עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adamg,

שלום רב, לאחר שהמע' שלי הייא נכבית והמחשב מתחיל לצףצף בקןך צורמני, הבנתי שמדובר בבעית התחממות. יצאתי וקניתי מאורר לכרטיס מסך, אך ללא הועיל הבעיה עודנה קיימת. זהו דוח של אברסט שניות לפני שהמע' קורסת. מי הוא הרכיב הבעייית שמתחמם וכיצד אוכל לתקן את הבעיה? Sensor Properties: Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h) Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures: Motherboard 37 °C (99 °F) CPU 74 °C (165 °F) WDC WD1600AAJB-00PVA0 28 °C (82 °F) Cooling Fans: CPU 4754 RPM Voltage Values: CPU Core 1.62 V +3.3 V …

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום, יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון. החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח. דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל: The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read". Click OK to termniate the program Click CANCEL to debug the program האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)? ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6? ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המי…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  3. יש לי בעיה של מסכים כחולים במסך הכחול כתוב שמקור הבעיה היא הקובץ הזה : ati2dvag.dll שנימצא ב- WINDOWS\System32 התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של ATI (חשבתי שמקור הבעיה בדרייברים) שיש לכ''מ שלי אבל בכול זאת לא עזר והיו עוד יותר בעיות אז חזרתי לדרייברים שבאו עם הכרטיס . ובכול זאת יש מסכים כחולים עכשיו אני נכנס ל : %systemroot%\minidump כמו שהסבירו ב-FAQ אחרי מסך כחול והתיקיה ריקה ה-LOG לא נשמר משום מה , עם מישהו יכול לעזור אם הבעיה של המסכים אני ישמח , תודה מראוש .

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. חברה המצב על הפנים המחשב חרבנה דופק לי מסכים כחולים של הקובץ בכותרת,ככה רשומ בשגיאה גם אחרי פרמוט של המחשב זה חוזר על עצמו קיצר אני אובד עצות אנשים יש למישהו מושג מזה?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by a-gold,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי מחשב עם לוח של Gigabyte EP43-DS3L ומעבד Q8200 שעובדים עליו עם תוכנות לעריכת וידאו ... והוא עובד ממש לאט בהשוואה למחשב עם מעבד E6550 ....( שניהם עושים את אותם פעולות לצורך העניין ) קיצור עשיתי עדכון ביוס ועכשיו הוא עובד אפילו יותר לאט ממש שהיה קודם.... האם זה מומלץ לעשות Dwondrade לביוס ולהחזיר את הגרסא שהייתה? או שזה לא מומלץ ? תודה.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by lior_1509,

בס"ד שלום לכולם. אז ככה.. המחשב שלי נתקע לי כבר הרבה זמן.. ובימים האחרונים שמתי לב שהוא נתקע כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.hidabroot.org . המחשב לא נתקע רק מתי שאני נכנס לאתר הזה.. לפעמים גם מדברים אחרים שאני לא יודע בדיוק מה.. פשוט לאחרונה נכנסתי וזה נתקע מיד ואחר כך ניסיתי להיכנס שוב וזה שוב נתקע אז הבנתי שזה אחד הדברים שתוקעים.. באתר הזה אין וירוסים - מילה שלי.. (דרך אגב אתר מעני'ין חחח אולי תמצאו שם משהו..) בקיצור.. אני לא יודע מה הבעי'ה.. זה נתקע וכבר שאלתי פה פעם בפורום לפני איזה חודש בערך.. המפרט שלי הוא כזה: פנטיום 3 1000 מגהרץ כונן קשיח 20 ג'יגה + עוד כונן של 300 ג'יגה. זיכרון 512 רגיל (לא DDR2 וכאלה.. לצערי) כרטיס מסך ג'יפורס 4 החומרה עובדת מצוין..…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  8. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, הוינדוס(ויסטה) לא רצה לעלות והיה רשום שיש קבצים חסרים או פגומים בתקייה win32 אם אני לא טועה. אז החלטתי לפרמט, עכשיו הוינדוס כן עולה אבל המחשב זז בצורה איטית להחריד, ויש שימוש מופרז בCPU ללא שום סיבה הנראת לעין. בתמונה הזאת התוכנה היחידה שפועלת היא icq ועדיין השימוש במעבד נראה לי "טיפה" מוגזם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה, למישהו יש רעיון? אגב המפרט של המחשב בצד <------------------------- עריכה: אני רואה גם שהמחשב איטי לפעמים גם שהCPU לא משתמש בהרבה אחוזים.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by michaelr,

שלום. קניתי לפני שבוע כרטיס מסך של zotac 9800gtx+ כל עבד מצויין עד לפני יומיים. התחלתי לשחק ב GTA IV פתאום המסך של המחשב נכבה לי וכתב לי הודעה לבדוק עם הכל מחובר .בדקתי הכל היה מחובר כמו שצריך .בסוף עשיתי ריסטרט למחשב והמסך חזר לעצמו והכל בסדר כל עוד אני לא נכנסתי לשום משחק אחרי זה שנכנסתי היה בסדר עבד כרגיל אבל שרציתי לשחק במשהו אחר זה עוד פעם עשה לי את אותה הבעיה. תעזרו לי בבקשה. מפרט של המחשב . לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE מעבד AMD 3000 1.81GHZ ספק ZALMAN 400W 2GB RAM kingstone WINDOWS VISTA 64BIT

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Ray100,

יש לי מחשב שללא כל התרעה לוח האם שבק חיים (P4C800-E של ASUS ) כרטיס מסך עובד. מעבד 2.8 המעבד בבדיקה שערכתי מתחמם כלומר חי. ניתקתי כמובן את שאר הרכיבים, בחנתי את הלוח, את הקבלים ואין דבר יוצא דופן הספק גם כן עובד טוב. אין שום תגובה מהביוס המסך כבוי ולא מגיב (הוא תקין) בהדלקת המחשב. ניראה שהביוס פשוט לא מגיב האם יש סיכוי שהביוס נמחק ואם כן איך ניתן לשחזר אותו או שהסיבה אחרת? תודה מראש Ray100

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by meni4,

שלום יש לי בעיה ביציאות יוסבי מאחורה שאני שם את העכבר אז הוא זז ואחרי כמה זמן היציאה נדפקת והעכבר לא זז באותה יציאה אז אני מחליף יציאה והוא זז העכבר עד שגם היא נדפקת והוא לא זז בה והעכבר עצמו עובד מצויין היציאות יוסבי קשורות ללוח אם ? צריך להחליף לוח אם אולי ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by qwe_asdf,

היי אני חדש בפורום קניתי מחשב לפני מספר ימים מאייבורי אך הוא כול הזמן עושה לי בלו סקרינים ואז ריסטים ,פירמטתי את המחשב מספר פעמים התקנתי שני סוגי דרייברים ושיניתי את האנטיוירוס מפעם לפעם וזה לא עזר - ככל הנראה זוהי בעיית חומרה. בעייה זו קוראת לי בעיקר כשאני משחק במשחקים כבדים כמו CRYSIS אך גם וראת כאשר אני סתם גולש או שרק הטורנט פתוח ואני בכלל לא על המחשב. מה היא הבעיה? יש אפשרות לתקן אותה? מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. כל פעם שאני משחק במשחק אז באמצע המשחק הוא עושה לי מסך שחור ומראה לי את התמונה של המשחק ככה זה עושה עושה עושה ואז אחרי בערך כ-5 דקות גג, יש לי לאג כאילו המחשב ניתקע ואז אני שומע רק קול אבל המחשב נתקע אני לא יכול לעשות Alt+Ctrl+Del פשוט כלום.. ממה זה יכול לנבוע?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by assaf990,

נורת הדיו מהבהבת, שזה אומר זחסר דיו. האמת: דיו שחור (אחרי מילוי) קיים אבל דיו צבעוני לא קיים. בעבר זה הדפיס לי במצב כזה, אבל היום לא. מה עושים? XP

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by nahum8,

הXP מראה בTASK MANAGER את זיכרון ה-page file 4957 ובויסטה זה היה 6500 אני חושב בעיקרון אני רוצה לדעת איפה אני יכול לבדוק על כמה כמות זיכרון הXP שלי עובד והאם ניתן להעלות את הPAGE FILE ל6000 כפי שזה היה בויסטה ולפי מה שהבנתי הXP אמור לקרוא עד ל3.25 ג'יגה... יש לי xp 32b 1024*2 512*2 עובדים בDC ....של KINGSTON -תודה, נחום.

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  16. טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. הכרטיס בOC כבר חצי שנה פעם ראשונה שהבעיה מופיעה אך אין כל השלכות נראות לעין... תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  18. שלום ותודה מראש לכל העוזרים. לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650 המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישן ו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCC מה קורה חברה..?? למה לא עונים........

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  19. שלום לכולם (וחג שמח) יש לי דיסקשיח של מקסטור בנפח 80GB. הכל היה סבבה לבאבא, עד שלפני חודש הוא הנפיץ בעייה חדשה: הוא מפסיק לעבוד, ובגלל זה הXP מבצע אתחול - אבל לא בדרך הרגילה, אלא פשוט כאילו לחצתי ריסט. מה נבדק כבר: - רוגלות / וירוסים / שאר ג'יפות- אין, בטוח. - אבק שמכביד על מאווררים- אין. - בעייה של דרייברים- נבדקה דרך מנהל ההתקנים, שם לא נראית בעייה. האם יש דרך לנטר או לבדוק את הדיסק? תודה ואל תגזימו עם הסופגניות ;D אורן 8)

20. Started by LaCostE,

אני מעוניים לקנות מחשב במפרטי מחשב ראיתי מפרטים עד SLI, ואמרו לי שבשביל זה צריך ספק טוב ( יקר :פ). אז מה יהיו הסימנים של זה ואיך זה מתבטא?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  21. שאני מפעילה את המחשב , לאחר כשעתיים בערך אני רואה את האותיות או המילים בצבעוני ומטושטש, אני עידכנתי את כל הדרייברים של כרטיס המסך שלי לאחר מכן המחשב ניתקע או שהמסך מתכבה או ששעושה ריסט לעצמו. מה הבעיה ? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by shay33,

שבת שלום מחשב ישן שמצאתי חיברתי הדלקתי עבד אחרי זה הדלקתי היה צלצולים ארוכים לא מפסיקים עד שכיביתי.. עכשיו שאני מחבר את החשמל אחת המנורות דולקת ואז מפסיקה אחרי כמה זמן והמחשב לא נידלק :s05: :s05: אני חושב שדפקתי תלוח כי משכתי אותו קצת חזק והוא התעקם למרות שלא נראה לי שזה בגלל זה... אז... מה הבעיה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  23. לאחרונה יש לי רעשים מוזרים מכייון המארז, רעש (חלש) של מנוע מתנשף, בהחלט לא הרעש הרגיל של ההארד דיסק! הרעש גם מרעיד לי את כל המארז, רעד קל אך שוב, לא סטנדרטי המחשב עובד בסדר... מה זה ??

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  24. הוא נתקע לי בביוס אחרי כמה דקות של עבודה שם רוצה להריץ בדיקה מקיפה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by abcdd,

בזמן האחרון המחשב ניהיה ממש איטי, עשיתי איחוי ולא עזר הישתמשתי בכל מיניי תוכנות לניקוי Registry ו- spyware כלום לא עזר, בדקתי בwindows task manager ושמתי לב שזה מישתמש ביותר מידיי זיכרון שימו לב למיספרים הגבוהים 20000 זה לוקח, שזה אמור לקחת 1000.... למישהו יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.