עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS תודה לעוזר !

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by evy,

שלום חבר'ה. אם אני לא טועה הכבל serial ata הוא כבל שיכול להחליף את כבל IDE שמחובר להארד-דיסק. עכשיו יש לי את הכבל הזה והוא בא עם הקופסא של הלוח אם( abit IS-7) וגם בא עם דיסקט התקנה יש לי הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא מוצא חיבור של serial ata כזה בדיסק קשיח.מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by amitshefif7,

תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by destinyy,

שיחקתי במחשב ביום שבת בבוקר ופתאום הוא עשה קול צפצוף באוזניות (הקול לא יצא מתוך המחשב אלא מהאוזניות, לא יודע אם זה עוזר או לא..) ואז הוא נכבה.. כשניסיתי להדליק אותו שנית הוא עלה ממש לשניה ונכבה שוב במהירות, ככה ניסיתי פעמיים. החלטתי לפתוח את המחשב ולנסות לקרר אותו ולנקות אותו בעזרת פאן לשיער (יוצא קור לא חום לא לדאוד וזה לא הורס כלום אני כבר כמה שנים עושה ככה) הלכתי לישון אחרי זה ונתתי לו לנוח קצת אמרו לי פשוט הוא התחמם, כשקמתי ניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא נדלק אבל הוא לא משמיע את הצפצופים בהתחלה ורק והמאווררים עובדים אבל המסך מראה שחור וזהו והמחשב לא עולה, כשפתחתי אותו והדלקתי את המחשב חיפשתי את האור שאמור להיות על הלוח אם ולא מצאתי יש רק את האור הירוק הזה שרואים מבחוץ …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. Started by mendimendi,

יש לי מחשב AMD 2400 ולפנישבוע נשבר לי בו יציאצ הLPT משיהוא הציע לי לקנות כרטיס PCI LPT2 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=425366&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=95 האם למישהוא יש מושג האם זה יגרות לי להתנגשות בחומרה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??

7. Started by yuvalkosh,

היי היום אני פותח את המחשב ואין כלום על המסך. פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים הדוקים היטב. ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא ראו כלום. חיברתי גם את המסך למחשב אחר וראו אחלה. החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. למישהו יש הצעות או שאני אאלץ לנסוע עם המחשב לחולון...? תודה...

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by Shayamrani,

המחשב מזהה את הרשת ואין אינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DanielHatuka,

לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה

10. Started by *AlCHEMY*,

שלום, יש לי בעיה מוזרה עם מחשב HTPC שלי (ראה מפרט). הוא עובר בהצלחה בדיקות Memtest ובדיקות יציבות ב-Windows, אבל לפעמים עושה ריסטים באמצע עבודה ותוך כדי עליית Windows. קורה גם עם מערכת הפעלה נקייה לחלוטין, ללא דרייברים. המעבד והזיכרון הגיעו ממחשב ישן = תקינים לחלוטין טמפרטורות נמוכות, מעבד לא עובר 50 מעלות במאמץ, מתחים יציבים. ראיונות ?

11. Started by tomer_,

היי, אני צריך לשדר קובץ וידאו למספר ניידים בו זמנית (6-8 מכשירים) באופן חד פעמי. האם יש תוכנה מסויימת או דרך אחרת ללא רכישת מפצל? לחילופין, אין לי בעיה להשכיר מפצל מתאים אם הסכום הגיוני. תודה.

12. Started by Assaf L,

שלום, במהלך משחקים כמו NFS MW המשחק לא רץ חלק, יש תקיעות קטנות בין הפריימים, למרות שהכרטיס חזק והגרפיקה מכוונת על בינוני פלוס זה קורה בכמה משחקים בעיקר של מכוניות כמו TOCA 2 המפרט הוא XIN XP SP2 AMD 2400+ KV7 768MB RAM 333 6600GT 128RAM 128BIT עם קיט קירור של זלמן המחשב ללא OC איפה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. Started by _dudi_,

יש לי בעיה שהמחשב לא רוצה לכבות את המסך אני רוצה שהמחשב לא יכנס לסליפ מלא כי יש תוכנות שעובדות כל הזמן אלה רק יכבה את המסך אחרי 20 דקות. הבעיה היא שהגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שיכבה אחרי 20 דקות והא לא נכבה עזרה בבקשה :s05:

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. Started by ofir123,

שלום, נכון יש בדף הראשי של הפורום מן כאלה סמלים שמראים אם יש הודעות חדשות בפורום או לא, אז אני לא יכול לראות אותם וזה מראה לי X כזה לא רק כאן אלא גם בפורמים אחרים. מה הבעיה?

15. Started by shlomy223,

כל פעם שאני מנסה להלדיק את המחשב הנייח שלי הוא נשאר דלוק לכמה שניות ואז נכבה ושוב פעם נדלק ונכבה אחרי כל כמה שניות.עכשיו איך אני פותר את זה ככה שיעלה מסך הפתיחה עם הביוס ואחרי זה מערכת ההפעלה.פעם שעברה זה נשאר דלוק וכל מה שהייתי צריך לעשות זה להחליף כבל AGP למסך.מה הפעם אני יכול לעשות שישאר דלוק?. WhatsApp_Video_2024-01-31_at_14.rar WhatsApp Video 2024-01-31 at 14.27.04_643d3eb1.rar

16. אהלן, ברשותי מדפסת BROTHER J470 והיא עובדת מצויין חוץ מהעובדה שהיא לא מדפיסה PDFים ישירות מהאינטרנט (יוצאים דפים ריקים). כשאני מנסה להדפיס דפים סתם המדפסת כן מזהה את המלל. כשאני מוריד את המסמכים למחשב אז המדפסת פתאום מזהה את המלל והכל בסדר. הדרייברים מעודכנים ואני משתמש בגרסה האחרונה של פיירפוקס. למישהו יש כיוון?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  17. Started by ozeini,

שלום לכולם, הלך לי ההרד דיסק לפני שבועיים, קיבלתי את החדש, שמתי את ה-WINDOWS והתקנתי את הדרייברים של המחשב. בקיצור כשאני באינטרנט אני רואה אתרים לאט חבל על הזמן וכשאני מוריד את הגלגלת למטה באתר זה ממש איטי. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מההרד דיסק החדש או אולי בעיה בלוח אם. מה שבטוח זה"זד מחשבים" האלה דפקו לי משהו במחשב. אם יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות או איך אני יכול לבדוק את זה (ע"י תוכנה כלשהי או משהו אחר) אז תשפכו. אגב זה לא בעיה באינטרנט כי אצל אחותי עם המודם הזה האינטרנט עובד מצויין. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. קניתי קורא כרטיסים וישר דחפתי לשם את הSD 1GB שלי רק כדי לגלות שהוא לא כותב(רק קורא). בעזרת חברים בדקתי את הכרטיס בקורא אחר וניסיתי עליו עוד 4 (!) כרטיסים אחרים. יש רעיונות או להחזיר את המכשיר?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתןח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by ed1,

יש לי דיסק 20 ג'יגה שהעברתי למחשב אחר כדי לחלץ ממנו קבצים אחרי בעיית איתחול שהיתה לו (שימש כדיסק מע' הפעלה במחשב אחר) היתה לי בהתחלה גישה לקבצים אבל אחרי איתחול הופיעה שגיאה על סקטור פגום, איתחלתי שוב אבל כבר לא ניתן להכנס אליו יותר, מופיעה שגיאה, "אין גישה, הקובץ או הספרייה פגומים ולא ניתניתם לקריאה" לא מצליח לבצע גם סריקת לדיסק... האם אפשר להציל משהו? יש דרך לפחות, להגיע לקבצים שאני רוצה לגבות ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. Started by Sp0ck,

אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....

22. Started by zeroone,

שלום אבקש את עזרתכם לאחר מס' שניות של הדלקת המחשב האור הירוק של הפוואר מתחיל להבהב כמו במצב המתנה. נשמעים צפצופים כ-5 שווים ותהליך האיתחול נפסק וגם המסך לא מקבל שום אות (נורה צהובה ולא ירוקה) למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  23. Started by עינב,

תשמעו תשמעו .. בעיה נוספת אחרי ש WIN98 הותקן עכשיו הוא מסרב לעלות כי הוא לא מזהה את העכבר הוא כל פעם עושה לי ריסט .. מה יכולה להיות הבעיה .. עכשיו שתבינו החלפתי לוח אם שהוא P166 . ואת העכבר שמתי על COM2 עם הפס האדום לכיוון 1 . ולגבי הגדרות בביוס אני ממש חלש . מישהו יכול לעזור.. ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by allmog,

שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. אז ככה, הבעיה היא שבשמיעת שירים הרבה פעמים פתאום לא שומעים את המוזיקה והיא ממשיכה לרוץ בנגן (כרגע BS.Player ). מה שפותר את הבעיה זה לעשות pouse (או איך שלא רושמים את זה) לשיר וללחוץ Play . האם הבעיה היא באמת בכרטיס קול ? יש לציין כי המחשב עבר פירמוט אתמול והבעיה הופיעה גם לפני הפרמוט. בתודה מראש , לידור.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.