עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. סתם אתמול חשבתי מה אפשר לחבר שתי מחשבים בעלי WIN XP דרך כבל USB?? אפשר לעשות את זה?? זה יתן משהו בכלל אם נעשה את זה?? תודה

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by amittt,

יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by Ido.G,

היי, (אני לא בטוח האם זה קשור לפה או תמיכה טכנית.... אז אם צריך להעביר. תודה) היום העברתי כונן קשיח ממחשב אחד (WD 40GB 2MB), עליו היתה מותקנת חלונות XP למחשב Celeron 1200@1600 שרציתי להתקין לאמא שלי. על הכונן היו שתי מחיצות, אחת NTFS ואחת FAT32. ניסיתי להתעסק עם הכונן ה FDISK (שכמובן לא זיהה את מחיצת ה NTFS ולא יכול היה להתעסק איתה) ועם התוכנה של MAXTOR (שכצפוי לא רוצה להתעסק עם כונן של WD). בשלב כלשהו ה FDISK החליט שהוא לא יכול לקרוא מהכונן או משהו כזה....... חיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי לפרמט אותו. הורדתי את התכונה של WD- Data lifeguard tool. היא מזהה את הכונן, וכביכול יוצרת מחיצה ומפרמטת אותה- אבל זה לוקח 20 שניות (זמן לא סביר). לאחר מכן אני רואה את הכונן בחלונות…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. התקנתי לחבר שלי windows ובטעות התקנתי פעמים. כלומר יש לו פעמיים מערכת הפעלה של xp. מישהו יכול להגיד אם אפשר למחוק אחת מהם בלי לפרמט את כל המחשב, ואיך עושים את זה. בתודה רבה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. זה קרה גם בהרצה של התקנה של וינדוס (תמיד באותו מקום) וגם בהרצה של MEMTEST [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by -twelve,

אז ככה,הבעיה שלי היא שכל משהו כמו 24 שעות המסך שלי (אם אני לא מכבה את המחשב) נכנס למצב של Power saving mode אבל לא המצב הרגיל שאם אני לא נוגע במחשב במשך כמה דקות הוא נכבה ואז שאני מזיז את העכבר הוא חוזר אלא נכנס למצב הזה ולא יוצא עד הבוקר שני מדליק אותו שוב,עד אז הוא לא נדלק,המחשב כן אבל המסך נשאר לא דלוק. עכשיו למישהו יש מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום המחשב שלי לאחרונה עולה אבל לא טוען את הwindow הוא פשוט עושה ריסטרט בלי מסך כחול שמתי לב שבהתחלה הוא עושה הרבה beep

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  9. הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by mor873,

הייתה לי הפסקת חשמל ריגעית ששרפה את הספק , החלפתי ספק כח וכל עובד ולמזלי לא ניגרם נזק למחשב. הבעיה שבספק הישן היה לי כבל עם ראש מותאם לחשמל של תצוגת המסך במארז, ובספק החדש אין את הכבל הזה . האם יש דרך לאלתר משהו או שיש מתאם לכך .

11. שלום לכם. יש לי בעייה אני מנסה להתחבר למחשב רחוק ואני לא מצליח הוא מבקש ממני את הסיסמא של המחשב שלי אוו שלו אני לא יודע כבר אני רושם לו והוא רושם לי שזה לא נכון. אני משתמש ב win xp. מה אני צריך לעשות ?? בתודה מראש בר לוי!!!

12. Started by dorbe,

המחשב שלי קורס כשהוא במאמץ... לדוגמה במשחק אחרי 5 עד 45 דקות הוא קורס - מבצע ריסט בלי מסך כחול. הוא לא משאיר קובץ קריסה בתיקיית minidump. ניסיתי להריץ S&M בישביל לאתר את הבעיה אבל הוא קורס לפני שהבדיקה מושלמת. בעיה של חום זה לא יכול להיות. מפרט - http://img205.imageshack.us/img205/1433/77617493fi3.jpg המחשב נקנה מאייבורי בשנתיים של האחריות הוא בילה די הרבה במעבדות שלהם עקב בעיות שונות ומשונות.... ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך ל 7300GS והבעיה רק החמירה. לא ביצעתי OC ואף פעם לא נגעתי בביוס. איך אני יכול לבדוק בידיוק איפה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by ShayZigdon,

אני די חדש פה ואני לא יודע אם זה קשור לפה בבקשה לא לנעול תעיברו אם צריך. יש לי מחשב מאוד ישן intel pentium 4 1700 mhz geforce mx440 256 ram אני משחק משחקים שמתאימים למחשב והכול עובד כרגיל. רק שאני מתעסק בפוטושופ לפעמים לוקח לו 10 דקות לפעמים 2 דקות והוא עושה ריסרט בפתאומיות. עשיתי עם התוכנה שהביאו בנעוץ, התוכנה רושמת שבעיה היא ב : tcpip.sys נסיתי לברר מזה בGOOGLE אבל הכול באנגלית וקיוותי שמישהו יכול לעזור לי לדעת מזה ואיך פתורים את זה. ואם זה לא זה איך פותרים את בעיית הריסטים אולי זה בעיה של חומרה? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  14. נפל לי לידיים אחד כזה בעל מעד AMD צרוב עליו לדעתי סוקט A יש אני מפעיל אותו ואני רואה יש התחממות מהמעבד אך אין תגובה של אף פוקר בפנל האחורי (מקלדת עכבר USB כרטיס מסך AGP PCI) באף אחד מהם לא הצלחתי לקבל אות חיים ואני לא חושב שיש בעיה במעבד אלה בלוח חשבתי לבצע לא מחיקה בCMOS אבל גם את זה לא הצלחתי למצוא אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by warmth,

בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  17. המחשב עצמו משמיע קולות צפצופים(גם לאחרונה ניגמר המקום בהארד דיסק)..(זה קשור?)

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by tzionkr,

אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה

19. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, הכרטיס מסך שלי קורס במשחקים הנ"ל בכל פעם שהוא צריך להציג 3D כשלאחר מכן מופיע חלון של ה-VPU RECOVER שמציע לשלוח דו"ח תקלה. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ובמנוחה הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 45 מעלות. תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by i022052,

יש לי דיסק מקסטור 80GB SATA משני. העתקה מהדיסק הזה לדיסק הראשי - עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה, עוברת חלק ומהר בצורה תקינה. מגיעה למשהו כמו 24MB לשניה (דיווח של ויסטה) לעומת זטת העתקה לדיסק הזה מהדיסק הראשי, של אותו קובץ (350MB) עומדת זמן ממושך על מהירות 0. אחרי דקות ארוכות המהירות עולה ל 100KBPS במקרה הטוב ל 200. ניסיתי לבדוק את הדיסק עם התוכנה של סייגייט ושל HDTUNE והם מדווחים שהכל תקין. את HDMM לא יצא לי להריץ. הדיסק עדיין באחריות, אבל אני רוצה מידע מדוייק שאכן מדובר בדיסק תקול. האם נראה לכם שהתופעה לעיל היא אכן אומרת בודאות שמדוסר בדיסק תקול? תודה מראש

21. Started by matankashi,

קודם כל על נתוני המחשב מעבד דואל קור כרטיס גרפי ג'י פורס 7200GT ג'יגה זיכרון עכשיו לבעיה..! אני משחק במשחקים שהם ברמה בינונית ופתאום המשחק נתקע והמחשב מאתחל את עצמו, נתנו לי יעוץ איך שהוא לא יאתחל עצמו..אבל אז המחשב סתם נתקע. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא מגיעה ל54 מעלות אני יודה אם מיש'ו יוכל לפתור את הבעיה שבת שלום

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by smalery,

שלום כולם, ברשותי מחשב סטנדרטי P4 מערכת הפעלה XP. כל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD, NERO חושב חושב חושב, מגיע ל-17 נתקע, ומודיע על כמה unknown phase. החלפתי צורב ומתקבלת אותה שגיאה. דיסקים של מוזיקה הצורב צורב טוב. שני הצורבים דפוקים? הלוח אם? המערכת הפעלה? תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by yariv12,

קרה לי עכשיו מקרה שפתאום אני שומע רק בצד שמאל. לא יודע מה קרה שאני מנסה לשמוע שירים וקונטר שומע רק בצד שמאל,ושמתי מוזיקה היו ניצוצות ששמועו לכמה שניות בצד ימין גפ ביחד אבל חוץ מזה רק צד שמאל. מה הבעיה? [תודה לעוזרים]

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by itzik_tab,

שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)

25. הי, בדקתי בHD TUNE PRO: ST31000333AS גודל טרה אחד עובד מהר ( בסביבות 120 מגה ביט לשניה) אך לעומתו WDC WD5000YS 01MPB1 גודל 500 גיגה עובד בקצב משתנה. אתמול עבד בקצב של 4! מגה. היום בבדיקה חוזרת ממוצע 35. צירפתי תמונות. המעבד הוא Q6600עם שני גיגה זכרון לוח Board: ASUSTeK Computer INC. P5KC Rev 1.xx ולאורך כל הזמן האחרון הCPU במחשב לא עולה מעל 10%. אפילו בפעולות שאמורות לאמץ אותו כמו עריכה או פתיחת קבצים דחוסים. למשהו יש רעיון? תודה מראש, חגי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.