תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת אינטרנט GPT I-CAM 140 ואיבדתי את הדרייבירים. חיפשתי בכל העולם, גם באתרים שנתתם..... פשוט אין בשום מקום אולי יש איזה תוכנה או משהו... הצילו!!! :s05: זאת המצלמה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=I-CAM-140&affiliate=zap תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אז ככה הזמנתי את החלקים האלה מפנדה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 הרכבנו אותם במחשב שלי במקום הישנים , עכשיו כשהמחשב עולה בפעם הראשונה המסך לא נדלק (מהבהב) ואז המחשב מכבה את עצמו אחרי כמה שניות ואז נדלק מעצמו , ואז אפשר להעלות את הווינדוס , כהווינדוס עולה העכבר והמקלדת לא מגיבים ואי אפשר לעשות כלום , (חוץ מזה שזה ממש לא תקין שהמחשב מכבה את עצמו כל פעם) המחשב גם מראה לי הודעה (אני לא מצליח לראות את כולה) כתוב משהו בסגנון checksum error ואז שהוא מפנה למסך הבא הוא מציג את השם של הדיוידי שלי , ניתקתי את הדיוידי הוא עד…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני יומיים הארד דיסק 80 של ווסטרן חדש מחנות. עכשיו אני בא להתקין אותו במחשב שלי הוא עובד ההכול בסדר ואז אני בא להתקין אותו במחשב של אחי שעליו הוא מיועד שום דבר כלום 0 יש לציין שהוא SATA. במחשב של אחי יש רק כונן דיסקים והארד דיסק החדש הכונן הוא IDE ועובד על מאסטר. לווסטרן יש 8 פינים ניסיתי את כולם עם ג'מפרים עדיין לא מזהה כלום ביוס כלום גם חופשי ניסיתי בלי ג'מפרים בלי כלום המחשב לא מזהה. המפרט של המחשב הוא: פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לוח MSI כונן דיסקים רגיל והארד דיסק החדש שלא עובד אצלו. מישהו יכול לעזור פתרון משהו כי IDE פועל אצלו בלי בעיה אבל SATA הוא לא מוכן לזהות.. תודה לכם!!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי המחשב שלי היה מקולקל ועכשיו הוא לא במצב הכי טוב שלו :'( ואני גם מוסיף עוד 120j למחשב, אז חשבתי שאולי כדאי לפמט את המחשב, אבל אין לי איך לגבות את כל הסרטים והמשחקים שיש לי על הארד-דיסק מפני שהדיסקים שלי לא יכולים להכיל את כל המידע הזה. אז מה אתם אומרים, כדאי לפרמט? תודה לכל העוזרים Install
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בהמשך לת'רד הקודם, שבו כתבתי שלא הצלחתי להתקין ווינדוס אקס פי על מחשב מסויים... אני מנסה עכשיו להתקין על אותו מחשב ווינדוס 98, כשההתקנה מסתיימת והווינדוס עולה, אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מ640X480X16 כי הכרטיס מסך לא מותקן כמו כן הכרטיס קול לא מותקן היו אס בי קונטרולר והכרטיס רשת לא מותקנים אף הם חשוב לציין שכל אלה הם מובנים על לוח אם, לא יודע איזה דגם בדיוק, רק יודע שהוא של VIA ושבחלק התחתון שלו כתוב איפשהו VIA - VT8235 אין לי את המפרט של המחשב כדי לדעת בדיוק איזה לוח אם וכרטיס מסך וכו' וגם אין לי את הדיסקים של הדרייברים שאמורים לקבל בקנייה של המחשב. איך אני יכול לדעת בדיוק איזה דרייברים להוריד ולהתקין?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק ומכבה הכל בסדר גמור. אך בחצות המחשב נדלק לבד.. אין לי מושג למה... מישהו יודע איך מבטלים זאת? אולי זה איזה שעון מעורר של המחשב? וגם... כאשר אני מוציא את המחשב מהחשמל (בשביל שלא הידלק) אז הכל בסדר וזה.. עד שאני מחזיר את החשמל.. והוא נדלק ישר.. מקוה שתעזרו.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח Asus a7v133 rev 1.05 עם ביוס A7V133 Beta BIOS 1010.01B הלוח עבד עד עכשיו עם Athlon 800 . החלפתי את המעבד ל XP 2000 המחשב נדלק המסך נשאר שחור ואין שום צפצוף, וזהו הוא נשאר כך, לא מגיע לביוס שום כלום. בדקתי את המעבד על לוח אחר והוא תקין. פרטי המעבד: AMD Athlon AX2000DMT3C לפי האתר של AMD המעבד הוא Athlon XP 2000+(Model 6)Palomino AG0IA 0211TPEW Y7988231015 באתר של ASUS http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cbios_dl/cbios_dl.aspx?MB=A7V133&CPU=Athlon%20XP%202100+(Model%206)(Palomino)&BIOS=1007 רשום Motherboard : A7V133 CPU : Athlon XP 2100 (Model 6)(Palomino) Since BIOS : 1007 Since PCB:1.05 הלוח שלי מקיים את הדרישות אבל למרות ז…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם.... (אני חדש פה) אני משחק במחשב ואז מופיע לי מסך כחול אוטומטי והכול יוצא לי מהמשחק במסך הכחול רשום: Driver_IRQZ_NOT_LESS_OR_EQUAL מה זה אומר? זה קורה לעיתים קרובות וכשאני עושה ריסט והמחשב נפתח לאחר המסך הכחול אז רשום לי המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ואח"כ אני לוחץ "לחץ כאן לפרטים" ומופיעים לי 2 קבצים המופיעים בתיקיית ה-TEMP מחקתי אותם ושוב זה קרה לאחר כחצי שעה ושוב הופיעו 2 הקבצים תמיד זה חוזר מה אני צריך לעשות? בבקשה עזרה... תודה... המליצו לי עליכם ורשמו לי שאתם יכולים לעזור לי בעניין זה: "אממממ אני מציע לך להכנס לפורום תמיכה טכנית בHWZONE (http://hwzone.co.il/community/index.php?board=16.0) הם יגידו לך לעלות להם קבצי MINIDUMP ויסבירו לך גם איך ויפענחו…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כפי שהמליצו לי - ביטלתי את האוברקלוק, איפסתי את הביוס והפעלתי PAT...אבל אין פוסט עלו אצלי מספר חשדות ואבקש את עזרתכם. זה מאוד חשוב לי. 1) הלוח לא תומך בPAT. ייתכן שלוחות P4P800 הראשונים צוידו בNB מוחלש של P4C800, בעוד החדשים יותר מסורסים מהמפעל. זה נכון? 2) הביוס לא תומך בPAT. אני משתמש בביוס העדכני ביותר - 1008 - ושמעתי שאסוס הפסיקה את התמיכה בPAT לאור לחצים מצד אינטל. זה נכון? ואם כן, איפה יש מאגר ביוסים ישנים? 3) PAT מאלץ את הזכרונות ל2-2-2-5. את זה שמעתי ממקור לא מהימן, אבל ייתכן שהזכרונות רצים בתזמונים שהם לא עומדים בהם. איך אני בודק את זה? 4) הספק חלש מדי. בפורום "ציוד היקפי" נאמר שהספק שלי נחשב גבולי למערכת כזאת. יש מצב שהפעלת PAT היא ה"קש ששבר" ומעלה את …
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני עובד בחברה קטנה של מחשבים ואני בעצמי גם טכנאי פרטי 90 אחוז מהזמן אני עובד דרך ה Disk oN KEY היום קרה לי מיקרה שזיין לי תDisk oN KEY חיברתי אותו לאיזה מחשב להתקין אנטי וירוס יענו להעתיק ממנו תהתקנה של האנטי וירוס כנראה הוירוס היה ממש חזק.זה שם הוירוס דרך אגב. win32/ VB.NIV בקיצור הרס לי את כול הקבצי EXE שהיה לי על הדיסקון קי וכמעט עבר למחשב שלי מבלי ששמתי לב מזל שהאנטי וירוס שלי הצליח לחסום אותו אבל נאלצתי לפרמט את ה Disk oN KEY וזה ממש מעצבן עכשיו מסקרן אותי לדעת אם קיימת דרך להתקין סוג של הגנה או אנטי וירוס מיוחד שמתאים ל Disk oN KEY או משהו שיוכל למנוע את זה בפעם הבאה. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המחשב פתאום נתקע לי באמצע שמיעת מוזיקה בWINAMP וגלישה קלילה. ממש קפא ודרש ממני לעשות ריסטרט.. הצליל גם נתקע וגם הWINDOWS עושה הרבה ERRORS שסוגרים חלונות ואת הEXPLORER .. מה יכול לגרום לכל זה? הWINDOWS או משהו אחר פגום? :-\
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שבוע שעבר קיבלתי תספק ותכרטיס מסך שלי.. ראו מפרט למטה. ומאז המחשב לא מפסיק לעשות בעיות..... בהתחלה הכרטיס מסך עשה בעיות עם הההתקנה והדריברים... אחר כך היו לי וירוסים ועכשיו בכלל... יש לי מדיי פעם מסכים כחולים!!! בווינדוס .. והיום אחרי שהיה לי מסך כחול עשיתי ריסט כמובן. ואז פתאום הוא אומר לי שאין לי מערכת הפעלה מתקנת במחשב?!?? מה לעזאזל?!?! ובסוף מסתבר לי שהביוס לא היה מוגדר טוב!??! ואני בכלל לא נגעתי בו?!?! ועכשיו מדיי פעם יש לי מסכים כחולים?!?! מה לעשות בבקשה ?!?! עזרההה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה ממש מטריד אותי מישהו יכל לומר לי מאיפה זה צץ?אני מוסיף קובץ minidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי היום התקנתי תוכנת אובר קלוקינג בXP , מהתקליטור שקיבלתי עם לוח האם זיגבייט, העלתי את מהירות הליה ל2150 GHZ ואז פתאום המחשב קפא לגמריי, נאלצתי לעשות ריסטט , אבל לא נישמע ציפצוף בהדלקה וגם לא ניראה כל כיתוב במסך , רק אחריי כמה ניסיונות כאלו , פתאום המחשב נידלק , בדקתי את המחשב עם תוכנת S&M 1.7.6 , הכל בסדר , גם הרצתי 3DMARK06 בהצלחה. האם גרמתי נזק בילתי הפיך למעבד? או שהמעבד שלי לא עובד ב100% עכשיו ? מבקש את תגובתכם לפשלה שלי ... רוני
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אוקי קיים אצלי מחשב נייד חדש של HP הוא בא עם מערכת הפעלה VISTA איני מרוצה מהמערכת הפעלה למרות שהמחשב מריץ לא רע את המערכת הפעלה ברצוני לעבור ל XP הכנסתי דיסק התקנה ולאחר שהוא ביקש מימני ללחוץ על אחד המקשים אני לוחץ והמחשב כיאלו טוען את הדיסיק פה הבעיה בעקרון אני אמור לקבל מסך כחול של ההתקנה של מערכת ההפעלה והמחשב אמור לטעון את הדיסק למטה עד שהוא מסיים ישנם אנשים עם בעיות של זיהוי כונן SATA אני לא קשור לשני המיקרים לי לאחר שאני לוחץ על כפתור כל שהו שהמחשב מבקש תוך דקה מופיע לי משך כחול עם בעיית שגיאה בעיית חומרה אני חושב שעדיין לא הגעתי לעניין של זיהוי הכונן ב SATA או IDE מכוון שהוא נותן לי ישר מסך כחול עם שגיאת ( כמו שגיאת זיכרון) מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
כמו שקראתי במדריך לSSD אמרו שצריך לעשות משהו עם יש ווינדוס קיים יש לי micron400 SSD CRUCIAL שנקנה בקנייה הקבוצתית מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אניי לא יוודע מהה קררה פעם לפני איזה חודש היתה לי תבעיה הזאת החלפתי ספק ל550 חשבתי זה הבעיה הכל עבד לי טוב! פתאום היום המחשב עושה לי ריסט ושהוא נידלק חזרה הבעיה זה לא בווינדוס כי פירמטתי הנה תמונות של המשימות מפרט: מעבד: intel pentium 4 3.00Ghz בלי אוברקלוק :,( לוח אם: לא ידוע דגם חחחחח רק שהוא של intel sorento זיכרון: 2GB 800Mhz kingston כרטיס מסך: ati 4670 sapphire ספק כוח: 550W golden tiger תמונות ד"א גם אני חשבתי שהflec006 זה הבעיה אבל זה לא הוא..
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-