תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום ! קניתי לוח חדש של ג'גבייט GA-X79-UD3 מהסידרה החדשה למעבדי האקסטרים בלוח יש ארבע חריצי זכרון וקניתי גם 4 יחידות של 4GB כל אחד. אבל כשניסיתי להרכיב אותם המחשב סירב לעלות ורק כשהשאתי שניים הוא עלה גם לאחר שהחלפתי בין היחידות הוא עלה אבל שוב רק עם שניים כשאני מרכיב את כל הארבע הוא משמיע ציפצופים כמו של זכרון מתוקל. אשמח אם למישהו כאן יש פתרון לתקלה הזו.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תוכנה בשם DeepFreeze332SE (שאני לא יודע איך היא הגיע לי למחשב בדיוק) , התוכנה הזו משחזרת את כל המחשב בהפעלה למצב שהוא היה אחרי שהתקנתי את התוכנה. אני מנסה למחוק אותה ולא מצליח זה האייקון של התוכנה שמופיע לי בסרגל איפה שהשעון וכו': http://files.tmp.co.il/ca_195t77cm3.JPG אני מנסה ללחוץ על האיקון לא קורה כלום , לחצי על האיקון לחץ ימני גם לא קורה כלום .. נסייתי להסיר את התוכנה דרך הוספה והסרת תוכנת היא איפלו לא מופיע שם . הפעלתי את כל התוכנות ריגול (אם זה בכלל קשור) Spybot - Search & Destroy , Spy Sweeper ,Ad-Aware SE Personal לא עוזר , חיפשתי בכל התקיות של המחשב את התוכנה אולי הייתי מסיר אותה דרך התקייה איפלו תקייה אין לה..נסייתי דרך msconfig…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפני זמן קצר המחשב שלי סירב לעלות את הווינדוס ונתקע בשלב של מסך שחור הצלחתי להפעיל אותו במצב בטוח וגם במצב בטוח הוא עבד נורא לאט וכל התוכנות שהפעלתי נתקעו ונאלצתי להפעיל מחדש את המחשב מחדש בפעם השנייה הוא סירב לעלות את המצב בטוח וכתב שיש לי בעיה בקובץ בשםntoskrnl ולכן חשבתי שפשוט נהרסו לי כמה קבצים בווינדוס והפעלתי את התקנת ווינדוס מחדש במצב של תיקון התקנה קיימת וגם זה לא עזר הבעיות נשארו גם לאחר מכן כשניסיתי לפרמט בתור פתרון אחרון הוא מגיע ל-100% אבל לא מסיים אלא מוציא מסך כחול עם שגיאה היה כתוב בראש השגיאה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ובאמצע הדף הוא כתב שיש לי צורך לבדוק חומרה חדשה שהכנסתי או את החומרה הקיימת ובסוף השגיאה כתב את זה 0X0000000A ניסיתי מספר פעמים לפרמט ועדי…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בס"ד המחשב לאחר פורמט , לפני הפורמט לא הייתה בעייה. הורדתי עידכוני דרייברים לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVDIA FX 5200 אם חיבור S-VIDEO הטלוזיה זיהתה את החיבור אבל יש בעייה באיכות התמונה : '>http://www.siz.co.il/"] תודה מראש לעזורים
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אין לי מושג איפה אני צריך לשאול את זה אז אני שואל כאן.. זה ממש דחוף לי יש לאח שלי מחשב שקנינו לו לא מזמן עם Intel® GMA X4500 On Board עכשיו חיברתי לו כרטיס GeForce 9400 GT ואז חיברתי את המסך אני רואה שאין צג, המסך לא מראה תצוגה.. העברתי את החיבור של המסך לכרטיס שעל הלוח אם ואז ניכנסתי להוספת חומרה אבל המחשב מראה שהחומרה פועל כראוי.. ניסתי להתקין את הדרייבר אבל הדרייבר אומר שאין בכלל כרטיס מסך במחשב.. אח"כ חיברתי את הכרטיס הזה למחשב אחר שיש בו geforce 8400 gs ואני רואה ששם הוא פועל.. חיברתי את ה 8400 gs למחשב עם ה- Intel® GMA X4500 On Board וגם הוא עשה אותו דבר. מה אני יכול לעשות??
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את המחשב יש לי את ההודעה הזאת erroe c:windows/sestam32/nvcapl the specified module not found (הבעיה זה שבוקונטאר אני לא מצליח להעביר את הרזולוציה מsoftwar לopengl וזה משגעה אותי ופעם לפני שהיה לי את הוירוס הזה היתי יכול
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום באיזה יום שלא שמתי לב המעבד barton 2500 ירד מ 1830 HZ ל 1100 HZ אני לא יודע למה זה, לא נגעתי בביוס בכלל או במשהו... מה שאני יודע זה שכאשר אני מדליק תמחשב ועלה המסך הראשון עם כל מני מתחים אז יש שם איזה מתח שמופיע באדום ואז חוזר ללבן הוא כזה משתנה כאילו לא יציב למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום מצאתי את הכ. קול הנ"ל איפשהו במחסן וחשבתי לשדרג את חווית השמיעה שלי במחשב, אך לצערי המחשב לא "עולה"- המסך אפילו לא נדלק, ככה שאני לא יכול לתת יותר מדי אינפורמציה בנושא. על פני הכרטיס הקבלים נראים מצוין, אין קורוזיה על כלום (למראית עין) וכל ההלחמות בסדר, יש לציין שהכרטיס עבד במחשבים אחרים לפני כמה שנים. איך ניתן לבדוק האם הכרטיס תקין ומה צריך לעשות על מנת להשתמש בו ולהעלות את המחשב במצב כזה? תודה מראש, אורי.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לפני איזה 3 שבועות קניתי מחשב חזק מאוד מאייבורי בשווי 9000 שקל שמטרתו העיקרית היא למשחקים...המחשב חזק מאוד עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק,זכרונות וכולי...ועם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 32 ביט המחשב עובד מצוין והכל והוא מהיר אבל יש לי בעייה שדיי מציקה כי היא לא אמורה להיות במחשב כזה לפי דעתי וזה שהמחשב קורס לפעמים במשחקים..אולי לא בכולם אבל בחלק וישר שגיליתי את הבעייה פניתי מייד לאייבורי והם החליפו לי את הספק מכוון שטענו שבו הייתה הבעייה ובאמת הבעייה נפתרה לזמן מה אבל אחר כך זה חזר לי ושוב פניתי אלהם והם אמרו שאין שום בעייה ושהם לא רואים משהו שלא תקין וזה קורס לי לפעמים וזה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות לדוגמא שאני סתם משחק בהגדרות או בתפריט של המשחק קרייסיס או שאנ…
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי כונן עם מלללאא מידע מהמחשב הישן -הארד דיסק הוא ישן מאד-6-5 שנים אני רוצה לחבר אוותו למחשב החדש הבעיה שאני מחבר אותו הוא מגדיר את הישן כ-MASTER ואני רוצה שהארדיסק החדש יעלה כמסטר ואני לא מצליח לשנות!! פלייז עזזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הUSB שלי פשוט הפסיק לעבוד, גם בפאנל הקדמי וגם האחורי, שאני מכניס DOK לדוגמא הוא מדליק אור, אבל לא מזהה כלום, גם העכבר לא עובד, ולא רק בויסטה... מה אפשר לעשות? תודה :]
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בעיה ב-פנטיום 3 בעלייה של המחשב הוא כותב ככה: driver not ready insert boot diskett in a: press any key when ready. הארדיסק מחובר וניסיתי עוד כמה ארדיסקים אבל בכולם יש את אותה שגיאה גם כאשר לא מחובר ארדיסק מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לדוגמא: ראיתי באחד העדוכנים של חברה כלשהי עדכון ובו כתוב:תמיכה ב ATI 5XX בפרטי העדכון. האם חשוב לעדכן ביוס בכדי שיתמוך טוב יותר בכרטיסי מסך החדשים?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9 והכרטיס סאונד און-בורד, realtek AC97. יש מנהל סאונד מאוד מוכר לכרטיס, שמאפשר אפקטים כמו מסדרון, איצטדיון וכו'. אבל א.במנהל אין אפקט פעיל וגם מנעתי את הפעלתו מה-msconfig ב.עדיין נדמה שיש אפקט של מעין מקלחת-איצטדיון שכזה, וכל סאונד שאני מנגן במחשב לא משנה מאיזה תוכנה, כמעט תמיד נשמע עם האפקט הזה. זה לא קבוע ולפעמים הכל בסדר, אבל פתאום האפקט יכול להתחיל ולא מפסיק... מה זה, למה זה, איך הורגים את זה....?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים זה המפרט שלו: e6420 gigabyte ga 965p ds3 rev 3.3 kingston 2GB 667 geforce 8500GT WD 250GB 16MB sata 2 מארז של HEC cupmpucse וספק של HEC 450 וואט. הבעיה היא כזאתי אחרי הרכבת המחשב באתי להתקין ויסטה והיא פשוט ההתקנה עולה איטית ההתקנה ניתקעת מחלון לחלון גם התקנת אקספי איטית מאוד למחשב כזה חזק וחדש. בסוף הצלחתי להתקין ויסטה והעברת הקבצים מהצורב DVD שלי למחשב איטית וניתקעת ליפעמים המחשב לא זז משהו כזה חלק והביצועים שקיבלתי מויסטה היא תוצאה של 4.8 אני חושב שזה דיי חלש למחשב שלי הביוס מעודכן לגירסה האחרונה. לא יודע מה לעשות חשבתי שאולי הבעיה היא בהרדיסק אבל לא נירא לי כי הוא חדש. מישוה יודע אולי מה הבעיה אני לא יודע מה לעשות אולי ללכת להחליף תלוח לחב…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה לפיה הכרטיס לא מקבל מספיק חשמל והכרטיס עובר דאון-קלוק אוטומטי 580W וחסר כוח ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה למדידת הטמפ' במחשב. התוכנה דורשת להגדיר את סוגים הסנסורים שיש בלוח כדי לגבוע לפיהם את הטמפ' ניתן להגדיר טרנזיסטור ת'רמיסטור או דיודה. יש לוח ABIT IT7 - איך אני יכול לדעת את סוגי הסנסורים שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-