עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 6847761,

שלום וברכה, נגנב לי המחשב הנייד לפני כמה שעות, המשטרה שאלה אם אני יודע מה הIP של המחשב.. אין לי. מה שיש לי זה teamviewer מותקן על המחשב הגנוב, בהנחה שהגנב מספיק טיפש לפתוח את המחשב ושאני יהיה מספיק זריז להתקין לו תוכנה קטנה מבלי שישים לב , אני מחפש תוכנה שבמינימום תשלח לי מייל עם כל הפרטים המזהים של המחשב IP, MAC ADRESS. ובמקסימום גם תשלח לי תמונה של הברנש... יש למישהו רעיון? ניסיתי לשוטט ברשת ודי נאבדתי... ובאופן כללי, יש דרכים אחרות? לאבד תקווה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by מורן-85,

היי בניתי מחשב חדש לפני כחודש והתקנתי עליו ווינדוס 10 לאחר שהגדרתי הכל בנוסף גם את השומר מסך כמו שצריך מסתבר שהוא לא עובד בווינדוס 10! בדקתי את הגדרות החשמל וכל שאר הדברים מסביב והכל היה מוגדר פיקס מישהו נתקל בבעייה ו/או הצליח לפתר את זה? תודה רבה לכל העוזרים :)

3. Started by doktors,

שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט

4. Started by tovx,

שלום לכולם המחשב בהדלקה או בחזרה ממצב שינה נתקע באיתחול נשמעים 4 צפצופים( אחד ארוך ו3 קצרים ) וכלום לא עולה .לאחר כבוי או שנים לפעמים זה מסתדר ולפעמים יוצאת הודעה שאי אפשר לאתחל מהhd בתוך המחשב כל החיבורים בסדר לפי smart הדיסק בסדר לא הוספתי שום תוכנה או חומרה חדשה p42.4 asus p4s800 maxtor 80g 9600xt 1g ram כל הטמפרטורות נורמליות.מה זה יכול להיות תודות לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BLESFIR,

קניתי נגן SANDISK SANSA E250 ואני רוצה להעתיק לזה שירים... וכשאני נכנס אליו דרך המחשב מופיע רק תיקיית TMP קובץ טקסט VERSION וקובץ SDK בשם version.sdk תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות... אני רוצה להעתיק שירים אבל אני לא יודע לאן... תודה מראש.

6. אהלן, לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוס 10 על ה- Yoga 720-15IKB Laptop (ideapad) - Type 80x7 שקניתי ב2017 או 18, ואני תוהה אם ואיזה דרייברים נוספים להתקין עליו המחשבהזה מיועד לעבודה - עריכת אודיו והופעות חיות ככה שאני מנסה לשמור אותו נקי ויציב ככל האפשר. בגלל זה אני אשמח לוותר על Vantage של לנובו או כל שירות כזה שמעדכן אוטומטית את הדרייברים כדי שלא ימשיך לרוץ לי ברקע ויוכל לעשות בעיות. הדרייברים באתר של לנובו הם לא יותר חדשים מ2018, האם כדאי להוריד משם או ישירות מהאתר שלNVIDIA, וכו'? הכי חשוב: האם כדאי בכלל לעדכן דרייברים? בינתיים הכל עובד כמו שצריך ואין בעיה מיוחדת. יש כמה unkown devices ב device manager אבל לא משהו שנתקלתי …

7. Started by Sad T.,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות קולות. לא בטוחה מה זה- משהו שמסתובב שם במהירויות שונות (מאוורר?) במקביל התחילו לי בעיות מוזרות, למשל: כשאני כותבת אימייל הרבה אותיות מושמטות פתאום, אבל זה לא קורה בוורד. יש קשר? לרוץ לבדוק?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by Eliya,

זה קורה לי הרבה בזמן האחרון עשיתי בדיקות טמפ' יציבות וטובות בדרך כלל המחשב עושה ריסטארט פתאומי שהמחשב אפילו לא במאמץ ואחרי שהוא ריסטארט הוא עובד לאיזה 15-30 דק' טובות ואז שוב פעם[br]פורסם בתאריך: 22.03.2010 בשעה 11:55:23 UPשאלה בנוסף איך עושים בדיקה לתקינות הספק ללא האופציה לנתק את הספק פיזית מהמחשב ולראות אם הוא עובד

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by eninyo,

שלום, יש לי סורק microtek scanmaker 3630. הדרייבר שיש לי לא ממש מותאם לXP, אבל בו נגיד שהוא עובד לי מתוכנות כמו word וacrobat. הבעיה היא שהסורק אינו מופיע בcontrol panel-> scanners&cameras אם אני מנסה לעשות add device אני מקבל רשימה רק של מצלמות, ואם אני בוחר את קובץ הinf של הדרייבר שהתקנתי אני לא מקבל שום רשימה?!?!?! אני לא יודע מה לעשות, דרייברים חדשים מהאינטרנט לא עובדים עם הסורק הזה אלא רק הדרייבר שקיבלתי עם הסורק עצמו. בנוסף, כאשר אני כבר סורק מacrobat בשחור-לבן זה סורק לי רק חצי עמוד כאילו היה לי דף A4 מוטה הצידה ולא ניצב כמו שסימנתי לו. וזו בהחלט אחת הבעיות המוזרות שנתקלתי בהם. תודה מראש למי שיוכל לעזור,

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  11. Started by morisone,

שלום לכולם, יש לי בעיה שכבר צצה לי עם המחשב משהו כמו חודש וקצת . אני מדליק את המחשב רגיל ואז מופיעים לי שני מסכים . האחד מסך שחור שבתחתיו רשום משהו עם "A Disk error occurred "Please press ctrl+alt+del to restart כשזה מופיע לי אני סוגר את המחשב פיזית דרך כפתור הכיבוי של המחשב ולאחר כמה דק' אני מדליק אותו שוב ... והמסך השני הוא מסך שאומר לי להפעיל את המחשב או הפעלה רגילה או מסך בטוח וכל אלה ולידו יש שעון עצר שסופר לי 28 שניות .. כשמסך זה מופיע אני לוחץ ברציפות על מקש ה"אנטר". לפעמים אני לוחץ ולאחר זמן מה מופיע לי מסך שחור ולא קורה כלום ואז אני עושה הפעלה מחדש ולעיתים אני לוחץ שוב ברציפות על ה"אנטר" והמסך עובר לי בקלילות למסך ההתחלה של ווינדוס ויסטה. לא קרה שום דבר מיוחד למ…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  12. Started by alexrebiner,

קיבלתי מייל (מנמען שאני מכיר) עם קובץ מצורף של וורד. הקובץ נפתח אולם בצד שמאל של הדף ישנם הערות (לא מעוניין לראות את ההערות).ראו צילום מסך. גם כשאני שולח להדפסה זה מדפיס עם אותן ההערות. רעיון מישהו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. קודם כל - מנהלים - אני מקווה שכתבתי במקום הנכון, עברתי על רשימת הפורומים והתלבטתי אם זה פה ב- Off Topic.. או אולי פספסתי פורום אחר? (שוב, סליחה). אז ככה, יש לי מחשב נייד DELL Latitude 7370 עם תאורה אחורית במקלדת, מקלדת בעברית עולה בסביבות 600 שקלים ונראה לי מופרז מדיי. המליצו לי על חריטה בלייזר, אז ככה: 1. האם אתם ממליצים? 2. אם כן, יש מקום/ות שיש המלצה שהם ממש טובים ושלא יעשו לי עבודה זוועתית? 3. אני לא יכול לשאול את ספק השירות כי ברור לי שגם אם זה לא נכון הוא יגיד שכן - האם זה דבר שמבטל אחריות? תודה רבה לעוזרים! נוסף בעריכה - מעדיף מקומות בצפון באזור חיפה והקריות.

14. יש לי מסך מסוג BENQ FP93GX 19' INCH. עד היום הייתי מחבר אותו דרך VGA ובעזרת מתאם לכרטיס מסך (8600 GT). אתמול ניסיתי לחבר אותו עם כבל DVI רגיל וברגע שאני מדליק את המחשב הוא מראה לי את המסך הרגיל שבו הוא סופר 256 MB זכרון של הכרטיס מסך ואז הוא אמור לעבור למסך שבו רשום FOXCONN החברה של הלוח אם שלי אבל במקום הוא רושם על המסך signal not found ומאתחל. עזרה? תודה מראש=] יש לציין שדרך VGA הוא עובד בלי בעיה וכשחיברתי את המסך ב2 הכבלים למחשב הוא זיהה את שניהם אבל לא רצה לעבוד על DVI

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  15. Started by saban1,

אך ניתן להשיב להודעה ולצרף את הקובץ המצורף ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. Started by llliorrr,

קניתי אתמול מסך סאמסונג 2253BW והחלטתי לראות בו סרט אז כשהדלקתי אותו על מסך מלא המסך התחילו להופיע מן קווים כאלה שהופיעו ונעלמו כל הזמן.. מקודם היה לי מסך 20 אינץ שלא היו לי בעיות איתו.. צרפתי תמונה של זה לא ממש רואים את זה חזק בתמונה אבל זה בולט http://c.imagehost.org/0497/P1010006.jpg אין לי מושג מה לעשות אני לא ממש מבין בזה אם אם מישהו יוכל לעזור תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. Started by yot,

my ps2 exit stoped working i dont know why..... i m writing now with the on-screen keyboard what can i do? ffs, i cant enter the bios help

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. Started by kobi_af,

אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  19. Started by lord of fire,

חברה יש לי בעיה.... יש לי הארד דיסק נייד western digital עם חיבור usb,שכאשר אני מחבר אותו,המחשב מזהה אותו,אבל לא מופיעה אות הכונן החדש "במחשב שלי".... אגב הורדתי דרייברים וכל זה,אז אני ממש עובד עצות פה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. Started by huber,

הי חברים. שוקל לרכוש NAS. הבעיה היא שבכבר יש לי 4 דיסקים של 8 טרה ב PC מלאים במידע. אם אעביר אותם לנאס האם: 1. הנאס ידע לקרוא את המידע (הדיסקים עובדים כרגע ב NTFS) ? 2. יהיה אפשר לבצע RAID על הדיסקים המלאים במידע כבר (או שביצוע רייד מוחק את המידע). אם התשובה ל 2 היא לא, מה הפתרון למעט רכישת עוד 4 דיסקים, הכנתם לרייד והעברת המידע לשם (פרוצדורה שתעלה לי אלפי שקלים)?

21. היי, המחשב הנייח שלי מאתמול התחיל לצפצף ולכבות. ניסיתי לבצע ניקוי לזכרונות ולהכניסם אחד אחד אבל שם דבר לא עזר. ניסיתי בנוסף להחליף את הסוללה של הלוח אם אך גם לא עזר. לא עולה לי איזה רעיון נוסף, המסך כלל לא נדלק ככה שגם לביוס אין לי גישה. I7 4770k Gigabyte z97 16gb ram 1600mhz ddr3 יכול להיות שהספק הלך? אין לי רעיונות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. Started by amish,

שלום, התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 לא חוקי שה-KEY שלו היה לא תקין ולא הצלחתי להמשיך אחרי הבקשה של הKEY ... השגתי דיסק אחר עם KEY אחר וניסיתי להתקין אותו אך גם אותו הוא לא מקבל וכל פעם המחדש עולה ומגיע למסך שהוא מבקש KEY. השאלה שלי היא: אך אני מחזיר את המצב למצבו ההתחלתי של התקנה רגילה חדשה (המחשב חדש)?? יש לציין שאין לי פלופי כמו כן הביוס מכוון על כך שיעלה קודם דרך הCD. בבקשה עזרה דחופה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by Noaring,

לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. הסאונד אצלי ממש ממש חלש ואני חושש שאולי החיבור הלך או משהו כזה יש לכם מושג אולי איך אני יכול לבדוק את זה,ואגב,ידוע אולי למישהו אם יש איזשהי תוכנה שאני למשל יכול להגדיר שSOUND OUTPUT יהיה בחיבור של LINE IN

• 1 תגובה
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.