תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי בעיה! אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח(ממתי שאני קם עד אחרי שאני חוזר מבית ספר) המארז מוציא קול צורם למשך שניייה כל כמה שניות והנורה האדומה שם דולקת והמחשב נתקע לרגע! מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז זה המצב: המחשב נתקע לי לא מזמן, שניסיתי להדליק אותו מחדש עלה החלון שאומר שהמחשב נכבה בצורה לא תקנית או משהו, וצריך לבחור בין כמה דברים, להדליק מחדש, להדליק בSAFE MODE, או במצב האחרון שנדלק טוב(נו אתם יודעים למה אני מתכוון, החלון הזה בDOS עם הספירה אחורה) בקיצור, לא משנה מה אני בוחר, המחשב פשוט נלדק מחדש כל פעם שאני בוחר שם משהו, לא משנה מה... גם הSAFE MODE לא נדלק.. עכשיו אני אם HARDDISK חלופי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כבר חצי שנה שהפלאש והשוקייב באינטרנט ממש איטיים מה שלא היה פעם למה ומה אפשר לעשות חוץ מלהפחית לתצוגה באיכות נמוכה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
במשך השבועיים האחרונים המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש באופן פתאומי בערך פעם ביום. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין מחדש את המערכת הפעלה(חלונות XP), אני עושה boot מהדיסק מקבל את ההודעה "setup is inspecting your computer's hardware configuration" או משהו דומה ואז המסך פשוט הופך ליהיות שחור! המסך עצמו דולק אבל לא רואים כלום. ניסיתי לחכות יותר מעשרים דקות וזה היה אותו הדבר, פירקתי את הכרטיס קול והכרטיס רשת ועדיין אותו הדבר, עשיתי Load fail-safe defaults בביאוס, עשיתי disable לכל מה שמצאתי בביוס(כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה, USB ואפילו SATA - יש לי IDE), ניסיתי Load optimized defaults וזה עדיין אותו הדבר. בדקתי את הדיסק על המחשב הנישא שלי וזה עובד בסדר(ההתקנה ממשיכה). אני כבר מיואש, מה עוד אפשר לעשות? עריכה: פתרתי את זה ע"י שימוש ב- "lilo -M /dev/hda"
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אך אפשר לגלות איזה תוכנה מתנגשת בתוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הזמנתי זיכרון 512 למחשב כדי להתקינו בנוסף ל 256 שכבר יש לי. עכשיו ה256 הוא במהירות 333 (2700) ואת ה 512 הביאו לי 3200. האם יכול להגרם נזק מחיבור שניהם ביחד ? האם יכול להגרם נזק בחיבור ה 512 על לוח אם P4S533MX ASUS ??? שכן הלוח לפי המפרט תומך במהירות זיכרון עד 2700, והזכרון החדש הוא 3200. חשבתי שלוח לא יזהה את הזכרון אם אני יחבר, אבל חיברתי בכל זאת ונראה שהזכרון זוהה, אבל האם הלוח באמת יכול לתמוך במהירות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי חברה תקשיבו יש לי את הצליל הזה באוזניות אני כמעט בטוח שזה מהלוח אם מה אתם אומרים? מה זה אומר? תודה לעוזרים...! הלוח אם http://ufu.co.il/files/fzsqirpqu2ccn5l52pqu.jpg
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 19 inch 810fd יש לו 2 בעיות 1. הביהרות שלו מוזרה. וכאשר אני פותח את המחשב אחרי נגיד שהיה סגור בלילה כל פעם שיש מסך לבן או משהו בהיר הוא נסגר... ככה בערך 15 פעם ואז הוא מסתדר.. 2. יש לו פסים אדומים לרוחב של המסך בהפרשים של 5 סמ בערך כל אחד. וזה לא קשור להגדרות. גם כשמהסך לא מחובר אלא רק למחשב רואים את זה על המסך השחור. המסך הוא בן 3. אז רציתי לדעת איפה יש באזור המרכז מקום שבכלל יסתכלו על כזה דבר ויוכלו לתקן (כי עד עכשיו איפה שלא התקשרתי אמרו לי לא מתקנים, ואלה שכן אמרו שמתקנים אחרי שאמרתי את הבעיה אמרו לי לך למקום אחר). עשיו אם אי אפשר לתקן אני קונה מסך חדש 17 אינץ. כבר פתחתי על זה דיון כאן. אם יהיה לי מספיק תקציב אני הולך על הviewsonic שאמרו שהוא הכי טוב. וא…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המחשב עבד 100% בלילה וכיביתי אותו.בבוקר ניסיתי להדליק שוב והפעם הוא עלה עד למסך הטעינה של הווינדוס ועשה לעצמו ריסטרט.כמובן המצב חזר על עצמו בלופ...העניין הוא כזה כשהמחשב עולה הוא מראה מסך שחור שבוא רשום שהמחשב נסגר באופן בלתי תקין והוא נותן לי לבחור אם לעלות את המחשב במצב רגיל/סייפ מוד או אפשרות שלא ראיתי אף פעם מקודם שנקראת "המצב היציב האחרון".הבעיה היא שהמקלדת שברשותי (ווינדוס סייד ווינדר X6) לא פועלת עד שהווינדוס עולה משום מה ואני לא יכול לבחור באפשרות הזאת ולבדוק אותה..למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי להתקין היום את הלוח הנ"ל על מארז Raidmax Scorpio 868, ונתקלתי בכמה בעיות.. אז אם מישהו יכול לענות לי על השאלות הבאות... תודה 1) ישנם פינים המסומנים כ N.C או כ Ground N.C, במה הם שונים מ Ground רגיל? 2) האם עלי לחבר את כל חיבורי החשמל ללוח או שזה משהו אופציונלי בלבד? (20 פינים, 4 פינים ומולקס) 3)בפינים המיועדים לחיבור לפאנל הקדמי (ריסט, הדלקה, לד הארד דיסק וכו') - האם הקוטביות של הפינים חשובה? (החיבורים הם 2 חוטים - לבן ועוד צבע, האם זה חשוב שדווקא הלבן יהיה על אחד הפינים ספציפית, או שכל דרך בה אחבר תהיה נכונה?) 4) כ. הקול המובנה הוא באמצעות מודול ה Karajan. בשביל לחבר אליו את כניסת האוזניות של הפאנל הקדמי, באיזה פינים אשתמש? ישנם פינים המסומנים L…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך דחוף תוכנה חינמית לתיקון ריג'רסטרי (איך שקוראים לזה) ...... הורדתי כמה תוכנות אבל צריך סיראלים וכאלה... (אם אפשר שתשלחו לי קישור להורדה)
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מתי שהאימיול פועל אני מפעיל GTA-SA ולאחר כמה זמן המחשב נכנס לאיזה מצב המתנה(המסך נכבה אבל הנורה של המחשב עדיין פועלת) ואי אפשר להפעיל תמחשב מהתחלה, צריך לחכות איזה 5-10 דקות ורק אז אני מצליח להפעיל תמחשב ואני רוצה לציין שהבעיה התחילה רק בזמן האחרון לפני זה הייתי משחק בזמן שהאימיול פועל והכל היה סבבה תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל אני מעונין לעשות לו עדכון ביוס ככה שהוא יתמוך ביותר זיכרון RAM מעל 384 איך אני יכול לבצע זאת אני הורדתי את כל הקבצים הדרושים יש לי כונן פלופי הכל מוכן מחשב פנטיום 3 444 מה"ץ xp pro + sp2 בעברית יש לי את הידע הנחוץ טכנאי PC רמה בינונית + אני עשיתי כמה פעמים בעבר עידכון ביוס אבל רק למחשבים עם דואל ביוס ככה שאין בעיה לשחזר תודה על כל העזרה ניסים
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עשיתי את זה עוד הרבה פעמים לפני כל החלקים דנדשים לוח ג'יגבייט GA M51GM S2G (עם כרטיס מסך מובנה) עוד מכל מני דברים וכרטיס מסך 7300GS של גיין וארד הדלקתי את המחשב ובאף אחד משני החיבורים אין תצוגה כיביתי, ניתקתי את הכ. מסך הלא מובנה- והדלקתי מחדש... עדיין אין תצוגה... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! שכחתי לציין- אין ציפצופים בהדלקה
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל עד לא מזמן מחשב חדש, להלן המפרט: cpu: intel ncore2 due 1.84mhz memory: 1024ddr2 gfx: gigabyte 7900GT 256ddr3 mobo: intel desktop board D946GZIS essential series וכמה שהמחשב טוב יש לו נפילות FPS במשחק עם גראפיקה נמוכה כמו קאונטר-סטרייק. הוא אומר שהוא קיבל את המחשב מוכן עם ווינדוס ודרייברים והכל והוא לא שינה כלום. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אתם מסכימים איתי שעם מחשב כזה אין סיבה לנפילות ב-FPS.. תודה מראש. ד"א אם זה לא מתאים לפורום הזה אנא תעבירו פורום ואל תנעלו.
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר סמסונג SCX 3405F. בשבוע האחרון המחשב הפסיק לזהות אותה. היא מופיעה כהתקן USB לא מזוהה. זה ככה גם במחשב נייח וגם בנייד. זה אומר שהיא התקלקלה או שיכול להיות משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר הפעלה של המחשב הוא עובד בצורה תקינה . לאחר מספר דקות הוא נתקע פשוט , העכבר ממשיך לעבוד אבל שום דבר אחר לא עוזר , בנסיונות של ריסטרט לא עוזר כלום ורק כיבוי ארוך למחשב הוא עולה ושוב נתקע . לא ביצעתי עדכון של דרייבר או תוכנה חדשה , (לפני שאני מתחיל לפרק את המחשב וגורמים ) - האם יכול להיות שהתקלה נובעת מהתחממות של המעבד ? אני משמתמש במאוורר של ARTIC COOLER PRO 7 , האם יכול להיות שהוא השתחרר וזה מה שגורם לתקלה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן WINXP+SP2 יש עליו 2 דיסקים קשיחים פיזיים הראשון זה שעליו מותקן הWIN והשני הוא של MAXTOR שעליו יש גיבוי של קבצים פירקתי את הדיסק הזה בשביל להרכיב אותו על מחשב אחר בשביל להעתיק קבצים אחרי שהרכבתי חזרה את הדיסק חזרה למחשב המקורי בו הוא היה נמצא נתקלתי בתקלה מוזרה על הMAXTOR יש 2 מחיצות אחת NTFS והשנייה FAT32 כל מה שיש על הNTFS אפשר לקרוא מה שעל הFAT32 לא זה מתחיל בזה שהאות של הכונן מופיעה במחשב עם ג'יבריש וסימנים מוזרים (תמונה מצורפת) וגם שנכנסים לכונן עצמו כל המידע שהיה שם נעלם ובמקום זה יש רק תיקיות עם ג'יבריש ואותם סימנים מוזרים בקיצור נראה לי שנדפק לי הדיסק הקשיח ואני צריך עזרה בפתרון או שחזור של הדיסק באיזושהי צורה כי יש לי שם הרבה קבצים שלא הספק…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה, לקחתי מחשב מהעבודה של אבא שלי שסה"כ עבד לא רע (בהתחשב בעובדה שאף אחד לא נגע בו כמה חודשיים) החלפתי לו את הכרטיס מסך והוספתי לו זכרונות אז קודם כול בזכרונות זכרון של 256 מגה הוא מזהה בביוס בתור 131 (???, מוזר) איך למה וכמה, אני לא יודע.. גם כשאני מוסיף לו עוד זכרונות הוא לא מזהה אותם, חשבתי על זה שאולי הסלוטים לא תקינים כי הזכרונות כן עבדו. ובזמן הרצה של הוינדוס אחרי שאני עושה כמה פעולות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. גם מסיבה לא ידועה.... כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT הכרטיס מכיל קופסא חיצונית עם הרבה חיבורים, היא מתחברת לכרטיס באמצעות שני חיבורי AD_LINK אחד FIREWIRE השני לא יודע איזה חיבור הוא... אבל הינה לינק לאתר המוצר - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4925 הכרטיס מוציא סאונד טוב והקופסא עבדה מצוין. עד לפני כמה ימים, שפתאום שמתי לב שנעלמו לי האופציות של הסאונד כמו line-in 1,2,3 וכו... הם הופיעו באיקון של הסאונד ליד השעון... בקיצור חשבתי אולי משהו נדפק בדריברים התקנתי מחדש כלום, החלטתי לפרמט, כן מחקתי את ווינדוס והתקנתי הכל מהתחלה, נקי נקי רק את הדבריברים של הסאונד, עם הדיסק של קיראטיב, מה שעשית בדיוק לפני חודשיים שקיבלתי א…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ומקווה לפתרון מהיר כשאני מפעיל את המחשב והמערכת עולה הכל קופא במקומו ורק העכבר זז אני נאלץ לבצע מ"ס פעמים של ריסטרט למערכת ומשום מה לאחר מ"ס ניסיונות בדרך כלל המחשב עובד אני לא מצליח למצוא \להצביע על הבעיה ולא יודע מהיכן להתחיל במחשב מותקנות תוכנת אנטי וירוס ומ"ס נוסף של תוכנות לניהול וניקו המחשב אשמח לקבל עזרתכם בנושא תודה לעונים ושבת שלום לכולם תודה רובי
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי סידירום פשוט של LG. אני פותח את הכונן מכניס דיסק הכונן חושב קצת, הנורה נדלקת ולא נכבית, אז המחשב נתקע. מה שמוזר...אני מוציא את הדיסק הכל עובד (ניסיתי הרבה דיסקים והם גם עובדים בצורב) והתקיעה של המחשב משתחררת. מישהו יודע מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-