תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם המסך/כרטיס מסך...או משהו אחר... שאני עושה לדוגמא העתק/גזור לקובץ שהוא סרט המסך נכבה ונדלק לשניה... אותו דבר כאשר אני נכנס להגדרות הדרייבר... איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק CRYSIS 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - GIGABYTE X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - GIGABYTE 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שכחתי את הקוד כניסה לא מצליחה להכנס למחשב בןןנדוס 10
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המפרט למטה. מותקן כרגע חלונות 10 32 ביט וזה מאוד איטי ולא יציב. המחשב הזה עושה הרבה בעיות אז החלטתי להתקין חלונות מחדש. יש לי כמה שאלות: 1. איזה חלונות 10 או 7 להתקין? 64 ביט או 32 ביט? Home ,Education או Pro? 2. האם להתקין את הגירסה הכי עדכנית של חלונות 10 או גירסא ישנה יותר שהורדתי לפני שנה? מה פחות יעמיס על המחשב? 3. האם יש תוכנות שאתם ממליצים להתקין למחשב הזה? 4. יש המלצות מה לעשות לאחר ההתקנה כדי שהמחשב יעבוד כמה שיותר טוב? 5. אם אני רוצה לשמור את כונן D ולפרמט רק את C מה עלי לעשות? 6. מאיפה אני מוריד את הכלי שמכין התקנה של חלונות 10 או 7 על דיסק און קי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם צריך דרייבר כלשהו לצורב דיוידי ? LG H10LB x16 DUAL LAYER Bulk Lightscribe H10LB (זה הצורב) ניסיתי לצרוב משהו וזה פשוט נתקע והוא גם לא קורא שיש דיסק לצריבה (הוא אומר שאין דיסק בכלל) תודה מראש, yocze * נ.ב אם למישהו יש תוכנה טובה לצריבת סרטי DVD שיביא לי (ללא המרה לDVD) !
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אהלן יש לי מארז לנקול 58, די חדש.יש לי בעיה חוזרת שהלחצן הפעלה כל הזמן נדחף פנימה מתוך ההתקן שלו, ככה שהפלסטיק (שעליו אני לוחץ) כבר לא מגיע או מחייב לחיצה ממש חזקה כדי להפעיל את המחשב. מה שאומר שאחת לכמה זמן (קצת..) אני צריך לפתוח את המארז כולל הפאנל הקדמי לדחוף אותו למעלה (עד הקליק כשהוא חוזר למקום) לסגור ולחכות עוד כמה ימים. זה די מעיק. ברור לי שגוש דבק מגע אמור לפתור את העניין, אבל חשבתי אולי למישהו יש רעיון יותר אלגנטי מזה... אני מקווה שלא אכפת לכם שאני מוציא קצת קיטור, אבל לא ברור לי איך חברה כזאת עם כל השם של ליאן לי והכל עושה מארז עם לחצנים כאלה מצ'וקמקים (הם באמת מצ'וקמקים) ועלובים שבקושי מחזיקים משהו. הוספתי שתי תמונות קטנות שמראות את ההבדל בין טוב לרע. תודה רבה.…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). כמו כן, אני לא בטוח שהSSD המותקן אצלי כ expresscache עובד כראוי, כיוון שע"פ מנהל המשימות הוא תמיד ב-0% שימוש. מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום. מנסה להשמיש מחשב ישן. המחשב קרס בעלייה ללא כל סימן חיים. לאחר ניתוק לניקוי המחשב נדלק אך המסך לא מזהה דבר. מסך נבדק ותקין. האם יש לי דרך לברר היכן התקלה- בלוח האם או בכרטיס המסך? מצרף תמונות לצורך פירוט הדגמים. אציין כי המאווררים על הלוח ועם הכרטיס עובדים (לא יודע אם זה אומר משהו). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב פיליפס בן 5 שנים. מופיע למעלה ברוחב פס לבן שבולט על רקע הכחול של שולחן עבודה. מה הסיבה לכך ? האם הבעיה במסך ? מצרף צילום תודה
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
מזה שבועיים אני לא יכול לשחק בשום משחק שהוא יותר כבד מtorchlight וגם שם אני חווה פליקרים מדי פעם. הסיפור שלי מתחיל לאחר קבלה של פלטמורמה חדשה: ma785gt-ud3h amd x3 720be 2*2gb patriot ddr3 המערכת שברשותי: corsair 450vx 200gb wd 640gb wd 7800GT ברגע כזה 9800GT שנשלח לבדיקת מעבדה. שללתי בעיית תוכנה בעזרת התקנת דרייברים שונים וכן עד כדי פירמוט מערכת הפעלה. שללתי בעיה של 9800GT בשל העובדה שגם 7800GT עושה לי בעיות דומות, אפילו בCOD4 אשר אותו הוא הריץ פעם בצורה נפלאה. להלן דיונים שלי בעניין לקבלת רקע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=439542.0 אודה לכל עזרה באשר היא. אני פשוט יושב פה עם מחשב משותק מבחינת משחקים :…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לחבר בעיה רצינית במחשב והוא מחפש מעבדה מקצועית שתפתור לא את הבעיה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות אם מישהו מכיר מישהו כזה אשמח שתפנו אותי טל
-
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
משחקים לא רצים לי חלק בכלל ברזולוציות גבוהות כמו 1280 על 1024 וברזולוציות נמוכות יותר המשחק רץ עם תקיעות קטנות זה המפרט שלי: Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 Monitor: iiyama 454 Pro SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers For 24/12/2002
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה ו/או את הדרייבר הנכון להתקנת כרטיס קול מובנה על לוח אם MSI6156 הכרטיס הוא es1371 הורדתי דרייבר וניסיתי להתקין אותו, מערכת ההפעלה win98 מזהה את הכרטיס ומתחילה לעשות את ההתקנה אבל אז מבקשת להכניס את הסי די לכונן (כמובן שאין לי את הסי די). חברים אם מישהו יכול לעזור - אשמח מאד אבי
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום. לאחר מספר קריסות התקנתי את תוכנת מינידמפ אבל ניסיתי לקרא את הקובץ הזה שצירפתי ולא הצלחתי להבין ממנו כלום.. אודה למי שיוכל לעזור ולהסביר לי למה הוא קורס. הקובץ: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אך ורק באינטרנט. לאחר שהגיעו מים עד נפש מהסיבה הנ"ל, פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש בתקווה למערכת רעננה ובתוך כך גם הגלישה. ראשית, אציין פרט שאולי לא חשוב, לא הצלחתי לפרמט ל-NTFS ורק לאחר ההתקנה ביצעתי המרה ל-NTFS בכל הכוננים. הבעיה העיקרית היא הגלישה באינטרנט, כמו קודם גם עכשיו הגלישה איטית עד טירוף. ניסיתי (ועדיין) את פיירפוקס גירסה אחרונה תוך שימוש בחסימת פרסומות בתקוה להקל על המערכת וכלום לא עוזר. חומת אש אין. ביטלתי באנטי וירוס ניטור תקשורת מכל סוג שהוא. אימיול לא בא בחשבון (לאחר ההתקנה המחודשת) יוטורנט היחיד שעובד, גם איתו ניסיתי לבדוק אם יש השפעה, ההשפעה קיימת אך שולית (זו הסיבה שבחרתי בקליינט הזה מפני שהוא לא מורגש בזמן פעולתו). לעומת זאת, בהורדת קבצים מהרשת (כולל …
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
שלום אנשים ! 1-מפרט טכני: מעבד p-4 2.8ghz לוח אסוס p4s900d זכרון kinghston 250 כ. מסך gf fx-5200 128mb 2-הבעיה: קניתי זכרון של corsair 256 mb הכנסתי לסלוט השני (לפי סדר השחור) המחשב לא עלה כלל (הכוונה אפילו לא הדליק את המסך) החלפתי במקומות ... כנ"ל החזרתי את המצב לקדמותו והכנסתי לסלוט השלישי (הכחול ) המחשב נדלק ומזהה שיש 512mb אך בהמשך ההרצה נכתב overclocking failed ! please enter stup to re-configure your system. press f1 to run SETUP press f2 to load default values and continue נכנסתי לביוס עברתי קטגוריה אחרי קטגוריה אך לא מאצתי מה צריך לשנות שם. כשיצאתי משם לאחר טעינת הברירת מחדל המחשב לא רץ!!! הוא נתקע …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
אני מישתמש ב WIN XP PRO אורגינל ושאני מריץ לפעמים משהו יוצא לי שגיאה Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.מזה?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט GA-Z77-HD3 וכרטיס מסך 7950 של ספיר כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה או לרמקולים הסאונד לא איכותי כלל וצורם מאד. ניסיתי גם לשחק בהגדרות וזה לא עוזר. כמו כן, אם יש אפשרות שהטלווזיה והרמקולים יעבדו במקביל אני אשמח (אני יודע שזה אפשרי) תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של toshiba דגם sattellite c855-10j והמחשב נמצא בידי כבר קרוב ל 4 שנים + - ועד שלשום לא נתקלתי בבעייה של רעש מהמאוורר שנמצא בפנים המחשב וכשחזרתי מהאירוע ואז ניגשתי למחשב ואז המאוורר הפנימי שלו התחיל להרעיש עם הפסקות בין לבין אבל היום כמעט ואין הפסקה יש לציין שאני שומר עליו טוב טוב כל 3 חודשים אני מנקה אותו מאבק ואף פעם המחשב לא נפל ולא קיבל שום מכה והשאלה שלי היא מה אתם הייתם חושבים איפה הבעייה נמצאת האם המאורר הלך או שצריך רק לשמן אותו כי הקטע הוא שאיאפשר להגיע למאורר ככה בקלות ואני אין לי ידע בדברים כאלה ולכן אני מבקש פה סיוע בבקשה פשוט אני מתלבט אם לקחת אותו למעבדה או לא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן קניתי יום ראשון מחשב חדש מ ksp של asus zenbook flip ux360 מחשב touch. המחשב משתגע פועל לבד יוצא מאתרים בועות על המסך קופץ ממקום למקום ברגע שאני כותב משהו אז ישר הדפדפן מגדיל את עצמו ונשאר ככה. דיברתי עם אסוס בטלפון הם אמרו לי לעשות איפוס ושחזור יצרן עשיתי ועדיין אותו בעיה חזרה אני ממש אובד עצות מחשב חדש עלה 4400 מישהו יודע אם זה בעיה תוכנתית או חומרתית. אשמח לעזרה, אני מעלה לכם גם סרטון רק אציין שזה ממש מחמיר. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-