תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
קניתי צורב DVD של LG . הבעיה היא כזו : במחשב שלי (!) הוא לא מעלה שום דבר . כשאני מכניס דיסק אודיו או וידאו , הוא מקפיץ לי את החלון פעולות של הווינדווס , הוא גם מזהה את רשימת הקבצים - אבל לא מעלה אף אחד מהם . במדיה פלייר הוא טוען שאו שהדיסק מלוכלך , או שהוא שרוט או שיש תקלה בצורב DVD . בוינאמפ הוא הולך צעד קדימה - הוא מזהה את השירים - אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ אודיו הוא לא מפעיל אותו . הוא מנסה אבל מיד רושם playback end . כשאני מנסה להפעיל אפליקציות או להתקין תוכנות על גבי דיסקים בכונן הזה , הוא מזהה את רשימת הקבצים על הדיסק.....אבל לוקח לו המווווןןןן זמן ובסוף הוא גם לא מפעיל שום דבר . אני מקבל הודעת שגיאה השיישום שאני מנסה להריץ הוא לא win 32 application ניסיתי לה…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מחבר כונן dvd וכונן cdrom למחשב מסוג פנטיום 2 והוא לא מזהה את הכונן dvd. מדוע בקשה?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מארז compucase 6a19 הבעיה היא שבאוורסט אני נכנס לסנסור ורואה רק את הטמפ של הHd ולא של הaux mb מעבד וכו' ... איך ניתן לטפל בזה ? לא הגיוני שיש רק שם מאוורר כי שאר הרכיבים לא היו עומדים בזה \: תודה
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד לנובו עם 2 חיבורי USB2 ואחד 3, עם וינ 8.1. יש לי דונגל כרטיס טלוויזיה, כשאני מכניס אותו לUSB 2 הוא עובד נהדר, אבל ברגע שאני מכניס אותו לUSB 3 ומפעיל את VLC אני מקבל מסך כחול. כמו כן לא ניתן להעלות live usb דרכו, אלא רק דרך 2 היציאות של 2. האם זה בעייה בדרייבר של הUSB? והאם יש קשר ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב HTPC שמחובר לפלזמה דרך כרטיס מסך ATI הדלקתי את הפלזמה ובמקום הרקע של המחשב ראו רק שורות של פיקסלים וסמן של עכבר שלא זז. גם ממחשבים אחרים לא היה ניתן דרך הרשת להגיע למחשב. עשיתי RESET ידני ( כיבוי והדלקה) באתחול רואים שהוא מזהה רק את כונן הDVD ב IDE 3 אבל לא רואים שמזהה את ההרד דיסק. לאחר מכם נתקע עם הודעה של DISK BOOT FAILURE הדברים שניסיתי: 1. אתחול חדש. 2. שינוי בביוס של ה BOOT והחזרה לHD 3. החלפת כבל ESATA של הHD 4. חיבור לכניסה אחרת על לוח האם של הכבל. 5. חיבור הHD במחשב אחר ללוח האם עם כבל חדש. לא עזר. הHD די חדש - כחצי שנה 500GB של WESTERN האם הHD הלך לעולמו בטרם עת? האם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מאתחל את עצמו כל דעה וקצת, ללא שום הודעת שגיאה וגם כשהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה. ביטלתי את האפשרות של אתחול אוטומטי במקרה של תקלה דרך לוח הבקרה ומערכת אך הוא עדדין מבצע את האיתחוחל הזה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי במחשב נייד חדש מדגם GIGABYTE W468N. לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק עם כל הדרייברים, דיסק שקיבלתי מג'יגבייט. נראה שהכל עובד טוב ויפה חוץ מהכרטיס רשת. זאת הפעם הראשונה שלי עם רשת אלחוטית, אז יכול להיות שיש משהו שאני לא מבין. כל פעם שאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס רשת, ממשיכה לקפוץ לי הודעה של DRIVER NOT INSTALLED וקופץ לי חלון של INTEL WIRELESS TROUBLESHOOTER רק שהוא לא ממש יעיל. המחשב שלי בכלל לא מזהה את הרכיב. כשאני מפעיל בפותר בעיות הזה דיאגנוסטיקה, אני מקבל ב HARDWARE TEST "wireless hardware is not bound to transport driver" ניסיתי להוריד גם דריבר מהאתר של אינטל, אך גם זה היה ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בחומרה, או שאני עושה משהו לא …
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המפרט הבא: מעבד amd 1600 לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1 HD נישלף מארז VIRGO 350 W 4 מאווררים מודם כבלים מתב הוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5 בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לי USB Hub קטן ופשוט (ובחו"ל - אז גם בלי אחריות ) שאמור להגדיל את מספר היציאות ל4! ראיתי האבים שהיה להם חיבור חשמל, לזה אין! מעבר לכך, כתוב שהוא לא צריך דרייברים. חיברתי.... WinXP זיהה.... חיברתי זיכרון USB נייד (מקביל ל Disk On Key) והיה מצויין חיברתי את הסורק ו....המחשב לא מזהה אותו - למרות שלסורק יש ספק כח משלו - הוא לא מקבל אספקת מתח מהUSB. כך גם לגבי עוד התקנים שיש להם דרייברים. הם לא מזוהים ע"י המחשב כשהם מחוברים דרך הHUB. מה עושים ? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם לא ניתן לעשות ריסטרט מהוינדוס. כשאני עושה אחד מהם מהוינדוס, ריסטרט , או כיבוי, מקבל מסך שחור והמחשב ממשיך לעבוד. חושב שזה קרה אחרי שעשיתי עדכון ביוס. לאחר מכן כבר עשיתי ריסט לביוס על ידיד הוצאת הסוללה. וגם בתוך הביוס הגדרתי הגדרות דיפולד. כל מה שקראתי ונייסתי לא עזר. בין היתר גם ריסט לוינדוס והתקנה מהדעסק און קי. לא בטוח שהייתה התקנה נקיה כי הוא שמר את כל התיקיום כמקודם. אני לאמיודע אם זה משהו בוינדוס, או בביוס. וגם כשאני מפעיל את המחשב מכפתור ההפעלה, זה יכול פעם לעלות ופעם לא כבר מיואש.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני אם 1024X 764 ו85hrtz משחק ראשון SILKROADONLINE : אני נכנס למשחק וזה לא משנה את הרענון מסך או תרוולוציה שאני נכנס , אבל מתי שאני יוצא זה עושה קליק כאליו הוא משנה רענון מסך או משהו ?! ובMX VS ATV זה נכנס הופך ל60 HRTZ וישר חוזר ל85 ואז שאני יוצא זה יוצא רגיל זה הורס תמשך נכון?תמוניטור
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : קיצור הכנסתי סוללה העברתי שירים איך אני לעזעזל פותח ת'נגן?אני לוחץ על פלאי ולא קורה כלום... ?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : וזה לא על הולד ?~Vietcong~ ?(08:24 PM)? : ורק כאשר אני מכניס ל USB הוא מגיב אבל רואים שהוא ישן ואי אפשר לעשות כלום זה הנגן http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/38383.jpg SIK SNAKE אמר שאני צריך קושחה,אז מאיפה מורידים?!ולא אין את זה בדיסק... והנגן של פרוסאונד
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום כולם. חיברתי את הצורב החדש שלי ואת הדי וי די באותו פס מידע במחשב.. האם יכולה להווצר בעיה מכך? האם כדי לי להחליף את החיבור לסגנון אחר? תודה מתן
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
השארתי את המחשב דולק ללילה כאשר המסך היה מכובה,בבוקר כאשר הדלקתי את המסך הוא נדלק בערך לכחצי שניה ולאחר מכן נכבה,כך זה קרה בערך כעשרה פעמים המסך המדובר הוא (q17). יום למחרת רכשתי מסך חדש לאחר שבדקתי שהמסך לא עובד גם על מחשב אחר כמובן,כעת הבעיה אחרת המחשב לא עולה,כלומר הוא כן עושה בוט אבל כאשר הוא מגיע לטעינת הווינדוס קופץ מסך כחול לאחר כ-5 שניות אשר מופיע לשבריר שניה מה שעושה את העתקת השגיאה לבלתי אפשרית והמחשב נדלק מחדש. השאלה שלי: האם יש קשר בין הידפקות המסך למחשב,ויש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי 80 מגה פנוי בכונן של הוינדוס (כן כן לא תאמינו פשוט לא חילקו לי טוב את ההארד דיסק) וכל הזמן הוינדוס מודיע שיש קצת מאוד מקום פנוי בכונן של הוינדוס ומומלץ שיהיה לפחות 200 מגה פנוי השאלה שלי היא האם האינטרנט נעשה איטי בגלל חוסר מקום פנוי? ומה הם עוד הדברים שיכולים להגרם כתוצאה מחוסר מקום פנוי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה קשה במחשב הוא לא נדלק בבקשה עזרה! מה שקרה: הלכתי לKSP כדי לקנות את הראם, קניתי את זה: DDR II 1066Mhz - 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שחזרתי הביתה המחשב עבד כיביתי אותו פתחתי, והרכבתי אותו ביחד עם הראם הנוכחי שליG.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 1066 MHZ cl 5-5-5-15 כשניסיתי להפעיל את המחשב, הוא נדלק, המסך לא הראה כלום, עשה את הרעש של המאווררים וכיבה את עצמו, ניסה שוב להדליק את עצמו, כאילו הוא עשה ריסטרט אוטומטתי, ועוד פעם מאוררים, אין כלום על המסך, וזה נישאר ככה..אין לי מושג למה.. ניסיתי להחזיר למצב הקודם, של רק 2GB ראם, וזה עדיין ככה..אני כבר שעה מנסה לסדר, ניסיתי גם רק עם 1GB ראם, עם רק הקודמים, רק החדשים..כלום..אני לא יודע מה לעשות.. חבר שלי ניסה גם ל…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים, המפרט שלי כמו שמצויין בצד. לפעמים המחשב נתקע סתם ככה לא במאמץ בעבודה רגילה מול וורד או סתם אם אני משאיר אותו דלוק בנוסף קורס לי המוווווווון הוורד . בדקתי את כל החלקים עם תוכנות עומס והם נמצאו תקינים גם במעבדה לאחר ניתוח של שבוע אף אחד לא הצליח למצוא את הבעיה. תחילה חשבתי שזה עניין של תוכנה אבל לאחר 3 פרמוטים של בדיקות זה עדיין קורה בקשר לוורד ניסיתי להתקין 4 חבילות אופיס שונות ונאדה כלום לא עזר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בניתוח הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב של מישהו... יש לו מיקרופון עם וזניות ו- win98 . כשמדברים במיקרופון שומעים מצוין את הרעש יותא מהרמקולים אבל לדוגמה שרוצים להקליט את זה או לדבר ב- skype עם מישהו הרעש לא נקלט... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכם, בשרת IBM X3200 (אחריות חומרה) עם מערכת הפעלה 32bit Server 2003 Standard מערכת הפעלה מסרבת לעלות, מגיע לדגל של מערכת ההפעלה ומבצע ריסטרט למחשב. יש אורות כתומים על הדיסקים הקשיחים (הנשלפים) בבדיקה שערכתי - חיברתי כל דיסק קשיח למערכת מחשב שונה בחיבור USB ואני מגיע לקבצים של מערכת ההפעלה. באחד הדיסקים לא מעודכנים הקבצים כמו בשני... למרות שאמור להיות בהם חומר זהה בגלל RAID1. השרת עובד כטרמינל וכרגע מושבתות לי כ 5 תחנות עבודה קריטיות. מה הייתם מציעים לי לעשות כדי לחזור למצב הקודם... לאיזה כיוון כדאי לפנות: 1. התקנת השרת עם דיסקים חדשים - שכבר ברשותי - מערכת הפעלה והעברת חומר והגדרות רבות ותוכנת ERP מחדש... 2. יצירת תמונה של הדיסקים הנוכחיים ולהעביר לחדשים... מה הסיכוי…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-