תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחרונה הווינדוס קרס כמה פעמים, מסכים כחולים.. ה uTorrent גם עשה בעיות.. הראה שהקבצים ירדו 100% אבל הם לא באמת... הבנתי שאלו בעיות RAM או HDD. לפני חודשיים או שלושה הזכרונות עשו לי בעיות והחליפו לי אותם.. הם דנדשים.. גם ה HDD שלי חדש מאד (חודשיים או שלושה).. ניתקתי את כל הדיסקים האחרים, החלפתי כבלים, הזזתי את הזכרונות לסלוטים השניים שלי, שומדבר לא עוזר.. דרך אגב.. שכחתי לציין שלפני 8-9 חודשים שלחתי את הלוח אם שלי למעבדה וגם אותו החליפו לי.. מה יכול להיות שגורם לבעיות האלו לחזור כל הזמן? אולי ספק כוח? (אנמרקס ליברטי בן 2 -3שנים) אולי מעבד? (C2D בן 2-3 שנים) דבר נוסף ואחרון, הנה פוסט שלי מלפני 4 חודשים שבסופו של דבר החלפתי את ה HDD שלי.. מאז, כל פעם שהייתי מחבר את …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה לאחר כשעה עבודה (פלוס מינוס) על המחשב, אני מקבל מסך כחול שאומר משהו בקשר לחומרה. לא הספקתי לרשום את ההודעה כי המחשב מאתחל את עצמו. בפעם הבאה כשהוא עולה, הוא לא מזהה לי את הכונן הקשיח הראשי(במסך פתיחה הזה של המחשב), רק את המשני ואת הצורב. מה שאני עושה זה מנתק את הקשיח, ומחזיר אותו בחזרה, ופתאום הוא מזהה אותו שוב והWINDOWS עולה והכל בסדר... (עד הקריסה הבאה). יש לי כונן קשיח SSD CRUCIAL M4. האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה הספציפית היא בעיית חומרה של הקשיח?תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם asus maximus viii hero ויצא עדכון ביוס חדש ללוח (בגרסה המקורית הכל עבד פיקס) וכמובן שעדכנתי, העדכון עבר בהצלחה ולאחר שהמחשב עלה פתאום עשה לי מסך כחול בשגיאת memory management ...כמובן שבינתיים החזרתי לגרסה המקורית וכרגע עובד רגיל. העדכון יכול לגרום לשגיאה הזו?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אתמול לאחר ביצוע עדכון דרייברים דרך תוכנה צד שלישי [h=1]Auslogics Driver Updater[/h] התחילה לי בעיית מסכים כחולים במחשב תוכן השגיאה [h=1]Error 0x0000007e[/h] מאז המערכת הפעלה לא עולה,לא נכנס למצב אתחול בטוח . דברים שניסיתי בעצמי : עדכנתי ביוס,בדקתי חומרה ,ניסיתי לשים הר דיסק חדש הוצאתי כרטיס מסך , הוצאת זיכרונות. לצערי כלום לא עזר אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי SSD וזכרונות למחשב לאחר התעייצות וחיבור הכול למחשב וכל הזמן יש לי מסכים כחולים ואני לא מצליח לעשות כלום בגלל שאני חושד שזה אי תאימות בזכרונות הינה מה שהיה לי: http://www.corsair.com/cmx4gx3m2a1600c9.html והנה מה שהוספתי http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158..101..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12022&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קבצי ה DMP http://speedy.sh/vHHAy/100613-25584-01.dmp http://speedy.sh/NggVr/100613-13462-01.dmp http://speedy.sh/kjjd3/100613-14586-01.dmp וקובץ פלט מ CPU-Z http://speedy.sh/nUUKB/OFIR-PC.txt נ.ב אני שם לב בטיפשותי עכשיו שהתזמונים של שתי הזכרונות שונים הראשון זה 9-9-9-24(הcorsair) והשני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם: לאחר צפייה בסירטון כלשהו ב-Youtube, המסך לפתע נכבה למשך מספר שניות, ואז הופיע מסך כחול. נתונים משני קובצי ה-Dump מ-BlueScreenView מצורפים בקובץ המצורף. מה הגורם לבעייה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס 9600GT ולפני שחיברתי אותו היה לי רידון 1300X המסך הכחול מופיע כשאני מפעיל את התוכנה 3DMark06 או כל משחק אחר צריך עזרה די דחוף כי מחר אני חוזר לצבא ואני לא רוצה שיהיו בעיות לאחותי במחשב שאני לא פה תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 מותקן על SSD ובנוסף עוד HD של 2TB. החלפתי היום לוח אם (היה לי GA-H77-D3H ועכשיו התקנתי H87-HD3) החלפתי סטיקים של זכרון (היו 2 של 4 ג'יגה ועכשיו יש 2 של 8GB , שניהם במהירות 1600) והחלפתי מעבד (היה i5 עכשיו יש i7-4770s ). לאחר ההחלפה הפעלתי את המחשב וקיבלתי מסך כחול (BSOD) ממש מהיר שלאחריו המחשב מרסט את עצמו. ניסיתי להשתמש ב startup repair אבל ללא הצלחה. (ניסיתי גם safe mode וגם שם אני מגיע למסך כחול) הצלחתי לצלם את המסך הכחול ומה שמופיע בו זה stop 0X0000007B. אני תקוע על זה כבר שעות ולא מצליח להעלות את המחשב. אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים כל כמה זמן מופיע לי מסך כחול עם כתוביות לבנות לשניה בערך.. ואז המחשב עושה ריסטרט.. מה יכול להיות? הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך X800XL התקנתי קאטליסט הכי חדש 6.9 הרצתי 3DMARK2005 וזה עשה לי מסך כחול בפעם השניה שהוא מריץ על רזולוציה אחרת מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה... היה לחבר שלי מלא מסכים כחולים לפני כמה ימים, בדקתי דאמפים וזה הצביע על מלא קבצי סימנטק. הורדתי את הנורטון עדכנתי לכל החלקים את הדרייברים למעודכנים ביותר ו... עדיין עושה מסכים כחולים. הדאמפים מהיום (3) מראים ככה (קו מפריד בין אחד לשני): ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Unable to load image NDIS.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NDIS.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NDIS.sys Unable to lo…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. תופעה מאד מאד מוזרה. אני מקבל מסך כחול מיד כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו מקומיים וגם סרטים שאני מנסה לראות אונליין (יו טיוב למשל) . אבל ואבל גדול.. התופעה קוראת אך ורק לאחר שאני משחק משחק תלת מימד כלשהו. איך הבעיה נפתרת? אני מבצע ריסטרט למחשב ואז יכול לראות סרטים ללא כל בעיה! שיחקתי שוב משחק? שוב אני מקבל מסך כחול בהפעלת קבצי וידאו. מה ניסיתי לעשות על מנת לפתור את הבעיה? 1. הסרה לגמרי של דרייבר כרטיס מסך,כרטיס קול,צ'יפסט,כרטיס רשת והתקנתם מחדש בגריסה הכי מעודכנת. 2. הסרה של חבילת codec pack (משתמש בK-LITEׂ) והתקנה מחדש 3. הרצה של אנטיוירוס ותוכנה נגד רוגלות. 4. בדיקת זיכרון ארוכה של ווינדוס. נ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרמטתי עכשו את המחשב הישן שלי P4 שיש בוא המון בעיות עכש הפרמוט עבר בהצלחה והכל בסדר כשעלה הווינדוס 7 רציתי להתקין לו עברית ובשביל זה הייתי צריך להתחבר לאינטרנט אז חיברתי את הכב ל אינטרנט למקום שלו המחשב פשוט קפא לגמרי (העכבר הכול) זה כבר קרא לי גם בXP אבל רק כשהייתי מחר USB בקיצור כיביתי אותו והדלקתי מחדש ושעלה הווינדוס הוא נתן ליאת ההודעה הזאת שהווינדוס לא נכבה בהצלחה וזה נותן לי או לעלות או רגיל או "לתקו" משהו כזה בקיצור לא משנה מה אני בוחר זה נותן לי את המסך הכחול הבא ופשוט נתקע שם: מה זה אומר? עזרה בבקשה =/
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ומה שמוזר כאן שהקובץ שמופיע בתמונה לא קיים על המחשב בכלל וגם בגוגל אין זכר לגבי קובץ בשם הזה מה מקור הבעיה ? למישהו יש רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפעמים נתקע לי המחשב ומתרבה ואז נדלקת לי על המסך מין רקע כחול ובו כתוב כמה משפטים באגלית מישהו יודע מה פרוש של זה ?תראו תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. כל פעם שאני נשחק משחק עם גרפיקה תלת מימדית אחרי כמה דקות (במקרה הטוב) מופיע מסך כחול ושם כתוב: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL בלה בלה בלה על להפעיל את המחשב מחדש וכאלה.... Begininng dump of physical memory Physical memory dump complete לפעמים זה גם מציין איזשהו קובץ... אני חושב שהשם משתנה כל כמה פעמים... הבעיה הזאת התחילה בערך לפני חודש וחצי-חודשיים ולפני שהבעיה התחילה יכולתי לשחק כל משחק בלי שום בעיה אפילו 5 שעות רצוף... יש לי: Pentuim 4 CPU 2.40GHz 256MB of RAM Nvidia Geforce Ti 4800 SE לוח אם ASUS P4 משהו....... מבוסס על צ'יפסט של SiS וזה Micro ATX... תודה מראש, לידור.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קורה לי המון פעמים שעולה מסך כחול עושה ריסטרד למחשב הנה התמונה: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה? :-\ מדוע היא מופיעה? איך אני פותר את הבעיה? תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי לפני כ-3 שבועות את המחשב לתיקון לאחר מספר רב של פעמים שהופיע מסך כחול . הם טענו שמקור הבעיה היה מכיוון שמערכת ההפעלה Vista אינה פועלת עם צורב DVD SATA וטענו לטענתם שהתקנתי בפוקס את Vista ולכן הם החליפו לי צורב . חזרתי הביית ומייד מגלה שוב מסך כחול תוך כדי הפעלת המערכת . פניתי אליהם שוב , ובסופו של דבר החליפו מעבד , כמובן שגם זה לא עזר . הם טענו שהם עשו את כל הבדיקות ( מאמץ , זיכרון , דיסק קשיח וכו' ) וטענו שלא היית שום תקלה . amd d.c 4600 2.4 4*512 ocz 667 300gb hitachi gefroce 8500 512mb msi 9kn ultraf 570 ניסיתי מגוון גרסאות של מערכות הפעלה והרצתי אינספור בדיקות זכרון אך לא התגלו שום שגיאות . במצב בטוח לא הופיע מעולם מסך כחול , מידי פעם היית שגיאה 00.....ובסוף הס…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה בבקשה תעזרו לי סליחה מצטער לא ידעתי שזה לא מקבל txt העלתי את הקבצים ב- זיפ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לחברה שלי מחשב ASUS P4P800 P4 2.4 Ghz 256 Ram HD 40 GB FX5200 Gainword עכשיו היא משחקת הרבה סימס וקורה לה המון מסכים כחולים כאלה, לעיתים עם ריסט עצמ ולעיתים צריך לעשות ריסט כדי לחזור למחשב ממה זה יכול לקרות ??? תודה, חן.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים המסך עם הסבר מאוד ברור . מבקש לעדכן את הביוס או לבדוק דרייבר . עדכון ביוס עדיין לא עשיתי אך למצב בטוח אני יכול להיכנס ולהכניס את מערכת ההפעלה למצב Diagnostic Mode ולפעמים אני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה באופן נורמטיבי אך לאחר ביצוע כיבוי והדלקה למחשב המסך הכחול המעצבן הזה חוזר . ניסיתי להוריד כרטיס זיכרון אחד ועבדתי עם סלוט אחד ופעם זה עבד ובפעם השנייה לא . ניסיתי לבצע התקנה דורסת למערכת ההפעלה ( Repair Mode ) אבל כשהוא מגיע למצב של אתחול המחשב בשלב מסויים בהתקנה , המסך הכחול חוזר והוא לא נכנס בכדי להשלים את ההתקנה . אגב למי שזוכר אותי עם האשכול הארוך והמפרך עם ה GHOST והשחזור ( לבסוף הסתדרתי ) ואני מעלה בקרוב מדריך מפורט לביצוע פעולת השחזור לאנשים ש…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-