תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היה לי מסך כחול בWIN7 . עשיתי את מה שכתוב במדריך שפורסם כאן (הורדתי סמלים של WIN7BATE) וWinDbg כותב לי : Unable to load image \SystemRoot\system32\ntkrnlpa.exe מה זה אומר ? הנה הקובץ שנמצא בתיקיה MiniDump http://rapidshare.com/files/229520258/MiniDump.rar.html מישהו בבקשה יכול לבדוק את הdump ולראות מה גורם לבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 5.05.2009 בשעה 21:09:06 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים שלוש לאחר כל העידכונים שביצעתי ולאחר שהתקנתי את האנטי וירוס nod32_2008 התחיל להופיע לי כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי התקן של כונן תקליטונים :a אך הוא אינו קיים אצלי מה עלי לעשות כדי שהוא לא יחזור כלל לאחר שמחקתי אותו מהרשימה של מנהל ההתקנים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה שבחיים לא נתקלתם בה, אבל בכל מקרה אני חייב שתנסו לעזור לי. מידי פעם שאני מפעיל תמחשב, המחשב פועל, אך המסך אינו פועל יענו עושה "NO SINGNAL" או משהו כזה. הנורה היא נורה כתומה שאומרת שהחיבורים לא טובים או משהו בסגנון, אז מה אני עושה? מוציא תספק, מכבה בכפתור מאחורה, מחכה כמה שניות מוציא את החיבור של הכרטיס מסך, מדליק ומכבה את המסך, ואחרי כמה פעמים שאני עושה את זה, המחשב פועל. עכשיו זה מה שקרה לי בOC שעשיתי, ולא ידעתי שזה הבעיה הזו בלי קשר לOC. וזה מעצבן! אני חושב שיש בעיה במתאם של המסך לבין הכרטיס, תקנו אותי? למה מתי שאני לוחץ אותו חזק זה לא ממש פועל אבל שאני משחרר זה לפעמים פועל? יש הצעות ? תודה לכולם (חפירה ^^)
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GT 1GB של Gigabyte כל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעות לי רנדומלית על המסך נקודות אדומות וירוקות מעין מרובע ארכסוני כזה... ומעין ריסט למסך כל הזמן...כאילו הכרטיס קורס או משהו כזה... בבקשה אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה אם בכלל... תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן חודש בערך שנכבה לבד בפתאומיות בד"כ במצב מנוחה, ההגדרות בווינדוס בצריכת חשמל בסדר, במעבדה הוא דווקא לא נכבה והריצו עליו תוכנה לבדיקת כ.מסך במשך 11 שעות, הבעיה שלפעמים הוא לא נכבה יום שלם ולפעמים הוא נכבה כמה פעמים ביום ולפעמים זה דופק קבצים במחשב. הלוח אם הוא של gigabyte ds-4 מעודכן לגירסת bios אחרונה ספק topower 500 עכשיו אני מנסה לחבר לו מפצל אחר לחשמל אבל אני לא חושב שזה יעזור למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פתחתי צייר ושלושה אתרים וניסיתי לשמור ועלתה הודעה שאין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכניות לפני הפירמוט ההודעה הזאת בחיים לא עלתה לי והנה עוד שתי הודעות שקשורות לשגיאת מערכת זיכרון ול-McAfee
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חברים שלום על השרת בו מותקנים שני המודמים מותקן SBS2000 . מערכת הפעלה מזהה את המודמים והם עוברים TEST בהצלחה. כאשר מפעילים RAS הוא מפעיל רק מודם אחד וכאשר עוששים TEST לשני מודמים, אחד עובד בהצלחה ושני נותן הודע PORT NOT OPEN. חברה המצב עצוב :'( תודה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הנה בבקשה תעזרו לי סליחה מצטער לא ידעתי שזה לא מקבל txt העלתי את הקבצים ב- זיפ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שאני מדליק תמחשב המחשב עובד והמסך לא נדלק המנורה של המסך דולקת אבל הוא לא נדלק כדאי שזה ידלק אני צריך להוציא תכבל שמתחבר לכרטיס מסך לגעת עם הברזל שלו (של הכבל) על הכניסה של הכרטיס מסך אז יש רעש שהוא נדלק כזה ואז אני מכבה תמחשב ומדליק והוא עולה (לא תמיד)ועוד דרך מוזרה שהוא יפעל אני פותח תמחשב מקריב תיד ליד הכרטיס מסך ואז המסך נדלק ועובד אני יודע שזה נשמע מוזר מה אפשר לעשות ?? :s05:
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה שהמסך נדלק כאשר מחברים אותו אליו אבל שמחברים את המסך לכרטיס מסך חיצוני הוא לא נדלק הכרטיס המסך החיצוני פעיל כי נבדק במחשב אחר. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
פירמטתי למישהו שאני מכיר את המחשב, ועכשיו אחרי הפירמוט שאני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול התהליך נתקע כשהו מעתיק את הקובץ Mixer.ini. ניסיתי להתקין דריברים גם מהדיסק שהוא קיבל עם המחשב וגם עם דרייברים מהאינטנרט וכולם נתקעו באותו המקום. יש אפשרות שאני בצורה כלשהיא אעתיק את הקבצים בצורה ידנית והכרטיס קול יעבוד כמו שצריך? האם יש משהו שאוכל לעשות בשביל לתקן את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן טוב המחשב שלי נתקע כל כמה זמן ואני מחפש את הבעיה... בכל מקרה כרגע אני בשלבי בדיקת הזכרון.. כאשר הפעלתי את ה MEMTEST, פעם הראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית הוא עבד איזה שעתיים ולא נתקע (אני עצרתי אותו). יש לי לוח אם NFORCE4 ULTRA - של DFI, דגם infinity 2 סטיקים של 512 מגה של DDR 400. בכל מקרה, אני רוצה לבדוק סטיק סטיק. כאשר הוצאתי אחד המחשב לא עלה (ציפצף, כלומר כאשר רק אחד היה..) הזזתי אותו סלוט על לוח האם, והמחשב עלה טוב (זה נכון לשני הסטיקים..) בכל מקרה עכשיו אני מריץ את ה MEMTEST רק על אחד ועושה רושם שהוא עובד טוב (עוד מעט אני אחליף את הסטיק).. אבל בקיצור השאלה, האם זה צריך לעבוד ככה? כלומר אם יש רק סטיק אחד, הלוח אם מגביל אותו לסלוט…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, המחשב נכבה לי באמצע, כאשר ניסתי להדליק המחשב נדלק אך לא רואים כלום,אחרי כמה ניסיונות הוא נדלק ושוב כבה באמצע ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום. אין צפצופים. e8400 4Gb ep35-ds3r מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי. יש לי את הנייד הזה בערך שנה (וזאת הבעיה בעצם, האחריות נגמרה) לפני מספר ימים, כשיצאתי ממשחק (משחק אינדי לא כבד), כשהזזתי את העכבר, הוא לא זז חלק (הרגשה כמו במשחק שרץ על 5 frames). כיביתי את המחשב, ולאחר שהדלקתי הכל עבד כשורה. השאלה שלי, האם זה מעבד או כרטיס מסך? ובגלל איזו סיבה זה יכול להיות והאם זה מסוכן למחשב. מפרט: Intel core i7 620M Ati mobility radeon HD 5650 4 GB RAM כל הדרייברים של ATI ומערכת הפעלה מעודכנים (דרייברים מלאים לא בטא)
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה של וינדוס אקס פי פרו עכשיו יש לי בעיה שלפעמים שאני מדליק תמחשב הוא עושה קירטועים וגימגומים עכשיו שמתי לב שברגע שיש דיסק בצורב המערכת לא עולה הטוב הצורב מהבהב ויש בעיות בעלייה של המערכת יש לי צורב lg והמחשב שלי בכלל לא עמוס יש לי 40 גיגה שמתוכם נותרו לי לנצל 36 גיגה זיכרון 512 ומעבד 2600 מה דעתכם אנא עזרו לי מהר (פירמטתי כבר וזה לא עזר)
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילו להופיע לי צבעים במסך תוך כדי שהשתמשתי בו, ואחרי דקה הוא נכבה. ניסיתי להפעיל שוב והוא פעל טוב במשך חצי שעה עד ששוב פעם הופיעו צבעים ואחרי דקה הוא נכבה. למחרת כשפתחתי את המחשב כבר לא ראיתי מסך נורמלי אלא קצת צבעים ומסך שחור, ולא היו צפצופים שמראים על הבעיה. ניסיתי לבדוק מה הבעיה בכל מיני דרכים: הפעלתי את הזיכרון RAM במחשב אחר והמחשב השני פעל כרגיל (כשהמחשב שלי נדלק ללא זיכרון היו שתי צפצופים) חלפתי בטרייה של הBIOS. הפעלתי את המחשב כשהוא מחובר רק למטען, בטרייה, לוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ומסך (כרטיס מסך נראה לי מובנה בלוח אם) והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך. ניסיתי לנתק הכל ולנקות (לא יודע אם היה ניקוי מאוד יסודי) ולהחזיר והמחשב נדלק אבל המ…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום,יש לי תקלה מופלאה ואני אשמח לעזרה . לפני שבוע בערך באמצע משחק,המשחק נתקע ועל המסך והיו "כתמים" לכל אורך המסך.לאחר ניתוק של המערכת הכתמים חזרו כבר בשלב של BIOS והמסך מהבהב בשלב של הפעלת מערכת ההפעלה ולא ניתן לבצע שום פעולה . לאחר שיחזור מערכת שביצעתי התקלה נעלמה לכמה שעות ויותר ולאחר מכן חזרה(כמה פעמים).אני עכשיו במצב של פירמוט המחשב אבל התקלה לא נעלמה . כאשר אני מנסה להתקין את הכרטיס מסך מחדש התקלה חוזרת(המסך מהבהב).ללא התקנה של כרטיס המסך אני רואה פשוט כתמים ירוקים. אני מנסה להבין היכן התקלה בלוח אם,בכרטיס מסך אולי ווירוס? אני אשמח לאיבחון של התקלה ועזרה בתיקון הבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן כאשר יש בו לוח אם של חברת TOTEM ממיטב הבנתי מדגם TM-P2BX VER 2.2 עליו מעבד סלרון 333 זיכרון 128 עוז זיכרון 128 ועוד זיכרון 256 הFSB עובד במהירות 66 MHZ בגלל המעבד... יש לי כמו כן מעבד בצד P3 500 MHZ עכשיו לבעיות כשאני מכניס את המעבד השני הוא מזהה לי אותו רק כ 333(כן מזהה שזה פנטיום 3) ואת הזיכרון 236 הוא מזהה כ 128... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפני בערך שבועיים המחשב שלי התחיל עם הבעיה הזאת שהוא נדלק (יש אור ושומעים מאווררים) אבל המסך שחור והLED שלו מהבהב. בדרך כלל השתמשתי בטריק של לנתק את הכבל של החשמל,להחזיק את הכפתור הפעלה לכמה שניות,ולחבר מחדש,זה תיקן את הבעיה. עכשיו אני לא מצליח להפעיל את המחשב לא משנה כמה פעמים אני עושה את זה,ניסיתי לחבר כמה רכיבים מחדש (כרטיס המסך והזיכרון) ואפילו לנתק את הHDD הספייר ואת כונן הדיסקים לגמרי.כלום לא עוזר. המחשב גם נכבה אחרי לחיצה אחת על כפתור ההדלקה (בדרך כלל לוקח כ-5 שניות) מפרט: Asrock H61M-HVS Radeon 6850 XFX 450W PSU 4 GB kingston RAM Core i5-2400 עזרה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתיים לאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב. מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרה כל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל. הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיה הFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPI יש לכם עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-