עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adiomri,

יש להורים שלי מחשב מאד ישן. כשפותחים אותו. windows מנסה לעלות אבל לא מצליח ומודיע על סגירה. אין שום דיסק בכוננים.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב פנטיום 4 (1.6), 128 זכרון RAM מסוג (SDR) שפועל על 133 מגה הרץ... אתמול שכן שלי ביקש שאני אסדר לו מחשב חדש שהוא קנה, (מוואלה המחשב "לגיימרים" ב1700 פחחחח...) לא משנה סידרתי לו והוא הביא לי זכרון SD 128 MB עם 100 מגה הרץ (הוא הבטיח עוד כשימצא) ואני לא יודע אם זה לP3 או לP4. ואני לא יודע אם לשים אותו או לא, אם יקרה משו למחשב שלי, או לא... אז באתי לבקש את עזרתכם, כל מה שכתוב על הזכרון: CRG SD 128MG 100MHz ומאחורה שנת ייצור: 2001 09 (חודש ספטמבר) בערך באותו שנה שקנינו את המחשב אז הוא עלה מלאא.... תגידו עוד איזה מידע להביא, יש לי אברסט... אני יכול להביא תצלום באיכות גרועה של 0.8 מגה פיקסל =\ \=

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  3. שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה לעשות, יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כשאני מריץ עליו דברים כמו משחקים וסרטים המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON 64 X2 4800 לוח אם GIGABYT GA-MA69VM-S2 מאוורר פשוט על המעבד זכרון 4GB אחרי 31 דקות בתוכנת OCCT הפעולה נפסקת רשום לי CORE #0 OVER MAXIMUM VALUE- VALUE REACHED;85.25' MAX VALUE 85 מה זה אומר? איך אני מעלה תמונות כדיי שתראו ותגידו מה לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by PriorTak,

הי אתמול באמצע העבודה, המחשב שלי כיבה את עצמו. כאשר הדלקתי מחדש קיבלתי שגיאה "DEVICE BOOT FAILOUR". אם אני מחבר הארד דיסק אחר למחשב בתור MASTER אני מצליח להגיע לווינדוס, אבל את ההארד דיסק המקורי לא ניתן לראות במחשב שלי או בDISK MANAGEMENT. להערכתי ההארד דיסק תקין פיזית - ניתן לשמוע שהוא מסתובב. יש תוכנה מסוימת שתוכל לתקן אותו בלי צורך לגשת לווינדוס? עריכה - בביוס ניתן לראות את ההארד דיסק הבעייתי... הוא מופיע ברשימת הBOOT DEVICES.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by dr20,

יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by thedag,

שלום. לפני בערך חודש שמתי לב שנעלמו לי בערך חצי מהקבצים שהיו לי בתיקיית השירים שלי. עכשיו המצחיק הוא שאם אני מקיש בשורת הכתובת את שם השיר אז הוא עולה והכל עובד. למרות שיש שירים שהם פתאום נתקעים וזה עכשיו חשבתי יכול להיות שהבעיה היא סקטורים פגומים? במידה וכן אם אני מתקן אותם נגיד אז השירים יחזרו לי למקום? יש לי הארדיסק של WD 160 GB ד"א אני חייב לציין שהקבצים לא מוסתרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה להחליף את ההארדיסק ולהתקין מחדש ווינדוס 98 (מחשב קצת מוגבל מה לעשות..). מהו סדר הפעולות שעלי לבצע בהראדיסק חדש של 40 ג'יגה ? אני צריך קודם לפרמט או לעשות FDISK ? אודה לכם מאוד אם תייעצו לי.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  8. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by picasso,

שלום, יש לי בעיה במחשב שאשמח אם תוכלו לעזור לי . המקלדת והעכבר , כפתור הכיבוי במארז (גם בלחיצה ארוכה) וגם לחצן הריסט אינם מגיבים לאחר זמן מה.. הגדרות צריכת החשמל בלוח הבקרה (XP-SP2) מבוטלות מלמבד הגדרת כיבוי המסך לאחר חצי שעה. כך שאני נתקע עם מחשב פועל, ומסך מכובה.. הדבר היחיד ש"עוזר" זה ניתוק כבל החשמל פיזית. המחשב הוא חדש (בן חודש ימים) במארז ישן (ספק כוח חדש!!). תודה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Pancakes,

לפני בערך שבועיים המחשב שלי התחיל עם הבעיה הזאת שהוא נדלק (יש אור ושומעים מאווררים) אבל המסך שחור והLED שלו מהבהב. בדרך כלל השתמשתי בטריק של לנתק את הכבל של החשמל,להחזיק את הכפתור הפעלה לכמה שניות,ולחבר מחדש,זה תיקן את הבעיה. עכשיו אני לא מצליח להפעיל את המחשב לא משנה כמה פעמים אני עושה את זה,ניסיתי לחבר כמה רכיבים מחדש (כרטיס המסך והזיכרון) ואפילו לנתק את הHDD הספייר ואת כונן הדיסקים לגמרי.כלום לא עוזר. המחשב גם נכבה אחרי לחיצה אחת על כפתור ההדלקה (בדרך כלל לוקח כ-5 שניות) מפרט: Asrock H61M-HVS Radeon 6850 XFX 450W PSU 4 GB kingston RAM Core i5-2400 עזרה?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by liiight,

יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתיים לאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב. מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרה כל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל. הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיה הFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPI יש לכם עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by לידור שושני,

היי חברה תקשיבו יש לי את הצליל הזה באוזניות אני כמעט בטוח שזה מהלוח אם מה אתם אומרים? מה זה אומר? תודה לעוזרים...! הלוח אם http://ufu.co.il/files/fzsqirpqu2ccn5l52pqu.jpg

13. יש לי לוח אם של ABIT מדגם KV8 PRO אם ציפסט של VIA עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מעודכנים לציפסט בתקווה שזה יפתור לי בעיות קריסה ב BATTLEFIELD 2 ואלי אף ישפר ביצועים בכללי כי אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלי שהם נחותים לעומת חבר שלי שיש לו מחשב זהה רק לוח אם אחר. עכשיו מצאתי את הדרייברים האלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1268 תגידו לי אתם - האם זה הדרייברים הנכונים?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  14. לא ברור לי למה אבל הדלקתי את המחשב ומסיבה כלשהי נמחק לי הדריבר של הכרטיס קול כשאני פותח את מנהל ההתקנים בכרטיס קול כתוב High Definition Audio Device אבל זה לא הדריבר שהיה לי , אני כרגע יש לי אפשרות רק לשמוע סאונד אבל אין לי יכולת לדבר במיקרופון וכו' , כרטיס הקול שלי הוא SigmaTel לוח האם intel DQ965MT אני אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  16. זה קשור לביוס? איפה מגדירים? איך מגדירים? תודה למי שיסביר לי, VL.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. אז ככה המחשב החדש שלי (בן שלושה חודשים ) עובד לאט ומרגיש נורא עייף המערכת הפעלה היא ווינדווס XP PRO SP2 שהתקנתי לפני שבוע. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא הנורטון אבל גם בלעדיו ובלי שום פיירוול ואנטי וירוס הוא עדיין מרגיש לי איטי ביחס למחשבים אחרים למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפתרון או איך באמת אני יכול להשוות בינו לבין מחשבים אחרים? לדוגמא בלפטופ שלי העבודה יותר מהירה והוא הרבה יותר נחות חומרתית מהנייח. מה עושים? המפרט בצד ימין

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by eliXir,

חבר שלי קיבל עד לא מזמן מחשב חדש, להלן המפרט: cpu: intel ncore2 due 1.84mhz memory: 1024ddr2 gfx: gigabyte 7900GT 256ddr3 mobo: intel desktop board D946GZIS essential series וכמה שהמחשב טוב יש לו נפילות FPS במשחק עם גראפיקה נמוכה כמו קאונטר-סטרייק. הוא אומר שהוא קיבל את המחשב מוכן עם ווינדוס ודרייברים והכל והוא לא שינה כלום. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אתם מסכימים איתי שעם מחשב כזה אין סיבה לנפילות ב-FPS.. תודה מראש. ד"א אם זה לא מתאים לפורום הזה אנא תעבירו פורום ואל תנעלו.

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך 7900GT הבעיה היא שבחלק מהמשחקים יש באגים איומים בגראפיקה למשל בFEAR הכל מחורבש פתאום ויש כל מיני קווים שחורים לא קשורים על הנשק,דברים מהסוג הזה וגם נקודות צבעוניות על המסך בכלל לא קשורות הבאגים לא קיימים בכל המשחקים,למשל אובליביון אין בו באגים אבל בחלק אחר של המשחקים יש בעיות ובקשר לנקודות הצבעונית זה גם קרה לי בוינדוס כמה פעמים,זה כאילו כמה פיקסלים מהמסך הפכו לצבע אחר ממש שצריך להיות יש לי סתאם מסך מעפן רגיל לא משהו מיוחד. אין לי OC וגם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by Guy31,

שלום היה לי את המפרט הבא E7300 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 500W ספק לוח של GIGABYTE G31 וכרטיס מסך 9800GT עכשיו עשיתי שינויי אחד במחשב כי יש לי 2 סלוטים של זיכרונות אז הורדתי 1 גיגה אחד וקניתי 2 גיגה ככה שיהיה לי 3 אבל קניתי Kingston 2GB CL6 וזה יוצר בעיות כמו מוריד לי מכפלה ואז עושה 667MHZ ואין לי מושג איך להחזיר אני עושה OC עד שיהיה 800MHZ והמהירות מעבד היא 3.2 ואני לא יודע כמה מתח להשים וכמה תיזמונים וכל הדבר הזה ולפעמים המחשב עובד לי עם הOC ולפעמים עושה ריסט שאני מפעיל משו כבד כי זה כאילו לא עשה OC נכון ואני צריך שתעזרו לי בזה בתיזמונים ובהכל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. שלום לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים עם בעיות מ-win32k.sys ומ-ntoskrnl.exe ששניהם מצביעים על בעיה באחד מדהדריברים במחשב שלי רציתי לדעת אם יכול להיות שהבעיה נובעת מדריברים שאני התקנתי או דווקא מהדריברים של XP .. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. הי, הרצתי היום את Memtest86. פעם ראשונה הכל עבד חלק ועברתי את הכל בלי שום שגיאות אחרי שזה נגמר התחלתי לשנות הגדרות, הפעלתי פחות או יותר את הכל על המקסימום. לא היה לי כוח לסיים את המבחן, אבל לפני שהוא הגיע ל10% כבר היה לי 100 אלף errors... אחרי קצת בדיקות הבנתי שכל עוד אני לא משנה את ה memory sizing אז אני מקבל 0 שגיאות. הבעיה מתחילה כאשני משנה את ההגדרה מ e820-std ל e820-all. חיפשתי לראות בדיוק מה זה אומר: http://www.memtest86.com/#size האם זה אומר שיש לי בעיה בזיכרון?

23. Started by shikaka33,

היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by The-Devil,

יש לי כונן של WD ואני זוכר שאמור להיות לו תוכנת בדיקה לשגיאות (אחרת מ (Datal LifeGuard מישהו יכול בבקשה לתת לי את הקישור לתוכנה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. שלום לכולם יש ברשותי פלאפון SK MUSIC SLIDER ומשום מה אני לא יכול להעביר את כל השירים שנמצאים עליו למחשב בעזרת התוכנה קניתי מקלט אינפרה אדום בשביל זה אבל אני לא מצליח לתפעל אותו הבעיה היא כזאת כשאני מחבר אותו לUSB אז ה WINDOWS עושה לי שהוא זיהה חומרה חדשה והוא קורא לה - USB DEVICE אני לא יודע איך להתקין את זה וליבא דברים מהפלאפון למחשב תודה לעוזרים ! עריכה : שכחתי לכתוב שעל המקלט רשום IrDA ואז יש את הסמל של USB וזהו .... אין שום פרט מזהה אחר

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים