עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחים שלי עשיתי טעות. חיברתי את המחשב לטלויזיה ובאופציות של כרטיס המסך העברתי אותו לאופצייה -CLONE ואז מאותו רגע לא רואים יותר כלום על מסך המחשב ואי אפשר לשנות את זה גם לא דרך ריסטארט. וגם לא רואים כלום על הטלויזיה עכשיו המחשב עובד ורואים מסך שחור. מה עושים כדי להחזיר את המצב לקדמותו אני נואש!!!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  2. כפי שהמליצו לי - ביטלתי את האוברקלוק, איפסתי את הביוס והפעלתי PAT...אבל אין פוסט עלו אצלי מספר חשדות ואבקש את עזרתכם. זה מאוד חשוב לי. 1) הלוח לא תומך בPAT. ייתכן שלוחות P4P800 הראשונים צוידו בNB מוחלש של P4C800, בעוד החדשים יותר מסורסים מהמפעל. זה נכון? 2) הביוס לא תומך בPAT. אני משתמש בביוס העדכני ביותר - 1008 - ושמעתי שאסוס הפסיקה את התמיכה בPAT לאור לחצים מצד אינטל. זה נכון? ואם כן, איפה יש מאגר ביוסים ישנים? 3) PAT מאלץ את הזכרונות ל2-2-2-5. את זה שמעתי ממקור לא מהימן, אבל ייתכן שהזכרונות רצים בתזמונים שהם לא עומדים בהם. איך אני בודק את זה? 4) הספק חלש מדי. בפורום "ציוד היקפי" נאמר שהספק שלי נחשב גבולי למערכת כזאת. יש מצב שהפעלת PAT היא ה"קש ששבר" ומעלה את …

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  3. לאחרונה המחשב לי נכבה כל 3 ימים בערך. סתם באמצע הלילה שאין אף אחד שעובד עליו. ואז אין אפשרות להדליק אותו, צריך להוציא את השקע מהתקע ואז הוא עובד. יש לו ספק של 300W רגיל. אני לא חושב שיש לו עומס. AMD 2200, לוח גיגהביט, כרטיס מסך ATI9600PRO, דיסק 80 SATA, זיכרון 512. ואין דיוידי או צורב (הצורב בתיקון). מה יכולה להיות הבעיה? ספק? עד היום הוא עבד פיקס.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by Nitro,

שלום. כבר פירסמתי ת'רד בנוגע לבעיית אודיו שהייתה לי, לא שמעו כלום וכו' - והנה בעיה חדשה. 6 כניסות הUSB בפאנל האחורי של המחשב (אלה שיושבים ממש על הלוח) לא מגיבים כלל. מה שמפליא הוא, שהיציאה שמחוברת לפאנל הקדמי עובדת יופי. אז מה הבעיה פה? איך אני פותר אותה? אגב, אם לפאנל הקדמי מחובר איזשהו התקן USB בזמן הריסט, אין בכלל פוסט. המחשב נתקע כשיש את הלוגו של ה LanParty, וצריך ללחוץ על הריסט - הוא לא מגיב להקשת Ctrl-Alt-Del. אם למישהו יש רעיון.. תודה, נדב.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  6. אני ניסיתי בפעם הראשונה לפרמט כונן במחשב....(לאחר מכן כמובן לפרמט את כול המשחב) ולאחר שפירמטתי את הכנון הזה הוא נעלם לי מהתצוגה ב"מחשב שלי" אך המנהל התקן שלו נשאר ,אך בשם אחר. בקיצור אין לי דרך להשתמש בכונן.... אין לי יותר מידי ידע בנושא..אז עם תוכלו לפרט קצת זה יהיה נחמךד....תודה... נ.ב כדיי לפרמט השתמשתי בתוכנה drive scrubber אך עד כמה שנראה לי הבעיה לא נבעה מהתוכנה. יכול להיות שזה מיגלל שלא עשיתי FDISK? עם כן איך אני עושה? זה דחוף!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by shar00750,

אני מדליק את המחשב הכל עולה עד השלב של הווינדוס ששם הוא נתקע. אני רוצה לציין שכשפתחתי את המארז נדהמתי לגלות שהמאוורר בכלל לא מחובר(של המארז ) המעבד וה"קירור" שלו ממש חמים , הגשר הצפוני חם, בקיצור לא היה בכלל קירור למארז במשך כמה חודשים, אני מתפלא איך המחשב עבד לפחות 4 חודשים כך. החלפתי זכרון ומעבד על מנת לבדוק אם הם נשרפו אבל זו לא הבעייה. חשבתי אולי הלוח נשרף או הארדיסק(האופציות היחידות שנשארו). אני רק אציין שזה מחשב ישן: P-4 סוקט 478 לוח IBM [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by dark_zero,

קרה לי היום פעמיים שהמחשב שלי עשה ריסטרט (בבוקר ולפני1/2 שעה) סתם ככה... וקניתי אותו ביום חמישי XP תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה כאשר שאני מפעיל את חלק מהמשחקים לאחר שימוש של 10 דקות או יותר המחשב פשוט מבצע ריסטרט אם זה חשוב זה המחשב שלי: pentium 4 3.0 ghz 320gb 1gb ram freezer 7 pro hd 2600 pr0 512mg זה העיקר אבל למשל משקים כמו קריסיס אני מצליח להריץ חופשי (כמבון על בינוני) ולא עושה לי ריסטרט או call of duty 6 אבל במשחקים אחרים כמו nfs "shift tu פרוטוטיפ עושה לי את הבעיה בדקתי והטמפרטורה של המעבד בזמן מאמץ 57-65 מעלות אז מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום לכולם! אני כבר לא מעט זמן עובד על מחשב מדיה סנטר. עד עכשיו הכל עבד יופי חוץ מהכרטיס טלוזיה (avermedia m785) משום מה המחשב מזהה את הכרטיס וגם בסריקה של המדיה סנטר אני מצליח לראות תמונה אבל הבעיה שהתמונה מלאת רעשים ובסופו של הדבר אני מקבל הערה של תדר נמוך מידי.. ניסיתי כבר להחליף קבלים וזה לא ממש עזר.. עם חסרים עוד פרטים על המערכת אני אפרט בשמחה! תודה לכל מי שיכול לעזור!!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by shnozlid,

הייתה הפסקת חשמל בביתי לאחר מכן ניסיתי לעלות את המחשב.. הנוריות פועלות גם כן המאווררים..אבל המסך לא מגיב..ואין את הצלילים המעצבנים של הלוח אם. עזרה מישו..? מה עושים? מה נהרס?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. Started by סער,

שלום D: מממ דוד שלי הביא לי את המחשב שלו הוא החליף מארז למחשב שלו נתונים: Ga ep43-Ds3r [לוח אמ] HD4870 וקירור למעבד כולשהוא . ספק: Silver Power 500w המחשב עבד מצויין ליפני זה אך אחרי החלפת המארז אחרי שהמחשב נדלק סופרים שניה אחת והוא מתכבה כאילו עושה לעצמו ריסט וחוזר כול הזמן עד שאני מכבה את המחשב . ניסתי להוציא את כול החוטים להחזיר כמו שצריך, אותו הדבר נשאר. ואין לי מושג מה לעשות . ניסתי לנתק את ה PWR LED RSTRT LED HDD LED ולהפעיל עם מברג, וזה עדין אותו הדבר . ניסתי להוציא את המעבד ולהפעיל, המחשב נישאר דולק . יכול להיות שהמעבד נדפק ? / מקצר ? אגב, עם הראם או בלעדיו, המחשב לא מצפצף כאילו הראם לא משפיע כלל . ניסתי להחליף ראם וזה עדין אותו דבר . אשמח אם מישו יוכל לנסות לעזו…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by CrazyMonkey,

היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. PCIE TO SATA /IDE RAID CONTROLLER ואת פרטי הצורב שלי שהוא בחיבור IDE ו "הקש על כל מסך" ואז הוינדוס עולה כרגיל. הצורב עובד כרגיל ללא בעיה. בלוח יש חיבור IDE אחד שאליו מחובר הצורב.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by idan oren,

קניתי מחשב לפני יומיים זהו המפרט: i5 3550 3.3Ghz cold bit heat pipe 1155/1366 gigabyte z77x ud3h GEIL black dragon 4GB 1600Mhz*2 corsair A.PFC 80+ TX 750 750w Thermaltake ELEMENT T seagate baracuda 7200 64 MB 1TB MSI radeon 7850 2GB GDDR5 windows 7 home premium OEM התקנתי עליו battlefield bad company 2 וכל פעם שהכרטיס מגיע ל60 מעלות המחשב קורס אני צריך עזרה כדי לדעת מהי הבעיה ואיך לפתור אותה בתודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by duk4u,

המחשב לפתע ביום בהיר לא נדלק, פתחתי את המחשב ונסיתי להדליק המאווררים מסתובבים לשנייה ונעצרים, הלד בלוח אם דולק. החלפתי ספק כוח חדש שהיה לי בבית ושוב אני מנסה להדליק את המחשב המאווררים מסתובביב לשנייה ונעצרים. למישהו יש רעיון מה הדבר הבא שאני צריך לבדוק ?.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by ozba77,

איך אפשר להגדיר למחשב להפוך את הכיוונים של LEFT-RIGHT של הרמקולים? יש לי קצת בעיה למקם אותם הפוך, בגלל שהחוטים שבאים איתם מאוד קצרים. אני זוכר שפעם ראיתי שאפשר להפוך כיוון, אבל אני לא זוכר איפה זה תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  18. הרמקול השמאלי שלי עושה צליל "בזזז" - מזכיר קצת אפקט של קליפ (דיסטורשן), למוסיקאים בינינו - אבל לא כל הזמן, וגם לא כל זמן שמנוגן משהו. אני חושב שזה תדרים מסויימים בווליום מסויים (מינימום), מה שגורם לצליל הזה. יכול להיות שזה רכיב פנימי שרועד בגלל התנודה של גלי הקול, אבל זאת רק השערה. רעיונות כלשהם לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by Acejin,

היי, קיבלתי מחשב חדש השבוע, וכשאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שניות ואחרי זה ישר נכבה לשניה ושוב נדלק ולא נכבה, מה הסיבה לדעתכם? המחשב חדש, חיברתי אותו רק לחשמל כדי לראות אם המאווררים שהוספתי עובדים, 4 מאווררים שעובדים יפה מאוד, אני משוכנע שחיברתי אותם היטב, ואני לא רואה סיבה הגיונית שהמחשב נכבה ונדלק? זאת המערכת: (אם זה משנה). Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 עריכה: שכחתי להוסיף שהתק…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by RoNeR,

החלפתי זיכרון והארדיסקים במחשב.... במחשב 4 סלוטים של זכרון.. הוצאתי את אחד הזכרונות של ה256 ושמתי 512... יש לי עכשיו 1280 זכרון ddr400 והוספתי עוד הארדיסק אחד לאוסף... 3 הארדיסקים במחשב 40 40 80... מאז מהירות המעבד ירדה לי מ3.0 ל2.4.. למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. יש ברשותי שני כוננים קשיחים 1. 320GB של WD 2. טרה בייט של seagate מדגם st1000340as כאשר אני מפעיל בביוס את הSATA RAID ROM המחשב עולה אך נתקע במסך הבא הכונן של WD עובד נהדר לבד וכשאני עושה BOOT עם כונן קשיח IDE אחר ומבטל את הSATA RAID ROM שני הכוננים עובדים נהדר איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. ניסיתי לערוך חיפוש לMINIDUMP ולא מצאתי, כל שמצאתי היה הUSER.DMP של הדוקטור ווטסון, אבל לפי התאריך הוא די ישן.... איך מחזירים עטרה ליושנה וגורמים לו לשמור דומפ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. כשאני נכנסת לאינטרנט או פותחת סרט וכאלה אז למפעמים קופצת לי הודעה שהזכרון לא יכול להיות written וכשאני לוחצת אישור הישום הפתוח נסגר תעזרו לי בבקשה מה לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by rednit,

אני עובד עם מסך DELL E228WFP ברזולוציה הטבעית שלו ובחיבור DVI כשאני משאיר את המחשב דלוק לפרק זמן ארוך (מספר שעות) בעת הפעלת המסך אני מקבל מסך שחור ואת הודעת השגיאה הבאה http://img178.imageshack.us/img178/244/errorwr2.jpg יש לציין שהתופעה חזרה על עצמה גם כשביטלתי את ניהול צרכית החשמל של המחשב וכיביתי רק את הסמך ורק ריסט פיסי פותר את הבעיה אשמח לעזרה במציאת פתרון

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by shablull,

לאחר הפעלה של המחשב הוא עובד בצורה תקינה . לאחר מספר דקות הוא נתקע פשוט , העכבר ממשיך לעבוד אבל שום דבר אחר לא עוזר , בנסיונות של ריסטרט לא עוזר כלום ורק כיבוי ארוך למחשב הוא עולה ושוב נתקע . לא ביצעתי עדכון של דרייבר או תוכנה חדשה , (לפני שאני מתחיל לפרק את המחשב וגורמים ) - האם יכול להיות שהתקלה נובעת מהתחממות של המעבד ? אני משמתמש במאוורר של ARTIC COOLER PRO 7 , האם יכול להיות שהוא השתחרר וזה מה שגורם לתקלה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.