תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon64 3200 S-939 VENICE, OC 2000@2400MHZ ASUS A8N-VM CSM S-939 Sapphire RADEON 1900XT GDDR3 512MB HEC Compucase CI-6A21 400W לא הצלחתי למצוא במארז את הכבל המתאים לחיבור הכרטיס, כלומר כבל חשמל של PCI-E. יש לי כבל שמתחבר לחיבור חשמל סטנדרטי (של הארד דיסק) ומהצד השני יש חיבור מתאים לכרטיס. (ראו תמונה) http://img257.imageshack.us/img257/8362/2009070055lc0.gif אך על הכבל מופיעה אזהרה, שאומרת שאסור לחבר את הכבל הזה לספק של פחות מ550W ואם הכבל יחובר לספק שפחות מ550W אז יכול להיות נזק לכרטיס/הוא לא יפעל כראוי. תמונה של האזהרה: http://img257.imageshack.us/img257/4535/2009070118tr2.jpg הערה: הכבל לא הגיע עם הכרטיס, לקחתי אותו מ2900XT. כמה שאלות: אם אני …
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הדגם 1520 של דל, שנקנה אחרי הרבה מאוד התלבטויות. בתקופה האחרונה שמתי לב לצליל גבוה מאוד - כמו יתוש - שבוקע מצד שמאל של לוח המקשים. שמים לב ממש כשמשתמשים באוזניות IN-EAR ובמיוחד כשהמחשב במצב מנוחה יחסית - גלישה באינטרנט או סתם עבודה בווינדוס. הצליל נשמע די חלש אבל בתדר גבוה כל כך שזה מאוד מציק - בעיקר כשמנסים לגלוש באינטרנט בשקט או סקייפ. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעבד Q9400 עם אובר קלוק ל 3.6 4GB DDR לוח EVGA 780I כרטיס מסך EVGA GTX260 ו ZOTAK GTX 260 ב SLI והוא עדיין מריץ לי את הבאטלפילד לאט על אולטרה... עשיתי בדיקה עם 3DMARK VANTAGE קיבלתי 16000 הבעיה שלא מצאתי עם מה להשוות את ה... מה אפשר לעשות כדי שהוא בכל זאת יריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות? כי לפעמים זה מגע למצב שהמשחק ניתקע לגמרי לכמה שניות טובות או שלפעמים יש נפילה בפריימים למשהו כמו 3-4 פריימים לשניה. אולי זה בעיה בשרת עצמו? :-O מצטער על השאלות של נובים פשוט אין לי מושג בזה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים לעשות מדי פעם צפצופים חזקים והוא עושה לפעמים עם רווח של חצי שנייה ולפעמים רווח של קצת יותר בין הצפצופים בקצב קבוע הוא עושה כאילו מדי פעם לא כל הזמן מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב עריכה חדש (בנוסף לעוד 5). הרכבתי אותו לבד, יש לי ידע ונסיון בזה. תופעה מרגיזה יש בחודש האחרון- תוך כדי עריכת וידאו, ללא שום סיבה (כל פעם מפעולה שונה) המחשב פשוט עושה ריסטרט. הסדר הוא כזה- 1. תוך כדי עבודה - העכבר נתקע. 2. אחרי חצי שנייה הוא כבר נכבה. לפני הכיבוי, לאלפית שניה (וממש לא רואים את זה מרוב שזה מהר) יש מסל כחול עם כיתוב אפור. אין מצב אפילו לראות מה יש שם ומתי זה יקרה שוב. יש לציין שזה קורה גם בזמן שהמחשב לא עושה כלום, פשוט דולק , וללא שום פעולה/תוכנה ברקע. המעבד לא חם,יש המון גופי קירור, ספק חזק- OCZ 600. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: Turion 64 ML-28 Abit NV-8 OCZ DDR400 3-3-3-8 1GB x 2 כל השאר לא חשוב לעניין (כתוב במפרט שלי בכל מקרה). עד היום היה ברשותי Sempron 2800 (ככתוב במפרט שלי). הבעיה היא שכאשר הזיכרון עובד ב 400mhz המחשב נתקע בעת שאני משחק במשחקים (גם כאשר המעבד ללא OC והכל בהגדרות default וגם כאשר הזיכרון מוגדר על 2t). לפעמים גם אחרי שניה שאני במשחק. כאשר אני מוריד את המהירות שלו ל 333mhz הכל עובד בסדר גמור. מאחר ואני לא רואה סיבה להוריד את מהירות הזיכרון כאשר החלקים שיש לי הם בסך הכל איכותיים (זיכרון של OCZ, אחד הלוחות הטובים ל 754) - אני מנסה למצוא את הבעיה. הבעיה- אני לא מצליח. -ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד- הבעיה נמשכה. -נסיתי להחליף מעבד כי חשבתי שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ... נתקלתי בבעיה מסוימת ביקשו ממני עזרה בפירמוט המחשב והסכמתי . אבל היתה בעיה עם הארדיסק לא הצלחתי לפרמט ( כאשר הגעתי לחלון בו אני אמור לבחור את הpatition עליו אני רוצה להתקין היה כתוב "can not access to the driver " או משהו בסגנון , בדקתי את החיבורים לדיסק הקשיח את כל הג'מפרים והכל היה בסדר ) החלטתי לקחת אותו אלי הביתה ולנסות לפרמט דרך המחשב שלי אבל נתקלתי שוב בבעיה כאשר הווינדוס שלי עולה הוא מזהה את הארדיסק .וכך גם בהגדרות אני יכול לראות אותו בביוס אבל אינני יכול להיכנס אליו דרך המחשב ואין אותו ב "My computer " ... מישהו יכול לעזור בבקשה ... זה די דחוף תודה האם הארדיסק פשוט נדפק או שיש דרך לגשת אליו ? לבדוק אותו או משהו
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב לי נכבה כל 3 ימים בערך. סתם באמצע הלילה שאין אף אחד שעובד עליו. ואז אין אפשרות להדליק אותו, צריך להוציא את השקע מהתקע ואז הוא עובד. יש לו ספק של 300W רגיל. אני לא חושב שיש לו עומס. AMD 2200, לוח גיגהביט, כרטיס מסך ATI9600PRO, דיסק 80 SATA, זיכרון 512. ואין דיוידי או צורב (הצורב בתיקון). מה יכולה להיות הבעיה? ספק? עד היום הוא עבד פיקס.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי את המחשב שקניתי שכולל בין השאר XP1800 ולוח של אביט AN7. האם יש משהו בהגדרות של הלוח שאני אמור לשנות או שהכל אמור להיות איך שהלוח בא? (חוץ מהבאס ששמתי לב שהוא בסדר) יש לי גם הארד דיסק SATA,האם צריך לשנות משהו בהגדרות או שאת זה עושים עם הדיסקט פלופי שבא עם הלוח שמתקינים את הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי לא נדלק... אני מדליק אותו והוא מצפצף הרבה פעמים במקום פעם אחת ואז הוא עושה ריסט אחרי כמה דקות ואין תצוגה על המסך כשזה קורה.... אני חושד שהכרטיס מסך שלי הולך למות.... מישו יודע אם נתקל בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שאני באה להתקין את הדימון טוללז החדש.. המחשב פשוט קורס.. למה זה? (יש לי מחשב חדש וטוב..) התקנתי SP2 אולי זו הבעיה? בבקשה עזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן! בעייה קצת מוזרה ומתישה. פירמטתי היום את המחשב לקראת התקנה מחודשת של הווינדוס. בתהליך ההתקנה מחדש לא נתקלתי בשום בעיות. כאשר הווינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה, לאחר המסך של החלונות, קבלתי מסך שחור ורק אופציה להזיז את העכבר. ביצעתי התקנה מחדש (כולל פירמוט חוזר של כלל המחיצות) אך ללא הועיל. חזרתי על התהליך בעזרת התקנה מדיסק און קי, אך נתקלתי שוב באותה הבעייה. החלפתי דיסק התקנה, אך שוב הבעייה חזרה על עצמה. החלפתי בנוסף את הארד דיסק וביצעתי איפוס להגדרות של הביוס אבל הבעייה חוזרת על עצמה. לפני הפירמוט נכנס לי ווירוס למערכת שדימה את עצמו לקובץ dllhost.exe הווירוס לא התגלה דרך האנטי ווירוס או תוכנת רוגלה ולמעשה גרם למעבד לעבוד תמידית על 30% גם כאשר כלום לא רץ ברקע ובנוסף ל…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
המחשב עושה לי shutdown,ולפני כן הוא נותן מסך כחול והודעה: error xxxstop:0x000000d1(0x7f542ce50x000000ff,0x00000010 0x81953e29 driver_irql_not_less_or_equal מישהו יכול לעזור? המחשב שלי הוא: p4 intel 2.0 ghz 512 mb ddr
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי מחשב שהיא אמרה לי שכשמפעילים אותו לא רואים כלום במסך לקחתי אותו אליי חיברתי אותו למסך שלי ומייד הוא הוא עבד ניקיתי אותו קצת והחזרתי לה אותו חיברה אותו אצלה לא עובד חיברה למסך אחר אצלה לא עובד החליפה כבל לא עבד החזירה אליי חיברתי מיד עבד החזרתי לה חיברה שוב לשני המסכים לא עבד חיברה מחשב אחר לשני המסכים המסכים עובדים לא מבין מה הבעיה למחשב יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס חיצוני 5200 gf אני חושב בכל החיבורים עובד אצלי אצלה לא עובד בשום מסך ובשום חיבור אצלי עובד בכל מסך ובכל חיבור. ניסיתי אצלה בכמה עמדות שונות כבלים שונים כלום בכל מקום אחר עובד אודה מראש על עזרה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה, פתאום באמצע היום(14:00) המחשב התחיל לחרוק כמו טרקטור. ישר שמתי את האוזן כדי לשמוע מאיפה זה בא. תחילה שמתי אוזן על ההרדיסק, וכלום רעש. אחר הלכתי לספק, וכנראה ממנו הגיע הרעש. אולי בגלל ששתי המאווררים שלו היו מפוצצים באבק. יכול להיות שזה בגלל האבק? תודה רבה, וזה ממש מלחיץ הרעש הזה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא כותב שיש לי בעיה עם המוניטור (תמונה ראשונה) אחר כך אני נכנס לביוס הוא כותב שיש משהו עם המעבד - זה לא נראה לי כי אני באוברקלוק תראו (תמונה שנייה). לאחר מכן אני נכנס לאיפה שמראים את הטמפרטוקה והוא מראה לי שהמעבד על 100+. עוד בעיה היא כשאני מזיז את הכפתורים בביוס אז הוא נתקע ולא מגיב. למישהו יש פתרון? מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי משחה כי אין לי כרגע. למרות שזה לא נראה לי הגיוני.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני אסביר, בתקופה האחרונה, נגיד בשנה האחרונה ככה, כל פעם שקורה מצב שהמחשב מתכבה בצורה לא נכונה או ריסטרט בצורה לא נכונה, כשאני פותח אותו מחדש הכוננים הקשיחים לא מזויים בכלל והוא רושם לי שהוא לא מוצא בוט למחשב. תמיד הייתי מחכה איזה רבע שעה והופה .. קסם .. המחשב עולה בלי בעיות. בשבוע האחרון המצב החמיר פצצות, המחשב נתקע לעיתים קרובות יותר ולא מספיק לחכות רבע שעה, עכשיו מדובר בשעות ואף ביום שלם עד שעולה מחדש. פתחתי את הקופסא של המחשב וראיתי שאחד המאווררים לא מסתובב בכלל, המאוורר נמצא ליד החיבורים של ה SATA של המחשב ( אם זה משנה משהו .. ) אז עכשיו אני מנסה לתקן את המאוורר או להחליף אותו ( אחד החוטים נקרע או משהו ) בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: למה דווקא כאשר יש ריסטרט…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שמו לי במחשב החדש ווינדוס לא מקורי. עכשיו הבעיה שאני כל פעם שפותח תדרייבר של הכרטיס מסך אז נהיה לי שגאיות של ווינדוס ואז שאני משנה את הגדרות בכרטיס [למשל עושה איכות תמונה וכאלה אז תמיד זה לא עוזר לי כי תמיד אני רואה בסרטים או בעיקר במשחקים די טישטוש בקצוות כמו שתראו בתמונות שאני ישלח. אז השאלה היא שאמרו לי שרוב הסיכוי שהעדכונים של הווינדוס ישנים ואז זה מתנגש עם הדרייבר של הכרטיס מסך האם זה יכול להיות? [הכרטיס הוא x1950pro] [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-