עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by תמיר287,

אא

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. Started by o9009,

אני רוצה לפרמט את הוינדוס שלי אך הוא לא נותן לי הוא אומר שלא ניתן מיכיוון שההרדיסק שלי לא מחובר {הוא לא מזהה אותו } ההרדיס שלי הוא SATA יכול להיות שצריך דריבר כדי שיזהה אותו ? אם כן אפשר לדעת איך מוצאים לזה דרייבר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. Started by Y.k,

החלטתי היום לעשות "ניקוי ג'יפה מהמחשב .. אז הוצאתי את כל החתיכות הגדולות של האבק .. זה לא משנה כל כך .. מה שחשוב זה שהוצאתי תגוף קירור של המעבד וניקיתי אותו מתחתיו היה חומר שחור מגעיל כזה .. עכשיו ראיתי שיש שאריות של אותו חומר על המעבד רציתי לדעת אם זה יכול להשפיע על המעלות של המעבד ואם כדאי לי לנקות את מה שיש על המעבד עצמו ולשים משחה תרמית חדשה (אם אפשר בכלל למה המחשב שלי ישן לאללה) תודה לעוזרים נ.ב. בדקתי ב H.Monitor ואין שינוי משמעותי בטמפ' אבל המחשב לא מריץ כלום אז זה לא חוכמה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by marik,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 160JS SATA2 אך אני עושה לו טסט אם איזה תוכנה אפשר לבדוק אם הדיסק תקין לחלוטין אם משהוא יכול לעזור לי אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. היום גלשתי באינטרנט, ופתאום המחשב נכבה טוב הדלקתי מחדש המסך עבר מאנאלוגי לדיגיטלי מספר פעמים וחוזר למצב סטנדביי המחשב עצמו דולק, פתחתי את המארז החלפתי את הסלוט של הכרטיס מסך לשני, שמתי מסך של מחשב אחר עדיין מת אין תצוגה המסך על סטנדביי יש לציין שהמאווררים עובדים, הכרטיס רץ והמחשב נראה תקין לגמריי המחשב נקנה מסקייפיסי לפני פחות מחצי שנה המפרט הוא כך Intel i5 GTX275 של פאליט Gigabyte P55-UD2 Chieftec 650W 4GB DDR3

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. Started by Wight3012,

אהלן, המחשב תקוע שעות על תהליך ההדלקה. הכל מתקדם אבל ממש לאט...כרגע אחרי שעתיים אני רואה דסקטופ ואייקונים אבל עדיין תקוע ועולה. כל הפיתרונות שראיתי כוללים דברים שצריך לעשות במחשב שאי אפשר כי הוא תקוע, או דורשים דיסק מקורי של וינדוס. למישהו יש רעיונות? מישהו יודע איך מדליקים בSAFE MODE ישר בהדלקה? אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by roeiw,

מה אלו שמסומנים באדום?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by dolevzora,

כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !

9. Started by אור כהן,

בזמן האחרון אני מקבל "קפיאות" ומסכים כחולים. הקפיאות מתרחשות תמיד כשאני רואה SOUTHPARK באינטרנט באתר SOUTHPARK STUDIOS, אשר אני משער שפועל על פלאש. המסכים הכחולים לעומתם מתרחשים ברדנומואליות, בד"כ הם באים עם המילה "Ghidpnp.sys. מדוע המסכים הכחולים בשם הGhidpnp.sys מתרחשים? האם זו תקלת חומרה? מדוע יש לי קפאונות למשך זמן צפייה ממושך בSouthPark באינטרנט? מחכה לתשובה, אור כהן :

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by dahaka,

יש לי את הלוח ABIT AB9 אם כרטיס קול מובנה ולפני כמה ימים נעלם לי הקול בשלוש רמקולים מתוך חמש שיש לי ניסיתי להיכנס להגדרות של הDRIVER אבל כל פעם מופיע לי שגיאה כזאת אין אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להתקין מחדש את הDRIVER וכלום מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ומה זאת השגיאה הזאת.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by mrosman,

חיברתי את הטלויזיה החכמה למודם של הוט בכבל רשת.מהירות הגלישה עומדת על 80 M כשאני נכנס לוואלה ומגלגל למטה באתר אין לי את כל התמונות כמו במחשב מדוע?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. תשמעו לא פירמטתי את המחשב איזה שנה וחצי, ואני מתלבט נורא אם לפרמט, המחשב שלי גם איטי אז זה גם בעייה... תודה רבה לעונים, מתן.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  13. המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום רב לאחרונה אני שומע טיקים מכיוון הHD ובדר"כ לאחר מכן המחשב נתקע היום בבוקר הוא סירב לעלות ונתקע בדוס ונשמעו שוב אותם רעשים עכשיו הוא בינתיים עובד ואני כותב ממנו, אבל לא נותן לי להכנס לכוננים ורושם שצריך לפרמט אותם. מה זה יכול להיות ? תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by manenbu,

שלום, יש לי בעיה, כאשר המחשב עובד לפתע שני המסכים שלי מאופלים (כאילו כיביתי את המחשב). זה יכול לקרות באמצע עבודה, זה יכול להיות כשהמחשב לא עושה כלום, יכול לקרות תוך שתי דקות ויכול לקרות אחרי 5 שעות. בדרך כלל זה קורה תוך שעה. רק ריסט פותר את הבעיה. המפרט: Q9550 על לוח Abit IP 35 pro XE, ללא אוברקלוק. כרטיס מסך sapphire hd3450, עם שתי יציאות DVI שלכל אחת מחובר מסך. 2x2gb corsair xms2 ddr2 psu corsair 520w בלוח יש LED כזה שמראה קודים של תקלות, אך כשהדבר הזה קורה הקוד שמופיע שם הוא FF, כלומר "הכל תקין". windows 7 enterprise 64bit, מקורי ומעודכן. יש רעיונות לכיוון? תודה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. היי, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s530 ויש לי בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב (כמו שצריך דרך התפריט של הווינדוס בפינה למטה, לא מצב שינה או משהו) אז כעבור זמן מסוים שאני מדליק אותו הסוללה "צונחת" ל0.. לדוגמה כיביתי את המחשב עם 57% סוללה, הדלקתי אותו כעבור בערך 14 שעות ואז הוא נדלק המד סוללה היה על קצת יותר מחצי (לא הספקתי לראות אחוז מדויק אבל באזור 50-60% ) ואז אחרי משהו כמו 3 שניות הוא רושם לי הודעה על המסך שהסוללה חלשה מאוד ולחבר למטען (הסוללה "קופצת" ל- 0) אם אני מספיק לחבר מטען בשניה אז הוא נשאר דולק אם לא אז הוא נכבה ואני מדליק אותו אחרי איזה דקה עם אחוז או שניים.. יש לציין שהמחשב בן שנה, בשימוש סביר לגמרי לא שימוש כבד מידי, וכאשר אני עובד איתו הסוללה מספיקה סבבה ל…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by vaxum,

שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנה-שנה וחצי ואפעם לא היה לי תקלות תכניות עם המחשב אבל בזמן האחרון (חודש+) המחשב שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך! ניהיה לי FPS נמוך במשחקי מחשב מסכים כחולים (לפעמים 5 פעמים ביום או 3 ברצף) ותוכנות מפסיקות להגיב ( פוטו שופ מפסיק להגיב, מערבל עוצמה, COD4) עכשיו חבר שלי אמר שכנראה הלך לי הדיסק קשיח ואמר לי להחליף ל:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11985 עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל המפרט שלי הוא מעבד - intel core 2 quad CPU Q8300 @2.50 GHz 2.50 GHz RAM - 4GB כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5700 Series win7 64 bit בבקשה עזרה !

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by kugi,

שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש, ויש עליו גיבוי של המועדפים מהמחשב הישן. בנוסף למועדפים, יש גם גיבוי של האאוטלוק אקספרס (כתובות,דואר,חשבון וכו') השאלה שלי היא ככה: איך אני יכול לטעון במחשב החדש את הגיבויים הישנים הללו? תודה לעוזרים. *אם זה הפורום הלא נכון, תגידו לי בקשה לאיזה פורום זה כן מתאים לפני שנועלים או משהו.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. כותרת...

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by Falcon007,

יש לי לוח אם asus p4p800 se ואני לא יודע איך להתקין את הדיסק החדש. אני לא רוצה להשתמש בraid אלא להתקין חלונות אקספי וזהוא, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. היי חבר'ה,תקשיבו יש לי מלא בעיות במחשב זה כבר באשכול אחר על בעיות עם ה-WINDOWS...מאז שהחלפתי אנטי וירוס קורים לי המון המון בעיות ואחת הבעיות העיקריות במחשב זה שאין לי אפשרות להוריד מהאינטרנט אקספולרר...אני מנסה להוריד מ-FF ופשוט זה לא נפתח לי : אני לוחץ פתח ולא עובד למה ?!מה קרה בגלל אנטי וירוס כל המחשב נדפק לי אבל מה הקשר האינטרנט?? אצל כולם זה עובד רק אצלי לא..מה עושים? זה לא עובד לי בשום דבר ניסיתי לעשות ריסטראט והכל שום דבר לא עובד הבעיה כבר שבוע.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by ma nishma?,

מה לעשות הוא משוגע!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. אהלן יש לי לוח אם gigabyte ep43 היום המחשב התחיל לקרוס בצורה פתאומית באמצע הפעילות בוינדוס, ומאז זה חוזר על עצמו. משום זה גם לפעמים קורס בBOOT של הBIOS. ניסיתי לעשות FLASH מF5 לF8 וזה לא עזר ניסיתי להחזיר הגדרות CMOS להגדרות יצרן יש לציין שלא התקנתי שום דבר חדש ואתמול המחשב עבד מצויין. בעייה דומה קרתה לי עם הלוח אם שעשיתי OC בעבר. עכשיו המחשב ללא OC ואותה בעיה. בדקתי טמפרטורות והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by tombashan,

שלום! יש לי מחשב לא מאוד חדש: לוח אם: MSI P35 Neo Combo (MS-7365) מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 3200 MHz (8 x 400 וכרגע זיכרון DDR2 של שני גיגה. קניתי זיכרון DDR3 של ארבע גיגה אשר נתמך ע"י לוח האם, במהירות של 1066 מגה. kvr1066d3n7 של קינגסטון. כרגע אני יושבה על אוברקלוק של 15 אחוז בערך למהירות של 3200 מגה הרץ, מהירות המקור הייתה 2800. משום מה המחשב לא עובד את הביט. אני לא מבין למה, למרות שלפי MSI הלוח תומך בDDR3 1066. (כמובן שלא השארתי את הזיכרון הישן מחובר גם כן - זה סתם היה מטופש). כמו כן אשמח להבין מה המשמעות של unbuffered DIMM מבחינת תאימות למחשב... עזרה בבקשה? חבל לי על הזיכרון שקניתי אחרי בירורים רבים ובסוף לא עובד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.