עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tbox27,

אז ככה , כמה פעמיים ביום בדר"כ כשהמחשב עובד עם הרבה ישומים כמו מדיה פלייר תוכנות הורדה למינהן וכדומה הוא לפתע קורס ולאחר שהוא עולה מחדש כתוב " שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה " אני לא חושב שהוא קורס בגלל העומס כי המחשב הוא יחסית חזק INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בכל מקרה חשבתי שאולי הבעיה היא השילוב של האסוס והראדון אבל בדקתי והמספר הסידורי של הראדון מסתיים 30 ובחוברת של האסוס היה רשום שבכרטיסים שמסתיימים ב 30 או יותר הבעיה נפתרה למישהו אולי יש רעיו מה יכול לגרום לבעיה ? ...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  3. קניתי טאבלט טרנספורמר של אייסוס ומשום מה אני לא יודע למה אני לא מצליח ליפתוח שום קובץ , גם מנועי צפיה בסרטים כותב מחפש פלאגין... לא מבין למה... ???

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. Started by sdrory,

יש לי בעיה מוזרה מאוד עם המקלדת והעכבר בחיבור PS/2. כשמדליקים את המחשב המקלדת מגיבה היטב והלדים מהבהבים, היא מאפשרת להיכנס לביוס ולשנות פרמטרים. אבל אחרי הבוט כשעולה ווינדוס או לינוקס המקלדת כבר מפסיקה להגיב. ב event viewer של XP (שלוקח לו יותר זמן לעלות) מופיע אירוע שהמקלדת החזירה נתונים שגויים בעקבות הריסט. העכבר דרך ה PS/2 לא מגיב אבל עכבר דרך USB עובד היטב (אין לי מקלדת USB). איך זה שבהדלקת המחשב המקלדת עובדת היטב ואחרי שהמערכת הפעלה נכנסת לתמונה זה מפסיק לעבוד? זהו לוח MSI 7309. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  5. Started by BneXt,

לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס הקול שלו... יש תוכנה לדעת את זה ושכחתי איך קוראים לה אם מישו זוכר שיגיד לי

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. Started by 111111,

כאשר אני בא להתקין אותו הוא אומר לי שההתקנה מתאימה רק לוינדוס 98 ו-2000 מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל לי באקס פי? תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. Started by DLS,

מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??

8. יש לי מחשב נייד אני מעוניין להתחבר לאינטרנט גם מחוץ לעיר ובעיר שבה אני רוצה לגלוש אני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב בכל מקום .. איזה רכיב אני צריך בשביל שיספק לי את הדרישות שלי .. אני רוצה להתחבר לאינטרנט מכל מקום , שמעתי שיש גם כרטיס שהוא מחפש רשתות במקום שבו אתה נמצא ואז אתה מתחבר אליהם ואתה באינטרנט .. כמה עולה מה מי מו תנו פרטים :] תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by Hydr0-,

טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. Started by On-LIne,

יש לי בעיה אם הbuffer זה לא scsi והצורב הוא master יש בעיה שאני לא יכול לצרוב בעיה של העברת מידע מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  11. שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.

12. מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה לי הכי קשור...

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. יש לי לוח ABIT NF7-SL ויש ברשותי HD של SATA איבדתי את הדיסקט אז בהתקנה הוא לא מזהה לי את הHD איך אני יכול להכין לי דיסקט כזה??

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  15. מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by Idanp,

הייתי אצל חבר .. מרחנו לו מישחה טרמית MX1.. עכשיו כשהרכבנו הכל בחזרה המחשב שלו לא נידלק..האורות נידלקים אבל במסך רואים שחור.. יש מצב שהוא נישרף או משהו ?(אם זה חשוב אז המעבד שלו הוא P4-3.0EE PERSCOTT)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. Started by yot,

שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by Eluha,

מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?

20. Started by itdr10,

היי! הלפטופ שלי ברשותי כבר כמעט ארבע שנים, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיית התחממות לא נעימה. לפני חצי שנה בערך (אולי קצת יותר) החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת, ולקחתי אותו לתיקון בחברת "מפעיל" (היבואן המורשה של טושיבה), שם הוחלפה לו סוללה, תוקן התקן USB אחד, המאוורר תוקן, הוא עבר נקיון ועוד כמה דברים קטנים. בהמשך, הרחבתי לו גם את זיכרון הראם מ-6 ג'יגה ל-8. הוא באמת הרגיש קצת יותר טוב אחרי כל התיקון, אבל הוא עדיין מתחמם לדעתי כמו לפני התיקון. לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה באופן פתאומי בלי סיבה ברורה. זה קרה מספר פעמים, ובכולם זה קרה בזמן שימוש במשחק מחשב (באמצע המשחק וללא קשר למה שקורה בו). לא מדובר במשחקים מרשימים במיוחד מבחינה גרפית. אני מצליח להיזכר בשלושה מש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך שלי ( G.FORCE GT610) גם למסך מחשב וגם ל LCD . בחרתי בהגדרות בריבוי מסכים והכל בסדר. הבעיה מתעוררת כאשר אני סוגר את 2 המסכים לזמן מסויים ואז מדליק (למשל את ה LCD ראשון) ואז לא רואים במסך המחשב, או כאשר אני עושה RESET ואז אין תצוגה בכלל ושוב צריך לחבר מחדש את המסכים. האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל או שפשוט כ.מסך יקר יותר יידע להציג את שניהם גם אם אני מכבה ומדליק אחד מהם או עושה RESET ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Zeev86,

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?

23. שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!

24. שלום, ברשותי מחשב DELL XPS 15Z חדש. בדרך כלל מס' דקות או אפילו שניות מההפעלה שלו הוא נתקע והמסך מרצד - ממש משתולל (ממש "סערה" של פיקסלים) זה לא קשור דווקא למערכת ההפעלה, גם שניסיתי לפתוח הגדרות בBIOS זה קרה. שמתי לב שגם בדיוק באותו זמן המאוורר מתחיל לפעול (מתחמם?) מדובר במחשב חדש! האם זו בעיה בכרטיס המסך? במעבד? בBIOS? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by ramk321,

שלום, יש לי בעיה לא ברורה.. יש לי מסך דק HP. במהלך עבודה על המחשב הצג כבה, ולא ניתן היה לעשות דבר. לא RESTART ולא כיבוי המחשב. הלחצנים לא עבדו. הדבר היחיד שעבד היה הוצאת השקע החשמלי. לאחר מכן ניסיתי שוב להפעיל את המחשב אך המסך לא עבד. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. הבאתי מסך רגיל, לא דק, והוא כן עובד. שיחקתי מעט עם הגדרות צריכת החשמל, ובאחד מהנסיונות לחבר את המסך הדק, הוא עבד. אבל, לאחר כמה ימים אותה תופעה חזרה. כרגע לא רואים כלום במסך הדק. מה יכולה להיות הסיבה?? תודה..

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.