עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bruno the blade,

שלום לכולם לאחרונה ( חודש אחרון) אני נתקל בבעיה בעליית הווינדוס (XP LITE) בלפטופ שלי , מדובר ב MSI WIND . הבעיה היא בעליית הווינדוס , פעם בכמה הדלקות ( 10 נגיד) המחשב נתקע על המסך הכחול שבין הלוגו הנטען של xp לבין עליית המערכת עצמה. המסך הכחול תמיד ישנו , אחרי הלוגו בפעמים שהוא נדלק זה מופיע ל 2 שניות ואז המערכת עולה , אבל לפעמים זה פשוט נתקע עליו. מה לדעתכם הבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by tzilber,

יש לי בורד ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 וכרטיס קול creative audigy 2 אני מקבל בזמן האחרון מסכים כחולים כשאני משחק (לפעמים אחרי חמש דקות לפעמים אחרי שעה) הדרייברים הם הכי מעודכנים גם לכרטיס קול וגם לבורד כולל הביוס כולל directx. יש לי xp pro sp1 אני יודע בוודאות שהבעיה היא בגלל כרטיס הקול. ההתקנה של win היא בת שנה וחצי והחלונות התחילו להופיע לפני שלושה חודשים. אם יש לכם רעיונות אשמח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by dorono008,

קניתי לאחרונה הארדיסק וספק , ההארדיק ממש רועש - מעין קליקים אבל רק אצלי (ניסיתי אצל חבר וזה לא עשה בעיות ) האם ספק בעייתי יכול לגרום להארדיסר להרעיש? ועוד דבר הסתכלתי על הצד האחורי שלו וראיתי שנראה כאילו יש שם בלאי או משהו (מעין צבע חום על המוליכים)זה סתם נדמה לי ? [attachment deleted by admin]

4. Started by ElasticMan,

שלום לכולם יש לי בעיה שכל הזמן ה SVCHOST ב 100 אחוז ואז המחשב לא זז ולוקח כמה דקות להשתחרר. מה אפשר לעשות?

5. Started by Intelee1,

שלום לכולכם! בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה ל-HARD DISK שלי! אתאר לכם את התמונה: אני מוריד בעזרת E-MULE ו-LEECH סרטים וכל מיני קבצים , ההורדה היא בו זמנית וכמטבן אני עושה עוד משהו או שצורב דיסק או הופך קובץ של AVI ל-MPEG. אחרי יום יומיים של עבודה כזאת הHD שלי מהתחל את עצמו ומפסיק לעבוד נותן שגיעה כזאת!: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ולא יודע למה הHD שלי לא מזדהה על ידי המירכת??? מה עלי לע :-[שות !!!! :AR15: תודה רבה לכל אחד שעונה, Intelee1! P.S.: תגידו לי גם בבקשה מי שיודע אונתקל בבעיה שכזאת: PX-M04: HOOKING BOOT****** INTERRUPT עוד משהו H18 ....????? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. קורה תמיד בתחילת העובדה עם הנייד שהדף לא מגיב כשאני מנסה לגולל , האם יש פתרון לעניין? אשמח לעזרה, תודה אבי.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. Started by law89,

היי אשמח לחוכמת ההמונים. מחפש תוכנת גיבוי שעונה על הדרישות הבאות: 1. כרגע משתמש בתוכנה שהחלוקת כוננים חייבת להיות זהה בין מה שמופיע בגיבוי למה שמופיע כרגע. כלומר, נניח רציתי לאחר הגיבוי להתקין לינוקס והקציתי לזה מקום, התוכנה לא מסוגלת להשתמש בגיבוי כדי להחזיר אותו למצב שהיה לפני התקנת הלינוקס. 2. תשלום חד פעמי ולא תשלום בכל שנה מחדש. רצוי משהו במחיר סביר (נגיד 100 ש"ח)

9. Started by aviv00,

מתי שמפעילים HPET דרך ה BCDEDIT זה עולה ל40 אחוז שימוש והמחשב נורא איטי אם מבטלים זה חוזר לעבוד נורמלי והכל רצ כמו שצריך אבל משחקים כמו CS2 VAL עדיין מקרטעים ויש DELAY מזייפים מיקום וכו תודה

10. Started by koz145,

הכונן שלי בDEVICE MANAGER מסומן בסימן קריאה ! בצבע צהוב. נייסתי לעדכן אותו אבל הוא לא מוצא דריבר . RUXW 9MR8XQJK5M SCSI CdRom Device זה השם של הכונן. ניסיתי להריץ את התוכנה של מיקרוסופט, שעושה FIX לבד אבל הוא לא פותח לי אותה יש איזה בעיה עם TROUBLESHOOTING או משהו כזה. אני חייב לצרוב משהו דחוף, בבקשה תעזרו. בסטטוס הוא כותב: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by proevo4ever,

אהלן חברים, בעבודה אנחנו רוצים לאפשר RemoteFX ב HYPER-V . בכל מקרה על מנת לעשות זאת המעבד צריך לתומך באופציה של HYPERTHREATING ו EPT בכל אופן יש תוכנה של מייקרוסופט שנקראת COREINFO.EXE לבדוק את הנושא. הקטע המוזר הוא שכאשר ה - HT עובד ה EPT כביכול מכובה ושאני מכבה אתה HT פתאום ה EPT נדלק. איך אפשר להפעיל אותם ביחד? המעבדים בוודאות תומכים ב-2 הפוקנציות העלאתי פה קישור תמונה עם ה COREINFO http://s13.postimg.org/9qgemuvzr/EPT.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BlackDiablo,

חיברתי למחשב שלי HDD חדש ואני לא מצליח לזהות אותו במחשב שלי שאני נכנס לביוס הוא מזהה אותו וגם במנהל ההתקנים אבל אני לא יכול להשתמש בו למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 12:31:30 לא משנה מצאתי את הפתרון פה למעלה..

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. Started by MisterVB,

רכשתי מחשב חדש, ואחת לכמה ימים אחרי שלא עובדים עליו הרבה זמן והצג מתכבה (זה אף פעם לא קרה באמצע עבודה) יש תופעה שכביכול הלוח קופא - המחשב נראה דלוק יש אור מהעכבר (אך אם אני מנתק ומחזיר הוא לא מקבל שוב מתח) והכפתור של ה NUMLOCK דולק אך לא מתכבה אם לוחצים עליו, ולא ניתן להעיר את המחשב בשום דרך חוץ מריסט חשמלי.. ניסיתי לעדכן BIOS כיביתי את כל מצבי השינה למיניהם גם של ההארדיסק וגם של ה PCI מהמערכת הפעלה, וגם ביטלתי מצבי STANDBY שראיתי בביוס. מה לדעתכם גורם לזה? האם יכול להיות שהספק לא סוחב? אולי זה קשור להארדיסק שהוא ירוק? המפרט: GIGABYTE H77 D3H I5 IVY BRIDGE 450W XFX RADEON HD7850 WD GREEN 1TB EARX תודה

14. Started by MatanMaimon,

קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…

15. יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. Started by nine,

יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט: סליחה שאני פותח גם פה פשוט עכשיו ראיתי שזה הפורום המתאים לחומרה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by ילד-hw,

היי לכולם פתאום באמצא גלישה באינטרנט אני רואה מסך כחול כמו של 98 (יש לי אקס פי פרו) עם אותיות בצבע לבן ושם כתוב שכנראה התקנתי חומרה או תוכנה לא טובים ואני לא נגעתי במחשב בכלום הקיצר אני רוצה לפרמט ואז אני פותח את המחשב והארד-דיסק פועל אבל לא ראו על המסך כלום חברתי ארד דיסק אחר והוא פעל החזרתי את הקודם ופתאום הוא עבד אני רוצה לפרמט!! זה יעזור אתם חושבים?!?!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. שלום לכם! הורדתי היום את המשחק LFS וכשאני מנסה להפעיל, רושם לי : "Could not detect any suitable screen modes". אני לא זוכר ממתי זה התחיל אבל בעוד כמה משחקים זה עושה לי בעיה כמו משהו עם "T&L Hardware".... ולא רק במשחק אחד! אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך אבל אין לי מושג איך לסדר ואין מצב שככה זה היה מההתחלה שקניתי את המחשב :s05:. יש לי ג'יפורס אמ אקס 440 64MB ופעם שיחקתי במשחק מלללללללללאאאא זמן בלי שום תקלות... גם אצל אח שלי הוא הפעיל את המשחק + עוד משחק שרשם לי את ה"T&L" הזה... עם ג'יפורס 2!!! מה לעשות?!? אולי קשור לדרייברים או משהו :s05: תעזרוווו לי בבקשהה!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. אוקיי אז יש לי במארז: 3 מאווררים, ניאון, פלופי, דיוי די , צורב, ראדון 9800 פרו, הארד דיסק, עכשיו אני צריך לחלק את החלקים הנ"ל לשתי קבוצות (יש 2 חוטים מהספק שמיועדים לדברים האלה) אז לאיזה 2 קבוצות לחלק על מנת שלא יהיה עומס וכדי שהכל יפעל ... ?? יש לי ספק 400 ומעבד 3 ג'יגה הרץ... בבקשה תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. היי, יש לי מחשב מדגם לנובו יוגה, דור ראשון. בחצי מהמקרים בערך שאני מעיר את המחשב משינה, לאחר שאני פותח את המכסה של הלפטופ, המקלדת וה-touchpad לא עובדים לי בכלל, למזלי יש לי עדיין את העכבר שמחובר ב-USB, לפעמים אני זקוק או להפעיל מחדש את המחשב או לסגור את המכסה ולנסות לפתוח אותו מספר פעמים עד שהמקלדת חוזרת. האם יש מצב שניתן לפתור את הבעיה דרך הוינדוס?.

22. Started by shayq,

מחשב חדש - לוח אם אסוס - P5LD2-PCB 2.0 מעבד - INTEL CORE-2 DUO דיסק קשיח - WD 80G SATA כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF7C7A524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) ביצעתי ניסיון של התקנת הדרייבר ע"י F6 מדיסק ההתקנה של ה SATA\RAID אך ללא הצלחה,לא ראיתי איזושהי הגדרה מיוחדת בביוס לכך. כמובן שביצעתי RESET לביוס וכ"ו...בדקתי שהדיסק נמצא על ה SATA הראשי ,ביצעתי ניסיון עם דיסק IDE ואותה הבעייה. האם יש למישהו הצעה\רעיון ?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. Started by yuval48,

המחשב נכבה בערך לאחר 10 דק', האמת שאני לא חושב שזה קשור אבל הכרטיס מסך מאוד חם שאני נוגע שם.. וחוץ מזה כל המאווררים עובדים(חוץ משל הכרטיס מסך) איפה הבעיה בדרך כלל במקרים האלה? לוח אם?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. Started by Yaniv Debbi,

מחשב ישן. לפחות שש שנים. לוח אסוס. אחרי כיבוי ממושך. אך עדיין מחובר לחשמל. שוכח מאיפה להעלות ווינדוס. לא מזהה הארד דיסק משני. סתם אין תצוגה. תאריך ושעה מדוייקים. בעיה בלוח? או שהחלפת סוללה תפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים אשמח לרעיון לפתרון אני רואה הספריות בדיסק החיצוני כולל תיאור הקבצים והפרטים אולם המחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) לא מצליח לקרוא את הקובץ עצמו אלו קיבצי סרטים ואו תמונות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.