תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום הרכבתי מחשב חדש לבד. הכל מחובר כמו שצריך אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה, כלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כשהמחשב מחובר לחשמל הנורה של הלוח אם דלוקה
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה בשביל חבר שלי לא בשבילי, אין לו משתמש תנסו לעזור לו אני לא הצלחתי אוקיי יש לי זכרונות חדשים אלו הזכרונות - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 עכשיו הבנאדם שקניתי ממנו אמר לי שצריך לסדר את הוולט של הזכרונות מהביוס אם זה עושה בעיות [במקרה שלי עולה לווינדוז ואז עושה מסך כחול וריסטרט] ולעלות את הוולט לזכרונות ללפחות 2.7 - 2.9 אם זה לא עושה את זה אוטומטית. קיצר עברתי בביוס וחיפשתי בהכללל ולא ראיתי שום דבר שקשור לוולטים של 2.0 או משהו בסגנון ושום דבר שקשור ל MEMORY הנה הלוח אם שלי - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1939&ProductName=GA-K8N51GMF-9 עזרה בבקשה אנשים, מה אני עושה ב…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
פתחתי את המארז , הוצאתי כרטיס מסך מ slot , וראיתי הררי אבק , ניקיתי עם מברשת ו sprayduster פירקתי את מאורר הפלסטיק , ניקיתי מתחת לכנפיים , ושבאתי להבריג מחדש את המאורר לתושבת בורג הפלסטיק הזעיר נעלם , ועכשיו אני עם 2 ברגים מתוך 3 המאוור כמובן פונה כלפי מטה,ככה שהוא קצת נופל , אין שום רעש אבל , שקרבתי בעזרת מברג את החלק המתדלדל לתושבת היה שוב רעש של מקרר , אז לא הבנתי אם פתרתי את הבעיה בעזרת ניקוי אבק או בגלל שהמאורר לא יושב טוב האם יש חשש להשאיר את המאורר בצורה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, בתפריט צריכת חשמל במחשב נייד יש שתי רשימות אחת ל"עובד על סוללות" ואחת ל"מחובר לחשמל". הפריטים הם: TURN OFF MONITOR TURN OFF HD SYSTEM STANDBY SYSTEM HIBERNATES לכמה זמן לכוון כל אחד לגבי כל מצב "סוללה, מחובר לחשמל"? עוד שאלה שמעניינת אותי היא מה קודם למה? האם קודם כבה המסך, ואז הדיסק ואז המתנה ולבסוף שינה או שהסדר שונה? מה אומר בעצם כל פריט, מה נעשה בכל שלב? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה עם יציאת הטלוויזיה בכרטיס המסך שלי, אני מקווה שמישהו יודע\מכיר את הבעיה.. הכרטיס: Gigabyte GeForce 6600GT 128mb PCI-e אז ככה, כשאני מפעיל את ה TV-OUT המחשב מראה כאילו הוא משדר, אבל בעצם לא נשלח שום אות לטלוויזיה .. כלום, פשוט כלום.. ניסיתי להתקין כמה גירסאות של דרייברים לכרטיס (כולל החדשה ביותר), אפילו ניסיתי להתקין את כל המחשב מחדש על WIN XP 64bit אבל זה עדיין לא השתנה.. אני מחבר את הכרטיס דרך המתאם שהיה מצורף לכרטיס (מצורף להודעה התמונה שלו), באתר של GIGABYTE נכתב שזה מתאם HDTV .. הבעיה שהטלוויזיה שלי היא לא HDTV ואי אפשר לחבר את הכבל SVIDEO ישירות מהכרטיס לטלוויזיה ללא המתאם הזה .. מכיוון שהיציאה בכרטיס היא בעלת 9 פינים .. למישהו יש מושג איך לגרו…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 667MHZ לוח אם: Pc partner VIA vt82c693a הארד דיסק: WDC WD153AA. ברצוני להוסיף לו הארד דיסק נוסף WD400 אך המחשב לא מזהה אותו. נשמעים ציפצופים מהארד דיסק גם כאשר ניסיתי לחבר אותו לבד (ללא ההארד המקורי שלי). מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני פחות משבוע בKSP... ויש לי בעיה עם הזכרונות: קניתי 2 סטיקים של 1 גיגה של חברת TWINMOS כשאני מחבר את שניהם יחד ב DUAL CHANEL המחשב לא מפעיל לי כלום ! (לא את המערכת וגם תמיד נתקע בהתקנה של WIN XP...) כאשר הוצאתי אחד מהם ופעלתי עם 1 גיגה הכל פעל חלק ... מה שכן שחיברתי את הסטיק השני באותו מקום המחשב לא עולה בכלל ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם... שאני מפעיל את שניהם יחד אבל לא ב DUEL CHANEL (יענו בצבעים שונים לפי החוברת של הלוח אם ...) אז המחשב עולה כרגיל ומראה שיש לי 2 גיגה זיכרון (אבל ככל הנראה הזיכרונות לא פועלות בDUEL CHANEL) בגלל הבעיה שדי הפחידה אותי שאחד מהסטיקים של הזכרונות פועל כשהוא לבד אבל השני לא פועל בכלל ורק שאני מחבר את שניהם יחד ולא בDUEL CHAN…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כלומר: אחד הגיימפדים כל הזמן נלחצים לו כפתורים בלי סיבה. הGAMEPADS לא של חברה ידועה ככה שבלתי אפשרי למצוא דרייברים. אשמח לעצות מועילות. נ.ב- מערכת הפעלה XP SP2.
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון אני עובדת על מחשב נייד שCD שלו נדפק לכן מחובר אליו כונן DVD-RW נייד (מגירה שמחוברת דרך USB) של NEC עד לפני כמה זמן הצורב עבד מצויין ולא היתה שום בעיה לצרוב אודיו דרך נרו פתאום הפסיק וכשאני מבקשת לעשות דיסק אודיו הוא פשוט דופק את הדיסק, יש לציין שאין שום בעיה לצרוב DATA חיברתי את הצורב למחשב נייח וניסיתי לצרוב אודיו, הכל בסדר, אותה תוכנה צורב ללא בעיה חיברתי צורב אחר, גם לא צורב אודיו לפני שבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש אין לי כבר מושג מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עשיתי את זה עוד הרבה פעמים לפני כל החלקים דנדשים לוח ג'יגבייט GA M51GM S2G (עם כרטיס מסך מובנה) עוד מכל מני דברים וכרטיס מסך 7300GS של גיין וארד הדלקתי את המחשב ובאף אחד משני החיבורים אין תצוגה כיביתי, ניתקתי את הכ. מסך הלא מובנה- והדלקתי מחדש... עדיין אין תצוגה... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! שכחתי לציין- אין ציפצופים בהדלקה
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה מופיעה הודעת שגיאה- "ההוראה ב 0x0be88cf4 ב ביצעה הפניה לזיכרון ב- 0x7ffdefff . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לא מצליח לעלות אותה.ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא עזר. מה יכול להיות הפתרון?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הכרטיס מסך התחיל להרעיש,ולמרות שניקיתי אותו הוא עדיין רועש,מצרף תמונה של החיבורים ,ואשמח לעזרה במציאת חלופי. יש לינק שמצרף,אבל יש רק 2 פינים,לעומת 3 פינים שקיימים במאוורר שיש לי,אפשרי כזה דבר?גודל המאוורר 45 mm. https://he.aliexpress.com/item/33017590431.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d073c00YlXVmA&mp=1
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
- 1 follower
-
-
שדרגתי את המחשב, ולקחתי את הקירור הישן (mugen 2) והתקנתי אותו על המעבד החדש ( I5 11600K , הישן היה 2500K) התקנתי לדעתי לפחות כמו שצריך, שמתי משחה טרמית באמצע, בערך בגודל של אפונה, שמתי את הקירור, הדקתי את הברגים ... חיברתי את הכול והמחשב נדלק ועובד אבל שמתי לב שכול דבר שאני עושה מגביר את הסלד של המאווררים, בדקתי וראיתי שבאמת הטמפרטורה של המעבד קופצת גבוה ויורדת כול פעם כשאני עושה משהו אם אני לא עושה כלום, הטמפרטורה סביב 30C, אבל מספיק לפתוח כרום בשביל שהטמפרטורה תעלה ל 40C הפעלתי prime95 וראיתי שהטמפרטורה מזנקת ל 70 מעלות כשאני מדליק אותו, ממש תוך רגע, ויורדת חזרה כשאני מכבה, גם ממש ממש מהר ניסיתי לפרק את הקירור ולהתקין מחדש אבל זה לא שינה כלום, והפיזור של המשח…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
לפטופ של אסוס L8400 Series הנה תמונות של ההודעת שגיאה רציתי לאפס את הביוס אבל אני לא יכול להיכנס אליו בגלל סיסמה יש למישהו רעיון מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם הרבה יש לי בעיה שכאשר אני מחליף את המחשב המאורר עושה רעש כמו מנוע מקולקל של מכונית מן ררר...... כזה מה יכולה להיות הבעיה כיצד אני יכול לפתור אותה תודה רבה לכם על העזרה והתשובות שתכתבו לילה טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
במחשב שאני מסדר עבור חבר, נתקלתי בבעיה הבאה: בהתחלה הכל עבד בסדר,אח"כ הופיעה בעיית שגיאה ב BOOT לגבי SYSTEM CONFIG כפי שייעצו הכנסתי את הדיסק של WINDOWS העליתי ב BOOT התחיל להעתיק קבצים ופשוט נכבה המסך המחשב כאילו עובד אך לא קורה כלום. אני רוצה לבטל חשד לגבי: 1.שהלך לוח- אם היה הולך,הייתי בכלל רואה את הBOOT וה BIOS? 2.כרטיס מסך-היות ואני רואה את המסך של ה BOOT לא נראה לי ששם הבעיה. 3.זכרונות-נבדק 4.HDD- נטרלתי אחד ,אך עדיין הודעה שגיא על SYSTEM CONFIG שחסר ב WIN32 האם יש אופציה שקיימת בעיית חומרה ואיפה? חשבתי אולי על האופציה שהמעבד או רכיבים אחרים ,הדקתי הכל ,אך זה לא עזר. נטרלתי את הזכרונות הרכבתי אחד ,בדקתי,הכל בסדר. יש ריח שרוף מאחד המאווררים הוא גם הפסיק לעבוד. אודה…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte P35-DS3P וכשאני שם בו כרטיס אחד של ג'יגה זיכרון הוא עובד ועולה והכל טוב אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד משלושת הסלוטים האחרים הוא לא נידלק! אני מחבר לחשמל מדליק יש חשמל לכמה שניות ואז הוא נכבה ואחרי 2 שניות הוא מדליק את עצמו וניכבה שוב לסרוגין נדלק נכבה. זה קורה גם כשאני שם את הזכרונות בדואל צ'אנל וגם כשלא.. זיכרונות Aenon 800Mhz :( מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה שבחיים לא נתקלתם בה, אבל בכל מקרה אני חייב שתנסו לעזור לי. מידי פעם שאני מפעיל תמחשב, המחשב פועל, אך המסך אינו פועל יענו עושה "NO SINGNAL" או משהו כזה. הנורה היא נורה כתומה שאומרת שהחיבורים לא טובים או משהו בסגנון, אז מה אני עושה? מוציא תספק, מכבה בכפתור מאחורה, מחכה כמה שניות מוציא את החיבור של הכרטיס מסך, מדליק ומכבה את המסך, ואחרי כמה פעמים שאני עושה את זה, המחשב פועל. עכשיו זה מה שקרה לי בOC שעשיתי, ולא ידעתי שזה הבעיה הזו בלי קשר לOC. וזה מעצבן! אני חושב שיש בעיה במתאם של המסך לבין הכרטיס, תקנו אותי? למה מתי שאני לוחץ אותו חזק זה לא ממש פועל אבל שאני משחרר זה לפעמים פועל? יש הצעות ? תודה לכולם (חפירה ^^)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח בנפח 80GB למחשב Pentium 2 הישן של אחותי הקטנה, חיברתי את הדיסק הקשיח ללוח האם בתור Primary Master, הוצאתי את הג'אמפר על מנת שיזוהה בתור Single/Master (כי למעשה זה הדיסק הקשיח היחידי במחשב הזה) והחלק שאחרי מסך ה POST הראשוני פשוט נתקע. יש לציין שהדיסק הקשיח מזוהה אך ורק באופן אוטומטי בביוס ולא בצורה ידנית, יכול להיות שהתקיעה נגרמת מכיוון שהדיסק הקשיח גדול מידי על המחשב הישן? אולי כדאי לחפש עדכון ביוס ללוח אם או למשהו דומה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש. ויש לי שני כונני DVD בחיבור IDE, לאחרונה אני מרגיש איטיות בעבודה שוטפת, לא משחקים. ויש לי הרגשה שהכונן DVD לא עובד טוב. קורה שאני מכניס דיסק, וכשאני לוחץ עליו ב"מחשב שלי" הוא כותב שאין דסיק. בדקתי את זה עם כמה דיסקים. בדקתי את המעבד והזיכרון עם S&M ולא היו בעיות על 100% מאמץ לנסות לנתק את הכונן הבעייתי?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-