עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by igmak,

שלום, אשתי קנתה מסך viewsonic xg2405. איזה כרטיסי מסך מומלצים כדי למקסמם את הביצועים של המסך? תודה מראש

2. שלום יש ברשותי מחשב חדש, ובמשחק COD WARZONE, זה מורגש בעיקר, כך שהמשחק לא שחיק בכלל, ההגדרות מוגדרות על ULTRA, וגם שהורדתי אותם ל NORMAL זה לא השפיע. התופעה היא שכל הזמן ה FPS נופל מ 130 ל 3 ואז עולה בחזרה וחוזר על עצמו, כך שהמשחק לא שחיק בכלל. זה קורה בכל המשחקים, הם פשוט לא רצים טוב. יש למישהו רעיון איך לבדוק את התופעה ולהצביע על חלק מסויים שאחרי לכך? כרטיס מסך, ספק כוח, זיכרונות וכו? איך אני יודע שהמערכת שלי מקבלת את כל החשמל שהיא צריכה? איך אתם ממליצים לבודד משתנים? מבחינת המחשב כלום לא נראה עמוס מידי. וכמובן שהכל מעודכן לגרסה הכי עדכנית. מסך 2k 165HZ מעבד 12600K 32GB 3070 1TB SSD +2TB NVME 85…

3. Started by airforce,

שלום רב, במשך כשבוע וחצי בזמן שוינדוס 11 עולה ואני מתחיל לעבוד ממש על ההתחלה ולא באופן קבוע המסך שלי נכבה ונדלק מחדש. אין שום צליל או הודעת שגיאה. הכל מעודכן, עדכוני הוינדוס, עדכוני תוכנה, קשוחה וביוס; מה גם שהמחשב בן כמעט 4.5 חודשים בלבד. עשיתי בדיקה של sfc/chkdsk תקין. זה המפרט שלי: מסך MSI Creator 32 PS321URV i9-11900K לוח אם Gigabyte Z590 AORUS Ultra ATX כונן Samsung 980 PRO PCle 4.0 NVMe M.2 2TB SSD כרטיס זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3000MHz קירור נוזלי Corsair h150i pro rgb (טמפרטורות תקינות). כונן נוסף לגיבוי Samsung SSD 840 EVO Nvidia 2070 PSU ROG THOR 8…

4. Started by adir1234,

היי,אשמח לדעת איך לשחרר חשבון נעול של מייקרוסופט,אין לי סיסמה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. התחדשתי במסך ועכשיו יש לי 2 מחוברים בכבל DP. ברגע שהמחשב נכנס להשהייה או מצב שינה הם נכבים אבל אם אני לוחץ על המקדלת או מזיז את העכבר הם לא נדלקים תמיד מה שכן המחשב עצמו לפעמים מגיב כי אם אני לוחץ alt+f4 ואנטר (סוגר את כל החלונות ובסוף זה עושה כיבוי) אז יש תגובה. אני מנסה להבין אם זה בעיה מהמסכים, מהכרטיס מסך, מהווינדוס , הגדרות צריכת חשמל?. להשאיר הכל מבלי לכבות זה סתם יכול לעשת צריבות במסך. זה גם לא קורה תמיד. לפני שחיברתי את המסך זה היה קורה לי לעיתים ממש רחוקות וזה היה מהמסך עצמו שפשוט הייתי עושה פריקה (מנתק מהספק שלו, לוחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה ואז מחבר והכל היה עובד) עכשיו זה משהו אחר.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  6. הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by meshi73,

שלום וברכה ,ראשית תודה על העזרה. אשמח על עזרתכם בזיהוי הבעיה כפי שניתן לראות במצ"ב

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  8. שלום, יש לי windows 64 bit ואני משתמש בכרטיס מסך geforce gtx 460 והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך אתמול. בזמן ההתקנה קיבלתי מסך כחול ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: http://oi44.tinypic.com/25j8vpy.jpg אשמח אם תוכלו לעזור לי לטפל בזה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היום התחדשתי בעכבר חדש של ROCCAT אבל יש לי בעיה עכשיו שהייתה לי בעבר אבל שכחתי איך פותרים אותה. הבעייה היא כזאת: ברגע שאני שם את המחשב למצב שינה והעכבר עדיין מחובר למחשב כל לחיצה של אחד הכפתורים על העכבר מעירה את המחשב. השאלה שלי היא מה איזה הגדרה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יתעורר מכל לחיצה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, כשהמחשב עולה, הוא לא מתחבר למודם אלא צריך להפעיל את החייגן בצורה ידנית. איך אני מגדיר באופן אוטומטי כשהמחשב עולה שהוא מיד יתחבר לאינטרנט?

11. Started by charge,

קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  12. Started by Guy Hershko,

מישהו נתקל בשגיאה כזאת בעת עליית המחשב אני לא מצליח גם למצוא על זה מידע בגוגל אודה לעוזרים

13. Started by charge,

אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?

14. אהלן, קניתי השבוע כרטיס מסך חדש מדגם Gigabyte Radeon R9 280X. התקנתי אותו והתחלתי לשחק ב-AC4, הכל עובד מצויין. אחרי כמה שעות של משחק, הכרטיס התחיל לעשות לאגים קטנים, כלומר הוא רץ באזור ה-60FPS, ואז נופל לאזור ה-45~, ומיד חוזר ל-60, מה שכמובן מוביל לתחושה של לאג במשחק. כדי לבדוק את הכרטיס הרצתי את unigine heaven 4.0 והבעיה לא חזרה על עצמה, התוצאות היו די דומות למה שמצופה מהכרטיס. היום התקנתי Batman Arkham Origins ויש אותה בעיה - הוא רץ באזור ה-70~ FPS, ואז פתאום נופל ל-55~ ואז חוזר ל-70. ניסיתי לשחק כמה דקות ב-Sleeping Dogs, רזולוציה של בסביבות ה-45~, לא היה שום לאג שאני שמתי לב אליו. הטמפרטורות של הכרטיס באזור ה-70~, ככה שאני לא חושב שזו בעיית התחממות. הרצתי Furmark, והכ…

15. מחשב התחיל להדלק בהזזת עכבר ולחיצה על מקלדת. בחיים לא הייתה לי את הבעיה .בביוס כל הפונקציות האלו על off גם לא שניתי אותם בחיים זה התחיל פתעום,זה רק הגדרה במערכת הפעלה בעקבות איזה וירוס אולי,power settings בקונתרול פאנל הכל על ברירת מחדל גם לא שיניתי שם שום דבר.אולי משהו ברגיסתרי?

16. Started by shloosh3,

היי לכולם. קניתי לפטופ של סאמסונג ATIV BOOK 8. יש לו8 ג'יגה זירכון אך לצערי יש לי פה בעיה והווינדוס מראה לי שתפוס כל הזמן "in use " למעלה מ6 ג'יגה שזה לא הגיוני!!! להלן תמונות יש לכם הצעה מה אפשר לבדוק??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by amirw6,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 7 64 ביט לפני שבוע החלה תקלה מעצבנת הקשורה לכיבוי צג כמו שאתם מכירים מתבצע כיבוי צג במחשב לאחר 10 דק' ואז בלחיצה על העכבר או מקשי המקלדת המסך נדלק וחוזר לשולחן העבודה של ווינדוס, הבעיה אצלי שאני לוחץ, המסך נדלק אבל נשאר שחור ולא מצליח לחזור לשולחן העבודה אלא אם אני לוחץ ctrl+alt+del תודה מראש לעוזרים=)

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  18. Started by rata,

יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amitaybiton,

לאחרונה קניתי זיכרון חדש 4Gb KVR13N9S8/4 של kingston חיברתי אותו במקום לזיכרון ה kingston שלי 2GB KVR133303/2G על לוח אם של GIGABYTE GA-H55M-D2H יש לי מעבד של אינטל core i3 2.93GHz כאשר חיברתי רק את הזיכרון של ה2 המקורי המחשב עןלה ללא שום בעיות כאשר חיברתי רק את ה4 המחשב לא עולה כלומר נתקע בחלק של Memory Testing כמה שניות ולאחר מכן מופעל מחדש. אני כבר מעביר יומיים שלמים בניסיונות מה לא בסדר. במחשב מותקנת מערכת הפעלה של WINDOWS 64X ניסיתי לחבר את הכרטיס של ה 4GB בנפרד הוא נתקע במצב הזה- תודה מראש אמיתי

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  20. Started by דניאל3124,

דבר ראשון הנה המפרט שלי: Intel core i5 Haswell 4570 Gigabyte H87M-D3H Kingstone 8GB DDR3 AMD Radeon R9 270X OC ויש לי מין סוג של בעיה, כל משחק נטען יחסית לאט הרבה יותר לאט ממה שזה אמוור להיות... אני משחק עם חברים LOL ואני תמיד נטען אחרון יחסית לחבר שיש לו I3 ואחד שיש לו AMD BULDUZER והם מחכים לי בטעינה הרבה זמן זה ככה בעוד משחקים כמו סריוס סם3 וכל משחק שאני משחק איתם, גם לבד המשחקים נטעים לאט מאוד (COD GHOSTS וCRYSIS2 /3) גם הCPU מתאמץ יותר ממה שהוא אמור בדברים שלא דורשים הרבה... אבל משחקים רצים בסדר בלי לירידות FPS מה אתם אומרים? אני לא יודע מה זה אמור להיות... תודה רבה למי שיעזור לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sagicoh,

בזמן האחרון כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה אחרי דקה-שתייים הסרט נתקע (לא הקול-רק הוידאו), וכשאני מזיז את העכבר זה פתאום מסתדר. הסרט מראה שהוא נטען - יש לי אינטרנט מספיק מהיר וזה קורה בכל דפדפן מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  22. Started by shloosh3,

עברתי מאפל (מקבוק) לנייד של סאמסונג חדש. כרגע כשאני מחבר בHDMI יש מסך כפול ונראה לי שגם איכות פחות טובה בטלוויזיה. אני מעוניין לחבר אותו עם HDMI לטלוויזיה ולעבוד רק עם מסך הטלוויזיה כאילו שהמסך של הלטפופ לא קיים. במקבוק הייתי מחבר אותו בHDMI לטלוויזיה, סוגר את המסך פיזית כדי שיעבור למצב שינה, ואז מעיר את המחשב עם עכבר או מקלדת. מה צריך להגדיר בווינדוס ??? לא עבדתי עם ווינדוס 5 שנים...... תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. שלום חברים , ברשותי לפטופ של ACER מדגם 5741G לפני כמה חודשים התחילה אצלי תופעה מוזרה , כל כמה זמן ( אין זמן מדוייק) הנורה של ה HDD נדלקת קבוע לכמה שניות והמאוורר שבצד שמאל מתחיל לפעול מהר מאוד והמסך קופא ולא מגיב לכמה שניות ולאחר שהוא חוזר לעצמו אני מקבל שגיאה שאומרת display driver stopped responding and has recovered ואז בדרך כלל הכל חוזר לעבוד עד שהתופעה חוזרת על עצמה אחרי זמן ... תודה רבה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by DORAZABI,

קניתי מדפסת של HP 4615 חיברתי אותה לחשמל התקנתי את הדרייבר שלה שבא עם המדפסת ניסיתי להדפיס והוא לא עושה משהו..בצג המדפסת כתוב INSTALL CARTRIDGES מה עושים..?

25. Started by eli rma,

התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:

• 1 תגובה
    • 12.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים