עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יוליוס,

בדקתי את הארד דיסק עם התוכנה Acronis Drive Monitor והוא תקין . זה הדו"ח שקיבלתי : On Sun 13/10/2013 13:21:08 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\101313-181865-01.dmp uptime: 00:24:13 This was probably caused by the following module: symevent.sys (SYMEVENT+0x14A69) Bugcheck code: 0x1A (0x8886, 0xFFFFFFFF84EC2B90, 0xFFFFFFFF84EC1000, 0x502) Error: MEMORY_MANAGEMENT file path: C:\Windows\system32\drivers\symevent.sys product: SYMEVENT company: Symantec Corporation description: Symantec Event Library Bug check description: This indicates that a severe memory management error occurred. This might be a case of memory corruption. More often…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  2. היי לכם, לפני מספר ימים השתמשתי במחשב והגעתי לניצול מלא של הראם, כלומר 100% על פי מנהל המשימות. בזמן שאני נמצא בניצול המלא (שנמשך כחצי שעה) מיד המוזיקה התחילה להשמיע קירטועים והמסך התמלא בחירבושים ומיד הופיע המסך הכחול. לא הספקתי לתעד את המסך או לקרוא אותו לגמרי, אני זוכר שהיה כתוב משהו על hardware, שזה לא ממש עוזר לנו להסיק מה הבעיה כי זה כל החומרה. אני אציין שהמסך הכחול הזה הופיע מספר פעמים כשאני מביא את המחשב לניצול מלא וגם כן שאני מפעיל את המצב שינה של הויסטה. כל פעם כשאני מפעיל את המצב שינה ומחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס נדלק ולאחר כמה דקות או מיד מופיע חרבוש ושוב מסך כחול. לאחר התקלה האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים הכל ניהיה יותר איטי וגם מדי פעם יש תקיעות זריזות (מ…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. Started by Gal84,

בתחילת המשחק PRINCE OF PERSIA מופיע מסך כחול ובעקבותיו ריסט , מצורף קובץ MINIDUMP , אודה למי שיוכל לפענח אותו . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: מעבד: Intel Q6600 זכרונות: Corsair Twin2x2048-6400c4DHX כרטיס מסך: Leadtek 8800GT rev.1 לוח אם: Gigabyte GA-P35-Ds3L ספק: Corsair VX550 ישנם מקומות או פעולות ספציפיות אשר גורמות למחשב שלי להציג את המסך הכחול הידוע לשמצה ואז לאתחל את עצמה. מספר דוגמאות: 1. כשאני מעלה מפות "כבדות" בAmericas Army, כמו למשל, SF-Hospiatl. 2. כשאני מנסה לזרוק משהו מהיד במשחק Hitman Blood Money בבקשה עיזרו לי...כל הצעה תתקבל בברכה. תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by esaly,

היי! תוכלו אולי לעזור לי להבין איך אני פותר את המסך כחול המציק הזה שצץ מידי פעם. צירפתי תמונה עם הניתוח שלו... נ.ב - לא מדובר על החומרה שלי שרשומה בצד. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by shashkavil,

שלום ברשותי נייד X31 שלאחרונה החל להציג מסכים כחולים. פרמטתי את המחשב, אך הבעיה ממשיכה לחזור. במסך הכחול רשום: Techniacl information: STOP: 0X000000C5 (0X1825FF04,0X00000002,0X00000001,0X8054B5304 *** עזרתכם

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  7. הגיע אלי מחשב עם לוח תקול של MSI מתקופת 775, נשבע שהחלפתי כבר עשרות לוחות כאלו של MSI, לא יאומן כמה שהם נוראיים. בכל מקרה, לוח זול וטוב שמצאתי הוא intel dg43rk הרכבתי הכל על הלוח, הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס מUSB וקיבלתי מסך כחול (תמונה מצורפת) השגיאה היא the bios in this system in not fully acpi compliant... נסיתי במשך שעה או יותר כל מיני דברים ושומדבר לא עזר. ביטלתי כל דבר אפשרי בביוס, למעשה שיחקתי הם ההגדרות לפה ולשם, לא עזר. ניתקתי את כל הרכיבים, כל מה שנשאר על הלוח הוא כרטיס זיכרון אחד, ומעבד. נסיתי לעדכן ביוס, גם זה לא ממש הולך, אני בוחר בקובץ ביוס שהורדתי לוחץ אנטר ותוך שניה אני מקבל על המסך the computer will restart in 9 seconds... כמובן המחשב סופר עד הס…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by david86,

במחשב יוצא לי מסך כחול אחרה כמה זמן ורשום כול מני דברים באנגלית ואני לא יכול להזיז שום דבר ורק יכול לעשות ריסטארט אין אני מוריד את זה חבר שלי אמר שזה אולי וירוס איך להוריד את המסך הכחול?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by dro,

אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by itsik1231995,

שלום ברשותי מחשב נייד של חבר למחשב הזה יש היו כול מיני בעיות בפעם הקודמת הייתה בעיה שלא היה ניתן להתקין ווינדוס מסיבה מסויימת לאחר שניסינו לפרמט אותו הוא לקח אותו לטכנאי שקבע שההר דיסק לא טוב, החליף אותו והתקין את הווינדוס אחרי יומיים בעיה חדשה המחשב מראה מסך כחול לאחר הטעינה של הווינדוס ונכבה ישר אני לא יכול להגיד בדיוק מה רשום על המסך בגלל שזה לממש שניה ונכבה הטכנאי לא מוכן לסדר את המחשב בחינם, אפילו שעברו רק יומיים כשאני בוחר באופציה לעשות תיקון אני מקבל את הרשימת בעיות הזזאת Problem Event Name: StartupRepairOffline Problem Signature01: 6.1.7600.16385 Problem Signature02: 6.1…

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by ntc6,

אהלן, לפני כשבוע התחילו להופיע לי באופן פתאומי מסכים כחולים בעליית הווינדוס ולפעמים כשהווינדוס כן מצליח לעלות אז כמה דקות אח"כ זה קורה, במסך הכחול רשום attempt to restart display driver failed ושיש בעיה כלשהי עם הדרייבר או החומרה של התצוגה הכרטיס שבו אני משתמש הוא radeon hd 7950 משומש שנקנה מפלונטר לפני כחודש וקצת, (שאר המפרט seasonic 620W, i5 4460, gigabayte b85m, 8gb RAM ) כרגע ניתקתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המובנה של המעבד והמחשב עולה כרגיל לפני שאני אנסה לממש אחריות של פלונטר(כדי לחסוך בינתיים שליחה או הגעה אליהם), יכול להיות שזה בעיה של דרייברים ויש מה לעשות? בינתיים ניסיתי למחוק לגמרי בעזרת מדריך ולהתקין מחדש את הדרייבר וניסיתי גם גירסה ישנה יותר ועם כולם עד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, במחשב של אבא של בת הזוג שלי, יש מסך כחול בעליה של הווינדוס (XP PRO). הבעיה התחילה כשאבא שלה כיבה את המחשב (יותר כמו הדליק אותו, כנראה...). כנראה שמוגדר לו במחשב לעשות BOOT כשהוא מקבל מסך כחול, אז אני לא כל כך מצליח לקרוא מה ההודעה אז ניסיתי לעלות בSafe mode או לשחזר הגדרות אחרונות וגורנישט - לא עוזר כלום - המחשב לא עולה. ניסיתי לנתק כל חלק חומרתי שניתן מתוך המחשב (נשארתי רק עם לוח, מעבד וזכרון - הכרטיס מסך OB), ואפילו ניסיתי להחליף מיקום של הסלוט של זכרון וזה לא עזר. אחרי זה ניסיתי להעלות את ההתקנה של ווינדוס מדיסק, לא עובד - מיד אחרי שהוא מתחיל להיטען המחשב עושה בוט. ניסיתי אותו הדבר אפילו בלי הרד דיסק ועדיין לא נטענת ההתקנה של הווינדוס. בשלב הזה שלחנו את המחשב למע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dror_gh,

שלום. לחבר שלי יש מחשב נייד עם 2 סטיקים של 500 MB כל אחד . בתקופה האחרונה המחשב ללעתים נתקע לו, שזה אומר כלום לא מגיב לו. לא מקלדת לא עכבר ולא כלום. אחרי כמה דקות זה משתחרר. ולפעמים הוא פשוט מקבל מסך כחול ואז הוא עושה מתכבה. אחרי שהוא מתכבה הוא לא נדלק למשך כ דקה בערך. הצעתי לו לבדוק את הזכרונות ב MEMTEST + זה מה שהוא עשה והוא אמר לי שהוא קיבל 7 שורות של ERROR ואז ב74% מהבדיקה המחשב פשוט נתקע ולא הגיב יותר. הוא עשה RESTART והפעיל שוב את הבדיקה וזה שוב נתקע לו, הפעם ב9% מה עושים במצב כזה ? נ.ב בינתיים המלצתי לו לבדוק כל סטיק בנפרד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by reyrey_200,

שלום, יש לי בעיה כאשר אני עושה ריסט אחרי שיש עידכונים או שאני מתקין איזה תוכנה שמבקשת ריסטארט אז אני עושה אבל אז אחרי שהויסטה עושה את הטעינה של הפסים הירוקים נהיה מסך שחור ולאחריו מסך כחול שמופיע למשך 2 שניות שרושם משהו על הארד דיסק עם דאמפ,ורק המזל אחרי כמה פעמים המחשב עולה נורמלי.אני כבר מפחד לכבות את המחשב מה לעשות ? [יש מצב שזה קשור לכך שעשיתי OC]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by michanonymi,

מסיור קצר בפורמים פה הבנתי שיש בעיה עם הדריבר של הכרטיס מסך צילמתי את המסך מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. כאשר הערתי את המחשב שלי ממצב שינה, כמה שניות לאחר שהתצוגה הופיעה, הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 062016-21652-01.dmp Crash Time : 20/06/2016 16:10:48 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x835384c1 Parameter 3 : 0xa84cfae4 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+1234c1 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם. לא מזמן התקנתי מערכת הפעל חדשה windoes xp pro sp2. קודם כל ברצוני להגיד שלפני ההתקנה של הווינדוס הדיסק און קיי עבד טוב מאוד. עכשיו במערכת ההפעלה החדשה ברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי למחשב אני מקבל מסך כחול של הווינדוס ובו הוא אומר שהמערכת כיבתה את עצמה עקב אחד הרכיבים שעשה בעיות. מה שהוא מציע זה להפעיל מחדש את המחשב ואם זה קורה יותר מפעם אחת אז לעדכן את הדריבריים של החומרה שלך. התקנתי את כל הדרייברים שיש לי ללוח האם כולל הדרייברים של הUSB 2. אני רק רוצה להגיד שהדיסק און קיי ריק (פירמטתי אותו במחשב אחר) ככה שאין בו איזה וירוסים או מזיקים שונים. אין לו חברה מסוימת והוא נקנה ב**** (אני לא יודע אם אפשר לפרסם חנויות אז מצטער אם אסור) כל מי שיכול לעזור לי אני יודה …

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by roei_b,

שלום! כאשר אני מנסה לכבות את המחשב, המחשב עושה מסך כחול ל3 שניות בערך ואז ריסט. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, היה לי מחשב שכלל את הרכיבים הבאים (כרשום במפרט): A64 3200+ socket 754 Abit NV-8 2GB DDR400 Ocz Radeon X1800GTO המחשב היה נתקע לפעמים במשחקים. ניסיתי להחליף מעבד למעבד אחר שהיה לי, לנסות את הכרטיס מסך על מחשב אחר, לנתק סטיקים של זיכרון, להחליף בינהם, למרוח משחה מחדש על כל המחשב, לנתק את הכרטיס קול, לנתק את הכרטיס טלווזיה וכו'. המחשב המשיך להיתקע. אוקיי- הביאו לי ליום הולדת Asus 8800GS TOP. עדיין היו תקיעות מדי פעם- מה שכמובן אומר שהבעיה אינה בכרטיס מסך. בסוף נמאס לי והחלטתי להחליף שילוש- גם בגלל התקיעות וגם כי החלטתי שהגיע הזמן לעבור לכפול ליבה. קניתי את הרכיבים הבאים: Pentium DC E5200 MSI P45 Neo 4GB DDR2 של kingston (הגיע כסט של 2X2). החלפתי גם HD ל …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מצ"ב שלושה מסכים כחולים שקיבלתי בשבוע האחרון. אני פשוט מגיע ל'התחל' > 'כיבוי' > "מצב שינה" ואחרי דקה בערך מקבל אותם. כשאני מנסה לחזור ממצב שינה המחשב נתקע. אני חייב לכבות ולהדליק אותו ואז הוא שואל אותי האם להתחיל הפעלה חדשה ואין לי ברירה אלא להסכים. לפטופ מדגם Dell 5110 שעבד באופן תקין במשך שנה וחצי. http://pastebin.com/7p4UrVEJ http://pastebin.com/M9Xes880 http://pastebin.com/TjV0DHhg בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. Started by Shayvert,

שלום לכולם בשבוע האחרון התעוררה בעיה מוזרה אצלי בעת שימוש "סטנדרטי" (גלישה באינטרנט, לא יותר מזה) במחשב בערך אחת ליום הוא "קורס", פותח מסך כחול, ורושם לי משהו על דאמפינד דיסקס (לפי מה שהצלחתי לראות בכמה שניות שהוא היה פתוח. לאחר מכן הוא עושה לעצמו ריסטרט, מעלה את הווינדוס וההודעה שאני מקבל היא כזו: לאחר שאני לוחץ על סגירה המחשב עובד כרגיל הכל טוב ויפה עד הפעם הבאה שזה קורה. יש לציין, שלפני כחודש פתחתי את כרטיס הHD 6950 שלי לHD6970, לא יודע להעריך עם זה בדיוק מאותו הזמן התחיל, אבל בטוח שלא היה לפני. בנוסף, יש לי טיפה ארטיפקטים במסך בעת שימוש "כבד" במעבד הגרפי (פוטושופ, משחקים וכו') מישהו יודע לייעץ? להעריך מה הבעיה? אשמח לעזרה ואשמח לנדב עוד פרטים עם צריך. תו…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני חווה בעיית מסך כחול, שמלווה כל פעם בהודעה אחרת. את הצילומים אביא בהמשך. הבעיה מתרחשת בזמן אקראי, ללא כל סימן מקדים ואף ללא נגיעה במחשב, בזמן טיסה בסימולטור טיסה FSX. פירמטתי את המחשב פעמיים, הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים מהאינטרנט, חיפשתי עשרות פעמים בגוגל אך שום דבר לא הועיל. אחרי עשרות מסכים כאלה, הופיע אתמול אחד שהפנה לבעיה בדרייבר של ATI ומספר פעמים גם לדרייבר שקשור לDirectX. לכן אני כבר חושד שמדובר בפגם פיזי בכרטיס מסך (HD Readon 5850 1GB) ואני אומר זאת משום שהבעיה קוראת באופן אקראי, סתם ככה, בעת מאמץ של הכרטיס מסך. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי מה עליי לעשות - האם לרכוש כרטיס מסך חדש או שיש דרך לדעת האם הבעיה היא אחרת? האם ה…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Amital,

יש לי בעייה מתי שזה כותב Starting Windows אחרי חצי דקה מופיע מסך כחול עם זה stop:0×0000007B(0×F78D6524,0×C0000034,0×00000000.0×00000000) אני בWINDOWS 7 ורוצה לחזור לXP ולא מצליח הורדתי 7 גירסאות שונות של XP ובכולם אותה הבעייה. ניסיתי להריץ MHDD אבל ההארד דיסק שלי לא מאסטר אז הוא לא קולט אותו HDD של WD 500GB מקווה שמישהו פה יודע לפתור את הבעייה

• 45 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. אני לא יודע למה זה קשור וזה קורה לי תמיד כשאני באמצע משחק ... כרגע אני חושב שזה בעיית זכרון פיסי וזה יכול להיות משתי סיבות 1. יכול להיות בגלל ששמתי את שניי הסטיקים על סלוטים 3 ו 4 במקום 1 ו 2 ( לכל החכמים אל דאגה הם עדיין בדואל ) . ?????? 2. ודבר נוסף הוא שבמקור רשום עליהם בתיזמונים 2-3-3-6 וכשהפעלתי אותם על הלוח הקודם הם לא עשו בעיות כלל ועכשיו כשאני מגדיר בביוס AUTO על התיזמונים הוא מזהה לי 2.5-3-3-6 ושם לי אותם על 1T ..... אז הגדרתי אותם בNENUAL דרך אגב המחשב חדש ואין מצב שהזכרונות תקולים .... והספקתי לרשום משהו שהיה רשום במסך הכחול משהו שקשור לקובץ הזה >> portcls.sys מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים