תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי שלט למחשב CONCEPTRONIC עם מכשיר קליטה מסוג אינפרא אדום שמחובר ל-USB. לאחרונה קניתי סלולרי נוקיה חדש 6280. ואני מעוניין שמכשיר קליטה יקלט גם איתות מנוקיה. ניסיתי לקלוט אותו עם אינפרא אדום עם מכשיר נוקיה (עשיתי הגדרה NOKIA PC SUITE שיקבל נתונים דרך אנפרא אדום) וזה לא נקלט, עשיתי הגדרות למחשב שיש לי אנפרא אדום (הוספת דרייבר שיש רשימות מחלונות שאין קשר לדרייב של שלט) לא נקלט. להזכירכם! בזמן הפעלה קליטה, הפעלתי מכשיר נוקיה באינפרא אדום ותוכנה לשלט שמקבל איתותים הייתה סגורה. מכשיר שלט מיצרן http://www.conceptronic.net/site/desktopdefault.aspx?tabindex=0&tabid=200&Cat=20&grp=2030&ar=362&Prod_ID=1107&Prod=CMMRC&subid=550 תודה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי לא מזהה את המצלמה אני מכניס תדרייבר וכלום לא עושה משהו מוזר לייי חלק אומרים שלא התקנתי את היו אס בי כמו שצריך ואני לא יודע להתקין אותו הקיצר מה אני צריך לעשות??!?! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעית ריסטארטים....המחשב עושה לו ריסטארט כל כמה דקות.... בדקנו עם SANDRA SIS SOFTWARE וזה מראה לנו שהמעבד (PENTUME 3000) הוא בטמפרטורה של 55 מעלות ושהלוח אם בטמפרטורה של 50 מעלות.......זה מראה גם סימן אזהרה ליד ואומר שזה מסוכן בלה בלה בלה.... יש במארז מאווררים שגורמים לסירקולציה של אוויר וגם ניקינו ת'מאווררים... השאלה שלי היא מה יכול לגרום ללוח אם להתחמם???(בדרך כלל זה המעבד מתחמם לא?) (הטמפרטורה של המעבד נורמלית לא?)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
כשאני כיבוי למחשב לקח למחשב קרוב ל10-20 דק להיכבות שבסוף בוא ניגבה הוא הקפיץ מסך כחול עם הודעה על זכרון לחצתי על הכפתור של כיבוי והדלקה ואז הוא ניכבה סופית כאשר הדלקתי את המחשב הוא ניתקע גם במצב עלייה נורמלית גם בlat known configure ושניסיתי לעלות במצב של סייף המחשב אפילו לא נדלק אני לוחץ על הכפתור אני רואה שני נורות אדמות בלוח אם שאני רגיל לראות אבל אין שום תגובה ניסיתי להוציא סטייקים של זכרון מדובר על מחשב core i7 930 20g זכרון מישו יכול להגיד מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיות קשות בחיבור לאינטרנט, מצד אחד סטרימינג כמעט ולא עובד לי כולל בשרתים גדולים כמו יוטיוב, אבל מידי פעם ב YNET או פייסבוק כן עובד, או שזה לא נטען בכלל או מראה לי כמה שניות ונתקע ולפעמים זה עושה בפרינג אבל כל כמה שניות התמונה נתקעת אבל הסאונד ממשיך לעבוד, גם אני לא מצליח להוריד קבצים למשל הורדה של כרום מהשרת של גוגל נכשלת קבוע, וגם הורדת אפליקציות מהשרת של מיקרוסופט.מצד שני, טורנט עובד לי חלק וגם גלישה באתרים עובד בלי בעיות.עשיתי בדיקת מהירות ואיכות חיבור ופינג וזה עבר טוב. אני אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בעיה מוזרה עם סמן העכבר שקופץ לקצות המסך. <blockquote>אני לא בטוח לגמרי שהתקלה היא תקלת חומרה או תוכנה, אבל היא קיימת. בשעה טובה קניתי מחשב חדש, (MB GA-Z77-D3H', Proc I7 3770K, 8Gb Win-7 64 Ent). אבל - משהו מוזר שלא הכרתי עד כה, לעיתים קרובות סמן העכבר תוך כדי תנועה לעבר יעד כל שהו נעלם ומופיע באחת מפינות המסך. לפעמים בשמאלית לעלה, לפעמים למטה משמאל או מימין. החלפתי עכבר לעכבר חדש, התופעה נמשכת. גם בעכבר של מיקרוסופט וגם בעכבר של TEAC. מה עושים?</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לכתוב/לקרוא מהזכרון הנייד שלי אני נתקל בהודעות תקלה שונות שהמשותף להן הוא משהו בסגנון:USB data error cyclic redundancy check לא עזרו: 1. פירמוט - אינו מסתיים בהצלחה 2. איחוי - אינו מתבצע 3. סריקה - אינו מתבצע על הזכרון מופיעים מס קבצים שלא ניתן למחוק אותם. האם אפשר להציל את הציוד? תודה, אסף
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 כבן שנתיים, (מעבד 1.6, לוח אם של אסוס p4s133-vm) עד כה היתי משתמש בהאצה הגרפית של לוח האם (כרטיס מסך אונבורד) אבל כשניסיתי להתקין כרטיס מסך agp ישן (דגם לא מזוהה, משהו די בסיסי שחבר שלי קיבל במחשב שקנה לפני שנתיים) המחשב ככל הנראה לא קיבל אותו, ועכשיו הוא לא עולה בכלל ואין תמונה במסך, לא דרך החיבור של ה-agp ולא מהאונבורד. ניסיתי להוריד את הכרטיס ולהפעיל כרגיל וזה לא עזר. אגב, כשפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק עם שואב אבק ופירקתי את המעבד ממקומו על מנת לנקות. בהתחלה חשבתי שלא החזרתי את המעבד נכון למקום בגלל שהוא מחובר לקופסא של המאוורר קשה לראות (box( אבל כשניסיתי להדליק את המחשב כשהמעבד לא מותקן בכלל הוא אפילו לא קרא את הכוננים, ואי אפ…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל מזה שיש לי מודם ADSL USB ומצלמת אינטרנט USB כך ששני המקומות תפוסים אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי בעיה ולגלוש אך ברגע שאני מפעיל את המצלמה אין לי אפשרות לגלוש החיבור אינו מיתנתק אבל אין אפשרות לגלוש...מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא …
-
-
היי אני עכשיו הולך לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחלק את הדיסק קשיח לשני כוננים? תודה .
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בורד מסוג MS-6163 תקין ועובד אבל בזמן עבודה ללא כול התראה הוא מצפצף ציפצופים מוזרים בכול מני רצפים אם ראיתם את space balls אז ככה הוא עושה בלייפ בלופ ובלייייייפ מידי פעם ללא כול סיבה נראת לעין וללא כול בעיה בתיפקוד המחשב (לא במהלך העליה של הביוס - רק במהלך עבודה על הווינדוס) מערכת הפעלה WINXP ללא כרטיסים חוץ מלוח כרטיס מסך AGP מעפן וHD 10 + CD-ASUS וכמובן מארז ATX אם למשהו יש מושג אשמח לשמוע על פתרונות או טריקים להשתקתו או על הסיבות לבלייפים (BIOS מעודכן ,WINDOWS נקי הותקן פעמיים, מעבד סלוט 1 450 P3 ,זכרון 256 SDRAM133) תודה ???
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מתי שהאימיול פועל אני מפעיל GTA-SA ולאחר כמה זמן המחשב נכנס לאיזה מצב המתנה(המסך נכבה אבל הנורה של המחשב עדיין פועלת) ואי אפשר להפעיל תמחשב מהתחלה, צריך לחכות איזה 5-10 דקות ורק אז אני מצליח להפעיל תמחשב ואני רוצה לציין שהבעיה התחילה רק בזמן האחרון לפני זה הייתי משחק בזמן שהאימיול פועל והכל היה סבבה תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זה לא משנה באיזה משחק אני משחק זה קורה בכולם נסיתי להחליף דרייבר וזה לא עזר... הכרטיס מסך שלי geforce 6600gt יש מצב שהבעיה היא בחלק אחר ולא בכרטיס? ואם בכרטיס מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לוח של ספיר שחברי הפורום הציעו לי נכנסתי לאתר ושם יש קצת סלט .. פעם אחת הציפסט רשום ATI RS480 ובמפרט טכני נוסף רשום ציפסט XPRESS 200 וזה לא הכרטיס מסך ! הכרטיס מסך הוא OB X300 ! יכול להיות שה 480 זה הגשר הצפוני וה 200 זה הדרומי ? יש לי אישית לוח של ספיר ששם רשומים לי 5 ציפסטים הכרטיס מסך מופיע במנהל התקנים כ IGP 340 ובפעם כ Raedon 7100 סלט סלט ... http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=8&pcsid=47&p=1&pid=328
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחק אז באמצע המשחק הוא עושה לי מסך שחור ומראה לי את התמונה של המשחק ככה זה עושה עושה עושה ואז אחרי בערך כ-5 דקות גג, יש לי לאג כאילו המחשב ניתקע ואז אני שומע רק קול אבל המחשב נתקע אני לא יכול לעשות Alt+Ctrl+Del פשוט כלום.. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
נורת הדיו מהבהבת, שזה אומר זחסר דיו. האמת: דיו שחור (אחרי מילוי) קיים אבל דיו צבעוני לא קיים. בעבר זה הדפיס לי במצב כזה, אבל היום לא. מה עושים? XP
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי בעיה במחשב, היום התקנתי בו tuniq tower ועכשיו כשאני מדליק אותו אני לא מקבל כלום על המסך. ניסיתי לג'מפר את הלוח, ניסיתי להחליף לקירור אחר, חיברתי למחשב רק כרטיס מסך מקלדת ועכבר ועדיין אין כלום. כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים פועלים,הנורה של הלוח אם דולקת, ההרד דיסק והסידירום פועלים גם כן אבל אין שום תמונה על המסך. החלפתי בין שני כרטיסי מסך שיש לי, עם אותה תוצאה. כשאני מדליק את המחשב נדלקות הנורות של המקלדת ונראה כאילו ההרד דיסק מעבד אינפורמציה אבל עדיין לא רואים כלום. חשוב לציין שעד היום המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי, כל הרכיבים תקינים ולא היו לי בעיות כלל (חצי שנה). אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בלוח אם, כשהחלפתי את הקירור למעבד סרטתי בטעות את ה PCB של הלוח…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600 PRO. על המחשב מותקנת הגירסה האחרונה של הדרייברים (7.11) על וינדוס XP. כשאני מנסה להפעיל את ה S-VIDEO גם דרך ההגדרות במאפייני התצוגה וגם דרך ATI CATALYST CONTROL CENTER הוא מופעל ואז ישר נכבה. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל אותו?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברה המצב על הפנים המחשב חרבנה דופק לי מסכים כחולים של הקובץ בכותרת,ככה רשומ בשגיאה גם אחרי פרמוט של המחשב זה חוזר על עצמו קיצר אני אובד עצות אנשים יש למישהו מושג מזה?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-