עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dvdvdv,

שלום וברכה, מדובר במחשב די חדש אשר לפתע החל להתפרק ממסכו. אני חושב שזה אולי בגלל שפתחתי את המסך עד הסוף לאורך זמן (בגלל שימוש במסך חיצוני) והחיבור של הצירים התעייף עד להתפרקות איטית של הציר מפלסטיק המסגרת, ובהמשך של חברו השני. עכשיו המסך מנותק לגמרי מציריו, חוץ מהכבלים באחד מהם שעדיין מחוברים. האחריות חלה רק על החומרה, מסתבר. השאלה היא עכשיו אם יש למישהו רעיון איך אוכל לקבע את הפלסטיק בחזרה לציר? תודה 10 נקודות לפותר שאלת הבונוס: של איזו חברה המחשב?...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכם מסומן שאין "בקר לאיחסון נפח גדול " מה זה איך פותרים זאת ? רצ"ב תמונה לוח אם AMD 939 A8R32-MVP Deluxe http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי, החלפנו את הHDD 3.5" במחשב הנייח בSSD 2.5" (עם תושבת מתאימה). המסילות שהחזיקו את הHDD הישן עברו לתושבת של הSSD החדש ואני בכל זאת רוצה להחזיר את הHDD הישן בתור כונן לגיבוי קבצים, הבעיה שאין איך להחזיק אותו - חסרות לי מסילות. כשקנינו את המארז ב- 2010 (gigabyte triton) לא קיבלנו מסילות נוספות למרות שבמארז יש סלוטים נוספים לעוד HDD. מישהו מכיר פיתרון לדבר הזה? חיפשתי גם באינטרנט מסילות למארז הזה ולא מצאתי. אני מתכוון למוצר הבא רק שזה של דל: https://www.amazon.com/Dell-87VYR-Hard-drive-rails/dp/B0017TLKAC או זה של CM: https://www.ebay.com/itm/COOLER-MASTER-HDD-RAILS-NEW-VERSION-SET-A-2-PIECES-NEW/172193604964?epid=1889129203&hash=item281789…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אחד הדיסקים הקשיחים אצלנו בבית - 500gb של WD לא עובד - תוקע את המחשב, גורם לאתחולים, המחשב בכלל לא מזהה אותו כבר וכו'. יש עדיין אחריות, אבל על הדיסק ישנו מידע רגיש ואישי (במיוחד מסמכים) שאנחנו לא רוצים שטכנאי מעבדה, או סתם אנשים עם גישה יוכלו לראות. הבעיה היא שאני לא יכול למחוק (או לעשות wipe) למידע על הדיסק, כמובן בגלל שהוא תקול והמערכת כבר לא מזהה אותו. האם יש לכם המלצות מה לעשות בנידון? יכול להיות שבמעבדה פשוט יחליפו אותו בלי לטרוח לקרוא מה יש שם, אבל קשה לנו לסמוך על זה... תודה !

5. בוקר טוב, אני מוסר מחשב למעבדה ,עשיתי גיבוי לכל התוכן להוציא היסטורית גלישה וססמאות האם יש אפשרות שמירה מבלי למחוק את הססמאות השמורות ? תודה

6. Started by לינדזן,

נוצרים לי כתמים נשנים במסך למרות שאף אחד לא נוגע בו, יתכן שהמסך יוצר כתמים בעצמו? בתודה

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by dirk,

חג שמח חברים! נתקלתי הום בתופעה בנייד שלי שעובד עם XP HOME כאשר אני מנתק את הUSB של המודם אינטרנט (ממש מוציא את הכבל) קורה לפעמים שמופיע מסך כחול שאומר שכדי למנוע נזק למחשב או משהו כזה חייבים לעשות RESET יש לציין שנתקלתי בזה גם בעוד מחשב שלי באותו סיטואציה כאשר אני מנתק את כבל הטלפון מהמודם או ממש את המודם מהמחשב ובמחשב השני מדובר על WINDOWS 2000 למה זה קורה? בגל שאני לא עושה "הוצאת חומרה באופן בטוח" מהמחשב אולי? אודה על עזרתכם בנושא!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by ofe1600,

שלום לכולם! ברשותי lenovo yoga 530-14IKB לא יודע למה, המגע הפסיק לעבוד. ניסתי להיכנס למנהל התקנים, להסיר את ההתקנים של המגע ואז להפעיל מחדש וללא הצלחה. בדקתי בכל מיני פורמים עצות ולא כל כך הצלחתי להחזיר את המגע. חשוב לציין שהמחשב לא נפל או נחבל והוא ממש שמור. יש מצב שזה קשור לזה שעדכנתי את הווינדוס של המחשב ל-10. בכל מיני פורמים ראיתי שיכול להיות שזה אולי קשור למשהו שנקרא BIOS אבל אין לי מושג בזה. אשמח לעזרה בבקשה!! חשוב לציין-אני לא כזה מבין גדול במחשבים אבל גם לא ממש גרוע, יש קצת ידע... תודה מראש לכל העוזרים והעוזרות!

• 3 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. Started by dulin,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שרשום ברוכים הבאים של וינדוס המסך ניכבה,כאשר אני מדליק דרך SAFE MODE הכל עולה,אם אני מנסה להיכנס דרך VGA MODE המחשב עושה ריסט יש על המחשב עוד וינדוס (שדרכו אני ניכנס עכשיו) ובו הכל בסדר . כאשר הסרתי את דרייבר של כרטיס מסך ואז עשיתי רסטרט ובנקודה הבעיתית המחשב עשה ריסט בעצמו כאשר ניסיתי לעשות עידכון לדריבר הופיע לי שגיה שלא ניתן לעלות תוכנות מסוייות מהדיסק ולא עלה הדיסק מה עוד ניתן לעשות :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך של המחשב לטלביזיה, כדי שאני יוכל לראות סרטים וזה... והבעייה היא שאני לא מצליח לראות שום סרט במדייה פלייר ובמקום שיופיע לי הסרט למשל, מופיע לי מסך שחור. מה לעשות כדי שזה יסתדר? תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  11. אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by Forest14,

לאחרונה, תוך כדי משחק או סרט המסך קופא למספר שניות. לא ניתן להזיז את העכבר או המקלדת. תוך מספר שניות חוזר לעצמו וממשיך מאותה נקודה תודה על הצעות לפיתרון

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by יצחק נ,

שלום, יש לי מחשב שהכל בו היה תקין. הבעיה שמההדלקה (עוד לפני ה - Windows) הכל (התצוגה על המסך) קופץ ורועד כך שאי אפשר לעשות דבר עם המחשב. עם מסך אחר (תקין) זה אותו הדבר. כמובם שאי אפשר לעבוד עם המחשב הזה. התופעה הזו קרתה בעבר ונעלמה כמו שבאה. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by 10GaZ,

המחשב דולק וכמו כן גם המסך (נורת המסך דולקת). הבעיה היא שהמסך שחור ולא מציג כלום. המסך הראה הודעה כלשהי עם Powersaver. המחשב חדש, הכרטיס מסך הוא OB. המחשב הוא לא המפרט שבפרופיל שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב חדש. שלושה חודשים. עדיין לא עבדתי איתו יום שלם ללא תקלות. נתונים: 1. כרטיס מסך : ATI, Gigabyte, HD 4670 2. מסך : BENQ G900w lcd, 19 3. מערכת הפעלה : windows and linux ubuntu windows לא עולה. מסך כחול לזמן קצר מאוד, אנני מספיק לקרא את הכתוב. רואים על המסך (למטה) ספירה נראה לי זיכרון. עם מסך אחר, גם במעבדה וגם אצלי בבית, מסוג SONY ישן מאוד, LCD בן כ 10 שנים. ה windows עולה ללא בעיות. Ubuntu עולה ללא בעיות. עובד איתו (תוכניות ב C למשל) + אינטרנט. לעיתים רחוקות קריסה כאשר אני באינטרנט. מה זאת אומרת קריסה. העמוד נתקע + ה - firefox נסגר. מנסה לפתוח שוב. גורנישט. restart קשה וכוחני, תוצאה - > עובד. מי שמכר לי את המחשב, אומר שיש לי בעיה במסך. האם הגיוני? …

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by Shaiigon,

יש לי כרטיס מסך rtx 2070 ואין לו חיבור dvi ויש לי מסך של 144hz אפשר לעשות עם כבל hdmi קצב רענון של 144hz?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Boomerang,

יש לי מסך CTX PR705F בן ארבע בערך, שבמשך תקופה מסוימת היו מדי פעם "טיקים" - רעש סטטי כזה ואז התמונה גדלה פתאום ובמשך כמה שניות חזרה להיות נורמלית. אחרי כמה שבועות כאלה המסך הפסיק להידלק. (כלומר, המנורה שלו דולקת, אבל חוץ מזה הוא נראה מת) השאלה היא אם יש עוד משהו לעשות איתו, או שאין טעם ואפשר בלב שקט לזרוק אותו? אגב, מישהו יודע מי היבואן של CTX בארץ?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by orengr,

הי בשעה טובה רכשתי מסך 22" , ומחשב של דל עם כרטיס מסך פנימי אשר תומך ברזולוציה ךש 1680*1050 . אבל ישנה תופעה של ריצוד טקסט ,ניסיתי לבדוק רענון אבל רק ה60H אפשרי . מצ"ב קובץ תצורה של המחשב תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by Orreu65,

שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX 1060 6gb עם יציאות HDMI 2.0 ו DP 1.4 אני מחבר שני מסכים לכרטיס הראשון סמסונג Q7F דרך HDMI 2.0 שפועל ב 60 HZ השני pilot 50" 4K דרך DP 1.4 עם מתאם אקטיבי dp 1.4 to hdmi 2.0 60hz קישור לאיביי למתאם (כמובן ששני המסכים מחוברים דרך כבל HDMI 2.0) המסך של הפיילוט משום מה עובד רק על 30HZ ועד לאתמול עבד על 60 HZ . מה שניסיתי עד עכשיו : * להסיר ולהתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש (הדרייבר הכי עדכני) * להחליף את היציאה של המסך מ 1.4 DP ל HDMI 2.0 בכרטיס מסך בלי מתאם * לשנות HZ דרך ההגדרות תצוגה של WINDOWS 10 ( לא מופיע יותר מ30HZ) דרך הלוח בקרה של NVIDIA האפשרות לבחור קצב רענון נעול בכלל …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by joker8834,

שלום, המסך לא נדלק אבל אני לא חושב שהוא נשרף או משהו כזה אז רציתי להתייעץ איתכם. יש לו חיבורי USB בצד המסך ואם אני מחבר לשם מכשיר כל שהוא כמו פנס USB אז הפנס עובד. הכפתור הדלקה שלו הוא כפתור מגע, אז חשבתי שאולי הבעיה איתו אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AviBsH,

בס"ד שלום , ברשותי מחשב חדש שנקנה בחודש 12/05 AMD 3800 Dual Core 7800GT 256MB Gigabyte K8NF-Ultra 9 (Nforce 4) 1GB Kingston לא ביצעתי OC , הטמפ' הם בסדר גמור , מעבד בסביבות ה 30 , כרטיס מסך ב 49-50 הארד דיסקים ב 50 שניהם בערך.. אני בטוח שהבעייה היא חומרתית , הוינדוס הוא חדש לחלוטין והמחשב פורמט עוד אחרי שהתחילה השגיאה. בדיקת זכרונות ביצעתי והם בסדר אין לי מושג מה גורם לבעייה , ה STOP שאני מקבל מה BSOD הוא: STOP 0x0000009c (0x0000004 , 0x8054D5F0 , 0xB2000000 , 0x00070F0F) אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי . תודה רבה מראש , אבי .

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by the crazy boy,

יש לי מסך CRT שהוא "קצת" נדפק. לא רואים בו טוב בכלל... הכל מטושטש, קשה לקרוא בו. בכל אופן אי אפשר לתקן את זה. אבל השאלה שלי היא האם יש דרך לעשות שיראו קצת יותר טוב? (הגדרות או משהו כזה) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by edy99,

ברשותי מסך CRT של 17" מלפני כ- 7 שנים. לאחרונה המסך והכתב נהיו בהירים מאוד. התקלה התחילה לסרוגין ועכשיו נהיתה קבועה. כוונון הבהירות של המסך לא משפיע. כרטיס המסך שלי מובנה. אולי אתם יודעים מה סיבת התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? בתודה

24. מסך DELL שכבר לא באחריות U2417H הופיעה לפתע - לק קיבל מכה שום כלום - אנכית - שורת פיקסלים כבויים - בדיוק, אבל בדיוק באמצע המסך. יש מה לעשות? יש אפשרות בכלל לתקן כזה דבר? תודה על כל עיצה/הפניה/קישור.

25. Started by vipersh,

שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים מסך חדש Dell P2314H, מכיוון שהמחשב שהוא מחובר אליו קצת עתיק, וכרטיס המסך שהיה בו הלך נאלצתי לחבר את המסך לכ.מסך שבלוח אם עם כבל VGA שמתי לב שבחציו העליון של המסך יש ריצוד מציק שמבחינים בו הכי טוב כשמסתכלים על טקסט אבל הוא תמיד קיים כשחיברתי את המסך עם כבל HDMI ללפטופ (אין בלפטופ כניסת VGA) הריצוד נעלם מכיוון שאני יודע מה ההצעות הבסיסיות לבדיקה אני אקדים ואומר שהחלפתי את הכבל לכבל חדש, אין לי מסך אחר לבדוק עם המחשב ואין לי מחשב אחר לבדוק איתו ההנחה שלי שהריצוד מגיע מהכרטיס מסך ולא מהמסך עצמו, אבל כדי להיות שקט החלטתי להתייעץ עם המומחים פה באתר אשמח לשמוע את דעתכם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.