תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום,ברשותי מחשב 4 שנים שעד היום היה בובה ולא עשה שום תקלה .. משום מה בזמן האחרון המחשב נכבה לבד שאני משחק פרו 10 וגולש בפייסבוק.. לקחתי את המחשב למעבדה ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי מזייף כי נפל לו חלק מצלע הקרור או משו כזה .. החנות המליצה לי לקנות כרטיס מסך חדש .. חיכתי לבוא לבית ולהתייעץ איתכם אבל משום מה המחשב עכשיו לא נכבה ועובד בסדר .. הטמפרטורות של הכרטיס מסך בין 65-70 במאמץ.. השאלה שלי האם יכול להיות שבעקבות שהמעבדה חיברה מחדש את החלק שנפל מהכרטיס הוא חזר לעבוד תקין ? ברשותי 7800 gtx תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היום השארתי את המחשב דלוק והלכתי , אחרי שעתיים חזרתי והמסך היה שחור ולא הגיב לעכבר הפעלתי לשניה וראו ואחרי שניה עוד פעם מסך שחור . מה הבעיה בכלל ? ומה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב דרך המסך הכחול. אחרי הריסט הוא חזר למסך כחול,טען את הקבצים ואחרי הטעינה(שבו אני נדרש ללחוץ על F8) המחשב מתכבה. מה עושים? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כיצד מתקינים CD-ROM ו DVD למחשב (האם מדובר באותה התקנה)? ואיך הם עובדים עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות קניתי לוח אם חדש למחשב שלי.. חיברתי את הלוח אם וכל החלקים וכשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. כשאני אומר המסך לא נדלק אני לא מתכוון לזה שהמסך לא עבד.. המסך עצמו עובד היטב, הבעיה היא שאני לא רואה שום דבר במסך כשאני מדליק את המחשב.. ניסיתי להפעיל את המחשב עם מסך אחר וגם עם הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח אם והמסך פשוט לא פועל.. ניסיתי כל דבר אפשרי עם החלקים והמסך פשוט לא פועל.. ומה שהכי מוזר זה שלפני שהבאתי את הלוח אם בדקתי אותו בחנות והוא פעל בסדר גמור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כלומר: אחד הגיימפדים כל הזמן נלחצים לו כפתורים בלי סיבה. הGAMEPADS לא של חברה ידועה ככה שבלתי אפשרי למצוא דרייברים. אשמח לעצות מועילות. נ.ב- מערכת הפעלה XP SP2.
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה לגבי שני ניידים שונים אחד שלי והשני של החברה קטע מוזר לשניהם יש בעיה במסך הראשון שלי הוא דיי חדש 3 חודשים מחשב של HP ופתאום הופיע לי בחלק התחתון של המסך כמו כתם של כלור על בגד זה התיאור הכי מוצלח של הבעיה אשמח לדעת מה קרה לו פניתי לHP והם רוצים את המחשב לבדיקה של כשבוע אז אני מתלבט למרות שזה מציק בעין אין שום בעיה בתפעול המחשב. השני של החברה הוא גם נייד של HP בן שנתיים לערך ומסך שללו התחיל לרצד בתדירות מאוד גבוהה ופתאום הוא משחיר ואז צריך לעשות איתחול ורק אז המצב חוזר לקדמותו אודם לכם על תשובה או המלצה בנושא שי
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני כותב מהמחשב הנייד, אני לא יודע כבר מה לעשות הוצאתי את המעבד לשים לו משחה טרמית, ושהחזרתי אותו המחשב פשוט לא עלה... אז ניתקתי את החשמל מאחורה, וחיברתי לאחר מספר שניות ומה שקורה זה שהמאווררים נותנים סיבוב ומפסיקים לעבוד, ועל המסך עצמו לא רואים כלום מה שעוד בדקתי אם יש אור בכרטיס רשת ובמנורת בדיקה על הלוח, ויש. ככה שלא נראה לי שזה בעייה בספק.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT הבעיה היא שבחלק מהמשחקים יש באגים איומים בגראפיקה למשל בFEAR הכל מחורבש פתאום ויש כל מיני קווים שחורים לא קשורים על הנשק,דברים מהסוג הזה וגם נקודות צבעוניות על המסך בכלל לא קשורות הבאגים לא קיימים בכל המשחקים,למשל אובליביון אין בו באגים אבל בחלק אחר של המשחקים יש בעיות ובקשר לנקודות הצבעונית זה גם קרה לי בוינדוס כמה פעמים,זה כאילו כמה פיקסלים מהמסך הפכו לצבע אחר ממש שצריך להיות יש לי סתאם מסך מעפן רגיל לא משהו מיוחד. אין לי OC וגם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. שאני נכנס ל- Task Manager, הוא מציג לי Cpu Usage:50%. הטמפ' (באמצעות ה- Asus Probe) היא 56 מעלות צלזיוס. שתי שאלות: 1. למה ניצולת היא 50%. אעפ"י ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע. 2. האם 56 מעלות זה סביר?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מדובר בצורב Yamaha CRW2824E 24x8x8 . כשעבדתי איתו על ה98 לא היו לי שום בעיות. כעת, כשאני עובדת על הXP (לא משנה עם איזו תוכנת צריבה ואיזו גירסה) קורה הדבר הבא: בכמה אחוזים ראשונים הנורה הירוקה דולקת (מה שאומר שזה צורב) ומייד אח"כ (בערך ב4%) הנורה חוזרת להיות כתומה. כלומר זה לא צורב. בסיום התהליך אני בודקת את הדיסק ואכן לא נצרב כלום. אני כמעט בטוחה שהבעייה היא לא בתוכנת הצריבה אלא בשילוב של הצורב עם הXP. כי ניסיתי כמה תוכנות צריבה (נרו ניסיתי כמה גרסאות, ניסיתי easy cd ועוד אחת) ובכולן קורה אותו דבר. התוכנה "חושבת" שזה צורב בלי בעיות אבל למעשה הצורב לא צורב. ולא, לא סימנתי את האופציה של כתיבה להארד דיסק כאימג'. יש למישהו רעיון מה אני יכולה לעשות ??? חבל לי לקנות צורב חדש כש…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעי'ה מוזרה במחשב... מתי שאני מחבר את שני הצורבים או רק אחד מהם הווינדוס נתקע בהפעלה איפה שהקוביות הכחולות האלה עוברות, הנה פה: זה מה שמחובר אצלי במחשב: מאסטר 1: דיסק קשיח מאסטר 2: דיסק קשיח מאסטר 1: צורב רגיל מאסטר 2: צורב די וי די SATA: דיסק קשיח קניתי כבל IDE חדש.. נראה לי שככה קוראים לו.. בקיצור, זה: וואי אני מפציץ היום בתמונות חחח בקיצור גם אחרי שחיברתי את ה IDE החדש זה עדי'ין נתקע.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? בבקשה אל תגידו שזה הלוח.. אין לי כוח לעוד החלפות..
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח אם..אבל לוח אם בלבד ...יש לי את שאר החומרה כרטיס מסך : Nvidia GF9500 GT מעבד : AMD Athlon 64 processor 3500+ דיסק קשיח : Hitachi ATA drive 500GB סאונד : Realtek AC'97 *אני צריך שהחיבורים של הRAM יהיו DDR2 או DDR3 עוד משהו? ואני חשבתי על הלוח הזה http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4000#sp תודה!..
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב ישן לוחם אם של אינטל מעבד 1.7 P ושתי זיכרונות של RDRAM כל אחד 128 בכל מקרה רציתי לקנות זיכרון נוסף למחשב אז הוצאתי את אחד הזיכרונות כדי ליראות ולהיזכר איך נראה הכרטיס ואז שהחזרתי אותו שמתי אותו הפוך. ומה שזה יצר זה ריח רע מהלוח אם ומסך שלא נדלק במקום זה אני מקבל שלושה צפצופים שאני מדליק את המחשב וגם ברגע שהכרטיסים יושבים בצורה המדויקת המסך כבר לא נדלק האם שרפתי את הלוח אם? או שיש פיתרון להחזיר את המחשב הזה לצורה נורמטיבית של עבודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, קניתי מעבד ולוח חדשים וניסיתי לחבר אותם במארז הישן שלי אחרי שהרכבתי והמחשב לא עבד כלומר הביוס לא עלה רק המאווררים הסתובבו ניסיתי להרכיב אותו מחוץ למארז והוא עבד, שמתי לב שבכל פעם שאני מחבר בורג אחד אפילו למארז יש אותה בעיה(הביוס לא עולה). איך אפשר לסדר את זה??? החלפת מארז תעזור ??
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי קובץ בפורמט MDF ואני לא יודע איך לפתוח אותו, אז בבקשה אם אתם יודעים תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח intel D815EEA שמובנה עליו הכרטיס מסך. בשלב כלשהוא נדפק הכרטיס מסך onboard ואני לא רואה כלום ( מסך שחור כבוי). שמתי כרטיס מסך בסלוט של ה AGP ועדיין הוא לא עובד. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו ? זה ממש דחוף תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב התחיל להתקע לי למשך כדקה כאשר במיוחד ה taskbar תקוע ועדיין אפשר ללחוץ על אייקונים בשולחן העבודה. פירמטטתי אך זה לא עזר ולכן מכן שזאת בעיית חומרה. רציתי לשאול איך אפשר לזהות את התקלה ומה לעשות כדי לפתור אותה. המחשב הוא פנטיום 3 1000 עם מערכת הפעלה של windows xp . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן. במחשב של אחותי (סלרון 1700), פתאום אין תצוגה במסך. בדקתי ב 2 מסכים שונים ככה שזה לא המסך. במחשב יש כרטיס מסך או בורד וכרטיס מסך חיצוני וחיברתי את המסכים לשניהם וזה לא עובד. מה עוד יכול להיות ? לא יודע אם יש קשר אבל הזכרונות טובים.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הוצאתי מהבוידעם את המחשב הישן וסידרתי אותו. כשאני מנסה לחבר CDROM אז המחשב לא עולה. הוא נדלק, אבל אין שום דבר על המסך, נאדה. יש גם על הלוח אם מן 4 נוריות מחוברות שכאשר אני מדליק את המחשב אז הן הופכות לאט מאדום לירוק עד שכולן ירוקות והמחשב עולה. כאשר אני מחבר CDROM (וניסיתי כבר שניים שונים) אז הנוריות נשארות אדומות והמחשב לא עולה. ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי. מישהו יכול לשער מה הבעיה? אני חייב לציין שפעם הCDROM עבד מצויין על המחשב הזה.
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-