עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, לפני הכל יש לי לווידוס 10 במחשב. יש לי בעיה עם הטאצפד בנייד, כאשר אני לוחץ על המקש(אם אפשר לקרוא לזה מקש) הימיני הוא מזהה כאילו אני לוחץ על הצד הימיני והשמאלי ביחד. כלומר נגיד כשאני לוחץ מקש ימיני על הסמל של וידוס כדי לפתוח תפריט, הוא פותח לי את התפריט ובנוסף פותח לי את הווידוס (כאילו אני לוחץ על הצד השמאלי)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. כמו שציינתי רכשתי מחשב חדש ממש לפני חודשיים והתחלתי לזהות תסמינים שכרגע הם קורים לעיתים רחוקות השאלה שלי האם זה מעיד על משהו: 1)בעת הפעלת המחשב לפעמים אין תצוגה במסך כלל. כתוצאה מכך אני מוציא ומחבר מחדש את הכבל hdmi שמחובר למסך מהצד של המסך בלבד ורק אז התצוגה חוזרת,יש לציין שהמסך והמחשב מחוברים בצורת hdmi to hdmi. מצב שני: 2)בעת הפעלת המחשב ועליית הוינדוס המודם פועל הכל תקין יש אינטרנט,הכבל רשת מחובר ישירות למחשב הכל תקין. לפעמים לאחר שכבר הוינדוס עולה והכל תקין האינטרנט לא מזוהה,ואז כתוצאה מכך אני פשוט מנתק את כבל הרשת מהמחשב(בלי איפוס המודם)מחבר שנית ואז יש לי אינטרנט. אלה צרות של עשירים?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by מרכוס54,

האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו אני לא מצליח להתקין virtualbox מוינדוס 8 ומעלה זה ההודעת שגיאה שאני מקבל יש לי זכרון של 4 גיגה במחשב נסתי להתקין את התוסף שמוצא באתר של virtualbox אני לא יודע האם זה אכן התקין את התוסף

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי מחשב גיימינג בן חצי שנה פלוס מינוס המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GH asus z170a nVidia GeForce GTX 960 16 ram קירור מים למעבד של cooler master seidon 120v plus מארז antec 1900 win 10 pro עכשיו בזמן סריקת ווירוסים מלאה ב windows defender המעבד מגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה בתוכנה speedfan . מצורפת תמונה. במצב של סריקה מהירה המחשב לא עובר את ה 60 מעלות. בזמן משחקים המעלות והכל בסדר ובכללי אני תמיד בודק ובמאמץ של משחק הכרטיס מגיע ל 51 - 60 מעלות והמעבד 32 מעלות ככה. רק בזמן סריקת ווירוסים הוא מגיע למעלות האלה שזה קצת מוזר לי.. הגיוני או שיש פה …

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  5. Started by VENUM,

מה קורה? יש לי בעיה בכרטיס מסך והקטע הוא שיכולות להיות 2 סיבות: 1) עדכנתי דרייבר דרך תוכנת DRIVER BOOSTER. 2ׂ) הייתה אצלי הפסקת חשמל מספר פעמים ואני חושש שהכרטיס מסך ניזוק. בדקתי את הכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד והמאוורר המובנה שלו עובד, זה אומר שהכרטיס עדיין בסדר? - כשאני בודק במנהלי התקנים תחת קטגוריית מתאמי תצוגה לא כתוב השם של הכרטיס מסך שלי. - כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של NVIDIA (אחרי שהורדתי את הדרייבר המתאים בעזרת המזהה האוטומטי שלהם באתר) ההתקנה נפסקת באמצע ואני מקבל הודעה שההתקנה לא זיהתה את הכרטיס. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. אורח ben
    Started by אורח ben,

אוקיי אז ככה קיבלתי סוף סוף את ה GTX 1080 STRIX שלי אבל אני לא מצליח להתקין שום תוכנה של אסוס גם מהדיסק שקיבלתי וגם מהאתר שלהם כל פעם שאני מנסה להתקין את ה GPUTweak זה מתחיל להתקין ואז נתקע ורושם error 1682 failed to complete installation אני לא מצליח למצוא פתרון בבקשה שמישהו יגאל אותי מהסבל הזה חחח

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. הפעם המסך הכחול האחרון שהופיע במחשב שלי אימי הוא זה: ================================================== Dump File : 071416-14539-01.dmp Crash Time : 14/07/2016 15:44:22 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x8374940f Parameter 3 : 0xb3483ac0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+30c40f File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.23418 (win7sp1_ldr.160408-2045) Process…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מזורה , רזולוצית הכיתוב במחשב מאוד ירודה , לדוגמא אם אני פותח קובץ התקנה (כל תוכנה ) אז רואים בצורה מאוד נמוכה את הכיתוב , לא חד בכלל או אם אני נכנס לאיזה משחק , אז הכתוביות יכולות להיות גם ברזולוציה ירודה. אם אני פותח תוכנות נגיד אייטונס או כל תוכנה אחרת גם הכיתוב שלה ברזולוציה ירודה ולא חד ..כאילו אני על 800*600 כמובן שכל המחשב עובד ברזולוציה הכי גבוה וכל העדכונים של הכרטיס מסך מותקנים. אני משתמש במחשב נייד חדש Y700 של לנובו . תודה רבה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  10. עבוד נייד עם מעבד Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz ו 4 גיגה RAM האם ווינדוס 10 יתן ביצועים טובים יותר?(כמובן באופן יחסי למחשב) מצד אחד לא- כי מערכת הפעלה חדשה יותר תדרוש יותר משאבים מהמחשב, מצד שני אולי כן- אולי כך תיכננו אותה שתיהיה יותר קלה אשמח לתשובה והסבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Liadlevi,

במחשב נייד יש אופציה לשדרג כל מיני רכיבים(הוצאת כונן דיסקים או חלל ריק בתוך המחשב. השאלה שלי היא איך עושים את זה?(לאיפה מחברים,איך פותחים,איזה חלקים מתאימים?) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. Started by dekom,

האם כבל רשת יכול להיות פגום בצורה כזאת שהוא משפיע על המהירות של האינטרנט? אני לא מדבר על התנתקויות או איבוד קישור. האינטרנט פועל כל הזמן אבל הכבל לא מממש את מלוא הפוטנציאל האפשרי של מהירות האינטרנט. אפשרי כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  13. המקלט קיבל מכה והתפרק (הפלסטיק), הצ'יפ עצמו מעט עקום גם. כשאני מנסה לחבר למחשב קופצת הודעה בסגנון של "ההתקן פגום", ומן הסתם הסט לא עובד. הייתי הולך וקונה סט חדש בלי לשבור את הראש אבל זה סט ארגונומי של מייקרופוסט שנקנה לפני חודשיים בערך ועלה לי 400 שקל... חבל לי לזרוק לפח. במיקרוסופט ישראל אמרו שאין להם חלקי חילוף ואין מה לעשות. "Sculpt Ergonomic Desktop " באינטרנט לא המצלחתי למצוא רסיבר גנרי כלשהו (כמו שיש ללוגיטק). יש דרך לפתור את הבעיה? או שהלך 400 שקל? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Liadlevi,

סתם מתוך סקרנות פתחתי את המחשב של הבית,רציתי לראות איזה רכיבים יש בפנים. לא ניתקתי כלום חוץ מזה שהוצאתי את הראם והחזרתי. אני מחזיר את המכסה ומדליק,והמסך פשוט לא עולה... הכל בפנים מסתובב והכרטיס מסך מחובר. מה לעשות???

15. Started by eladrs1,

שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Ido.G,

שלום, לחבר (שהרכבתי לו את המחשב לפני כשנתיים) ישנו המפרט הבא: Core i7-4790K 16GB RAM GeForce GTX 780 Win 8.1 לוח - לא העביר לי את הדגם, אשאל מחר ספק - כנ"ל, אך משהו איכותי וחזק לאחרונה התגברו מקרים בהם המחשב זורק מסך כחול או מרסט. זה קורה כמעט תמיד בתוך משחק - הוא לא משתמש במחשב לצרכים אחרים כמעט בכלל. הייתה תופעה של טמפ' גבוהות יחסית. התקנו מאווררים להוצאת אוויר החוצה (בתקרה של המארז) ובנוסף בוצע איפוס של הביוס. הטמפ' ירדו וכעת, להבנתי, הן תקינות. עם זאת חוסר היציבות ממשיך. הרצתי איתו Prime95 למשך כרבע שעה והיה תקין. אני מודע לכך שבדיקה "מלאה" דורשת זמן רב יותר, אך לפעמים המחשב מרסט ממשחק גם אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by itdr10,

היי! הלפטופ שלי ברשותי כבר כמעט ארבע שנים, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיית התחממות לא נעימה. לפני חצי שנה בערך (אולי קצת יותר) החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת, ולקחתי אותו לתיקון בחברת "מפעיל" (היבואן המורשה של טושיבה), שם הוחלפה לו סוללה, תוקן התקן USB אחד, המאוורר תוקן, הוא עבר נקיון ועוד כמה דברים קטנים. בהמשך, הרחבתי לו גם את זיכרון הראם מ-6 ג'יגה ל-8. הוא באמת הרגיש קצת יותר טוב אחרי כל התיקון, אבל הוא עדיין מתחמם לדעתי כמו לפני התיקון. לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה באופן פתאומי בלי סיבה ברורה. זה קרה מספר פעמים, ובכולם זה קרה בזמן שימוש במשחק מחשב (באמצע המשחק וללא קשר למה שקורה בו). לא מדובר במשחקים מרשימים במיוחד מבחינה גרפית. אני מצליח להיזכר בשלושה מש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. היי יש לי מקרים לפעמים שאני רואה שהמסך לא נדלק לאחר שהמחשב בשומר מסך, הכוונה שהמחשב דלוק מהבוקר ואני עובד איתו רגיל ,אבל כשאני עוזב את המחשב לפעמים לזמן מה ושומר המסך נכנס לפעולה לאחר 2 דקות כמו שכיוונתי והגדרתי שלא יראו כלום על המסך (בלי שום אנימציה , פשוט מסך שחור) אני מנסה להפעיל אותו דרך העכבר או המקלדת ופשוט אין תגובה ביכלל ואני רואה שהמחשב דלוק ושומע אותו עובד , גם הגדרתי את המחשב שלא יכנס למצב שינה ביכלל ,אלה רק כיבויי הרדיסיקים לאחר 10 דקות, מה עושים במקרה כזה מוזר? להפעיל את המחשב אני יכול רק אם אני לוחץ על כפתור ריסטט . רוני

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. היי, ברשותי מסך חדש (4 חודשים) של אסוס. כבר ארבע פעמים שהמחשב באמצע שימוש עובר למסך שחור לבן מרצד ומשמיע רעשים צורמים, רק כאשר אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה זה פוסק. האם ידוע ממה זה נובע? תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by motie,

היי, יש לי כרטיס רשת יחסית חדש במחשב הנייח שלי של חברת קוואלקום מדגם AR9287 העניין הוא כזה: במנהל ההתקנים - כרטיס הרשת מופיע שהוא עובד בצורה תקינה מצד אחד, מצד שני, הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית בבית... יש לי בנוסף, מעין כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB, שרק כאשר אני מחבר אותו, הוא מזהה את הרשת בבית, ואז אני מצליח לגלוש באינטרנט. בהתחלה חשבתי שמדובר בעניין של המרחק מהראוטר, אבל זה לא זה. פשוט המחשב לא מזהה רשתות אלחוטיות. מישה ויכול להסביר לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by hoolachapachula,

היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. עשיתי RAID 0 דרך ההגדרות של הווינדוס עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי השאלה היא כזאת אם אני מפרמט את המחשב המערך של הרייד ישאר? יש לציין שאני מפרמט רק כונן אחר שעליו מותקן הווינדוס שהוא לא קשוור למערך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Lead0r,

יש לי לפטופ אסוס x556uj עם כרטיס מסך Geforce 920m שחובר לטלוויזיה ע"י כבל HDMI כמה פעמים, כאשר המחשב מנותק מהכבל HDMI הדסקטופ עולה אבל שהוא נכנס לשינה המסך הראשי לא עולה ( דהיינו המסך של הלפטופ ) אפילו אחרי שהגדרתי לו במאפייני תצוגה לצג 1 בלבד (!) כאשר הוא נכנס למצב שינה ( Standby ) הוא לא נדלק אחרי לחיצה על Power. רק מתי שאני מחבר כבל HDMI הצג "מתעורר", יש לציין שמתי שאני לוחץ על Power המחשב מרעיש כאילו הוא נכנס לפעולה אבל הצג עצמו לא עולה ( Lockscreen ), הצצתי קצת במאפייני גרפיקה ולא מצאתי איזו הגדרה ספציפית למצב שינה חוץ מאשר להגדיר שלא ייכנס למצב שינה אף פעם, ניסיתי לשחזר הגדרות לדפולט אבל עדיין הבעיה קיימת. אשמח לתשובה איך לסדר את הבעיה - תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים