עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by volvo2005,

המחשב עבד כמו צריך עד לפני יומיים פתאום אני מדליק תמחשב והוא לא מעלה לי את הווינדוס כלומר איך שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי הודעה ENTER PASSWORD עכשיו אני לא יודע על איזה קוד מדובר כי אף פעם לא עשיתי קוד למחשב.....לי נירא שמדובר כאן בקוד ביוס כי גם שאני מנסה להיכנס לביוס הוא לא נותן לי..רק אם אני יכניס את אותה סיסמא הוא יתן לי להיכנס.. .. אם מישהו יודע איך אני משחרר את הקוד הזה אני ישמח מאודד לשמוע תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by Unrated,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GHZ ו1GB ראם.שלשום המחשב שלי נתקע ווהארד דיסק כל הזמן הסתובב ואז התכבה ואז עוד פעם הסתובב הסתובב והתכבה.כשהוא היה תקוע נגעתי עם היד בהארד דיסק והוא היה חם. וככה היה עד שלא עשיתי רסטארט מהכפתור.עשיתי רסטארט ואז הווינדווס התחיל לעבוד לאט.עכשיו לוקח להטעין אותו בערך דקה וחצי(XP) איפה שיש את התמונה של הווינדוס עם הדבר הרץ הזה למטה.נכנסתי לפרופרטיס של המחשב שלי ואז ראיתי שנעלמו לי למטה (COMPUTER:) המאפיינים של במחשב.לא היה כתוב מה המעבד אלה היה כתוב רק 1.00 GB OF RAM.החום של המחשב רגיל שזה 50 מעלות.יש לי תוכנה ספידפאן 4.32 ובלשונית S.M.A.R.T בחרתי את ההארד דיסק שלי והוא היראה לי למטה ב-Fitness וב-Preformance שחסרים שני תאים.(יש תמונה מצורפת) …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by uvs,

יש לי צורב DVD של חברת NEC 3520A אני מצליח לצרוב וגם לקרוא דיסקים רגילים(CD), הבעיה מתחילה כאשר אני מכניס דיסק צרוב של DVD הוא שואל אותי מה ברצוני לעשות איתו איתו לצרוב מידע מוזיקה וכו' כלומר הוא לא רואה את המידע לקחתי את הדיסקים האלו למחשב אחר ושם הם כן נפתחו, המעניין הוא שהוא עדיין צורב דיסקים של DVD רק הוא לא קורא אותם אחר כך, אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או של מערכת ההפעלה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by owainsx,

היי. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אז אם לא תסלחו לי. בכל אופן היום קניתי כרטיס מסך של NVIDIA ה-8600GT. כמה שידוע לי זהו כרטיס מספיק חזק להריץ את המשחק MOH AIRBORNE. אך משום מה שאני מפעיל את המשחק אני רואה כמו הפרעות במשחק מעין ריבועים ירוקים קטנים (צרפתי תמונה). האם יכול להיות שזה ספק חלש 300W (כמה שידוע לי)? [attachment deleted by admin]

6. שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. הנה תמונה ממשחק שרואים בעיקר במקומות מוארים מין שלג או כמו ליכלוכים כאלה ברקע וגם בסרטים ממה זה יכול להיגרם זה פשוט ממש מציק הנה תמונה: או קיי זה לא הכי ברור פה חשבתי שתפסתי את זה טוב בכל מקרה יש רעיונות?.. אה וגם בלוח בקרה של הכרטיס מסך שלי ה catayst AI לא פועל הנה תמונה: יכול להיות שיש קשר?. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by Real_Me,

קניתי לא מזמן דיסק קשיח SATA של WD בגודל 80 ג"ב ולמזלי הרע קיבלתי הודעה של מנגנון ה-SMART שסכנת קריסה מיידית, יש צורך להחליף וכמובן המערכת לא עולה אם כי בביוס הדיסק עדיין מזוהה. בבדיקה יסודית יותר של נראה שהבעייה היא בסעיף Re Allocated Sector Count אבל לא ברור לי אם זה מסייע במשהו. בכל אופן אני רוצה לנסות לשחזר את החומר ואני מחפש תוכנה מתאימה. הבעייה שגם אם הדיסק מחובר כדיסק שני ואני עולה לחלונות עם דיסק אחר הדיסק הבעייתי כלל לא מופיע. ניסיתי לשחזר עם תוכנת אקרוניס שעולה מ-CD והיא לא זיהתה את הדיסק. האם בגלל שהוא SATA? האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? בתודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. בקיצור קיבלתי את ההודעה של Read disk error occured הורדתי את התוכנה של WD שתבדוק מה הבעיה עם ההארדיסק ומה שהוא כותב זה Please contact tech support and report the following error Smart error Error/status code:0159

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by gogi,

המחשב אצל חבר שלי נדלק אך הוא לא עובד כלומר בכלל לא עולה המסך ההתחלתי והנורה האדומה דולקת. עכשיו אני חושד בספק כוח מכיוון שהזיכרונות אם הם לא עובדים הם מצפצפים ואני לא שמעתי שום ציפצוף. מישהו נתקל בבעיה הזאת. בנוסף לחבר שלי יש ספק גנרי של 380 וואט עם מערכת פרסקוט 3000 MHZ וכרטיס מסך לא חזק במיוחד, אז האם יספיק לו ספק כוח של חברה ידועה של 300 וואט כמו HEC 300ART לדוגמא?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by k22,

לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by djzander,

אני רוצה להחליף מעבד עכשיו השאלה היא האם אני צריך לפרמט ? או אם אני ישתמש בגוסט זה יהיה בסדר ? אני יודע מה לעשות עם החומרה לחבר והכל אבל אני לא לא יודע מה עם התוכנה ?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by shefifon,

הי רציתי לדעת אם יש סיסמאת על/טכנאי ללוחות אם של gigebyte ,הדגם שלי הוא GA-8S655TX Ultra עכשיו הענין הוא שהחברת מחשבים שמו לי בכוונה סיסמאת טכנאי...והם שמו בטח את האפשרות שכאשר המעבד מגיע ל50 מעלות הוא מאתחל את עצמו(אולי פ זה מקוםלזהכיר שיש לי מעבד 3000 סוקט 478 לא פרוסקט). מה שמוביל אותי לבעיה השניה המחשב שלי פשוט" פעם ב" נכבה ומאתחל את עצמו מחדש... וזה מוזר ואני לא יודע מה הבעיה... הטמפ' לא כאלה רצחניות... בבקשה עזרה :s05: וכמבון מאחל לכולכם שנת 2006 מוצלחת וטובה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by avi-g2005,

אחרי כמה זמן המחשב נהפך לאיטי מאוד?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את המחשב, עולה לי מסך בהתחלה כזה: http://img339.imageshack.us/img339/6180/dsc00750n.jpg ואחרי רק איזה דקה שזה נטען הוא ממשיך ונכנס לווינדוס. מזה בכלל ואיך אני מבטל את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by __MIKO__,

P4 2.4 זכרון 512 המחשב כל הזמן עושה ריסטרטים, לפעמים זה כבר בעלייה הוא נכנס שוב לריסטרט ולפעמים אחרי כמה דקות. החלפתי זכרון - זה לא עזר. מה יכול להיות? האם לוח אם?

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  17. יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by dranzer,

מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by zohar678,

אני מקווה שאני מפרסם זאת בפורום הנכון. כיצד אני מסדר את הבעיה של הבקר רשת? הכרטיס רשת אצלי מובנה בלוח האם. foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  20. הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by KoM,

שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.

22. Started by No_Man,

טופל |:

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. הי חברה! יש לי 2 בעיות נורא מציקות שממש לאחרונה החלו ואני ממש לא יודע למה הם החלו ואיך להמתודד עם זה ???....הבעיה הראשונה היא עם כרטיס המסך (ati radeon 9800 pro). עד לאחרונה הוא פעל ממש כשורה. בשבוע האחרון אני לא מצליח להוציא תמונה לטלוויזיה לא במצב clone ולא ב extended. ניסיתי הכל אבל הכל!!! החלפתי את כל הכבלים והמחברים למגבר ו/או לטלוויזיה התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר, הורדתי רזולוציוה במסך ובטלוויזיה, שיחקתי כם כל אופצייה אפשרית שעות אבל פשוט כלום! האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה מתי שהוא? האם יש דרך לבדוק מה דפוק? הבעיה השנייה (שיכול להיות קשורה כי זה החל גם בשבוע האחרון...) היא שה spdif מתנהג ממש מוזר. אני מצליח לשמוע 'divx Mp3, wav וכו' באופן רגיל דרך המגבר ביציאת …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  24. הנה תמונה: http://img361.imageshack.us/img361/2345/hfhfsgsah8.jpg כיצד לתקן את זה

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  25. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים