עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי קורא כרטיסים וישר דחפתי לשם את הSD 1GB שלי רק כדי לגלות שהוא לא כותב(רק קורא). בעזרת חברים בדקתי את הכרטיס בקורא אחר וניסיתי עליו עוד 4 (!) כרטיסים אחרים. יש רעיונות או להחזיר את המכשיר?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by oMer_Hasarut,

יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. קניתי SAMPERON 2600 64BIT לוח WINFAST משולב זיכרון DDR400 256 חיברתי תהרדיסק הכל טוב ויפה התקנתי מערכת הפעלה בסוף חברתי כונן דיסקטים הוא כל פעם בהתחלה של הפעלת המחשב רושם לי את זה פירקתי תקבלים מהלוח וגם הוא רושם נכסתי לביוס שינתי שם שלא יזהה תכונן והוא לא עושה את זה אבל אני רוצה שהכונן יעבוד ושלא יעשה לי תהודעה הזאת למטההההה רושם לי למטה FLOOPY DISK(S) EROR (40) A\\ ואז יש אפשרות F1 להמשיך DEL להיכנס לביוס

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  4. תופעה שקרתה לי כבר פעמים אני חושד בכרטיס מסך אך לא בטוח. כשהמחשב נמצא לדוגמא לא פעיל (דלוק כל הלילה אך המסך כבה לאחר 10 דק') למחרת בבוקר כשמזיזים את העכבר ואו מקלדת המסך לא מתעורר למרות שהמחשב דלוק. התופעה לא קורת כל הזמן אלא נראה לי כל כמה ימים. אני חושד בכרטיס המסך אך אני לא בטוח. בכרטיס הקודם שלי זה לא קרה. דרייבר מעודכן. מע' עברה פירמוט והתקנה מחדש. (ויסטה) ספק כוח הוחלף. התופעה חוזרת גם עכשיו.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. Started by -Zen,

שלום לכם. יש לי מקש של explorer במקלדת, עד אתמול הוא היה פותח את הדפדפן בלי בעיה, פתאום הוא הפסיק. יש לציין כי בזמן שאני לוחץ רואים את השעון חול ליד הסמן של העכבר ואחרי שניה הוא נעלם והדפדפן לא נפתח. אגב שאני לוחץ על הסמל של הדפדפן גם לא נפתח, רק כאשר אני נכנס נגיד למחשב שלי ואז בכתובת אני רושם אתר אינטרנט אז אני יכול להכנס לדפדפן.. אני נורא אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by רועי שלום,

היי, כבר זמן רב יש לי בעייה שהמחשב שלי עושה הרבה רעש יחסית למחשבים אחרים והחלפתי מאווררים לשקטים יותר ועכשיו רק נשאר לטפל במאוורר של הכרטיס מסך. הכרטיס- Nvidia GeForce FX 5500. לא מזמן קניתי לו מאוורר אחר שבאריזה שלו כתוב רמת רעש 26 דציבל. לא יודע אם זה הרבה, כנראה שכן כי המאוורר הזה עושה יותר רעש מהקודם. איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי שעובד שקט מאוד (מומלץ מאוד שאני בכלל לא ישמע אותו גם כשמארז המחשב פתוח), אם אפשר לדעת גם כמה רעש בדציבל כל מאוורר שאתם ממליצים עליו עושה, והכי חשוב- איפה אני משיג מאוורר כזה. בתודה, רועי.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by shugi,

שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by aavichai,

שלום, יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעיה שלי היא במקלדת. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור אבל היום הכל התחיל להתבלבל. כשאני לוחץ על הכפתור שמגביר את הווליום - האאוטלוק נפתח. וכשאני לוחץ על השתקה - נפתח לי דף בית. ואילו הכפתור של דף הבית - לא עושה כלום. התקנתי את התוכנה של לוג'יטק שצורפה. אבל גם מבחינת התוכנה - היא מזהה את הכתפור של הווליום בתור הכפתור של האימייל. מה אני יכול לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by dahaka,

יש לי את הלוח ABIT AB9 אם כרטיס קול מובנה ולפני כמה ימים נעלם לי הקול בשלוש רמקולים מתוך חמש שיש לי ניסיתי להיכנס להגדרות של הDRIVER אבל כל פעם מופיע לי שגיאה כזאת אין אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להתקין מחדש את הDRIVER וכלום מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ומה זאת השגיאה הזאת.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by orlolz,

שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. לאחרונה רכשתי מחשב חדש: HDD 500GB 16MB SATA II AMD ATHLON II X4 630 5770HD 4G זיכרון. התקנתי עליו WIN 7 32BIT וכמובן את כל הדרייברים הדרושים ללוח אם, לכ.מ, להכל בעיקרון + עידכונים של הWIN עצמו. בניגוד למחשב הישן שלי שפירמטתי לWIN 7, המחשב הזה שהוא הרבה יותר טוב ומפורמט טיפה איטי מדיי פעם, במקום לפתוח קובץ בשנייה, הוא חושב טיפה, איזה 3-4 שניות ורק אז פותח, וזה דיי מוזר כי זה מחשב נקי. למה הוא צריך לחשוב הרבה זמן יחסית, המחשב הישן שלי עושה דברים בשניה והוא עמוס יותר. בנוסף, למה 32 סיביות מזהה רק 3.25G זיכרון במקום 4 [והוא אמור להיות מסוגל לקלוט 4 בניגוד ל64 סיביות שקולט עד 16G זיכרון] מה הסיבה לזה, והאם באמת 0.75 זיכרון הולכים ל...כלום? בבקשה תעזרו לי להבין למה. תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. כמו שאמרתי בכותרת המחשב נכבה לי במשחקים ואין לי מושג למה.. המעלות של המעבד הם 50 זה המון(מפרט בצד) ולגבי הכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא תוכנה שתפרט לי עליו והתוכנה EVEREST לא מדויקת הייתי רוצה לדעת ממה הבעיה. תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by bykeking,

אחרי שפתחתי את המחשב בשביל לעשות קצת סליבינג, החלטתי שאיך שהכבלים של הפאנל העליון (tt soprano) עוברים באמצע המארז זה לא יפה וצריך להצמיד אותם לקצוות. בגלל שהכל שם היה עירבוב של כבלים, החלטתי לנתק את הכבל של הסאונד בפאנל העליון מהלוח אם ולסדר את הכבל. אחרי שנתקתי את זה, הבנתי שזה לא היה חיבור אלא הרבה חוטים עם חיבור בקצה. עכשיו, אני לא יכול לחבר את זה בחזרה כי מה שכתוב בmanual של הלוח זה לא מה שכתוב על כל חיבור כזה. הבעייה האמיתית היא שאין לי עכשיו סאונד בכלל. לא רק מהפאנל העליון (שאני בכלל לא משתמש בו לסאונד אלא רק לUSB) אלא מהחיבור של הלוח אם מאחורה. הלוח מחובר למגבר ולאוזניות במפצל. אני יודע שהרמקולים והמגבר בסדר, ושהאוזניות בסדר. אני גם לא מקבל סאונד אם אני מוציא את …

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by arik620,

למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by Legendaryx,

לפני כשבועיים החלפתי לוח אם ומעבד ל- Asus z170 p-d3, i5 6600kוהתחילו לי ארטיפקטים בכל מקום(במשחקים,בווינדוס עצמו,בביוס עצמו אבל כמעט ולא שמים לב)http://imgur.com/mDbmEyP, הבעיהאז בהתחלה חשבתי זה הכרטיס מסך(MSI R9 390), ניתקתי אותו,מחקתי דרייברים עם DDU וחיברתי את המסך ישירות לכרטיס גרפי המובנה ושיניתי בביוס אבל זה לא עזר מכאן אני יודע שזה לא הכרטיס מסךניסיתי לוח אם אחר ,לא עזרהרצתי memtest64 במשך שעתיים לא נמצאו תקלות בזכירון (g.skill 16gb 1333mhz ddr3) ועבר את הבדיקהספק כוח(Seasonic g-650w) בספק שהבעיה בו כי הוא נקנה לפני 4 חודשים ועבד מעולה עד היום.החלטתי להריץ Intel diagnostic tool וגיליתי את זה, http://imgur.com/P2x8fFAאז רציתי לדעת האם המעבד הוא הסיבה לארטיפקטים.תודה…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. קניתי כרטיס PCI USB וקיבלתי איתו דיסק דריבר.צריך להתקין תדריבר או שזה רק לWIN98?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by TaVoR,

שלום, לפני כמה ימים קרה לי ששיחקתי סתם באיזה משחק או שהייתי באיזה תוכנה או משהו והמחשב כבה לבד אחרי לחיצה על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק וצריך לנתק את הכבל מתח מהספק, לחבר מחדש וללחוץ גם על הכפתור עם 0/1 על הספק בשביל הזרם ורק אז הוא נדלק מחדש.. אין לי מושג למה זה קורה משום שהספק הוא לא ג'נרי או משהו הספק הוא של טרמלטייק 460W והמחשב עצמו הוא מחשב חזק ולא קרה לי כזה דבר עדיין.. הכל חדש ושומדבר לא מתחמם יותר ממה שאמור.. עשיתי בדיקת וירוסים או ספייוור למצוא משהו ולא מצאתי כלום אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע אגב גם בלי שאני משחק או נמצא איפשהו מספיק שאני משאיר אותו זמן מה דלוק אפילו על הדסקטופ והוא כובה לי. עזרה בבקשה. תודה, יום טוב ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס בלוח אם של גיגהבייט GA-H67A-UD3H-B3 אבל כשאני מעלה את ההתקן @BIOS אין אפשרות לקרוא את הנתונים האינפורמציה מוצגת בגיבריש. האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע כיצד לסדר זאת. מדובר במערכת הפעלה XP PRO תודה מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by FroggeR,

שלום לכם לפני שבוע קניתי מחשב חדש - Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Gigabyte GA-EP45T-DS3 P45 Chipset ATI Radeon HD 4870 512 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Western Digital 500Gb 16MB AAKS NZXT TEMPSET THERMALRIGHT ULTRA 120 טוב קיבלתי את המחשב עם XP ועם המשחק FlatOut: Ultimate Carnage , והוא התחיל לקרוס לי בהודעת שגיאה שהמשחק ביצע פעולה לא חוקית. טוב חשבתי אולי זה בעיה ספציפית במשחק הזה , אבל לא זה חזר על עצמו גם במשחקים אחרים - call of duty 4 , oblivion .. זה קרה תמיד לאחר זמן כלשהוא,ולא ישר על תחיל המשחק , ואחרי שזה קרה פעם אחת כל פעם שנכנסתי שוב למשחק הוא קרס הרבה יותר מהר. באותו זמן גם האקספלורר קרס לי מידי פעם , וגם הבדיקה של 3DMA…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by kugi,

שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש, ויש עליו גיבוי של המועדפים מהמחשב הישן. בנוסף למועדפים, יש גם גיבוי של האאוטלוק אקספרס (כתובות,דואר,חשבון וכו') השאלה שלי היא ככה: איך אני יכול לטעון במחשב החדש את הגיבויים הישנים הללו? תודה לעוזרים. *אם זה הפורום הלא נכון, תגידו לי בקשה לאיזה פורום זה כן מתאים לפני שנועלים או משהו.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד hp pavillion dv6102eu ונראה כי המאוורר קירור עובד יותר מדיי ... הוא אמור לעבוד מדי פעם:לחכות עד שהמעבד מתחמם ואז לעבוד עד שמתקרר וכך שוב ושוב יש לי מעבד AMD Sempron 3400 1.8ghz המאוורר מתחיל לקרר בסביבות 59-61 מעלות ומפסיק 50-52 מעלות (אני יודע שהמעבדים של החברה הזאת מסוגלים לעבוד בטמפ עבודה גבוהה משל אינטל) האם זה תקין או שאני סתם בחרדה עקב פירוק המחשב והרכבתו?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by hardware maniac,

שלום, לפני כיומיים הדלקתי את המחשב והיה רעש נוראי מאחד המאווררים,פתחתי ת'מחשב ניקיתי אבק קצת,חזר פחות או יותר לקדמותו.[חוזק הרעש הנובע מן המאוורר] היום הדלקתי את המחשב ולפני טעינת הווינדוס הופיע לי הודעת אזהרה אשר דומה פחות או יותר לזו: Warning one of your chip fans is a low speed fan. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN וגיליתי להפתעתי שהוא בכלל לא עובד,אני חושש שזהו המאוור אשר נמצא על לוח האם שלי[A8N-SLI של ASUS]. הנה תמונה מן התוכנה: http://img254.imageshack.us/img254/6238/shitfw4.jpg עזרו לי בבקשה לאתר איזה מן המאווררים זה,ואיך אוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by מיקי העכבר,

שלום לכם המחשב נתקע לי מיד לאחר שהוא עולה. כלומר אני רואה את שולחן העבודה אבל לא יכול להפעיל שום דבר. המחשב כן עולה במצב SAVE MODE. איו לי שום נקודת שיחזור במערכת כך שאני תקוע. אני לא רוצה לפרמט את המחשב מכיוון שיש עליו תוכנות שאין לי את הדיסקים שלהם. מה עושים????????????!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי. זה דחוף!!!!!!!!!!!! תודה ויום טוב, מיקי

25. Started by tsah1982,

ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים