תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המחשב עושה לי shutdown,ולפני כן הוא נותן מסך כחול והודעה: error xxxstop:0x000000d1(0x7f542ce50x000000ff,0x00000010 0x81953e29 driver_irql_not_less_or_equal מישהו יכול לעזור? המחשב שלי הוא: p4 intel 2.0 ghz 512 mb ddr
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק Maxtor 541DX 2B020H1 20.4 GB עכשיו הוא עבד לי מצויין עד לפני שבוע ....הוא פשוט לא עלה וגם הווסטרן דיגידל 80 גיגה שלי שניהם פשוט לא עבדו יענו בכלל או שעשו רעשים עכשיו אני חושד שהבעיה היא בכבל של הארד דחסק עצמו כי אני בטעות קרעתי את הגיד האמצעי שלו :( אז את הגיד ליפפתי עם איזיליובנד ולפעמים הוא עולה הארד דיסק ולפעמים לא עכשיו הספק הכי גדול שלי היה שאחרי שעשיתי לשניהם איחוי דיסק לא היה לי איתו בכלל בעיות אבל זה חוזר לעיתים יותר רחוקות אבל זה קורה.......המליצו לי להוריד ACTIVE SMAR ואכן התוכנה רושמת לי שיש שגיאה במאקסטור והוא מראה לי מין חץ אדום כזה עם השם של הבעיה הבאה: ULTRA ATA CRC ERRORS ובסימנייה סטטוס יש לי מן חץ אדום עם המספר 3.....מי שיכול ל…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובביוס רשום שהחום של המעבד הוא 38 ובתוכנות האחרות רשום קבוע 70 איך ניתו לראות בתוכנות את החום האמיתי של המעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט לעצמו כל הזמן ונראה לי שזה רק באמצע משחקי רשת כי אני משאיר אותו דלוק הרבה והוא לא עושה את זה בזמן משחקים הוא עושה לעצמו ריסטרט סתם ככה פתאום אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי צורב חדש אבל הוא לא נפתח! הוא מובר למתח והכל כמו שצריך אבל כשאני לוחץ על הכפתור (או מנסה EJECT דרך ה- WINDOWS) הוא לא נפתח. ה- WINDOWS מזהה אותו. יכול להיות שיש בעיה בדלת שלו? זה נראה לי לא הגיוני. תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב My Computer/Properties/System Properties/Performance Drive A is using MS-DOS compatibility mode file system איך לתקן זאת ? מערכת הפעלה windows 98 se P III MIS 6 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקיי , אז ככה . קניתי מעבד ללוח GA-7VAXP + מעבד 2400+ , כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נכבה אחרי דקה , ולא הבנתי מדוע , אחרי זמן מה ניגשתי למחשב השני שלי וחיפשתי את הסיבה .. ומצאתי אותה.. התשובה היא שלא הייתי צריך למרוח את משחה על המעבד כיוון שעל המעוור של משחה ב PAD , ואין צורך בשניהם , ומה שקרה זה יצר גובה מסוים וכך נגרמה הבעיה האם זה נכון והגיוני ? ואם כן אז איך בדיוק אני צריך לעשות זאת להבא.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הבעיה מצוינת בכותרת, וזה מאז שפירמטתי את הכונן... כל הדרייברים העדכניים מותקנים... חבר'ה, עצות?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
לא ברור לי איך לטפל בבעיה , בכל פעם שהמערכת עולה ואני מפעיל קובץ MP3 (אני משתמש ב BSPLAYER), קורס הדרייבר של כרטיס הקול בלוח האם (עובד במערכת ההפעלה אבל לא בקבצי קול וסרטים) ואני צריך כל פעם לעשות התקנה שלו ו RESTART , הורדתי דרייבר יותר מעודכן אבל נראה שזו לא הבעיה. תודה לעוזרים המפרט רשום בצד ...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם המחשב שלי. הוא יחסית חדש ( פחות משנה ), והוא עושה לעצמו restart, ללא שום סיבה שאני יכול להצביע עליה. הענין הוא, שהתופעה חוזרת על עצמה לעיתים רחוקות יחסית, משהו כמו אחת לחודש, אולי אפילו יותר. פעם אחת זה קרה כשרציתי לחבר דיסק ב - USB מה שהעלה חשש שאולי היציאה הקדמית מקצרת איכשהו, אבל זה לא נכון, כי מאז לא קרה דבר כזה שנית. עכשיו זה קרה שוב, תוך כדי עבודה ב - WORD, ללא שום סיבה הנראית לעין. קצת פרטים נוספים. מדובר על מחשב מבוסס מעבד AMD Phenom 2 X4. כשקיבלתי אותו, לוח האם ( Gigabyte, MA78GA ), לא זיהה את המעבד, כלומר, זה עבד, אבל הוא כתב לי Unknown CPU. עשיתי עדכון ביוס, ומאז הוא מזהה אותו. כרטיס המסך הוא OnBoard, יש 4 גיגה זיכר…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מצרף תמונות של החוטים ושל מפרט הלוח אם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איפה כל חוט אמור להתחבר אני מאוד יודה לו .כמו כן יש שם USB78 וUSB56 לאיזה מהם לחבר? ועוד שאלה :ה האם יכול להיות דבר כזה בעולם שכרטיס מסך שורף לוח אם ? נשרפו לי 2 לוחות לאחרונה והדבר היחיד המשותף שאני יכול לחשוב עליו זה הכרטיס מסך ... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב IBM ויש לי בעיה אני רוצה לחבר לו צורב ואין לו ברגים מאחורה שצריך לפרק כדי להצויא תברזלים מהצדדים עכשיו אני מצליח לפתוח רק ברזל אחד השני לא מצליח אין בורג משהו שצריך לפתוח ואני לא יודע איך בבקשבה תעזרו לי הנה תמנוה של המחשב http://imageshack.us/photo/my-images/143/0238i.jpg/ תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח אם..אבל לוח אם בלבד ...יש לי את שאר החומרה כרטיס מסך : Nvidia GF9500 GT מעבד : AMD Athlon 64 processor 3500+ דיסק קשיח : Hitachi ATA drive 500GB סאונד : Realtek AC'97 *אני צריך שהחיבורים של הRAM יהיו DDR2 או DDR3 עוד משהו? ואני חשבתי על הלוח הזה http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4000#sp תודה!..
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל בוקר טוב! כשאני שם מעבד למחשב שכבר היה, משדרג, אני חייב לפרמט את המחשב גם? או שאין קשר? איך אני עושה למעבד בדיקת מאמץ הכי "חזקה" ? מה השם של התוכנה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב לא מאוד חדש: לוח אם: MSI P35 Neo Combo (MS-7365) מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 3200 MHz (8 x 400 וכרגע זיכרון DDR2 של שני גיגה. קניתי זיכרון DDR3 של ארבע גיגה אשר נתמך ע"י לוח האם, במהירות של 1066 מגה. kvr1066d3n7 של קינגסטון. כרגע אני יושבה על אוברקלוק של 15 אחוז בערך למהירות של 3200 מגה הרץ, מהירות המקור הייתה 2800. משום מה המחשב לא עובד את הביט. אני לא מבין למה, למרות שלפי MSI הלוח תומך בDDR3 1066. (כמובן שלא השארתי את הזיכרון הישן מחובר גם כן - זה סתם היה מטופש). כמו כן אשמח להבין מה המשמעות של unbuffered DIMM מבחינת תאימות למחשב... עזרה בבקשה? חבל לי על הזיכרון שקניתי אחרי בירורים רבים ובסוף לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-