עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TripMan,

אני מדבר עם אנשים בסקייפ, והם תמיד שומעים אצלי רעשי רקע מוזרים כאלה... רעשים סטטים כאלו. אני ניסיתי להחליף בין המקרופון השולחני - לבין המקרופון המובנה שיש במצלמה שלי... וזה עדיין לא עוזר. עדיין אותם רעשים.... מה יש לי לעשות בנוגע לזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. לא ברור לי למה אבל הדלקתי את המחשב ומסיבה כלשהי נמחק לי הדריבר של הכרטיס קול כשאני פותח את מנהל ההתקנים בכרטיס קול כתוב High Definition Audio Device אבל זה לא הדריבר שהיה לי , אני כרגע יש לי אפשרות רק לשמוע סאונד אבל אין לי יכולת לדבר במיקרופון וכו' , כרטיס הקול שלי הוא SigmaTel לוח האם intel DQ965MT אני אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. Started by alfus73,

שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?

4. Started by hagayben,

קניתי הרד דיסק פנימי של טרה וחיברתי אותו למחשב . הבוט ומנהל ההתקנים קולטים אותו אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי (win7). החלפתי כבלים בשביל לבדוק את הבעיה וזה לא עזר למישהו יש מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש חגי.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. שלום רב, לפני כ- 3.5 חודשים קניתי מחשב כזה: CORE2QUAD Q9550 OCZ 4GB 800MHZ HITACHI 500GB SAPPHIRE HD4870 THERMALTAKE SOPRANO+THERMALTAKE 550W אז הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נידלק ורק אחרי שאני מנתק את הקבל של הספק מאחורי המחשב ולאחר מכן מחזיר אותו רק אז המחשב נידלק הבעיה קיימת כבר כ-חודשיים והיא מתחילה לעלות לי על העצבים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  6. בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. שלום. השתדרגתי במחשב נייד חדש - ROG zephyrus s17 של asus בנייד הקודם הכבל עבד כמו שצריך ככה שאין בעיה בכבל אלא משהו שקשור בחיבור המחשב - ברגע שמחברים יש צליל של חיבור במחשב והקול אפילו "עובר לטלוויזיה" אבל בטלווייה יש מסך שחור ולפעמים מופיעה תמונה מרצדת של תצוגת מסך המחשב. ניסיתי לשדרג דרייברים מישהו כתב שזה יכול לעזור אבל לא הסתדר. גם בחיבור אלחוטי של הטלוויזיה ולמחשב יש בעיות בפעם הראשונה עבד ולאחר מכן החיבור נכשל. מישהו יודע איך לפתור את אחד מהבעיות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???

10. Started by nadaviz,

לוח אם Intel 945GNT עם כרטיס מסך (Onboard 82945G chipset (GMA 950 הבעיה שאחרי X זמן המחשב פתאום נתקע, המסך שחור והמאוורר של המעבד (סטוק) עובד על מקסימום וזה נשאר ככה עד ה- Reset. אני חושד קצת בכרטיס מסך כי לפני שה- 6600GT שלי נשרף לא היו לי בעיות כאלו. עדכנתי ביוס ודרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ללא הועיל. יש למשהוא רעיון או לפחות איך אני ממשיך בבדיקות כדי לוודא? תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by dannygnh,

לוח אסוס p4 8000 לאחר התקנת הדריברים sata עדיין הדיסק קשיח לא מזוהה בביוס ובעלית המחשב הוא כותב device not found אבל המחשב נידלק והוינדוס עולה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. תשמעו, זה די פשוט . . . אני פשוט לא יודע באיזה רכיב לחשוד: מעבד, ספק כוח ,זכרונות,דיסק קשיח . . .? ! הנה כמה תרחישים שקרו לי... אני מגיל 15 בעסקי החומרה, ואני משתגע פה... לא רוצה סתם לסחוב 15 קילו לחנות מחשבים בר"ג . . . בושה. - אני מפעיל אותו, מפעיל נגיד GTA SA ואחרי כמה זמן הנורית של המסך הופכת כתומה והמחשב פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב, ואחרי כמה שניות הוא דופק שני ציפצופים ונכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב ועוד בדוס הוא פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב וכשהוא מגיע לקטע של השינוי חלון מדוס לחלונות הונורה במסך הופכת לכתומה והווינדוס לא עולה וזה נשאר כתום . . . רעיונות? קירור: BIGWATER והמים זורמים, גם כמה שניות זה לא מספיק זמן כדי שהמחשב ייכבה עקב חימום (נגיד…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. יש לי לוח אם של ABIT מדגם KV8 PRO אם ציפסט של VIA עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מעודכנים לציפסט בתקווה שזה יפתור לי בעיות קריסה ב BATTLEFIELD 2 ואלי אף ישפר ביצועים בכללי כי אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלי שהם נחותים לעומת חבר שלי שיש לו מחשב זהה רק לוח אם אחר. עכשיו מצאתי את הדרייברים האלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1268 תגידו לי אתם - האם זה הדרייברים הנכונים?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by dinsh,

DVD הפסיק לעבוד אחרי התקנת ויסטה 32 -------------------------------------------------------------------------------- התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחש…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. שלום רב לכולם.... (אני חדש פה) אני משחק במחשב ואז מופיע לי מסך כחול אוטומטי והכול יוצא לי מהמשחק במסך הכחול רשום: Driver_IRQZ_NOT_LESS_OR_EQUAL מה זה אומר? זה קורה לעיתים קרובות וכשאני עושה ריסט והמחשב נפתח לאחר המסך הכחול אז רשום לי המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ואח"כ אני לוחץ "לחץ כאן לפרטים" ומופיעים לי 2 קבצים המופיעים בתיקיית ה-TEMP מחקתי אותם ושוב זה קרה לאחר כחצי שעה ושוב הופיעו 2 הקבצים תמיד זה חוזר מה אני צריך לעשות? בבקשה עזרה... תודה... המליצו לי עליכם ורשמו לי שאתם יכולים לעזור לי בעניין זה: "אממממ אני מציע לך להכנס לפורום תמיכה טכנית בHWZONE (http://hwzone.co.il/community/index.php?board=16.0) הם יגידו לך לעלות להם קבצי MINIDUMP ויסבירו לך גם איך ויפענחו…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  17. מחר צריך להגיע לי מחשב חדש בחלקים אני יודע להרכיב אותו אבל אני שואל אם אחרי ההרכבה צריך לעשות משהו בהגדרות של המחשב?? אולי איזה סריקה לההרד דיסק או משהו בביוס?? או כל דבר אחר!! זה חשוב תודה!!

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Shumy2,

במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. קניתי קורא כרטיסים וישר דחפתי לשם את הSD 1GB שלי רק כדי לגלות שהוא לא כותב(רק קורא). בעזרת חברים בדקתי את הכרטיס בקורא אחר וניסיתי עליו עוד 4 (!) כרטיסים אחרים. יש רעיונות או להחזיר את המכשיר?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by bennnn,

הורדתי את התוכנה ופשוט היא מדהימה אבל זה יותר מדיי טוב בכדי להיות אמיתי אפשר בעזרתה להוריד את הסיבובים של המאורר של המעבד הוא מסתובב אצלי על 5400 ומרעיש מאוד בקיץ אז ניסיתי והורדתי למשל ל 75 אחוז והמחשב נהיה שקט כי המאורר של המעבד מסתובב על 3400 סיבובים ועדיין הטמפרטורה נשארה 49 מעלות כמו בקודם אז שאלתי היא האם לא ייגרם נזק למחשב? אולי הטמפרטורה עלתה במעלה אחת [ 49-50 והמחשב ממש שקט האם התוכנה בסדר?ולא יידרם נזק למעבד או למחשב? כי זה נראה לי טוב מדיי כדי להיות אמיתי אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by or_cohen2,

שלום אני חדש פה התרשמתי מאוד מהפורום ראיתי פה הרבה מומחים עכשיו לבעיות שלי.. למחשב שלי יש בעיה שהוא תמיד מתכבה לי וליפני זה עושה לי מסך כחול עכשיו אחרי שהתרשמתי מהפורום הבנת איך לבדוק והוא מראה לי את הקוסץ הזה: win32.exe בערך הרבה פעמים גם עם התוכנות וגם במסך הכחול עכשיו הבנתי שזה בעיה של דרייברים אבל אני לא יודע באיזה להתמקד והחשב שלי משנת 2002 -2003 ישן מאוד פנטיום 4 ואני גם צריך תוכנה שתתאים למחשב שלי לבדוק טמפרטורה ניסתי את התוכנות שפה הרוב איזה 5 וחלק לא הצלחתי בכלל להפיל אבל אני לא מצליח להפעיל אותם או שהם לא למחשב שלי ויש לי עוד בעיה בקשר לדוח שגיאות מישהו יכול להסביר לי איך לשתק את החרא הזה מכול דבר הוא יוצא לי.... אה ותודה מאוד!

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by Netanel16,

שלום לכולם! יש לי צורב DVD די חדש של LG, דגם HL-DT-ST DVDRAM GSA-4136B (לא יודע אם זה בדיוק הדגם), ולאחרונה הצריבה איתו ממש אבל ממש איטית. אני מדבר על דיסק 700 מגה, במהירות 40x שזה 6 מגה בייט לשניה, בדיסק עד 52X, והצריבה לוקחת 8 דקות... בצורב במחשב הישן שלי, בן משהו כמו 4 וחצי שנים, הצריבה לקחה 3 דקות... ושלא נדבר על צריבת דיוידי - 4 ג'יגה ב 20 דקות! אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by em28,

במחשבי הדל (P3 , לוח של אסוס) היה מותקן מזה שנים קורא DVD של פיוניר. לאחרונה החלטתי להעביר אליו ממחשב אחר צורב CD , משהו של LG. הבעייה: המחשב מזהה רק אחד מהם. או הצורב או הDVD. אם אני מחבר את שניהם בטור , כבר בביוס מוצג לי רק הצורב. כשאני לא מחבר את הצורב המחשב מזהה את ה-DVD. כל אחד בנפרד מתפקד מצויין , ביחד - צריכים גננת. עצות ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by wooper,

שלום יש לי usb של sandisk ומתי שאני מכניס אותו למחשב שלי וניסיתי כמה יציאות usb אז יש צפצופ אבל הוא לא מזהה אותו אבל שהכנסתי אותו למחשב אחר כן היה זהוי :s05:

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.