תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז הסיפור הוא ככה: כיבתי את האייפוד כמו שאני תמיד מכבה אותו; לחיצה ארוכה על הכפתור PLAY/PAUSE אבל באמצע צפייה בסירטון. האייפוד נכבה כרגיל ואז נעלתי אותו כדי שהוא יכבה לגמרי, לפחות ככה אני חושב (תמיד כשעשיתי זאת אז גם האוזניות עשו רעש כאילו ניתקו אותן מהחשמל...) ואז כשהדלקתי אותו בחזרה אחרי בערך שעה, הוא נדלק מאוד לאט (כאילו המסך הופך לשחור אבל שחור מהLEDים לא כשהם כבויים) ויש לי את התמונה, מאוד מטושטשת ובשחור-לבן של התמונה האחרונה מהסירטון שראיתי... מאז הוא לא מגיב, שום דבר לא עוזר, אי אפשר אפילו להתחל או ל"פרמט", כלום! מה נראה לכם הבעיה? ומה הפיתרון? תודה בהקדם לכם אנשים! אוהב אתכם!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש ברשותי לוח של DFI דגם LANPARTY ULTRA D ומאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס 98 זאת אומרת אני יכול להתקין... אבל הוא ניתקע בעלייה לווינדוס ! בעיה ידועה ? יש פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
טוב... יש לאח של חבר שלי P.2 200 MHZ ניראה לי אז רציתי לפרמט לו אותו ולהתקין את הווינדוס מהתחלה (כי הייתה בעיה) במחשב עצמו גם ניראה לי יש איזה בעיה עם הCD ROM אז חיברתי ת'הארד דיסק למחשב שלי ופירמטתי דרך דיסקט איתחול של ווינדוס 98 SE וניסיתי אחרי זה גם דרך דיסק של XP (פעם 1 פירמטתי בNTFS ופעם בFAT32) בכל מקרה אחרי שאני מפרמט ומעלה את המחשב מההתחלה עם הדיסק של WIN 98 SE בכונן אני בוחר BOOT FROM CD ROM ואחר כך התקנה בעזרת הדיסק (משהו כזה) אז אחרי כמה שניות כתוב לי PROGRAM TOO BIG TO FIT IN MEMOREY ואז הוא מראה לי את האות של הכונן והוא בתיקייה של WIN 98 ושאני לוחץ SETUP המחשב נתקע... מה עושים.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9600XT עם הדרייוור הכי עדכני ואני מקבל הודעת שגיאה ב WINDOWS שיש בעיה בדרייוור וצריך לבטל את ההאצה בחומרה. האם יש פתרון לבעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חבריה שלום אני חייב תמיכה וסבלנות ובכן המחשב נתקע לי כל הזמן ולוקח זמן עד שמשתחרר בצעתי פעילויות של ניקוי נגד כל מני מזיקים , טפלתי בנושא של פעילות של קבצים ברקע והבעיה נשארה המחשב מסוג לוח אם אסוס NFORC2 מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 2X256 מערכת הפעלה XP פרקתי את הזכרונות והחלפתי בניהם בסלוטים תוך ניקוי המגעים לא נותר לי דבר שאני יודע לעשות לשפר המצב שאלה לחברים איך אני בודק שהזכרונות בסדר וכך גם המעבד אין לי חימום יתר במחשב וגם יש לי מעל 4 מאווררים שכולם עובדים כולל בספק אשמח לקבל הדרכה מהירה איך לצאת מזה האם נדרש לרכוש זכרונות חדשים נ.ב. הקיפאון של המחשב בעבודה רגילה בדוא"ל וגלישה בברכה ???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט: מארז HEC 6A19b ספק HEC 450W מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 DUAL CORE X2 830 775 לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO כרטיס מסך gigabyte 7800 GT שתי זכרונות DDRII 667MH 512 MB דיסק קשיח WD SATAII 200GB 7200RPM 8MB קיצור ברגע שאני מריץ F.E.A.R או CS ישר המחשב מתחיל לעשות רעש קודח שפשוט מטרף את השכל יש סיבה מיוחדת? אני כבר לא מפעיל CS בגלל הרעש!! תודה לעוזרים :]
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון מופיעים לי נרבה פעמים מסכים כחולים. אני עובד עם אקס פי פנטיום 4 3000 מגה הרץ מופיע מסך כחול וכתוב את הדברים הבאים DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 MVSTDI5X.SYS יש למישהו ושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קראתי במדריך של האתר שיש אפשרות לפרק את הביוס של המחשב יש לי שאלה עם אני עושה את זה ועובד עם המחשב כמה דקות זה יכול להחזיר לי את הביוס שהמחשב בא איתו בהתחלה רוצה לעשות את זה בגלל שעשיתי עידכון לביוס של המחשב ומעז תוכנה אחת של המעבד לא עובדת כמו שצריך וניראה לי שגם המעבד לא מתפקד כמו שהוא עבד כאילו גם המחשב כולו לא אותו מהירות והכל
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נמצא ממש ליד הרגליים שלי (וזה קרוב מאוד לאזור הרגיש) האם יש סכנה מהקרינה שהמחשב פולט? כי כל הזמן אני שומע על איזה קרינה שהמעבד פולט ובגלל זה מומלץ להשים אותו גבוה יותר ולא למטה קרוב לאשכים האם הדבר נכון? או שזה סתם שטויות והמחשב לא פולט קרינה מזיקה?
-
- 23 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
זה ספק TT שבא עם מארז TT זה 430w.430w. איך הוא יחזיק את המערכת הזאת: INTEL PRESCOTT 3.4ghz 650 Asus EN7800GTX TOP @486 1350 צורב+כונן (dvd) פלופי שני מאוררים kingston 533mhz cl4 ddr2 non ECC ram 2*1gb וקירור 7700alcu zalman הוא יוריד ביצועים? אם הוא לא מספיק אז לאיזה ספק להחליף? איזה ספק 500w מומלץ? (לא צריך תומך sli)
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב נדלק או עושה ריסטרט הוא מחפש RAID וזה מעצבן פעם בטלתי את זה ושכחתי איך לבטל את זה שוב אחרי שעדכנתי את הביוס ועכשיו אני רוצה לבטל את זה מכיוון שאין לי RAID זה סתם מאט את האתחול אז אני רוצה לבטל את זה מי שיודע אז בבקשה שיענה לי תודה רבה!!!
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח Asus P5ND2 SLI מעבד 830D HD - 120GB מחובר ב- SATA כרטיס מסך Gforce 6600GT של Gigabyte אם המחשב נשאר דלוק אז הוא עובד ללא בעיות. הבעיה היא שאם אני מכבה את המחשב, אז כאשר אני מדליק אותו יש בעיות בעלייה. המחשב כל הזמן נתקע בשלבים שונים של העלייה (לפני עליית ה- Windows או בזמן עליית ה- Windows) אבל הוא עולה אחרי כ-3 איתחולים ואז מתחיל לעבוד תקין. מישהו אולי יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשMemtest מודיע על שגיאות בזיכרון אצלי האם זה אומר שבאופן חד משמעי הבעיה היא בסטיקים עצמם אם שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GA-8I945GMF יש לי הארד דיסק sata אחד ועוד שני כונני cdrom מחוברים למחשב. רציתי להוסיף עוד הארד דיסק sata למחשב. אחרי שחיברתי והדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה וזיהה את ההארד דיסקים והcdrom בתור חומרות חדשות והוא כותב שיש לו בעייה בהתקנה של הide controller. למרות ההודעה כונני הcdrom עובדים כרגיל. ניתקתי את ההארד דיסק הנוסף מהמחשב וההודעת בעיה נעלמה. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מגדיל את ה VIRTUAL MEMORY במחשב..הבנתי שזה תלוי בכמה מקום על ההרדיסק יש או משהו כזה..כשאני עובד עם פוטושופ או אפטר זה לא מספיק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
פתאום היום שבאתי המחשב עלה כאילו משהו עשה לו ריסטרט עכשיו בהמשך היום המחשב הציג לי מספר פעמים תהודעה הזאת http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603071517237905/untitledssdsd.JPG שהובילה לריסטרנט כעבור דקה מה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד DELL latitude הבעיה כאשר אני מדליק אותו נדלקות המנורות של המחשב והמחשב לא נדלק רק המנורות מהבהבות המסך לא נדלק. אם יש למשהו רעיון בשמחה תודה...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הבעיה רשומה בכותרת ניסיתי להריץ תוכנות ומשחקים והם רצים מהר מידי כמו כן גם השעון של הווינדוס רץ מהר מידי ומסתנכרן בחזרה כל כמה שניות...
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-