תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי אני כל הזמן מקבל את ההודעת שגיאה הזו והמחשב מתכבה ... עשיתי פרמוט ועדיין המצב לא השתנה.. אולי אתם יכולים לנסות להבין מה ההודעה הזו אומרת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך R9200 128MB AGP. התקנתי אותו מחדש היום על XP, המחשב עולה בלי שום בעיות, אבל התצוגה נראית על הפנים. נכנסתי למאפייני תצוגה, והכרטיס לא מופיע שם! נכנסתי גם למנהל ההתקנים, ושם הוא גם כן לא מופיע. לעומת זאת התוכנה EVEREST כן זיהתה אותו! התקנתי דרייברים של אומגה, ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? אני משער שהכרטיס לא פגום, כי אז לא היה עולה המחשב (אין לי כרטיס מסך אחר על הלוח אם). עריכה: שמתי לב שב-EVEREST כתוב שה-AGP במצב לא פעיל! משער שזה הגורם לבעיה. סנתיים מנסה למצוא איך מפעילים בחזרה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח k8n51pvmt-9 ונתקלתי בו בכמה בעיות מוזרות: 1) לפעמים כשהWIN עולה רק אוים רק ריבוע כחול. 2) מצב שינה אי אפשר לחזור ממצב שינה(המחשב פשות קופא). 3) כשאני מדליק את המחשב, עוד לפני שמוצג הסמל של הWIN עם המסך השחור, הוא נתקע. האם אתם מכירים את הבעיות האלה?(שמעתי שזה לוח בעייתי) האם עדכון BIOS עוזר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 866 512 RAM האם יחזיק האיחסון 4 דיסקים קשיחים אשר יהיו בשימוש למחשבים ברשת מקומית כמו שרת אבל לא רק איחסון כתיבה וקריאה כרגע יש עליו WIN2000
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב כדי שאני אתקן אותו.. הבעיה היא כזו.. כשמדליקים את המחשב הוא מתחיל לעבוד מס' שניות, ועוד לפני שהווידוס עולה הוא נכבה ונלדק שוב, כאילו מישהו לוחץ על (restart) כל הזמן. לפי מה ששמתי לב החוטים: power led, power sw ,restart, hdd led רק אחד מהם היה מחובר ללוח, מה האופן שבו כתובים הדברים על הלוח מאוד מבלבל וקשה להבין איפה מתחבר כל חוט. השאלה היא איזה מהחיבורים חובה שיהיה מחובר ללוח ? (האם כולם), והם ידוע לכם איך ? או שאתם יכולים למצוא באינטנט איך? הדגם של הלוח לפי דעתי (ע"פ מה שרשום עליו במקום אחד) xp4 ht7961 זה נדמה לי שם הדגם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המחשב שלי מתכבה כל הזמן בערך כל חצי שעה בלי התראה מוקדמת ומבצע ריסטרט. הטמפרטורה של המעבסד רק 51 ופעם הייתי מגיע ל54 בלי בעיה ועכשיו הוא מתכבה,למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חבר'ה בבקשה תעזרו לי קניתי מחשב חדש ללימודים.. ההרכבה הייתה עצמאית ככה שבדיקה "במעבדה" לא הייתה anyway המפרט הוא כזה amd 3200 64BIT לוח אם של gigabyte 512 K קינגסטון GF7700 estren digital 160GB sata 2 המארז הוא מאוור בצורה טובה.. אפשר לשים שם בקבוק בירה, המעבד עובד על 28 מעלות ויש 5 מאוררים דנדשים שמזימים אוויר החוצה ופנימה בידיוק כמו במאמר האחרון עכשיו הבעייה היא כזאת... יש לי 2 הראד דיסקים אחד 80 GB ישן של WESTREN שעובד על 27 מעלות והחדש 160GN של WESTREN עובד מגיעה ל 50 מעלות כבר אחריי 3 דקות של עבודה, חשוב לציין שהמיקום שלו מאוורר הלכתי לספק שלי.. סיפרתי לו על הבעייה ובלי לחשוב פעמיים הוא הביא לי הארד דיסק חדש מהקופסא.. חיברתי אותו ועדיין אחרי 2 דקות …
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס קול creative audigy 2 value OEM. הסרתי את כרטיס הקול הישן שמורכב על לוח האם, ובעזרת דיסק ההתקנה שקיבלתי עם כרטיס הקול החדש התקנתי אותו. אחרי הפעלה מחדש, ניסיתי להפעיל קובץ מוסיקה אבל קיבלתי את השגיאה שבתמונה המצורפת. מדי פעם השגיאה לא מופיעה, אבל תוכנת המוסיקה פשוט נתקעת! מה הסיבה? עריכה: בסוף הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול לכונן, ודרך מנהל ההתקנים עשיתי "עדכון" לכרטיס קול שלא זוהה (למרות שאת הדרייבר השלם כבר התקנתי מהדיסק!). בכל מקרה, אחרי ההתקנה הזאת, כרטיס הקול התחיל לפעול. אבל האיכות היא על הפנים :-X. יותר גרועה אפילו מהאיכות של כרטיס הקול שהיה מובנה על לוח האם! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אתמול התקנתי לוח NF4 SLI INFINITY של DFI. ישנם בין 7 ל-8 (זה תמיד משתנה) התקני PCI לא מזוהים במנל ההתקנים של ווינדוס. אני בווינדוס XP עם SP2. יש לי בסה"כ 2 כרטיסי PCI: רשת וקול ושניהם מוגדרים כראוי. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעיה בPnP bios extensions. במנהל התקנים יש עליו סימן קריאה צהוב. נראה לי שהבעיה קשורה לכונן DVD שלי שלא פועל, אפשר לצרוב בו והכל אבל אי-אפשר לפתוח דיסקים דרך "המחשב שלי". הבעיה בPnP bios מתחיל ישר איך שאני מפעיל את המחשב קופץ לי הודעה שיש התקן חדש (PnP Bios) מחובר ושאני צריך להתקין אותו אני לוחץ המשך והוא נתקע ואומר שיש בעיה, הבעיה היא: "אירעה שגיאה במהלך התקנת ההתקן סעיף התקנת השירות בקובץ INF זה אינו חוקי". איך אני מתקין את הPnP BIOS ? והאם זה קשור לכונן DVD?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היום בצהריים עבדתי עם partition magic וטיפלתי במחיצה עקשנית שלא הסכימה להתפרמט. לאחר ריסטרט המחשב פשוט לא עלה. באתי להתקין מחדש וינדואס והוא לא מסכים להתקין וינדואס בטענה שהמחיצה לא מתאימה. אז פירמתי את שני המחיצות שלי לNTFS (הם היו ככה גם מקודם),לא הצליח. ניסתי להפוך אותם למחיצה אחת,לא הצליח. ניסיתי FAT32,גם לא הצליח. החזרתי לשני מחיצות,ניסית שוב פעם NTFS,וכצפוי,לא עבד. אין לי מושג מה לעשות! דבר כזה עוד לא קרה לי וזה נפל יום לפני שה7900GT הגיע תודה מראש. שלחתי את הדיסק כבר לRMA.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה קצת פחות משנה והמאוורר שלו התחיל להרעיש. רציתי לנקות את המאוורר מאבק ואולי גם לשמן אותו, אבל הוא נמצא בכלוב מתכת ללא ברגים לפתיחת הכלוב. כיצד אני יכול לפתוח את הכלוב בלי לפגוע בו, או לחלופין כיצד אני יכול לנקות ולשמן את המאוורר ללא פתיחת הכלוב? (מצורפת תמונה של הכרטיס) דרך אגב, האם הייתם מממשים אחריות על מאוורר רועש? בתודה, ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היה לי ג'יפורס 4 שנשרף וקניתי את הכרטיס 5200 אפ איקס (לא השקעתי במשהו טוב כי אני מתכנן על מחשב חדש...) עם הכרטיס הקודם היו עובדים לי משחקים יפה מאוד ועכשיו כשאני מפעיל משחק אני רואה מין כתמים ירוקים כאילו מזכיר כשיש שלג צבעוני בטלוויזיה ובמנהל ההתקנים הוא לא מראה שום בעיה גם הדרייבר מעודכן מה לעשות???
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
2. יש לי בעיה עם הסקין של הווינדוס, התקנתי סקין של ווינדוס מחקתי את הסקין אחר כך ועדיין נשארו לי חלקים של הסקין,חלק מחוקים וחלק לא,אני לא יודע איך להסיר אותם. תודה על ההבנה והסבלנות, VL.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה זמן יש לי בעיה די מעיקה עם המחשב. כמה שניות אחרי שווינדוס עולה, אני מקבל מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ http.sys. והוא אומר שאם זו פעם ראשונה שאני ארסט ואם לא אז שאני אפנה למנהל המערכת שלי ובלה בלה. הדרך היחידה שלי למנוע ממנו להתקע ככה זה מיד איך שהמחשב עולה אני מתחיל להכנס לסתם תיקיות ולעבוד איתו.. כנראה שאם הוא לא עושה כלום איך שהוא עולה הוא מקבל איזה ארור ונתקע.. זה די מוזר. עכשיו גם התקנתי דריוורים חדשים לכ. מסך שלי, ושוב קיבלתי מסך כחול אחרי שהמחשב עלה, אבל שם היה כתוב שיש בעיה באיזה דרייור. עשיתי ריסט ואני מקווה שזה הסתדר. צירפתי פה 2 קבצי מינידאמפ, הראשון של ה-HTTP.SYS הזה והשני של הבעיית דריוור. אם מישהו יוכל לפענח אותם ולעזור אני מאוד אודה לו.. תודה! [atta…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן, אבל לא קורה כלום, הוא לא קורא אותו. ניסיתי לפתוח את המארז אולי ברח שם איזה חיבור, אבל לא, כול החוטים היו מחוברים. ורשום לי גם שההתקן עובד טוב. מישהו יודע מה הבעיה?? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עובד בשום אופן. אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי דיסק SAMSUNG 160JJ, אמור להיות 160GB. בפועל מראה על 130 בלבד. יש מצב שזה דריוורים אן משהוא דומה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מאוור על לוח אם ישן עם תושבת 478 ובגלל שהיה לי לפני קירור מים שעבר למחשב החדש, נשאר רק החלק של החדש. זאת אומרת המאוורר אינו מתחבר... מאיפה אני יכול להשיג רק את החלק הנ"ל? אם מישהו יכול לעזור תודה מראש יובל
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה לחבר את היציאות של המארז ללוח האם. המארז: FOXCONN TLA570 לוח האם: ASUS P5RD1-VM דבר ראשון אי אפשר לחבר את המנורה של הפאוור ללוח האם, כי בלוח האם יש 2 כניסות (2 מקלות) ובחוט של הפאוור לד של המארז יש 3 יציאות(3 שקעים שאילהם מחוברים 2 חוטים). דבר שני הלד של הדיסק הקשיח לא פועל, חיברתי בדיוק כמו בספר. דבר שלישי הFRONT SOUND עובד (כשאני מחבר רמקולים) אבל המיקרופון לא. חיברתי (מלמעלה למטה) GROUND ואז MIC IN ומימין לMIC IN חיברתי MIC POWER. והמיקרופון לא עובד. אשמח אם מישהו יעזור לי!!!
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן אנשים... קניתי בשעה טובה מחשב חדש: לוח של ASUS P5WD2 Premium, מעבד Intel P4 2.8GHz 920, דיסק 250 ג'יגה SATA2, וכו וכו' :-\ הדיסק מחובר בכניסת ה SATA1 של הלוח. העניין הוא כזה: אני לא מצליח להתקין WINDOWS ??? אני עם הגרסא האחרונה של ה BIOS בלוח (0606), הבנתי שצריך לעשות דיסקט של דרייברים ל SATA, דרך הדיסק של הלוח וזה מה שעשיתי. לקחתי דרייבר של Intel ICH7 64 bit RAID driver disk, לחצתי F6 במהלך התקנת WINDOWS, סיפקתי את הדרייבר ועדיין לא מתקין. 2 שאלות בבקשה: 1) מה ההגדרות האופטימליות של ה BIOS עבור ביצועים מקסימלים? 2) האם הדרייבר שלי נכון? האם לא צריך את Silicon image 64 bit SATA driver disk תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-