תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב יד שניה, שישמש כשרת ביתי. לוח אם: Intel Desktop Board D865PERL מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHZ התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows להתחלה, והתכוננתי להתקין עליו Linux כדי שישמש כשרת. בשבוע הראשון עבד טוב מאוד בלי בעיות, ואז פשוט נתקע 10 דקות אחרי שעלה. מדי פעם הוא עבד כמה שעות בלי בעיות, אבל פתאום קפא. החלטתי להתקין עליו Linux. הבעיה נשארה וגיליתי שהדיסק כמעט מת (many bad sectors) אז החלפתי אותו והתקנתי מחדש. עדיין הבעיה לא נפתרה. בדקתי את הBIOS, ניתקתי את הכונן לדיסקטים (ומחקתי אותו גם מהBIOS) וכלום לא עזר. עכשיו הוא נתקע ממש בזמן הstartup, בזמן הטעינה. פעם אחת הוא אפילו נתקע בחלון הראשון, עם הסמל של לוח האם. יש רעיון? זה בעיה של לוח האם/מעבד/הגדרות? של…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל עם לוח אם של MSI 1.7 מגה הרץ בעיקרון יש במחשב 512 זכרון פנימי DDRAM וינדוס XP הרד דיסק 40 ג'יגה נראה לי 5400 סיבובים לדקה רציתי לדעת למה המחשב עובד בצורה ממש אבל ממש איטית כאילו הוא אחרי פירמוט ולא התקנתי עליו יותר מדי חוץ מאופיס וכאלה.. האיטיות מתבטאת בזה שנגיד פותחים אופיס לוקח שנה עד שהוא עולה וכנ"ל לגבי אינטרנט וכדומה ממש ממש איטי ומעצבן רציתי לדעת מה הבעיה ומה צריך לשפר כי לא נראה לי שאפשר להכניס יותר זכרון למחשב הזה יכול להיות שצריך להחליף הארד דיסק? למהירות של 7200? אולי ההארד דיסק עשה את שלו? כי המחשב כבר משהו כמו 5-6 אצלי.. אשמח לקבל תשובה בהקדם בשביל לקנות מה שצריך
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום עשיתי במחשב הנייד שיחזור לנתוני יצרן הקשתי מייל לא נכון שכחתי הסיסמא לא יודע מה לעשות עכשין המחשב מנסה לשלוח שיחזור קוד למייל לא תקין שכתבתי בטעות במקום gmail כתבתי gmaii מה עושים Help !!!!!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שבוע שעבר קיבלתי תספק ותכרטיס מסך שלי.. ראו מפרט למטה. ומאז המחשב לא מפסיק לעשות בעיות..... בהתחלה הכרטיס מסך עשה בעיות עם הההתקנה והדריברים... אחר כך היו לי וירוסים ועכשיו בכלל... יש לי מדיי פעם מסכים כחולים!!! בווינדוס .. והיום אחרי שהיה לי מסך כחול עשיתי ריסט כמובן. ואז פתאום הוא אומר לי שאין לי מערכת הפעלה מתקנת במחשב?!?? מה לעזאזל?!?! ובסוף מסתבר לי שהביוס לא היה מוגדר טוב!??! ואני בכלל לא נגעתי בו?!?! ועכשיו מדיי פעם יש לי מסכים כחולים?!?! מה לעשות בבקשה ?!?! עזרההה
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את המחשב במצב הזה... וינדוס מותקן אך כל פעם שהמחשב עולה מראה את הסמל של וינדוס ואחרי שניה מסך כחול משהו בסגנון "הותקנה חומרה חדשה..... לבדוק וירוס.... לעשות CHKDSK \F ...... ואחרי כמה שורות 000000007B ועוד המשך של מספרים" אמרתי לו שננסה לפרמט כי להתעסק עם מסכים כחולים זה סיוט.. פירמטתי ושוב אחרי הפורמט בריסט שאמור לעבור להתקנה המחשב שוב מגיע למסך הכחול אז התחלתי לחשוד שמדובר בבעיה בחומרה התחלתי לפי שיטת הסלאמי זכרונות - הרצתי עם שלי... מסך כחול CD ROM - הרצתי בלי אחד והפוך, הרצתי עם שלי ... מסך כחול FLOPPY - ניתקתי, לי אין פלופי .. מסך כחול ספק כוח- הרצתי עם שלי ... מסך כחול מה נשאר... הארדיסק(SATA) - העברתי למחשב שלי הרצתי לו CHKDSK \ F אין ש…
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
כמו שקראתי במדריך לSSD אמרו שצריך לעשות משהו עם יש ווינדוס קיים יש לי micron400 SSD CRUCIAL שנקנה בקנייה הקבוצתית מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית אין לי כבל להעביר את התמונות למחשב אבל יש לי מעביר כרטיסים (יש לי שניים) ובשניהם, כשאני משתמש אני לא מצליח להעביר את התמונות אני מחבר אותו למחשב, ויש לי כונן נשלף של הכרטיס אבל כשאני מנסה לפתוח אותו, אז הוא אומר משהו כמו "נא להכניס דיסק" (כמו אם הייתי מנסה לפתוח את כונן הדיסקים מבלי שיהיה דיסק בפנים) מה אני עושה??? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן פחות משנה עם כרטיס 8600 GT בחצי שנה ראשונה שיחקתי במחשב וראו מעולה . לאחר חצי שנה המחשב נכבה לי כמה פעמים והפסקתי לראות טוב משחקים , הקצוות של הדמויות נראות בזיג זג העצים וצמחיה נראות מלאכותיות. לקחתי את המחשב לחנות והחליפו לי מאוורר כי אחד מהם לא עבד. אך בעיית האיכות של התמונה לא נפתרה לקחתי שוב לחנות החלפנו לכרטיס חלופי ועדיין לא רואים טוב איך זה הגיוני? החלפתי דרייבר להכי חדש ועדיין אין שינוי.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפעמים למשחקים אחרי כ-10 דקות המשחק נעשה או איטי מאוד או מהיר מאוד ככה שאי אפשר להמשיך לשחק.. אני עושה ריסטרט זה מסתדר לכמה דקות ושוב נהיה מהיר או איטי.. המפרט אם צריך: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H GEFORCE 9600GT GIGABYTE AMD ATHLON 64 4800X2 2GB DDR2 עזרה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
-
איך אני פותח רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם ישירות(MODEDM ALE130). יש לי בשני המחשבים כרטיס רשת תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מחשב hp compaq dx2200. cpu pentium D 925. cpu-z מציג לי רק מעבד יחיד. במנהל ההתקנים התקנתי את הדרייבר: ACPI multiprocessor אבל תחת processors אני ממשיך לראות רק מעבד אחד. מה חסר בהתקנה לצורך זיהוי המעבד כמעבד כפול?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהרכבתי בעצמי (מפרט בחתימה) מאז שהתקנתי כל הזמן יש לי בעיות כאלה מוזרות למשל יש כאלה כל מיני פסים כאלה בצבע אדום עך כל מיני לחצנים הנה הדוגמה הכי קיצונית בצייר שימו לב בצד ימין וגם במשחקים זה עושה לי בעיות UT 2004 שימו לב מדובר במעמד נשקים ולא פריט אומנות מודרנית ועוד תמונה מUT ויש גם מCS ובקיצור יש משהו כאן לא בסדר וזה ככה בעוד משחקים המשחקים עם הפטצ'ים הכי חדשים וכן התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך ואין לי מושג למה הבעיה הזא בבקשה תעזרו לי זה ממש מבאס שיש כזה מחשב חזק ועדיין אי אפשר להפעיל עליו משחקים בצורה נורמאלית
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאני שומע שירים כשהוא מחובר למטען הכל טוב ואין בעיות אבל שאני מנתק פתאום המחשב נתקע ומתחיל להיות בעיות בסאונד הוא עושה מין רעש מעצבן כזה יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בG7 ובG15 אבל מה מהרגע הראשון (יותר נכון לאחר רבע שעה) התחילו השניים להשתגע, ה-G7 כשמדליקים העכבר אין תצוגה אלא רק מנורת ה-POWER שלמטה דולקת ובזה נגמרת בעצם פעולת העכבר ווכמובן שהוא לא מגיב על המסך כרגע יש לי מעצור לדלת יקר שעושה אור ירוק קטן ה-G15 עובד במצב רגיל בסדר גמור אבל כשצפעילים כפתור G ולא משנה איזה מכפתורי ה-G או מה הגדרת כל כפתור העכבר לא מגיב לשום לחיצה במסך וגם המקלדת ניראת כשובקת חיים (הקטע של המקלדת חוזר על עצמו גם בלי קשר לסוג העכבר), האם משהו ניתקל בדבר דומה ויוכל לעזור בבקשה :'( עידכון: חברים אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי כניראה לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים התחילו להיות ריסטרים לא מוסברים במחשב המחשב אינו יוצר קבצי דאמפ וגם אחרי שכיביתי את ה AUTO RESTART הוא ממשיך, ב EVENT VIEWER כתוב: + System - Provider [ Name] EventLog - EventID 6008 [ Qualifiers] 32768 Level 2 Task 0 Keywords 0x80000000000000 - TimeCreated [ SystemTime] 2007-12-01T20:38:55.000Z EventRecordID 4461 Channel System Computer Niv21-PC Security - EventData 22:35:54 01/12/2007 1544 D7070C00060001001600230036009001D7070C000600010014002300360090013C0000003C000000000000000000000000000000000000000100000000000000 -------------------------------------------------------------------------------- Binary …
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פירמטתי למישהו שאני מכיר את המחשב, ועכשיו אחרי הפירמוט שאני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול התהליך נתקע כשהו מעתיק את הקובץ Mixer.ini. ניסיתי להתקין דריברים גם מהדיסק שהוא קיבל עם המחשב וגם עם דרייברים מהאינטנרט וכולם נתקעו באותו המקום. יש אפשרות שאני בצורה כלשהיא אעתיק את הקבצים בצורה ידנית והכרטיס קול יעבוד כמו שצריך? האם יש משהו שאוכל לעשות בשביל לתקן את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קנינו ב K.S.P נייד לנובו חדש וכונן חיצוני היטצ'י 250GB (HDT725025VLAT 80) הלנובו כמובן בא עם וויסטה אבל שיהיה, חיברתי את הכונן החיצוני שהוא, USB עם חשמל חיצוני, הוויסטה זיהתה ואמרה לפרמט, עשיתי על NTFS לקח איזה חצי שעה ובסוף הוא מראה בproperties של הכונן רק 32GB, אבל.. בdisk managment הוא מראה למטה 250G healty NTFS ולמעלה רק 32GB, לפני שאני מבזבז עוד חצי שעה על נסיון פירמוט חדש למישהו יש רעיון ?? צרפתי תמונה של ה disk mangment ושל המפרט של הלנובו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס : EVGA GeForce GTX 960 SSC. יש לו 3 יציאות DISPLAYPORT , DVI, HDMI. מסך ראשון מחובר בDVI. חיברתי עכשיו מסך שני עם כבל שהוא צד אחד DP וצד שני DVI. באחת היציאות של הDP הוא לא זיהה את המסך ובשאר היציאות כן. זה בוודאות אומר שהיציאה התקולה? או שיש מצב שזה משהו תוכנתי.. ואגב כדי לחבר מסך כדאי לכבות את המחשב קודם? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-