תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ספק 430w של אנטק עכשיו כבר 3 floppy נשפרו לי כלומר כל קו ה5 וולט שהוא אדום פשוט הותך הפלסטיק ניתך עכשיו לפי דעתי זה הספק נכון?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שאשמח אם תוכלו לעזור לי . המקלדת והעכבר , כפתור הכיבוי במארז (גם בלחיצה ארוכה) וגם לחצן הריסט אינם מגיבים לאחר זמן מה.. הגדרות צריכת החשמל בלוח הבקרה (XP-SP2) מבוטלות מלמבד הגדרת כיבוי המסך לאחר חצי שעה. כך שאני נתקע עם מחשב פועל, ומסך מכובה.. הדבר היחיד ש"עוזר" זה ניתוק כבל החשמל פיזית. המחשב הוא חדש (בן חודש ימים) במארז ישן (ספק כוח חדש!!). תודה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום.התקנתי מחדש את המחשב על שני דיסקים קשיחים.השינוי היחיד שעשיתי הוא הגדרת בקר רייד של סיליקון אימג' כבקר פעיל וממנו עולה המערכת הפעלה.לאחר ההתקנה שמתי לב שגם אחרי התקנת הדרייברים החדשים והישנים הכרטיס קול שלי [emu 1212M] מזוהה ורשום במנהל התקנים של חלונות אבל אינו עובד כלל והתוכנה אינה רואה אותו ועוד מתריעה לי שאין כרטיס קול על המחשב. שאלתי היא האם הבקר רייד שהגדרתי יכול לגרום להתנגשות IRQ ולשיתוק של הכרטיס קול והאם החלפת סלוט תפתור את הבעיה. עריכה : הכל עובד.התבלבלתי ביו כפתור האפקטים והיציאות ouputs את האפקטים עוד לא התקנתי..
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי לוח של ASROCK ל-AMD מדגם-939DUAL SATA 2. אני מתעתד לקנות לו בקרוב מעבד מדגם 3200 וניס או 3700 סאן דייגו. במחשב הנוכחי שלי (מבוסס אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 478) התקנתי את המעבד ע"י הכנסתו לסוקט והרכבת גוף הקירור ללא קונפיגורציה מסויימת והזזה/הוספה/הסרה של ג'מפרים - פשוט וקל. האם ב-AMD תהליך ההתקנה של המעבד על הלוח הוא זהה? כלומר האם אני פשוט שם את המעבד בסוקט, מתקין את גוף הקירור וזהו? אין צורך בשום קונפיגורציה (לרבות ג'מפרים) בזמן התקנת המעבד ו/או בזמן התקנת כל רכיב חומרה אחר כמו זכרונות למשל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה להבין למה אני רואה את חבר שלי מצויין הוא נמצא בארה"ב ואנו מדברים בסקייפ ואותי הוא רואה בצורה מטושטשת ותמיד אני צריך לשחק עם האור בחדר כך שהוא יכול לראות יותר טוב.... האם זה קשור לאיכות המצלמה או גם לרוחב הפס... יש לי 2.5 ADSL זאת המצלמה http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=135 אודה לתשובה מהירה....
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר שאני מפעיל את חלק מהמשחקים לאחר שימוש של 10 דקות או יותר המחשב פשוט מבצע ריסטרט אם זה חשוב זה המחשב שלי: pentium 4 3.0 ghz 320gb 1gb ram freezer 7 pro hd 2600 pr0 512mg זה העיקר אבל למשל משקים כמו קריסיס אני מצליח להריץ חופשי (כמבון על בינוני) ולא עושה לי ריסטרט או call of duty 6 אבל במשחקים אחרים כמו nfs "shift tu פרוטוטיפ עושה לי את הבעיה בדקתי והטמפרטורה של המעבד בזמן מאמץ 57-65 מעלות אז מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט בתדירות לא קבועה, האינטרנט לא חוזר עד לאחר ביצוע ריסט למחשב גם כשאני משתמש בפותר התקלות של ווינדוס 7. המחשב מחובר בכבל רשת חדש ובזמן ההתנתקות שאר הרשת בבית עובדת כשורה. ניסיתי לסרוק ווירוסים בעזרת AVG,VIPRE ולא מצאתי כלום, אשמח לקבל עצות לפתירת התקלה!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך ואז המחשב מצפצף ונכבה, פתחתי אותו ואז הדלקתי והדבר היחיד שראיתי זה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד תודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לאחרונה עולה אבל לא טוען את הwindow הוא פשוט עושה ריסטרט בלי מסך כחול שמתי לב שבהתחלה הוא עושה הרבה beep
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
היי אנשים .. בעיקרון בצעתי FORMAT לפני מספר ימים המחשב עדיין ריק מדברים אבל יש איזה בעיה מעצבנת יחסית שאני לא בטוח יודע איך לתקן אותה ... למשל כאשר אני מפעיל את ה FIREFOX המחשב אחרי חצי שני מתחיל לחשוב ,קרוב לשניה ורק אז מעלה את את התוכנה ... המוזר הוא, שניתן להרגיש זאת (כאילו כמה הוא חושב-הרגשה כאילו יש צוואר בקבוק ) ... כמו כן הנורה כל הזמן דולקת בזמן החישוב שלדעתי דולקת יותרמידיי זמן .. ורק אז מפעילה את התוכנה ... לאחר שאני מדליק כמה פעמים את אותה תוכנה הפעולה מתבצעת כמו שצריך ,בצורה מהירה ביותר ... אבל הפעלה ראשונית מסיבה לא ברורה לוקחת זמן ולא זמן סביר ... בדיוק אותו הדבר קורה גם עם SKYPE או ICQ ושוב ניתן לראות את הנורה דולקת יותר מידיי זמן כשאני מפעיל את מנהל המשימו…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשחק במשחק Shaiya זה משחק רשת וכל פעם הוא נתקע ומעלה לפעמים את הבעיה הזאת... מה שמוזר זה רק במשחק הזה עדכנתי ביוס ועדיין אותה בעיה מישהו יכול לעזור לי? הנה פרטי הDX DIAG שלי System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs) Memory: 3008MB RAM …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפני השינוי היו לי: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black הייתי מקבל מהירות מלאה לכל הזכרונות של 1600MHZ. עכשיו שמתי במקום שני הזכרונות של ה4GB, שניים חדשים שכל אחד 8GB (8GBx1) דגם ממש דומה ל 16GBx2. אבל הוא לא מקבל מצב של XMP !! מצרף תמונות של הביוס ושל CPUZ. את הביוס השארתי במצב XMP וDRAM Frequency ב 1600 (לא אוטומטי). מהירויות הזכרונות שונים, הקודם נשאר 1600, החדש 1333. *ב CPUZ סלוט 1 ו3 זהים, 2 ו4 זהים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
זה קשור לביוס? איפה מגדירים? איך מגדירים? תודה למי שיסביר לי, VL.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 המחשב בו יומים והיום כרטיס הרשת נבדק ע"י טכנאי ונמצא תקין אני משתמש במודם של אצטק וחייגן לאחר החיוג הכול עדיין תקין הבעיה שכאשר מפעיל EXPLORER או OUTLOOK EXPRESS תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק שהחיבור שלו זה sata ועכשיו שאני מתקין עליו את האקס פי אני לוחץ f6 ואחרי זה לוחץ על s ואנטר ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח ליקרוא את הקובץ מהדיסקט והכנסתי כל סוג של דיסק גם של היצרן שהוא ווסטן דיגיטל וגם תקליטון איתחול ובשתי המקירים הוא לא קורא את הקבצים..הוא מתריע לי על הקובץ txtsetup.oem שהוא לא נימצא בדיסקט ואני מנסה לישבור תראש מה הבעיה ולא מצליח תודהה לכולםםםם
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לציין ששמתי לב לפוסטים האחרים שנוגעים בבעיות דומות אך לא מצאתי בהם תועלת. במהלך משחק (C&C TB3) המחשב שלי החליט לאתחל את עצמו, ובמסך הBOOT הראשוני - איפה שהמחשב מזהה כל פעם איזה כוננים מותקנים וכמה זכרון מותקן - שמתי לב ל-2 שינויים: הראשון, המחשב לא זיהה 2 מבין שלושת הכוננים הקשיחים שלי (הוא זיהה את כונן הIDE עם הווינדוס עליו, אך לא את שני כונני הSATA שלי). השני: בשורה אחת אחרי מפרט הכוננים שהמחשב זיהה הופיע משו בסגנון cmos error - עוד משהו שאנ'לא זוכר. אוטומטית לחצתי על אנטר והמחשב עלה, כמובן בלי 2 הכוננים הנל. בוינדוס שמתי לב לדבר מה מוזר אחר - עושה רושם שהוא מזהה את הכונני הSATA שמחוברים לי למחשב ומאפשר לי לעשות SAFE REMOVAL וכדומה, אבל כאשר אני נכנס …
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן.. (4 חודשים) מעבד: E6400 לוח: 945PL של Gigabyte כרטיס מסך: ASUS Geforce 7900GS וג'יגה זכרון מחברת ELPIDA אלו זכרונות DDR2 667Mhz 512X2 שעובדים בדיואל! ועכשיו החלטתי להרחיב לעוד ג'יגה וקיבלתי זכרונות ELPIDA 533Mhz 2X512 ובדקתי שהם עובדים והכל חיברתי אותם לחוד בלי הישנים והם עבדו.. אבל כשאני שם את כל ארבעת הזכרונות הוא לא מזהה לי זוג אחד ובעצם הוא מזהה 1GB של זכרון וכל הזכרונות תקינים! מה יכולה להיות הבעיה?! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקיי שמעו המחשב דלק רציתי לחבר משהו למחשב לפאנל האחורי וקיבלתי זרם אחריי זה כיביתי את המחשב אבא שלי בדק את זה וגם הוא קיבל זרם יש למישהו מושג למה אנחנו מקבלים זרם שנודעים נוגע בפאנל האחורי של המארז שלי? מחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
במחשב השני שלנו בבית עם לוח PC PARTNER ו-PIII אני הקלטתי מווקמן ישן שלי שירים שיהיו לי על המחשב ופתאום אחרי איזה שעה ככה לא נשמע קול...אמרתי אולי זה הקסטה, קסטה אחרת גם לא משמיעה, גם הדיסקמן שלי לא משמיע, גם שירים לא נשמעים מהמדייה פלייר 9, גם האוזניות שלי לא השמיעו כלום וגם הרמקולים, ניסיתי כמובן את כל הגדרות השמע של הווינדוס ושום דבר לא עזר. מה קרה כאן לעזאזאל עם הכרטיס קול הזה? עזרו לי בבקשה. ???
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT? * 2 זה בעיה שאי אפשר לפתור אני לא צוחק... בקשר לסלוטים סטיק אחד נמצא בסלוט #1 והשני ב 3# למרות שניסיתי לשנות אותם גם לא עזר. אה עוד משהו , אם אני מוציא סטיק אחד ..(של 512MB כמובן) אז זה מיסתדר.(בימקום 167MHZ , זה הופך להיות תקין (200MHZ)) תודה מראש. לפני OC : אחרי OC : הזיכרון פשוט מיסתדר אם אני מוציא סטיק אחד של 512 :\ (ב512MB זיכרון האחרי OC עובד על 220 מגה הרץ) ולפני OC עובד על 200. תודה רבה למי שיצליח לפתור את זה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום: לפני שבועיים בערך נתקלתי בבעיה שהמחשב לא היה עובר את שלב הביוס והיה נתקע לפני זיהוי הכוננים -אחרי החלפת הזכרונות והכרטיס מסך וההרד דיסקים וניתוק כל הכרטיסים בלוח הבעיה לא נפתרה--> והגעתי למסקנה שזה בעיה בלוח והחלפתי אותו. אתמול הרכבתי את הלוח החדש והוא עבר את כל השלבים בביוס והעלה ווינדוס (XP PRO ) והרצתי בנצמרק של 3 די מרק פרו. והוא נופל באופן קבוע ב CPU TEST (המסך כבה ואם אני מדליק אותו הוא נותן לי את ההודעה המוכרת "המסך טוב תבדוק חיבורים" . המחשב מראה סימנים של עובד (כל הנורות דולקות ואפשר להכניס דיסק ולהוציא אבל לא רואים כלום במסך הוא כבוי). אחרי ריסט הכל עובד רגיל. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה היא במעבד איך אני מוודא את זה אם אין לי מעבד חלופי -המעבד הוא 2.4…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-