תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי התקנה של כרטיס טלויזיה (PCI) שגרם ל"שגיאה חמורה של המערכת" ומס' איתחולים, עד שהצלחתי להסיר אותו - התחלתי להיתקל בבעיה מוזרה של התקני ה- USB. כרגע מחוברים סט עכבר+מקלדת אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי, הגה של logitech וקולטן IR של שלט. חשבתי שהבעיה היא ברכיבים עצמם, אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר גיליתי שהם עובדים מצויין. הרסיבר של העכבר והמקלדת מפסיק לעבוד, עד שאני מנתק אותו מהיציאה ומחזיר חזרה, אחת הדוושות של ה- logitech מפסיקה לעבוד לפעמים או שנשארת לחוצה כל הזמן ועוד כל מיני בעיות קטנות וסופר-מרגיזות... עכשיו אני אחרי פירמוט, אין בעיות רוחב פס של ה-usb, אין התנגשויות, אין הודעות על חריגה מצריכת החשמל, ניסיתי להשתמש בכל התקן בנפרד ובכל יציאה אפשרית (יש 10) והורדתי את ה…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שקורה כבר פעם שנייה בכל משחק שאני מנסה להפעיל, בפעם האחרונה זה היה עם משחק: PC-CABELAS.OUTDOOR.ADVENTURES זה משחק ישן עם דרישות של פנטיום 3 זיכרון של 128 ודיירקטX 8 בקיצור משחק ישן... הבעיה שלי היא: כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את המסך הראשי עם כל האופציות של המשחק (help, play וכו') כשאני לוחץ על Play המסך פתאום נכבה או שלפעמים קופץ הריבוע שאומר שהמסך לא מחובר אני לא יודע מה הסיבה של זה, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך geforce4 4400 mx והתקנתי עכשיו את הדרייבר האחרון של nvidia. רציתי לציין שניסיתי את זה על מחשב נוסף של ההורים שלי ושם המחשב מדגם פנטיום 4 שוב 512 זיכרון אבל עם כרטיס מסך geforce 5200 וגם שם אני מקבל את אותה הבעיה. כידי לצאת מ…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 512 זכרון DDR בשני סטיקים של 256. היות ובלוח ASUS P4S800D יש 4 סלוטים, החלטתי היום להרחיב ל1GB. קניתי עוד שני סטיקים של 256, כמעט בדיוק אותו דבר כמו הקיימים (רק עם Timing קצת שונה), וחיברתי אותם לסלוטים השחורים בלוח. פוף - אין מחשב. טוב, יש מחשב, אבל יש צרות, על פי סדר ההתרחשויות: 1) כשלוחצים על כפתור ההפעלה, כלום לא קורה. רק אם לוחצים על ריסט פעם או פעמיים הוא עולה. 2) כשעושים ריסט, מכל סיבה שהיא, גם אם אני בביוס ועושה שמירת שינויים, המחשב לא עולה. 3) נפילות אקראיות במשחקים 4) מסך כחול ושגיאת IRQ שחוזרת על עצמה ברגע שווינדוז עולה. כשניתקתי את שני הזכרונות החדשים, הכל חזר לקדמותו (אני מקווה, זה היה רק לפני 10 דקות). שיחקתי ושיחקתי, ונראה שהבעייה לא טמו…
-
- 16 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חיברת בכוח וכנראה גם לא טוב זיכרון RAM 256 נוסף ללוח אם של GIGABTE שעבד מצוין עם 512. לאחר הדלקת המחשב, עלה מיד ריח שרוף והמחשב לא עולה יותר. על הלוח אם יש נורית כתומה קטנה דולקת עכשיו. מה זה אומר? איך אפשר לתקן?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום בא לי לבדוק טמפרטורת מעבד במצב IDLE הטמפרטורה היתה 50 מעלות וסיבובי המאורר הגיעו ל3800 סל"ד, זה נראה לי גבוה נדי אז פרקתי את המאוורר ונקיתו אותו מאבק והחזרתי הדלקתי את המחשב והא נכבה לאחר כמה שניות, בדקתי אם 3 המאוררים עובדים כראוי והם אכן עובדים. הספקתי להכנס להגדרות הBIOS כדי לבדוק טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 90 מעלות והמחשב נכבה... המחשב: P4 3GHZ על לוח אם אסוס P4-800 מה יכול להיות הגורם אם כל המאוררים עובדים כנראה כראוי
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוקיי, אז הבעיה שלי מתחלק לשתי בעיות שאני לא בטוח אם הן קשורות אחת לשניה... המחשב יחסית חדש, (קצת יותר מחודש) ובשבוע האחרון הוא נתקע. מדובר בלוח אם של גיגהבייט, k8ns-9 (בלי מאוורר על הצ'יפסט), מעבד AMD64 3200+ בעיה 1: אחרי עבודה במשך זמן מסויים (כמה שעות, ולאחרונה אפילו כמה דקות) המחשב נתקע. המחשב משמש במיוחד לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, אין שם איזה משחק כבד מדי.. הלוח לא נותן אינדיקציה לגבי טמפרטורה של הצ'יפסט, אבל אני נוגע ומרגיש שהוא חם. גם הכרטיס מסך הוא בלי מאוור ויחסית חם, אבל פחות. (nvidia geforce 6200). בעיה2: אחרי שהמחשב נתקע, הוא לא נדלק. זאת אומרת הוא נדלק, אבל המסך לא נדלק איתו, כלומר המסך לא מקבל נתונים מהמחשב. המחשב נדלק רק אחרי שאני עושה רסט לביוס. לאחרונה …
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
התחלתי לשחק קצת יותר במשחקים ולאחר כמה זמן המשחקים נתקעים, שומעים מין סאונד לשנייה כמו שמקליטים בתוכנה של WINDOWS רק בלי מיקרופון והמשחק נתקע. אי אפשר לצאת מהמשחק כל המחשב תקוע וחייבים לעשות Reset. המשחקים שנתקעים לאחר כמה זמן: Keepsake Heroes Of Might And Magic 5 Demo המחשב שלי ממש חדש (בן חודש) והחלקים שבו אמורים לתפקד טוב... Intel P4 3.0Ghz 630 2Mb Sapphire X800GTO 256 GA-8I915P Duo Spectech 512Mb DDR2 קניתי את הכרטיס מסך מ KSP יש מצב שהבעיה אצלו... יש לכם מושג אולי מה הבעיה ??? הינה טמפרטורה של המעבד (למה אני לא רואה את הטפרטורה של הכרטיס מסך?) http://img159.imageshack.us/img159/3160/untitled7vc.gif ועוד שאלה מזה החיבור הלבן שיש בכרטיס מסך שלי (בתמונה בצד ימין) צריך …
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב, אחרי 5 דקות שהוא במחשב פתאום המחשב נכבה. מה יכולה להיות הבעיה, ופתרונה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל בהתחלה ממש קפיצות תמונה, או מריחת צבעים כזאת שלא מובנת, או כמו קלטת וידאו ישנה שקופצת... יש לציין כשאני משחק משחקים כבדים כגון באטל פילד 2 הוא עובד לי פצצה אין לי מושג מה זה אבל זה לא עובר יש פתרון לזה ? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם יש לכם כמה המלצות להגדרות לאחר הפרמוט (הכוונה להגדרות במחשב). עוד שאלה, יש לכם המלצות לתוכנות שכדאי לי להתקין אחרי הפירמוט שיעזרו למחשב לפעול יותר טוב (למשל איזה אנטי וירוס תוכנות מסוימות לא יודע, מקווה שהבנתם את הרעיון). נ.ב אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חיברתי שתי מקלדות למחשב ע"מ לשחק בפיפא 2006. הבעייה היא שהמקלדות עובדות אבל המחשב מזה אותם כאותו מקלדת ובמשחק מופיע רק מקלדת אחת. האם אפשר לבצע שהמשחק יזה שתי מקלדות?????? ואם כן אז איך?!?!?!?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של INTEL מסוג D850MV . הלוח תומך בזיכרון מסוג RDRAM . ה CPU המותקן עליו הינו P4 1.7GHZ Socket 478 הבעייה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח להדליק את המחשב. בדקתי את הספק כח והוא בסדר. הוא מוציא את כל המתחים כאשר מקצרים בין הפינים 13-14 שלו. המסקנה שהגעתי אליה, שכנראה הלוח אם - ה MB, התקלקל . האם אפשר לתקן כזה לוח ? אם כן היכן? האם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעייה? האם כדאי להשקיע בחדש (כ 600 ש"ח) עם 3 שנים אחריות? האם לקנות יד שנייה במחיר של כ 350 ש"ח? האם לעבור ל MB שתומך בזיכרון מסוג DDR ואם כן איזה הכי מומלץ? תודה על התשובות. בברכה, ר.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שיניתי את הרוזולציה ל-2000*1500 והצג שלי כנראה לא תומך בזה, אז היה רשום על המסך Out of range, ברגע ששיניתי, ואז שהפעלתי מחדש את המחשב שהוא הגיע לדבר הזה שאחרי שהוא טוען את ה-windows הוא רשם גם out of range, אז אולי מישהו יכול להיות להביא לי קובץ או פקודה שתשנה לי את התצוגה ל-800*1024, או לתצוגה דומה. תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הוא לא מוכן לקבל את הדרייברים של הUSB וכאשר אני מתקין דרך הדיסק\האתר של התוכנה זה מראה מסך כחול ומפעיל מחדש את המחשב... איך אפשר לפתור בעיה זאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, התמונה שמתקבלת בטלויזיה מלאת הפרעות, פסים וריצודים. כשאני מחבר מחשב אחר לטלויזיה, אין שום בעיה בתמונה שמתקבלת. למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ של משחק מכווץ , השם שלו הוא : [PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition הוא תופס 3.35GB כשאני מנסה לפתוח אותו אז מופיעה לי הודעת שגיאה : E:\emule0.47a\Incoming\[PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition.iso ניסיתי לפתוח את הקובץ המכווץ הזה בתוכנה D-Tools וזה עדיין לא פותח את המשחק
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב שהנורה של ההארד דיסק דולקת קבוע היא לא מהבהבת או משהו כזה, היא פשוט דולקת קבוע. וזה גם ללא הפעלה של איזה תוכנה או משהו כזה. האם זה יכול להעיד על משהו?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
במקור היה לי windows 98 והסאונד עבד מעולה עכשיו שידרגתי ל-Windows XP PRO ועכשיו הוא לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ואין סאונד, אין לי גם את הבקרה על הווליום בכלל כי המחשב לא מזהה את הכרטיס, במנהל ההתקנים יש Multimedia Audio Controller אבל הוא עם סימן שאלה צהוב ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין לו ומאיפה אני משיג את הדרייבר השאלה שלי היא איך אני יודע איזה כרטיס קול זה ואיך אני משיג את הדרייבר שלו? בתודה, ניב
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-