עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר התקנת תוכנה ולא משנה איזו אשר דורשת לבצע RESTART מקבל מסך כחול עכבר ימני לא עובד ALT+CTRL+DEL כן פועל ראוי לציין שהיתה לי בעיה אשר בעקבותיה לא ראיתי מסך כלל ורק לאחר הוצאת 2 זכרונות חזרתי לראות תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by i022052,

יש לי דיסק מקסטור 80GB SATA משני. העתקה מהדיסק הזה לדיסק הראשי - עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה, עוברת חלק ומהר בצורה תקינה. מגיעה למשהו כמו 24MB לשניה (דיווח של ויסטה) לעומת זטת העתקה לדיסק הזה מהדיסק הראשי, של אותו קובץ (350MB) עומדת זמן ממושך על מהירות 0. אחרי דקות ארוכות המהירות עולה ל 100KBPS במקרה הטוב ל 200. ניסיתי לבדוק את הדיסק עם התוכנה של סייגייט ושל HDTUNE והם מדווחים שהכל תקין. את HDMM לא יצא לי להריץ. הדיסק עדיין באחריות, אבל אני רוצה מידע מדוייק שאכן מדובר בדיסק תקול. האם נראה לכם שהתופעה לעיל היא אכן אומרת בודאות שמדוסר בדיסק תקול? תודה מראש

3. Started by razoli,

אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by kobi_af,

תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Imtheman,

המחשב שלי ממש (היה ) ממש ממש איטי אחרי איו ספור פירמוטים מצאתי את האשם !! ההארד דיסק !! יש במחשב שני הארד דיסקים אחד 40 ג'יגה והשני 8 ג'יגה עכשיו גם כשה 8 ג'יגה מחובר גם כשהמערכת הפעלה עליו וגם כשלא המחשב לא זז !!! ל מ ה ? (ההארד דיסק תקין ואין לא שום בעיה וגם הוא פורמט עשרות פעמים)

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by ido7,

יש לי מחשב עם כונן sava dvd , ואני לא מצליח לעשות ממנו boot לשום דיסק ! ואפשר לעשות boot מהדיסקים האלו על מחשבים אחרים ... אם זה משנה הלוח זה - gigabye p55 ud2 . כשני עושה F12 בעליה ובוחר ב- cdrom הוא פשוט כותב לי: boot from dvd/cdrom ואז השגיאה שהוא לא מוצא מערכת העפלה , בלי השורה שאתה מצפה לה - press any key to boot from cd ... יכול להיות בגלל שזה sata dvd , צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס ?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by skakooli,

מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by Ido.G,

היי, (אני לא בטוח האם זה קשור לפה או תמיכה טכנית.... אז אם צריך להעביר. תודה) היום העברתי כונן קשיח ממחשב אחד (WD 40GB 2MB), עליו היתה מותקנת חלונות XP למחשב Celeron 1200@1600 שרציתי להתקין לאמא שלי. על הכונן היו שתי מחיצות, אחת NTFS ואחת FAT32. ניסיתי להתעסק עם הכונן ה FDISK (שכמובן לא זיהה את מחיצת ה NTFS ולא יכול היה להתעסק איתה) ועם התוכנה של MAXTOR (שכצפוי לא רוצה להתעסק עם כונן של WD). בשלב כלשהו ה FDISK החליט שהוא לא יכול לקרוא מהכונן או משהו כזה....... חיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי לפרמט אותו. הורדתי את התכונה של WD- Data lifeguard tool. היא מזהה את הכונן, וכביכול יוצרת מחיצה ומפרמטת אותה- אבל זה לוקח 20 שניות (זמן לא סביר). לאחר מכן אני רואה את הכונן בחלונות…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by hagay,

היי אני עכשיו הולך לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחלק את הדיסק קשיח לשני כוננים? תודה .

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by mrtikit,

יש ברשותי סטיק זיכרון 256 ddr366 מה יקרה אם אני אחבר אותו למחשב שלי שעובד עם זכרונות ddr400(לוח האם תומך מ 266-400)?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. חדשים של REALTEK ניסיתי את כל האפשריות בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANGER שיניתי בביוס ל AC97 ללא הועיל וכן המיקרופון תקין ופועל היטב במחשב השני תודה רבה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by יונדב,

ניסיתי לחלק את ההארד - דיסק שלי ל2 מחיצות, באמצעות התוכנה PowerQuest Partition Magic 8.0, והכל עבד טוב, והוא כתב בסוף החלוקה שזה עבד, אך לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט, וקצת לפני שהיה צריך להעלות את המערכת הפעלה, כתב את השגיאה הבאה : A Disc Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart. מה עושים? יונדב.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by yaniv1512,

שלום לכולם קניתי אתמול צורב dvd lg 4163B ומשום מה אני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי את כל האופציות של הג'מפרים ניסיתי את כל החיבורים ניסיתי לנתק את הצורה התקליטורים הרגיל שלי ושום דבר לא עוזר האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?????

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by uvs,

יש לי צורב DVD של חברת NEC 3520A אני מצליח לצרוב וגם לקרוא דיסקים רגילים(CD), הבעיה מתחילה כאשר אני מכניס דיסק צרוב של DVD הוא שואל אותי מה ברצוני לעשות איתו איתו לצרוב מידע מוזיקה וכו' כלומר הוא לא רואה את המידע לקחתי את הדיסקים האלו למחשב אחר ושם הם כן נפתחו, המעניין הוא שהוא עדיין צורב דיסקים של DVD רק הוא לא קורא אותם אחר כך, אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או של מערכת ההפעלה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום. לפני כמה זמן באופן לא ידוע מע' ההפעלה מזהה לי את הצורב ככונן CD רגיל. בדקתי בביוס והכל כשורה, גם everst מזהה את הכונן כמו שצריך ( אם זה אומר משהו) כשאני נכנס למנהל התקנים הכונן רשום תחת " unknown" ואני לא יכול לצרוב :s05: תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אוקיי אז הבעיה שלי היא שהמחשב שלי הוא לעצמו REBOOT סתם ככה שאני משחק משחקים במחשב.. אני לא ממש מבין את הבעיה כי אין לי וירוסים או SPYWARES והמחשב שלי לא חם בכלל בבקשה שמישהו יגיד לי מה גורם לכך תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשיו הבנתי שזה בעיית זיכון אבל אני לא יודע איזה לקנות ואיך לחבר מה עושים? עוד כמה בעיות בקבצים שמופיע לי: (SYMTDI.SYS (SYMTDI+48fd) , win32k.sys ( win32k!FastWindowFromDC+12 והיה עוד אחד עם מלא ריבועים גדולים ומשהו סימבל או משהו כזה שהוא לא נכון. אני חושב שיש כמה בעיות ולא רק הזיכרון ויש לי גם הרבה דו"ח שגיאות זה קשור?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מסוג LG R560. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

20. Started by gzlt,

קניתי לפטופ של פוג'יטו-סימנס - Amilo Pro v8010 . קיבלתי איתו צורב DVD של חברה שלא שמעתי עליה קודם - QSI. דיסקים רגילים הוא צורב בסדר, אבל DVD - הוא לא צורב בכלל. ניסיתי לחפש Firmware Upgrade אבל כל מה שמצאתי כתב שזה לא מתאים. דגם הצורב - QSI DVD RW DSW-042 מישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by warmth,

בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש לעוזרים!

23. במחשב שאני מסדר עבור חבר, נתקלתי בבעיה הבאה: בהתחלה הכל עבד בסדר,אח"כ הופיעה בעיית שגיאה ב BOOT לגבי SYSTEM CONFIG כפי שייעצו הכנסתי את הדיסק של WINDOWS העליתי ב BOOT התחיל להעתיק קבצים ופשוט נכבה המסך המחשב כאילו עובד אך לא קורה כלום. אני רוצה לבטל חשד לגבי: 1.שהלך לוח- אם היה הולך,הייתי בכלל רואה את הBOOT וה BIOS? 2.כרטיס מסך-היות ואני רואה את המסך של ה BOOT לא נראה לי ששם הבעיה. 3.זכרונות-נבדק 4.HDD- נטרלתי אחד ,אך עדיין הודעה שגיא על SYSTEM CONFIG שחסר ב WIN32 האם יש אופציה שקיימת בעיית חומרה ואיפה? חשבתי אולי על האופציה שהמעבד או רכיבים אחרים ,הדקתי הכל ,אך זה לא עזר. נטרלתי את הזכרונות הרכבתי אחד ,בדקתי,הכל בסדר. יש ריח שרוף מאחד המאווררים הוא גם הפסיק לעבוד. אודה…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by shaked2m,

כשאני רואה סרט או סרטון מהאינטרנט אני רואה משהו אפור מכסה את התצוגה והסרט ממשיך לעבוד, יש לי כרטיס טלוויזיה ויש בטלוויזיה אותה בעיה, הבעיה התחילה לפני 3 ימים, בדקתי שזה לא איכות הסרט! מה לעשות? תודה מראש, שקד

• 6 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים