עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by someone,

אז זה המצב: המחשב נתקע לי לא מזמן, שניסיתי להדליק אותו מחדש עלה החלון שאומר שהמחשב נכבה בצורה לא תקנית או משהו, וצריך לבחור בין כמה דברים, להדליק מחדש, להדליק בSAFE MODE, או במצב האחרון שנדלק טוב(נו אתם יודעים למה אני מתכוון, החלון הזה בDOS עם הספירה אחורה) בקיצור, לא משנה מה אני בוחר, המחשב פשוט נלדק מחדש כל פעם שאני בוחר שם משהו, לא משנה מה... גם הSAFE MODE לא נדלק.. עכשיו אני אם HARDDISK חלופי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by idanyow,

קניתי מחשב חדש, והשארתי את ההארדיסק הקודם שבחיבור IDE (סתם מסיבות של לא היה לי איפה לגבות.. לא משנה) לא חושב שכל המפרט קריטי אבל אם כן אני ארשום... יש לי רק סלוט IDE אחד על הלוח, כל השאר SATA יש לי גם צורב וגם הארדיסק לחבר על אותו כבל IDE אני לא סגור איך הג'אמפרים אמורים להיות, כי במחשב הקודם היו לי שני סלוטים של IDE על הלוח. סלייב, מאסטר, מה..? כרגע אין BOOT, וזה נשאר עם ההודעה VERIFYING DMI POOL DATA מה עושים ? כרגע בביוס מופיע לי שהמאסטר זה הצורב, כי ניסיתי לעשות בוט אבל לא הולך והסלייב זה ההארדיסק תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by davis5,

קניתי לוח msi neo 2 platinum מעבד 3000amd venice וזיכרונות 2*256 היום החליפו את הלוח כי לא הצליחו להתקין כרטיסי רשת אבל עכשיו כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה עובד יפה עד שפתאום נתקע! מה הסיבה לכך תודה?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  4. יש לי כרטיס קול REALTECH HD בלוח אם חיברתי אליו 4 רמקולים וסאב. אני משתמש בתוכנה לסרטים KMPAYER לפני התקנת הWIN7 הנגן היה מנגן את כל הסרטים ב כל ה 4 רמקולים,כולל מוזיקה אחרי שהתקנתי את הWIN7 והגדרתי לו שיש לי 4 רמקולים ולא 2 הוא עדיין ממשיך לנגן מוזיקה וסרטים ב 2 רמקולים... מי שהו יכול לעזור לי לסדר אתזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. שלום שי לי לוח של MSI K7N420 ( אני יודע ישן ) [url=]http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K7N420_Pro&class=mb קיבלתי כ.מסך של GIGABYTE RADOEN 9800 PRO 128 MB הלוח עובד על AGP *4 והכרטיס על *8 האם זה אפשרי לחבר את הכרטיס ואם כן האם אני מכלל אראה שינוי משמעותי עקב חוסר התמיכה של הלוח ביכולתו של הכרטיס כמו כן הלוח עובד על 1.5 וולט בלבד מישהוא יודע כמה הכרטיס המסך צורך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. תישמעו ...ממש מוזר יש לי נייד של קומפאק - דגם איוו + תחנת עגינה אורגינאלית עם כל היציאות האפשרויות רגע אחד ....הנייד = דרך תחנת עגינה מסודרת היה מחובר לTV שלי - וראו שם אות על המסך אפילו עוד ליפני שהפעלתי את הפנקשיין(בנייד) ביכלל - ופיתאום לא יודע מה - אני לא מצליח להראות אות כל שהוא במסך הTV ...נעלם האות - נמוג..... גם לא עם פאנקשיין בנייד כיביתי הידלקתי...ניתקתי חיברתי וכלום!!! יש לי מישהו רעיון איך לסדר את זה( כי הכניסה הספציפית בTV עובדת - בדקתי עם מצלמת וידאו)

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. האם הכונן הקשיח (מתוצרת WD) צריך להיות MASTER או SLAVE?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. שלום, אני רוצה להתקין מחדש את המערכת הפעלה(חלונות XP), אני עושה boot מהדיסק מקבל את ההודעה "setup is inspecting your computer's hardware configuration" או משהו דומה ואז המסך פשוט הופך ליהיות שחור! המסך עצמו דולק אבל לא רואים כלום. ניסיתי לחכות יותר מעשרים דקות וזה היה אותו הדבר, פירקתי את הכרטיס קול והכרטיס רשת ועדיין אותו הדבר, עשיתי Load fail-safe defaults בביאוס, עשיתי disable לכל מה שמצאתי בביוס(כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה, USB ואפילו SATA - יש לי IDE), ניסיתי Load optimized defaults וזה עדיין אותו הדבר. בדקתי את הדיסק על המחשב הנישא שלי וזה עובד בסדר(ההתקנה ממשיכה). אני כבר מיואש, מה עוד אפשר לעשות? עריכה: פתרתי את זה ע"י שימוש ב- "lilo -M /dev/hda"

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. יש ברשותי שני כוננים קשיחים 1. 320GB של WD 2. טרה בייט של seagate מדגם st1000340as כאשר אני מפעיל בביוס את הSATA RAID ROM המחשב עולה אך נתקע במסך הבא הכונן של WD עובד נהדר לבד וכשאני עושה BOOT עם כונן קשיח IDE אחר ומבטל את הSATA RAID ROM שני הכוננים עובדים נהדר איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. אני לא יודע איך זה קרה יש לי 500G WD פיצלתי ל3 מחיצות ואחד נעלם! ואיתו 200G בערך....מה עושים!?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by arefrosa2,

לא מזמן בזמן שהשתמשתי במיקרופון שמעתי מין רעש . לאחר הרעש המיקרופון כבר לא עבד... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אך ללא הצלחה. אני מעוניין לשפעל מיקרופון במחשב שלי בעלות כמה שיותר נמוכה . איך אפשר לעשות זאת? מפרט המחשב שלי: לוח אם GB850 INTEL כרטיס קול PINNACLE (אני לא רוצה להחליף). בנוסף אין לי יותר כניסות PCI פנויות על לוח האם(אוכל לפנות אחת אם לא תהיה ברירה).

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  12. Started by ofirdamr,

המחשב שלי עושה ריסט עצמאית, במצב מנוחה, עבודה לא משנה מה. עשיתי מה שצריך כדי שלא יעשה ריסט ויעשה מסך כחול, וגם עשיתי בדיקה בתוכנה S&M הכל יצא בסדר חוץ מהזיכרון. הרצתי בדיקה בMEMTEST והיו מלא שגיאות. כיביתי את המחשב, הוצאתי את הזיכרונות, על 1 כתוב PC2700 256DDR ועל השני כתוב PC2100 256. שניהם מיצרנים שונים. הכנסתי כל אחד בנפרד והרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אם כך הבעיה היא העבודה שלהם ביחד. אולי זה משהו עם ההגדרות של הביוס אני לא יודע אולי מישהו יכול לעזור לי?

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  13. WINDOWS XP SP2 המחשב בו יומים והיום כרטיס הרשת נבדק ע"י טכנאי ונמצא תקין אני משתמש במודם של אצטק וחייגן לאחר החיוג הכול עדיין תקין הבעיה שכאשר מפעיל EXPLORER או OUTLOOK EXPRESS תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by dani1236,

חבר'ה שלום מזה זמן רב המחשב קורה לו משהו מוזר ,, או שהמסך עובר למצב no signal או שמופיע מסך כחול. הצלחתי להוציא דוח דרך תוכנה שהמליצו פה( win Dbg) והוצאתי את הדוח המצורף,,,, עזרתכם הדחופה בתודה [attachment deleted by admin]

15. כי אין לי כונן דיסקטים יש דרך לבדוק דרך הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. Started by zahi122,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 שיש לו שתי חיבורים לכרטיס מסך אחד 4X ואחד 16X הבעיה שאני מחבר ל 16X וצופה באתרים של סרטונים למשל יוטוב במסך מלא(הרוב ב HD) הוינדוס מקרטע ממש וחייבים לעשות ריסט. זה קורה לי גם בפתיחה של המשחק DRIFT 2 (כנראה שגם משתמש בפלאש) אני חייב להדגיש שאני צופה במסך מלא בסרט על המחשב HD לא נתקע ושאני משתמש בסלוט של ה 4X לא נתקע! ניסיתי פורמט ניסיתי להסיר ולעדכן את הפלאש שום דבר לא עוזר כרטיס מסך HD4850 וינדוס 7 בבקשה חייב עזרה !

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. חדשים של REALTEK ניסיתי את כל האפשריות בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANGER שיניתי בביוס ל AC97 ללא הועיל וכן המיקרופון תקין ופועל היטב במחשב השני תודה רבה

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by יונדב,

ניסיתי לחלק את ההארד - דיסק שלי ל2 מחיצות, באמצעות התוכנה PowerQuest Partition Magic 8.0, והכל עבד טוב, והוא כתב בסוף החלוקה שזה עבד, אך לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט, וקצת לפני שהיה צריך להעלות את המערכת הפעלה, כתב את השגיאה הבאה : A Disc Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart. מה עושים? יונדב.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by roma,

שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ומקווה לפתרון מהיר כשאני מפעיל את המחשב והמערכת עולה הכל קופא במקומו ורק העכבר זז אני נאלץ לבצע מ"ס פעמים של ריסטרט למערכת ומשום מה לאחר מ"ס ניסיונות בדרך כלל המחשב עובד אני לא מצליח למצוא \להצביע על הבעיה ולא יודע מהיכן להתחיל במחשב מותקנות תוכנת אנטי וירוס ומ"ס נוסף של תוכנות לניהול וניקו המחשב אשמח לקבל עזרתכם בנושא תודה לעונים ושבת שלום לכולם תודה רובי

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by hen1235,

יש לי סידירום פשוט של LG. אני פותח את הכונן מכניס דיסק הכונן חושב קצת, הנורה נדלקת ולא נכבית, אז המחשב נתקע. מה שמוזר...אני מוציא את הדיסק הכל עובד (ניסיתי הרבה דיסקים והם גם עובדים בצורב) והתקיעה של המחשב משתחררת. מישהו יודע מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, הכרטיס מסך שלי קורס במשחקים הנ"ל בכל פעם שהוא צריך להציג 3D כשלאחר מכן מופיע חלון של ה-VPU RECOVER שמציע לשלוח דו"ח תקלה. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ובמנוחה הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 45 מעלות. תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by kashi,

קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם! עכשיו לבעיה שלי... בשבוע האחרון באמצע שאני צופה בקטע וידאו, גולש באינטרנט או מבצע כל דבר אחר במחשב, המחשב מתחיל להיות תקוע ואי אפשר ללחוץ על שום דבר, ושמתי לב כאשר אני לוחץ CTRL+ALT_DELETE שהקובץ drwtsn32.exe לוקח כמעט את כל המשאבים של המחשב, אחרי דקה שתיים זה נעלם ואפשר להמשיך להשתמש במחשב... עשיתי כמו שצריך וראיתי פה בפורם שזה איזה קובץ שפועל כאשר יש שגיאה במחשב והקובץ drwtsn32.txt מראה שהתוכנה שעושה את ההפרעות זה דווקא האנטיוירוס שלי (NOD32): ירעה חריגת יישום: ??יישום: ?C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (pid=3552) ??מתי: ?22/09/2006 @ 22:12:57.312 ??מספר חריגה: ?c0000005 (??הפרת זכויות גישה) ??*----> מידע מערכת <----* …

25. Started by __MIKO__,

המסך לפתע נכבה, ולאחר שלחצתי על הפעלה של המסך\ הוא נשאר בנורית כתומה ולא דלק, והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב. במחשב עצמו לא נכבה אבל נורית הHD דלקה רציף, ולא היבהבה כמו שבד"כ. ווינדוס XP

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים