תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אז זה הולך ככה אני מנסה להפעיל סיוע מרחוק ואני מקבל שגיאה כזאת: אוקיי עכשיו ניסיתי כמה דברים התקנתי גירסא הכי חדשה של מסנג'ר אין לי חומת אש במחשב ואין וירוסים בכלל זה ווינדוס חדש יש לי אותו פחות מחודש על המחשב קראתי שאני צריך NET Framework אז הורדתי והתקנתי NET Framework 2.0 בקיצור שום דבר לא הולך לי אולי לכם יש רעיון תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר ומקלדת USB יום אחד המקלדת לא הגיבה. המקלדת היתה מחוברת על שקעי הUSB "למעלה" כלומר ליד חיבור המדפסת וחיבורי העכבר והמקלדת הרגילים ואילו העכבר היה מחובר על פנל הרחבה. אחרי שחיברתי גם את המקלדת לפאנל היא שבה לפעול, אבל כעת נותרתי רק עם שני שקעי USB פועלים. עשיתי חיפוש בפורום ניסיתי למחוק את התקני הUSB מהDEVICE MANAGER אבל זה לא עזר. עכשיו שאני מנסה לחבר עכבר ומקלדת רגילים לשקעים הרגילים של עכבר ומסדפסת הם גם לא פועלים. הלוח אם שלי הוא : ABIT kr7d למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד זמני עד שאני מקבל את המחשב החדש שקניתי.. התקנתי משחק אחד על המחשב (warcraft 3) בדקתי באתר can u run it אם המחשב שלי מריץ את המשחק וזה רושם לי שהמחשב מריץ את זה חלק.. שאני נכנס למשחק הכל בסדר ולאחר 10-60 דקות יש לי ריסטרט למחשב וזה עושה לי לפני מסך כחול ואז עושה את הריסטרט בכל מקרה המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo, 2000 MHz כרטיס מסך:Video Adapter Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (128 MB) 2GB זיכרון בבקשה..ממש בעיה מעצבנת וכבר שבוע לא שיחקתי בשום משחק |: תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקשי המקדלת שאינני יודעת לתקן: 1. כשאני מקישה על האות c הוא מקליד cz או zc, איך מתקנים כזה דבר? 2. הקיצור העתק (קונטרול c) לא עובד במקלדת, וזה מעצבן ברמות מטורפות אודה לתשובתכם
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
המחשב רושם לי BOOT FAILURE כשאני מפעיל אותו משום מה הדיסק הקשיח שלי אינו מופיע באף הגדרה ב BIOS, מה אני צריך לעשות? נ.ב. אני בספק גדול שהדיסק הקשיח אינו מחובר, למה לא נגעו ולא פתחו את המארז אף פעם, המחשב חדש יחסית.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
<blockquote> 890GPA או 990XA-UD3 AM3 היה לי 890 GPA עכשיו הוא נשרף האם ה 990XA הוא לוח טוב? ברמה של מה שהיה לי? 890GPA http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1834 990 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14040 </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם לכרטיס מסך הזה יש בעיה משונה . הוא מכבה ומדליק את המסך כשלוחצים קליק ימני על קובץ וידאו . נכנסתי לאתר היצרן ( LEADTEK ) וכנראה שהם שחררו עדכון ביוס לכרטיס שפותר את הבעיה . אפשר לראות את זה כאן : http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=154&downline=WINFAST%20PX6200%20TC%20TDH%20SUPPORTING%20256MB אין לי מושג איך אני עושה את העדכון ביוס הזה לכרטיס מסך . או : מה אני עושה עם הקובץ ROM הזה ? אפשר בבקשה עזרה ? המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN,…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו ליפעמים יש לי ווינדוס אקס פי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
זה מתיש אותי כל פעם מחדש הווינדוס פשוט לא מזהה את המצלמה, שאני מחבר אותה לUSB (יש לי 6 חיבורים דרך אגב ובכולם אותה דבר) הנורה שבה נדלקת ונכבת ודבר לא קורה. אני צריך לשחק שעות אם הכבל של הUSB והחיבורים שהנורה תשאר דלוקה וזה. היכן הבעיה? המצלמה עובדת, הדרייבר מותקן. :s05: תודה לעוזרים. !
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשך כמה חודשים שכל כמה שעות בד"כ שהמחשב מתאמץ הוא מראה מסך כחול וקורס (במסך הכחול כתוב The Bios in this system is not fully ACPI compilant. please contact your system vendor for and updated bios) המערכת במחשב שלי היא: intel e7300, gigabyte ep43-ds3L זכרון DDR2 של corsiar 4gb 6400C5 NVIdia Geforce 9800GT מותקן windows 7 64bit אבל הקריסות קרו גם בXP וויסטה הספק של המחשב הוא SeaSonic 400W אני לא יודע עם הבעיה היא חשמלית או אחרת בבקשה אם מישהו יכול לעזור אודה מאוד
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אם מישהו נתקל בתופעה שהדיסק הקשיח טוחן חצי דקה כשהמחשב עולה, (התחיל אחרי שעשיתי OC). AMD 3800+ X2 @ 2500 Asus A8N-e Corsair PC3200 @ 333Mhz תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ענתיקה P3 800MHZ,על לוח של ASUS CUV4X ,אני רוצה לפרמט אותו לפני שהוא עולה,איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קרה לי היום פעמיים שהמחשב שלי עשה ריסטרט (בבוקר ולפני1/2 שעה) סתם ככה... וקניתי אותו ביום חמישי XP תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות שאומרים כנראה שהוא עומד לסיים את חייו. הרעשים (מין קולות טחינה כאלה) מתחילים באופן לא עקבי, אחרי שהמחשב עובד פרק זמן מסוים; אחרי כיבוי, מנוחה והדלקה מחדש, הדיסק חוזר להשמיע קולות נורמליים בלבד, עד הפעם הבאה. מה שחשוד כאן זה שהדיסק בן פחות משנתיים. לפני פחות משנתיים קיבלתי את המחשב מאחותי (אני משתמש בעיקר במקינטוש, ככה ש-PC בן 6 שנים מספיק לי לשימוש המזדמן שלי ב-Windows), וגם אז הדיסק שלו (המקורי) השמיע קולות לא סימפטיים במיוחד; החלפתי דיסק בחדש והיה נראה שהכל בסדר, עד עכשיו. בקיצור, השאלה שלי היא האם סביר שיש פה בעיית חומרה אחרת שגרמה לדיסק (או לדיסקים) להתקלקל? האם יש משהו שאפשר וכדאי לבדוק? אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב הענתיקה הזה,…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. כבר פירסמתי ת'רד בנוגע לבעיית אודיו שהייתה לי, לא שמעו כלום וכו' - והנה בעיה חדשה. 6 כניסות הUSB בפאנל האחורי של המחשב (אלה שיושבים ממש על הלוח) לא מגיבים כלל. מה שמפליא הוא, שהיציאה שמחוברת לפאנל הקדמי עובדת יופי. אז מה הבעיה פה? איך אני פותר אותה? אגב, אם לפאנל הקדמי מחובר איזשהו התקן USB בזמן הריסט, אין בכלל פוסט. המחשב נתקע כשיש את הלוגו של ה LanParty, וצריך ללחוץ על הריסט - הוא לא מגיב להקשת Ctrl-Alt-Del. אם למישהו יש רעיון.. תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי לוח ישן שיש בו ציפסט של חברת VIA הוא לא מזהה לי הארד דיסק SATA, אחרי שעולה המחשב אני לוחץ TAB הוא מגיע להגדרות של הבקר רייד אבל תקוע ניסיתי לעשות F6 אחרי ההתקנה כולל עידכון דרך הפלופי שום דבר..? אני צריך למחוק את הדרייבר של הבקר ולהתקינו מחדש שיזהה את ההארד דיסק SATA תודה..? הלוח הוא kt600-a דגם ECS Elite group הציפסט הוא VT8237 זה הדרייבר מהאתר VIA SATA RAID Controller Driver מה עושים...?
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בורד מסוג MS-6163 תקין ועובד אבל בזמן עבודה ללא כול התראה הוא מצפצף ציפצופים מוזרים בכול מני רצפים אם ראיתם את space balls אז ככה הוא עושה בלייפ בלופ ובלייייייפ מידי פעם ללא כול סיבה נראת לעין וללא כול בעיה בתיפקוד המחשב (לא במהלך העליה של הביוס - רק במהלך עבודה על הווינדוס) מערכת הפעלה WINXP ללא כרטיסים חוץ מלוח כרטיס מסך AGP מעפן וHD 10 + CD-ASUS וכמובן מארז ATX אם למשהו יש מושג אשמח לשמוע על פתרונות או טריקים להשתקתו או על הסיבות לבלייפים (BIOS מעודכן ,WINDOWS נקי הותקן פעמיים, מעבד סלוט 1 450 P3 ,זכרון 256 SDRAM133) תודה ???
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מפעיל את מחשב. מופיעה מן כזאת בעיה. Overloking Fail ! 1. press f1 for setup 2. press f2 for load defuald חסרים עוד כמה מילים, אך זאת הבעיה ויש 2 אפשרויות לעבור אותה. 1. ממה זה נובע בד"כ ? 2. איך פותרים את הבעיה ? (שלא יופיע יותר הדבר הנ"ל)
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם GA945GCMX כרטיס מסך 2900XT זכרונותGeil DDR2 4096MB 800MHZ הארד דיסק WD 160GB SATA2 16MB מעבד E4500 קירור מעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro ספק כוח CORSAIR 450W VX צורב DVD GSA-H44N עכשיו אני קניתי לוח אם חדש ABIT IP35-E וכל השאר החלקים נשארו ויש לי בעיה שאני מדליק\מפעיל מחדש הוא מפסיק לעבוד כזה או מתכבה ועד שנדלק הוא מוציא אותי מדעתי אני אפסתי את הביוס ולא הולך אני לא יודע מה לעשות באמת של נ.ב. לא ניראה לי שזה קשור או יעזור איכשהו אבל לא פרמטתי את המחשב לאחר הרכבת הלוח החדש ישר עליתי לווינדוס והתקנתי דרייברים
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב שלום אז יש לי דיסק קשיח של WD 1.ה SYSTEM IDLE PROCESS ב TASK MANEGER כל הזמן מאתמול על 80 -98 + למה ? 2.אני לא יודע אם הדיסק קשיח יוצר רעשים לא רגילים כי אם אני פותח את המארז אז יש מקרוב רעשים ממש קלים סתם כמו של חומרה פועלת זה נורמלי או שבכלל לא אמור להיות רעש ? 3.מאתמול יש לי בעיות של קפיאות במחשב לדוגמה אם אני מפעיל סרט אז יש כפיות וגם בקול זה נשמע שששששששלללללללללללווווווווווווווווםםםםםםםםםם אחרי כמה שניות או דקות זה מפסיק ואז זה מתחיל שוב מה זה ? אותו הבעיה גם בWINDOWS הוא עושה עצירות 4.הורדתי את התוכנה של WD לבדיקה עשיתי בדיקה מהירה וזה רשם שהכל תקין מצד שני בבדיקה המקיפה זה 19 שעות עד לסיום זה לא יותר מדי זמן ? 5.המחשב יחסית חדש ואני החלפתי כבר דיסק קשיח של W…
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!vppSubPictureUsingKelvin+137d ) מה זה אומר מחכה לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הרזולוציה ננעלה על 1600Xמשהו אני לא זוכר בדיוק בלי אפשרות לשנות תוך כדי עבודה , ניתן לשנות בהגדרות ה REMOTE DESKTOP את הרזולוציה אבל זה לא משנה את הרזולוציה בפועל שהיא 1600 על משהו שאני לא זוכר... חוץ מכ.מסך חיצוני לא מובנה יש פתרון לבעייה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב שלי ממש (היה ) ממש ממש איטי אחרי איו ספור פירמוטים מצאתי את האשם !! ההארד דיסק !! יש במחשב שני הארד דיסקים אחד 40 ג'יגה והשני 8 ג'יגה עכשיו גם כשה 8 ג'יגה מחובר גם כשהמערכת הפעלה עליו וגם כשלא המחשב לא זז !!! ל מ ה ? (ההארד דיסק תקין ואין לא שום בעיה וגם הוא פורמט עשרות פעמים)
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-