תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת אינטרנט GPT I-CAM 140 ואיבדתי את הדרייבירים. חיפשתי בכל העולם, גם באתרים שנתתם..... פשוט אין בשום מקום אולי יש איזה תוכנה או משהו... הצילו!!! :s05: זאת המצלמה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=I-CAM-140&affiliate=zap תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, קנינו מחשב לפני כשנה וחצי. לאחר כחצי שנה המוור התחיל להרעיש, אז החלפנו אותו (במסגרת האחריות) לפני כמה חודשים התחיל המאוורר החדש להרעיש, בסוגים שונים של רעשים, שמופיעים ונעלמים. מה לעשות? האם יש סכנה לספק? (הספק פשוט, לא יודע מי היצרן)
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד משונה וקשה לאבחון. המחשב, מנקודת זמן לא ברורה, מתחיל לקפוא למשך 10 שניות, וחוזר חלילה כל חצי דקה - דקה. כשאני לוחץ בזמן הקפאון על NUMPAD לצורך העניין - הנורה לא נדלקת. מה שאומר שהתקלה היא כנראה כנראה לא קשורה במשהו תוכנתי (או שכן?). ראיתי מידי פעם גם שהדריבר של הכרטיס מסך קורס, אך זה קורה בכל חמשת הדריברים האחרונים שהורדתי. לגבי ענייני חום - המעבד באיזור ה-40 מעלות והכרטיס מסך באיזור ה-44. הארד דיסקים כולם באיזור ה-40. הלוח אם נושק ל-50 מעלות. מפרט: CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 640 BL-C3 Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM1: G Skill F3-10666CL…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי המחשב שלי היה מקולקל ועכשיו הוא לא במצב הכי טוב שלו :'( ואני גם מוסיף עוד 120j למחשב, אז חשבתי שאולי כדאי לפמט את המחשב, אבל אין לי איך לגבות את כל הסרטים והמשחקים שיש לי על הארד-דיסק מפני שהדיסקים שלי לא יכולים להכיל את כל המידע הזה. אז מה אתם אומרים, כדאי לפרמט? תודה לכל העוזרים Install
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום גלשתי באינטרנט, ופתאום המחשב נכבה טוב הדלקתי מחדש המסך עבר מאנאלוגי לדיגיטלי מספר פעמים וחוזר למצב סטנדביי המחשב עצמו דולק, פתחתי את המארז החלפתי את הסלוט של הכרטיס מסך לשני, שמתי מסך של מחשב אחר עדיין מת אין תצוגה המסך על סטנדביי יש לציין שהמאווררים עובדים, הכרטיס רץ והמחשב נראה תקין לגמריי המחשב נקנה מסקייפיסי לפני פחות מחצי שנה המפרט הוא כך Intel i5 GTX275 של פאליט Gigabyte P55-UD2 Chieftec 650W 4GB DDR3
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. הצלחתי לגרד שני ארדיסקים ישנים של WD מהקיר שלי בבית, האחד בנפח של 3 GB והשני בנפח של 800MB. רציתי לישאול, האם אני אני יוכל לחבר את שני אלה (לצורכי גיבויים) למחשב השני שלי שהוא מחשב המבוסס על P3 1000Mhz עם לוח אם: Asus -cusl2-c . ואם אפשר אז איך אני עושה זאת? הלוח אם לא יגרום לבעיות אם הארדיסק הנוככי- IBM 30GB? האם צריך לשחק עם הג'אמפרים? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לוח אם Z490 עם חיבור Aquantia 10GbE LAN גולש באינטרנט בחיבור קווי לתשתית סיב אופטי 1000MB של פרטנר. בזמן גלישה - פיקס בזמן סטרימיניג - פיקס אבל ברגע שאני מתחיל להוריד קובץ גדול דרך טורנט או משהו בסגנון אחרי 5 - 10 דקות החיבור קורס והדרך היחידה להחזיר אותו היא או להפעיל מחדש את המחשב או לעשות disable ואחר כך enable לחיבור רשת. מישהו יודע למה זה קורה וכיצד ניתן לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר במחשב חדש , כל פעם שאני מפעיל אותו יש צפצוף אחד ארוך ואז המחשב עולה. זה גם רושם בהתחלה משהו עם memory interleaved. מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברשותי מחשב amd 2500+@3200 abit nf7-sl 768MB 3X256pc3200 ddr 400 8-3-3-3 Gforce 6600GT כבר כמה שנים שאני על OC ל3200 ואני משתמש בקירור SK7 וSF2 הטמפרטורה נורא נמוכה והכרטיס מסך לא היה על OC וזה עדיין היה עושה לי... הקטע שכל פעם שאני מפעיל משחק זה גורם לי לריסט מדובר על CC3 ועל 3DMARK2006 עם 3DMARK 03 ו 05 זה לא עשה לי אף פעם ריסט ובדקתי כמה פעמים איתם הנה המתח שננתי למחשב... והרצתי גם בדיקה של superpi עשה ב52 שניות.. סביר אני מניח ל3200 הקטע הוא ששאם אני מוריד את הOC למעבד אז זה לא עושה לי את זה והטמפ' של המעבד נשארת במקסימום על 38/9 רק אתמול ניקתי הכל מאבק.. אגב זה התחיל לי כבר מלפני שבועיים בערך ועד אז כל הזמן הייתי עם OC אני ממש לא מבין מה יכול להיות הבעיה.. והנה הוספ…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בהתקנה מתקבלת הודעת שגיאה : -536870397 ואז יש עוד הודעה שההתקנה נכשלה וזה יוצא הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר וגם זה לא עזר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן 4-5 שנים (בערך) לא ממש זוכר את סוג המעבד אני מניח שזה פנטיום 4 לפני יומיים השתמשתי במחשב כשפתאום המסך הפך לשחור ויש צפצוף מהלוח אם ארוך כזה לא מפסיק של 6 שניות כל פעם. ניסיתי לכבות ולהדליק אבל המסך לא נידלק נישאר נורה כתומה ואז אחרי כמה שניות שוב יש את הצפצוף באורך 6 שניות ככה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף כ.זיכרון אך זה לא עזר... גם לא הארדיסק.. (הוא לא מעלה את הווינדוס ביכלל זה ממש בהתחלה שמדליקים שהביוס צריך לעלות.. יכול להיות שהלוח שלי ז"ל כבר?=\
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם אפשר לסמוך על התוכנה היא מצאה לי מאות טעויות סרקתי עם כל התוכנות המתקדמות והם לא מצאו כלום כתבתי כאן כי אין פורום תוכנות שלחתי שאלה בעבר על בוטים. ולא קיבלתי תשובה. דרך אגב טמפרטורת הכוננים קשיחים בין 43-45 מעבד בין 35-39 איך אני מוריד טמפרטורה של ATI 9500 אני רוצה להוריד מהירות מעבד כרטיס מסך. שפחות יתחמם וקבוע איך אני מוריד את העומס על הספק שפחות יתחמם.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: Pentium 4 3.0 1GB DDR Nvidia GEFORCE 6600GT ASUS P4P800 לוח אם בעיה: אני מדליק את המחשב, הכל טוב ויפה, המאווררים מסתובבים, אבל המסך אינו נדלק. ניסיונות לפתרון: אחרי שהלוח שלי התקלקל, החלפתי לוח לאותו דגם, אך המסך אינו עולה, חשבתי שהבעיה נובעת מהספק, וקניתי ספק חדש. גם אז ללא הצלחה. ניסיתי לעשות אלימינציה ולהגיע לחלק שגורם למסך לא להדלק, החלפתי כרטיס מסך, ניסיתי בלי הארדיסק, בלי CDROM, עם זכרונות אחרים. כלום. בבקשה תעזרו לי אני נואש .
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת המחשב נכבה לי במשחקים ואין לי מושג למה.. המעלות של המעבד הם 50 זה המון(מפרט בצד) ולגבי הכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא תוכנה שתפרט לי עליו והתוכנה EVEREST לא מדויקת הייתי רוצה לדעת ממה הבעיה. תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP , ואני לא רואה את כונן הדיסקים . הכונן מופיע ב bios , וכן אפשר להעלות תוכנות דרך ה floppy (הכוונה לתוכנות שנמצאות בדיסקט ועולות עם הדלקת המחשב) . במנהל ההתקנים של XP מופיע ? ליד כונן הדיסקטים. יש driver ל floppy ? הבעיה אולי במקום אחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הי זאת הבעיה הכי מוזרה שנתקלתי בה אי פעם ברכיב חומרה כלשהו. כשהכרטיס מוכנס בפעם הראשונה כשלא מותקן עדיין דרייבר, המחשב עולה כרגיל: *ביפ* אחד מהרמקול הפנימי וזהו. ופה מתחילה הבעיה,כשאני מנסה להתקין את הרדרייברים,אני מקבל הודעה: Zero Display Service Error. ומשם זה ממשיך בהתקנת ה-CC של ATI. עכשיו,מנקודה זו ואילך,כל פעם שהמחשב מודלק, זה מלווה בביפ ארוך וששלוש קצרים(=זיכרון כרטיס מסך לא תקין)... ושום משחק או דבר אחד שעושה שימוש ב-3D לא רץ בכלל!!! וצריך להפעיל אותו מחדש כדי שהבעיה תיפתר. WTF?! אני כבר ממש נואש מהגרוטאה הזאת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה.יש לי מחשב חדש עם לוח אם GA-K8NXP-SLI של gigabyte. אבל ללוח אם אי אפשר היה להרכיב את הצ'יפ של ה-K8DPS (Dual power system) בגלל שהחלק התנגש עם המאוורר של ה cpu. השאלה שלי האם החלק נחוץ מאד? כי בחנות שקניתי אמרו לי שזה יעבוד מצויין גם בלי זה. המחשב כבר נתקע לי כמה פעמים כשהיה עליו עומס דיי גבוה, עומס כמו משחק מסויים ודברים כבדים אחרים. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה הכל עבד כרגיל...הכנסתי דיסק לסידי רום והוא פעל והכל הוצאתי ואז אחרי כמה זמן ניסיתי לפתוח את הסידירום הוא נפתח אבל הוא לא קורא את הדיסקים שאני מכניס והוא משמיע קול כזה מוזר כזה ואז הוא בכלל לא עובד ..בבקשה תעזרו לי.. ???
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בו בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
חיברתי אותו דרך כבל ללויין רואים תמונה אבל לא שומעים קול ב VIDEO SYSTEM רשום PAL_B באפור ולא יודע איך משנים ל PAL רגיל או אולי צריך לשנות משהוא אחר וגם השלט לא עובד
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-