עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by drayfus,

iam getting blue screens all the time with the massage win32k.sys anyone?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. Started by Bartleby,

שלום, אתמול קניתי לוח של ASROCK ל-AMD מדגם-939DUAL SATA 2. אני מתעתד לקנות לו בקרוב מעבד מדגם 3200 וניס או 3700 סאן דייגו. במחשב הנוכחי שלי (מבוסס אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 478) התקנתי את המעבד ע"י הכנסתו לסוקט והרכבת גוף הקירור ללא קונפיגורציה מסויימת והזזה/הוספה/הסרה של ג'מפרים - פשוט וקל. האם ב-AMD תהליך ההתקנה של המעבד על הלוח הוא זהה? כלומר האם אני פשוט שם את המעבד בסוקט, מתקין את גוף הקירור וזהו? אין צורך בשום קונפיגורציה (לרבות ג'מפרים) בזמן התקנת המעבד ו/או בזמן התקנת כל רכיב חומרה אחר כמו זכרונות למשל? תודה.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by Pancakes,

לפני בערך שבועיים המחשב שלי התחיל עם הבעיה הזאת שהוא נדלק (יש אור ושומעים מאווררים) אבל המסך שחור והLED שלו מהבהב. בדרך כלל השתמשתי בטריק של לנתק את הכבל של החשמל,להחזיק את הכפתור הפעלה לכמה שניות,ולחבר מחדש,זה תיקן את הבעיה. עכשיו אני לא מצליח להפעיל את המחשב לא משנה כמה פעמים אני עושה את זה,ניסיתי לחבר כמה רכיבים מחדש (כרטיס המסך והזיכרון) ואפילו לנתק את הHDD הספייר ואת כונן הדיסקים לגמרי.כלום לא עוזר. המחשב גם נכבה אחרי לחיצה אחת על כפתור ההדלקה (בדרך כלל לוקח כ-5 שניות) מפרט: Asrock H61M-HVS Radeon 6850 XFX 450W PSU 4 GB kingston RAM Core i5-2400 עזרה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. שלום יש לי בעיה כאשר שאני מפעיל את חלק מהמשחקים לאחר שימוש של 10 דקות או יותר המחשב פשוט מבצע ריסטרט אם זה חשוב זה המחשב שלי: pentium 4 3.0 ghz 320gb 1gb ram freezer 7 pro hd 2600 pr0 512mg זה העיקר אבל למשל משקים כמו קריסיס אני מצליח להריץ חופשי (כמבון על בינוני) ולא עושה לי ריסטרט או call of duty 6 אבל במשחקים אחרים כמו nfs "shift tu פרוטוטיפ עושה לי את הבעיה בדקתי והטמפרטורה של המעבד בזמן מאמץ 57-65 מעלות אז מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, פתאום עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתקע במסך הראשון הראשון שהמחשב עולה בו (זה שרשום בו את המהירות מעבד ואת המסטר-סלייב ומשם נכנסים לביוס), עשיתי ריסטרט והמחשב עשה המון ציפצופים קצרים ומהירים אז עשיתי עוד ריסטרט והוא עוד פעם נתקע במסך ההתחלתי.. אממ ניסיתי להחליף זיכרון וזה לא עזר,ניסיתי לנתק את הסידירומים/כרטיסי פיסיאיי וזה לא עזר (לנסות מעבד אחר? יש לי 2.6 בארון) כמובן ניסיתי לאפס ביוס יותר מפעם אחת וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by hagayben,

קניתי הרד דיסק פנימי של טרה וחיברתי אותו למחשב . הבוט ומנהל ההתקנים קולטים אותו אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי (win7). החלפתי כבלים בשביל לבדוק את הבעיה וזה לא עזר למישהו יש מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש חגי.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. יש לי לוח אם של ABIT מדגם KV8 PRO אם ציפסט של VIA עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מעודכנים לציפסט בתקווה שזה יפתור לי בעיות קריסה ב BATTLEFIELD 2 ואלי אף ישפר ביצועים בכללי כי אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלי שהם נחותים לעומת חבר שלי שיש לו מחשב זהה רק לוח אם אחר. עכשיו מצאתי את הדרייברים האלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1268 תגידו לי אתם - האם זה הדרייברים הנכונים?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  8. יש לי צורב וDVD וצורב DVD אני מחבר את שלושתם הוא מזהה את שלושתם אבל רק הצורב ו ה DVD הרגיל עובדים ה צורב DVD המחשב מזהה אותו אבל עם מכניסים אליו דיסק הוא לא קורא אותו כלום כאילו הוא לא קיים אבל הוא מופיע ברשימה של הכוננים למה זה קורא ? עכשיו עם אני מחבר את ה צורב DVD לבד הוא גם לא מגיב ובמחשב של חבר שלי הוא מגיב איפב יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by shaita,

אני שואל את השאלה לגבי שני ניידים שונים אחד שלי והשני של החברה קטע מוזר לשניהם יש בעיה במסך הראשון שלי הוא דיי חדש 3 חודשים מחשב של HP ופתאום הופיע לי בחלק התחתון של המסך כמו כתם של כלור על בגד זה התיאור הכי מוצלח של הבעיה אשמח לדעת מה קרה לו פניתי לHP והם רוצים את המחשב לבדיקה של כשבוע אז אני מתלבט למרות שזה מציק בעין אין שום בעיה בתפעול המחשב. השני של החברה הוא גם נייד של HP בן שנתיים לערך ומסך שללו התחיל לרצד בתדירות מאוד גבוהה ופתאום הוא משחיר ואז צריך לעשות איתחול ורק אז המצב חוזר לקדמותו אודם לכם על תשובה או המלצה בנושא שי

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. נפל לי לידיים אחד כזה בעל מעד AMD צרוב עליו לדעתי סוקט A יש אני מפעיל אותו ואני רואה יש התחממות מהמעבד אך אין תגובה של אף פוקר בפנל האחורי (מקלדת עכבר USB כרטיס מסך AGP PCI) באף אחד מהם לא הצלחתי לקבל אות חיים ואני לא חושב שיש בעיה במעבד אלה בלוח חשבתי לבצע לא מחיקה בCMOS אבל גם את זה לא הצלחתי למצוא אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by mrtikit,

יש ברשותי סטיק זיכרון 256 ddr366 מה יקרה אם אני אחבר אותו למחשב שלי שעובד עם זכרונות ddr400(לוח האם תומך מ 266-400)?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  12. היי, הייתה אצלי הפסקת חשמל, ומאז אני חושב שהמחשב שלי לא מזהה את ההארד דיסק, האמת שאני לא בטוח אם זאת באמת הבעיה, כי אמנם אני לא רואה ב BIOS את ההארד דיסק, אבל מצד שני זה כונן SATA ככה שאני לא בטוח אם ה BIOS יכל היה אי פעם לזהות אותו. בכל אופן מה שקורה זה שהמחשב מוכן לנסות לטעון רק מה CD ולא מההארד דיסק את הווינדוס כמו תמיד. יש לי גם משהו שנקרא RAID SET שאני יכול לנסות לכוון, אבל שיחקתי עם זה ולא יצא מזה שום דבר... החלקים שיש לי הם: לוח אם: gigabyte ga-k8n ultra-9 nforce socket 939 הארד דיסק: seagate 160GB 7200RPM 8mb buffer NCQ SATA מעבד: AMD athlon 64 3200 939 מישהו מצליח להבין מה הבעיה, ומאיפה מתחילים לפתור אותה? האם יכול להיות שנגרם נזק לחומרה, או שאולי פשוט התאפסו לי …

13. Started by roma,

שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Unrated,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GHZ ו1GB ראם.שלשום המחשב שלי נתקע ווהארד דיסק כל הזמן הסתובב ואז התכבה ואז עוד פעם הסתובב הסתובב והתכבה.כשהוא היה תקוע נגעתי עם היד בהארד דיסק והוא היה חם. וככה היה עד שלא עשיתי רסטארט מהכפתור.עשיתי רסטארט ואז הווינדווס התחיל לעבוד לאט.עכשיו לוקח להטעין אותו בערך דקה וחצי(XP) איפה שיש את התמונה של הווינדוס עם הדבר הרץ הזה למטה.נכנסתי לפרופרטיס של המחשב שלי ואז ראיתי שנעלמו לי למטה (COMPUTER:) המאפיינים של במחשב.לא היה כתוב מה המעבד אלה היה כתוב רק 1.00 GB OF RAM.החום של המחשב רגיל שזה 50 מעלות.יש לי תוכנה ספידפאן 4.32 ובלשונית S.M.A.R.T בחרתי את ההארד דיסק שלי והוא היראה לי למטה ב-Fitness וב-Preformance שחסרים שני תאים.(יש תמונה מצורפת) …

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by J0HNiE,

ביומיים האחרונים ששיחקתי NFS : MW בפעם הראשונה זה יצא מהמשחק הפעם השניה זה עשה ריסט עכשיו לפני שנכנסתי לשמחק בדקתי את הprocesses והכי גבוה היה 10 מגה :\ אני לא בטוח אם זה Malware אבל זה לא וירוס או משהו וזה קורה רק בNFS : MW <-----------------------המפרט שלי בצד ימין יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום: לפני שבועיים בערך נתקלתי בבעיה שהמחשב לא היה עובר את שלב הביוס והיה נתקע לפני זיהוי הכוננים -אחרי החלפת הזכרונות והכרטיס מסך וההרד דיסקים וניתוק כל הכרטיסים בלוח הבעיה לא נפתרה--> והגעתי למסקנה שזה בעיה בלוח והחלפתי אותו. אתמול הרכבתי את הלוח החדש והוא עבר את כל השלבים בביוס והעלה ווינדוס (XP PRO ) והרצתי בנצמרק של 3 די מרק פרו. והוא נופל באופן קבוע ב CPU TEST (המסך כבה ואם אני מדליק אותו הוא נותן לי את ההודעה המוכרת "המסך טוב תבדוק חיבורים" . המחשב מראה סימנים של עובד (כל הנורות דולקות ואפשר להכניס דיסק ולהוציא אבל לא רואים כלום במסך הוא כבוי). אחרי ריסט הכל עובד רגיל. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה היא במעבד איך אני מוודא את זה אם אין לי מעבד חלופי -המעבד הוא 2.4…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. קודם כול מצד אחד זה חומרה ומצב שני זה חלונות אז אם זה לא קשור לפה אני מצטער לקחתי זמנית את המחשב של אחותי ושמתי שם את הHD שלי אז יש את שלה (סאמסונג 80GB SATA) ושלי (WD 80GB IDE) אז שניתקתי את השלה וחיברתי את שלי המחשב עולה ושואל אותי אם אני רוצה להפעיל את חלונות כרגיל או מצב בטוח וכו, בחרתי את כרגיל והחלונות פשוט לא עולים, הוא אפילו לא טוען, ישר ריסט. חיברתי את של שתינו והחלונות שלה עלו ושני הHDים עובדים, יש את המחיצות של שתינו ואני רוצה את החלונות שלי, הוא אפילו לא שואל איזה מהחלונות אני רוצה. מה אני עושה? ושוב אני מצטער אם זה לא המקום הנכון

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by The-Devil,

יש לי כונן של WD ואני זוכר שאמור להיות לו תוכנת בדיקה לשגיאות (אחרת מ (Datal LifeGuard מישהו יכול בבקשה לתת לי את הקישור לתוכנה?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש לעוזרים!

20. כשאני לוחץ כיבוי המחשב נשאר פתוח ועל המסך כתוב ממתין שתוכנית TASKENG תיסגר ,וככה זה נשאר המון שעות בלי להסגר ! למה זה ? מה צריך לעשות כדי לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. שלום, ב 27 והיום נתקלתי במסך כחול. שניהם בלי קשר לשום דבר. כאילו סתם, לא באמצע משחק, לא באמצע איזה פעולה מאמצת... נגיד היום, עשיתי Restart למחשב (דרך "התחל"), ואחרי כמה זמן שהמחשב העלה את הכל, פתאום מסך כחול. קבצי ה Dump של ה 27 וה 30 מצורפים למטה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. בהתקנה מתקבלת הודעת שגיאה : -536870397 ואז יש עוד הודעה שההתקנה נכשלה וזה יוצא הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר וגם זה לא עזר מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. קיבלתי משחה טרמית ואני רוצה לשים אותה על המעבד. ניסיתי לפרק את המאוורר (אורגינל אינטל) בעזרת פתיחה בקליפסים אך אני לא מצליח להוציא אותו מהמקום, הוא רק רופף מצד לצד לא יותר. האם יש איזה שיטה מיוחדת כי אני מנסה דיי בכוח ואני חושש מנזק.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by shahar07,

היתה לי בעיה במחשב ואהפאסתי את הביוס כמו שהציאו לי פה כמה חברים לבסוף הבעיה היתה בכרטיס מסך, עכשיו לאחר שבוע וחצי חזר אליי המחשב, מה אני אמור לעשות עכשיו לגביי הביוס ?

• 9 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.