תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
-
המחשב של חבר שלי נופל כל הזמן בזמן האחרון אז לקחתי אותו לבדיקה. המסך הכחול מצורף כאן. ממטסט עובר בצורה חלקה, ככה שאין בעיות בזכרון. אבל פריים95 תמיד נתקע באמצע וכותב שיש בעיית חומרה. המחשב הוא פנטיום4 2.4 ג'יגה, לוח ECS לא יודע איזה בדיוק. (לא בדקתי). מידע נוסף... המחשב התחיל בנפילות אחרי התקנת SP2 וגם אחרי הורדת SP2 הוא ממשיך (ככה שלא נראה לי שזה קשור...) והעותק של WIN הוא מקורי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי החליט להשתגע סופית! כל כמה דקות פתאום מופיע לי מסך כחול, פעם אחת שאני משחק משחקים, פעם אחת בפוטושוט והוא כותב משהו כזה PFN_LIST_CORRUPT dumping memory בלא בלא בלא.... המחשב הוא amd 2200xp+ windows xp sp1 512 ddr 400 2 כוננים קשיחים 40 gb radeon 9600 se 128 mb לא בטוח איזה דרייבר אבל לא חדש, שחכתי לעדכן... sound card aureon fun 5.1 זהו אני מקווה שזה מספיק. משהו יכול לעזור בבקשה!! הצילו אני משתגע
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבצי הminidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי, במשהו כמו חצי שנה-שנה האחרונה אני יצא לי חוות קצת פריזים. כל התצוגה קופאת, אי אפשר לעשות כלום, עושה ריסטרט וזה עובר. לא ייחסתי לזה חשיבות במיוחד. זה קרה לי בערך פעמיים בהפרשים של מספר חודשים. עכשיו אני פעם שנייה חווה מסך כחול שמקריס לי את המחשב (כנראה כשל חומרתי כלשהו). לפעמים אחרי ריסטר שוב יש כשל והמחשב לא עולה. Start up repair כמובן לא עוזר. היום שוב קרס וזה כבר נראה יותר מדיי חשוד (חומרה כלשהי גוססת?) דבר נוסף מוזר - אני חווה "פיקים" בצריכה של המעבד מדי פעם. לא ברור מה זה, ווידאתי שזה לא קשור ל AVG וכל מיני פרוססים כאלו ואחרים. משהו מוזר. זה המפרט: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GAMA-78LMT US2H Trancsend 4GB RAM Windows 7 64-Bit מארז דיי גנרי עם מאוורר קדמי 120mm…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום פורום חומרה, אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי התחלתי להשתמש בו באופן רגיל למדי (משחקים וגלישה באינטרנט) אחרי שבוע בערך כשאני מדבר עם חבר שלי בTeamspeak הייתי צריך לשנות איזה הגדרה בתוכנה,ואחרי ששיניתי אותה,ממש בשניה שלחצתי "Apply" המחשב עשה ריסט,אני כמובן לא הבנתי המשכתי כרגיל עם העיסוקים שלי,ובאחד הימים שוב התרסק לי המחשב,והפעם בגלל שדיברתי בVentrilo,עכשיו כבר התחלתי ליצור הקשר בין השניים,אבל שערתי שלא יכול להיות קשר בין audio לריסטרט פתאומי של המחשב,בנוסף לזה המחשב הראה בכול אחד מהמקרים את המסך הכחול,אבל בגלל שהוא עשה ריסט מיידי,לא הייתי יכול לדעת במה מדובר. עכשיו זה שוב קרה לי לפני כמה דקות כשגלשתי בyoutube,מה זה יכול להיות? (המחשב חדש לגמרי : ) Q6600 Dq6-x38 2gb oc…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני נואש בבקשה תגידו בדיוק מה הבעיה ואיך לפעול. תמונה: http://pics.sendit.co.il/0806/ee71a5fcff.jpg קבצי Minidump: http://rapidshare.de/files/28439685/Blue.zip
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעייה מאוד מעצבנת ואין לי מושג איך לפתור אותה. כל פעם שאני מנסה להיכנס לסייר הקבצים שנעוץ לשורת ההתחל נפתח לי מסך כחול ואחרי כמה שניות יוצא ממנו וחוזר לשולחן העבודה. בנוסף שאני לוחץ מקש ימני על המחשב שלי קוראת אותה תקלה. גם בניסיון לפתוח תמונות. מצורף פה סרטון שהעלתי ליוטיוב שמתאר את הבעייה. (לא להתייחס לתיבה הפתוחה) תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ושקט לכולנו!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום למומכים! אני נוהג לא לכבות את המחשב כלל אך המסך מתחבה אחרי 3 דקות ללא שמוש.לאחרונה המסך הפסיק להגיב - הוא לא נדלק כאשר אני מזיז עכבר או לוחץ על מקלדת. זה התחיל לפני יומיים - הזזתי עכבר ,המסך נדלק, אבל הכל היה ברקע כחול - כיבוי בכפתור ורסטארט של מחשב לא עזרו,מה שעזר - זא רק להוציא כבל חשמל ולהחזירו. הצבעים חזרו, אך כרגע המסך מתכבה ולא חוזר בצורה תקינה,צריך להוציא כבל חשמל -רק אז המסך נדלק החלפתי כבל DVI - לא עזר. באופן כללי המסך עובד בסדר גמור - מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייח Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7601 - 32bit לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9400 כאשר המחשב כבוי (לא במצב Sleep ) לאחר הדלקה, שומעים ש Windows עולה אבל המסך לא מקבל את ה Signal וכביכול נמצא במצב Sleep (את כיתוב ה Dos בעלייה לפני עליית ה Windows לא רואים ומסך ה Windows לא עולה), הזזת העכבר או הקשה במקלדת לא עוזר, הוחלף כבל מסך חדש VGA 15 PIN לאחרונה, גם כן לא עזר, נאלץ לכבות את המחשב בכפתור ההדלקה, מה שממש לא בריא, לאחר 2 נסיונות כיבוי והדלקה כאלו המסך חוזר לעצמו, כרטיס המסך עודכן לגירסת הדרייבר האחרונה דרך GeForce Experience - Driver V 340.52 עוד לפני העידכון בעייה זו החלה, בדיקה האם י…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעיצה בקשר לבעיית חומרה. יש לי פה מחשב ישן מהדור של פנטיום 4 הראשונים. לוח האם הוא של ASUS, מהראשונים שתמכו ב - DDR, כך שיש 4 סלוטים, שניים מהם של DDR ו - 2 של SDRAM ( ריקים , לא בשימוש ). כרטיס המסך הוא Onboard. לאחרונה המסך שהיה מחובר למחשב, מסך CRT של 17 אינץ, נשרף, ככל הנראה עקב בעיית חשמל. במקומו נרכש מסך Samsung של 19 אינץ, מהדגם החדש ביותר. המחשב עבד בסדר בהתחלה, המסך נראה היטב, אך לאחרונה התחילה תופעה מוזרה. מדי פעם, המסך אינו נדלק, כלומר, במקום להידלק, הוא מהבהב ( הנורית, לא המסך עצמו ). אם מכבים ומדליקים שוב את המחשב כשזה קורה, עדיין מקבלים מסך שחור, בתוספת של צפצוף של המחשב ( הדומה לזה שיש בבעיית חומרה כמו זיכרון וכו' ). הדבר אינו מסתדר עד שלא מנ…
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, (אגב, אני חדש כאן בפורום) לא יודע למה, אבל פתאום (דהינו לא ידוע לי שקרה משהו למסך) כשאני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב בכלל, -אם אני מדליק ומכבה את המסך הוא כותב no signal, -אם אני מנתק את החוט של המסך הוא כותב: cable not connected, -במסך אחר המחשב והחוט שניהם עובדים מצוין. אשמח לדעת מה קרה (ואיך אפשר לתקן) תודה (מראש)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדי פעם המסך לא נדלק לאחר מצב שינה. זה קורה אחת להרבה זמן יחסית ורציתי לדעת מה יכול לגרום לזה אם מישהו יודע? win 8.1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך של סוני sony trinton שהיה ברשותי כבר 6 שנים , הפסיק פתאום להגיב. לא עזר שום דבר , חשמל הוא מקבל ונורת החיווי שלו נדלקת אבל אין תמונה. ניסיתי ב 2 מחשבים ובשניהם אותו הדבר. 1. האם לזרוק או לנסות לתקן ? 2. במידה ואני קונה חדש , האם ללכת על מסך שטוח או על מסך דק ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח הבעיה שלי היא כזאת, זהו מחשב חדש שהיה אצל חבר ובוצע בו O.C בצורה טובה ותקינה. אני לא רציתי O.C ולכן הוצאתי את הסוללה ואיפסתי את הביוס. עכשיו המחשב עובד בצורה מעולה בלי שום תקלה. פירמטתי את המחשב התקנתי ויסטה 64 ביט. התקנתי את כל הדרייברים. עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב בכיבוי ואז מדליק את המחשב המסך לא מגיב להפעלת המחשב ובעצם רושם בפינה HDMI . DIGITAL. ANALOG. ומתכבה. וזאת כאשר המחשב דלוק. אני פותר את זה כאשר אני מכבה את המחשב. מכבה את הספק כוח. מדליק שוב ואז זה מסתדר והמחשב נדלק כראוי. כך כל פעם כשאני מכבה את המחשב. אני די בטוח שזה הגדרות ביוס אבל גם אחרי איפוס ביוס? כי אצל החבר זה לא עשה את הבעיה הזאת. המפרט שלי הוא: לוח ASUS P5Q מסך SAM…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי רכיבים למחשב ובניתי אותו לבדי. לאחר ההפעלה הראשונה של המחשב רק הכרטיס מסך מוציא פלט למסך וכשאני מחבר את המסך ללוח אם אין אות. נראה שחיברתי הכל כשורה כי המחשב עובד כמו שצריך ושאר החיבורים המחוברים ללוח אם עובדים כרגיל (שמע, USB וכו). מדובר בלוח אם Gigabyte aorus B550M ELITE מעבד Ryzen7 3700x. תודה מראש לעוזרים! עדיאל
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
המסך לא נדלק כאשר הוא מחובר בחיבור DVI בחיבור RGB עובד חלק, אין לי טענות על איכות התמונה אבל בכל זאת... מסך : Samsung 940BW כ. מסך: Leadtek PX7600GS Extreme תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי. פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal. פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין. לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך. חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד! 2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal. היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט. ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפעמים קורה לי שמסך לאחר שנכנס למצב שינה לא מצליח להתעורר. כאשר אני מכבה ומדליק מחדש את המסך הוא כותב לי שאין לו סיגנל והוא נכנס למצב חיסכון. בדקתי חיבורים ואפילו ניסיתי לחבר אותו ליציאה של הלוח אם, זה לא עזר. לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא עבד לי. (יש מצבים לפעמים שגם לאחר כיבוי ראשוני של המחשב אין לו עדיין סיגנל ואחרי הפעלה מחדש הוא עובד). מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך Geforce 2070 super galax, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כשאני מחבר מסך שני המחשב לא מזהה אותו. השתמשתי ב- DDU כדי להסיר את כל הדרייברים, הדלקתי את המחשב והשארתי רק את המסך השני מחובר, והתצוגה עלתה כמו שצריך, במהלך ההתקנה מחדש של הדרייברים איבדתי את התצוגה, חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס מסך והתצוגה חזרה רק בטלוויזיה, האם הבעיה היא מהמסך או שיכול להיות שהיא מהכרטיס מסך? עריכה: כשאני מחבר את המסך למחשב נייד גם לא מופיעה תצוגה, ועם הטלווזיה כן מופיעה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, חייב את עזרתכם הדחופה! קניתי מחשב אינטל נוק חדש, הותקנו בתוכו הרכיבים הנדרשים, וכשאני מחבר מסך (חדש גם כן) אני מקבל הודע ש'אין אנלוג סיגנל' המסך מחובר בhdmi, כמובן ששינתי ערוצים במסך וללא שינוי. המסך נבדק עם התקן אחר בvga ונמצא תקין, השאלה היא אם הבעיה במחשב (קשה לי להאמין מכיוון ומדובר במוצר איכותי של אינטל והוא חדש לחלוטין) או אולי זו בעית תוכנה, למשל, אולי המחשב צריך לצורך ההפעלה הראשונית חיבור אנלוגי בלבד (עם מתאים)? המחשב עדיין ללא מערכת הפעלה בהיעדר מסך כמובן.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן , ביצעתי עידכון לדרייבר של הכרטיס מסך ולאחר ריסטרט מופיע לי מסך שחור עם הודעה "INPUT NOT SUPPERT" עשיתי דרך מצב בטוח הסרה מלאה של הדרייברים דרך התכונה "Driver Sweeper" והורדתי את העידכון ישירות מהאתר של AMD ושוב מופיעה אותה הודעה , עוד פרטים: כרטיס מסך AMD RADEON HD 6870 לוח אם GIGABYTE 78LMT-S2P מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT המסך מחובר למחשב בחיבור D-SUB בדקתי והדרייבר תואם למערכת ולכרטיס מסך תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה שאני מנסה לאבחן כבר המון זמן, אך לצערי ללא הצלחה. יש ברשותי מערך SLI של שני כרטיסי GTX 1070 מדגמים שונים: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD#kf https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-6274-KR המפרט המלא: לוח אם - MSI Z170A GAMING PRO CARBON ספק כוח - EVGA P2 750W קשיח - Seagate 1TB כונן - Samsung 850 EVO 250GB SATAIII מארז - Thermaltake View 31 מסך - Dell U2715H הבעיה היא בהדלקת המחשב. קורה המון פעמים שבעת ההדלקה המסך "מתעורר" (אך לא מציג כלום), וישר נכנס ל"מצב חיסכון בחשמל" (Entering Power Saving Mode). הדבר דורש הרבה התעסקות: ריסטא…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
????????????????עד אתמול המחשב עבד בסדר. עזבתי אותו לאיזה חצי שעה וכשחזרתי המסך היה כבוי (לא קיבל אות מהמחשב). איתחול של המחשב לא עזר. נכנסתי לsafe mode, מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך, ואז המחשב עלה. ניסיון להתקין דריבר עדכני מאתר החברה גרם לבעיה לחזור. כרגע המחשב עובד בלי דריבר לכרטיס מסך (מזוהה התקן vga) פרטים טכניים: מערכת הפעלה וינדוס xp sp3 כרטיס מסך nvidia geforce 6600 אין למחשב כרטיס גרפי מובנה. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-