחלוטין. המחשב לא זז בקושי, המנורה של ההארד דיסק הייתה דלוקה קבוע, ושניה אחרי זה, המחשב נתקע. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, קיבלתי הודעה שלא נמצא שום BOOT DISK (כלומר הוא לא זיהה את ההארד דיסק). כיבוי והדלקה של המחשב לאחר חצי דקה פתרו את הבעיה. פתיחת המחשב הראתה שההארד דיסק די חם, המחשב עכשיו דלוק בערך חצי שעה, והוא כבר ב40 מעלות, אני אפרט את המחשב והמפרט: מעבדי אינטל PD 915 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8-MAX (955X) s775, Dual DDR2, GBL זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) ג'נרי - Starex דיסקים קשיחים Maxtor 250GB (16MB) S…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
משום מה פתאום הלוח אם שלי מתחמם ל 45 מעלות והמעבד ל 50 ולפעמים 55 מעלות לוח GA-7VA-C מעבד barton 2500 athlon xp ללא OC ד"א זה קרה לאחר ששמתי משחה טרמית חדשה על המעבד ובטעות הזזתי הקירור של הצ'יפסט ממש קצת נגיע חלשה כזאת... לפני כן המעבד לא היה מעל 40 הלוח נע בין 30-33 מעלות תעזרו בבקשה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את האי סי קיו הכל נפתח מצויין וחלק .רק איך שאני מתחיל לכתוב .למשל לוחץ על הפרח של אחד המשתמשים כדי להתכתב ואז אני מקבל את השגיאה הבאה.{תיראו בתמונה למטא שעלתי לאתר .תורידו אותה} .ואז האחרי ההודעה הזאת שראיתם בתמונה האי סי שלי מתכבה .כמו שאמרתי הבעיה הזאת מתמשכת כבר הרבה זמן פעם אחת נסתי לשנות את הגירסה לגירסה יותר ישנה למשל icq 2003 וזה עבד אבל כרגע אני אחרי פורמט שעשיתי אתמול וגם האי סי בגירסאות אחרות עושות בעיות.אחלטתי שיש בעיה מסויימת שאני חייב לדעת אותה .כי נמאס כל פעם לנסות למצוא פיתרון ללא מוצא.מי שמכיר את הבעיה ויש לי פיתרון סופי לדבר אני יודה לו מאד [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-