עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by chinchi,

שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by kornov,

שלום וערב טוב לכולם. יש לי דיסק קשיח של Western digital SATA 160GB 8MB buffer הבעיה איתו שהוא משמיע רעש חזק ומעצבן של סיבוב מנוע. הדיסק קשיח פועל מצויין ומהר כרגיל אבל ברעש מאיין פיייייייייי שקצה ממש מעצבן ומפריע. יש למישהו אולי רעיון מה שה יכול להיות והאם ניתן לתקן את זה ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Croopy,

אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה.. בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול') אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53 ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשב אחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיע מה עוד זה יכול להיות? נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  4. אני חדש פה בפורום. יש לי מחשב בן שנה וחצי ומאז שקניתי אותו יש לי את הבעיה הבאה: כל כמה ימים כשאני מפעיל את המחשב הוא עוצר במסך טעינה של וינדוס (יש לי וינדוס XP) ומתאחל את עצמו. וזה לא מסתדר עד שאני עושה סריקה פיסית להארד דיסק שמגלה שיש לי bad sector (כל פעם בערך באותו מקום) ורק אחרי זה הוינדוס עולה והכל בסדר. וכמה ימים אחרי זה קורה שוב. בחנות שקניתי בה הייתי הרבה פעמים ולא פתרו את הבעיה (החלפתי HD וזה לא עזר). רק לאחרונה אמרו לי שזו בעיה ידועה עם הלוח אם שיש לי והארד-דיסקים של SATA. אמרו לי שהפתרון הוא להחליף לHD שעובד עם IDE. הלוח אם שלי הוא MSI pt880 neo-lsr ויש לי HD SATA של WD בנפח 80 גיגה. מישהו כאן מכיר או שמע אי פעם על בעיה כזאת?! זה ממש מציק לעשות סריקה כל…

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  5. יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by kornov,

שלום רב. יש לי דיסק קשיח של Western Digital SATA 160GB 8MB Buffer הבעיה שבזמן האחרון הוא משמיע רעשים חזקים של סיבובי מנוע. הדיסק קשיח עובד מצויין ומהר כרגיל אבל הרעש מעצבן עד אין סוף. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ואיל ניתן לתקן זאת? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by yossi-R,

שלום,יש לי בעיה מציקה עם הצורב..כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו מהכפתור הוא לא נפתח לי ואז ניסיתי לפתוח אותו בכח,דבר שרק עשה נזק..ועכשיו הוא לא נפתח וגם לא נסגר משו באמצע. בבקשה עזרה. :s05:

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  8. התקנתי מחדש את ה XP ניסיתי לבודד את הבעיה ומה שגיליתי (אך אני לא ממש בטוח) שהדבר נובע כאשר אני מתקין את macromedia flash בדפדפן . כרגע macromedia flash הוא במצב disable ובנתיים המחשב אינו קורס. הוספתי את הלוגים ופרטי המערכת אולי מישהו יכול לעזור ולמקד את הבעיה. המחשב מבצע RESTART באופן אקראי לחלוטיין ואני דיי מיואש . אשמח אם מישהו יכול לעזור או להכוין אותי לפורמים נוספים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. מעבד אינטל P4 1.7 478 לא יודע מה יש לו אבל הוא על 60 מעלות מה הוא הנורמל שלו ..?!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by miki891,

שלום קניתי מסך TFT, בדגם Mag. אני רוצה לדעת האם יש במסך 8MS? איזה תוכנה אפשר לראות את הדגם שלי שמראה 8MS? בקופסה קרטון כתוב לי 8MS. אני רוצה הוכחה אמיתי במסך. אני זקוק מאוד תוכנה לבדיקה מסך. תעזרו לי לימצוא תוכנה שיודעת לראות פרטי מסך. בתודה מראש מייקל

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by yaird,

שלום למנהל הפורום ולכל המשתמשים בעייתי היא כזו - מסך הנייד שלי מתחיל לרצד והופך לכחול לפעמים - המסך הוא חדש (פחות מחצי שנה) והמחשב הוא מסוג HP pavilion אם למישהו ישנה תשובה עבורי או שנתקל בבעיה דומה אני אשמח אם יפנה אלי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. המחשב שלי מבצע REBOOT באופן אקראי אני מקשר את התופעה ל MSN MESSANGER אבל לא ממש בטוח. האם יש סיבה לעדכן את הBIOS בלי קשר לתופעה הזו .

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  15. אוקיי אז יש לי במחשב שני כרטיסי רשת. אני רוצה שאחד יהיה בשביל האקס-בוקס ואחד בשביל האינטרנט אבל מה שקורה זה, שרק כרטיס אחד פועל. למרות שבמחשב הוא מזהה את שניהם, אבל משתמש רק באחד גם לאינטרנט וגם לאקס בוקס והכרטיס השני כאילו לא נמצא, למרות שהוא מופיע. מה אני עושה כדי שהכרטיס השני גם יפעל?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת איך לבטל את כל התוכנות שעולת שפותחים את המחשב (כמו: אייסייקיו, מסנג'ר וכו'...) תודה מראש, אלון 8)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן יש לי כ.ק. Creative Live! 5.1.... ופתאום אחרי ריסטרת המחשב לא מזהה אותו. אני לא מבין למה זה קרה אבל הוא לא מופםיע במנהל ההתקנים ואין לי סאונד. זה ממש מבאס תודה לכל מי שיעזור או לפחות ינסה! :-*

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by refael11,

אחים שלי אני חייב עזרה סעעמק הכרטיס קול שלי אחי מחק לי אותו והתקנתי חדש realtek Ac97 Audio עכשיו הוא מראה שהכול מותקן לי ואני מנסה להפעיל שיר הוא רץ השיר אבל אני לא שומע כלום אולי יש משהו שלא עשיתי מי שיכול לעזור לי אני יישמח למה אני מתשתג בלי מוזיקה בתודה לכול העוזרין ואחלה פורום שבעולם

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. קיבלתי מחשב חדש אתמול, התקנתי ווינדוס XP PRO עם SP2 מובנה. התקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך, לוח אם וכדומה... התקנתי את הITUNES החדש, וכאשר אני מחבר את הIPOD למחשב הוא מזוהה כ-"USB MASS STORAGE DEVICE" לפעמים המחשב נתקע ישר שאני מחבר אותו, ושאר הפעמים במהלך עבודה איתו(העברת קבצים). במחשב הישן שלי זה לא קרה. בדקתי את האייפוד בשאר חיבורי הUSB וזה לא עזר... הקטע הוא ששאר המכשירים בחיבור USB(עכבר, מקלדת וג'ויסטיק עובדים יופי). שאני מתכוון "קופא" זאת אומרת שהמחשב לא מגיב לכל פעולה שאני אעשה מלבד ריסטרט. פעם אחת הוא לא קפא לי ובמקום זה הופיע לי מסך כחול... אני מקווה שאין לי בעיה עם חיבורי הUSB במחשב. אני משער שיש לי USB2 ( בא ביחד עם SP2 לא?) יש לי IPOD VIDEO 30G אם זה עוזר...…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by K_D,

מישהו פה ניתקל בבעיות עם הלוח הזה? הבעיות הם מסוג: BSOD וNO POST אחרי ניתוק קבל מספק הכוח

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by x-pac,

יש לי 2 בעיות הEVEREST לא מראה לי את הטמפרטורה של הלוח והEVEREST בגירסה החדשה ביותר וכש אני מפעיל את המחשב זה לא מראה לי את השם של הלוח את הסמל של החברה כמו שזה מראה באינטל או אסוס

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. המפרט נמצא בפרטים שלי כרגע אני עובד עם 4 סטיקים של 256 מגה בראם. (זה השינוי היחידי מהמפרט שמפורסם בפרטים) אני רוצה לדעת איך אני מוציא את המקסימום מהמחשב ? התקנתי Catalyst 6.3 (הכי חדש לפי מה שהבנתי) אבל עדיין יש לי בעיות ..אני משחק בדמו של פיר ומוסט וואנטד בשביל בדיקה .. בפיר שמתי על 1280x1024 עם הכל על מקסימום (חוץ מ soft shadows) והמשחק מקרטע לי כל כמה שניות .. עם מוסט וואנטד אותו דבר (באפשרויות) אבל שאני משחק יש מין .. slowdown במשחק ..מין רגעים שהוא זוחל לשניה ואז מהיר .. אני רוצה אם אפשר רשימה של תוכנות לבדיקה של המחשב .. ואם יש איזה שהם פיקסים למעבד (כפול ליבה) ולדעת אילו דרייברים אני צריך לדאוג לגביהם? תודה מראש ;D עריכה: בCatalyst זה מראה לי שהמהירות Core של הכרט…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by barhanin,

יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by Shaharrr,

אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים