תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
חברים, יש לי לנובו Lenovo IdeaPad Flex 5 והטאצ' הפסיק לעבוד לי. יודעים מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הרצתי את הבנצ'מארק של תוכנת Sandra 2007 על המעבד שלי, והביצועים שהופיעו הם כמעט מחצית מהביצועים של המעבד כפי שהם אמורים להיות (לפי המאגר של התוכנה). המחשב שלי חדש יחסית - בן חודש. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש על כל נסיון לעזור.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קודם כל המפרט: ASUS a7v8xAMD Athlon 2000+ A-Data או Kingstone 512MB DDR 400MHZ G-Force 5200fx AGP או כרטיס מסך על הלוח . הבעיה היא שהמחשב לא עולה אחרי הוצאת DVD ממנו :\ הוצאתי ממנו את הDVD כשמחשב היה מכובה בלי בעיה ולמרות זאת המחשב עכשיו לא עולה, חיברתי עליו ספיקר והוא עושה את הציפצופים הבאים: אחרי שניה מאז שמחשב נדלק הוא מצפצף ציפצוף של שניה ואז מחכה איזה חצי שניה ועושה עוד שני ציפצוים מהירים, אחרי זה מחכה כמה שניות ומתחיל רצף של ציפצופים מהירים בלי הפסקה. כל הזמן הזה הBIOS עדיין לא עלה. מכיוון שלמחשב יש כרטיס מסך מובנה אז אפשר להשאיר רק עם לוח, מעבד,זכרון והספק וכך לצמצם את איפה שיכול להיות בעיה. את זכרון בדקתי במחשב אחר והוא פועל, ניסתי לנקות את הזכרון ואת החיבורים שלה…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ... יש לי geforce 6600GT 128mb 128bit עכשיו רציתי לשאול אתכם האם כדאי לי לשדרג אותו לכרטיס X1800GTO ? או להישאר איתו ולא לשדרג ... כי בזמן הקרוב אני לא אקנה מחשב חדש אז רציתי שיהיה משהו טוב ושיריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה מאוד ואפילו חלקה בעתיד . אם יש משהו אחר שאתם ממליצים אז תכתבו ... ויש לי עוד שאלה , האם קירור טוב של כרטיס מסך משפיע על הביצועים שלו ?!? ובבקשה תענו מהר כי זה דחוףףףףףףף
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לא מזמן בזמן שהשתמשתי במיקרופון שמעתי מין רעש . לאחר הרעש המיקרופון כבר לא עבד... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אך ללא הצלחה. אני מעוניין לשפעל מיקרופון במחשב שלי בעלות כמה שיותר נמוכה . איך אפשר לעשות זאת? מפרט המחשב שלי: לוח אם GB850 INTEL כרטיס קול PINNACLE (אני לא רוצה להחליף). בנוסף אין לי יותר כניסות PCI פנויות על לוח האם(אוכל לפנות אחת אם לא תהיה ברירה).
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שוב שלום ... קיבלנו מחשב חדש היום. חיברתי את כל החיבורים על מנת להתקין את הווינדוס. לחצתי על כפתור ההפעלה, עלה מין מסך של הלוח אם (M2NPV). אחרי זה נהיה מסך שחור ולמעלה בצד ימין יש מקף תחתון מהבהב. אי אפשר להזיז כלום, ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים - אין תזוזה. כשאני מנסה לסגור את המחשב על ידי לחיצה על הכפתור הפעלה\כיבוי - אין תגובה. רק על ידי ריסטרט או לחיצה מאחורה על כפתור שמעל הכבל חשמל - שיש בו | ו-O (כאילו כשO מסומן, אי אפשר להפעיל את המחשב). מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בשינוי פורטים וכיוצא בזה.... אם מישהו יוכל להדריך אותי...
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן NVIDIA Geforce 2mx 64mb לא מזמן עשיתי פורמט ומאז כל הזמן שהמחשב עובד על רזולוציה גבוה המחשב ניתקע ומופיעה לי הודעה כחולה שיש בעיה עם הכרטיס או עם הדרייבר, והוא נכנס ללולאה אין סופית. ואז ניתקע. הורדתי הרבה דרייברים לכרטיס ועם כולם זה המשיך לעשות בעיות מה אני יכול לעשות???
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
ממה נובעת התקלה הזאת ואיך מטפלים בה? אני מניח שזה מקצר או משהו כזה שקורה כשמחברים את הכבל USB.. אבל אף פעם לא נכנסתי עמוק מזה..
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! הביאו לי פנטיום 2 שהבעיה המאובחנת היתה שהמסך אינו נדלק (אחרי חיבור ספק כוח חדש) כלומר המסך מקבל מתח אך לא מקבל SIGNAL מכרטיס המסך. חיברתי את המחשב והפלא ופלא המחשב נדלק ועמו המסך..אך אבוי סיסמת BIOS..הוצאתי את סוללת הגיבוי ואת שבב הביוס מהמחשב והכנסתי חזרה ועכשיו ישנה בעיה המסך לא מקבל SIGNAL מהכרטיס...שאני מדיק את המחשב הוא נדלק אך מסרב להכבות(רק באמצעות משיכת כבל המתח הוא נכבה) וכאמור הוא לא נדלק..ההחלפץי את כרטיס המסך אך עדיין המחשב אינו פועל חיברתי למסך אחר וגם לא פועל.. הושיעו!!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקנתי היום צורב חדש למחשב ולאחר מכן המחשב לא נדלק אבל המסך כן נדלק מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
הוא נתקע לי בביוס אחרי כמה דקות של עבודה שם רוצה להריץ בדיקה מקיפה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT הכרטיס מכיל קופסא חיצונית עם הרבה חיבורים, היא מתחברת לכרטיס באמצעות שני חיבורי AD_LINK אחד FIREWIRE השני לא יודע איזה חיבור הוא... אבל הינה לינק לאתר המוצר - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4925 הכרטיס מוציא סאונד טוב והקופסא עבדה מצוין. עד לפני כמה ימים, שפתאום שמתי לב שנעלמו לי האופציות של הסאונד כמו line-in 1,2,3 וכו... הם הופיעו באיקון של הסאונד ליד השעון... בקיצור חשבתי אולי משהו נדפק בדריברים התקנתי מחדש כלום, החלטתי לפרמט, כן מחקתי את ווינדוס והתקנתי הכל מהתחלה, נקי נקי רק את הדבריברים של הסאונד, עם הדיסק של קיראטיב, מה שעשית בדיוק לפני חודשיים שקיבלתי א…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש: AMD A64 2800 S754 GA K8NS Twinmos 512MB PC3200 Gigabyte Radeon 9550 128MB W.D 80GB 8MB Compucase CI-6A19 + HEC 300W אתמול התחילו הבעיות: משחקים ותוכנות שלא עלו/נתקעו, המחשב לא הסכים להתחבר לאינטרנט, הוא לא מאפשר לעשות פורמט או Fdisk. לאחר 10-15 דקות עבודה הוא נותן הודעה שאומרת שעוד דקה (אני לא בטוח שדקה) המחשב ייכבה. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא עושה ריסט פתאומי ללא שום הודעה. בהתחלה חשדתי שזה בלאסטר, אבל לפי הבעיות האחרות לא נראה לי כ"כ שזה בלסטר. שחכתי לציין שאני עובד עם אנטי-וירוס קספרסקי ופיירואל זון אלארם. אתם מכירים את הבעיות? יש לכם הצעות/רעיונות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה עושים? זה בא והולך זה כאילו זה אשמת המחשב לא המקלדת.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו ליפעמים יש לי ווינדוס אקס פי
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-