תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי , יש לי לוח אם אסוס P4S533-VM שתומך ב - USB2 הביוס מוגדר usb2 enabled , כל הדרייברים מותקנים בדקתי את כל ה 6 כניסות , קדמיות ואחוריות אבל הוא לא מזהה התקני USB2 . רעיון ? תודה גולן
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה לפיה הכרטיס לא מקבל מספיק חשמל והכרטיס עובר דאון-קלוק אוטומטי 580W וחסר כוח ?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה רצינית עם המחשב אחריי כמה זמן פתאום המחשב עושה לי את המסך הזה ואז עושה ריסט הנה התמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב חדיש שרץ עם חלונות XP SP 2. לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן קשיח 160GB SATA 2. הביוס מזהה את הכונן כ SATA אך באמצעות device manager +EVEREST+SNANDRA +HD TUNE כולן טוענות כי הכונן שלי רץ רק במהירות UDMA 5 כלומר ATA 100 וזה במקום מהירות ATA 300 (sata 2 . כלומר הפסד גבוה בביצועים של הכונן . מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בתחילת המשחק PRINCE OF PERSIA מופיע מסך כחול ובעקבותיו ריסט , מצורף קובץ MINIDUMP , אודה למי שיוכל לפענח אותו . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ההודעה הזאת לא הופיעה במסך כחול משום מה, למרות שהכרחתי אותו בהגדרות, היא הופיעה אחרי שהמערכת הפעלה נדלקה והייתה הודעת שגיאה עם שליחה(microsoft windows recoverd from a serious error) כמה דברים שאני יודע שיש איתם בעיות: כרטיס קול לא יציב, מדי פעם במשחקים הוא נותן לי מסך כחול עם השם של הדרייבר של הכרטיס. וגם הארד דיסק אחד מאוד ישן(6 שנים) עשיתי לו איחויי ובדיקת שגיאות והוא לא מצא כלום... וגם עכשיו ראיתי בלוח אם 35 מעלות והמעבד 56 מעלות.......??? זה הרבה לא?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, ובכן, יש לי SONICGEAR EVO8 שאגב הם רמקולים נהדרים, איכות ועוצמה ממש טובים. הפעלתי אותם היום ושמעתי רעש רקע, אז הוצאתי את החיבור מאחורה לכרטיס - שאגב היה מחובר לאנלוגי כי לדיגיטלי (הירוק) היו מחוברות האוזניות - הוצאתי את החיבור כפי שאמרתי ואז הכנסתי בחזרה ומיד הכרטיס לא עובד... עשיתי זאת כבר 20000 פעם בעבר בשביל להחליף לרמקולים אחרים. ניסיתי לאפס תביוס, התקנה מחדש של דרייברים הכל - שום דבר לא עזר - הגעתי למצב שהמערכת (XP) מראה כביכול שיש כרטיס קול (REALTEK) אך ללא שמע כלל. שאלתי היא כאן : א. יש לי לוח GIGABYTE 965P DS3 - קניתי את המחשב לפני כשנתיים + - כמה אחריות יש עליו ? והאם אוכל להפעיל את האחריות (במובן שלא ב"סיפור" הזה). ב. הסאב הוא שגרם לבעיה - אני יכול א…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
נפתח רגיל ,אבל כשאין בו דיסק הוא לא נפתח בכלל על ידי לחיצה בכפתור, וצריך להכניס סיכה לתוך חור הביטחון כדי שהמגש ייצא אז מה עושים כדי שהוא יפתח רגיל גם שאין בו דיסק ?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בהתחלה נכבה לי המסך ואז הוא נדלק וזאת ההודעה שהופיע ולאחר שלחצתי אישור הכל הפך להיות שחור לבן וברזולוציה גדולה!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל אני מעונין לעשות לו עדכון ביוס ככה שהוא יתמוך ביותר זיכרון RAM מעל 384 איך אני יכול לבצע זאת אני הורדתי את כל הקבצים הדרושים יש לי כונן פלופי הכל מוכן מחשב פנטיום 3 444 מה"ץ xp pro + sp2 בעברית יש לי את הידע הנחוץ טכנאי PC רמה בינונית + אני עשיתי כמה פעמים בעבר עידכון ביוס אבל רק למחשבים עם דואל ביוס ככה שאין בעיה לשחזר תודה על כל העזרה ניסים
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מדובר ב-MEDAL OF HONOR AIRBORNE מה שקורה הוא שאני מנסה להעלות את המשחק דרך דימון טולס ואחרי שאני מכניס את המספר הסריאלי אני רואה איזה חלון והכל נסגר ולא ממשיך בהתקנה.ניתן לראות את המפרט שלי בצד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני עושה כיבוי למחשב ( לא פיזית מהשקע חשמל) לאחר חצי יום כל הגדרות של ביוס מתאפסים יותר נכון רושם לי " ההגדרות הוחזרו לברירת מחדל) מה הסיבה? אנא מכם עזרו לי. :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה , כמה פעמיים ביום בדר"כ כשהמחשב עובד עם הרבה ישומים כמו מדיה פלייר תוכנות הורדה למינהן וכדומה הוא לפתע קורס ולאחר שהוא עולה מחדש כתוב " שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה " אני לא חושב שהוא קורס בגלל העומס כי המחשב הוא יחסית חזק INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בכל מקרה חשבתי שאולי הבעיה היא השילוב של האסוס והראדון אבל בדקתי והמספר הסידורי של הראדון מסתיים 30 ובחוברת של האסוס היה רשום שבכרטיסים שמסתיימים ב 30 או יותר הבעיה נפתרה למישהו אולי יש רעיו מה יכול לגרום לבעיה ? ...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי המחשב שלי פתאום קיבל מסך כחול עם הודעת השגיאה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area הייתי שמח ותנתחו לי את קובץ המינידאמפ בשביל שאוכל לדעת מהו מקור הבעיה. בברכה, GIF. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי, בעיה מוזרה, לפתע המסך שלי לא עובד על המחשב, כותב על המסך שהכבל לא מחובר. חיברתי את המסך למחשב אחר והכל תקין. ניסיתי להוציא את הכ. מסך ולהחזיר ללא שאר הכרטיסים - לא עזר כשניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב אחר (יותר חדש) - עבד תקין (גם הכרטיס מסך של המחשב החדש עבד על המחשב הנוכחי) הבעיה שאני לא יכול להישאר בתצורה הנל מכיוון שמחשב אחד (הבעייתי) מיועד לעבודה משרדית בלבד בעוד בשני לעיתים משחקים ולכן אני מעדיף את הכרטיס ה"חזק" יותר במחשב החדש (יחסית) מה לדעתכם עלי לעשות \ לנסות כדי לזהות היכן הבעיה , הייתכן שזהו לוח האם עושה בעיות ? מדובר על כרטיס מסך tornado TNT2 Innovision (הכרטיס היותר חדש שעבד על אותו מחשב הוא fx5700 של leadtek) תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני צורב דיסק DVD לדוגמא לא משנה מה...קבצים ..סרטים משחקים וכו' כול הזמן באמצע צריבה...האינטרנט שלי מתנתק ואני משתגע לאדע ממה זה...למה זה... מה הבעיה יכולה להיות
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. לעניין: מותקנים אצלי dvd rom ו dvd rw המערכת(xp pro) מזהה את הכוננים. אבל כשמכניסים דיסק לאיזשהו כונן הוא לא מזהה שיש דיסק וכמובן לא ניתן להפעיל כלום (כותב שאין דיסק....נא להכניס דיסק) שאר המחשב עובד תקין ניסיתי הסרה של ide primery וגם secndery וזה לא עזר. מודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תופעה שקרתה לי כבר פעמים אני חושד בכרטיס מסך אך לא בטוח. כשהמחשב נמצא לדוגמא לא פעיל (דלוק כל הלילה אך המסך כבה לאחר 10 דק') למחרת בבוקר כשמזיזים את העכבר ואו מקלדת המסך לא מתעורר למרות שהמחשב דלוק. התופעה לא קורת כל הזמן אלא נראה לי כל כמה ימים. אני חושד בכרטיס המסך אך אני לא בטוח. בכרטיס הקודם שלי זה לא קרה. דרייבר מעודכן. מע' עברה פירמוט והתקנה מחדש. (ויסטה) ספק כוח הוחלף. התופעה חוזרת גם עכשיו.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום! אתמול הפעלתי את המחשב והיה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e, איתחלתי את המחשב -מניסיון במחשבים קודמים זה עבד - אבל הפעם המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות בכלל (יש מתח אבל אין כלום על המסך). הוצאתי את החשמל מהספק (אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק), ואח"כ המחשב עלה כאילו כלום לא קרה. כשפתחתי את המסך היום (המחשב היה פתוח גם בלילה) שוב היה מסך כחול ועכשיו הוא בכלל לא עולה (גם אחרי ניתוק מתח). מדובר במחשב חדש שלא עשה בעיות בשלושה ומשהו החודשים האחרונים (מאז שנקנה), למקרה שצריך פירוט: 1) Gigabyte GA-945P-S3 RH 2) אינטל Core 2 Duo E6400 3) EVGA 7900GT 4) 2* Twinmos 1024MB DDR2 533 אשמח לקבל רעיונות איך לפתור, בתודה מראש נ.ב. נדמה לי שהיה קובץ …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-