עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kobi3211,

שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  2. הם נפתחים ונסגרים אבל אינם מופיעים .בביוס הם מופיעים .הסרתי אותם ממנהל התקנים וכאשר המערת עלתה גילת אותם שוב אבל עדיין לא מופיעים ובמנהל התקנים מופיע סימן קריאה צהוב קוד שגיאה 39 מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by Tehila.user,

אני לא מצליחה למצוא תוכנה למצלמה במחשב שלי. קניתי אותו ללא תוכנה למצלמה (למחשב עצמו יש מצלמה) ולא מצליחה למצוא תוכנה בהרבה אתרים וכו'. מישהו יוכל לשלוח קישור למשו טוב??

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. לא נדלק במצב עומד, לא היתה תמונה והמנורה של הדיסק קשיל הבהבה בצורקה קבועה, כאילו זה מעיד על איזו שהיא תקלה שהשכבתי את המחשב הוא נדלק טוב, ואחר כך העמדתי אותו הוא לא פעל, אז השכבתי נקתי אבק וכאלו, העמדתי עכשיו הוא עובד. מה זה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by SHLOMIG,

שלום יש לי לוח אם pc parthrt ap133tas3-t205c הלוח לא קורא pci ל pci מחובר כרטיס מסך(המסך עובד) וכרטיס רשת אלחוטי. שניהם מופעים במנהל ההתקנים עם סימן שאלה. הדריברים מותקנים. מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. שלום לכולם! יש לי מחשב P4 2.8 ולוח אם של אסוס P4S800D ציפסט אינטל. (נכון ישן מאוד אבל זה מספיק לי לבינתיים) רכשתי אתמול 1GB זכרון 512X2 מפני שיש בלוח אם DUAL CHANEL לזכרון. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הזכרונות האלו בתוספת של 512 שכבר יש לי (ככה שיהיה סה"כ 1.5GB) לפני שהWIN עולה הוא כותב לי שלא ניתן לעלות את המחשב בצורה תקינה וללחוץ F1 על מנת להיכנס לסט-אפ או F2 כדי להעלות את הWIN ולבטל את הבדיקות מע' של לפני עליית הWIN... בנוסף ברגע שהיה מותקן 1.5GB זכרון המסך לא תמיד עלה ורק לאחר שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא עלה. ברגע שלחצתי F1 ונכנסתי לWIN המחשב עבד כרגיל בלי בעיות. כרגע אני משתמש רק ב1GB זכרון ויש לי 2 סלוטים פנויים שעובדים גם בDUAL. האם צריך לעשות עדכון ביוס ה…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Runny,

ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by erix9,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ATI 4850, ומסך סמסונג 22 2253BW, הבעיה שלי שאחר זמן מסויים שהמחשב דולק ובעיקר במשחקים לשניה אין תצוגה במסך, המשחק ממשיך לעבוד ומיד שוב רואים הכל בצורה תקינה. הבהוב כזה יכול לקרות פעם בדקה או 10 פעמים בדקה ואחר כך לא לקרות כלל למשך זמן. יש לציין שהמשחק\WINDOWS הכל ממשיך לעבוד רגיל אני פשוט מאבד את התצוגה לשניה. לפחות לפי מה שראיתי המסך עצמו לא נכבה ונדלק אלא רק התצוגה נעלמת. כפי שאתם מבינים הייתי מאוד מעוניין לתקן בעיה זאת, יש למשהו רעיון ? בתודה מראש אריק.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by asaf23,

האם יכול להית שהלוח הנ"ל לא תומך ב 4 גיגה זכרון ב ווינדוס XP 32ביט אלא צריך גרסת 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by ETB,

כל כמה דקות באופן קבועה, שעכבר נתקע לכמה שניות ונשמע קול של שגיעה בתחילת התקיעה ובסוף. ולעיתים רחוקות העכבר נתקע באופן קבועה (אי אפשר להזיז בכלל). אין בעיה של חום מעבד, ואין בעיה בהתקן של הUSB. ניסיתי להריץ סריקות אנטי וירוס וספיי וור, אבל אין שום וירוסים, אלה רק ספיי ור אחד שמסרב להמחק(coolWWWsearch.googlems), אבל לא ניראה לי שזה הבעיה. מה יכול לגרום לתקיעות המעצבנות האלו? מערכת הפעלהWinXP SP1 עם .McAfee Security center

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

יש לי כרטיס מסך מובנה דגם GEFORCE 6150 וכרטיס מסך PCI-E דגם X1900XT. אני מעוניין ששני הכרטיסים יוציאו תמונה ביחד, האם זה אפשרי?? או שאולי יש אפשרות לעבור מאחד לשני מבלי לפרק פיזית את הכרטיסים? זה יהיה פשוט פתרון מעולה בשבילי...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by msa90,

אני מפעיל את המחשב יש את הקווים האלה שרצים בעליה של הווינדוס קווים זזים כאלה ואחרי זה אמור לעלות הווינדוס פתאום הקווים האלה נתקעים חיכיתי חצי שעה ולא קורה כלום מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by kobibo,

כבר בכמה משחקים אני שם לב שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע היא 1360X850 וכאשר אני מנסה בכל זאת להגדיר 1400X900 המסך "מתחרבש" ומופעים כל מיני ריבועים על המסך. :s05: מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס והמסך מופיעים בחתימה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה בחלק מהמשחקים... במשחק לדוגמא AA (AMERICAS ARMY)1 יש צבעים מוזרים על הטקטורות... כל מיני צבעים כאלה... במשחק אחר יש באגים לדוגמא שהרגל של הדמות פתאום נמתחת הצידה כזה... ומשחק אחר אני משחק אותו דקה ואז המחשב נתקע לכמה שניות (20 שניות בערך) ואז עושה ריסט או מופיע מסך כחול ...(ואז עושה ריסט) נכון זה נשמע מוכר לכל מי שעשה פעם אוברקלוק... ובאמת עשיתי אבל אחרי שראיתי את הבעיות האלה הורדתי את האוברקלוק... והם נשארו. חשבתי שאם הכרטיס מסך נדפק אז הוא נדפק ולא יעזור להוריד את האוברקלוק... אבל ניסיתי לקחת את הכרטיס ולשים אותו במחשב אחר... ולא היו שום באגים באותם משחקים... ועוד דבר... לקחתי כרטיס אחר תקין. שמתי אותו במחשב שלי והבאגים נשארו... זאת אומרת שזה לא …

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by amigamerlin,

שוב שלום, הפעם המערכת שלי חוננה בבעייה ב dual channel. מפרט המחשב עצמו כולל: Gigabyte nforce4 ultra-9 3200+ venice לא מומהר פעמיים Corsair xms c2 1GB 6600GT pci-e bios: גרסת בטא חדשה, אם כי ניסיתי גם גרסאות לא בטא קודמות. מערכת ההפעלה היא winXP pro. עד לא מזמן לא היו לי בעיות, ואז התחילו הצרות - הספק עשה בעיות, ואולי דפק את לוח האם. המעבד פתאום מצפצף כשאני מכניס אותו, ורק אחרי נסיונות שכנוע עובד (ואז הוא עובד מצויין, בלי שוב הפרעות). והבעיה הנוכחית - הזכרונות פתאום לא רוצים לעבוד ב dual channel. אם אני מנסה, המחשב לא עולה ומתחילים הצפצופים המודיעים על בעיה. בsingle הם עובדים מצויין, כך שאין בעיה בסטיקים עצמם. בדקתי תקינות ויציבות. החלק המעניין הוא, שפעם המחשב מוכן לקבל ש…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. Started by MIKI23,

בדיקת כרטיס מסך 6600 GT AGP מה לא בסדר עם הכרטיס ואם תוכנה אחרת שבודק ביצעוים ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by anatoli,

שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה כל פעם שהוא עולה ואז יש מסך עם כניסה לוינדוס /safe mode וכו ..כשאני בוחר משהו זה נכבה .. ממה הבעיה ? אפילו אם אני לא בוחר מהשו הוא עושה הפעלה מחדש ..

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by TooKy,

רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by Legendaryx,

לפני כשבועיים החלפתי לוח אם ומעבד ל- Asus z170 p-d3, i5 6600kוהתחילו לי ארטיפקטים בכל מקום(במשחקים,בווינדוס עצמו,בביוס עצמו אבל כמעט ולא שמים לב)http://imgur.com/mDbmEyP, הבעיהאז בהתחלה חשבתי זה הכרטיס מסך(MSI R9 390), ניתקתי אותו,מחקתי דרייברים עם DDU וחיברתי את המסך ישירות לכרטיס גרפי המובנה ושיניתי בביוס אבל זה לא עזר מכאן אני יודע שזה לא הכרטיס מסךניסיתי לוח אם אחר ,לא עזרהרצתי memtest64 במשך שעתיים לא נמצאו תקלות בזכירון (g.skill 16gb 1333mhz ddr3) ועבר את הבדיקהספק כוח(Seasonic g-650w) בספק שהבעיה בו כי הוא נקנה לפני 4 חודשים ועבד מעולה עד היום.החלטתי להריץ Intel diagnostic tool וגיליתי את זה, http://imgur.com/P2x8fFAאז רציתי לדעת האם המעבד הוא הסיבה לארטיפקטים.תודה…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! :s05: אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Lapland,

באתי להדליק תמחשב ולא קרא כלום אז חשבתי נישרף הספק כי גם לא היה לי אור מהעכבר קניתי ספק ומארז חדשים חיברתי הכל ניסיתי להדליק ועדיין לא נידלק לי אבל כן היה אור מהעכבר מה זה יכול להיות ? ד"א לא חיברתי את הPOWER LED ללוח אם אבל זה לא כזה משנה כי זה רק אור קטן כזה מהאמארז לא חיברתי כי לא היה לי מקום קיצר אז מה לעשות למה המחשב לא נידלק ???

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by POD,

שלום לכם, בזמן האחרון אני מקבל מסכים כחולים שקשורים לזיכרון (ניתחתי את ה-MINIDUMP) האחרון שבהם היה קשור ל-MEMORY MANAGEMENT. הקטע הוא שלפני יומיים הרצתי בדיקה עם MEMTEST, עם הדיסקט BOOT, למשך 7 שעות!! ולא קיבלתי שום שגיאה יכול להיות שה- MEMTEST מזייף? יש כלי יותר טוב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. כשאני מדליקה את המחשב אז בדרך כלל אחרי שזה עושה את הטעינה למערכת הפעלה ולפני שהוא שם את הלוגו של וויסטה (הזה עם ה4 צבעים) הוא דופק או ריסט או בלוסכרין. בדקתי בלוח הבקרה וזה מראה שתי בעיות: Video hardware error: Product Windows Problem Video hardware error Date 22-11-08 13:56 Status Not Reported Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20081122-1347.dmp sysdata.xml Version.txt Extra information about the problem BCCode: 117 BCP1: FFFFFA800682C010 BCP2: FFFFFA6002832E34 BCP3: 0000000000…

דיונים חדשים בפורומים