תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ כיבוי המחשב נשאר פתוח ועל המסך כתוב ממתין שתוכנית TASKENG תיסגר ,וככה זה נשאר המון שעות בלי להסגר ! למה זה ? מה צריך לעשות כדי לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עושה שהוא לא היה כזה גדול הוא כל הזמן על 400 ושעושים משהו כבד הוא עולה ל500-600 ואז לפעמים זה נתקע להרבה זמן יכול להיות שאין לי מספיק זיכרון ramאו שהמחשב שלי יותר מידי חם? איך לבדוק כמה זיכרון ram יש לי?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברשותי מחשב amd 2500+@3200 abit nf7-sl 768MB 3X256pc3200 ddr 400 8-3-3-3 Gforce 6600GT כבר כמה שנים שאני על OC ל3200 ואני משתמש בקירור SK7 וSF2 הטמפרטורה נורא נמוכה והכרטיס מסך לא היה על OC וזה עדיין היה עושה לי... הקטע שכל פעם שאני מפעיל משחק זה גורם לי לריסט מדובר על CC3 ועל 3DMARK2006 עם 3DMARK 03 ו 05 זה לא עשה לי אף פעם ריסט ובדקתי כמה פעמים איתם הנה המתח שננתי למחשב... והרצתי גם בדיקה של superpi עשה ב52 שניות.. סביר אני מניח ל3200 הקטע הוא ששאם אני מוריד את הOC למעבד אז זה לא עושה לי את זה והטמפ' של המעבד נשארת במקסימום על 38/9 רק אתמול ניקתי הכל מאבק.. אגב זה התחיל לי כבר מלפני שבועיים בערך ועד אז כל הזמן הייתי עם OC אני ממש לא מבין מה יכול להיות הבעיה.. והנה הוספ…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בזמן האחרון יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב... אני לא מצליח להבין מה קורה.. אז ככה.. אחרי שהמחשב עובד כמה זמן רצוף.. למשל יום(כולל לילה) הוא פתאום נתקע לי לגמרי כאילו העכבר לא זז שום כפתור לא מגיב שום דבר לא עושה כלום.. אפילו הכפתורים של ה num lock וכל אלה לא משתנים.. ואז אני מפעיל תמחשב מחדש.. ואז יש תטעינה הזו שהוא מריץ תפס הזה הכחול שיש תלוגו של הוינדוס אז זה לא מראה לי טעינה כמו שצריך.. זה מראה לי צבעים נמרחים כאלה.. ואז שהוא עובר תמסך הזה ונכנס לוינדוס המסך מתכבה לי ונתקע שם.. ואם אני נכנס במצב בטוח כל הצבעים נמרחים ולא רואים כלום רואים הכל מפוקסל.. אז איך אפשר לסדר? אולי יש לכם תוכנות שאתם יכולים לתת לי שאני יפעיל ויבדוק איפה הבעיה אם אתם רוצים עוד מידע אז…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 350MHZ ו128 RAM אני התחלתי להתעניין במודינג וברצוני לדעת איך אני יכול ליעל את המחשב ולעשות אותו יותר יפה לעין חשבתי אולי לצבוע אותו ולהתקין מאווררים יפים וחדשים אם אתם יכולים תעזרו לי להחליט מה לעשות איתו! תודה מראש אם אפשר גם מדריכים איך לעשות את זה...
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם אפשר לסמוך על התוכנה היא מצאה לי מאות טעויות סרקתי עם כל התוכנות המתקדמות והם לא מצאו כלום כתבתי כאן כי אין פורום תוכנות שלחתי שאלה בעבר על בוטים. ולא קיבלתי תשובה. דרך אגב טמפרטורת הכוננים קשיחים בין 43-45 מעבד בין 35-39 איך אני מוריד טמפרטורה של ATI 9500 אני רוצה להוריד מהירות מעבד כרטיס מסך. שפחות יתחמם וקבוע איך אני מוריד את העומס על הספק שפחות יתחמם.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי היום בבעיה מאוד מוזרה בכרטיס המסך שלי. בדיוק התחלתי לתכנת ב-OpenGL בג'אווה והכל עבד בסדר, עד שהיום בטעות משכתי את הכבל של המסך מהכרטיס, וכשהחזרתי אותו ראיתי תמונה מאוד מוזרה בקצה השמאלי של המסך (כמו חלק מהתמונה או משהו כזה, על פס צר וארוך). כשהפעלתי מחדש את המחשב לאחר שהוא טען את Windows הוא לא הציג כלום חוץ ממסך שחור. כשנכנסתי ב-Safe Mode קיבלתי תמונה, ושם הסרתי את הדרייברים של Nvidia (הגרסה העדכנית ביותר). הפעלתי את המחשב והוא עלה במצב רגיל, התקנתי שוב את הדרייבר כאשר באמצע ההתקנה המסך נהיה שחור (הוא אמור להיות ככה לכמה שניות) והיה רעש של חיבור USB, ואז הוצגו פתאום אך ורק חצאי אפסים על המסך (כל שורה חתכה את השורה שמתחתיה). כיביתי את המחשב, הוצאתי את כ…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום עם למחשב "ACER ASPIR ONE 10ניתן להחליף את הלוח המקשים ועם כן, איפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של סאונד במחשב אני יכול לשמוע מוזיקה ולראות סרטים אבל אני לא שומע את הצלילים של המחשב (מערכת ההפעלה ,מסנג'ר,ICQ,אתרים באינטרנט ) יש לי כרטיס קול מובנה הסרתי והתקנתי את הדרייברים שלו אבל זה לא עוזר מה עושים????
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי, יש לי דיסק SSD של סמסונג 120GB שעליו התקנתי את מערכת ההפעלה וכל התוכנות. אחרי שהוא התמלא והתמלא (לא שומרת קבצים עליו - אלא אלה יותר הגיבויים של ITUNES ושאר תוכנות שלא נותנות לי להגדיר כונן אחר לשמירת גיבויים). החלטתי להחליף לכונן גדול יותר. כאן התחילו הבעיות... עשיתי cloning מדיסק המקור לדיסק היעד. כמו שזה נראה כרגע - הוא העתיק את הדיסק המקורי בתור partition ושוב נראה שאין מקום (*לא מתאפשר לי להעלות את תמונה את תמונת המצב משום מה...). כמו כן, כשכל הכוננים מחוברים (יש לי עוד שני הארדיסקים רגילים) אז מערכת ההפעלה לא עולה עם ההדלקה, הדיסק SSD לא מופיע ב BIOS ברשימה שקובעת לאיזה דיסק לפנות בהתחלה, אבל כן מופיע במסך שבו אני צריכה לבחור מאיפה לעשות את ה BOOT. (נפתח לי חלון …
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם יש סיסמאת על/טכנאי ללוחות אם של gigebyte ,הדגם שלי הוא GA-8S655TX Ultra עכשיו הענין הוא שהחברת מחשבים שמו לי בכוונה סיסמאת טכנאי...והם שמו בטח את האפשרות שכאשר המעבד מגיע ל50 מעלות הוא מאתחל את עצמו(אולי פ זה מקוםלזהכיר שיש לי מעבד 3000 סוקט 478 לא פרוסקט). מה שמוביל אותי לבעיה השניה המחשב שלי פשוט" פעם ב" נכבה ומאתחל את עצמו מחדש... וזה מוזר ואני לא יודע מה הבעיה... הטמפ' לא כאלה רצחניות... בבקשה עזרה :s05: וכמבון מאחל לכולכם שנת 2006 מוצלחת וטובה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYE 785GT - UD3 זיכרון - ocz 2*2GB 1600. כשאני מעלה את מהירות הזיכרון ב BIOS ל X8 1600, ה WINDOWS 7 מתחיל להשתגע... אני ציך לשנות עוד משהו ב BIOS או ב WINDOWS 7 כדי שזה יעבוד תקין? יש זיכוי שזו תקלה או חוסר תמיכה של אחד מהרכיבים? במהירות 1066 הכל עובד תקין
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש עם לוח ABIT-IS7 ומעבד פנטיום 4 - 2.4 עם HT . בעת ההדלקה של המחשב אני מקבל הודעת שגיאה כזו : cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu הלוח וגם המעבד חדשים ! אם לוחצים על F1 אפשר להמשיך ולעבוד.... האם משהו יודע מה הבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
תיאור התקלה לאחר תיקון של יציאת האוזניות הקידמית (הפלסטיק בחלק האחורי של המחבר נשבר, הדבקתי בדבק מהיר) לפני כמה זמן השתמשתי ביצאה הזאת שוב לאחר כחודשיים,(לא זוכר בעיה מיוחדת לאחר התיקון) לאחר חיבור האוזניות בהתחלה שמעתי בצורה מוזרה הווליום עלה וירד, וקפץ פתאום ונשאר על 70 בערך כרגע המצב הוא שקבצי Mp3 שומעים בווליום מאוד מאוד נמוך ושבדקתי משחק זה נשמע רגיל האפקטים והמוזיקה הכל נראה נורמלי לחלוטין ?? וביצאה האחורית גם ה mp3 נשמע בסדר תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מלוח אסוס מבוסס ערכת שבבים H87 ללוח אסוס אחר בעל ערכת שבבים Z77. אחרי המעבר הופיע סימן כזה: ואחרי לחיצה עליו הופעל אשף לזיהוי הבעיה: בהתחלה חשבתי שמדובר בהתנגשות דרייברים בין ה Chipset הקודם לבין הנוכחי, כי לא מחקתי שום דבר מהכונן לפני מהעבר ולאחריו. אחרי זה הסרתי את הדרייבר של הצ'יפסט ושל כרטיס הקול ואז התקנתי את הדרייברים המתאימים מהאתר של ASUS, אך ללא הועיל. לאחר מכן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחשב, אבל עדיין המצב נותר על כנו. מעבר לזה כמובן ניסיתי לחבר את הרמקולים לחיבורים שנמצאים בקדמת המארז (שהם מחוברים ללוח דרך כבל HD Audio), אבל גם במקרה הזה אין סאונד. מה אפשר לעשות במצב הזה? עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח Asus P4C800 Deluxe (לא E) אח''כ הוא נתקע בפוסטים וכו' וכו', קיצר הלכתי לממש את האחריות בחנות, לאחר כמעט שבועיים קיבלתי לוח ''חדש'' (אני לא בטוח שהוא חדש, למרות שהוא נראה ככה קצת שונה ממה שהיה לי). בטעות עיקמתי את הפינים של המעבד קצת, אבל עם קצת עזרה מגיא (stingeR) הכל בסדר התקנו ת'מעבד מרחו משחה טרמית (AS5 אם זה משנה). אנחנו מדליקים הכל בסדר אבל במאפיינים של המחשב שלי כתוב 1.30GHZ ומעל זה 2600MHZ רצינו להיכנס לביוס גיא אמר זה קשר לבאס משהו, בקיצור אי אפשר, העברנו בביוס לבאס של 200 במקום 100 וגם לזיכרונות 400 והביוס לא שמר את זה למרות ששכיצאנו שמרנו (עשינו את זה כמה פעמים). המסך לא נדלק, בדקנו את המסך עם מחשב אחר לא הלך, חשב…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקי קיים אצלי מחשב נייד חדש של HP הוא בא עם מערכת הפעלה VISTA איני מרוצה מהמערכת הפעלה למרות שהמחשב מריץ לא רע את המערכת הפעלה ברצוני לעבור ל XP הכנסתי דיסק התקנה ולאחר שהוא ביקש מימני ללחוץ על אחד המקשים אני לוחץ והמחשב כיאלו טוען את הדיסיק פה הבעיה בעקרון אני אמור לקבל מסך כחול של ההתקנה של מערכת ההפעלה והמחשב אמור לטעון את הדיסק למטה עד שהוא מסיים ישנם אנשים עם בעיות של זיהוי כונן SATA אני לא קשור לשני המיקרים לי לאחר שאני לוחץ על כפתור כל שהו שהמחשב מבקש תוך דקה מופיע לי משך כחול עם בעיית שגיאה בעיית חומרה אני חושב שעדיין לא הגעתי לעניין של זיהוי הכונן ב SATA או IDE מכוון שהוא נותן לי ישר מסך כחול עם שגיאת ( כמו שגיאת זיכרון) מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
שלום, ביצעתי את הבדיקה של ה-Minidump וקיבלתי שם את ההודעה הבאה: Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122907-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Sat Dec 29 13:52:46.187 2007 (GMT+2) System Uptime: 1 days 3:43:23.899 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbo…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי בעיה במחשב, היום התקנתי בו tuniq tower ועכשיו כשאני מדליק אותו אני לא מקבל כלום על המסך. ניסיתי לג'מפר את הלוח, ניסיתי להחליף לקירור אחר, חיברתי למחשב רק כרטיס מסך מקלדת ועכבר ועדיין אין כלום. כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים פועלים,הנורה של הלוח אם דולקת, ההרד דיסק והסידירום פועלים גם כן אבל אין שום תמונה על המסך. החלפתי בין שני כרטיסי מסך שיש לי, עם אותה תוצאה. כשאני מדליק את המחשב נדלקות הנורות של המקלדת ונראה כאילו ההרד דיסק מעבד אינפורמציה אבל עדיין לא רואים כלום. חשוב לציין שעד היום המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי, כל הרכיבים תקינים ולא היו לי בעיות כלל (חצי שנה). אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בלוח אם, כשהחלפתי את הקירור למעבד סרטתי בטעות את ה PCB של הלוח…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-