עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברשותי כרטיס מסך 6600GT AGP8X עכשיו ביטלתי OC הטמפרטורה שלו עומדת על : 51C GPU עכשיו , לא יודע איזה קירור יש לי עליו הוא גדול .. וכתום איך זה יכול להיות ש 51 C? ניקיתי אותו מאבק... והכל ... יש פתחי איורור

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by sirsnir,

תופעה שנתקלתי בה די הרבה.לוח אם שעבד,היה מנותק כמה ימים מהחשמל.כשפותחים אותו המסך נדלק ונכנס מייד לSTANDBY. ניסיתי הכל איפוס BIOS , משחקים עם הזיכרונות וכו'. מה שמעניין ,שאם מוציאים את הזיכרונות הוא צועק,משמע שהוא חי. להדלק הוא לא מוכן.יש למישהו רעיון? נ.ב. זאת שאלה לאנשים עם נסיון לא לתשובות כגון "תבדוק אם הכרטיס מסך מחובר עד הסוף" וכו',אנחנו אחרי השלבים האלה...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by anatoli,

שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. לאחרונה רכשתי מחשב חדש: HDD 500GB 16MB SATA II AMD ATHLON II X4 630 5770HD 4G זיכרון. התקנתי עליו WIN 7 32BIT וכמובן את כל הדרייברים הדרושים ללוח אם, לכ.מ, להכל בעיקרון + עידכונים של הWIN עצמו. בניגוד למחשב הישן שלי שפירמטתי לWIN 7, המחשב הזה שהוא הרבה יותר טוב ומפורמט טיפה איטי מדיי פעם, במקום לפתוח קובץ בשנייה, הוא חושב טיפה, איזה 3-4 שניות ורק אז פותח, וזה דיי מוזר כי זה מחשב נקי. למה הוא צריך לחשוב הרבה זמן יחסית, המחשב הישן שלי עושה דברים בשניה והוא עמוס יותר. בנוסף, למה 32 סיביות מזהה רק 3.25G זיכרון במקום 4 [והוא אמור להיות מסוגל לקלוט 4 בניגוד ל64 סיביות שקולט עד 16G זיכרון] מה הסיבה לזה, והאם באמת 0.75 זיכרון הולכים ל...כלום? בבקשה תעזרו לי להבין למה. תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. זו שאלה שהעלתי בפורום כרטיסי מסך אבל בנתיים לא הצליחו לעזור לי שם. מה שקורה זה שבחיבורHDMI לטלויזיה יש פלאשים שחורים, בערך פעם ב10 דקות (לפעמים יותר). זה קורה בכל סוג של פעילות, גם בצפיה בסרטים וגם בגלישה באינטרנט. זה לא קורה בחיבור DVI וVGA ניסיתי גם כבל HDMI אחר וגם PORT אחר בטלויזיה, זה עדיין חזר על עצמו. הדרייבר של הכרטיס הוא העדכני ביותר שמצאתי. אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by ravnadal,

לאחרונה אני חווה ניתוקים מהאינטרנט בעיקר מתי שאני משחק אונליין או מעמיס על הראוטר בהורדות מהטורנט. מכיוון שיש לי מודם פרטי של TP LINK הספק מעביר את האשמה אליי. התקלות בעיקר קורות כשאני משחק אונליין (משחק מרובה משתמשים) האם יכול להיות שאני מקבל התקפות DDOS? האם יכול להיות שזה מעמיס על הראוטר בצורה שתגרום לו לניתוק לגמרי מהאינטרנט? כרגע אני הולך לממש אחריות ,להחליף לראוטר של הספק (בזק) ולראות אם זה יפתור את הבעיה האמת שעניין הניתוקים היה דיי מההתחלה ולא ייחסתי לזה חשיבות כי זה היה לשניות ואז האינטרנט חוזר אבל זה רק מחריף עם הזמן. עכשיו כבר אין לי מה לנסות בכלל להיכנס למשחק כי זה ניתוק תוך כמה דקות קבוע. בנתיים אני משחק דרך האינט…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…

8. Started by sufgi123,

יש לי מערכת הפעלה XP , ואני לא רואה את כונן הדיסקים . הכונן מופיע ב bios , וכן אפשר להעלות תוכנות דרך ה floppy (הכוונה לתוכנות שנמצאות בדיסקט ועולות עם הדלקת המחשב) . במנהל ההתקנים של XP מופיע ? ליד כונן הדיסקטים. יש driver ל floppy ? הבעיה אולי במקום אחר ? תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שלום חברי הפורום. זה המפרט של המחשב החדש שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV ספק: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W אוקיי , כשהגיע אליי המחשב , התקנתי דבר ראשון את המשחק Counter-Strike: Source . אחרי התקנת המשחק והעידכונים שלו , נכנסתי למשחק. אחרי כמה דקות שאני משחק , המשחק פשוט נתקע , ולאחר מספר שניות המשחק מתמזער , ויש את השגיאה שאומרת "שלח" או "אל תשלח". בנוסף לכך , הבעיה הזאת קוראת לפעמים , בלי השגיאה של "שלח" ו- "אל תשלח" , זאת אומרת שלפעמים המשחק פשוט נתקע , ולא קורה כלום , הוא פשוט נתקע ואי אפשר לצאת לווינדוס או…

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by kugi,

שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש, ויש עליו גיבוי של המועדפים מהמחשב הישן. בנוסף למועדפים, יש גם גיבוי של האאוטלוק אקספרס (כתובות,דואר,חשבון וכו') השאלה שלי היא ככה: איך אני יכול לטעון במחשב החדש את הגיבויים הישנים הללו? תודה לעוזרים. *אם זה הפורום הלא נכון, תגידו לי בקשה לאיזה פורום זה כן מתאים לפני שנועלים או משהו.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך של ATI דגם 5990 כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון התחילו להופיע ארטיפקטים משונים על המסך. בשימוש שוטף הם מתחילים להופיע לאחר שלושים דקות עד שעה. לפעמים יותר. הבעיה קבועה אך נעלמת אחרי כל restart. מהיכן הבעיה? מישהו חווה משהו דומה? להחליף לוח אם? להחליף כרטיס מסך? חריצי ה-PCI יכולים להיות האשמים? הטמפרטורות בסדר גמור. הדרייברים עדכניים. אם פספסתי פרטים חשובים בבקשה תבקשו ואוסיף. בתמונה רואים את הארטיפקטים מסתירים תוצאות חיפוש באתר של גוגל. במידה והייתי גולל את הדף למעלה / למטה או אם הייתי מזיז את העכבר, המיקום והצבע של הארטיפקטים היה משתנה ראנדומלית. הארטיפקטים יכולים להופיע גם על שולחן העבודה אבל לא קרה לי שהופיעו תוך כדי הפעלת יישומי 3D, סרטים…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by yariv2007,

שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. שלום, לאחר פעמיים או שלוש שלא עולה אני מקבל את ההודעה הבאה ואז הכל כשורה: The CPU was previously shuten due to a thermal event (overheating). Please press enter to continue. מערכת XP מחשב וותיק. מה זה מי זה ומה עושים. פרט לכך המחשב מתפקד מעולה. בברכה ובתודה יהודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by מיקי העכבר,

שלום לכם המחשב נתקע לי מיד לאחר שהוא עולה. כלומר אני רואה את שולחן העבודה אבל לא יכול להפעיל שום דבר. המחשב כן עולה במצב SAVE MODE. איו לי שום נקודת שיחזור במערכת כך שאני תקוע. אני לא רוצה לפרמט את המחשב מכיוון שיש עליו תוכנות שאין לי את הדיסקים שלהם. מה עושים????????????!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי. זה דחוף!!!!!!!!!!!! תודה ויום טוב, מיקי

16. יצא לי לפרמט כבר כמה פעמים את המחשב.. הוא לאחרונה עושה בעיות ויש צורך בפירמוט. הכנסתי את הדיסק הפכתי את סדר עליית המחשב שיקרא מהסידירום.. אני מפעיל ונותן לו לקרוא מהבוט. לוחץ אנטר להתקנה חדשה של הווינדוס.. הוא טוען קבצים זמן מה, ואז מודיע כי לא ניתן לבצע פירמוט/התקנה משום שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא לא מחובר. משהו בסגנון. יכול להיות משהו בביוס? מישהו מזהה את התקלה? אשמח לעזרה..תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by Zadu,

הורדתי 3DMark ועשיתי Test וקיבלתי ציון : 8842 תמונה: http://img204.imageshack.us/img204/1053/28728879mn8.jpg תמונה של הרכיבים של המחשב: http://img513.imageshack.us/img513/7642/dsdsj0.jpg האם התוצאה טובה ? נ.ב : לא עשיתי OC

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. Started by maorsw,

חודש הבא יוצא כרטיס מסך rtx3080 איזה ספק כוח מתאים איתו? יש לי מעבד i9 10850k

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  19. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות של לוח אם?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by yair9_20,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לווינדוס 2000 אבל המדפסת מדפיסה לי בג'יבריש בוינדוס 98 היא הייתה עובדת.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. טוב,פרמטתי לא מזמן ושמתי לב שבבוט יש לי אפשרות לבחור בין שני אפשרויות,שניהם וינדוס 7,אחד מהם זה העלאה של הוינדוס 7 מהSSD והשני זה בעצם התקנה שנפסקה באמצע אחרי שבטעות התקנתי את הוינדוס על הכונן הלא נכון(בטעות) אבל אין לי אפשרות להמשיך ואני רוצה למחוק את האפשרות השנייה ולהישאר עם הוינדוס 7 שעולה מהSSD. מה אני אמור לעשות בשביל?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !

23. Started by joni,

שלום, יש לי לוח Gigabyte P35-DS3P וכשאני שם בו כרטיס אחד של ג'יגה זיכרון הוא עובד ועולה והכל טוב אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד משלושת הסלוטים האחרים הוא לא נידלק! אני מחבר לחשמל מדליק יש חשמל לכמה שניות ואז הוא נכבה ואחרי 2 שניות הוא מדליק את עצמו וניכבה שוב לסרוגין נדלק נכבה. זה קורה גם כשאני שם את הזכרונות בדואל צ'אנל וגם כשלא.. זיכרונות Aenon 800Mhz :( מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by kashish,

דבר ראשון המחשב שלי הוא לפני חצי שנה+ והוא עבד לי עד עכשיו בערך טוב מאוד,עכשיו הבעיה היא שכשמופיעות הבעיות הראשונות "שצצות" איך שאומרים אתה צריך לדעת הרבה,מה שלא איתרת עד עכשיו,אז ככה: *אני לא יודע את המפרט ה-מ-ד-ו-י-ק(וכן,המדויק!) של המחשב שלי והדפי-קנייה לא עוזרים.. אני רוצה לדעת דגם מעבד מדויק ומהירותו?כמו גם שכתוב למשל ....PENTIUM D וכמה ליבות! כרטיס מסך,דגם ומהירות ושאר המאפיינים שלו,ככה חלק בחלק.. דבר שני-->>אני צריך תוכנה שבודקת את מהירות המאווררים ואת טמפרטורת המחש,מעבד כרטיס מסך וכו'!לא מסובכת מדי ואם צריך אז אסתדר זה לא ממש נורא! דבר שלישי ואחרון--כל הזמן מציעים מדריכים לשיפור הביצועים,עכשיו אני לא מתכוון ולא רוצה להתכוון לעבור כל שלב של 'חיזוק המחשב' שלי …

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. Started by shay972,

שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים