תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לנו 2 מחשבים בבית,מחוברים למודם אחד. במחשב אחד מסך CRT ובשני LCD. כאשר האינטרנט מחובר בLCD,הוא מרצד חושילינג :-X ושאני גולש בCRT בדפים לבנים,המסך עושה רעשים מחדירים בתדרים גבוהים שמפוצצים לי את המוח. מה יכולה להיות הבעיה? (ד.א התקשרתי עכשיו להוט והם פשוט נפנפו אותי,למרות שזה ברור שבמקרה של הLCD זאת בעיה שלהם)
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המחשב עבד 100% בלילה וכיביתי אותו.בבוקר ניסיתי להדליק שוב והפעם הוא עלה עד למסך הטעינה של הווינדוס ועשה לעצמו ריסטרט.כמובן המצב חזר על עצמו בלופ...העניין הוא כזה כשהמחשב עולה הוא מראה מסך שחור שבוא רשום שהמחשב נסגר באופן בלתי תקין והוא נותן לי לבחור אם לעלות את המחשב במצב רגיל/סייפ מוד או אפשרות שלא ראיתי אף פעם מקודם שנקראת "המצב היציב האחרון".הבעיה היא שהמקלדת שברשותי (ווינדוס סייד ווינדר X6) לא פועלת עד שהווינדוס עולה משום מה ואני לא יכול לבחור באפשרות הזאת ולבדוק אותה..למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חברים כל המחשב בלאגן שלם יש לי תולעת win32 polip הרסה לי את המחשב הtaskmanger (מנהל המשימות) לא פועל שיחזור לא פועל כל המחשב השתגע אני גולש דרך דפדפן חדש כי גם הiexplorer נגוע חיפשתי מידע באינטרנט והבנתי שצריך לבטל את שיחזור המערכת אז ביטלתי כי גם ככה אי אפשר לגשת לזה ולהתחיל לסרוק עם אנטי וירוס עכשיו אני מה זה חלש בוירוסים ובאנטי וירוסים אין לי שמץ של מושג מה לעשות צריך את עזרתכם סרקתי עם NOD32 ועם AVAST אבל כל הזמן בסריקה מופיע לי חלון עם delete או rename ועוד מmovt to vault בקיצור אני צריך עזרה ממש דחופה הפעם תודה לכל מי שיעזור שכחתי להזכיר שגם בsafe mode המחשב לא עולה אלא מציג מסך כחול עם שגיאה של וירוס
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כלומר: אחד הגיימפדים כל הזמן נלחצים לו כפתורים בלי סיבה. הGAMEPADS לא של חברה ידועה ככה שבלתי אפשרי למצוא דרייברים. אשמח לעצות מועילות. נ.ב- מערכת הפעלה XP SP2.
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל אני מעונין לעשות לו עדכון ביוס ככה שהוא יתמוך ביותר זיכרון RAM מעל 384 איך אני יכול לבצע זאת אני הורדתי את כל הקבצים הדרושים יש לי כונן פלופי הכל מוכן מחשב פנטיום 3 444 מה"ץ xp pro + sp2 בעברית יש לי את הידע הנחוץ טכנאי PC רמה בינונית + אני עשיתי כמה פעמים בעבר עידכון ביוס אבל רק למחשבים עם דואל ביוס ככה שאין בעיה לשחזר תודה על כל העזרה ניסים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לוח אם Intel 945GNT עם כרטיס מסך (Onboard 82945G chipset (GMA 950 הבעיה שאחרי X זמן המחשב פתאום נתקע, המסך שחור והמאוורר של המעבד (סטוק) עובד על מקסימום וזה נשאר ככה עד ה- Reset. אני חושד קצת בכרטיס מסך כי לפני שה- 6600GT שלי נשרף לא היו לי בעיות כאלו. עדכנתי ביוס ודרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ללא הועיל. יש למשהוא רעיון או לפחות איך אני ממשיך בבדיקות כדי לוודא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל בוקר טוב! כשאני שם מעבד למחשב שכבר היה, משדרג, אני חייב לפרמט את המחשב גם? או שאין קשר? איך אני עושה למעבד בדיקת מאמץ הכי "חזקה" ? מה השם של התוכנה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 שיש לו שתי חיבורים לכרטיס מסך אחד 4X ואחד 16X הבעיה שאני מחבר ל 16X וצופה באתרים של סרטונים למשל יוטוב במסך מלא(הרוב ב HD) הוינדוס מקרטע ממש וחייבים לעשות ריסט. זה קורה לי גם בפתיחה של המשחק DRIFT 2 (כנראה שגם משתמש בפלאש) אני חייב להדגיש שאני צופה במסך מלא בסרט על המחשב HD לא נתקע ושאני משתמש בסלוט של ה 4X לא נתקע! ניסיתי פורמט ניסיתי להסיר ולעדכן את הפלאש שום דבר לא עוזר כרטיס מסך HD4850 וינדוס 7 בבקשה חייב עזרה !
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ומקווה לפתרון מהיר כשאני מפעיל את המחשב והמערכת עולה הכל קופא במקומו ורק העכבר זז אני נאלץ לבצע מ"ס פעמים של ריסטרט למערכת ומשום מה לאחר מ"ס ניסיונות בדרך כלל המחשב עובד אני לא מצליח למצוא \להצביע על הבעיה ולא יודע מהיכן להתחיל במחשב מותקנות תוכנת אנטי וירוס ומ"ס נוסף של תוכנות לניהול וניקו המחשב אשמח לקבל עזרתכם בנושא תודה לעונים ושבת שלום לכולם תודה רובי
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי מודם usb ל adsl במהלך ההתקנה כאשר עליי לחבר את המודם ליציאת ה usb ההתקנה אינה נמשכת כאילו שלא חיברתי את המודם. אך הנורית הירוקה של אספת החשמל כן דולקת במודם. בנוסף המחשב לא מזהה את המצלמה כאשר אני מחבר אותה ל usb המודם כן התחבר למחשב אחר. בדקתי ב device manager ושם כתוב שהמודם מותקן כהלכה עובד נכון. אז מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי כמה שינויים הוספתי מאורר לצ'יפסט והיטסינק לזכרונות.עכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נתקע ישר אחרי ספירת הזיכון. אין לי כוח לפרק הכל ולשלול דברים אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש על סף למות שהמחשב לא עובד 4 שעות אחרי שעבדתי עליו. אני מקווה שלא שרפתי שומדבר. בכל מקרה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD דגם Pioneer DVR-216D חיברתי אותו למחשב קיים עם לוח אם ASUS M2A-VM בממשק SATA2 ב - BIOS אני רואה את הצורב החדש אך אני לא מצליח לראות אותו דרך מערכת ההפעלה WIN XP ב device manager אם זה רלוונטי יש לי צורב נוסף שמחובר בממשק IDE ועובד מצויין. הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בוקר טוב, לוח אם-ga-8s648fx מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הפעלתי את המחשב ,עולה עד המצב שבו הוא מודיע לי על Disk boot failure החלפתי הארדיסק זה לא פתר את הבעיה בביוס נתתי לו אפשרות לשחזר ברירת מחדל גם לא עזר. אודה על פתרון לבעיה את הסידי רום הוא מזהה אהוד
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב שרכשתי הנה המפרט שלו: 1.INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY 2.ASROCK H67M-GE. 3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ. 4.מארז ANTEC SONATA III w/o PSU 5.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL. 6.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER. 7.SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ. המחשב מריץ WINDOWS 7 ULTIMATE והוא פשוט איטי , לא יצא לי להתעסק עם המחשב יותר מידי רק בזמן האחרון ,אני פשוט שם לב שהמחשב איטי , לדוגמא עם אני פורס קבצי RAR גדולים אני באותו הזמן לא יכול לעשות כלום במחשב כמעט כאילו כלום לא זז.. מה אני צריך לעשות על מנת לזהות מהי הבעייה ? מה מאט אותו בצורה כזו ? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כאן אפשר להוריד את הקבצים שהוינדוס שומר שמסבירים את התקלה: http://www.megaupload.com/?d=B0SRCA6I http://www.megaupload.com/?d=1CL8KWFD http://www.megaupload.com/?d=74RAC0KH מה זה יכול להיות? Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: a BCP1: 0000011C BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 82A4614B OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: D:\Windows\Minidump\042310-16036-01.dmp D:\Users\Daniela\AppData\Local\Temp\WER-27019-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linki…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא לפני כמה חודשיים התמונה במחשב התחילה לקפוא אחרי כל פעם שיצאתי ממשחק בלקפוא אני מתכוון שהתמונה נתקע העכבר והמקלדת לא זזו או הגיבו וכעבור 10 ש' המסך עבר למצב שינה אם היתה מוזיקה או סרט ברקע הם המשיכו להתנגן אבל אי אפשר היה לסגור אותם או את המחשב זה היה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך אז שמתי מאוור גדול מול המחשב ,זה עזר שבוע ואז שוב פעם חזרה הבעיה החלפתי את הכרטיס והבעיה נעלמה ואז לפני יומיים קודדתי סרטים ושוב פעם אותה בעיה בדיוק חשוב לציין שהטמפ של המערכת נמוכה אם למישהו יש רעיון באיזה חלק יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק אשמח מאוד לשמוע pentuim presscot 2.8 abit ie7 radeon 9200 512mb twinmoss ספק גנרי 350W
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב My Computer/Properties/System Properties/Performance Drive A is using MS-DOS compatibility mode file system איך לתקן זאת ? מערכת הפעלה windows 98 se P III MIS 6 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים) הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות... איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, החלפתי את המחשב הנייד ב htpc לסלון, בעקבות כך עלו שתי בעיות מעיקות: 1. כאשר חיברתי את המסך (samsung syncmaster 2253bw) לכרטיס המסך (nvidia geforce 8400gs) במרחק של 7 מ' דרך dvi המסך החל להבהב והחשיך. גם כאשר החלפתי את הכבל באחרים ואיכותיים יותר, דבר לא עזר. הרזולוציה הטבעית 1650X1050 ורק הורדה משמעותית פותרת את הבעיה (לפחות בהתחלה) הבעיה שיש נפילה רצינית באיכות בעקבות כך. מה ניתן לעשות? 2. בעבר, המחשב הנייד היה מחובר למערכת שמע סטריו (ישנה אך איכותית), וניתן היה לשמוע מוסיקה באיכות מצוינת. עם החלפת המחשב החדש איכות הקול ירדה דרסטית וכבר לא נעים להאזין למוסיקה (בסרטים פחות משמעותי). כרטיס הקול הינו msi realtek. האם כדאי להחליפו באיכותי יותר? אם כן, מה מומלץ לשי…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-