עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by Lol10k,

יש לנו 2 מחשבים בבית,מחוברים למודם אחד. במחשב אחד מסך CRT ובשני LCD. כאשר האינטרנט מחובר בLCD,הוא מרצד חושילינג :-X ושאני גולש בCRT בדפים לבנים,המסך עושה רעשים מחדירים בתדרים גבוהים שמפוצצים לי את המוח. מה יכולה להיות הבעיה? (ד.א התקשרתי עכשיו להוט והם פשוט נפנפו אותי,למרות שזה ברור שבמקרה של הLCD זאת בעיה שלהם)

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  3. ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. תראו , יש לי מקלדת של hp לא רשום לי הדגם במפרט כי הייתי צריך להחליף מקלדת \=. תיאור על המקלדת (מפני שאני לא יודע איך קוראים לה): המקלדת בצבע רקע אפור באיזור העליון שלה יש את כפתורי המלוטימדיה , כל הכפתורים בצבע כסף/אפרפר והרקע שלהם כחול קצת כהה. עכשיו , כל פעם שהייתי נגיד מגביר מהמקלדת את הרמוקלים אז היו לי כמו קווים כאלה ירוקים שמראים על כמה הווליום עולה/יורד. עכשיו שאני מנסה למשל להגביר/להנמיך , לא נותן שום תגובה , זאת אומרת , זה מגביר ומנמיך אך אני לא רואה את הקווים הירוקים שאמורים להיות. איך אני מחזיר אותם? זאת בעיה שמציקה לי המון זמן ורק עכשיו החלטתי לפתור אותה. אם צריך אני אראה לכם במסנג'ר במצלמה , כי אני לא מצליח לצלם.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש, אני בא להפעיל אותו, והכונן דיסקים מסרב להיפתח כדי שאוכל להכניס את הדיסק של הוינדוס ולהתקין את מערכת ההפעלה... מה עושים במקרה זה? אשמח לעזרה מהירה, תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by MDK,

יש לי 4.1 של LOGITECH - Z560 פתאום החליטו האחוריים לא לעבוד בWINAMP ובכלל... הכי מוזר זה שכשאני מפעיל את כפתור הM3D הם כן עובדים! חשוב לציין שהשלט בקרה שלי נפל מספר פעמים לרצפה וכנראה שזה השפיע בצורה זו או אחרת..אבל לפני כמה ימים אני זוכר שהם כן עבדו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by ScreameR,

אני כותב מהמחשב הנייד, אני לא יודע כבר מה לעשות הוצאתי את המעבד לשים לו משחה טרמית, ושהחזרתי אותו המחשב פשוט לא עלה... אז ניתקתי את החשמל מאחורה, וחיברתי לאחר מספר שניות ומה שקורה זה שהמאווררים נותנים סיבוב ומפסיקים לעבוד, ועל המסך עצמו לא רואים כלום מה שעוד בדקתי אם יש אור בכרטיס רשת ובמנורת בדיקה על הלוח, ויש. ככה שלא נראה לי שזה בעייה בספק.... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by gal,

מדובר ב-MEDAL OF HONOR AIRBORNE מה שקורה הוא שאני מנסה להעלות את המשחק דרך דימון טולס ואחרי שאני מכניס את המספר הסריאלי אני רואה איזה חלון והכל נסגר ולא ממשיך בהתקנה.ניתן לראות את המפרט שלי בצד. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by fender1989,

המחשב שלי עושה ריסטרט לעצמו כל הזמן ונראה לי שזה רק באמצע משחקי רשת כי אני משאיר אותו דלוק הרבה והוא לא עושה את זה בזמן משחקים הוא עושה לעצמו ריסטרט סתם ככה פתאום אתם יכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. שלום לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים עם בעיות מ-win32k.sys ומ-ntoskrnl.exe ששניהם מצביעים על בעיה באחד מדהדריברים במחשב שלי רציתי לדעת אם יכול להיות שהבעיה נובעת מדריברים שאני התקנתי או דווקא מהדריברים של XP .. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by RX7,

הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. Started by lazygecko,

צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by idanshir,

כשאני פותח את התוכנה מופיעה הודעת שגיאה- "ההוראה ב 0x0be88cf4 ב ביצעה הפניה לזיכרון ב- 0x7ffdefff . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לא מצליח לעלות אותה.ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא עזר. מה יכול להיות הפתרון?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה אני מדליק את המחשב אבל תצוגה או באמצע עבודה התצוגה נעלמת ו המחשב ממשיך לעבוד . עשיתי חיפוש פה בפורום ובצעתי את הבדירות הבאות: 1. בדיקת דיסק קשיח על ידי תוכנת WD - יצא תקין לגמרי 2. בדיקת MEMTEST -אחרי 4 שעות המערכת קרסה ובהתבצעה הפעלה מחדש ולא הספקתי לראות אפם היהו פסים אדומים 3. בדיקת כרטיס מסך על ידי 3DMARK אבל איני יודעה אך לבדוק את התוצאה הוא נתן כך:3DMark Score 58 3DMarks מדובר על P4 3.0 GEFORCE 5200 ASUS P5P800 512MB DDR400 אשמח לקבל תגובות תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by assaf972,

שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by נעם שפיר,

שלום לכל העוזרים. יש לי בעיה של פאקט לוס בין המחשב שלי לבין הראוטר.(מחובר על ווי פי בגלל שהראוטר בחדר אחר) איך אני יודע שזה בין הראוטר לבין המחשב? כי הרצתי מספר טסטים על המחשב ובדקתי במחשבים אחרים בבית אם קיימת אצלם אותה הבעיה. הפאקט לוסט רציני כי אי אפשר לשחק בכלל משחקי מולטי כשהאינטרנט במצב כזה. ניסיתי להתקשר לספק אינטרנט אך הוא היה אובד עצות. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים שאפשר אבל גם זה לא עזר בכלל. אני כבר לא יודע מה לעשות לא מצאתי פתרונות לבעיה שלי באינטרנט. אם מישהו ממכם חווה בעיה כזאת או מישהו שיודע לתקן תקלות כאלה אני אשמח להתייחסות. נ. ב אי אפשר גם לנהל שיחות זום או סקייפ כשהאינטרנט במצב הזה. תודה לעונים.

18. קניתי מחשב חדש AMD BARTON 2.8 זכרונות 400 מג"ה של ADATA 2*256 לוח אם של EPOX - EP-8RDA3i Nvidia Nforce Ultra 400, for AMD Athlon 400 MHz. FSB support 3 x DDR SDRAM PC3200, (DDR400) 3GB max DUAL CHANNEL 5 x PCI, 1 x AGP 8X LAN 10/100MB . התקנתי אותו לבד, בהתחלה כשהוא עלה הוא זיהה את המעבד כ 1666 מג"ה ואת הזיכרונות כ 266 מג"ה הלכתי לBIOS ואמרתי לו שיעלה את Load Optimized Settings, ואז עכשיו הוא מזהה את המעבד כמו שצריך אבל הזיכרונות מזוהים רק במהירות של 333 מג"ה בדקתי וראיתי שבאמת הוא מוגדר על FSB 166 אבל כשאני מנסה לשנות בביוס ל 200 המחשב לא עולה. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות כדי שהזכרונות יזוהו במהירות האמיתית שלהם, שגם הלוח שקניתי תומך בהם, אה ודרך אגב שמתי…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. Started by shikaka33,

היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by RAZOZ 10,

ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by TheLight,

יש לי logitech mx500 ובימים האחרונים הסמן נתקע פתאום בלי שום קשר לכלום. זה קורה אחת לכמה זמן באופן די רנדומלי. יכול להיות פעמיים תוך חצי שעה או פעמיים ביום. כשאני מנתק את העכבר ומחבר אותו מחדש זה פתאום פועל כרגיל שוב. גם כשאני עושה restart מבלי לנתק את העכבר הוא חוזר לפעול. מה זה יכול להיות? האם הגיע הזמן לקנות עכבר חדש? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. תודה רבה מראש על כל עזרה...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. קניתי קורא כרטיסים וישר דחפתי לשם את הSD 1GB שלי רק כדי לגלות שהוא לא כותב(רק קורא). בעזרת חברים בדקתי את הכרטיס בקורא אחר וניסיתי עליו עוד 4 (!) כרטיסים אחרים. יש רעיונות או להחזיר את המכשיר?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. יש לי טלוויזית CRT 29" בנוסך למסך המעפן שלי... אני עובד איתה על רזולוציית VGA... דוגמא למה שאני רוצה לעשות: לשחק GUITAR HERO 3 על הטלוויזיה יכול להיות קטלני... אבל גם שהטלוויזיה מחוברת המשחק עולה על המסך והטלוויזיה נשארת בדסקטופ... מישהו יכול לתת הסבר קצרצר איך לעשות את זה? ושאלה שקצת פחות קשורה- אבל אם כבר פתחתי תר'ד... מה יותר איכותי חיבור VGA או COMPONENT? והאם חיבור VGA יכול להעביר 1080I או 1080P?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. פרטים בתמונה המצורפת תודה על your input.

25. כיצד ניתן לראות איזה מעבד יש לי והאם דרך הביוס מקבלים את המידע הכי אמין או שמעבדת מחשבים יכולה לזייף מידע זה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.