עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by redead,

לוח אם P5VD2-MX SE .. המחשב הוא של קרוב משפחה הכרטיס מסך מת לגמרי אין תצוגה והמאורר שלו לא מסתובב. השאלה אם יש אפשרות להשתמש במובנה של הלוח אם?? אם לא מה הדבר הכי הכי זול שאפשר להתאים למחשב הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by mskso86,

הוא קצת שונה מהג'גבייט שהיה לי ואני לא מזה בחיבורים מה הולך לאן החיבורים של hhd led power led power sw reset sw hd audio ויש לי חיבור אחד usb שאין לי מוסג לאן הוא הולך ובפנל הקדמי יש 4 חיבורים 2usb 3 ועוד 2 ררגילים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by dror7,

רכשתי כונן IDE למחשב פנטיום 4 שלי מפני שבמקורי יש לי המון וירוסים החלטתי לקנות חדש לחלק למחיצות ולהתקין חלונות XP הבעיה היא שהוא לא מוצא את הכונן ומתחיל את פעולת ההתקנה אפילו שבביוס נתתי לו הרשאה ללכת ראשון לכוננים ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי לאחר הטעינה שלו את המילה: _ <GRUB מה עליי לעשות כדי שהדיסק הקשיח יתחיל את פעולת ההתקנה של החלונות מיד עם עליתו? תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  4. אתמול בלילה באתי למחשב וראיתי שהוא מגיב נורא איטי.. אז אחרי שניסתי לבדוק אם יש תוכנה ברקע מפריעה (ctrl + alt + del ) וגיליתי ששומדבר לא אמור להפריע - לחצתי על כפתור הכיבוי של המחשב כדי להדליק אותו מחדש. מאז הוא לא נדלק!! :\ הוא נישאר תקוע על מסך דוס שחור וכותב: verifying BMI Pool Data ........ Boot from CD: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart ושומדבר לא עוזררר!! :\ פליז תעזור ליי היום בערב הגיע אליי איזה טכנאי מעפן שחושב שהוא יודע משהו ושעה שיחק לי עם כל מיניי דברים במחשב, (סליחה זה לקח חצי שעה וחרטתן עוד לקח לי על זה 150 שקל!!) כדי להגיד לי שהארד-דיסק דפוק ולו אין מה לעשות עם זה וכניראה שגם יהיה מאוד קשה להציל את זה בבקשה!! תעזרו לי!! יש משהו שאני כו…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by eizik11,

שלום לכולם לפני 3 חודשים היה לי מסך כחול ונתנו לי בפורום איזה אפדייט לדרייבר והכל הסתדר .. עכשיו שוב.. לא יודע מה לעשות.. עזרה בשנית.. במעבדה שקניתי את המחשב אמרו לי שזה אשמתי בגלל שהתקנתי ווינדוס לא טוב ואני לא כזה מאמין להם כי הווינדוס עובד מעולה כבר 8 חודשים מה אומרים? http://www.siz.co.il/my/lhmozjktvtoh.jpg

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by מפתחת אנדואיד,

יש לי בעיה במקשי המקדלת שאינני יודעת לתקן: 1. כשאני מקישה על האות c הוא מקליד cz או zc, איך מתקנים כזה דבר? 2. הקיצור העתק (קונטרול c) לא עובד במקלדת, וזה מעצבן ברמות מטורפות אודה לתשובתכם

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. קורה לי בלא מעט סרטי 4K כמה שנסיתי לא הצלחתי לפתור את הבעיה או להבין בכלל ממה היא נגרמת.. קורה ב VLC, 5KPlayer, BS.Player וכל נגן מדיה שהצליח לפתוח את הקובץ מצורף דוגמה ונתוני המדיה נתוני המחשב: מעבד AMD Ryzen 7 2700x לוח אם: GIGABYTE b450 aorus m 32 RAM DDR4 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB מסך: LG 27GL83A-B 27 Inch Ultragear QHD IPS 1ms NVIDIA G-SYNC

8. Started by שי רענה,

מה כדאי לרכוש: טלויזיה LG מדגם Nano או טלויזיה LG מדגם OLED . נא לנמק יתרונות וחסרונות !!!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by yot,

מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by שיום,

כיצד מתקינים CD-ROM ו DVD למחשב (האם מדובר באותה התקנה)? ואיך הם עובדים עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  11. יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by neogod,

יש לי צורב LGX52 ולוקח לו לצרוב דיסק של 700 מגה במהירות המקסימלית ב6-7 דקות! מה יכולה להיות הבעיה? אני צורב בדרך כלל על דיסקים של סילבר ליין, אבל ניסיתי גם על דיסקים אחרים וזה עדיין צורב לאט!!!

13. שאם אני רוצה להמשיך לעשות BOOT אז ללחוץ על מספר כפתורים והבעיה שלי היא למה הוא ממשיך לשאול אותי את השאלה הזאת? הכל כבר מותקן אבל הוא עדיין שואל אותי את השאלה הזאת עם כל הפעלה של המחשב.. יש לי GigaByte K8NS Pro אם זה יעזור למישהו.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  14. בהתחלה נכבה לי המסך ואז הוא נדלק וזאת ההודעה שהופיע ולאחר שלחצתי אישור הכל הפך להיות שחור לבן וברזולוציה גדולה!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by Vladgi,

זה ממש מטריד אותי מישהו יכל לומר לי מאיפה זה צץ?אני מוסיף קובץ minidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by A.j.23,

יש לי מצלמת אינטרנט GPT I-CAM 140 ואיבדתי את הדרייבירים. חיפשתי בכל העולם, גם באתרים שנתתם..... פשוט אין בשום מקום אולי יש איזה תוכנה או משהו... הצילו!!! :s05: זאת המצלמה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=I-CAM-140&affiliate=zap תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. העלתי את המחשב מחדש נכנסתי לאתר ופתאום המחשב עשה לי ריסט. אמרתי טוב אוליי זה קרא פעם אחת ממשהוא כניראה והשארי אותו ככה. אחרי שתי דקות אני שוב מעלה את המחשב ופתאום עוד פעם עושה ריסט.. עכשיו אני באוברקלוק של ל2300 מגה הרץ מ2000 בדקתי טמפרטורות והכול בסדר איתם. עכשיו הורדתי את המהירות חזרה ל2000 האם יכול להיות שזה נבע מזה? ואם כן אז למה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  18. קניתי לא מזמן כונן קומבו של LG צרבתי מידע על מדיה שקניתי באופיס דיפו , רוב המדיה זה קבצי avi תכנתתי autorun וצרבתי בצורב DVD בהתחלה הכל עבד חלק , הכנסתי את הדיסק ה autorun רץ. ואז ראיתי שאחד מהדיסקים בעת שקובץ ה avi רץ מתחיל לגמגם , מדובר רק על שני קבצים מתוך 24 שמגמגמים , הצורב לא מצליח לקרוא חלקים מהם הכנסתי והוצאתי את הדיסק ואז קיבלתי הודעת שגיאה (מצ"ב תמונה) אני מצליח לגשת לקבצים אבל רק בעזרת מקש ימני ו open ניסיתי דיסק אחר וקיבלתי הודעת שגיאה אחרת (מצ"ב תמונה) הדיסקים עובדים בסדר בקומבו אחר של סוני ודיסקים אחרים רצים בלי בעיה אצלי מה יכולה להיות הסיבה לשלושת התקלות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by The-Devil,

שלום לכולם... אז ככה, לקחתי מחשב מהעבודה של אבא שלי שסה"כ עבד לא רע (בהתחשב בעובדה שאף אחד לא נגע בו כמה חודשיים) החלפתי לו את הכרטיס מסך והוספתי לו זכרונות אז קודם כול בזכרונות זכרון של 256 מגה הוא מזהה בביוס בתור 131 (???, מוזר) איך למה וכמה, אני לא יודע.. גם כשאני מוסיף לו עוד זכרונות הוא לא מזהה אותם, חשבתי על זה שאולי הסלוטים לא תקינים כי הזכרונות כן עבדו. ובזמן הרצה של הוינדוס אחרי שאני עושה כמה פעולות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. גם מסיבה לא ידועה.... כול עזרה תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by Tbox27,

אז ככה , כמה פעמיים ביום בדר"כ כשהמחשב עובד עם הרבה ישומים כמו מדיה פלייר תוכנות הורדה למינהן וכדומה הוא לפתע קורס ולאחר שהוא עולה מחדש כתוב " שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה " אני לא חושב שהוא קורס בגלל העומס כי המחשב הוא יחסית חזק INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בכל מקרה חשבתי שאולי הבעיה היא השילוב של האסוס והראדון אבל בדקתי והמספר הסידורי של הראדון מסתיים 30 ובחוברת של האסוס היה רשום שבכרטיסים שמסתיימים ב 30 או יותר הבעיה נפתרה למישהו אולי יש רעיו מה יכול לגרום לבעיה ? ...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. Started by roma,

שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by oMer_Hasarut,

יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

המחשב שלי עבר פירמוט לאחרונה וחשבתי שהכל בסדר . היום בבוקר לאחר שנכנסתי להגדרות של המצלמה שלי קיבלתי פתאום מסך כחול עשיתי אתחול וקיבלתי את זה eror signature bccode:71 מי יכול להגיד מה התקלה ? ואיך לפתור אותה. תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by tfo,

יש לי בעיה בהארד דיסק כל פעם שאני מעלה את הWINDOWS לוקח למחשב עוד 2 דקות עד שאני יכול להתחבר לאינטרנט ועד שכל הדברים שקשורים ל SYSTEM עולים הבעיה היא כמאת 100 % בהארד דיסק בגלל שקניתי מחשב חדש וזה עדיין עושה את זה אני חוושב שיש הרבה BAD SECTORS כי פירמטתי את הארד דיסק הזה מיליון פעם ורק אז זה התחיל, איך אני עושה איזה ניקוי. א יש לי : NTFS FORMAT

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by de money,

כל פעם שרוצים לסגור את המחשב צריך להוציא גם את התקע מהחשמל הכול טוב ויפה נכנסים להתחל כיבוי וכו המחשב נכבה אך אם לא מוציאים את התקע מהחשמל אז בפעם הבאה שרוצים להפעיל אותו הוא לא פועל אני יודה למישהו שיעזור לי אני כמעט בטוח שהבעיה זה לא הספק אלא משהו עם כפתור הכיבוי וההתחלה כי הוא לא פועל בזמן האחרון

• 2 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.