תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי Lenovo y50-70 בן חצי שנה 16gb ram NVidia GeForce 860m intel i7 4710HQ 2.5 ghz ללא touch לפני כחודש בערך "שידרגתי" לווינדוס 10. מאז נתקלתי בכמה בעיות: 1) בעיית ה100% disk usage-שאותה פתרתי באופן זמני ע"י כיבוי superfetch,prefetch,bits,windows search 2) לאחר ההתקנה של ווינדוס 10,ניסיתי לחבר את הרמקולים שלי(microlab solo9c) לכניסת הhdmi בלפטופ. יש לציין שהכניסה תקינה ועבדה לי ב8.1. בהתחלה-המחשב בכלל לא זיהה שחיברתי משהו. לכן התקנתי את הדרייבר של realtek לhd audio-עבד לתקופה מסויימת,ולאחר שימוש של מספר ימים.. שוב המחשב לא מזהה שום חיבור לכניסת הhdmi. ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב,לעשות התקנה נקייה שלו..לא מצאתי פתרון. כמובן שהרמקולים המובנים של המחשב עובדים מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הנורה שלי נשרפה נראה לי.... או שהחיבורים לא טובים.... והכפתור Reset לא עובד מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
זאת הגרוטאה שלי : Pentium 4 Willamette, 1500 MHz Intel Winnipeg D845WN Generic 512 MB (SDRAM 133Mhz) NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB), AGP X4 SAMSUNG SV3002H (30 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Win XP Pro, DX 9.0c עכשיו, GTA-SA מקרטע על ההגדרות הנמוכות ביותר למרות שהוא עובר את דרישות המינימום (וה Frame Limiter כבוי). מה אתם חושבים, יש איזושהיא בעייה או שהמחשב פשוט איטי? אגב, ציון 3D Mark03: 953 ציון 3D Mark05: 237 (ידוע, עלוב ביותר... :'()
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אז ככה , כמה פעמיים ביום בדר"כ כשהמחשב עובד עם הרבה ישומים כמו מדיה פלייר תוכנות הורדה למינהן וכדומה הוא לפתע קורס ולאחר שהוא עולה מחדש כתוב " שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה " אני לא חושב שהוא קורס בגלל העומס כי המחשב הוא יחסית חזק INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בכל מקרה חשבתי שאולי הבעיה היא השילוב של האסוס והראדון אבל בדקתי והמספר הסידורי של הראדון מסתיים 30 ובחוברת של האסוס היה רשום שבכרטיסים שמסתיימים ב 30 או יותר הבעיה נפתרה למישהו אולי יש רעיו מה יכול לגרום לבעיה ? ...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
קניתי טאבלט טרנספורמר של אייסוס ומשום מה אני לא יודע למה אני לא מצליח ליפתוח שום קובץ , גם מנועי צפיה בסרטים כותב מחפש פלאגין... לא מבין למה... ???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד עם המקלדת והעכבר בחיבור PS/2. כשמדליקים את המחשב המקלדת מגיבה היטב והלדים מהבהבים, היא מאפשרת להיכנס לביוס ולשנות פרמטרים. אבל אחרי הבוט כשעולה ווינדוס או לינוקס המקלדת כבר מפסיקה להגיב. ב event viewer של XP (שלוקח לו יותר זמן לעלות) מופיע אירוע שהמקלדת החזירה נתונים שגויים בעקבות הריסט. העכבר דרך ה PS/2 לא מגיב אבל עכבר דרך USB עובד היטב (אין לי מקלדת USB). איך זה שבהדלקת המחשב המקלדת עובדת היטב ואחרי שהמערכת הפעלה נכנסת לתמונה זה מפסיק לעבוד? זהו לוח MSI 7309. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס הקול שלו... יש תוכנה לדעת את זה ושכחתי איך קוראים לה אם מישו זוכר שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
כאשר אני בא להתקין אותו הוא אומר לי שההתקנה מתאימה רק לוינדוס 98 ו-2000 מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל לי באקס פי? תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אני מעוניין להתחבר לאינטרנט גם מחוץ לעיר ובעיר שבה אני רוצה לגלוש אני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב בכל מקום .. איזה רכיב אני צריך בשביל שיספק לי את הדרישות שלי .. אני רוצה להתחבר לאינטרנט מכל מקום , שמעתי שיש גם כרטיס שהוא מחפש רשתות במקום שבו אתה נמצא ואז אתה מתחבר אליהם ואתה באינטרנט .. כמה עולה מה מי מו תנו פרטים :] תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הbuffer זה לא scsi והצורב הוא master יש בעיה שאני לא יכול לצרוב בעיה של העברת מידע מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה לי הכי קשור...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-SL ויש ברשותי HD של SATA איבדתי את הדיסקט אז בהתקנה הוא לא מזהה לי את הHD איך אני יכול להכין לי דיסקט כזה??
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר .. מרחנו לו מישחה טרמית MX1.. עכשיו כשהרכבנו הכל בחזרה המחשב שלו לא נידלק..האורות נידלקים אבל במסך רואים שחור.. יש מצב שהוא נישרף או משהו ?(אם זה חשוב אז המעבד שלו הוא P4-3.0EE PERSCOTT)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-