תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מחשב, יחסית חדש, לוח מבוסס SIS עם הכל ONBOARD. צורב liteon ו-DVD LG (או אולי להיפך...? זה לא ממש משנה) הBIOS מזהה את שני הCDROMים ואת ההארדיסק בכל תצורה שהי - שניהם ביחד על secondary, כל אחד לחוד, הארדיסק+CDROM על primary, שני הCDROMים על primary וההארדיסק בscondary.. בקיצור, כל שילוב שהוא. הBIOS מוגדר היטב, נבדק גם על default וגם עם כל מיני שינויים. הכבלים בסדר גמור. בוינדוס - כלום, לא רואה אותם בשום מקום. בdevice manager תחת ide controlers מופיע רק sis dual IDE או משהו דומה, אין שורות נפרדת לprimary ול secondary כמו בד"כ. השאלה היא האם זה מוכר למישהו? נראה כמו בעיית חומרה או תוכנה? (לא יצא לי עדיין לבדוק את המחשב הזה לעומק או להתקין מחדש דרייברים לIDE של SIS) מצד אחד ו…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, האם קודי (לשימוש במחשב נייד) עם כל הadd-ons בטוח לשימוש או שאפשר לקבל וירוס או malware או משהו אחר? ושאלה נוספת - האם האקר יכול לראות את הסיסמאות שלי לג'ימייל ובעצם "לגנוב" לי את הג'ימייל ודברים מהסוג הזה שמן הסתם אמורים להיות מאד פרטיים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בכיתה איזה ילד אחד שכל הזמן פורץ לי לג'ימייל , בלי סיבה, פשוט ילד משועמם... נמאס לי כבר, הוא משיג משם את הססמאות של כל הדברים שלי! כולל סטים, מסנג'ר אייסיקיו וכל הפורומים... הנה פעם אחת הוא פרץ לי לפה והתחיל לקלל מישהו... יש דרך למנוע את הפריצה? אני יודע שהוא עושה את זה בלי קשר למחשב שלי, ז"א הוא לא פורץ לי למחשב, אלא דרך האינטרנט לג'ימייל.... זה ממש מעצבן, הוא גם התחיל לשנות לי ססמאות! בבקשה תעזרו לי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? לפרק אותו מכות זו האופצייה האחרונה שלי, רק אם לא נשאר מה לעשות אני אשתמש בה... מה שממש לא בעיה כי הוא ממש קטן וחלש...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לחבר בעיה רצינית במחשב והוא מחפש מעבדה מקצועית שתפתור לא את הבעיה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש כמעט לפני חודש מדגם ABIT IP35-E ואחרי שהרכבתי ראיתי שאני לוחץ הדלקה המחשב מתחיל לפעול נכבה ואז שוב עולה.. שלחתי פה הודעה כדי שיעזרו לי להבין מה לא בסדר ולבסוף לא הביאו פתרון מוצלח התקשרתי יום למחרת לחברה שממנה קניתי ואיש המכירות אמר לי שככה זה בלוחות החדשים והתופעה הזאת נקראת COLD DOUBLE BOOT או משו כזה ושזה נועד ליצב מתחים או משו כזה באתר OVERCLOCKERSCLUB.COM סיקרו את הלוח והנה מה שכתוב בסוף במסקנות הנה קישור http://www.overclockersclub.com/reviews/ip35economy/18.htm אני רוצה לדעת האם אפשר לבטל את זה ואם כן אז איך? זה מעצבן אותי הדאבל בוט הזה אני מעדיף שזה יהיה רגיל תדה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים זה קורה לי. מכבה את המחשב רגיל. הוא נכבה ולאחר כמה דקות נדלק שוב ואני צריך לכבות אותו ידנית. בדקתי האם זה בגלל הרשת וזה לא. מה אפשר לעשות אני דיי משתגע :s05: תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם משהוא מכיר מכונה ורטואלית חוץ מvirtualbox אני לא מסתדר עם המכונה הזאת אני לא מצליח לתקשר בין בחשבים שם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הריצודים הם לא קשים, אך ניתן להבחין בשינוי גם במחשב נייד וגם בדסקטופ שיש לי. לאחרונה קניתי U2311H וגם בו יש לעיתים את ההפרעות. מה שקורה זה שהמכונה פועלת שמים לב לריצודים, וכשמכבים אותה הבעיות חולפות. השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע מהמכונת כביסה לעשות הפרעות בחשמל?? זאת מכונה די ישנה ואני חושב שאולי כאן הבעיה.... האם כדאי להחליף אותה פשוט?שוב האם זה יפתור את העניין וזה לא משהו שיכול להיות קשור יותר לרשת החשמל בבית?.... מה עושים? להזמין חשמלאי? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מעונינת לשדרג את הלפטופ שלי, אני כבר שנה איתו ועם הנסיון שיש לי אני מגלה עוד פיצ'רים שחשוב לי במחשב (לדוג' מסך מגע, קורא טביעת אצבע, מקלדת מוארת ועוד) אני מעונינת לרכוש מחשב חדש וכבר יש דגם מסוים שאני רוצה בו אבל מה עושים עם המחשב הישן? אני לא מעונינת להתחיל לפרסם ביד2 וכאלו מכיוון שאף אחד לא מבטיח לי שאני אכם אצליח למכור, ןגפ אני לא רוצה לקחת אחריות על האיכות של המחשב בקיצור, אני מעדיפה למכור לחנות שלוקחת על עצמה אחריות בנוגע לרמת האיכות של המחשב אילו חנויות קונות מחשבים משומשים? דבר כזה קיים היום בכלל? תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מחשב מבוסס i7 + GTX970 כשמכניס USB כלשהו (להוציא מקלדת ועכבר ב-2 כניסות ספציפיות) המחשב מיד קורס למסך כחול. הדרייברים של כניסות ה-USB מעודכנים. יכול להיות קשור למערכת הפעלה (Widows7) או לכרטיס מסך (GTX970)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מכרתי מחשב, פנטיום 3, 866, כרטיס מסך וודו 3 זיכרון 196 מגה. לפני המכירה פירמטתי והתקנתי הכל עליו ,הגדרתי הכל- המחשב עבד חלק, ללא שום בעיה, עבד כמו סוס ! (אצלי כבר כמה שנים עולם לא עשה בעיה אחת!) הבחור בא, ראה, בדק אותו אצלי, לקח אותו ושילם, הפעיל ועבד איתו יומיים. עכשיו הוא מגיע, לטענתו המחשב נכבה לו תוך כדי עבודה ולא נדלק. כשאני מדליק יש צפצוף ארוך מהלוח. אני יודע מה לעשות במצבים כאלה אך כלום לא עזר- הוצאתי כל רכיב, הוצאתי את כל החומרה החוצה, גם ללא שום כרטיס וזיכרון הוא עדיין נותן צפצוף ארוך,והמסך לא נדלק. גם ללא כרטיס מסך בכלל יש את אותו צפצוף. כמובן אני לא אשם, הוא ראה שהוא עובד מצויין ולכן קנה ,עכשיו יש גם בעיה של "ראית שהוא עובד ועבדת איתו.אתה שרפת אותו,בעיה שלך" …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור בקצרה: יש לי Lenovo w530 חדש דנדש שמכיל 2 פורטי USB 3 חדשים ונוצצים גם הם. יש לי גם שני כונני WD MY PASSPORT USB 3 וDOK USB 2. לאחר בדיקות כאלה ואחרות, המצב הוא כזה: 1. מכשיר USB 2 עובד בלי בעיות בכל הפורטים במחשב(כולל בפורטי USB 3). 2. מכשיר הUSB 3 עובד *רק* בפורט USB 2. כאשר מחברים אותו לפורט USB 3 מתקבלת הודעת שגיאה על כך ש this device can perform faster (למרות ששוב, למרבה האירוניה - מדובר במכשיר USB 3 ופורט USB 3, כביכול השילוב המושלם) והכונן כלל לא מופיע בווינדוס ואין גישה אליו. 3. "תוספת" חדשה ומרעישה: אם אני מחבר את הכונן USB 3 לפורט USB 3 בזמן שהמחשב כבוי ואז מדליק את המחשב - הכונן מזוהה בלי בעיה! זקוק נואשות לעזרה, באמת שאני מרגיש שכבר ניסיתי הכל. עשיתי א…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בבקשה עזרה למי שיודע ומכיר קניתי מהם תמכשיר הלא כל כך יקר הוא אמור היה לקרוא 23 סוגים של כרטיסי זכרון אני הכנסתי אותו ובדקתי את ה MMC שנמצא ב NOKIA 6600 והוא לא מזהה את ה SD של המצלמה הדיגיטלית שלי הוא זיהה תוך שניות מצטער שאני מבקש עזרה על זה פה אני לא מכיר הרבה אתרים שעוסקים בפלאפונים תמליצו אם אתם מכירים תודה רבה כמו כן לא אורנג לא יורוקום ולא התמיכה אף אחד לא הצליח לעזור ולהגיד לי מה בדיוק הכרטיס שנמצא ב NOKIA 6600 שהוא לא קורא אותו כי המכשיר שלי תומך ב MMC RS MMC RS 4.0 MOBILE MMC וכד.. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם אני עבדתי על המחשב ופגע מכת ברק ברשת החשמל אילו חלקים יכולים להישרף ומה הסימנים לכך? ואיך אני יוצר את הסימן?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז כמו שהבטחתי הבאתי לכם עוד פקודות לcmd. MSTSC - שולחן הבודה מרחוק REGEDIT – ייבוא או ייצוא הגדרות הרשום, כניסה לעורך הרישום NTBACKUP – אשף הגיבוי או השחזור של מערכת ההפעלה CALC – מחשבון NOTEPAD – פנקס רשימות WINWORD – מסמך וורד חדש POWERPNT – מסמך פוואר פוינט חדש EXCEL – מסמך אקסל OUTLOOK – דואר אלקטרוני של מיקרוסופט אאוטלוק MSCONFIG – קביעת תצורה למערכת MSPAINT – פתחת צייר OSK – מקלדת וירטואלית על המסך APPWUZ.CPL - הוספה או הסרה של תוכניות מהמחשב DISKMGMT.MSC – ניהול דיסקים IEXPLORE – הפעלת דפדפן האינטרנט פקודות dos DIR - מציג את כל הקבצים והתיקיות שנמצאים בתיקייה הנוכחית בה אנו נמצאים TYPE - הצגת תוכן של קובץ,…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם אחד המסכים שלי במחשב. יש לי שני מסכים בדיוק אותו הדבר, אבל פתאום באחד מהם מופיעים מלא ריבועים קטנים על המסך והאיכות שלו ירדה. בדקתי את הגדרות התצוגה ושני המסכים בדיוק עם אותם הגדרות. רזולוציה: 1920X1080 קצב רענון: 165Hz אפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תודה רבה :(
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
- 4 followers
-
-
בזמן האחרון המחשב לא מתפקד בצורה טובה היום נכנסתי ל- Eventvwr ב-system ומופיעות מלא שגיאות ואזהרות http://img168.imageshack.us/img168/586/svaakk2.jpg
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי! על צג המסך מופיע מלבן צבעוני ,אף תמונה אין על המסך. בדקתי את המסך על מחשב אחר ואכן הוא עובד.האם יש סבירות שזה הכרטיס מסךבעייתי? או בעיית לוח? הציעו לי בבקשה מגוון בדיקות לאיתור התקלה. המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-