תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקלות במחשב: עושה ריסטרט, קורס מתוכנות (בעיקר דפדפנים) וממשחקים. הרצתי את memtet86 והוא מצא לי, בזמן הקצר שבדקתי, יותר מ 14000(!!!) תקלות. הזכרונות הם חדשים (אולי בני חודשיים) של קינגסטון, האם הלוח-אם יכול לגרום לתקלות האלה או שהזכרונות על הפנים ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק את ההארד - דיסק שלי ל2 מחיצות, באמצעות התוכנה PowerQuest Partition Magic 8.0, והכל עבד טוב, והוא כתב בסוף החלוקה שזה עבד, אך לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט, וקצת לפני שהיה צריך להעלות את המערכת הפעלה, כתב את השגיאה הבאה : A Disc Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart. מה עושים? יונדב.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי Samsung 226BW 8800GTS והבעיה היא שאני מפעיל את המחשב והמסך לא מציג שום דבר כאילו לא הדלקתי את המחשב המחשב מפורמט אין עליו וינדווס לכרטיס יש 2 יציאות של DVI ולמסך יש יציאה DVI ו Dsub ויש לי מתאם Dsub-to-DVI בבקשה הרגע קניתי את המחשב ואני מת להפעיל אותו
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הרזולוציה ננעלה על 1600Xמשהו אני לא זוכר בדיוק בלי אפשרות לשנות תוך כדי עבודה , ניתן לשנות בהגדרות ה REMOTE DESKTOP את הרזולוציה אבל זה לא משנה את הרזולוציה בפועל שהיא 1600 על משהו שאני לא זוכר... חוץ מכ.מסך חיצוני לא מובנה יש פתרון לבעייה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רציתי לתקן בעיה שהיתה לי במחשב אז ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל הוא נתקע לי באמצע ההתקנה,הוא המשיך לרשום הודעות וכל זה אבל במחשב עצמו אין סימן של טעינה וזה לא מקדם במשך הרבה זמן מה אפשר לעשות?(ההתקנה היא של WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הנה תמונה: http://img361.imageshack.us/img361/2345/hfhfsgsah8.jpg כיצד לתקן את זה
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, וכשאני מנסה להתקין את ה-8800GT דרך הדיסק המקורי, באמצע ההתקנה הוא מראה לי מסך שחור עם הפס הקטן בצד למעלה מהבהב כאילו שהוא טוען, ואני חיכיתי הרבה זמן וזה לא עושה כלום, ניסיתי להוריד ולהתקין דרייבר גם מהאתר של NVIDA אבל עדיין הוא עושה לי מסך שחור באמצע ההתקנה. מה אפשר לעשות??[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 17:35:17 זה מה שמופיע לי:[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 17:56:08 העיה נפתרה!~!~[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 18:32:02הבעיה נפתרה!~~!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
משום מה כל הקונסולים שלפני הOS לא עובדים לי... כלומר הם לא קולטים את המקלדת. במסך הראשון שיש לי ESC לBOOT וDEL לSETUP זה כן עובד (כולל כל הניווט בתוך הBIOS/CMOS) אבל במסכים הבאים לא... נגיד שכתוב למטה Press any key to boot from CD/DVD... זה בכלל לא קולט את ההקשות. כנ"ל במסך שאם המחשב לא כובה נכון ויש לי אופציות כמו להתחיל כרגיל, כל מיני מצבים בטוחים וכו' וכו' אבל גם שם החצים לא עובדים בכלל - רק במסך הראשון המחשב מגיב זה לא מקלדת BLUETOOTH או משהו, רגילה כזו של MS: http://www.melontronics.co.uk/computers/KeyboardMice/images/ms_digiMediPro.jpg כמובן מיותר לציין שהיא מתפקדת בסדר גמור, אני מקליד איתה כרגע למה זה?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה יש לי 500G WD פיצלתי ל3 מחיצות ואחד נעלם! ואיתו 200G בערך....מה עושים!?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן המחשב שלי לא פעל והטכנאי אמר שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך. קניתי כרטיס מסך חדש (8600GT) חיברתי למחשב וכאשר אני מפעיל את המחשב הוא משמיע צפצוף ואחריו 3 צפצופים ברצף המסך לא מספיק אפילו לפעול והמחשב נכבה. עם זה יעזור לוח האם הוא של ABIT מעבד 3GHZ זכרון 512MB מה הבעיה ? עוד דבר ששמתי לב עכשיו הלוח אם הוא עם חיבור של 20+4 והספק עד עכשיו היה מחובר רק ל 20 כאשר 4 פנוים, אני מצאתי חוטים שמחוברים לחיבור של 4 אבל הוא לא מתאים לשארית של 4 מהחיבור של הלוח אם- הם לא מתחברים.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב עצמו משמיע קולות צפצופים(גם לאחרונה ניגמר המקום בהארד דיסק)..(זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחר הדלקת המחשב באופן פתעומי מופיע מסך כחול שכתוב בוא הודעת שגיאה ארוכה כמו כל המסכים הכחולים של MICROSOFT אך הפעם ישנו משהו מרכזי שההודעה מודיעה עליו במרכז ההודעה מופעם המשפט הבא: ver_irql_not_less_or_equal
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
המערכת נופלת פעם ב כמה ימים היום נפלה פעם אחרונה שבדקו לי זה היה בגלל קובץ של הדרייבר אממ הטמפרטורות אחלה אצלי מעבד בין 30-35 P4 כרטיס מסך 60-65 7600GT דיסק קשיח 35-30 הנה הקובץ DUMP http://rapidshare.com/files/61892372/Mini102007-01.dmp.html תודה מראש חברים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היתה לי בעיה. לאחר שכיביתי את המחשב לכמה שעות לא הצלחתי להדליקו שוב. לחצתי על כפתור האתחול ולא היתה שום תגובה קראתי בפורום שיש לנתק את הספק וללחוץ על כפור האתחול כמה פעמים כדי לפרוק את הקבלים. עשיתי זאת - וזה עבד השאלה שלי כרגע היא מה לא בסדר במחשב? האם צריך להחליף משהו?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס כשהוא במאמץ... לדוגמה במשחק אחרי 5 עד 45 דקות הוא קורס - מבצע ריסט בלי מסך כחול. הוא לא משאיר קובץ קריסה בתיקיית minidump. ניסיתי להריץ S&M בישביל לאתר את הבעיה אבל הוא קורס לפני שהבדיקה מושלמת. בעיה של חום זה לא יכול להיות. מפרט - http://img205.imageshack.us/img205/1433/77617493fi3.jpg המחשב נקנה מאייבורי בשנתיים של האחריות הוא בילה די הרבה במעבדות שלהם עקב בעיות שונות ומשונות.... ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך ל 7300GS והבעיה רק החמירה. לא ביצעתי OC ואף פעם לא נגעתי בביוס. איך אני יכול לבדוק בידיוק איפה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מזה זמן רב אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב עשה ריסט, החלטתי להכנס ל-Enent's וראיתי את השגיאה הבאה: חיפשתי פתרון בפורומים דרך גוגל אך לא מצאתי משהו מיוחד, היה רשום שזה קשור לSP1 של Vista שמותקן אצלי אתם מכירים את התקלה? לוח אם: Asus P5W DH Deluxe מעבד: Core2Duo E6600 זיכרון: 2GB Cellshock 800MHZ כ.מסך: Asus ATI Radeon X1950 Pro מערכת הפעלה Vista 32Bit SP1
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הי, בדקתי בHD TUNE PRO: ST31000333AS גודל טרה אחד עובד מהר ( בסביבות 120 מגה ביט לשניה) אך לעומתו WDC WD5000YS 01MPB1 גודל 500 גיגה עובד בקצב משתנה. אתמול עבד בקצב של 4! מגה. היום בבדיקה חוזרת ממוצע 35. צירפתי תמונות. המעבד הוא Q6600עם שני גיגה זכרון לוח Board: ASUSTeK Computer INC. P5KC Rev 1.xx ולאורך כל הזמן האחרון הCPU במחשב לא עולה מעל 10%. אפילו בפעולות שאמורות לאמץ אותו כמו עריכה או פתיחת קבצים דחוסים. למשהו יש רעיון? תודה מראש, חגי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקי קיים אצלי מחשב נייד חדש של HP הוא בא עם מערכת הפעלה VISTA איני מרוצה מהמערכת הפעלה למרות שהמחשב מריץ לא רע את המערכת הפעלה ברצוני לעבור ל XP הכנסתי דיסק התקנה ולאחר שהוא ביקש מימני ללחוץ על אחד המקשים אני לוחץ והמחשב כיאלו טוען את הדיסיק פה הבעיה בעקרון אני אמור לקבל מסך כחול של ההתקנה של מערכת ההפעלה והמחשב אמור לטעון את הדיסק למטה עד שהוא מסיים ישנם אנשים עם בעיות של זיהוי כונן SATA אני לא קשור לשני המיקרים לי לאחר שאני לוחץ על כפתור כל שהו שהמחשב מבקש תוך דקה מופיע לי משך כחול עם בעיית שגיאה בעיית חומרה אני חושב שעדיין לא הגעתי לעניין של זיהוי הכונן ב SATA או IDE מכוון שהוא נותן לי ישר מסך כחול עם שגיאת ( כמו שגיאת זיכרון) מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-