עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Oranl,

היי, כרטיס מסך במחשב התחיל לעשות בעיות. בהתחלה לא ראו כלום ונורת המסך הבהבה כמו במצב סטנד-ביי. הוצאתי את הכרטיס ואחרי שניקיתי, שימנתי מאוורר והסרתי התחמצנות של המגעים התצוגה הייתה הזויה - קווים וחיתוכים, צבעים מוזרים ואחרי כדקה המסך נכבה.. לפני שאני הולך לקנות חדש, האם מדובר בכ.מסך שנהרס? זה כרטיס AGP ישן, אבל הוא עבד עד לאחרונה.. אני זקוק לתשובה כמה שיותר מהר, אודה מאד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by redead,

הלפטופ שלי ממש מתקשה לעשות בוט לווינדואס מתאמי בעיות בהרדיסק, עכשיו אני רוצה לזרוק את ההרדיסק ולהתקין חדש רק שאני רוצה לעשות גיבויים.. עם איזה תוכנה אני יכול לנסות לגשת להרדיסק להעתיק דברים? ווינדואס כאמור לא עולה..

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  3. לא ברור לי איך לטפל בבעיה , בכל פעם שהמערכת עולה ואני מפעיל קובץ MP3 (אני משתמש ב BSPLAYER), קורס הדרייבר של כרטיס הקול בלוח האם (עובד במערכת ההפעלה אבל לא בקבצי קול וסרטים) ואני צריך כל פעם לעשות התקנה שלו ו RESTART , הורדתי דרייבר יותר מעודכן אבל נראה שזו לא הבעיה. תודה לעוזרים המפרט רשום בצד ...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by ShexyB,

עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by the-f-master,

המחשב עבד 100% בלילה וכיביתי אותו.בבוקר ניסיתי להדליק שוב והפעם הוא עלה עד למסך הטעינה של הווינדוס ועשה לעצמו ריסטרט.כמובן המצב חזר על עצמו בלופ...העניין הוא כזה כשהמחשב עולה הוא מראה מסך שחור שבוא רשום שהמחשב נסגר באופן בלתי תקין והוא נותן לי לבחור אם לעלות את המחשב במצב רגיל/סייפ מוד או אפשרות שלא ראיתי אף פעם מקודם שנקראת "המצב היציב האחרון".הבעיה היא שהמקלדת שברשותי (ווינדוס סייד ווינדר X6) לא פועלת עד שהווינדוס עולה משום מה ואני לא יכול לבחור באפשרות הזאת ולבדוק אותה..למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by avielsvis,

http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. לפני כמה ימים התחילו להופיע לי צבעים במסך תוך כדי שהשתמשתי בו, ואחרי דקה הוא נכבה. ניסיתי להפעיל שוב והוא פעל טוב במשך חצי שעה עד ששוב פעם הופיעו צבעים ואחרי דקה הוא נכבה. למחרת כשפתחתי את המחשב כבר לא ראיתי מסך נורמלי אלא קצת צבעים ומסך שחור, ולא היו צפצופים שמראים על הבעיה. ניסיתי לבדוק מה הבעיה בכל מיני דרכים: הפעלתי את הזיכרון RAM במחשב אחר והמחשב השני פעל כרגיל (כשהמחשב שלי נדלק ללא זיכרון היו שתי צפצופים) חלפתי בטרייה של הBIOS. הפעלתי את המחשב כשהוא מחובר רק למטען, בטרייה, לוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ומסך (כרטיס מסך נראה לי מובנה בלוח אם) והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך. ניסיתי לנתק הכל ולנקות (לא יודע אם היה ניקוי מאוד יסודי) ולהחזיר והמחשב נדלק אבל המ…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by TheDiesel,

שלום. קרה לי מקרה שהמחשב הופעל מחדש ועלה לי הביוס אחרי זה. בנתיים זה קרה לי פעם אחת. האם זה בעיה או חד פעמי?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. Started by Tal Litman,

שלום יש לנו מחשב גיימינג רכשנו משחק פיפא ולא יודעים כיצד לשחק דרך המקלדת נשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by נעם שפיר,

שלום לכל העוזרים. יש לי בעיה של פאקט לוס בין המחשב שלי לבין הראוטר.(מחובר על ווי פי בגלל שהראוטר בחדר אחר) איך אני יודע שזה בין הראוטר לבין המחשב? כי הרצתי מספר טסטים על המחשב ובדקתי במחשבים אחרים בבית אם קיימת אצלם אותה הבעיה. הפאקט לוסט רציני כי אי אפשר לשחק בכלל משחקי מולטי כשהאינטרנט במצב כזה. ניסיתי להתקשר לספק אינטרנט אך הוא היה אובד עצות. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים שאפשר אבל גם זה לא עזר בכלל. אני כבר לא יודע מה לעשות לא מצאתי פתרונות לבעיה שלי באינטרנט. אם מישהו ממכם חווה בעיה כזאת או מישהו שיודע לתקן תקלות כאלה אני אשמח להתייחסות. נ. ב אי אפשר גם לנהל שיחות זום או סקייפ כשהאינטרנט במצב הזה. תודה לעונים.

11. מצ"ב שלושה מסכים כחולים שקיבלתי בשבוע האחרון. אני פשוט מגיע ל'התחל' > 'כיבוי' > "מצב שינה" ואחרי דקה בערך מקבל אותם. כשאני מנסה לחזור ממצב שינה המחשב נתקע. אני חייב לכבות ולהדליק אותו ואז הוא שואל אותי האם להתחיל הפעלה חדשה ואין לי ברירה אלא להסכים. לפטופ מדגם Dell 5110 שעבד באופן תקין במשך שנה וחצי. http://pastebin.com/7p4UrVEJ http://pastebin.com/M9Xes880 http://pastebin.com/TjV0DHhg בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה אני מדליק את המחשב אבל תצוגה או באמצע עבודה התצוגה נעלמת ו המחשב ממשיך לעבוד . עשיתי חיפוש פה בפורום ובצעתי את הבדירות הבאות: 1. בדיקת דיסק קשיח על ידי תוכנת WD - יצא תקין לגמרי 2. בדיקת MEMTEST -אחרי 4 שעות המערכת קרסה ובהתבצעה הפעלה מחדש ולא הספקתי לראות אפם היהו פסים אדומים 3. בדיקת כרטיס מסך על ידי 3DMARK אבל איני יודעה אך לבדוק את התוצאה הוא נתן כך:3DMark Score 58 3DMarks מדובר על P4 3.0 GEFORCE 5200 ASUS P5P800 512MB DDR400 אשמח לקבל תגובות תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by Amir c,

חבר שלי הביא לי את המחשב במצב הזה... וינדוס מותקן אך כל פעם שהמחשב עולה מראה את הסמל של וינדוס ואחרי שניה מסך כחול משהו בסגנון "הותקנה חומרה חדשה..... לבדוק וירוס.... לעשות CHKDSK \F ...... ואחרי כמה שורות 000000007B ועוד המשך של מספרים" אמרתי לו שננסה לפרמט כי להתעסק עם מסכים כחולים זה סיוט.. פירמטתי ושוב אחרי הפורמט בריסט שאמור לעבור להתקנה המחשב שוב מגיע למסך הכחול אז התחלתי לחשוד שמדובר בבעיה בחומרה התחלתי לפי שיטת הסלאמי זכרונות - הרצתי עם שלי... מסך כחול CD ROM - הרצתי בלי אחד והפוך, הרצתי עם שלי ... מסך כחול FLOPPY - ניתקתי, לי אין פלופי .. מסך כחול ספק כוח- הרצתי עם שלי ... מסך כחול מה נשאר... הארדיסק(SATA) - העברתי למחשב שלי הרצתי לו CHKDSK \ F אין ש…

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by shugi,

שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Eluha,

מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by ran8,

שלום, אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון.. זה יכול להיות באמצעי אחסון או משהו?? יש לי בעיה שכאשר אני מחבר כל התקן USB דיסק און קי וכו' .. המחשב מזהה אבל לא מעלה לי את ה"AUTOPLAY" שמשם אני נכנס לתקיות שנמצאות בתוך הדיסק או קי או כל התקן אחר... בביוס הכול טוב בדקתי זה על ENABLE בUSB וכו'... משהו יודע מה הבעיה בבקשה אני חייב עזרה!!...

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by djdjdjj,

הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. Started by r1987,

המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  20. שלום המחשב שלי: Pentium 4 3.0 1GB DDR Nvidia GEFORCE 6600GT ASUS P4P800 לוח אם בעיה: אני מדליק את המחשב, הכל טוב ויפה, המאווררים מסתובבים, אבל המסך אינו נדלק. ניסיונות לפתרון: אחרי שהלוח שלי התקלקל, החלפתי לוח לאותו דגם, אך המסך אינו עולה, חשבתי שהבעיה נובעת מהספק, וקניתי ספק חדש. גם אז ללא הצלחה. ניסיתי לעשות אלימינציה ולהגיע לחלק שגורם למסך לא להדלק, החלפתי כרטיס מסך, ניסיתי בלי הארדיסק, בלי CDROM, עם זכרונות אחרים. כלום. בבקשה תעזרו לי אני נואש .

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by seladlev,

לפני זמן מה החליפו לי קירור למעבד ולא הרכיבו טוב והוא הגיע ל 92 מעלות עכשיו המעבד כל הזמן נתקע אם לא נוגעים במחשב איזה רבע שעה איך אני יכול לבדוק אם באמת יש תקלה במעבד? יש לי מעבד amd 6000+

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS P5B Deluxe היציאה הדיגיטלית הקוקסיאלית והאופטית שתיהן עובדות, אבל המחברים האנלוגיים לא...ואני צריך להשתמש בהם בעיקרון אני רוצה את הכניסות כדי לחבר כבל מכרטיס הטלויזיה לכניסת המחשב בתוכנה עצמה על המחשב יש זיהויי לניתוק וחיבור של PLUG אבל אין שמע.... לאחר בדיקה הLINE IN פתוח לקבלת שמע ולא ב MUTE / כנל לכניסת המיקרופון. המעניין הוא שבחיבור ישירות לכרטיס טלויזיה יש סאונד דרך אוזניות או רמקולים... כנראה שהחיבורים האנגלוגיים לא תקינים.... מה יכולה להיות הבעיה? פיזית או דרייברים? תודה לכל העוזרים אסף

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  23. כי אין לי כונן דיסקטים יש דרך לבדוק דרך הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by owainsx,

היי. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אז אם לא תסלחו לי. בכל אופן היום קניתי כרטיס מסך של NVIDIA ה-8600GT. כמה שידוע לי זהו כרטיס מספיק חזק להריץ את המשחק MOH AIRBORNE. אך משום מה שאני מפעיל את המשחק אני רואה כמו הפרעות במשחק מעין ריבועים ירוקים קטנים (צרפתי תמונה). האם יכול להיות שזה ספק חלש 300W (כמה שידוע לי)? [attachment deleted by admin]

25. Started by mrtikit,

יש ברשותי סטיק זיכרון 256 ddr366 מה יקרה אם אני אחבר אותו למחשב שלי שעובד עם זכרונות ddr400(לוח האם תומך מ 266-400)?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.