עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT? * 2 זה בעיה שאי אפשר לפתור אני לא צוחק... בקשר לסלוטים סטיק אחד נמצא בסלוט #1 והשני ב 3# למרות שניסיתי לשנות אותם גם לא עזר. אה עוד משהו , אם אני מוציא סטיק אחד ..(של 512MB כמובן) אז זה מיסתדר.(בימקום 167MHZ , זה הופך להיות תקין (200MHZ)) תודה מראש. לפני OC : אחרי OC : הזיכרון פשוט מיסתדר אם אני מוציא סטיק אחד של 512 :\ (ב512MB זיכרון האחרי OC עובד על 220 מגה הרץ) ולפני OC עובד על 200. תודה רבה למי שיצליח לפתור את זה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. יש לי מצב שבו שני דיסקים מחוברים במחשב אחד. אני מעוניין להיכנס לחלונות בדיסק 1 שהוא בחיבור SATA ושתהיה גישה באקספלורר לדיסק השני שהוא EIDE. הבעיה היא שחלונות מותקן במחיצה D בדיסק הראשון ובאתחול המחשב המחיצה הראשונה של הדיסק השני מקבלת את האות D וכך לא ניתן להיכנס לחלונות. האם ניתן להגדיר איכשהו שהמחיצה הראשונה של הדיסק השני תקבל אות אחרת עם אתחול המחשב? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. התקנתי לא מזמן התקנה חדשה של XP על מחשב שהיה עד עכשיו עם 98 והראה הרבה מסכים כחולים. התעורר אצלי חשד שאולי הבעיה היא בזיכרון, אולי זיכרון דפוק או משהו כזה, רציתי לדעת על תוכנות לבדיקת הזיכרון, או על סיבות אחרות לבעייה זו. (מכיוון שזו התקנה חדשה, מן הסתם זו תקלת חומרה). מדובר בפנטיום 3 733 עם שני סלוטים של 128 SDRAM 133 במידה וזה לא בעיה בזיכרון, מה עוד זה יכול להיות? (יכול להיות כרטיס מסך? מעבד? איך בודקים את זה?)

4. Started by RmkShahar,

שלום לכולם ! יש לי בעיה כבר כמה זמן, כל פעם שהבעיה חוזרת אני חושב שתקנתי אותה, אבל, לא, לא תקנתי. המחשב נדלק עובר את הלוגו, ---> Verifying DMI Pool Data. . . . . ואז.. המחשב נדלק מחדש. מה שניסיתי לעשות כדי לפתור: א) (בעבר) פירמטתי זה עבר לאיזה תקופה, וחזר. ב) ניסיתי לסדד את החוטים לבדוק שהם מחוברים מספיק טוב (להארד דיסק וללוח אם) ג) קניתי הארד דיסק חדש (בנוסף לישן והתקנתי עליו את הווינדוס) ד) ניסיתי לאפס את הביוס (הוצאתי והחזרתי את סוללת הביוס) ה) ניסיתי לטעון דיסק של ווינדוס, והמחשב קורס עוד לפני השלב הזה. ו) אני פונה אליכם. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש, שחר :-)

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by ronox,

שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום ואני מקווה להנות פה לפני כמה ימים החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש לא משהו מטורף אבל חמוד+ CPU : Pentuim d3.4 Dual Core Motherboard : Dual DDR2 Memory : 1024 DDR2 harddrives : Sata III 160 giga 7200 rpm 8mb video card : Geforce PCX7600 GS 8MB case : impress frontier ca105 כל זה בתכלס עלה לי 3200 שקל! שזה מחיר לדעתי נחמד מאוד על המחשב הזה! לפי תגובות שקראתי רובכם לא אוהבים איטנל אז רציתי בכללי שתגידו לי מה אתם חושבים על המחשב הזה בלי לבאס יותר מדי וסתם שאלה מישהו יודע איך להשתיק תמאוורים המעצבנים האלה חחח? הם רצים על 4500 RPM שזה מז**ן תשכל רצח!!! תודה רבה לעוזרים וגם על התגובות בהמשך

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by _Daniel_,

שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. קניתי שני סטיקים 512 מגה כל אחד של קינגסטון, כאלה http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR400X72C3A_512-DT&cat=RAM יש לי במחשב סטיק ישן 256 מגה, PC2100 הקטע המוזר הוא שה256 לבד עובד, סטיק יחיד (לא משנה איזה) של 512 עובד גם כן אבל ברגע שאני מתחיל לשלב.. נגיד שני סטיקים של 512 או 512 + 256 המחשב פשוט לא מגיב בדקתי על שני לוחות אם שונים, בשניהם אותו סיפור אני יודע שהסלוטים תקינים, הזכרונות גם כן תקינים.. החדשים והישנים בשניהם הצ'יפים משני צדי הזכרון אשמח לקצת עזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by arefrosa2,

לא מזמן בזמן שהשתמשתי במיקרופון שמעתי מין רעש . לאחר הרעש המיקרופון כבר לא עבד... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אך ללא הצלחה. אני מעוניין לשפעל מיקרופון במחשב שלי בעלות כמה שיותר נמוכה . איך אפשר לעשות זאת? מפרט המחשב שלי: לוח אם GB850 INTEL כרטיס קול PINNACLE (אני לא רוצה להחליף). בנוסף אין לי יותר כניסות PCI פנויות על לוח האם(אוכל לפנות אחת אם לא תהיה ברירה).

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. כפי שציינתי בכותרת הנושא , הבעיה חוזרת על עצמה, ריסטים פתאומיים, ( במידה וסומן automatic restart ) או לא - אז מסכים כחולים. השגיאה שמתקבלת בקובץ ה- MiniDump : Probably caused by : NDIS.sys ( NDIS+6b85 ) להלן הקובץ המלא : http://www.money-time.co.il/mongol/Mini082706-02.dmp * לא רק שבעית הריסטים חוזרת על עצמה - השגיאה עצמה חוזרת בדיוק. מקווה שיש פיתרון לבעיה, תודה לעוזרים.

10. Started by kashi,

קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם! עכשיו לבעיה שלי... בשבוע האחרון באמצע שאני צופה בקטע וידאו, גולש באינטרנט או מבצע כל דבר אחר במחשב, המחשב מתחיל להיות תקוע ואי אפשר ללחוץ על שום דבר, ושמתי לב כאשר אני לוחץ CTRL+ALT_DELETE שהקובץ drwtsn32.exe לוקח כמעט את כל המשאבים של המחשב, אחרי דקה שתיים זה נעלם ואפשר להמשיך להשתמש במחשב... עשיתי כמו שצריך וראיתי פה בפורם שזה איזה קובץ שפועל כאשר יש שגיאה במחשב והקובץ drwtsn32.txt מראה שהתוכנה שעושה את ההפרעות זה דווקא האנטיוירוס שלי (NOD32): ירעה חריגת יישום: ??יישום: ?C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (pid=3552) ??מתי: ?22/09/2006 @ 22:12:57.312 ??מספר חריגה: ?c0000005 (??הפרת זכויות גישה) ??*----> מידע מערכת <----* …

11. Started by ciauai,

אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by nuctornal wisdom,

פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by almog14,

שלום רב ברשותי מערכת ותיקה עם מעבד quad core, ו-4gb ddr3 ועוד כהנה וכהנה. עד לאחרונה היא תפקדה בלי בעיות לאחרונה, כאשר אני מעלה WIN7 אחרי דקה או שתיים המערכת קורסת, לפעמים לתוך עצמה - כלומר המחשב לא מגיב לשום מקש וכפתור מלבד reset ולפעמים היא מאתחלת מחדש אבל כאשר אני מעלה WIN-XP64 עם תוכנות כבדות ביותר המערכת רצה כרגיל. ניסיתי לפרמט, להחליף הארדיסק, לשנות את סוג הWIN7 מ'פרו' ל'הום-בייסיק' (ההתקנה פשוט נתקעה באמצע) וכלום לא עזר אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by omershimran,

שלום. לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש. מאז יש לי שתי בעיות שלא נפתרות - 1. שומר המסך שלי לא עובד והמסך לא נכנס למצב חיסכון באנרגיה. מדובר בעכבר HP אלחוטי שמחובר בעזרת USB למחשב, וזה אותו עכבר שהשתמשתי בו לפני הפירמוט והכל עבד טוב. ניסיתי גם להוריד מהאתר של מיקרוסופט את ה "HID משהו משהו" שאמור לפתור את זה וזה לא עוזר. כרגע כאשר אני לא משתמש אני פשוט מכבה את המסך. 2. יכול להיות שקשור לבעיה הקודמת אבל לא בטוח - לאחר זמן מסויים שהמחשב פועל ואני לא משתמש בו, פתאום המחשב לא מגיב לעכבר. אני יכול להזיז את הסמן ולעשות קליק ימני אבל הקליק השמאלי לא מגיב לשום פעולה ואי אפשר לגשת לשום דבר כגון אינטרנט, קישורים אחרים על שולחן העבודה או אפילו תפריט ההתחל. במצב זה מה שאנ…

15. Started by Pancakes,

לפני בערך שבועיים המחשב שלי התחיל עם הבעיה הזאת שהוא נדלק (יש אור ושומעים מאווררים) אבל המסך שחור והLED שלו מהבהב. בדרך כלל השתמשתי בטריק של לנתק את הכבל של החשמל,להחזיק את הכפתור הפעלה לכמה שניות,ולחבר מחדש,זה תיקן את הבעיה. עכשיו אני לא מצליח להפעיל את המחשב לא משנה כמה פעמים אני עושה את זה,ניסיתי לחבר כמה רכיבים מחדש (כרטיס המסך והזיכרון) ואפילו לנתק את הHDD הספייר ואת כונן הדיסקים לגמרי.כלום לא עוזר. המחשב גם נכבה אחרי לחיצה אחת על כפתור ההדלקה (בדרך כלל לוקח כ-5 שניות) מפרט: Asrock H61M-HVS Radeon 6850 XFX 450W PSU 4 GB kingston RAM Core i5-2400 עזרה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. שלום, לאחרונה רציתי לחבר את מסך הטלויזיה שלי אל המחשב בנוסף למסך המחשב. העניין הוא בכרטיס המסך יש לי רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI בטלויזיה ובמקביל גם למסך המחשב שגם בו יש רק כניסת .VGA לצורך זה קניתי סוויץ HDMI וכבלים VGA TO HDMI http://www.ebay.com/itm/5-Port-1080P-Video-HDMI-Switch-Switcher-Splitter-for-HDTV-PS3-DVD-with-IR-Remote-/230676263758?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35b560734e http://www.ebay.com/itm/New-Black-6-ft-1-8M-Gold-HDTV-HDMI-to-VGA-Male-HD15-Adapter-Cable-For-PC-TV-/180751591891?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2a15a269d3 העניין הוא שאני לא מקבל אות לא בטלויזיה ולא במסך המחשב בחיבור הרכיבים. הסוויץ כן מזהה אות שאני מח…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. איך אפשר לפתור?, דרך "עורך הרישום" לא נפתרה הבעיה!...(אני טכנאי מחשבים מתחיל,מבין עניין, פוינטרים יספיקו,)

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. אוקי קיים אצלי מחשב נייד חדש של HP הוא בא עם מערכת הפעלה VISTA איני מרוצה מהמערכת הפעלה למרות שהמחשב מריץ לא רע את המערכת הפעלה ברצוני לעבור ל XP הכנסתי דיסק התקנה ולאחר שהוא ביקש מימני ללחוץ על אחד המקשים אני לוחץ והמחשב כיאלו טוען את הדיסיק פה הבעיה בעקרון אני אמור לקבל מסך כחול של ההתקנה של מערכת ההפעלה והמחשב אמור לטעון את הדיסק למטה עד שהוא מסיים ישנם אנשים עם בעיות של זיהוי כונן SATA אני לא קשור לשני המיקרים לי לאחר שאני לוחץ על כפתור כל שהו שהמחשב מבקש תוך דקה מופיע לי משך כחול עם בעיית שגיאה בעיית חומרה אני חושב שעדיין לא הגעתי לעניין של זיהוי הכונן ב SATA או IDE מכוון שהוא נותן לי ישר מסך כחול עם שגיאת ( כמו שגיאת זיכרון) מה אני עושה

19. שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by emil001,

לפעמים כשאני מפעיל את מחשב. מופיעה מן כזאת בעיה. Overloking Fail ! 1. press f1 for setup 2. press f2 for load defuald חסרים עוד כמה מילים, אך זאת הבעיה ויש 2 אפשרויות לעבור אותה. 1. ממה זה נובע בד"כ ? 2. איך פותרים את הבעיה ? (שלא יופיע יותר הדבר הנ"ל)

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by MGABAY,

שלום לכל חברי הפורום: יש לי תקלה ממש מוזרה , ליפני יומיים ב 5/04/09 שיחקתי איזשהו משחק והמחשב החליט פיתאום לעשות ריסט, לאחר מיכן הוא הפעיל את עצמו מחדש ושוב ריסט ללא עלייה של שום מסך וככה כל 5 שניות ריסט כיבוי. בדקתי שכל המאוורים עובדים, החלפתי כרטיס גרפי לא עזר,ניקיתי קירורי מעבד לא עזר,ניתקתי כוננים לא עזר, החלפתי זיכרון ראם לא עזר,חיברתי מחדש את חוטי הספק וגם לא עזר!! יש למישהו מושג למה הריסטים?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by matan770,

יש IP של המחשב,ויש IP של האינטרנט. האינטרנט משתנה תמיד שאני מתחבר. איך אני משנה של המחשב. בפירמוט אפשר? כי גם ככה אני מפרמט מחר זה ממש חשוב כי אני חושב שהולכים לפרוץ לי. זה ממש חשוב,תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by ofir36,

לפני כמה זמן המחשב שלי לא פעל והטכנאי אמר שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך. קניתי כרטיס מסך חדש (8600GT) חיברתי למחשב וכאשר אני מפעיל את המחשב הוא משמיע צפצוף ואחריו 3 צפצופים ברצף המסך לא מספיק אפילו לפעול והמחשב נכבה. עם זה יעזור לוח האם הוא של ABIT מעבד 3GHZ זכרון 512MB מה הבעיה ? עוד דבר ששמתי לב עכשיו הלוח אם הוא עם חיבור של 20+4 והספק עד עכשיו היה מחובר רק ל 20 כאשר 4 פנוים, אני מצאתי חוטים שמחוברים לחיבור של 4 אבל הוא לא מתאים לשארית של 4 מהחיבור של הלוח אם- הם לא מתחברים.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by extasa,

אממ ליפני שפירמטתי היה לי מסכים כחולים והמחשב היה נתקע ומהאוזניות הייתי שומע רעש כזה עכשיו אחרי שפרמטתי את המחשב הכל היה טוב בערך שבועיםם ואז עוד פעם מתחיל להתקע בפרייז כזה ולא מגיב בכלל ולפעמים זה עם סאונד רועש כזה מה לעשות??????

• 5 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.