תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לצערי הרב אתמול המחשב שלי הותקף וכל הקבצים והמדיה הפכו ל "nail file" למזלי רק כונן C "המערכת" היה מחובר כל מה שהיה בפנים לא כזה משנה לי, השאלה היא אם יש אפשרות לפרמט את המחשב ולהשתמש בו? תודה לעוזרים 3>
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול REALTECH HD בלוח אם חיברתי אליו 4 רמקולים וסאב. אני משתמש בתוכנה לסרטים KMPAYER לפני התקנת הWIN7 הנגן היה מנגן את כל הסרטים ב כל ה 4 רמקולים,כולל מוזיקה אחרי שהתקנתי את הWIN7 והגדרתי לו שיש לי 4 רמקולים ולא 2 הוא עדיין ממשיך לנגן מוזיקה וסרטים ב 2 רמקולים... מי שהו יכול לעזור לי לסדר אתזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום שי לי לוח של MSI K7N420 ( אני יודע ישן ) [url=]http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K7N420_Pro&class=mb קיבלתי כ.מסך של GIGABYTE RADOEN 9800 PRO 128 MB הלוח עובד על AGP *4 והכרטיס על *8 האם זה אפשרי לחבר את הכרטיס ואם כן האם אני מכלל אראה שינוי משמעותי עקב חוסר התמיכה של הלוח ביכולתו של הכרטיס כמו כן הלוח עובד על 1.5 וולט בלבד מישהוא יודע כמה הכרטיס המסך צורך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תישמעו ...ממש מוזר יש לי נייד של קומפאק - דגם איוו + תחנת עגינה אורגינאלית עם כל היציאות האפשרויות רגע אחד ....הנייד = דרך תחנת עגינה מסודרת היה מחובר לTV שלי - וראו שם אות על המסך אפילו עוד ליפני שהפעלתי את הפנקשיין(בנייד) ביכלל - ופיתאום לא יודע מה - אני לא מצליח להראות אות כל שהוא במסך הTV ...נעלם האות - נמוג..... גם לא עם פאנקשיין בנייד כיביתי הידלקתי...ניתקתי חיברתי וכלום!!! יש לי מישהו רעיון איך לסדר את זה( כי הכניסה הספציפית בTV עובדת - בדקתי עם מצלמת וידאו)
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה להבין למה אני רואה את חבר שלי מצויין הוא נמצא בארה"ב ואנו מדברים בסקייפ ואותי הוא רואה בצורה מטושטשת ותמיד אני צריך לשחק עם האור בחדר כך שהוא יכול לראות יותר טוב.... האם זה קשור לאיכות המצלמה או גם לרוחב הפס... יש לי 2.5 ADSL זאת המצלמה http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=135 אודה לתשובה מהירה....
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי חברה תקשיבו יש לי את הצליל הזה באוזניות אני כמעט בטוח שזה מהלוח אם מה אתם אומרים? מה זה אומר? תודה לעוזרים...! הלוח אם http://ufu.co.il/files/fzsqirpqu2ccn5l52pqu.jpg
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתקע במסך הראשון הראשון שהמחשב עולה בו (זה שרשום בו את המהירות מעבד ואת המסטר-סלייב ומשם נכנסים לביוס), עשיתי ריסטרט והמחשב עשה המון ציפצופים קצרים ומהירים אז עשיתי עוד ריסטרט והוא עוד פעם נתקע במסך ההתחלתי.. אממ ניסיתי להחליף זיכרון וזה לא עזר,ניסיתי לנתק את הסידירומים/כרטיסי פיסיאיי וזה לא עזר (לנסות מעבד אחר? יש לי 2.6 בארון) כמובן ניסיתי לאפס ביוס יותר מפעם אחת וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT מדגם KV8 PRO אם ציפסט של VIA עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מעודכנים לציפסט בתקווה שזה יפתור לי בעיות קריסה ב BATTLEFIELD 2 ואלי אף ישפר ביצועים בכללי כי אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלי שהם נחותים לעומת חבר שלי שיש לו מחשב זהה רק לוח אם אחר. עכשיו מצאתי את הדרייברים האלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1268 תגידו לי אתם - האם זה הדרייברים הנכונים?
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה יש לי 500G WD פיצלתי ל3 מחיצות ואחד נעלם! ואיתו 200G בערך....מה עושים!?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
באופן מוזר המשחק נתקע (3 פעמים היום). פעמיים קיבלתי מסך כחול ואז זה עשה רסטרט, ופעם אחת זה לא הראה מסך כחול אלא אתחל מייד.. בדקתי את קובץ המינידאמפ והנה מה שזה אומר: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini103105-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לא ברור לי למה אבל הדלקתי את המחשב ומסיבה כלשהי נמחק לי הדריבר של הכרטיס קול כשאני פותח את מנהל ההתקנים בכרטיס קול כתוב High Definition Audio Device אבל זה לא הדריבר שהיה לי , אני כרגע יש לי אפשרות רק לשמוע סאונד אבל אין לי יכולת לדבר במיקרופון וכו' , כרטיס הקול שלי הוא SigmaTel לוח האם intel DQ965MT אני אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן DVD של LG דגם GH22NS30 . אתמול שמתי לב שב"מחשב שלי" לא רואים את כונן הDVD . נכנסתי למנהל ההתקנים ולחצתי על uninstall ולאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב. עם עליית הווינדואס התבצעה התקנה אוטומטית של ההתקן והיה כתוב שההתקן לא הותקן טוב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? *ערוך: הצלחתי לסדר את זה. למקרה שלמישהו יש את אותה הבעיה הפתרון הוא להיכנס לרג'יסטרי ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ולמחוק את UpperFilters ו LowerFilters
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה ביותר במחשב בסלון. מדובר במחשב רגיל לכל דבר, רק שהוא מחובר לטלוויזיה. יש לי מקלדת ועכבר של diNovo, שעד היום עבדו תקין לגמרי. הבעיה היא שמשום מה המחשב כל הזמן מקבל קלט מהמקלדת של התו נקודה - ".". כלומר, אם אני לוחץ על תפריט start למשל, בתיבת חיפוש מתחילות לרוץ נקודות, בלי שאני נוגע במקלדת. החשד הראשון שלי היה שהבעיה במקלדת עצמה, איזה מקש תקוע, אבל גם בלי בטריות זה עדיין קורה, וגם כשחיברתי עכבר + מקלדת רגילים ישנים, וניתקתי לגמרי את המשדר BT (הוצאתי אותו מה-USB), עדיין הבעיה קיימת. כמובן שגם ניסיתי גם ריסטרט וכל הדברים הטריוויאלים. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? אולי להסיר לגמרי את ה-BT, לא מספיק רק לנתק פיזית? או שזה לא קשור? מאיפ…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסט עצמאית, במצב מנוחה, עבודה לא משנה מה. עשיתי מה שצריך כדי שלא יעשה ריסט ויעשה מסך כחול, וגם עשיתי בדיקה בתוכנה S&M הכל יצא בסדר חוץ מהזיכרון. הרצתי בדיקה בMEMTEST והיו מלא שגיאות. כיביתי את המחשב, הוצאתי את הזיכרונות, על 1 כתוב PC2700 256DDR ועל השני כתוב PC2100 256. שניהם מיצרנים שונים. הכנסתי כל אחד בנפרד והרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אם כך הבעיה היא העבודה שלהם ביחד. אולי זה משהו עם ההגדרות של הביוס אני לא יודע אולי מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 המחשב בו יומים והיום כרטיס הרשת נבדק ע"י טכנאי ונמצא תקין אני משתמש במודם של אצטק וחייגן לאחר החיוג הכול עדיין תקין הבעיה שכאשר מפעיל EXPLORER או OUTLOOK EXPRESS תודה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה המחשב החדש שלי (בן שלושה חודשים ) עובד לאט ומרגיש נורא עייף המערכת הפעלה היא ווינדווס XP PRO SP2 שהתקנתי לפני שבוע. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא הנורטון אבל גם בלעדיו ובלי שום פיירוול ואנטי וירוס הוא עדיין מרגיש לי איטי ביחס למחשבים אחרים למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפתרון או איך באמת אני יכול להשוות בינו לבין מחשבים אחרים? לדוגמא בלפטופ שלי העבודה יותר מהירה והוא הרבה יותר נחות חומרתית מהנייח. מה עושים? המפרט בצד ימין
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל עד לא מזמן מחשב חדש, להלן המפרט: cpu: intel ncore2 due 1.84mhz memory: 1024ddr2 gfx: gigabyte 7900GT 256ddr3 mobo: intel desktop board D946GZIS essential series וכמה שהמחשב טוב יש לו נפילות FPS במשחק עם גראפיקה נמוכה כמו קאונטר-סטרייק. הוא אומר שהוא קיבל את המחשב מוכן עם ווינדוס ודרייברים והכל והוא לא שינה כלום. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אתם מסכימים איתי שעם מחשב כזה אין סיבה לנפילות ב-FPS.. תודה מראש. ד"א אם זה לא מתאים לפורום הזה אנא תעבירו פורום ואל תנעלו.
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חבר'ה שלום מזה זמן רב המחשב קורה לו משהו מוזר ,, או שהמסך עובר למצב no signal או שמופיע מסך כחול. הצלחתי להוציא דוח דרך תוכנה שהמליצו פה( win Dbg) והוצאתי את הדוח המצורף,,,, עזרתכם הדחופה בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT הבעיה היא שבחלק מהמשחקים יש באגים איומים בגראפיקה למשל בFEAR הכל מחורבש פתאום ויש כל מיני קווים שחורים לא קשורים על הנשק,דברים מהסוג הזה וגם נקודות צבעוניות על המסך בכלל לא קשורות הבאגים לא קיימים בכל המשחקים,למשל אובליביון אין בו באגים אבל בחלק אחר של המשחקים יש בעיות ובקשר לנקודות הצבעונית זה גם קרה לי בוינדוס כמה פעמים,זה כאילו כמה פיקסלים מהמסך הפכו לצבע אחר ממש שצריך להיות יש לי סתאם מסך מעפן רגיל לא משהו מיוחד. אין לי OC וגם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים עם בעיות מ-win32k.sys ומ-ntoskrnl.exe ששניהם מצביעים על בעיה באחד מדהדריברים במחשב שלי רציתי לדעת אם יכול להיות שהבעיה נובעת מדריברים שאני התקנתי או דווקא מהדריברים של XP .. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק שהחיבור שלו זה sata ועכשיו שאני מתקין עליו את האקס פי אני לוחץ f6 ואחרי זה לוחץ על s ואנטר ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח ליקרוא את הקובץ מהדיסקט והכנסתי כל סוג של דיסק גם של היצרן שהוא ווסטן דיגיטל וגם תקליטון איתחול ובשתי המקירים הוא לא קורא את הקבצים..הוא מתריע לי על הקובץ txtsetup.oem שהוא לא נימצא בדיסקט ואני מנסה לישבור תראש מה הבעיה ולא מצליח תודהה לכולםםםם
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק את ההארד - דיסק שלי ל2 מחיצות, באמצעות התוכנה PowerQuest Partition Magic 8.0, והכל עבד טוב, והוא כתב בסוף החלוקה שזה עבד, אך לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט, וקצת לפני שהיה צריך להעלות את המערכת הפעלה, כתב את השגיאה הבאה : A Disc Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart. מה עושים? יונדב.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-