תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היום הלכתי למעבדה לסדר את המחשב בעקבות הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331107.0;topicseen הבעיה הייתה לפי מה שאמרו לי שכרטיסי זיכרון של OCZ צריך להגדיר להם קלוקינג בBIOS ממה שאני ראיתי פחות או יותר שהוא עשה זה שידרג את הBIOS (הוא הפעיל את המחשב ע"י חיבור זיכרון אחר שהיה לו שם) והגדיר שם דברים (ורק אחרי זה הוא החזיר את הOCZ) האם יש קשר בין ההחלפה של הזיכרונות? או שגם אני הייתי יכול להגדיר את הBIOS בלי להחליף? מישהו יכול להגיד מה בדיוק הוא הגדיר?, כי אני רוצה אם זה יקרה לי שוב, ולמה זה קרה? הBIOS הוא של AMI אני לא ממש יודע איזה גירסא נ"ב בניקיונות אני פירקתי את הזיכרון ולא איפסתי את הביוס ולא הוצאתי את הסוללה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני שומע חריקה קבועה ומתמשכת מתוך המחשב. הייתי בטוח שזה אחד המאווררים, אבל כשפתחתי את המארז מצאתי שזה בא מתוך - או מכיוון ההארדיסק, הוא ממש חורק כל זמן שהמחשב דלוק. מצאתי גם כמויות אבק שלא יאומנו בתוך המארז וניקיתי עם שואב אבק. האם אפשר לחיות עם זה עוד זמן רב? תודות רבות.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בעיהב בקשה עזרה כול הזמן דלוק לי אמנורה של הטעינה במחשב כאילו שהמחשב תמיד עושה משהו בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום..אז ככה לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, לפני עליית הווינדוס(עוד לפני מסך הטעינה) יש מעין מסך שחור שמראה כאילו הוא טוען משהו...אבל לוקח לו משהו כמו רבע שעה (!!!) לטעון את זה ורק אז המחשב מתחיל להעלות את הווינדוס..הבעיה הזו ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ולכן אני משער שזוהי בעיית חומרה כלשהי רק שאין לי מושג מה זה יכול להיות.. צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר..יצא אותו דבר חח). כל השערה תתקבל בברכה, תודה לעוזרים וגם לאלה שמנסים לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה לי ששיחקתי סתם באיזה משחק או שהייתי באיזה תוכנה או משהו והמחשב כבה לבד אחרי לחיצה על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק וצריך לנתק את הכבל מתח מהספק, לחבר מחדש וללחוץ גם על הכפתור עם 0/1 על הספק בשביל הזרם ורק אז הוא נדלק מחדש.. אין לי מושג למה זה קורה משום שהספק הוא לא ג'נרי או משהו הספק הוא של טרמלטייק 460W והמחשב עצמו הוא מחשב חזק ולא קרה לי כזה דבר עדיין.. הכל חדש ושומדבר לא מתחמם יותר ממה שאמור.. עשיתי בדיקת וירוסים או ספייוור למצוא משהו ולא מצאתי כלום אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע אגב גם בלי שאני משחק או נמצא איפשהו מספיק שאני משאיר אותו זמן מה דלוק אפילו על הדסקטופ והוא כובה לי. עזרה בבקשה. תודה, יום טוב ושנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון אני מקבל מסכים כחולים שקשורים לזיכרון (ניתחתי את ה-MINIDUMP) האחרון שבהם היה קשור ל-MEMORY MANAGEMENT. הקטע הוא שלפני יומיים הרצתי בדיקה עם MEMTEST, עם הדיסקט BOOT, למשך 7 שעות!! ולא קיבלתי שום שגיאה יכול להיות שה- MEMTEST מזייף? יש כלי יותר טוב? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הורדתי שתי משחקים בביטורנט... ושניהם נתקעו לי ב98.9 אחוז וזה אומר שזה ממשיך להוריד אבל זה לא! מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב כנראה הלך לי הדיסק הקשיח ואני שוקל לבצע שחזור נתונים. למיטב הבנתי, יש פתרון למירב התקלות אבל הכול זה שאלה של מחיר. שחזור מקרים קשים יכול להגיע בכיף לאזור ה5000 שקל. לי בהחלט לא שווה להשקיע כל כך הרבה בשביל להציל את הדיסק אבל אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על שחזור נתונים, האם מישהו ביצע את זה בעבר ומה זה כלל. אם מישהו מתעניין בתקלה אז הנה תיאור קצר: 1. שמעתי רעשים מההרדיסק, היו לפעמים תקיעות קטנות. 2. עשיתי scandisk והיה בסדר, עשיתי Defrag והסתיים בהצלחה. 3. סגרתי את המחשב ואחרי כמה זמן הדלקתי מחדש. המחשב נראה תקוע באמצע העליה, לאחר ריסטרט קיבלתי ישר - "a disk read error occured". 4. עשיתי ריבוט מהדיסק של הXP, ניגשתי לRecovery Console - ניסיתי להריץ Chkdsk א…
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, מופיעה לי איזו הודעת שגיאה היכן שמעדכנים את הסיריאל ואני לא מצליח לעדכן אותו (למרות ששמתי סיריאל בהתקנה). מישהו יודע אם יש תקלה כללית בשרתים של מיקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני יודע שהיו מאות ת'רדים על זה עברתי אף אחד לא ממש עזר.. אני עם 9600P היה לי TVOUT שעובד חלק בלי שום בעיה שפתאום הפסיק לעבוד בלי שום סיבה בדקתי חיבורים הכל מחובר כמו שצריך החלפתי דרייברים התקנתי מחדש כלום לא עוזר לא רואים כלום. הטלויזיה מגיבה לחיבורים אבל מראה רק מסך שחור בלי שום תמונה אני לא מבין למה הכל מוגדר כמו שהיה מה זה יכול להיות? אני עכשיו מנסה אומגה...
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש. ויש לי שני כונני DVD בחיבור IDE, לאחרונה אני מרגיש איטיות בעבודה שוטפת, לא משחקים. ויש לי הרגשה שהכונן DVD לא עובד טוב. קורה שאני מכניס דיסק, וכשאני לוחץ עליו ב"מחשב שלי" הוא כותב שאין דסיק. בדקתי את זה עם כמה דיסקים. בדקתי את המעבד והזיכרון עם S&M ולא היו בעיות על 100% מאמץ לנסות לנתק את הכונן הבעייתי?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בלפטופ שלו - הלפטופ היה פתוח מאתמול, היו כמה בעיות (מסך שחור בעת הפתיחה ולא הגיב- הוא סידר את הבעיה ע"י כיבוי המחשב והדלקתו מחדש). הוא נשאר דולק עד היום על מצב שינה (מסך מורד למטה - סגור). היום כאשר הוא פתח את המסך ובעצם הוציא את המחשב ממצב השינה והוא קיבל את הודעה הבאה: A disk read error occurred Press Ctrl+ Alt+ Del ro reRECOVERY. הוא לחץ על המקשים ועכשיו זה תקוע לו (בערך שעתיים וחצי) על ההודעה: Error loading operating system. חשוב לי להדגיש שהלפטופ היה מחובר לחשמל כל הזמן - רק לפני כמה דקות הוא ניתק את המטען ואמרתי לו לחבר שוב. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש מSKYPC כל הרכיבים הגיעו אטומים בארוזותיהם. הנה המפרט: INTEL E6750 GIGABYTE P35 DS3 ASUS GEFORCE8800 GT 512 GSKILL 2GB 800 MHZ CL5 THERMALTAKE TOUGHTPOWER 600W WD 160GB AAKS עכשיו הבעיה: הבעיה מתחילה כשאני משחק CRYSIS , UNREAL TOURNAMENT 3 וCOD 4 אני משחק כמה דקות לפעמים כמעט שעה ואז המשקים קורסים לWINDOWS וכשאני לוחץ על DONT SEND בהודעת שגיעה יש מסך כחול אבל לא תמיד. עכשיו מה שמעניין זה שETQW וBF2 CS:SOURCE וHL2 עובדים יפה מאוד זה רק שלושת המשחקים ה"נל. כל עזרה תוערך =)
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מופיע בצורה לא קבוע. לפעמים אחרי שעה,לפעמים אחרי עשרות שעות.(מערכת הפעלה=WINDOWS XP PRO SP3 ?) מה ניראת הבעיה למומחים? ראה קובץ מצורף,תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי צורב דיסקים רגיל. כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים אני לא מצליח, אבל כשאני מנסה להפעיל דיסקים למיניהם (AUDIO למשל), הם עובדים. הגיוני? יש תוכנה לבדוק אם הצורב נדפק?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הדגם 1520 של דל, שנקנה אחרי הרבה מאוד התלבטויות. בתקופה האחרונה שמתי לב לצליל גבוה מאוד - כמו יתוש - שבוקע מצד שמאל של לוח המקשים. שמים לב ממש כשמשתמשים באוזניות IN-EAR ובמיוחד כשהמחשב במצב מנוחה יחסית - גלישה באינטרנט או סתם עבודה בווינדוס. הצליל נשמע די חלש אבל בתדר גבוה כל כך שזה מאוד מציק - בעיקר כשמנסים לגלוש באינטרנט בשקט או סקייפ. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 8800GT שאני מריץ משחקים כמו COD4 סבבה אבל שאני מריץ COUNTER STRIKE 1.6 איזי פדיחה המשחק מקרטע לא שהוא איטי יעני אם אני ממלא האזור רימוני עשן לי מזיז לו אבל לפעמים מתחיל לקרטע במצבים הכי דרוש בהם מאמץ גם כן שאני גולש שאני מוריד את הדף למטה אותו דבר מתחיל להיתקע לי לחלקי שניות ( כל הדרייברים הכי חדשים מותקנים במחשב) FPS 100 וזה מצויין PING לא עולה מ 50 יתכן שזה הספק כוח רשום לי עליו 500 ואט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים כחולים משום מה)
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך גיפורס 2 בשביל המערכת HTPC שאני בקרוב בונה והשאלה שלי הי אם רואים טוב בטלויזיה שמחברים את הטלויזיה לTVOUT שבכרטיס זאת אומרת שאני מיתכוון אם האיכות בסדר? או שרואים מטושטש? זה אמור להיות תמונה חלקה וטובה? בבקשה תענו לי תודה יקיר
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה ויש ציפצופים ....אני יודע שמספר ציפצופים מדוייקים מודיעים על בעיות מסויימות....ובכמה מהפעמים הוא נתן לי את ההודעות הבאות ואני לא בדיוק מבין מה הם אומרות(שניה זה משהו במעבד בטוח). אני צריך פרוט לבעיות האלו : (1) GATE A20 FAILURE (2) PROCESSOR EXCEPTION INTERRUPT ERROR המפרט מחשב שלי רשום במפרט מחשב. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לנו מחשב גיימינג רכשנו משחק פיפא ולא יודעים כיצד לשחק דרך המקלדת נשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-