עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moshoniko,

שלום, תקלה במסך PW191 LCD ASUS - המסך מאוד חשוך - רואים משהו אבל כהה מאוד - מה הגורמים לתקלה מסוג כזה? האם ניתן לקחת יחידת מתח גבוה (היחידה מתחת מכסה המתכת) של מסך פיליפס ולנסות להחליף? היחידה סטנדרטית או שונה לפי כל יצרן? כיצד ניתן לבדוק עם מד מתח האם היחידה הזו תקינה? ספק הכח חדש. בברכה, משה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by galai198777,

רציתי לדעת עם מסך טלוויזיה שמחובר למחשב תומך במשחקים ? אם זה לא הפורום הנכון תגידו לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by NIVTAL,

שלום, יש לי מסך טלוויזיה מסוג 32LF15R ואני מחבר אותו למחשב דרך HDMI עכשיו כנראה הוא לא מזהה אותו שאני מנסה לעלות דרך מצב רגיל לא SAFE MODE הוא עולה עם הביוס אבל לא אומר ש"אין אות" בחלק שהווינדוס עולה (7 Professional), שאני עושה screen resoulotion הוא מראה לי ככה, שפעם היה רשום LG MONITOR או משהו כזה: ] עכשיו אני לוחץ על advanced settings וזה מה שיוצא לי: Uפעם הכל עבד ודפק והיה טוב מאוד ועכשיו זה לא עולה. בתודה מראש, ניב טל.

• 10 תגובות
    • 7.1k צפיות
  4. שלום היום בערב המסך יצא מפקוס גיאילו הרל מטושטש אבל עדין אפשר לקרא אז גיליתי שאם אני סוגר ופותח את המסך הוא חוזר להיות רגיל עכשיו איפו הבעיה יכולה להיות בשפורפרת המסך או ברכיבים אלקטרונים כי בשפורפת נגמרה לי העכשיו אהה הדגם של המסך זה sony e400 מישהוא היתה תופעה כזאת

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. טוב... אז החתול העיף את המחשב לרצפה, ומאז בהדלקה רואים רק ירוק מרצד למשך כמה שניות, ואז המסך נכבה. יש לציין שבחיבור למסך חיצוני הכל תקין. פתחתי את המחשב ולחצתי קצת על החישוב ללוח האם - לא שינה כלום. שאלתי - האם כדאי לי להזמין מסך חדש ולהחליף, או שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם / באלקטרוניקה של החיבור ואז סתם אבזבז כסף על מסך ולא שם הבעיה. יש רמזים? תודה טל

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אמרה כאשר אני מנסה לצפות בסרטים און ליין כמו יוטיוב פטלוקר וכדומה המסך הופך להיות ירוק לפעמים עוד לפני שהסרט מתחיל לנגן ולפעמים תוך כדי, אם אני עושה ריסטרט או מנסה לסגור את הדפדפן ולהתחיל מחדש זה עוזר אבל זה תמיד חוזר, קראתי שאפשר לבטל את הHARDWARE ACCELERATION בהגדרות של הפלאש וזה פחות או יותר עוזר אבל זה עדיין לא פתרון, האם מישהו נתקל בנושא? יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? windows 7 IE8 AMD Radeon HD 6700 Series (מעודכן)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by נמי,

מידי רבע או חצי שעה קופץ לי מסך ירוק מעל כל החלונות הפתוחים עם הרבה כיתוב באנגלית והכותרת שלו הוא BRONTOK.A. כשאני גולשת באינטרנט החלון הזה תופס את המקום של האתר שפתוח וזהו! אי אפשר לחזור רק לסגור ולפתוח הכל מחדש. זה מתסכל, תוכנת אנטי וירוס טובה לא גילתה וירוס חדש. מה זה יכול להיות? הדף הקופץ על רקע ירוק: BRONTOK.A -- Hentikan kebobrokan di negeri ini -- 1. Penjarakan Koruptor, Penyelundup, Tukang Suap, & Bandar NARKOBA ( Send to "NUSAKAMBANGAN") 2. Stop Free Sex, Aborsi, & Prostitusi ( Go To HELL ) 3. Stop pencemaran lingkungan, pembakaran hutan & perburuan liar. 4. SAY NO TO DRUGS !!! -- KIAMAT SUDAH DEKAT -- Terinspirasi oleh: Elang Brontok (Spizaetus Cir…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DJO,

יש לי מסך ישן שלא מראה צבע אדום, 2 פינים של הכבל שמוביל את הכרטיס מסך שבורים, אני חושב שזאת הבעיה, יש מצב להחליף את הכבל הזה? בבקשה רק עם מישהו יודע, לא תשובות כמו תקנה מסך חדש, לא שווה להשקיע בגרוטאה כזאת וכאלה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. פירמטתי את הפנטיום 3 שלי אחרי שהיה עליו ווינדוס 98 ועבד חלק (בעבר גם עבד XP חלק ולכן החלטתי להתקין XP כי יש לי 320 אסדירם גם) הקיצר אחרי שזה טוען בהתחלה אחרי הביוס את ה XP המסך נכבה (הישן) ואני שומע את הסאונד והקליקים..משהו מוזר מאוד, ב SAFE MOD זה עובד לקחתי מסך אחר שאני משתמש בו וזה העלה בלי שום בעיה מזה יכול להיות? אפילו שזה מסך ישן (1996). איך הוא לא מעלה? הוא כולה אמור להציג דברים, זה לא אמור להעמיס עליו

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by PizzaDT,

שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zoom182,

הקדמה: המאוורר של הספק כוח התחיל להרעיש אז פתחתי אותו וניקיתי + שימון. בנוסף המחשב אינו מחובר ישירות לחשמל אלא לאל פסק. מאז אותו ניקוי מדי פעם יש כיבוי והדלקה של המסך (מיד לאחר שהוא נכבה הוא נדלק) מלווה בצליל חיבור שקע (כמו שמחברים אביזר כלשהו) עברתי על החיבורים והכל תקין... נראה לכם שדפקתי משהו? : \

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by Iftahbz,

שלום יש לי מסך פיליפס 200W בן כ 5 שנים. בימים האחרונים הוא מכבה את עצמו פתאום (תצוגה ורמקולים מובנים). אם אני לוחץ על מתג ההפעלה הוא נדלק. האם יש משהו שאפשר לעשות ? כדאי בכלל לנסות לתקן ? האם זה ערוב ימיו ? תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by wooper,

שלום יש לי מסך ישן של mag מאוד כהה ,שמתי לב שהכבל בין המחשב למסך לא מחובר טוב. שיחקתי עם הכבל והמסך התבהר אבל בכל זאת הכבל לא טוב,ואיך שאני רואה אי אפשר להסיר אותו מהמסך הכבל פשוט לא מחובר עד הסוף למחשב האם יש דרך לשלוף אותו מהמסך? יכול להיות שהבעיה קשורה לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by galaloss,

ערב טוב . יש לי מסך כחוול הודעת השגיאה היא . STOP: 0x0000008E 0X0000005 0X8055DE82 0XBAF40904 0X0000000 מערכת הפעלה XP PRO לא הותקנה שום חומרה במחשב תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by naoriko,

יש לחבר שלי בעיה שהוא מפעיל את המחשב הווינדוס מתחיל לעלות זה מראה את הרקע ואת העכבר..........ואז פתאום מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e (0xc0000005,0x80625479,0xf4d3a84e,0,00000000 בבקשה תעזרו לייייייי

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by MK007,

זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by MK007,

יש לי 2 מחשבים שהם ברשת כשאני מעביר קבצים מהמחשב הראשון לשני ברשת(לא אלחוטית) מערכת ההפעלה קורסת ומופיע לי מסך כחול מה הסיבה לכך?

19. Started by jfkk,

ערב טוב ומבורך מקווה שזה הפורום יש לי בעיה מופיע לי מסך כחול .. 0x0000007a 0xc03dd560 0xf7558cf8 0x080ce860 ntfs sys מערכת הפעלה xp pro sp2 hdd -naxtor לא בוצע שום שינוי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה יש לי מספר רב של פעמים מסכים כחולים ו גיליתי מה הבעייה הבנתם? יש בעייה בהתקן usb, החיבור היחיד שמחובר למחשב ב usb הוא מודם האינטרנט? האם מודמים בעלי חיבור usb עושים בעיות כאלו? מישהו נתקל בבעיות כאלו? הדגם של המודם שלי הוא: b-focus usb 160. יש עידכון שפותר בעייה זו? או יש עידכון קושחה? דרך אגב ראיתי ב "הוצאת חומרה בטוחה": (תמונה מצורפת) האם גם ההארד דיסק והצורב נחשבים כהתקן usb? דרך אגב, העלתי את כול קבצי ה dump למי שרוצה לקרוא: http://rapidshare.com/files/71452732/Minidump.rar.html

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by yotamavi,

בדקתי עם התוכנה "Debugging Tools for Windows" וזה מה שייצא: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז ניסיתי להחליף דרייבר להכי חדש (93.81 )ועדיין יש את הבעיה..מה עוד אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by ido135,

הבעיה התחילה לפני כמה שבועות אבל הפסיקה זמנית והיום זה חזר שוב בבעיה צוין BAD POOL HEADER מבדיקה שנעשתה כל הדיסקים הקשיחים והSSD במצב תקין אני חושב שזה בגלל שעשיתי עדכון קושחה לSSD יש לי SAMSUNG EVO 840 והיה עדכון קושחה אבל שולל גם אפשרות כזאת שזה בגלל זה או שהSSD מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה כי הEVO 840 יש בו בעיות היו כ4000 ערכי ריג'סטרי פגומים שעשיתי להם תיקון בפעם שעברה שזה קרה עם התוכנה Ccleaner בפעם שעברה שהמסך כחול הופיע הייתה ב7.11.15 הפעם זה אותו קובץ שקרס מפעם שעברה אותה שגיאה. המחשב נתקע בזמן גלישה באינטרנט ואז הופיע מסך כחול בפעם שעברה עשיתי בדיקה לזכרונות לבדוק את תקינותם והם תקינים המחשב אצלי מחר שנה ובאותו יום שרכשתי אותו התקנתי עליו Windows 7 Ultimate 64…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by jfkk,

שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה

24. Started by dj_horse,

היי לכולם, טוב אני מניח שזה לא משהו זר להרבה אנשים שהמחשב נתקע, פתאום מופיע המסך הכחול, ואז המחשב קורס ועולה מחדש. במקרה של WINDOWS 10 מה שקרה זה אחרי הקריסה, עלה לי מסך של BOOT שהופיעו מונחים של IPV 6 ו IPV 4 משהו בסגנון, וליד זה נדמה לי שהיו כתובות מאק. ניסיתי ללחוץ על כל אחד מהם אבל זה לא עזר. המחשב לא הצליח לעלות בכלל. הייתי צריך לכבות את המחשב ידנית דרך הכפתור, ואחרי מספר שניות להדליק אותו מחדש, והוא עלה. העניין זה, אם יש סיבה לדאגה. פעם ראשונה שזה קורה, ואחרי שהמחשב עלה מחדש, נכנסתי לפונקציה של DIAGNOSTIC MEMORY שיש ל WINDOWS 10. לא קיבלתי LOG שמראה את התוצאות, ושניסיתי להיכנס בהגדרות ל "הגדרות …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Morphine,

זו הבעיה שיש לי http://support.microsoft.co.il/blue-screen-errors/ קראתי את המדריך אך הייתי רוצה לשמוע מה יש למומחי הפורום לומר בעניין. מה עליי לעשות?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים