תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעיות בעלייה. שמתי ספק חלופי והוא עבד בסדר, אבל לספק החלופי אין את ה-4P בחיבור המתח, יש לו רק 20 פינים. ניסיתי את הספק שלי בלי ה-4P וגם הוא נראה בסדר בינתיים. מה בעצם התוספת של ה-4P ומה יקרה אם המחשב ירוץ בלי זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי מערכת חדשה הכוללת לוח אם P5B , מעבד E6600 וזכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL. הבעיה שלי היא שברגע שאני לוחץ על כפתור ה-POWER , המחשב נדלק, המאווררים פועלים אבל אני לא מקבל שום תמונה על המסך . רציתי לשאול האם יכולה להיות כאן בעיה של אי התאמה של זכרונות? אינני יודע מה גרסת הביוס של הלוח כי הוא לא עולה ואין לי אפשרות גם לעדכן. כרטיס המסך שלי הוא 7900GT של GALAXY תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב AMD64 3200 עם זיכרון 1GB וכרטיס מסך GFORCE6600 128MB ורציתי לשאול לאחר שהתקנתי את המשחק NBA2005 המשחק עובד עד לשריקת הפתיחה ואז המחשב מקבל FREEZE וה-SOUND נכנס ל-LOOP אותו דבר קורא לי גם עם המשחק FEAR רק בלי שריקת הפתיחה. אגב הבעיה היא לא כללית לדוגמא FAR CRY,FIFA עובדים חלק . מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
סתם אתמול חשבתי מה אפשר לחבר שתי מחשבים בעלי WIN XP דרך כבל USB?? אפשר לעשות את זה?? זה יתן משהו בכלל אם נעשה את זה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, (אני לא בטוח האם זה קשור לפה או תמיכה טכנית.... אז אם צריך להעביר. תודה) היום העברתי כונן קשיח ממחשב אחד (WD 40GB 2MB), עליו היתה מותקנת חלונות XP למחשב Celeron 1200@1600 שרציתי להתקין לאמא שלי. על הכונן היו שתי מחיצות, אחת NTFS ואחת FAT32. ניסיתי להתעסק עם הכונן ה FDISK (שכמובן לא זיהה את מחיצת ה NTFS ולא יכול היה להתעסק איתה) ועם התוכנה של MAXTOR (שכצפוי לא רוצה להתעסק עם כונן של WD). בשלב כלשהו ה FDISK החליט שהוא לא יכול לקרוא מהכונן או משהו כזה....... חיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי לפרמט אותו. הורדתי את התכונה של WD- Data lifeguard tool. היא מזהה את הכונן, וכביכול יוצרת מחיצה ומפרמטת אותה- אבל זה לוקח 20 שניות (זמן לא סביר). לאחר מכן אני רואה את הכונן בחלונות…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
התקנתי לחבר שלי windows ובטעות התקנתי פעמים. כלומר יש לו פעמיים מערכת הפעלה של xp. מישהו יכול להגיד אם אפשר למחוק אחת מהם בלי לפרמט את כל המחשב, ואיך עושים את זה. בתודה רבה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה קרה גם בהרצה של התקנה של וינדוס (תמיד באותו מקום) וגם בהרצה של MEMTEST [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה,הבעיה שלי היא שכל משהו כמו 24 שעות המסך שלי (אם אני לא מכבה את המחשב) נכנס למצב של Power saving mode אבל לא המצב הרגיל שאם אני לא נוגע במחשב במשך כמה דקות הוא נכבה ואז שאני מזיז את העכבר הוא חוזר אלא נכנס למצב הזה ולא יוצא עד הבוקר שני מדליק אותו שוב,עד אז הוא לא נדלק,המחשב כן אבל המסך נשאר לא דלוק. עכשיו למישהו יש מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לאחרונה עולה אבל לא טוען את הwindow הוא פשוט עושה ריסטרט בלי מסך כחול שמתי לב שבהתחלה הוא עושה הרבה beep
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה מתיש אותי כל פעם מחדש הווינדוס פשוט לא מזהה את המצלמה, שאני מחבר אותה לUSB (יש לי 6 חיבורים דרך אגב ובכולם אותה דבר) הנורה שבה נדלקת ונכבת ודבר לא קורה. אני צריך לשחק שעות אם הכבל של הUSB והחיבורים שהנורה תשאר דלוקה וזה. היכן הבעיה? המצלמה עובדת, הדרייבר מותקן. :s05: תודה לעוזרים. !
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני מצטער שזו פעם שנייה שאני פותח את התרד הזה פשוט זה היה ממזמן וניסיתי כמה דברים אפשריים לפי התגובות שהיו אז ועדיין הבעיה לא ניפתרת....(עידכנתי ביוס החלפתי את המודם הפנימי במודם חיצוני) הבעיה: מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) ד"א יש לי DFI Infinity NF4 Ultra ופורמט לא פותר לי את הבעיה........
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי אינטרנט במחשב שלי ובערך באותו זמן הכרטיס טלוויזיה שלי חדל לעבוד אחרי איזשהו ריסטרט הדריברים היו מוסרים ומאז הכרטיס מסרב לעבוד איתם כשאני מסמן לו לחפש אותם הוא לא מזהה וגם כשאני מסמן לו ספציפית איזה דריביר הוא מתקין אבל לא עובד איתם יש לי את הכרטיס הזה כבר 3 שנים והוא עבד בלי שום בעייה עד עכשיו המודם מחובר דרך כרטיס רשת פנימי לא ידוע אם זה משפיע או לא ...
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם 2 מחשבים ונתב אדימקס(לידע כללי) ,אחד המחשבים לא עולה בכלל הוא מגיע למצב test memory נותן לי 2 הודעות עם כניסה לביוס (אני לא שם כרגע ואני לא זוכר את האופציות ),בזמן זה המקלדת לא מגיבה בכלל למרות שהמחשב עולה לא נשמע שום ציפצוף שמעיד על חומרה תקולה ,ניסיתי לנתק את המסך ולחבר שוב קיבלתי את הודעת ה test של המסך כך שאין בעיה במסך עצמו ,לפני כן אמרו לי שהייתה הפסקת חשמל ,השאלה היא אם הבעיה היא חומרתית או שהמערכת הפעלה לא תקינה ובנוסף מה עליי לעשות אודה מאוד לעזרכתכם
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
דוד שלי נכנס במחשב שלו לאיזה אתר ולא יודע מה הוא עשה... עכשיו יש איזה פופס אפ שעולה לו כל הזמן שהוא באינטרנט ואי אפשר לצאת ממנו רק דרך סיים משימה איך אני מעיף לו את זה... יש איזה תוכנה שמנקה מהדברים או שזה נמצא באיזה מקום ספציפי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ברשותי לוח ABIT IS7E עם 2 הרדיסקים IDE ו2 סידירומים במחוברים כולם ב IDE הוספתי HD MAXTOR 250G SATA והBIOS מזהה אותו אך כשהWINDOWS עולה אני לא רואה אותו בכוננים שלי מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז זה המצב: המחשב נתקע לי לא מזמן, שניסיתי להדליק אותו מחדש עלה החלון שאומר שהמחשב נכבה בצורה לא תקנית או משהו, וצריך לבחור בין כמה דברים, להדליק מחדש, להדליק בSAFE MODE, או במצב האחרון שנדלק טוב(נו אתם יודעים למה אני מתכוון, החלון הזה בDOS עם הספירה אחורה) בקיצור, לא משנה מה אני בוחר, המחשב פשוט נלדק מחדש כל פעם שאני בוחר שם משהו, לא משנה מה... גם הSAFE MODE לא נדלק.. עכשיו אני אם HARDDISK חלופי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי קובץ בפורמט MDF ואני לא יודע איך לפתוח אותו, אז בבקשה אם אתם יודעים תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אוקי הבעיה היא כזאת. המחשב קופא-כל פעם אחרי זמן אחר 0לפעמים שעות ולפעמים 5 דקות). כל פעם שאני עושה משהו אחר ובקיצור שום דבר שמקשר בין הקפיאות. עד עכשיו המחשב פשוט קפ ולכן גם לא נוצר שום minidup או שורה בevent אבל הפעם אחרי שהוא קפא הוא גם עשה ריסט ונוצר לי קובץ שהשורה הסופית בו הי: Probably caused by : atapi.sys ( atapi!ChannelQueryBusRelation+2f ) עכשיו השאלה מה זה? בחיפושים הצלחתי להבין שזה משהו שקשור לכונן cd. יש לציין שאף פעם לא היה שימוש בכונן כאשר הקריסה קרתה. להוריד אפשרויות... וינדוס עם sp2 מעודכן, ביצעתי סריקת וירוסים בעזרת avg מעודכן וגם סריקת דיסק קשיח שלא גילתה בעיה. צריך עזרה דחופה!!! 10x. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי המארז מקדימה שני USB ואני רוצה לחבר אותם ללוח האם שלי אבל הקונקטורים של של הUSB בנויים מקונקטור של גראונד ואחד שמחולק לשלושה עכשיו בלוח אם יש לכם USB חיבור של 6 ועוד אחד של הגראונד אז לאם אני מחבר את השלושה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
עשיתי לפני יומיים עדכון לביאוס והכול עבר בהצלחה והמחשב עובד מצוין והכול בסדר גמור חוץ מבעיה אחת... שאני מנסה להכנס בכל תוכנה כמו EVEREST או SPEEDFAN לעזור שמראה טמפ זה תוקע לגמרי את המחשב! הבעיה הזאת לא הייתה לפני עידכון הביאוס.. מישהו יודע למה זה קורה ומה ניתן לעשות? תודה.. עוד שאלה שצצה לי היא מה זאת האפשרות בביאוס TOP PERFORMANCE ? מה זה בעצם עושה למחשב והאם לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
תישמעו ...ממש מוזר יש לי נייד של קומפאק - דגם איוו + תחנת עגינה אורגינאלית עם כל היציאות האפשרויות רגע אחד ....הנייד = דרך תחנת עגינה מסודרת היה מחובר לTV שלי - וראו שם אות על המסך אפילו עוד ליפני שהפעלתי את הפנקשיין(בנייד) ביכלל - ופיתאום לא יודע מה - אני לא מצליח להראות אות כל שהוא במסך הTV ...נעלם האות - נמוג..... גם לא עם פאנקשיין בנייד כיביתי הידלקתי...ניתקתי חיברתי וכלום!!! יש לי מישהו רעיון איך לסדר את זה( כי הכניסה הספציפית בTV עובדת - בדקתי עם מצלמת וידאו)
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-