תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, לוח אם: Gigabyte GA-Ep45c-ds3r גירסא אחרונה (F6a). זכרונות: g.skill 2X2 GB DDRII CL5-5-5-15 1066MHZ מעבד: QUAD 9660 INTEL בלוח אם יש 4 סלוטים של DDRII ו 2 DDRIII. קניתי אותם לפני כמה ימים ומאז התחילו הבעיות, חיברתי את שתיהם, הגדרתי וולטאג' לפי מה שהיצרן מבקש ועוד הגדרות ידניות נוספות שראיתי בכל מיני אתרים. ניסיתי הרבה הגדרות שונות ומשונות שחלקם אפילו גרמו למחשב שלי לא לעלות וחלקם גרמו למחשב לעלות, להכנס לווידוס (7) ואחרי כמה דקות מסכים כחולים וריסט. לאחר מכן אמרתי נבודד את הבעיה, שמתי ISO של MEMTEST86 על CD והרצתי על 3 סלוטים מתוך 4 של הDDRII כל זכרון בנפרד, בכל השלושה סלוטים קיבלתי שגיאות ישר איך שה-MEMTEST עלה. אבל יש צדיק אחד בסדום, הסלוט הרביעי. - בדקתי עליו את …
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי לוח אם ABIT NF7S וברשותי 2 הרד דיסקים - HD 1- IDE WD 80GB ואחד הוא IBM 80 GB SATA כשאני רוצה להתקין XP PRO SP2 אני לא מצליח להתקין על ההרד דיסק ה-SATA כיוון שהוא לא מזהה אותו בעת ההקנהתאבל ה-BIOS כן מזהה אותו. מה עליי לעשות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי המארז מקדימה שני USB ואני רוצה לחבר אותם ללוח האם שלי אבל הקונקטורים של של הUSB בנויים מקונקטור של גראונד ואחד שמחולק לשלושה עכשיו בלוח אם יש לכם USB חיבור של 6 ועוד אחד של הגראונד אז לאם אני מחבר את השלושה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מה עושים? זה בא והולך זה כאילו זה אשמת המחשב לא המקלדת.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש בעיות חדשות . כונן קשיח חדש מבית "ווסטרן דיג'יטל" בנפח של 200ג'יגה מזוהה ע"י WindowsXP Pro. SP1 ככונן קשיח בעל נפח של 137ג'יגה, אף על-פי שבביוס הכונן מזוהה בגודלו המלא, 200ג'יגה. זוהי בעיה ידוע שאת הפיתרון עליה מייקרוסופת מציאה בעמוד http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;303013 . הבעיה היא שגם לאחר התקנת SP1 ועדכון Atapi.sys לגירסה החדשה יותר, עדיין ווינדוס לא מזהה את הכונן בגודלו האמיתי. תודה מראש על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי חמורה המשחק Call of Duty קופא לאחר כמה דקות משחק, עד אתמול המשחק היה פועל מצוין בלי שום בעיות, אני בOC של 2500@3200 כבר עוד מעט כמה חודשים אז אני לא חושב שזו הבעיה משום שגם הטמפ' בסדר (42-45 מאמץ), עכשיו גם הורדתי תיזמונים אבל גם הם כבר הורדו דיי ממיזמן, לפני כמה ימים התקנתי את הSP2 וחשבתי שהיא זו שגרמה לבעיה אז מחקתי אותה ועדיין הבעיה חזרה על עצמה, עשיתי כמה לופים ב3dmark05 ולא הייתה שום בעיה אז מה עוד יכול ליגרום לבעיה לחזור על עצמה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת הנושא , הבעיה חוזרת על עצמה, ריסטים פתאומיים, ( במידה וסומן automatic restart ) או לא - אז מסכים כחולים. השגיאה שמתקבלת בקובץ ה- MiniDump : Probably caused by : NDIS.sys ( NDIS+6b85 ) להלן הקובץ המלא : http://www.money-time.co.il/mongol/Mini082706-02.dmp * לא רק שבעית הריסטים חוזרת על עצמה - השגיאה עצמה חוזרת בדיוק. מקווה שיש פיתרון לבעיה, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה התקנתי את הווינדוס מחדש ועכשיו המחשב עובד ממש ממש לאט, והבעיה הרצינית היא כל פעם שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש הוא עושה כיבוי ולהפך, זאת אומרת כשאני לוחץ על כיבוי המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
אני משתמש בעכבר ומקלדת USB יום אחד המקלדת לא הגיבה. המקלדת היתה מחוברת על שקעי הUSB "למעלה" כלומר ליד חיבור המדפסת וחיבורי העכבר והמקלדת הרגילים ואילו העכבר היה מחובר על פנל הרחבה. אחרי שחיברתי גם את המקלדת לפאנל היא שבה לפעול, אבל כעת נותרתי רק עם שני שקעי USB פועלים. עשיתי חיפוש בפורום ניסיתי למחוק את התקני הUSB מהDEVICE MANAGER אבל זה לא עזר. עכשיו שאני מנסה לחבר עכבר ומקלדת רגילים לשקעים הרגילים של עכבר ומסדפסת הם גם לא פועלים. הלוח אם שלי הוא : ABIT kr7d למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחק כל שהוא, שלושים דקות המסך ניסגר וכתוב "power saving mode". אבל המחשב נישאר דלוק, ואז צריך לכבות את המחשב דרך הכפתור. מישהו יכול להגיד לי איך אני מפסיק את זה?. בתודה מראש yosda boy .
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
קודם כל על נתוני המחשב מעבד דואל קור כרטיס גרפי ג'י פורס 7200GT ג'יגה זיכרון עכשיו לבעיה..! אני משחק במשחקים שהם ברמה בינונית ופתאום המשחק נתקע והמחשב מאתחל את עצמו, נתנו לי יעוץ איך שהוא לא יאתחל עצמו..אבל אז המחשב סתם נתקע. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא מגיעה ל54 מעלות אני יודה אם מיש'ו יוכל לפתור את הבעיה שבת שלום
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV במחשב חיברתי אותו והוכל עובד כמו שצריך אבל אין קול, בא אלינו טכני אבל הוא לא ידוע מה הבעיה כי הוא לא מתעסק במחשבים והוא אמר שכל החיבורים מחוברים היטב. אז למה אין קול? מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי....
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה בעיית מחשב חמורה ואני לא מצליח לאתר את המקור לבעייה. הבעייה מתחלקת לשני דברים, דבר ראשון, המחשב מכבה את עצמו לאחר זמן ארוך יחסית שלא משתמשים בו (לילה) אבל נשמע כאילו שהוא עובד כמו שצריך ולא באמת כבוי. הבעייה השנייה והמציקה באמת היא שכשמפעילים אותו הוא לא מצליח לעלות כמו שצריך. הוא מתחיל לעלות ונופל באמצע כל פעם, בכל פעם הוא מתקדם עוד קצת.. בדר"כ אחרי 4-5 איתחולים מחדש הוא מוותר ומפסיק לנסות, אך שוב הכל נראה עובד למשמע אוזן. בדר"כ מה שאני עושה בשלב הזה הוא לכבות את המחשב לגמרי ולהדליק שוב, מה שגורם לרוב לצפצופים שעפ"י הלוח אם שלי מורים על בעייה בזכרון. כדי לפתור את זה אני בדר"כ מנתק מהחשמל מחכה כמה דקות ושוב חוזר על התהליך, בקיצור לוקח בממוצע חצי שעה עד…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אוקי זה חייב להיות הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי: אתמול המחשב נתקע ...עשיתי RESTART המחשב שלי פתאום הפסיק להיכנס לWINDOWS ורשם משהו בקשר לביוס ולאי תמיכה בACPI, ואז אחרי כמה פעמים החליט פתאום להיכנס אבל מה התברר? שמחק לי את הכרטיס קול! יש לי GTXP אם זה עוזר......... עדכון: כשאני מנסה להתקין את הכרטיס קול - דרייברים זה לא עושה כלום אבל זה מזהה משהו בכניסה לWINDOWS
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב רושם לי BOOT FAILURE כשאני מפעיל אותו משום מה הדיסק הקשיח שלי אינו מופיע באף הגדרה ב BIOS, מה אני צריך לעשות? נ.ב. אני בספק גדול שהדיסק הקשיח אינו מחובר, למה לא נגעו ולא פתחו את המארז אף פעם, המחשב חדש יחסית.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקורס כל הזמן. הוא יכול לעבוד תקופה ממושכת ופתאום לקרוס. עשיתי לו כל בדיקה אפשרית. ניסיתי לעבוד בלי התקנים חיצוניים וכלום לא עזר, המשיכו הקריסות. בדקתי את הקבצי minidump ושם הופיעה שגיאה במערכת הקבצים NTFS. עשיתי פירמוט והתקנה מחדש - לא עזר. החלפתי דיסק קשיח - לא עזר. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הכונן dvd חדש רועש ורועד איימים אבל עדיין הצריבה מאוד איכותית מה בעיה שלו?
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו ליפעמים יש לי ווינדוס אקס פי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
זה מתיש אותי כל פעם מחדש הווינדוס פשוט לא מזהה את המצלמה, שאני מחבר אותה לUSB (יש לי 6 חיבורים דרך אגב ובכולם אותה דבר) הנורה שבה נדלקת ונכבת ודבר לא קורה. אני צריך לשחק שעות אם הכבל של הUSB והחיבורים שהנורה תשאר דלוקה וזה. היכן הבעיה? המצלמה עובדת, הדרייבר מותקן. :s05: תודה לעוזרים. !
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
המחשב בן חודשיים... למשיהו יש מושג מה אני עושה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בשינוי פורטים וכיוצא בזה.... אם מישהו יוכל להדריך אותי...
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היתה לי בעיה. לאחר שכיביתי את המחשב לכמה שעות לא הצלחתי להדליקו שוב. לחצתי על כפתור האתחול ולא היתה שום תגובה קראתי בפורום שיש לנתק את הספק וללחוץ על כפור האתחול כמה פעמים כדי לפרוק את הקבלים. עשיתי זאת - וזה עבד השאלה שלי כרגע היא מה לא בסדר במחשב? האם צריך להחליף משהו?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-