תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי דיסק בן חודש וחצי מדגם WD3200AAKS והיום פתאום התחלתי לשמוע מהדיסק רעשים שלא שמעתי קודם. הרעשים הם לא תקתוקים שאמורים להראות שהדיסק הולך למות אלא רעשי חריכה כאלה. עשיתי לו בדיקה דרך בודק הדיסק והוא לא גילה סקטורים פגומים. החלפתי את כבל ה SATA ואני ממשיך לבדוק מה קורה עם הרעשים ומקווה שיחלפו. זה מוזר כי מדובר בדיסק שקט שעד עכשיו כמעט ולא שמעתי אותו בזמן עבודה. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ועכשיו אני בודק את הMEMORY של הכרטיס מסך והCORE והם לא מתאימים לכרטיס כאילו הוא מראה לי בCORE 378 ובMEMORY 337 למרות שפה-http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html זה בכלל מראה מספרים אחרים לגמרי ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD64 3200+ vc ולוח Gigabyte K8NF-9 שמתי לב ב CPU-z שמתח המעבד שלי קופץ לו בחופשיות מ 1.392v ל 1.408v כל כמה שניות וחוזר אפשר לדעת למה זה קורה? המחשב שלי מקורר היטב, ובעל ספק של HEC, ככה שלא נראה לי שזו בעיה בספק הביוס הוא F7
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מפרט בקישור בצד. הבעייה חוזרת בתכיפות נמוכה, פעם בחודש - חודשיים ככה, ללא תלות באיזה עבודה כרגע מתבצעת על המחשב (משחק, אינטרנט, סתם ב -idle). התצוגה על המסך פשוט קופאת ללא כל הודעת שגיאה, ולאחר reset המחשב לא עולה (המסך נשאר כבוי) ולוח האם מצפצף צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים (ע"פ החוברת שלו זה מראה על בעייה עם כרטיס המסך). המחשב מסרב לעלות מס' פעמים. לפעמים אחרי שעוזבים אותו בשקט כמה זמן לבסוף הוא עולה, ובמס' המקרים האחרונים שזה קרה, ראיתי שלהוציא ולהכניס את הכרטיס פותר את העניין תוך ניסיון אחד או שניים. ??? כשהבעייה רק התחילה, במשחקים ישנים מסויימים (vampire bloodlines ו- syberia ליתר דיוק) הופיעו מדי פעם שגיאות בטקסטורה וארטיפקטים. עדיין יש אחריות על הכרטיס. החנות שבה …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בהתחלה נכבה לי המסך ואז הוא נדלק וזאת ההודעה שהופיע ולאחר שלחצתי אישור הכל הפך להיות שחור לבן וברזולוציה גדולה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לפני בערך שבועיים המחשב שלי התחיל עם הבעיה הזאת שהוא נדלק (יש אור ושומעים מאווררים) אבל המסך שחור והLED שלו מהבהב. בדרך כלל השתמשתי בטריק של לנתק את הכבל של החשמל,להחזיק את הכפתור הפעלה לכמה שניות,ולחבר מחדש,זה תיקן את הבעיה. עכשיו אני לא מצליח להפעיל את המחשב לא משנה כמה פעמים אני עושה את זה,ניסיתי לחבר כמה רכיבים מחדש (כרטיס המסך והזיכרון) ואפילו לנתק את הHDD הספייר ואת כונן הדיסקים לגמרי.כלום לא עוזר. המחשב גם נכבה אחרי לחיצה אחת על כפתור ההדלקה (בדרך כלל לוקח כ-5 שניות) מפרט: Asrock H61M-HVS Radeon 6850 XFX 450W PSU 4 GB kingston RAM Core i5-2400 עזרה?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אשמח ואעריך אם מישהו יוכל לעזור לי באחת מהבעיות (לא כולן, מן הסתם, קשורות זו לזו): 1. בעיה קשה בהעלאת WINDOWS: לעיתים המחשב בכלל לא מזהה את הכונן הקשיח, טוען שיש ERROR או כי לא מזהה אותו. ניסיתי להעביר את הדיסק לסלוט אחר, הבעיה חזרה. לפעמים הוא כן מזהה ואז הכל בסדר. 2. כשהמחשב כן מזהה את הדיסק הקשיח, WINDOWS יכול פתאום להתקע במסך הראשון שלו (מסך שחור שבו כתוב WINDOWS באמצע המסך קו מרצד משמאל לימין) - פתאום הקו יפסיק לנוע וכאן זה מסתיים. כאן רק כיבוי אלים יעזור, וגם - אחת לשלוש ארבע או יותר נסיונות עוזרים. 3. כש WINDOWS כבר עולה - הכל בסדר, בלי שום בעיות, גם לאחר HIBERNATION. בעיה אחרת - כנראה לא קשורה: המסך הרבה פעמים כאילו נכבה (עובר ל - STANDBY) ותוך שניה או שתיים נדל…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי 4.1 של LOGITECH - Z560 פתאום החליטו האחוריים לא לעבוד בWINAMP ובכלל... הכי מוזר זה שכשאני מפעיל את כפתור הM3D הם כן עובדים! חשוב לציין שהשלט בקרה שלי נפל מספר פעמים לרצפה וכנראה שזה השפיע בצורה זו או אחרת..אבל לפני כמה ימים אני זוכר שהם כן עבדו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT הבעיה היא שבחלק מהמשחקים יש באגים איומים בגראפיקה למשל בFEAR הכל מחורבש פתאום ויש כל מיני קווים שחורים לא קשורים על הנשק,דברים מהסוג הזה וגם נקודות צבעוניות על המסך בכלל לא קשורות הבאגים לא קיימים בכל המשחקים,למשל אובליביון אין בו באגים אבל בחלק אחר של המשחקים יש בעיות ובקשר לנקודות הצבעונית זה גם קרה לי בוינדוס כמה פעמים,זה כאילו כמה פיקסלים מהמסך הפכו לצבע אחר ממש שצריך להיות יש לי סתאם מסך מעפן רגיל לא משהו מיוחד. אין לי OC וגם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר... הבעיה מתחלקת לכמה בעיות. תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל... לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows... יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAM המחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו... מעבד Intel core E6600 לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6 כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול... אם…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפעמים הסאונד במחשב דרך בקרת העוצמה נשתק ופועל נשתק ופועל... זאת אומרת שהאייקון של הרמקול בסרגל כלים מהבב כזה בין הסימן הזה של השתק לבין הסימן שזה פועל.. ואז ששומעים צליל שומעים אותו מקותע. כאילו אני משחקת עם הבקרת קול.. אני חושבת שזה וירוס.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להקליט דרך כרטיס הקול שלי - M-Audio FW 410 שמחובר דרך FW PCI ללוח האם - Gigabyte p965-s3. כשאני מנסה להקליט מתקבל רעש בהקלטה שלא מאפשר הקלטה נורמלית. דוגמא: http://www.geocities.com/o_mendels/try.wav http://www.geocities.com/o_mendels/try.mp3 כשמקשיבים למיקרופון (מוניטורינג) בלי הקלטה, הכל נשמע טוב. כשמקליטים מכרטיס הקול הON BOARD גם כן נשמע טוב. ניסיתי לשנות כל מיני דברים, כולל בביוס - HPET וגם PCI latencey timer אבל כלום לא עזר. אשמח לרעיונות ותודה, עמרי.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב ישן לוחם אם של אינטל מעבד 1.7 P ושתי זיכרונות של RDRAM כל אחד 128 בכל מקרה רציתי לקנות זיכרון נוסף למחשב אז הוצאתי את אחד הזיכרונות כדי ליראות ולהיזכר איך נראה הכרטיס ואז שהחזרתי אותו שמתי אותו הפוך. ומה שזה יצר זה ריח רע מהלוח אם ומסך שלא נדלק במקום זה אני מקבל שלושה צפצופים שאני מדליק את המחשב וגם ברגע שהכרטיסים יושבים בצורה המדויקת המסך כבר לא נדלק האם שרפתי את הלוח אם? או שיש פיתרון להחזיר את המחשב הזה לצורה נורמטיבית של עבודה
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זה מתחיל להרגיז אותי יש לי כ.מסך של Leaftek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC ובמשחקים כמו SIMS 2,Battlefield Vietnam,MVP Baseball 2005, ועוד פשוט נתקעים לכמה שניות וזה קרה עוד לפני שעשיתי OC עכשיו זה גם קורה שאני לא משחק פשוט זז מאוד לאט ובמשחקים זה נתקע מה זה יכול להיות ?(אני אבדוק וירוסים עכשיו וגם SPYWARE ועוד אבל לא נראה לי שזה קשור לזה) נראה לי שזה קשור לאיזה process אבל זה ממש מוזר כי הprocess שלוקח הרבה CPU הוא System Idle Process
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה מופיעה הודעת שגיאה- "ההוראה ב 0x0be88cf4 ב ביצעה הפניה לזיכרון ב- 0x7ffdefff . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לא מצליח לעלות אותה.ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא עזר. מה יכול להיות הפתרון?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים טובות אחותי קנתה מחשב, ומאז ומתמיד היו בו בעיות עם הUSB... למחשב יש 6 יציאות USB - 4 מאחור ו-2 מקדימה... בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שמחברים משהו לUSB, מדובר במעין "רולטה רוסית" - או שה-USB יעבוד ומכשיר שחובר יפעל, או שהוא לא יעבוד ואז צריך לחבר אותו לכל אחד מיציאות הUSB עד שמוצאים יציאה שמגיבה... גרוע מזה - בכל פעם שסוגרים את המחשב, בפעם הבאה שתפתח את המחשב, יציאת USB שעבדה קודם לכן כבר לא תעבוד...ולפעמים על 6 יציאות הUSB לא עובדות בכלל! פירוט המחשב: AMD Athlon 3000+ 64Bit S939 לוח אם של ג'יגהבייט, לא זוכר את פרטיו Kingston 512MB DDR RAM 400MHZ WD 80GB 7200RPM on Board Geforce 6200 מערכת הפעלה מותקנת- Windows XP SP2 32Bit
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים בערך, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-