עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כותרת...

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by Zeev86,

מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. לאחר שהפעלתי מחדש LAN בControl panel הופיע BSOD הבא: (מצורף קובץ RAR עם .dmp) ================================================== Dump File : 121412-19110-01.dmp Crash Time : 12/14/2012 1:49:20 PM Bug Check String : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x0000001e Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : kneps.sys Caused By Address : kneps.sys+24618 File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7ef90 Stack Address 1 : Stack Address 2 …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by nov123,

יש לי מחשב נייד של acer מחשב מאוד חזק וללא בעיות,בשבועות האחרונים נתקלתי יום אחד בבעייהשכאשר אני פותח את מסך המחשב הוא מתעורר משינה ולוקח לו הרבה זמן לעלות( מספר דקות) ואז מופיעה מסך שכתוב בו 2 אפשריות: start windows normally או lunch startup repair אני בוחר באפשרות של ה recommended ואז למחשב לוקח הרבה זמן לעלות באיזור השעה ואפילו יותר ופעם קודמת שזה קרה לי אחרי הרבה זמן הוא העלה איזה מן תוכנית כזאת שאחרי עוד כמה זמן הסתדר המחשב וככה איזה חודש הייתי איתו ולא היו שום בעיות ועכשיו ממש בדקות האחרונות הדלקתי אותו ושוב אותה הבעייה ועכשיו הוא לא עולה מה לעשות? ואיך אפשר להימנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה רבה ושבת שלום!

4. Started by bennash,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי הוא מעודכן. עכשיו החלפתי עם חבר את המחשב הישן שלו ללא הכונן הקשיח, המארז, המסך, מהמודם, העכבר והמקלדת. אולי גם חלק מהזיכרון. היה לי במחשב E2160 ושמתי E8400. עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל כנראה שבהתחלה לא שמתי את המאוורר נכון והמחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. עכשיו אחרי לילה של כיבוי המחשב עובד חלק מריץ אפילו BF3, אחרי שעה אני רואה את במנהל משימות שהכונן הקשיח על 100% אחרי שעתיים גם ה-Egde תופס יותר מ 3GB שיש לי 4GB ב64 ביט. כלומר כל הזיכרון על 100% שימוש. אז אני מכבה את המחשב וחוזר אליו למחרת. יכול להיות שקצת הגזמתי אולי אחרי 5 שעות מקסימום הוא נתקע לי לגמרה. ד"א בדקתי את החום של המעבד במשך יום שלם הכי חם זה ב8:18 ו8:34 בבוקר וה…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. טוב,פרמטתי לא מזמן ושמתי לב שבבוט יש לי אפשרות לבחור בין שני אפשרויות,שניהם וינדוס 7,אחד מהם זה העלאה של הוינדוס 7 מהSSD והשני זה בעצם התקנה שנפסקה באמצע אחרי שבטעות התקנתי את הוינדוס על הכונן הלא נכון(בטעות) אבל אין לי אפשרות להמשיך ואני רוצה למחוק את האפשרות השנייה ולהישאר עם הוינדוס 7 שעולה מהSSD. מה אני אמור לעשות בשביל?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by זאק,

היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום, לאחר פעמיים או שלוש שלא עולה אני מקבל את ההודעה הבאה ואז הכל כשורה: The CPU was previously shuten due to a thermal event (overheating). Please press enter to continue. מערכת XP מחשב וותיק. מה זה מי זה ומה עושים. פרט לכך המחשב מתפקד מעולה. בברכה ובתודה יהודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. הרדיסק של לפטופ שנפל - חיברתי חיצונית דרך USB למחשב אחר והוא עולה - אבל דווקא לתיקייה שאני צריך לא מתאפשרת גישה (הוא חושב וחושב וחושב וחושב ולא מצליח להכנס). ניסיתי לשם הבדיקה לבדוק את גודל התיקייה שאני צריך (דרך "מאפיינים") והוא מציג לי 0 בייטים. ניסיתי גם לעשות בדיקת תקלות בדיסק (error checking) ומה שהתחיל ב14 דקות לסיום הבדיקה הפך תוך כמה דקות ל4 שעות (אותה תופעה - חושב וחושב וחושב אבל לא מצליח להגיע למידע כנראה). גם ה"analyze" של האיחוי דיסק מגיב באותה צורה - חושב וחושב וחושב על 12% אבל לא מסיים את הפעולה. מדובר על הרדיסק "SATA 2.5 של לפטופ יחסית ישן של DELL. יש לי או לטכנאי מחשבים מה …

9. Started by Globalization,

יש לי מקלדת GK61 (60%) ופה בדיוק מתחילה הבעיה, שאין כפתור Delete. ניסיתי את הצירוף הזה ביחד עם כפתור ה - FN וזה גם לא עובד. למישהו יש פתרון?

10. Started by TripMan,

אני מדבר עם אנשים בסקייפ, והם תמיד שומעים אצלי רעשי רקע מוזרים כאלה... רעשים סטטים כאלו. אני ניסיתי להחליף בין המקרופון השולחני - לבין המקרופון המובנה שיש במצלמה שלי... וזה עדיין לא עוזר. עדיין אותם רעשים.... מה יש לי לעשות בנוגע לזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. היום החלפתי ספק וכרטיס מסך ספק: SEASONIC 350W וכרטיס מסך: ATI HD 4770 הכל עבד בסדר ועכשיו המחשב מתכבה לי כח כמה דקות מה לעשות? גם המחשב עובד מאוד לאט.. וניתקע.. ???[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 20:00:12 יש לציין שהכל התחיל בזמן ששיחקתי... באמצע המשחק המחשב נכבה.. ואז אחרי 2 דקות ואחר כך עכשיו אחרי חצי שעה..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by k22,

שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by ido7,

יש לי מחשב עם כונן sava dvd , ואני לא מצליח לעשות ממנו boot לשום דיסק ! ואפשר לעשות boot מהדיסקים האלו על מחשבים אחרים ... אם זה משנה הלוח זה - gigabye p55 ud2 . כשני עושה F12 בעליה ובוחר ב- cdrom הוא פשוט כותב לי: boot from dvd/cdrom ואז השגיאה שהוא לא מוצא מערכת העפלה , בלי השורה שאתה מצפה לה - press any key to boot from cd ... יכול להיות בגלל שזה sata dvd , צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. יש לי כרטיס קול REALTECH HD בלוח אם חיברתי אליו 4 רמקולים וסאב. אני משתמש בתוכנה לסרטים KMPAYER לפני התקנת הWIN7 הנגן היה מנגן את כל הסרטים ב כל ה 4 רמקולים,כולל מוזיקה אחרי שהתקנתי את הWIN7 והגדרתי לו שיש לי 4 רמקולים ולא 2 הוא עדיין ממשיך לנגן מוזיקה וסרטים ב 2 רמקולים... מי שהו יכול לעזור לי לסדר אתזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב דרך אגב פירמטתי את המחשב לפני התקנת ה-WIN ההתקנה בוצעה על הדיסק קשיח ה- SSD וגם על ה- Western Digital Caviar Black WD2002FAEX ובשני המצבים קיבלתי את אותה בעיהאני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Card דיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW1…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בו בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by zxcv12,

היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום לפני כשבוע פירסמתי נושא על בעיות שהמחשב שלי התחיל לעשות המחשב שלי התחיל לעלות ממש לאט זמני הטעינה במשחקים נהיו אכרוים נורא משחקים בקושי עובדים למרות שיש לי מחשב די חזק(Q9400 GTX 260 2GB RAM מה שיותר מוזר שבמשחקים אחרי 5 דק' של משחק (איטי בצורה מחרידה) המחשב עושה ריסט ללא כול אזהרה ומסך כחול אחרי מספר בדיקות שעשיתי גיליתי שהדיסק הקשיח שלי עובד בצורה איטית ביותר הרצתי את התוכנה HD TUNE והיא הוציא לי שקצב קיריאה עומד על 4 מ"ג לשנייה ושבמחשב היישן שלי מלפני 6 שנים קצב הקריאה עומד על 54 מ"ג לשנייה בין הבדיקות שעשיתי הרצתי MEMTEST למשך שש שעות והוא לא מצא שום דבר הדיסק הקשיח הוא מתוצרת western digital דגם WD5000AAKS חדש ניקנה ביחד עם המחשב החדש בפסח האם זה יכול להיות בעיה…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by oferp,

שלום, יש לי פנטיום 3 (סלרון) ואני חושב שיש לו בעית מעבד, אולי הגישות r/w לרגיסטרים שלו. האם למישהו יש איזה טסט שעושה גישות כאלה ובודק את BS,DS,SS ושאר מריעין בישין? בתודה עופר

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by Oranl,

היי, כרטיס מסך במחשב התחיל לעשות בעיות. בהתחלה לא ראו כלום ונורת המסך הבהבה כמו במצב סטנד-ביי. הוצאתי את הכרטיס ואחרי שניקיתי, שימנתי מאוורר והסרתי התחמצנות של המגעים התצוגה הייתה הזויה - קווים וחיתוכים, צבעים מוזרים ואחרי כדקה המסך נכבה.. לפני שאני הולך לקנות חדש, האם מדובר בכ.מסך שנהרס? זה כרטיס AGP ישן, אבל הוא עבד עד לאחרונה.. אני זקוק לתשובה כמה שיותר מהר, אודה מאד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by Godmoney,

קניתי לפני כמה חודשים זכרון RAM מחנות מחשבים ליד הבית והוא אמר לי שזה של Kingstone. לא יודע למה, אולי כי אני עובד איתם כבר שנים, אפילו לא טרחתי לבדוק אותם ופשוט שמתי אותם בתוך המחשב. היום בדיוק חשבתי על זה והסתכלתי בפנים. המדבקה על הזכרונות אומרת Take MS. האם זו חטיבה כלשהי של Kingstone (אני יכול לקוות לא?...) או שעבדו עלי?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. היי חברים כל המחשב בלאגן שלם יש לי תולעת win32 polip הרסה לי את המחשב הtaskmanger (מנהל המשימות) לא פועל שיחזור לא פועל כל המחשב השתגע אני גולש דרך דפדפן חדש כי גם הiexplorer נגוע חיפשתי מידע באינטרנט והבנתי שצריך לבטל את שיחזור המערכת אז ביטלתי כי גם ככה אי אפשר לגשת לזה ולהתחיל לסרוק עם אנטי וירוס עכשיו אני מה זה חלש בוירוסים ובאנטי וירוסים אין לי שמץ של מושג מה לעשות צריך את עזרתכם סרקתי עם NOD32 ועם AVAST אבל כל הזמן בסריקה מופיע לי חלון עם delete או rename ועוד מmovt to vault בקיצור אני צריך עזרה ממש דחופה הפעם תודה לכל מי שיעזור שכחתי להזכיר שגם בsafe mode המחשב לא עולה אלא מציג מסך כחול עם שגיאה של וירוס

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by kkffiirr,

זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  25. בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.