עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הרמקול השמאלי שלי עושה צליל "בזזז" - מזכיר קצת אפקט של קליפ (דיסטורשן), למוסיקאים בינינו - אבל לא כל הזמן, וגם לא כל זמן שמנוגן משהו. אני חושב שזה תדרים מסויימים בווליום מסויים (מינימום), מה שגורם לצליל הזה. יכול להיות שזה רכיב פנימי שרועד בגלל התנודה של גלי הקול, אבל זאת רק השערה. רעיונות כלשהם לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אוקי אז ככה, קודם כל הקדמה לסיפור של המחשב. המחשב נקנה לפני כחודש מ-KSP, הייתי שם עם האיש במעבדה הוא פתח הראה לי שהכל החלקים שהזמנתי. עכשיו אחרי ששמתי למחשב ווינדוס והכל הוא השתגע מדי פעם היה עושה ריסטים (לעיתים רחוקות). אבל מה שכן אחרי שהתקנתי לו משחקים פתאום הסאונד במחשב נהיה מקורטע, וזה לא הרמקולים עצמם כי בדקתי. קיצר היום אבא שלי חיבר אוזניות של microsoft שמתחברות ל-USB, ושניה אחרי שהוא חיבר אותם המחשב נכבה. וזהו לא נדלק יותר. אין ריח של שרוף אבל לא רוצה לפתוח אותו כי זה יסיר לי את האחריות של KSP. קיצור אני עדיין לא בטוח מה הבעיה. אני מסיק שה-USB קיצר והספק נשרף או משהו כזה. (הספק עצמו הוא איכותי של HEC 500 אז מוזר) עכשיו אני יותר מעוניין לדעת מה גרם לכל הבעיות והביא …

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by *BYZ*,

עכשיו קניתי ת'כרטיס FX 5500 ישר כשפתחתי ת'מחשב הוא עושה מין טו..... מה זה?

5. Started by hunted,

כשאני משחק במשחקים, כמו c&c 3, מופיעים לי ריבועים ציבעוניים מוזרים על המסך, כאילו יש בעיה בכרטיס. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של המשחק, אבל אז קיבלתי הודעה המכרטיס מסך שלי atl catalyst control center, משהו כזה. בהודעה היה רשום באנגלית משהו על זה שהכרטיס מסך שלי הגיעה לטמפ' גבוהה מהטמפ' הבטוחה ושאני צריך לבדוק את המערכת אם אין חסימות של האוויר(מצטער אבל אני לא זוכר את כל הפרטים..). מה שמוזר זה שאפילו שאני מדליק את המחשב כשהוא קר יחסית, ורק התחלתי לשחק קצת, ההודעה מופיעה כך שזה לא הגיוני שהוא יתחמם כל כך מהר, ויש לי מחשב טוב. בכל אופן, בדקתי ששום דבר לא חוסם את פתחי האיוורור של המחשב ולא הבנתי מה הבעיה. ועכשיו כל פעם שאני משחק במשחק כלשהו, לא משנה איזה, נשמע מן ציפצוף קצר ו…

6. שלום לכם. יש לי בעייה אני מנסה להתחבר למחשב רחוק ואני לא מצליח הוא מבקש ממני את הסיסמא של המחשב שלי אוו שלו אני לא יודע כבר אני רושם לו והוא רושם לי שזה לא נכון. אני משתמש ב win xp. מה אני צריך לעשות ?? בתודה מראש בר לוי!!!

7. Started by galedri,

האייקון של הצורב ושל כונן cd נעלמו מהמחשב שלי וכשאני רוצה להכניס דיסק הוא עובד הכל אבל זה לא טוען וניכנסתי למנהל ההתקנים ומסומן ליד שתי הכוננים סימן שאלה צהוב מה אני צריך לעשות?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by Mr.positive,

טוב שלום אז יש לי דיסק קשיח של WD 1.ה SYSTEM IDLE PROCESS ב TASK MANEGER כל הזמן מאתמול על 80 -98 + למה ? 2.אני לא יודע אם הדיסק קשיח יוצר רעשים לא רגילים כי אם אני פותח את המארז אז יש מקרוב רעשים ממש קלים סתם כמו של חומרה פועלת זה נורמלי או שבכלל לא אמור להיות רעש ? 3.מאתמול יש לי בעיות של קפיאות במחשב לדוגמה אם אני מפעיל סרט אז יש כפיות וגם בקול זה נשמע שששששששלללללללללללווווווווווווווווםםםםםםםםםם אחרי כמה שניות או דקות זה מפסיק ואז זה מתחיל שוב מה זה ? אותו הבעיה גם בWINDOWS הוא עושה עצירות 4.הורדתי את התוכנה של WD לבדיקה עשיתי בדיקה מהירה וזה רשם שהכל תקין מצד שני בבדיקה המקיפה זה 19 שעות עד לסיום זה לא יותר מדי זמן ? 5.המחשב יחסית חדש ואני החלפתי כבר דיסק קשיח של W…

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Guy Eshel,

הי, אין לי מושג בחשמל ואני צריך ייעוץ. קניתי ספק חדש ממישהו שהזמין ב NewEgg, הספק מגיע עם כבל אמריקאי 150V. EVGA 700 BQ 80 האם אני יכול לחבר כבל חשמל (קומקום) של 250V? מהאתר Power specs: https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=100-BR-0700-K1

10. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

11. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by momo777,

שלום, יש לי את הכרטיס : EVGA GeForce GTX 960 SSC. יש לו 3 יציאות DISPLAYPORT , DVI, HDMI. מסך ראשון מחובר בDVI. חיברתי עכשיו מסך שני עם כבל שהוא צד אחד DP וצד שני DVI. באחת היציאות של הDP הוא לא זיהה את המסך ובשאר היציאות כן. זה בוודאות אומר שהיציאה התקולה? או שיש מצב שזה משהו תוכנתי.. ואגב כדי לחבר מסך כדאי לכבות את המחשב קודם? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  13. Started by PriorTak,
    • 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. אפשרי לחבר 2 עכברים למחשב שיתפקדו בתור 2 עכברים ניפרדים ולא כאותו עכבר?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by SixKiller,

אוקיי... יש לי 2 בעיות ב2 מחשבים שונים... אחד של אחותי ואחד שלי השני... אחותי.. : מלפני כמה שנים טובות היא קנתה את המחשב הזה... P3 766MHZ MB :N\A memory : 512 sdram gp : Voodoo 3 3500 em... thats about it בקיצור רק בחודש האחרון בערך הוא עושה בעיות האקס פי... הוא נתקע משמ כל שניה... אז פירמטנו והכל (אני וחבר שלה... הוא קצת מבין) ומשום מה זה נתקע רק באקס פי.... אולי יש בעיות תאימות...? זתומרת אקס פי והלוח ....(סתם דוגמא..) אז זה בעיה אחת... בעיה שניה אצלי...: לפני כמה ימים נשרף לי המחשב.... :\(http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=52788;start=0) בקיצור... לקחתי מחשב אחר לרשת... מחשב קצת פחות טוב וגם קניתי סך ב150 שקל משומש.... המסך הוא.…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. אני ניסיתי בפעם הראשונה לפרמט כונן במחשב....(לאחר מכן כמובן לפרמט את כול המשחב) ולאחר שפירמטתי את הכנון הזה הוא נעלם לי מהתצוגה ב"מחשב שלי" אך המנהל התקן שלו נשאר ,אך בשם אחר. בקיצור אין לי דרך להשתמש בכונן.... אין לי יותר מידי ידע בנושא..אז עם תוכלו לפרט קצת זה יהיה נחמךד....תודה... נ.ב כדיי לפרמט השתמשתי בתוכנה drive scrubber אך עד כמה שנראה לי הבעיה לא נבעה מהתוכנה. יכול להיות שזה מיגלל שלא עשיתי FDISK? עם כן איך אני עושה? זה דחוף!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by igoldman,

WINXP מותקן לגבי המפרט אז אתם יכולים ללחוץ עליו. אז ככה , יום אחד המערכת הוסיפה לי כונן שאינו קיים פיזית . חשבתי בהתחלה שאם אני יעשה פורמט למחיצה C ויתקין מחדש את המערכת אז הבעיה תפתר אבל לא ככה היה. אם אני מסתכל על ניהול המחשב ואז ניהול דיסקים אז המחיצה לא מוצגת אבל תחת חלון המחשב שלי היא. לא מדובר על איזשהו כונן וירטואלי של CD שאני לא יודע על קיומו כי ביצעתי פורמט והתקנתי את NERO ולא הוגדר ליצור כונן וירטואלי לנרו. כמו כן כשאני מנסה להיכנס לתוך המחיצה אז מוצגת לי הודעת שגיאה שהכונן אינו מפורמט ואני לוחץ על כפתור לפרמט ומערכת מציגה לי שוב הודעה שלא ניתן לפמרט. אני לא יודע מאיפה הדבר הזה צץ פתאום . גם לא מדובר במחיצת הבאפר של כונן הקשיח מכיוון שלא יצרתי ממנו מחיצה…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. אחים שלי עשיתי טעות. חיברתי את המחשב לטלויזיה ובאופציות של כרטיס המסך העברתי אותו לאופצייה -CLONE ואז מאותו רגע לא רואים יותר כלום על מסך המחשב ואי אפשר לשנות את זה גם לא דרך ריסטארט. וגם לא רואים כלום על הטלויזיה עכשיו המחשב עובד ורואים מסך שחור. מה עושים כדי להחזיר את המצב לקדמותו אני נואש!!!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. לאחרונה המחשב לי נכבה כל 3 ימים בערך. סתם באמצע הלילה שאין אף אחד שעובד עליו. ואז אין אפשרות להדליק אותו, צריך להוציא את השקע מהתקע ואז הוא עובד. יש לו ספק של 300W רגיל. אני לא חושב שיש לו עומס. AMD 2200, לוח גיגהביט, כרטיס מסך ATI9600PRO, דיסק 80 SATA, זיכרון 512. ואין דיוידי או צורב (הצורב בתיקון). מה יכולה להיות הבעיה? ספק? עד היום הוא עבד פיקס.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by Nitro,

שלום. כבר פירסמתי ת'רד בנוגע לבעיית אודיו שהייתה לי, לא שמעו כלום וכו' - והנה בעיה חדשה. 6 כניסות הUSB בפאנל האחורי של המחשב (אלה שיושבים ממש על הלוח) לא מגיבים כלל. מה שמפליא הוא, שהיציאה שמחוברת לפאנל הקדמי עובדת יופי. אז מה הבעיה פה? איך אני פותר אותה? אגב, אם לפאנל הקדמי מחובר איזשהו התקן USB בזמן הריסט, אין בכלל פוסט. המחשב נתקע כשיש את הלוגו של ה LanParty, וצריך ללחוץ על הריסט - הוא לא מגיב להקשת Ctrl-Alt-Del. אם למישהו יש רעיון.. תודה, נדב.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by orlupo,

קרה לי מה שמתעוד כאן בכתבה בנענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167684&sid=10 מה יש לעשות? יש אפשרות לתקן את הנזק או שהסוס לא משפיע מעבר מעובדה שאי אפשר לשמוע את השיר? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by kobi_af,

תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by YN11,

קניתי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ כל הצורך שלי למחשב נייד היה רק לצורך תוכנה מסויימת שמה שהיא עושה זה שהיא לוקחת קובץ טקסט כל שהוא ומשמיע את האותיות שבו במהירות והבעיה היא שרק במחשב הזה החדש מידי פעם נבלעים אותיות שלא נשמעות. ומה ששמתי לב שבאותו זמן שאות כל שהיא לא נשמעת, יש קול כאילו המעבד או משהו עובד בתוכו חזק וגם המנורה נדלקת. ומה ששמתי לב עוד זה שלאחר כ 20 דקות שהמחשב דלוק הבעיה כבר לא קיימת. בדקתי את התוכנה הזאת על עוד מספר מחשבים ביניהם גם מחשבים ניידים ואף מחשבים ישנים ולא היתה הבעיה הזאת האם יש למישהוא רעיון איפה הבעיה ואם אפשר לתקנה או אם צריך למסור את המחשב לתיקון ואיך להגדיר את הבעיה? כי חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.