עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. צורב TEAC X8 פתאום התחיל לדפוק דיסקים ןהרבה. תוכנה WIN-ON-CD3.7 מערכת win98SE ניסיתי להתקין תוכנת צריבה אחרת המומלצת כאן Feurio_165 התוכנה המליצה על שנוי קבצי VXD לשפור הצריבה. ניסיתי תקון של שני קבצי VXD ואז נעלם לי הכונן CD השני לחלוטין- לא מופיע בסייר או במחשב שלי . בואו נתחיל מאיך מחזירים את הכונן הנעלם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by idan1111111,

אז ככה יש לי אותו מחשב כבר הרבה זמן תמיד הוא היה לי טוב לא עשה לי בעיות עד החודש האחרון שאני מעלה את המחשב הוא מצפצף לי פעם אחת ועולה לי מסך שחור אני מוציא את התקע מהחשמל ומכניס בחזרה והוא עולה לי כרגיל בדקתי את הזיכרונות חיברתי מחדש הכל מחובר מצוין לעיתים רחוקות גם המחשב נתקע לי סרקתי וירוסים הכל ועדין זה ככה עזרה בבקשה? מפרט : לוח אם : gigabayte technology מאבד : intel cure i5 750 כרטיס מסך : gefroce 570 X אני מדגיש המחשב שנה עבד לי מצוין ועדין חוץ מהתקלה הזאת תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by assaf972,

שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. Started by sdimant,

כאשר אני מפעיל קובץ וידאו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. אני לא חושב שזאת תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ועדכנתי אותו לא מזמן.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by Alduin,

בזמן האחרון היו לי כל כמה זמן איתחולים של המחשב. היום הוא הציג לי הודעה שאולי משהו נתקל בה ויוכל לעזור (למרות שהיא כללית): Hardware Malfunction. Call your hardware vendor for support. The system has halted למרות שהיום זה פעם ראשונה שהמסך הכחול הזה הופיע, האיתחולים נמשכים כבר זמן מה. המפרט שלי הוא: P4 3.0 800 מקורר ע"י CNPS 700A-ALCU P4C800 Deluxe Micron 400x2 3D prophet 9800 Pro Audigy2 Enermax EG651P-VE תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. אני משתמש במקאפי די הרבה זמן ובזמן האחרון אני לא יכול להיכנס לINTERNET applications של הפיירוול שרק שמה אני יכול לשנות ולראות איזה תוכניות יכולות לצאת לאינטרנט ועכשיו חסמתי בטעות תוכנה ואני לא יכול לשנות את זה אם מישהו קרה לו אותו דבר או שיודע מה צריך לעשות או למה זה קורה תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by ORLY9992,

לא קישורים, אלא גירסת דף הדפסה(שכוללת טבלה ) של מחיר נאמר מ- KSP ,איך מדביקים כאן לפורם, אם אין ולא רוצים להתקין וורד או אקסל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שאוכל לבדוק איתה את המחשב על עומס ונוכל לראות איך הוא מתמודד עם זה וכו'. ומה כדאי לבדוק מעבר לכך והכי חשוב תוכנות שיעזרו לי לבדוק אם החומרה טובה ויעמיסו על המחשב שניראה שהוא פועל טוב בעומס. אגב המחשב הוא מאמריקה והוא באותיות אנגליות רציתי לדעת אם לא תהיה בעיה לקנות אל מדבקות ושיפעל חלק האותיות בעברית. תודה ! אם זה לא הפורום הנכון לפרסום ההודעה אנא העבירו את ההודעה למקומה, תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  9. Started by asaftrip,

אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. שיחקתי HL2 פתאום חטפתי ריסט עלה מסך כחול וזה מה שכתוב ב-WinDbg לאחר הניתוח http://img525.imageshack.us/img525/6887/minidumpax5.jpg להחליף דרייברים ? כרגע מותקנים 93.71

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. שלום לכולם , יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל אותו ולאחר 10 שניות המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש וחוזר על הפעולה כל הזמן. *אין בוט (הנורה של הלוח אם דולקת קבוע) *אני לא רואה כלום על המסך , שחור בלבד (המסך מקבל חשמל אבל לא מקבל אות מהכרטיס). מה הבעיה ואיך אפשר לנסות לפתור אותה בעצמי ?

12. Started by tamirushb,

לפני כמה ימים התקנתי את הרשת הביתית שלי בהצלחה, רק נוצרה בעיה שמהירות ההורדה באימיול ירדה בצורה דרסטית כשאני מתחבר לאימיול אז מופיע לי הקקישור שאומר לי שיש לי "low id" ועם הדעדים לתיקון הבעיה עברתי על כל צעד וצעד והוספתי את היצתיאות שהם ביקשו - udp incoming ו tcp incoming עם הפורטים שהם ביקשו לשנות ועם כתובת האיי פי שהם רשמו. . אבל עדיין כשאני מפעיל את האי מיול הקישור הזה חוזר כאילו לא עשיתי כלום ומהירותת ההורדה לא השתנתה מה יכול להיות שלא עשיתי? מה אני צריך לעשות בקיצר??

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  13. Started by amircx,

היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  14. אורח עעדן
    Started by אורח עעדן,

שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  15. Started by oreno,

יש לי מחשב עם לוח עם P4i65G עם דיסק SATA עם Windows XP. החלפתי את הדיסק לדיסק SATA2 מסוג Segate ST3500418AS בנפח 500GB. הדיסק מזוהה ב BIOS, אולם אם אני מגדיר אותו כדיסק ראשון לעליה , אני מקבל רצף צפצופים בלתי פוסק. האם ייתכן שלוח האם לא תומך ב SATA2, למרות שהוא מזוהה ב BIOS ? איך אפשר לבדוק האם לוח האם תומך ב SATA2 ? תודה,

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  16. Started by aipe,

אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by maordor8,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. היי , הצורב שלי לא מזהה את הדיסקים הללו של 100 דקות 900 מגה, מישהו יש לו עידכון , ניסיתי באתר היצרן ובכמה מקומות נוספים אין.., הצורב הוא Yamaha 2100 , תודה, לא להפנות אותי סתם לדריברים כללים רק מי שניסה ויודע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Xenomorph,

האם ניתן לשחזר כונן לאחר שבוצע בו פורמט ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אופיר עלוש,

שלום. יש לי מחשב נייד , ולפעמים הוא פשוט קורס, הוא מקרטע המחשב ממשיך להיות דלוק אבל כשאני לוחץ על דברים הוא פשוט לא מגיב. מישהו יודע איך לסדר את זה ? אני לא יודע הרבה על המפרט אבל זה משהו כמו : I7 דור שני 12 ראם 256 ssd וכרטיס מסך עם ג'יגה אחת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. Started by just_me,

מאז אתמול בערב לא משנה מה אני עושה המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול! קישור לקבצי ה MINIDUMP שלי http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=3BADSWO9BIS2W1FAOVUQWCRHU1 בבקשה אנשים תעזרו

22. Started by mekaya,

כל פעם יש תקיעות, גם ב COD 5 וגם ב FALLOUT 3 בסרטוני פתיחה, הם לא נקטעים ונעצרים רק הסאונד כל 3 שניות נתקע לשניה ואז ממשיך כשאני רואה סרטים ב WMP זה לא קורה... חשבתי אולי המשחקים היום משתמשים גם בקודקים אז התקנתי חדשים הדרייברים אם אני לא טועה הכי עדכניים... יש אפשרות אחרת חוץ מהדרייברים ?! תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. Started by amidanr,

היי, אני מנסה להתקין כרטיס Gainward GT430 במחשב, לוח אם אסוס M2A-VM HDMI, כאשר הכרטיס הקודם הוא ATI 3850 (שעובד מצוין). אני מכניס את ה-GT לסלוט PCI-E, איפה שהיה הכרטיס הקודם, ואני רואה שבעת הדלקת המחשב המאוור שלו מתחיל לפעול (כלומר יש חשמל), אבל ווינדוס 7 לא מזהה אותו, וכשאני מריץ את תוכנת ההתקנה מה-CD אני מקבל הודעה שאין כרטיס מתאים במחשב. SPECCY גם לא מזהה את ה-GT. ניסיתי לשחק עם הגדרות של ה-BIOS, אבל לא מצאתי שום דבר שעוזר. עשיתי פלאש לגרסת ה-BIOS אחרונה ליתר בטחון, גם זה לא ממש שינה משהו... אם אני מחזיר את ה-3850 הכל עובד חלק, מ"ה מזהה אותו, אפשר להתקין דרייברים, הכל טוב ויפה. אני רוצה את ה-430 בגלל יציאת ה-HDMI - מדובר במחשב סלוני שאני רוצה לחבר ישירות לרסיבר. כל ע…

24. Started by neo27111,

שלום לכולם ככה החלפתי מעבד מרחתי משחה טרמית וסגרתי את הפלטה של הקירור מים . עכשיו שהמחשב עובד הטמפ' מראה ביו 40 ל 50 מעלות ברגע שאני מפעיל משחק הוא קופץ לכיוון 90 מעלות חשבתי אולי לא מרחתי את המשחה או סגרתי טוב את הברגים . מה יכולה להיות הבעיה אולי הקירור מים שלי לא עובד ??? בדקתי בכמה תוכנות לא יודע כמה הם נכונות .

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  25. יש לי hard drive: wd sata 8mb 120gb ושהתקנתי את הווינדוס הגדרתי כמו שצריך שזה יהיה SATA אבל בתוכנה EVEREST Home Edition (התוכנה שנותנת פרטים על המחשב) כתוב שההארד דיסק מכוון על IDE. (ראו תמונה). מה צריך לעשות כדי לשנות זאת ל SATA או שאולי זה כבר מוגדר טוב ? הוכחה :

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.