תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שחקתי בביוס ושינתי הגדרות המחשב הופעל מחדש ולא הדליק מוסך רק מהווררים וכונן דיסקים הכנסתי כרטיס מוסך ולא עובד גם החלפת דיסק קשיח לא עזר השמח לפתרום מועיל
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי ותודה לכל מי שפינה זמן בשביל לקרוא ולעזור, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש הכל היה בסדר גמור הורדתי הכל וממש התלהבתי, המחשב עצמו עלה לי כ 5000 שקל מחשב איכותי וטוב. ולאחר שבוע וחצי תוך כדי משחק המחשב קרס המסך נהיה שחור וכל המאווררים התחילו לעשות רעש של פעילות מסיבית והם נשמעו כמו מאוורר של פעם. כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש לאחר חמש דקות נכנסתי חזרה למשחק והכל היה בסדר. יש תקופות שזה קורה כל פעם במשחק ויש תקופות של שבוע שהכל בסדר, לאחרונה כשאני נכנס למשחק המסך של המחשב פשוט נכבה ויש מסך שחור אבל אפשר לשמוע נגיד שירים בספוטיפיי או סרטונים שכבר היו מופעלים. אשמח אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או שקרה לו משהו דומה והוא יודע איך לפתור את זה. נב יש אחר…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
- 1 follower
-
-
מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש של לנובו. אם נתונים די חזקים , מעבד AMD 7 זיכרון 16 RAM. ומשום מה יש לי בעיה עם האינטרנט. הורדתי FIFA 22 אני משחק אונליין נגד אנשים מהעולם ופעם אחר פעם האינטרנט פשוט מתנתק לי באמצע משחק וזה רושם לי שיש בעיה עם החיבור אינטרנט. אני יוצא מהמשחק ורואה באמת את הסמל של הWIFI נעלם ובמקומו יש סמל של עיגול שאומר שאין אינטרנט. עד עכשיו התקשרתי לתמיכה של PARTNER 4 פעמים , כל פעם אומרים שמסדרים לי את זה, אבל זה חוזר. רציתי לשאול האם יכול להיות שזה בעיה שלא קשורה לאינטרנט אלא למחשב עצמו? אולי להרשאות? במחשב הקודם שלי , אני לא זוכר ניתוקים כאלה פעם אחרי פעם, והייתי גם עם פרטנר. אבל אני פשוט לא מבין את זה, כל פעם החיבור נופל וחוזר נופל וחוז…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי. שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר. החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה. מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד. האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך? אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב ר…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד asus rog stric gl503ge נשבר לי המסך אני יודע להחליף את המסך לבד אבל לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו אשמח אם אתם יודעים אם יש בארץ איפה לקנות או אפילו בחו"ל אם אפשרות של משלוח לארץ תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחבר ללפטופ(Lenovo Thinkpad) שני צגים בעזרת מתאם- HDMI TO C(המחשב נטען בעזרת Type C). הכול עבד כמו שצריך עד אתמול שעשיתי עדכון לווינדווס ומאז לא עובד דרך המתאם. כל מסך בנפרד כן עולה לבד. ניסיתי להסיר מסכים ולחבר, ריסטארט כמה פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרה, מזה כשבועיים שאינני מצליחה לפתוח קבצי PDF באינטרנט גוגל ככרום אני מקבלת הודעת שגיאה : " לא ניתן היה לטעון את הפלאגין" יש לי adobe reader מותקן, וגם תוספים שלו מי יכול להסביר לי איך אני יכולה לתקן את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקופה של כמה חודשים קריסות של המחשב. בהתחלה זה היה רק תוך כדי משחקים ועכשיו זה כבר אקראי. ניסיתי לחפש פתרון בגוגל אך לא מצאתי. עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים של הכל, מחקתי את כל הדרייברים ב SAFE MODE והתקנתי מחדש אפילו הלכתי רחוק עד כדי פרמוט המחשב לגמרי. כלום לא עזר. צילום של השגיאה: הID משתנה הוא לא כל הזמן 3, לפעמים 0,1,2 כל מיני. מפרט: CPU: AMD Ryzen 7 5800X (Vermeer, VMR-B0) 3800 MHz (38.00x100.0) @ 3593 MHz (36.00x99.8) Motherboard: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) BIOS: 2803, 04/27/2022 Chipset: AMD B550 (Promontory PROM19 C) Memory: …
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי, מחשב שנקנה לפני שנה - בזמן שאני משחק משחקים כבדים לדוגמא cod warzone הכרטיס מסך שלי מגיע ל 85-90 מעלות. שמתי לב שאני מוציא את הדלת זכוכית של המארז החום יורד ל 75-80. להבנתי אין מספיק אוויר שיוצא מהמארז(יש רק מאוורר אחד אחורי שמוציא את האוויר החם) ו- 3 מאווררים שמכניסים אוויר חדש(מקדימה). בחלק העליון של המארז לא ניתן להוסיף מאווררים(סגור מלמעלה). חשבתי לקנות מארז חדש ומאווררים נוספים שיוציא גם אוויר למעלה- מה אתם חושבים? או פתרון אחר תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי ווינדוס 11 דרך Boot Camp במחשב מסוג מאק מיני. השתמשתי בקובץ CUSTOM שמצאתי באינרטנט כי אין אפשרות להתקין ווינדוס 11 רק 10. לאחר ההתקנה רוצה לשנות לעברית אך אין אפשרות כזאת, מנסה להוריד ערכת שפה אך לא מצליח שפה עברית מופיעה באפור ואין אפשרות לבחור ולהתקין. האם יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
ברגע אחד באמצע העברה הכרטיס הפסיק לפעול ונעלם. מאז כל פעם שאני מחבר הוא לא מופיע. ניסיתי למחוק מנהל התקן, בניהול דיסק הוא נמצא עם X אדום עם הודעת שגיאה: data error (cyclic redundancy check) ביצעתי נסיון לתקן דרך CMD עם chkdsk X: /f מהמדריך הבא: https://www.stellarinfo.com/blog/how-to-fix-cyclic-redundancy-check-data-error/ מפה לשם שום דבר לא עוזר, המכשיר פשוט לא מזוהה. אגב שמזיזים אותו וזז לו קצת ה-USB שומעים צפצוף כזה. לא תמיד זה נשמע. יש דרך לשחזר את הקבצים להציל אותם במצב כזה? תוכנה מומלצת? מצידי לזרוק אותו אחר כך לים העיקר הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קרה לי מקרה שהמחשב הופעל מחדש ועלה לי הביוס אחרי זה. בנתיים זה קרה לי פעם אחת. האם זה בעיה או חד פעמי?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 AORUS pro v2 Ryzen 7 5800x sapphire radeon rx 6700 xt nitro+ G.Skill Ripjaws V Series 32GB 3600mh (2 x 16GB) Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm SAMSUNG EVO 850 500GB SAMSUNG EVO 860 1TB ADDLINK M.2 500GB WD BLACK M.2 1TB המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. לפני כמה ימים עבדתי כרגיל עם פוטושופ והכרטיס מסך קרס והמחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו מחדש והנורת BOOT LED נשארה דולקת והמסך נשאר קפוא על התמונה של AORUS. נכנסתי לביוס ובדקתי אם יש קריאה לSSD עם המערכ…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לעזור? ראיתי שכבר פתחו דיון על זה ב2010 אבל לא היה שם פתרון. אודה לעזרה בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי, יש לי סיבים אופטיים במהירות 1000M והייתי מקבל בחיבור קווי בין 700-950 שזה מצויין כבר תקופה ארוכה שכל הבדיקות מהירות נתקעות לי על 500-550 ולא מצליחות לעבור, מאיזה סיבה זה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מטריצה למסך נייד האם חנות מחשבים יכולים רק לחבר את הרכיב הזה?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הי, נראה לי שהיתה אצלי הפסקת חשמל היום. מאז,כשאני מדליק את המחשב,אחרי 3 שניות הוא מרסט את עצמו ונשאר בלופ הזה,אני רואה את המאווררים פועלים ל 3 שניות ואין את הביפ. האם זה ספק?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעונין לבצע שיכפול (CLONE) ל-2 דיסקים הנמצאים במערך RAID 1/0 . האם מבחינת תוכנת השיכפול(Macrium,Acronis) המערך שקוף ורואה אותם כדיסק אחד, ואז אין בעיה לשכפל את הדיסקים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הנייד עשה עדכונים לוינדוס 11. כיצד מחזירים לוינדוס 10 ?
-
- 1 תגובה
- 372 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה שלא מעבירים את הדיון, אז אבקש את סליחתכם לפתוח אותו כאן מאשר בפורום צרכנות שאף אחד כמעט לא מסתכל. זה היה הפוסט המקורי: 1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את ה…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי ה cpu z לוח אם שלי נקרא Z390 GAMING X-CF אבל באתר יצרן אין עם סיומת cf ניסיתי להוריד את שני האופציות בלי ה cf ולא מזהה לי את התיקיה או הקובץ, מאחורי המחשב לא רואה כניסה יעודית של דיסק און קיי ל usb מסויים ניסיתי שני כניסות ואין שינוי אתר יצרן לום אם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-