עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oferl31,

שלום לכולם לכרטיס מסך הזה יש בעיה משונה . הוא מכבה ומדליק את המסך כשלוחצים קליק ימני על קובץ וידאו . נכנסתי לאתר היצרן ( LEADTEK ) וכנראה שהם שחררו עדכון ביוס לכרטיס שפותר את הבעיה . אפשר לראות את זה כאן : http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=154&downline=WINFAST%20PX6200%20TC%20TDH%20SUPPORTING%20256MB אין לי מושג איך אני עושה את העדכון ביוס הזה לכרטיס מסך . או : מה אני עושה עם הקובץ ROM הזה ? אפשר בבקשה עזרה ? המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN,…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?

3. Started by mskso86,

הוא קצת שונה מהג'גבייט שהיה לי ואני לא מזה בחיבורים מה הולך לאן החיבורים של hhd led power led power sw reset sw hd audio ויש לי חיבור אחד usb שאין לי מוסג לאן הוא הולך ובפנל הקדמי יש 4 חיבורים 2usb 3 ועוד 2 ררגילים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by omert,

שלום יש לי בעיה במשך כמה חודשים שכל כמה שעות בד"כ שהמחשב מתאמץ הוא מראה מסך כחול וקורס (במסך הכחול כתוב The Bios in this system is not fully ACPI compilant. please contact your system vendor for and updated bios) המערכת במחשב שלי היא: intel e7300, gigabyte ep43-ds3L זכרון DDR2 של corsiar 4gb 6400C5 NVIdia Geforce 9800GT מותקן windows 7 64bit אבל הקריסות קרו גם בXP וויסטה הספק של המחשב הוא SeaSonic 400W אני לא יודע עם הבעיה היא חשמלית או אחרת בבקשה אם מישהו יכול לעזור אודה מאוד

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. יש לי בעיה, כל פעם שאני ניכנס לחשב (מדליק) זה טוען ועושה לי MEMORY TEST איך אני מפסיק אתה זה... [אין לי בעיה ב זכרונות עשיתי MEMRY TEST 0 eror]

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by dimitry,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by rednit,

אני עובד עם מסך DELL E228WFP ברזולוציה הטבעית שלו ובחיבור DVI כשאני משאיר את המחשב דלוק לפרק זמן ארוך (מספר שעות) בעת הפעלת המסך אני מקבל מסך שחור ואת הודעת השגיאה הבאה http://img178.imageshack.us/img178/244/errorwr2.jpg יש לציין שהתופעה חזרה על עצמה גם כשביטלתי את ניהול צרכית החשמל של המחשב וכיביתי רק את הסמך ורק ריסט פיסי פותר את הבעיה אשמח לעזרה במציאת פתרון

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by knoximator,

קיבלתי מחשב מחבר כדי לבדוק אותו. החבר אמר לי שהמחשב לא נדלק. פתחתי מכסה וחיברתי הכל לחשמל כדי לבדוק תהליך הדלקה, ברגע שהדלקתי את המפסק החשמלי (של הכבל המפצל) נורת הלוח-אם נדלקת, ואז הכל נדלק לשניה (מאווררים מתחילים להסתובב,עכבר נדלק לשנייה,נורות הקיבורד נדלקים...) ואז הכל נכבה, ואז זה חוזר על עצמו עד שאני מוציא מהחשמל. כל זה קרה ללא שאני לוחץ על לחצן ההדלקה של המחשב. החלפתי ספק כוח (זאת הייתה המסקנה הראשונה שלי), חיברתי הכל לחשמל אך כלום לא השתנה (המחשב התנהג כמו שתיארתי קודם). בדקתי הכל, זיכרון כשיח ונייד,כרטיס מסך, חיבור לfront panel,הכל....אך לא עזר. בדקתי מעבד,אין סימנים של משהוא שרוף וכל המגעים תקינים. הוצאתי את כל הרכיבים הלא חיוביים, השארתי רק את המעבד, אך עדיין כל…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. מה אני יכול לעשות? הכרטיס, GF6200, של PALIT, לא בדקתי עליו משחקים (כי זה לא יעודו), אבל כאשר הכ.מסך בהאצה מלאה (Full Acceleration) בשורת הtroubleshooting, בזמן "צפיה" בסרטים המחשב פשוט נתקע. אני צריך להזיז את הסליידר הזה עד ביטול האצת הDirectDraw, Direct3D (השני מהסוף- תמונה מצורפת). מה אני יכול לעשות? האם ככה הם הכרטיסים האלה? האם 6200 עד כדי כך גרוע (זה עוד אחרי שהחליפו לי אחד). תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  10. אוקי אז ככה, קודם כל הקדמה לסיפור של המחשב. המחשב נקנה לפני כחודש מ-KSP, הייתי שם עם האיש במעבדה הוא פתח הראה לי שהכל החלקים שהזמנתי. עכשיו אחרי ששמתי למחשב ווינדוס והכל הוא השתגע מדי פעם היה עושה ריסטים (לעיתים רחוקות). אבל מה שכן אחרי שהתקנתי לו משחקים פתאום הסאונד במחשב נהיה מקורטע, וזה לא הרמקולים עצמם כי בדקתי. קיצר היום אבא שלי חיבר אוזניות של microsoft שמתחברות ל-USB, ושניה אחרי שהוא חיבר אותם המחשב נכבה. וזהו לא נדלק יותר. אין ריח של שרוף אבל לא רוצה לפתוח אותו כי זה יסיר לי את האחריות של KSP. קיצור אני עדיין לא בטוח מה הבעיה. אני מסיק שה-USB קיצר והספק נשרף או משהו כזה. (הספק עצמו הוא איכותי של HEC 500 אז מוזר) עכשיו אני יותר מעוניין לדעת מה גרם לכל הבעיות והביא …

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by anakin,

אוקי הבעיה היא כזאת. המחשב קופא-כל פעם אחרי זמן אחר 0לפעמים שעות ולפעמים 5 דקות). כל פעם שאני עושה משהו אחר ובקיצור שום דבר שמקשר בין הקפיאות. עד עכשיו המחשב פשוט קפ ולכן גם לא נוצר שום minidup או שורה בevent אבל הפעם אחרי שהוא קפא הוא גם עשה ריסט ונוצר לי קובץ שהשורה הסופית בו הי: Probably caused by : atapi.sys ( atapi!ChannelQueryBusRelation+2f ) עכשיו השאלה מה זה? בחיפושים הצלחתי להבין שזה משהו שקשור לכונן cd. יש לציין שאף פעם לא היה שימוש בכונן כאשר הקריסה קרתה. להוריד אפשרויות... וינדוס עם sp2 מעודכן, ביצעתי סריקת וירוסים בעזרת avg מעודכן וגם סריקת דיסק קשיח שלא גילתה בעיה. צריך עזרה דחופה!!! 10x. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by emil001,

לפעמים כשאני מפעיל את מחשב. מופיעה מן כזאת בעיה. Overloking Fail ! 1. press f1 for setup 2. press f2 for load defuald חסרים עוד כמה מילים, אך זאת הבעיה ויש 2 אפשרויות לעבור אותה. 1. ממה זה נובע בד"כ ? 2. איך פותרים את הבעיה ? (שלא יופיע יותר הדבר הנ"ל)

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לוח אם של פי פרטנר עם מעבד פנטיום 3 1000 MHZ וציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 בהתחלה הורדתי את מהאתר www.viaarena.com את העידכון Retro chipset VIA 4in1 drivers ולא כל כך הייתי מרוצה מהדרייבר הזה אז הורדתי VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי את זה והיה רשום שההתקנה בוצעה בהצלחה ושמתי לב שרשום מתחת לדרייבר שזה ממולץ למחשבים החדשים והמתקדמים יותר ועכשיו בדקתי ויש לי אפשרות להסיר אותו מה יותר מומלץ למחשב שלי את האופציה הראשונה או האופציה השניה תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by Mr.positive,

טוב שלום אז יש לי דיסק קשיח של WD 1.ה SYSTEM IDLE PROCESS ב TASK MANEGER כל הזמן מאתמול על 80 -98 + למה ? 2.אני לא יודע אם הדיסק קשיח יוצר רעשים לא רגילים כי אם אני פותח את המארז אז יש מקרוב רעשים ממש קלים סתם כמו של חומרה פועלת זה נורמלי או שבכלל לא אמור להיות רעש ? 3.מאתמול יש לי בעיות של קפיאות במחשב לדוגמה אם אני מפעיל סרט אז יש כפיות וגם בקול זה נשמע שששששששלללללללללללווווווווווווווווםםםםםםםםםם אחרי כמה שניות או דקות זה מפסיק ואז זה מתחיל שוב מה זה ? אותו הבעיה גם בWINDOWS הוא עושה עצירות 4.הורדתי את התוכנה של WD לבדיקה עשיתי בדיקה מהירה וזה רשם שהכל תקין מצד שני בבדיקה המקיפה זה 19 שעות עד לסיום זה לא יותר מדי זמן ? 5.המחשב יחסית חדש ואני החלפתי כבר דיסק קשיח של W…

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!vppSubPictureUsingKelvin+137d ) מה זה אומר מחכה לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  16. היי כולם, הנה המפרט של המחשב שלי: i5 750 NVidia GTS 250 P7PP5D 4GB Ram מארז (לא יודע עד כמה זה משנה, בעיקר לגבי קירור) - Antec Two Hundred ספק - Seasonic M12 - 500W Windows 7 64Bit HDD - Samsung HD103UJ 1TB - Split 100, 900 מקום פנוי ב100GB - 20GB מקום פנוי ב900GB - 110GB הבעיה: קודם כל למחשב נורא קשה לעשות MultiTasking, אם אני מנסה לראות סרט בVLC ולהיות בפיירפוקס בו זמנית הוא פועל לאט, אחרי כמה זמן זה מסתדר אבל בכל מקרה פועל לאט. במשחקים (Heroes VI, Spiderman Shattered Dimensions, Skyrim) כל כמה זמן המסך משחיר לכמה שניות ולפעמים המשחק אפילו קורס, כשסקיירים קרס היה כתוב שהדרייבר קרס אבל גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (הכי מעודכן) זה עדיין קורה. ניסיונות שלי לתקן …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by Imtheman,

המחשב שלי ממש (היה ) ממש ממש איטי אחרי איו ספור פירמוטים מצאתי את האשם !! ההארד דיסק !! יש במחשב שני הארד דיסקים אחד 40 ג'יגה והשני 8 ג'יגה עכשיו גם כשה 8 ג'יגה מחובר גם כשהמערכת הפעלה עליו וגם כשלא המחשב לא זז !!! ל מ ה ? (ההארד דיסק תקין ואין לא שום בעיה וגם הוא פורמט עשרות פעמים)

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. התקנתי לחבר שלי windows ובטעות התקנתי פעמים. כלומר יש לו פעמיים מערכת הפעלה של xp. מישהו יכול להגיד אם אפשר למחוק אחת מהם בלי לפרמט את כל המחשב, ואיך עושים את זה. בתודה רבה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. היי שלום ושבת שלום, בלשון ולגרינד: the impossible happened יש לי במחשב מחיצה של XP, מחיצה של Recover, מחיצה ex3 של לינוקס, ומחיצה של swap. ניסיתי להרחיב את המחיצה של הלינוקס על חשבון המחיצה של XP, באיזה תוכנה עלובה דרך הדיסק הפעלה Hiren. התוכנה אמרה שהכל בסדר בסוף התהליך, אבל כנראה שלא, טבלת המחיצות נהרסה. הרבה דברים קרו מאז בקשר ללינוקס וה-Grub. שורה תחתונה הלינוקס לא עובד. עד לא מזמן הייתי יכול דרך התוכנה שמציגה את המחיצה של הלינוקס ב-XP לראות את כל הקבצים שבמחיצה. ועכשיו אני רוצה לגבות ולפרמט את המחיצה הזאת כדי לתקן, אבל זה לא עובד יותר. זאת השגיאה שאני מקבל: למישהו יש מושג איך אולי איכשהו אני אוכל לגשת שוב למחיצה של ex3 כדי לגבות את המידע ולפרמט? מצורף fdi…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אך אפשר לגלות איזה תוכנה מתנגשת בתוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by hagayben,

קניתי הרד דיסק פנימי של טרה וחיברתי אותו למחשב . הבוט ומנהל ההתקנים קולטים אותו אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי (win7). החלפתי כבלים בשביל לבדוק את הבעיה וזה לא עזר למישהו יש מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש חגי.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. Started by _Daniel_,

שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. Started by dor_dru,

אילו עוד פפקודות קיימות בדוס בסגנון של ipconfig?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים