עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by *AlCHEMY*,

שלום, יש לי בעיה מוזרה עם מחשב HTPC שלי (ראה מפרט). הוא עובר בהצלחה בדיקות Memtest ובדיקות יציבות ב-Windows, אבל לפעמים עושה ריסטים באמצע עבודה ותוך כדי עליית Windows. קורה גם עם מערכת הפעלה נקייה לחלוטין, ללא דרייברים. המעבד והזיכרון הגיעו ממחשב ישן = תקינים לחלוטין טמפרטורות נמוכות, מעבד לא עובר 50 מעלות במאמץ, מתחים יציבים. ראיונות ?

2. Started by tomer_,

היי, אני צריך לשדר קובץ וידאו למספר ניידים בו זמנית (6-8 מכשירים) באופן חד פעמי. האם יש תוכנה מסויימת או דרך אחרת ללא רכישת מפצל? לחילופין, אין לי בעיה להשכיר מפצל מתאים אם הסכום הגיוני. תודה.

3. Started by Assaf L,

שלום, במהלך משחקים כמו NFS MW המשחק לא רץ חלק, יש תקיעות קטנות בין הפריימים, למרות שהכרטיס חזק והגרפיקה מכוונת על בינוני פלוס זה קורה בכמה משחקים בעיקר של מכוניות כמו TOCA 2 המפרט הוא XIN XP SP2 AMD 2400+ KV7 768MB RAM 333 6600GT 128RAM 128BIT עם קיט קירור של זלמן המחשב ללא OC איפה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  4. Started by _dudi_,

יש לי בעיה שהמחשב לא רוצה לכבות את המסך אני רוצה שהמחשב לא יכנס לסליפ מלא כי יש תוכנות שעובדות כל הזמן אלה רק יכבה את המסך אחרי 20 דקות. הבעיה היא שהגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שיכבה אחרי 20 דקות והא לא נכבה עזרה בבקשה :s05:

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by ofir123,

שלום, נכון יש בדף הראשי של הפורום מן כאלה סמלים שמראים אם יש הודעות חדשות בפורום או לא, אז אני לא יכול לראות אותם וזה מראה לי X כזה לא רק כאן אלא גם בפורמים אחרים. מה הבעיה?

6. Started by shlomy223,

כל פעם שאני מנסה להלדיק את המחשב הנייח שלי הוא נשאר דלוק לכמה שניות ואז נכבה ושוב פעם נדלק ונכבה אחרי כל כמה שניות.עכשיו איך אני פותר את זה ככה שיעלה מסך הפתיחה עם הביוס ואחרי זה מערכת ההפעלה.פעם שעברה זה נשאר דלוק וכל מה שהייתי צריך לעשות זה להחליף כבל AGP למסך.מה הפעם אני יכול לעשות שישאר דלוק?. WhatsApp_Video_2024-01-31_at_14.rar WhatsApp Video 2024-01-31 at 14.27.04_643d3eb1.rar

7. אהלן, ברשותי מדפסת BROTHER J470 והיא עובדת מצויין חוץ מהעובדה שהיא לא מדפיסה PDFים ישירות מהאינטרנט (יוצאים דפים ריקים). כשאני מנסה להדפיס דפים סתם המדפסת כן מזהה את המלל. כשאני מוריד את המסמכים למחשב אז המדפסת פתאום מזהה את המלל והכל בסדר. הדרייברים מעודכנים ואני משתמש בגרסה האחרונה של פיירפוקס. למישהו יש כיוון?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  8. Started by ozeini,

שלום לכולם, הלך לי ההרד דיסק לפני שבועיים, קיבלתי את החדש, שמתי את ה-WINDOWS והתקנתי את הדרייברים של המחשב. בקיצור כשאני באינטרנט אני רואה אתרים לאט חבל על הזמן וכשאני מוריד את הגלגלת למטה באתר זה ממש איטי. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מההרד דיסק החדש או אולי בעיה בלוח אם. מה שבטוח זה"זד מחשבים" האלה דפקו לי משהו במחשב. אם יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות או איך אני יכול לבדוק את זה (ע"י תוכנה כלשהי או משהו אחר) אז תשפכו. אגב זה לא בעיה באינטרנט כי אצל אחותי עם המודם הזה האינטרנט עובד מצויין. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  9. קניתי קורא כרטיסים וישר דחפתי לשם את הSD 1GB שלי רק כדי לגלות שהוא לא כותב(רק קורא). בעזרת חברים בדקתי את הכרטיס בקורא אחר וניסיתי עליו עוד 4 (!) כרטיסים אחרים. יש רעיונות או להחזיר את המכשיר?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתןח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by ed1,

יש לי דיסק 20 ג'יגה שהעברתי למחשב אחר כדי לחלץ ממנו קבצים אחרי בעיית איתחול שהיתה לו (שימש כדיסק מע' הפעלה במחשב אחר) היתה לי בהתחלה גישה לקבצים אבל אחרי איתחול הופיעה שגיאה על סקטור פגום, איתחלתי שוב אבל כבר לא ניתן להכנס אליו יותר, מופיעה שגיאה, "אין גישה, הקובץ או הספרייה פגומים ולא ניתניתם לקריאה" לא מצליח לבצע גם סריקת לדיסק... האם אפשר להציל משהו? יש דרך לפחות, להגיע לקבצים שאני רוצה לגבות ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by Sp0ck,

אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....

13. Started by zeroone,

שלום אבקש את עזרתכם לאחר מס' שניות של הדלקת המחשב האור הירוק של הפוואר מתחיל להבהב כמו במצב המתנה. נשמעים צפצופים כ-5 שווים ותהליך האיתחול נפסק וגם המסך לא מקבל שום אות (נורה צהובה ולא ירוקה) למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. Started by עינב,

תשמעו תשמעו .. בעיה נוספת אחרי ש WIN98 הותקן עכשיו הוא מסרב לעלות כי הוא לא מזהה את העכבר הוא כל פעם עושה לי ריסט .. מה יכולה להיות הבעיה .. עכשיו שתבינו החלפתי לוח אם שהוא P166 . ואת העכבר שמתי על COM2 עם הפס האדום לכיוון 1 . ולגבי הגדרות בביוס אני ממש חלש . מישהו יכול לעזור.. ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. Started by allmog,

שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. אז ככה, הבעיה היא שבשמיעת שירים הרבה פעמים פתאום לא שומעים את המוזיקה והיא ממשיכה לרוץ בנגן (כרגע BS.Player ). מה שפותר את הבעיה זה לעשות pouse (או איך שלא רושמים את זה) לשיר וללחוץ Play . האם הבעיה היא באמת בכרטיס קול ? יש לציין כי המחשב עבר פירמוט אתמול והבעיה הופיעה גם לפני הפרמוט. בתודה מראש , לידור.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by Vector13,

קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום. יש לי מחשב שיש בו כונן קשיח HDD עם 2 מחיצות ועליו מערכת הפעלה win10. חשוב לציין שמערכת ההפעלה היא השדרוג החינמי שמיקרוסופט הוציאו. יש ברשותי קוד הפעלה retail של win8. אני רוצה לקנות כונן SSD כדי להוסיף על הכונן הרגיל כך שכונן ה-SSD ישמש למערכת ההפעלה ויש לי כמה שאלות בעניין: 1. כיצד אוכל להעביר את רישוי מערכת ההפעלה win10 לכונן ה-SSD מבלי שמיקרוסופט יבטלו לי את הרישוי? 2. במחיצה אחת יש לי את ההתקנות של מערכת ההפעלה של כל שאר התוכנות ובמחיצה השנייה יש לי את הקבצים והתקנות של משחקים. אם אבצע פרמוט רק למחיצה הראשונה, האם תהיה לי עדיין גישה לכל הקבצים בלי בעיה? או שאני חייב לפרמט את כל הכונן הקשיח? 3. האם אוכל לאחד את המחיצה המפורמט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by October,

אנשים בבקשה אני לא מצליח לעבוד ככה המחשב כל הזמן נתקע, אני יתן לכן רקע: אוקי הלוח אם דבר ראשון חדש אז אני לא חושב שזאת והוצאתי סטיק סטיק של זיכרון ועדין המשיכה הבעיה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב פשוט נתקע פתאום או עושה מסך כחל וזה קורה בדרך ככל שאני מפעיל מדיות כמו מוזיקה או סרטים אבל לא בהכרח פשוט שאני מפעיל מוזיקה או סרט זה קורה יותר מהר, יש לי לעבוד על המחשב איזה חצי שעה שעה עד שהוא נתקע שוב ותישללו את בעית החום או משהו כזה כי המשחב שלי 30 מעלות אנשים בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש מתסכל תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by dududs,

אני שומע רעש - קליק ומיד המחשב נכבה... יש לי תחושה שהספק כח הוא זה שמקצר... איך אני יכול לוודא את זה ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by קובי1,

יש לי בעיה , כאשר אני רוצה לפתוח את אחד הכוננים ע"י הקשה כפולה עם העכבר או ע"י אנטר (בקיצור בהפעלה אוטומטית) המחשב מודיע לי שיש שגיאת קובץ CPOY.EXE מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. Started by Aviad6,

אהלן, קיבלתי מדודי מחשב thinkpad x41, המחשב עבר פרמוט והותקן עליו ווינדוס 7. עכשיו העניין שאני לא מצליח לכייל את המסך והעט שיעבדו יחד, ברגע שאני מנסה להשתמש בעט, הסמן כאילו נתקע בקו הכי תחתון במסך ויש לי תזוז רק ימינה ושמאלה. הערה: לפני הפרמוט היה ווינדוס אקספי וזה עבד יופי. חיפשתי איפה לכייל ובסוף מצאתי בלוח בקרה שמה, יש שם כפתור של כיול ושאני לוחץ עליו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו בגדול באמצע משהו בסגנון (אנגלית): לחץ לחציה ארוכה על המסך להמשך" ואז בקטן יותר "זהו אינו מסך המותאם לעט (טאבלט) לחץ אנטר כדאי לעבור מסך" ושכאני לוחץ זה יוצא לי מתוכנית הכיול ואני חוזר למאפיינים. מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד, זה הדף עם הדרייברים של היצרן http://support.lenovo.com/en_US/downl…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GENERAL,

קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  25. Started by יוסי עדן,

כבר כחודש יש לי במחשב מין רעשים כמו נתק של הכרטיס קול ורעשים מלווים אני משדר בסטרימינג לרוב. הרעשים והניתוקים באים גם בלי שידור בקטנות שגולש במחשב בדקתי עם רמקולים וגם בלי ורק עם אוזניות וגם הרעשים היו שניתקתי כרטיס קול ועברתי למובנה של המחשב הרעשים לא באים תמיד לרוב שאני עובר במחשב בתקיות או באנטנרט הצילוווווווווווווווווווווווו מצרף סירטון שתבינו מה הניתוק ב 17 שניות זה בדיוק הנתק החזק תודה רבה רבה https://www.youtube.com/watch?v=CoovgNJxdfc&feature=youtu.be

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.