עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zoyaniv,

שלום בימים האחרונים יש לי בעיות קשות בחיבור לאינטרנט, מצד אחד סטרימינג כמעט ולא עובד לי כולל בשרתים גדולים כמו יוטיוב, אבל מידי פעם ב YNET או פייסבוק כן עובד, או שזה לא נטען בכלל או מראה לי כמה שניות ונתקע ולפעמים זה עושה בפרינג אבל כל כמה שניות התמונה נתקעת אבל הסאונד ממשיך לעבוד, גם אני לא מצליח להוריד קבצים למשל הורדה של כרום מהשרת של גוגל נכשלת קבוע, וגם הורדת אפליקציות מהשרת של מיקרוסופט.מצד שני, טורנט עובד לי חלק וגם גלישה באתרים עובד בלי בעיות.עשיתי בדיקת מהירות ואיכות חיבור ופינג וזה עבר טוב. אני אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by aavichai,

שלום, יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעיה שלי היא במקלדת. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור אבל היום הכל התחיל להתבלבל. כשאני לוחץ על הכפתור שמגביר את הווליום - האאוטלוק נפתח. וכשאני לוחץ על השתקה - נפתח לי דף בית. ואילו הכפתור של דף הבית - לא עושה כלום. התקנתי את התוכנה של לוג'יטק שצורפה. אבל גם מבחינת התוכנה - היא מזהה את הכתפור של הווליום בתור הכפתור של האימייל. מה אני יכול לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by wooper,

שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by afik zach,

שלום יש לנו בבית מחשב נייד מסוג Sharp Actius MM10 יום אחד המחשב הראה לי הודעת שגיאה כזו windows/system32/config/system was corrupted אני אמרתי לעצמי שגם ככה כדאי כבר לפרמט ולהתקין מחדש את WINDOWS הבעיה שהבמחשב הזה אין כונן סידי רום ולכן לא היה לי שום דרך להתקין WINDOWS בכל מקרה אני הצלחתי להשיג מאיפה שהוא תושבת חיצוניות לסידי רום שמתחברת דרך חיבור USB חשבתי שהעניין הסתדר כשראיתי שיש בביוס אפילו אפשרות לעשות BOOT דרך ה USB. אבל כשנסיתי את כל העניין זה לא עבד. אחרי בירור לא קצר באינטרנט גיליתי שלהרבה אנשים היו בעיות כאלה והכונן היחידי שהמחשב מזהה דרך ה USB הוא הכונן שאותו מכרו איתו (שאותו כמובן אין לי) ויש אפשרות של כונן שמתחבר דרך כרטיס PCMCIA אבל זה מאוד יקר וסתם מיותר …

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. התקנתי לא מזמן התקנה חדשה של XP על מחשב שהיה עד עכשיו עם 98 והראה הרבה מסכים כחולים. התעורר אצלי חשד שאולי הבעיה היא בזיכרון, אולי זיכרון דפוק או משהו כזה, רציתי לדעת על תוכנות לבדיקת הזיכרון, או על סיבות אחרות לבעייה זו. (מכיוון שזו התקנה חדשה, מן הסתם זו תקלת חומרה). מדובר בפנטיום 3 733 עם שני סלוטים של 128 SDRAM 133 במידה וזה לא בעיה בזיכרון, מה עוד זה יכול להיות? (יכול להיות כרטיס מסך? מעבד? איך בודקים את זה?)

6. Started by kgworld,

חברים עזרה בבקשה, יש לי בדירה אינטרנט 10 מגה. יש לנו 3 מחשבים וראוטר והאינטרנט עובד מעולה בכל המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר באחד המחשבים מתחילים להוריד טורנט, מה שקורה זה שבאותו המחשב המהירות של האינטרנט כמעט ולא משתנה אבל האינטרנט במחשב שלי, שלא מוריד כלום, הופך לצב! עשיתי בדיקת מהירות, ללא הטורנט במחשב שלי המהירות היא 10 מגה, כאשר הטורנט פועל על מחשב שהוא לא שלי, המהירות אצלי היא 0.5 מגה! איך זה יכול להיות שהמחשב שלי מושפע הכי הרבה מזה? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. הרמקול השמאלי שלי עושה צליל "בזזז" - מזכיר קצת אפקט של קליפ (דיסטורשן), למוסיקאים בינינו - אבל לא כל הזמן, וגם לא כל זמן שמנוגן משהו. אני חושב שזה תדרים מסויימים בווליום מסויים (מינימום), מה שגורם לצליל הזה. יכול להיות שזה רכיב פנימי שרועד בגלל התנודה של גלי הקול, אבל זאת רק השערה. רעיונות כלשהם לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. שלום, לאחרונה רציתי לחבר את מסך הטלויזיה שלי אל המחשב בנוסף למסך המחשב. העניין הוא בכרטיס המסך יש לי רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI בטלויזיה ובמקביל גם למסך המחשב שגם בו יש רק כניסת .VGA לצורך זה קניתי סוויץ HDMI וכבלים VGA TO HDMI http://www.ebay.com/itm/5-Port-1080P-Video-HDMI-Switch-Switcher-Splitter-for-HDTV-PS3-DVD-with-IR-Remote-/230676263758?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35b560734e http://www.ebay.com/itm/New-Black-6-ft-1-8M-Gold-HDTV-HDMI-to-VGA-Male-HD15-Adapter-Cable-For-PC-TV-/180751591891?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2a15a269d3 העניין הוא שאני לא מקבל אות לא בטלויזיה ולא במסך המחשב בחיבור הרכיבים. הסוויץ כן מזהה אות שאני מח…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by Lirux,

שמעתי שירים לפני כמה דקות ופתאום שמתי לב שרק הרמקול הימני מוציא צליל (רק הערוץ הימני פועל). מדובר בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח. עכשיו בדקתי עם הmp3 שלי ו2 הרמקולים עבדו. ולא אני לא טיפש, בדקתי שבמחשב הבאלאנס מאוזן. ועוד משהו... זה קורה רק בחיבור על הלוח אם... אם אני מחבר בכניסת אודיו הקידמית זה עובד טוב. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by ofeky1,

זה אומר שהHDD לא תקין או מה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by jackye,

שלום לכולם יש לי רשת עם 2 מחשבים ונתב אדימקס(לידע כללי) ,אחד המחשבים לא עולה בכלל הוא מגיע למצב test memory נותן לי 2 הודעות עם כניסה לביוס (אני לא שם כרגע ואני לא זוכר את האופציות ),בזמן זה המקלדת לא מגיבה בכלל למרות שהמחשב עולה לא נשמע שום ציפצוף שמעיד על חומרה תקולה ,ניסיתי לנתק את המסך ולחבר שוב קיבלתי את הודעת ה test של המסך כך שאין בעיה במסך עצמו ,לפני כן אמרו לי שהייתה הפסקת חשמל ,השאלה היא אם הבעיה היא חומרתית או שהמערכת הפעלה לא תקינה ובנוסף מה עליי לעשות אודה מאוד לעזרכתכם

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by dror7,

רכשתי כונן IDE למחשב פנטיום 4 שלי מפני שבמקורי יש לי המון וירוסים החלטתי לקנות חדש לחלק למחיצות ולהתקין חלונות XP הבעיה היא שהוא לא מוצא את הכונן ומתחיל את פעולת ההתקנה אפילו שבביוס נתתי לו הרשאה ללכת ראשון לכוננים ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי לאחר הטעינה שלו את המילה: _ <GRUB מה עליי לעשות כדי שהדיסק הקשיח יתחיל את פעולת ההתקנה של החלונות מיד עם עליתו? תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by shar00750,

אני מדליק את המחשב הכל עולה עד השלב של הווינדוס ששם הוא נתקע. אני רוצה לציין שכשפתחתי את המארז נדהמתי לגלות שהמאוורר בכלל לא מחובר(של המארז ) המעבד וה"קירור" שלו ממש חמים , הגשר הצפוני חם, בקיצור לא היה בכלל קירור למארז במשך כמה חודשים, אני מתפלא איך המחשב עבד לפחות 4 חודשים כך. החלפתי זכרון ומעבד על מנת לבדוק אם הם נשרפו אבל זו לא הבעייה. חשבתי אולי הלוח נשרף או הארדיסק(האופציות היחידות שנשארו). אני רק אציין שזה מחשב ישן: P-4 סוקט 478 לוח IBM [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. כפי שציינתי בכותרת הנושא , הבעיה חוזרת על עצמה, ריסטים פתאומיים, ( במידה וסומן automatic restart ) או לא - אז מסכים כחולים. השגיאה שמתקבלת בקובץ ה- MiniDump : Probably caused by : NDIS.sys ( NDIS+6b85 ) להלן הקובץ המלא : http://www.money-time.co.il/mongol/Mini082706-02.dmp * לא רק שבעית הריסטים חוזרת על עצמה - השגיאה עצמה חוזרת בדיוק. מקווה שיש פיתרון לבעיה, תודה לעוזרים.

15. Started by No_Man,

טופל |:

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by nir007,

אם המחשב נכבה או שכול 10 דקות המחשב נתקע אז הבעיה של הספק כוח נכון?(המחשב לא מתאמץ רק איי סי פועל) והפיתרון הוא: לנקות את הספק כוח מאבק נכון? אם לא לפרמט ואם לא לקנות ספק כוח חדש נכון? סתם שאלה להרחיב את הידע..

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - Gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by zalupa,

טוב אז נתחיל מזה שיש לי מודם ADSL USB ומצלמת אינטרנט USB כך ששני המקומות תפוסים אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי בעיה ולגלוש אך ברגע שאני מפעיל את המצלמה אין לי אפשרות לגלוש החיבור אינו מיתנתק אבל אין אפשרות לגלוש...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  20. אני אשמח לקבל מידע כיצד להגדיר ולהתקין שתי דיסקים קשיחים אחד מהם שיהי לגיבוי בשיטת מירור

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by shimon956,

הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by WillieT,

קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום רב לכולם. יש לי בעיה הבאה: במשחקים המחשה כאילו עושה ריסטרט לכ. מסך (פרטי המערכת במפרט שלי). נשמעת הפסקה של עבודת מאוורר לרגע ובאתו זמן המסך כאילו נכבה לכמה שניות, לאחר מכן המאוורר מתחיל לעבוד והמשחק חוזר, ובנוסף בחלונות (vista) בצד ימין למטה (ליד השעון) מופיעה סימן קריאה ובפירוט מופיעה אזהרה עם ניסוח משהו כמו זה, שהדרייברים של כ. מסך הפסיקו להגיב וחלונות התחילו אותם מחדש בהצלחה. זה היה לי גם עם דרייברים 8.1, 8.3 וגם עכשיו עם החדשים 8.4 של ATI. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by overload,

לפעמים כשאני במשחק, המשחק נופל ויוצא לווינדוס ומופיעה הודעה כזאת:

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by bg1987,

חזרתי היום מהצבא, וכשהדלקתי את המחשב שלי המסך שלי (dell E248WFP) עבר מיד לPOWER SAVE, (אין אות מהכ. מסך) זה קרה לי כבר פעם, וכל מה שלקח זה ריסט והמחשב חזר לעבודה רגילה. הפעם שום דבר לא עזר, ניסיתי להחליף חיבורים, לחבר אותו לטלויזיה (בVGA) להעביר לסלוט אחר. שום דבר. ניסיתי את ה 9800GT מהמחשב של אחותי והמחשב עובד פיקס. לצערי אין לי מחשב אחר (שיש לו ספק חזק מספיק) לנסות את 4870 עליו. הלדים של הכרטיס מהבהים בהדלקה בצורה תקינה. האם יש לכם הצעות איך לתקן, או שצריך לשלוח למעבדה? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.