תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה די מוזרה במחשב שקשה לי אפילו לתאר אותה... הכל התחיל מזה שהיה לי מודם ALE 130 שגרם למחשב לכבות את עצמו, לכן החלפתי למודם רשת + נתב בהתחלה זה עבד בסדר, אבל שוב כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב חוזר אחד מהתסריטים הבאים: 1. המחשב לא נדלק בכלל (במקרה הזה אני מנסה לחבר אותו מחדש לחשמל ולשחק עם החיבורים..) 2. המחשב "חצי נדלק", כל המנורות הקדמיות שאמורות לחוות על תפקוד תקין מהבהבות והמחשב עושה הרבה רעש, אבל כלום עולה 3. המחשב נדלק, מגיע על הסמל של WINDOWS ואז עושה RESET 4. אני מצליח להכנס לWINDOWS ואז המחשב עושה RESET רק אחרי כיבויים/הדלקות/תפילות לבסוף המחשב מצליח להכנס לWINDOWS, ואז הוא נשאר יציב ועובד רגיל. כאשר אני מנתק את התקני הUSB ואת הראוטר אז כמעט תמיד אין בעי…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
אני מעוניים לקנות מחשב במפרטי מחשב ראיתי מפרטים עד SLI, ואמרו לי שבשביל זה צריך ספק טוב ( יקר :פ). אז מה יהיו הסימנים של זה ואיך זה מתבטא?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח מופיע משום מה בsafely remove hardware זה כונן WD 160 SATA II, motherboard - gigabyte k8n SLI win xp2
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מדובר במפרט הבא... DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice 2XKINGSTON 512 400MHZ CL3 כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E המחשב כל הזמן עושה בעיות נתקע מרסטט את עצמו ומה לא.... עכשיו כמה תמונות שמעלות חשדות ראשית כל ביצעוים עם התוכנה AquaMark3 עכשיו תמונות כלליות בקשר למעבד...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי מיקרופון חדש היום. באתי לחבר אותו למארז מאחור, אך שמתי לב לפתע שכל החריצים לכניסה של אודיו תפוסים ע"י מערכת הרמקולים שלי (לוג'יטק 5.1). האם מישהו יודע דרך איזו כניסה אני אמור להכניס את התקע של המיקרופון? תודה מראש! תומר.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני שומע שירים בWINAMP ואומר למחשב לפתוח תוכנה כבדה אז הקול מתעוות מאוד... מישהו ייודע מה הבעיה? בנוסף לזה טעינת הווינדוס נארכת הרבה יותר זמן וכשני נכנס למשתמש שלי אז הצליל בפתיחה מתעוות... תודה * אין ווירוסים והדריברים מעודכנים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של COMPAQ מדגם - Presario 12XL202. קניתי זיכרון של 256 מ"ב, אבל אחרי שהרכבתי אותו המחשב מזהה לי אותו כ-128 מ"ב (+ הזיכרון שהיה כבר - 64 מ"ב, כלומר 190 מ"ב בערך). בWINDOWS XP מופיע כ- 128 מ"ב ,בדקתי גם בBIOS וגם שם הוא מזוהה כ-128 (+ ה-64 ,190 מ"ב) . התקנתי EVEREST ושם הוא מזהה מקל זיכרון של 256 מ"ב אבל כשאני הולך לפירוט זיכרון מופיע שם שיש לי בסלוט הראשון 64 מ"ב (זה הזיכרון שקיבלתי עם המחשב) ובסלוט השני 128 מ"ב (מה שקניתי). חייב לציין שכאשר אני מסתכל על הפירוט של מה שיושב בסלוט בהשני מופיע ה-256 מ"ב.. מישהו יכול לעזור לי להבין למה, בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
כל פעם שאני עוזב את האימיול ללילה בבוקר מופיע המשולש הצהוב וכתןב שם DELAYED WRITE FAILED בקשר לתיקיה הזמנית של האימיול. מה המשמעות של זה? האם יש מה לעשות ( מדובר במחשב חדש ,האחריות עדיין בתוקף)
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מחשב AND 3200+ עם לוח אם של ASUS A8N-VM וזכרון אחד 512 של PQI לפעמים שאני מפעיל תמחשב הוא מראה לי שיש לי 512 זיכרון רגיל ולפעמים הוא מראה לי 448 בחלון הזה: הזיכרון יושב על DIMM_A1 שבלוח והוא כובת לי תמיד "הרחבת כתובת פיזית" והשאלה שלי מה זה ההרחבת כתובת הפיזית הזאת?? ולמה הוא רושם לי שיש לי 448 במקום 512 לפעמים?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הספק תקין .הוא לא נדלק כשהוא מחובר ללוח הזה בגלל קצר?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במעבד כנראה,המחשב פועל ופתאום הוא עושה ריסטרט..אז מסרב לעלות שוב,הלוח אם ASUS P4P800 אומר לי (כן הוא יכול לדבר ) system fail cpu ועוד מילה שאני לא מצליח להבין אותה.. רק אחרי שאני מרים את הסינק של המעבד טיפה ומשחק איתו אז רק הוא עולה.. יש פתרונות? אני ממש נואש , הוצאתי לגמרי את הסינק סידרתי את המעבד במקומו שוב. עדיין אותה בעיה.. אין בעית טמפרטורות.. והמחשב לא בOC המעבד הוא מעבד northwood 2.6 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש דנדש ואיתו את החבילה microsoft wireless optical desktop 1000. העכבר והמקלדת אמנם עובדים אך עובדים קטוע כלומר זה עובד, שניה לא ואז חוזר לעבוד ואז עובד זמן מה וחוזר חלילה. המערכת עצמה מחוברת דרך USB וניסיתי לחבר אותה לכל אחת מן הכניסות ללא הואיל. אני מוכרך לציין גם שקניתי סוללות חדשות והדבר לא עזר ולכן הגעתי למסקנה שיש בעיה ברסיבר. את החשד שמדובר בבעיית חומרה ביטלתי בעזרת בדיקה במחשב אחר ישן יותר, שמה כל המערכת עבדה מעולה ללא תקיעות ואי רציפות. בזמן שהעכבר והמקלדת לא עובדים האור על הרסיבר נכבה ונדלק מיד כאשר הם חוזרים לעבוד. זה דבר נורא קריטי כאשר משחקים ולכן חשבתי אולי לכם יש רעיון לפני שאני פונה לחנות. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זה כבר מגיע לי עד הסוף אני לא יכול יותר!!! הכל התחיל שהIE והאימייל לא עבדו לי... אז בדקתי חיפשתי בכנון של הWINDOWS ואני לא מוצא את SYSTEM32 ואז הורדתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת.... והנה זה הופיע אבל זה לא אמור להיות ככה!! בדקתי עם חברים ולהם אין את זה!! ובגלל זה גם נדפק לי הCMD, REGEDIT וכו'.... אז פירמטתי הכל עובד טוב אחרי כמה שבועות שוב אותו דבר הSYSTEM32 ננעלה.... פירטמתי שוב אחרי בערך חודש זה עוד פעם קרה!! פירמטתי שוב והנה החזיק לי לקצת יותר זמן ושוב זה קרה! עכשיו אני יודע איך לשמור על המחשב שלי, לא סתם השתמשתי בNOD32 + הגדרות יותר טובות והשתמשתי בNOD32 כל פעם! בהתחלה היה ליSYGATE ואז עברתי לOUTPOST ואז שוב חזרתי לSYGATE יש לי 3 תוכנות שעובדות REAL-TIME נגד MALWARE …
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הצורב : SONY DVD RW DW-D23A הוא לא מזהה שופ דיסק, כלום מה עליי לעשות מה הבעיה מה לבדוק. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את המפרט הבא: Lan Party SLI-D AMD 64 3200 2x512mb 160GB SATA 200GB SATA 250GB SATA DVDRW NEC 3550 2xLeadtek 6600GT TDH Extreme PowerSupply 500W Generic הבעיה היא כזאת, שאני מפעיל משחק (3D כמובן) אחרי כ10-15 שניות מתחילים להופיע הבהובים ירוקים והם הולכים ומחמירים. אני לא עושה Overclocking למחשב או לכרטיס מסך, יש לציין שעם כרטיס אחד מחובר אין את הבעיה הזאת, הדרייבר מעודכן. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך LG F700P שכידוע נחשב מסך על רמה, בן חצי שנה. לפעמים קורה שכאשר אני מדליק אותו לאחר שהיה יום-יומיים מכובה, המסך מזייף בתצוגה שלו, כל המערכת נראית במטושטש, וממש בקושי ניתן לקרוא משהו דרכו. עד היום בשלושת הפעמים שזה קרה המסך חזר לעצמו לאחר כמה שעות, ועכשיו בפעם הרביעית המסך נשאר באותו המצב כבר כמה ימים, ולא ניתן להשתמש איתו. השאלה האם יש משהו לעשות בנידון, או פשוט לרוץ ולהחליף אותו תחת אחריות?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש כאן אז תהיו סבלניים. אתמול פתחתי את המחשב כדי להוסיף עוד סטיק זכרון, ועל הדרך החלטתי גם לנקות את המאוורר של המעבד. לקחתי שואב אבק עוצמתי מאוד,קירבי,הנחתי את הפיה שלו על המאוורר והפעלתי אותו. המאוורר החל להסתובב מהר מאוד מהשאיבה והאבק נשאב... אבל המחשב מאז לא עולה . כלומר ההארד דיסק עובד המאוורר האומלל גם עובד אבל אין מסך,אין עכבר(אופטי האור לא נדלק ) שאלתי האם קרה משהו למעבד ? ללוח ? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 17 אינץ' מדגם LG FLATRON 795FT PLUS. עד עכשיו הוא עבד לי בסדר גמור, אבל היום ניתקתי את המחשב ואז שבאתי לחבר אותו מחדש ראיתי שבכבל של המסך(שמתחבר לכרטיס מסך) חסר פין אחד. אחרי שחיברתי את הכבל והדלקתי את המחשב זה עבד, אבל הצבעים היו צהובים מדי, לדעתי זה בגלל הפין החסר הזה. מה לדעתכם כדאי לעשות? לקחת למעבדה?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מספיק רק המדבקה שיש על הצ'יפ?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להעביר וידאו למחשב. את החלק הויזואלי זה לא בעיה, פשוט מחברים לSVIDEO IN, אבל איך מחברים את הסאונד... הרי אין כניסת בננות (אדום ולבן) בכרטיס קול... אךי עושים זאת?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב המבוסס על פנטיום 2. קניתי לה כרטיס רשת אלחוטי לפני שבועיים והיום באתי להתקין אותו. לתדהמתי גיליתי שהוא לא מתאים פיזית לכניסת PCI |: מסתבר שעם השנים הכניסה השתנה כנראה. מה אני עושה? יש מתאם כדי שכניסה ישנה תקבל כרטיס חדש? יש כרטיס רשת אלחוטי לכניסה ישנה? יש מצב שהחנות (אייבורי) יקבלו בחזרה את הכרטיס? זרקתי כבר את הקופסא |: תודה.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן אחחד בלבד של SATA ולאחר פרמוט והתקנה מהדיסק של WIN לחצתי על F6 כדי שהוא יזהה אותו כRAID אבל המחשב טוען כי לא מותקנים כוננים... מה עושי? יש לי הרדדיסק של MAXTOR 120 גיגה יש לי מעבד AMD ולוח של ABIT
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-