עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyal00,

לחבר שלי יש לו בעיה כשהוא מתחבר לאינטרנט קופץ לו חלון DOS בשם C:\WINDOWS\system32\ipconfig ואז נתקעת לו שורת המשימות. הוא ניסה למחוק קבצי ריגול בעזרת AD AWARE SE וזה לא עזר. תודה לעוזרים. תעזרו לו זה דחוף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by harelzar,

שלום לכולם יש לי את הלוח Asus a7v133 rev 1.05 עם ביוס A7V133 Beta BIOS 1010.01B הלוח עבד עד עכשיו עם Athlon 800 . החלפתי את המעבד ל XP 2000 המחשב נדלק המסך נשאר שחור ואין שום צפצוף, וזהו הוא נשאר כך, לא מגיע לביוס שום כלום. בדקתי את המעבד על לוח אחר והוא תקין. פרטי המעבד: AMD Athlon AX2000DMT3C לפי האתר של AMD המעבד הוא Athlon XP 2000+(Model 6)Palomino AG0IA 0211TPEW Y7988231015 באתר של ASUS http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cbios_dl/cbios_dl.aspx?MB=A7V133&CPU=Athlon%20XP%202100+(Model%206)(Palomino)&BIOS=1007 רשום Motherboard : A7V133 CPU : Athlon XP 2100 (Model 6)(Palomino) Since BIOS : 1007 Since PCB:1.05 הלוח שלי מקיים את הדרישות אבל למרות ז…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  3. המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. מפרט : x48-dq6 q6600@3.2 tuniq tower hec zephir 750W 3870 crossfire stock 3GB ram ddr2 800 XMS2 corsair ריסטים קורים גם ללא OC ניראה לי שרוב הסיכויים שזה הזכרונות רעיונות?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by bennnn,

הורדתי את התוכנה ופשוט היא מדהימה אבל זה יותר מדיי טוב בכדי להיות אמיתי אפשר בעזרתה להוריד את הסיבובים של המאורר של המעבד הוא מסתובב אצלי על 5400 ומרעיש מאוד בקיץ אז ניסיתי והורדתי למשל ל 75 אחוז והמחשב נהיה שקט כי המאורר של המעבד מסתובב על 3400 סיבובים ועדיין הטמפרטורה נשארה 49 מעלות כמו בקודם אז שאלתי היא האם לא ייגרם נזק למחשב? אולי הטמפרטורה עלתה במעלה אחת [ 49-50 והמחשב ממש שקט האם התוכנה בסדר?ולא יידרם נזק למעבד או למחשב? כי זה נראה לי טוב מדיי כדי להיות אמיתי אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by law89,

שאלת ניוב במחשב הנייד שלי אמור להיות HDR ודולבי ויז'ון. הייתי בטוח שה-HDR מופעל אוטומטית אבל טעיתי, הוא היה כבוי. כשניסיתי להפעיל, זה לא הצליח. נכנסתי להגדרות ושיחקתי שם קצת וזה בסוף פעל. נראה לי שזה קרה אחרי כיול אבל לא בטוח. מישהו יודע אם חייב לעשות קודם כיול כדי להפעיל את ה-HDR? האם דולבי ויז'ון וג'י סינק מופעלים בברירת מחדל?

7. שלום רב לכולם.... (אני חדש פה) אני משחק במחשב ואז מופיע לי מסך כחול אוטומטי והכול יוצא לי מהמשחק במסך הכחול רשום: Driver_IRQZ_NOT_LESS_OR_EQUAL מה זה אומר? זה קורה לעיתים קרובות וכשאני עושה ריסט והמחשב נפתח לאחר המסך הכחול אז רשום לי המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ואח"כ אני לוחץ "לחץ כאן לפרטים" ומופיעים לי 2 קבצים המופיעים בתיקיית ה-TEMP מחקתי אותם ושוב זה קרה לאחר כחצי שעה ושוב הופיעו 2 הקבצים תמיד זה חוזר מה אני צריך לעשות? בבקשה עזרה... תודה... המליצו לי עליכם ורשמו לי שאתם יכולים לעזור לי בעניין זה: "אממממ אני מציע לך להכנס לפורום תמיכה טכנית בHWZONE (http://hwzone.co.il/community/index.php?board=16.0) הם יגידו לך לעלות להם קבצי MINIDUMP ויסבירו לך גם איך ויפענחו…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  8. שלום קניתי מחשב חדש a10-5800k ddr3 4gb 1600mhz F2A85-M/CSM psu של קרוסאייר זה התוצאות שאני מקבל בווינדוס 8: הגיוני? ושימו לב בתמונה השנייה רשום 800mhz ה speed של הזיכרונות?? נכנסתי לביוס וראיתי דווקא שכתוב בצהוב מפורש 1600nhz תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. בזמן האחרון אני שומע קולות מתוך המחשב בתכיפות. הרעשים דומים לרעשים של הכנסת דיסק לתוך הכונן והתחלת הפרוצדורה של הסיבוב שלו, או של הפעלת הארדיסק. למרות שהרעשים מזכירים רעשים של Cd-Rom כשמכניסים דיסק אני חושד שזה בא מההארדיסק. כשזה קורה, המחשב מתחיל קצת לקרטע, הסמן של העכבר משתנה לסמן עם דיסק שמסתובב (כאילו נכנס דיסק לכונן), וזה נפסק תוך כמה שניות. יש לציין שזה קורה גם אם הצורב פתוח. יש מצב שזה הספק שלא סוחב עם החשמל, וגורם 'למיני ניתוקים' של ההארדיסק והסידירום? יש דרך לעשות לספק בדיקת מאמץ? (Antec 350SL בן שנתיים+) זה קורה, בכל המצבים, כשגולשים באינטרנט, רואים סרטים, שומעים מוזיקה, ומשחקים. תודה!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל... טוב אני בדילמה מה הגורם המשמעותי בעסק..... יש תוכנה בשם cubase ליצירת מוזיקה שהיא במקור לא כבדה ולאחר הוספת כל הפלאגים ששוקלים כמה עשרות גיגה היא מתחיל להיות כבדה(ברגע שמשתמשים בהם) עכשיו הינה המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII סבבה עכשיו מפרט בגדול של חבר: מעבד של אינטל דואל קור 64 512X2 =קינקסטון רגילים לוח אם של אסוס 2 הרדיסקים 160G +80G וקרטיס קול ב900 שקלים ומוניטורים (לא שזה חשוב) **שנינו עובדים ב32BIT*** עכשיו כאשר אנחנו מריצים את הפרוייקט אצלך ה…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by |אלירן|,

אני עובד בחברה קטנה של מחשבים ואני בעצמי גם טכנאי פרטי 90 אחוז מהזמן אני עובד דרך ה Disk oN KEY היום קרה לי מיקרה שזיין לי תDisk oN KEY חיברתי אותו לאיזה מחשב להתקין אנטי וירוס יענו להעתיק ממנו תהתקנה של האנטי וירוס כנראה הוירוס היה ממש חזק.זה שם הוירוס דרך אגב. win32/ VB.NIV בקיצור הרס לי את כול הקבצי EXE שהיה לי על הדיסקון קי וכמעט עבר למחשב שלי מבלי ששמתי לב מזל שהאנטי וירוס שלי הצליח לחסום אותו אבל נאלצתי לפרמט את ה Disk oN KEY וזה ממש מעצבן עכשיו מסקרן אותי לדעת אם קיימת דרך להתקין סוג של הגנה או אנטי וירוס מיוחד שמתאים ל Disk oN KEY או משהו שיוכל למנוע את זה בפעם הבאה. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. העלתי את המחשב מחדש נכנסתי לאתר ופתאום המחשב עשה לי ריסט. אמרתי טוב אוליי זה קרא פעם אחת ממשהוא כניראה והשארי אותו ככה. אחרי שתי דקות אני שוב מעלה את המחשב ופתאום עוד פעם עושה ריסט.. עכשיו אני באוברקלוק של ל2300 מגה הרץ מ2000 בדקתי טמפרטורות והכול בסדר איתם. עכשיו הורדתי את המהירות חזרה ל2000 האם יכול להיות שזה נבע מזה? ואם כן אז למה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  13. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה עושים? זה בא והולך זה כאילו זה אשמת המחשב לא המקלדת.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by Amir c,

חבר שלי הביא לי את המחשב במצב הזה... וינדוס מותקן אך כל פעם שהמחשב עולה מראה את הסמל של וינדוס ואחרי שניה מסך כחול משהו בסגנון "הותקנה חומרה חדשה..... לבדוק וירוס.... לעשות CHKDSK \F ...... ואחרי כמה שורות 000000007B ועוד המשך של מספרים" אמרתי לו שננסה לפרמט כי להתעסק עם מסכים כחולים זה סיוט.. פירמטתי ושוב אחרי הפורמט בריסט שאמור לעבור להתקנה המחשב שוב מגיע למסך הכחול אז התחלתי לחשוד שמדובר בבעיה בחומרה התחלתי לפי שיטת הסלאמי זכרונות - הרצתי עם שלי... מסך כחול CD ROM - הרצתי בלי אחד והפוך, הרצתי עם שלי ... מסך כחול FLOPPY - ניתקתי, לי אין פלופי .. מסך כחול ספק כוח- הרצתי עם שלי ... מסך כחול מה נשאר... הארדיסק(SATA) - העברתי למחשב שלי הרצתי לו CHKDSK \ F אין ש…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. Started by TAsraf,

שלום לכם שמי הוא [move]תמיר אסרף[/move] אז ככה תשמעו התקנתי את הדריברים של הכרטיס קול שלי (C-Media AC97) אחרי פירמוט.. בקיצור זה מתקין הכל אחלה אבל כשאני בודק אם הדריביר עובד זה עושה ככה: וכשאני בודק עם הC-Media WDM Audio Device עובד אז זה עושה ככה: מה אפשר לעשות כבר? התקנתי ומחקתי כבר חמישים פעם זה לא עובד פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עבד זה דחוף לי אנא עזרו לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by pushtak2k,

שלום הרכבתי מחשב חדש לבד. הכל מחובר כמו שצריך אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה, כלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כשהמחשב מחובר לחשמל הנורה של הלוח אם דלוקה

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  18. מישהו יודע אם הלוח הזה הוא P3 :s05: היה לו דיסק של 8.4 גיגה יש לו שתי סטיקים של 128 SDRAM ויש שם איזה מעבד שוכב...(אבל שימו לב שיש עוד סוקט :s05: :s05:) הכל מצביע על זה שזה פנטיום שלוש(אבל מה זה שתי סוקטים???ועוד אחד שוכב ואחד עומד???) משום מה הוא לא עושה פוסט... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. Started by ShayZigdon,

אני די חדש פה ואני לא יודע אם זה קשור לפה בבקשה לא לנעול תעיברו אם צריך. יש לי מחשב מאוד ישן intel pentium 4 1700 mhz geforce mx440 256 ram אני משחק משחקים שמתאימים למחשב והכול עובד כרגיל. רק שאני מתעסק בפוטושופ לפעמים לוקח לו 10 דקות לפעמים 2 דקות והוא עושה ריסרט בפתאומיות. עשיתי עם התוכנה שהביאו בנעוץ, התוכנה רושמת שבעיה היא ב : tcpip.sys נסיתי לברר מזה בGOOGLE אבל הכול באנגלית וקיוותי שמישהו יכול לעזור לי לדעת מזה ואיך פתורים את זה. ואם זה לא זה איך פותרים את בעיית הריסטים אולי זה בעיה של חומרה? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  22. כשאני קונה מאוורר, המחבר מולקס שבא איתו הוא זכר? אני יודע שזה ממש אבל ממש טיפשי אבל בדקתי ואני חושב שזה זכר ובאתר כתוב שהוא נקבה..

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by SixKiller,

אוקיי... יש לי 2 בעיות ב2 מחשבים שונים... אחד של אחותי ואחד שלי השני... אחותי.. : מלפני כמה שנים טובות היא קנתה את המחשב הזה... P3 766MHZ MB :N\A memory : 512 sdram gp : Voodoo 3 3500 em... thats about it בקיצור רק בחודש האחרון בערך הוא עושה בעיות האקס פי... הוא נתקע משמ כל שניה... אז פירמטנו והכל (אני וחבר שלה... הוא קצת מבין) ומשום מה זה נתקע רק באקס פי.... אולי יש בעיות תאימות...? זתומרת אקס פי והלוח ....(סתם דוגמא..) אז זה בעיה אחת... בעיה שניה אצלי...: לפני כמה ימים נשרף לי המחשב.... :\(http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=52788;start=0) בקיצור... לקחתי מחשב אחר לרשת... מחשב קצת פחות טוב וגם קניתי סך ב150 שקל משומש.... המסך הוא.…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. Started by -ox-,

שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח מתאים למעבד שלי. יש לי AMD Athlon XP 2000+ והלוח הקודם של גיגבייט נהרס בגלל (ככה נראה לי) שהמעבד התחמם וגרם לספק לצרוך יותר חשמל מה שגם לו להשרף ולשרוף את תושבת החשמל על הלוח. עכשיו הזמנתי Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 ואני לא יודע אם זה הלוח המתאים למעבד כי הוא תומך ב 400FSB ואם אני זוכר נכון המעבד שלי הוא רק 266MHZ או 333MHZ , בקיצור אני צריך עזרה , איזה לוח מתאים לי ? יש לי משהו כמו עד מחר לשנות את ההזמנה אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בקרוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. Started by ran8,

שלום, אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון.. זה יכול להיות באמצעי אחסון או משהו?? יש לי בעיה שכאשר אני מחבר כל התקן USB דיסק און קי וכו' .. המחשב מזהה אבל לא מעלה לי את ה"AUTOPLAY" שמשם אני נכנס לתקיות שנמצאות בתוך הדיסק או קי או כל התקן אחר... בביוס הכול טוב בדקתי זה על ENABLE בUSB וכו'... משהו יודע מה הבעיה בבקשה אני חייב עזרה!!...

• 6 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים