תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, הנה המפרט של המחשב שלי: i5 750 NVidia GTS 250 P7PP5D 4GB Ram מארז (לא יודע עד כמה זה משנה, בעיקר לגבי קירור) - Antec Two Hundred ספק - Seasonic M12 - 500W Windows 7 64Bit HDD - Samsung HD103UJ 1TB - Split 100, 900 מקום פנוי ב100GB - 20GB מקום פנוי ב900GB - 110GB הבעיה: קודם כל למחשב נורא קשה לעשות MultiTasking, אם אני מנסה לראות סרט בVLC ולהיות בפיירפוקס בו זמנית הוא פועל לאט, אחרי כמה זמן זה מסתדר אבל בכל מקרה פועל לאט. במשחקים (Heroes VI, Spiderman Shattered Dimensions, Skyrim) כל כמה זמן המסך משחיר לכמה שניות ולפעמים המשחק אפילו קורס, כשסקיירים קרס היה כתוב שהדרייבר קרס אבל גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (הכי מעודכן) זה עדיין קורה. ניסיונות שלי לתקן …
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום.. אני יתאר לכם בדיוק איך זה קרה אני הייתי במחשב כרגיל כיביתי אותו בצורה רגילה (התחל + כיבוי) לאחר מיכן הוא התכבה כשורה יום לאחר מיכן אני בא להדליקו ואז הוא נדלק ואחריי 5 שניות בערך הוא ניכבה ואז בפעם השנייה שוב ניסיתי ואז הוא ניכבה אחריי 4 שניות ככה ניסיתי עד שהוא ניכבה אחריי שנייה אחריי שניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי בחזרה אותה בעייה כרגיל אחריי 5 שניות ניכבה .. הוא אפילו לא מגיע למצב שאני רואה את הטעינה שלו על המסך! אגב מלפניי איזה חודשיים אני החלפתי לוח אם + כרטיס מסך + מערכת קירור חזקה + ספק כח והוא כבר חודשיים פצצות עובד אז מעניין ממזה זה יכול לקרות.. אגב בדקתי אולי זה משהו בכפור אולי הוא נידפק אבל בדקתי את זה למשך איזה 10 דקות והגעתי למסקנה זה לא מימנו כי רואים לפ…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מצב שבו שני דיסקים מחוברים במחשב אחד. אני מעוניין להיכנס לחלונות בדיסק 1 שהוא בחיבור SATA ושתהיה גישה באקספלורר לדיסק השני שהוא EIDE. הבעיה היא שחלונות מותקן במחיצה D בדיסק הראשון ובאתחול המחשב המחיצה הראשונה של הדיסק השני מקבלת את האות D וכך לא ניתן להיכנס לחלונות. האם ניתן להגדיר איכשהו שהמחיצה הראשונה של הדיסק השני תקבל אות אחרת עם אתחול המחשב? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה בכלל אז אני לא יודע אם זה בביוס או בהארד דיסק אוקי אז ככה הבאתי כונן של 40 גיגה מחבר חיברתי אותו הוא לא עבד עשה לי בעיות העפתי אותו מאז התחיל כול החרא.. היום אני מדליק את המחשב לוקח למחשב בערך 5 דקות(!)עד שהוא מזהה את ההארד דיסקים נכנסתי לביוס עשיתי שיקרא מההארד דיסק לא עובד הוא מבקש ממני שאני יכניס את הדיסק של הוינדוס.. טוב הכנסתי עשיתי פורמט עדיין אותה בעייה 5 עד 10 דקותעד שהכול עולה משהו מוזר מאד! אחרי שאני עושה ריסטרט הוא תמיד מבקש שאני יכניס דיסק של ווינדוס!לא יודע למה הוא נכנס למחשב רק כשהדיסק של ווינדוס בתוך עשיתי בביוס שיקרא מההארד דיסק הכול... ניסיתי הכול אני פשוט נואש.. למישהו יש הצעות לפני שאני הולך לתכנאי וזורק פול כסף?מי שיעזור אני ישלח לו כסף…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי צורב DVD די חדש של LG, דגם HL-DT-ST DVDRAM GSA-4136B (לא יודע אם זה בדיוק הדגם), ולאחרונה הצריבה איתו ממש אבל ממש איטית. אני מדבר על דיסק 700 מגה, במהירות 40x שזה 6 מגה בייט לשניה, בדיסק עד 52X, והצריבה לוקחת 8 דקות... בצורב במחשב הישן שלי, בן משהו כמו 4 וחצי שנים, הצריבה לקחה 3 דקות... ושלא נדבר על צריבת דיוידי - 4 ג'יגה ב 20 דקות! אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שחקתי בביוס ושינתי הגדרות המחשב הופעל מחדש ולא הדליק מוסך רק מהווררים וכונן דיסקים הכנסתי כרטיס מוסך ולא עובד גם החלפת דיסק קשיח לא עזר השמח לפתרום מועיל
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מתי שהאימיול פועל אני מפעיל GTA-SA ולאחר כמה זמן המחשב נכנס לאיזה מצב המתנה(המסך נכבה אבל הנורה של המחשב עדיין פועלת) ואי אפשר להפעיל תמחשב מהתחלה, צריך לחכות איזה 5-10 דקות ורק אז אני מצליח להפעיל תמחשב ואני רוצה לציין שהבעיה התחילה רק בזמן האחרון לפני זה הייתי משחק בזמן שהאימיול פועל והכל היה סבבה תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כונן sava dvd , ואני לא מצליח לעשות ממנו boot לשום דיסק ! ואפשר לעשות boot מהדיסקים האלו על מחשבים אחרים ... אם זה משנה הלוח זה - gigabye p55 ud2 . כשני עושה F12 בעליה ובוחר ב- cdrom הוא פשוט כותב לי: boot from dvd/cdrom ואז השגיאה שהוא לא מוצא מערכת העפלה , בלי השורה שאתה מצפה לה - press any key to boot from cd ... יכול להיות בגלל שזה sata dvd , צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי זיכרון sdrm 64 100 mhz, קניתי זיכרון sdrm 128 ( 100 mhz ) הרכבתי אותו אבל המחשב לא מזהה אותו אז ניכנסתי לסדנה והוא מזהה אותו בתור 16 אז סמתי אותו בסולט אחר והוא הפך ל 32 ובסוף סמתי רק את ה 128 והמחשב עשה רק ציפצופים ולא עלה מה אני עושה ??? אני לא יודע אם זה יעזור אבל הלוח אם שלי הוא ms 6163 תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן.. (4 חודשים) מעבד: E6400 לוח: 945PL של Gigabyte כרטיס מסך: ASUS Geforce 7900GS וג'יגה זכרון מחברת ELPIDA אלו זכרונות DDR2 667Mhz 512X2 שעובדים בדיואל! ועכשיו החלטתי להרחיב לעוד ג'יגה וקיבלתי זכרונות ELPIDA 533Mhz 2X512 ובדקתי שהם עובדים והכל חיברתי אותם לחוד בלי הישנים והם עבדו.. אבל כשאני שם את כל ארבעת הזכרונות הוא לא מזהה לי זוג אחד ובעצם הוא מזהה 1GB של זכרון וכל הזכרונות תקינים! מה יכולה להיות הבעיה?! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח במחשב ide הבאתי סאטה 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל חיברתי והמחשב אינו מזהה את הכונן החדש זה לוח אם של אסרוק 775 duel שיניתי בביוס את ההגדרה לraid המקום היחידי שהיה בו הגדרה לסאטה ועדיין המחשב אינו מזהה את הכונן החדש למישהו יש רעיון ?? זה מעבד קונרו 6300 האם יש צורך בג'ימפור ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GHZ ו1GB ראם.שלשום המחשב שלי נתקע ווהארד דיסק כל הזמן הסתובב ואז התכבה ואז עוד פעם הסתובב הסתובב והתכבה.כשהוא היה תקוע נגעתי עם היד בהארד דיסק והוא היה חם. וככה היה עד שלא עשיתי רסטארט מהכפתור.עשיתי רסטארט ואז הווינדווס התחיל לעבוד לאט.עכשיו לוקח להטעין אותו בערך דקה וחצי(XP) איפה שיש את התמונה של הווינדוס עם הדבר הרץ הזה למטה.נכנסתי לפרופרטיס של המחשב שלי ואז ראיתי שנעלמו לי למטה (COMPUTER:) המאפיינים של במחשב.לא היה כתוב מה המעבד אלה היה כתוב רק 1.00 GB OF RAM.החום של המחשב רגיל שזה 50 מעלות.יש לי תוכנה ספידפאן 4.32 ובלשונית S.M.A.R.T בחרתי את ההארד דיסק שלי והוא היראה לי למטה ב-Fitness וב-Preformance שחסרים שני תאים.(יש תמונה מצורפת) …
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כרגע 2 מאוררים מחוברים במארז, אחד של הספק ואחד מאורר רגיל. שניהם מחוברים לשני שקעי 3 פין על הלוח אם. קניתי מאורר נוסף כאשר גם הוא דורש שקע של 3 פין אך יש לי רק 2 שקעים, שתפוסים, על הלוח אם ורציתי להתייעץ איתכם על איך אני מחבר את המאורר השלישי .. ? תודה מראש * אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, הלכתי על הכותרת משנה"פתרון לבעיות חומרה", אז מצטער מראש.
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שהמחשב שלי הוא לעצמו REBOOT סתם ככה שאני משחק משחקים במחשב.. אני לא ממש מבין את הבעיה כי אין לי וירוסים או SPYWARES והמחשב שלי לא חם בכלל בבקשה שמישהו יגיד לי מה גורם לכך תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לא יודע איך ולמה ננעל לי הביוס אני לא יכול להכנס עליו ואחרי 3 פעמים שאני מנסה לנחש תסיסמא צריך שוב ריסט...יש למישהו דרך לגלות את הסיסמא?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון. החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח. דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל: The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read". Click OK to termniate the program Click CANCEL to debug the program האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)? ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6? ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המי…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיות עם המחשב... אני פותח את המחשב , והמחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב עשיתי ריסט ואז הוא כבר עלה לגמרי יש רעש מהכוננים שהם רצים . היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. יש בעמים שהמחשב עולה טוב , זה דבר רנדומלי . משהו לא בסדר? מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לשים את המשכה על כל המעבד או רק במרכז?...כי באיי אמ די 3000 שהיה לי שמתי רק על הליבה המלבנית. איך זה כאן?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-