תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום,יש לי תקלה מופלאה ואני אשמח לעזרה . לפני שבוע בערך באמצע משחק,המשחק נתקע ועל המסך והיו "כתמים" לכל אורך המסך.לאחר ניתוק של המערכת הכתמים חזרו כבר בשלב של BIOS והמסך מהבהב בשלב של הפעלת מערכת ההפעלה ולא ניתן לבצע שום פעולה . לאחר שיחזור מערכת שביצעתי התקלה נעלמה לכמה שעות ויותר ולאחר מכן חזרה(כמה פעמים).אני עכשיו במצב של פירמוט המחשב אבל התקלה לא נעלמה . כאשר אני מנסה להתקין את הכרטיס מסך מחדש התקלה חוזרת(המסך מהבהב).ללא התקנה של כרטיס המסך אני רואה פשוט כתמים ירוקים. אני מנסה להבין היכן התקלה בלוח אם,בכרטיס מסך אולי ווירוס? אני אשמח לאיבחון של התקלה ועזרה בתיקון הבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי, מחפש גאון מחשבים, מומחה בתוכנה וחומרה למשימת תמיכה מתמשכת. יש לי בבית מחשב אשר שנים רבות וטובות הסתדרתי בתמיכה הטכנית שלו (מווינדוס 95 ועד ימינו....). עליי לציין שאני אוהב להפיק מהמחשב את המקסימום שניתן וזה כולל למשל קופסת מיתוג USB אשר אני משתמש בה עם הסקייפ ובעזרתה אני משתמש בטלפון הרגיל כדי להתקשר ולשוחח בסקייפ (דבר מדהים בפני עצמו). לאחרונה החלטתי שאני רוצה עמדת מחשב נוספת בחדר אחר בבית, עמדה עם מסך, מקלדת ועכבר בלבד. לשם כך קניתי את Magic Mirror ופה העיניינים התחילו להסתבך והידע שלי (שהוא לא קטן) כבר לא הספיק. יש לי קושי לשתף מידע כמו ספר הכתובות, אאוטלוק אקספרסס, מסמכים, אינטרנט, תוכנות שונות (שמירת סיסמאות וכדומה), סקייפ (חשוב מאד). אני מחפש מישהו שבאמת מבין ו…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ds3 של gigabyte והוא אומר שגם כשהמחשב שלו כבוי ה dok מקבל מתח מהחיבור usb האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום Windows מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אפשר לחבר את הלוח gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 למארז Compucase 6A19 בעזרת ברגים נכון?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מקבל זמן איתחול מטורף אבל הווינדוס עולה דיי מהר ויש לו SSD , למה ? זמן איתחול של 13185.1 שניות ודווקא במחשב ישן עם HDD מכני אני מקבל 9.9 שניות
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
הסיפור הוא כזה . היה לי 9500np שהולחם ל9700 , עבד כמה ימים , בצורה דיי מוזרה הכרטיס מת . אחרי הרבה יבבות וכאבי ראש , ה9800 SE הגיע , כולי מאושר ומבסוט באתי להתקין אותו . הדריוורים שהיו מותקנים לפני כן היו 4.11 עם ati tools גרסה 405 . הורדתי אותם כדי להתקין את האומגה , על מנת שאוכל לפתוח את ה4 הצינורות הנוספים , ושם התחיל הסרט הרע . אחרי ההסרה של הדריוורים , המערכת מודיעה שיש כרטיס , מזהה לבד את ה9800 , נותנת הודעת שגיאה device could not start . אמרתי , טוב .... התקנתי את האומגה , 4.10 בטה ,האחרונים שלהם , הראד לינקר השתגע , הוא כל הזמן ממשיך בהתקנה ולא ממש נותן למחשב לעבוד . אמרתי סבבה . DH driver cleaner יעשה את העבודה . הורדתי , התקנתי , הרצתי , כרטיס מסך לא מזוהה , יופ…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם כוננים קשיחים אחד עם הווידוס והשני ריק בלי ווינדוס שאני מחבר תשני בלי הווינדוס משום מה המחשב לא רוצה להעלות תווינדוס מהדיסק הראשון והוא אומר : missing operating system. כשאני מוציא את הדיסק הווינדוס עולה כל טוב ויפה. ניסיתי לשחק עם הג'מפרים וכל דבר שעלה על דעתי . אבל תמיד המחשב ניסה לקרא תתוכנה רק מהדיסק הקטן ללא הווינדוס לא משנה איך הוא היה מחובר או מג'ומפר, התקנתי מערכת הפעלה בו, הווינדוס עלה והותקן בכונן G עכשיו רק ככה הדיסק עובד שמותקן בו ווינדוס, הווידוס תמיד עולה מימנו ולא ממה שיש בכונן C בדיסק הגדול שאני מוציא אותו אז הווינדוס עולה מC כרגיל, לא יודע אם זה קשור לסוג הדיסקים אם כן אז הסוג של הדיסק שהבאתי הוא :WD CAVIAR 33200 ה…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שבת שלום חברים אנא נסו לעזור לי אתמול עשיתי נקיון יסודי של המחשב שאחריו: 1.בהדלקה המסך לא היה נדלק ומציג את ההודעה: entering power save ונשאר במצב stand by .ובלחיצה על כפתור ההגדרות במסך היה מציג הודעה שאין אות מכרטיס המסך no signal from video card (מסך dell 2407 wfp) מחיפוש בגוגל התברר שהבעיה נפוצה למסכי דל (אם הבעיה אכן במסך) 2.אחרי ששיחקתי קצת בכפתורים של המסך הוא פתאום חזר לעבוד אבל בכל הפעלה מחדש עדיין רושם את ההודעה entering power save 3.בנוסף בזמן שהמחשב היה במנוחה מוחלטת שמעתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מאיץ ומבדיקה באוורסט גיליתי שהוא הגיע ל96 מעלות! 4.הוצאתי את הכרטיס פירקתי אותו ניקיתי את המאוורר שלו מאבק ולכלוך אבל את הגוף קירור לא פירקתי. כשהחזרתי והדלקת…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
פרמטתי לא מזמן ת'מחשב ופתאום הכרטיס עושה בעיות אין סאונד בכלל בכל הערוצים , כרטיס קול מותקן והכל... אני משתמש בחיבור רגיל(כמו אנטנה,רק כבלים) ולפני הפרמוט הכל עבד מצויין
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, בעיה מוזרה, לפתע המסך שלי לא עובד על המחשב, כותב על המסך שהכבל לא מחובר. חיברתי את המסך למחשב אחר והכל תקין. ניסיתי להוציא את הכ. מסך ולהחזיר ללא שאר הכרטיסים - לא עזר כשניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב אחר (יותר חדש) - עבד תקין (גם הכרטיס מסך של המחשב החדש עבד על המחשב הנוכחי) הבעיה שאני לא יכול להישאר בתצורה הנל מכיוון שמחשב אחד (הבעייתי) מיועד לעבודה משרדית בלבד בעוד בשני לעיתים משחקים ולכן אני מעדיף את הכרטיס ה"חזק" יותר במחשב החדש (יחסית) מה לדעתכם עלי לעשות \ לנסות כדי לזהות היכן הבעיה , הייתכן שזהו לוח האם עושה בעיות ? מדובר על כרטיס מסך tornado TNT2 Innovision (הכרטיס היותר חדש שעבד על אותו מחשב הוא fx5700 של leadtek) תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מיני דיסק של SHARP דגם MD-MT180 והוא שם אותו במצב HOLD והוא לא יודע איך מוציאים אותו... יש לציין שעל המכשיר אין כפתור של HOLD.... מה עושים??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי היום את המשחק LFS וכשאני מנסה להפעיל, רושם לי : "Could not detect any suitable screen modes". אני לא זוכר ממתי זה התחיל אבל בעוד כמה משחקים זה עושה לי בעיה כמו משהו עם "T&L Hardware".... ולא רק במשחק אחד! אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך אבל אין לי מושג איך לסדר ואין מצב שככה זה היה מההתחלה שקניתי את המחשב :s05:. יש לי ג'יפורס אמ אקס 440 64MB ופעם שיחקתי במשחק מלללללללללאאאא זמן בלי שום תקלות... גם אצל אח שלי הוא הפעיל את המשחק + עוד משחק שרשם לי את ה"T&L" הזה... עם ג'יפורס 2!!! מה לעשות?!? אולי קשור לדרייברים או משהו :s05: תעזרוווו לי בבקשהה!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
התיקיות נעלמו מתקיית "קניות" תודה למי שיוכל לעזר
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי DOCKING STATION לדיסקים קשיחים וגם לכרטיסי זיכרון. המכשיר יכול להתחבר גם ב-SATA וגם ב-ESATA. חיברתי אותו לחשמל, וחיברתי את ה-SATA והכל תקין, אבל עם ה-ESATA הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לשנות ב-BIOS את הסוגי כונן מ-IDE ל-AHCI, ואז רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב, הוא עולה עם זיהוי של הכונן, אבל לא של הכרטיסי זיכרון. אני עובד עם WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit. מקווה שתוכלו לעזור...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב התחיל להתקע לי למשך כדקה כאשר במיוחד ה taskbar תקוע ועדיין אפשר ללחוץ על אייקונים בשולחן העבודה. פירמטטתי אך זה לא עזר ולכן מכן שזאת בעיית חומרה. רציתי לשאול איך אפשר לזהות את התקלה ומה לעשות כדי לפתור אותה. המחשב הוא פנטיום 3 1000 עם מערכת הפעלה של windows xp . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! אתמול הפעלתי את המחשב והיה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e, איתחלתי את המחשב -מניסיון במחשבים קודמים זה עבד - אבל הפעם המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות בכלל (יש מתח אבל אין כלום על המסך). הוצאתי את החשמל מהספק (אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק), ואח"כ המחשב עלה כאילו כלום לא קרה. כשפתחתי את המסך היום (המחשב היה פתוח גם בלילה) שוב היה מסך כחול ועכשיו הוא בכלל לא עולה (גם אחרי ניתוק מתח). מדובר במחשב חדש שלא עשה בעיות בשלושה ומשהו החודשים האחרונים (מאז שנקנה), למקרה שצריך פירוט: 1) Gigabyte GA-945P-S3 RH 2) אינטל Core 2 Duo E6400 3) EVGA 7900GT 4) 2* Twinmos 1024MB DDR2 533 אשמח לקבל רעיונות איך לפתור, בתודה מראש נ.ב. נדמה לי שהיה קובץ …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במחשב! אז ככה, יש לי בבית שתי מחשבים אחד ישן, 400 מגהרץ השני חדש דואל קוור ממש תותח השקעתי בו מלאא במחשב החדש נכנס וירוס, עכשיו כול פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לא מעלה את הביוס ואז הווינדווס עולה ואחרי שהוא גומר כזה את הטעינה יש כזה מסך שחור וזהו לא עושה כלום חשבתי להעביר את ההארדיסק למחשב הישן ואז שאני עם שתי הארדיסקים אני אכנס לראשון, הווינדווס יעלה לי, ואז אני אפרמט את ההארדיסק הבידיוק חיברתי אבל ביגלל שזה מחשב חדש אז אין לי כבל נתונים עבה כזה זה כבל דק וכתום אז זה לא מתחבר כמו במחשב הישן אז אני לא יכול לחבר את ההארדיסק =[ אז אין לי איך לפרמט כי הביוס לא עולה אז אין לי גם דוס אז יש למישהו רעיון מה לעשות?? TT__TT
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה להתקין ווינדוס מחדש הוא מגיע למצב של הבוט ואז עושה איתחול למחשב בעיה נורא מוזרה שבחיים לא יצא לי להיתקל פה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 6600GT AGP8X עכשיו ביטלתי OC הטמפרטורה שלו עומדת על : 51C GPU עכשיו , לא יודע איזה קירור יש לי עליו הוא גדול .. וכתום איך זה יכול להיות ש 51 C? ניקיתי אותו מאבק... והכל ... יש פתחי איורור
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בחלק מהמשחקים... במשחק לדוגמא AA (AMERICAS ARMY)1 יש צבעים מוזרים על הטקטורות... כל מיני צבעים כאלה... במשחק אחר יש באגים לדוגמא שהרגל של הדמות פתאום נמתחת הצידה כזה... ומשחק אחר אני משחק אותו דקה ואז המחשב נתקע לכמה שניות (20 שניות בערך) ואז עושה ריסט או מופיע מסך כחול ...(ואז עושה ריסט) נכון זה נשמע מוכר לכל מי שעשה פעם אוברקלוק... ובאמת עשיתי אבל אחרי שראיתי את הבעיות האלה הורדתי את האוברקלוק... והם נשארו. חשבתי שאם הכרטיס מסך נדפק אז הוא נדפק ולא יעזור להוריד את האוברקלוק... אבל ניסיתי לקחת את הכרטיס ולשים אותו במחשב אחר... ולא היו שום באגים באותם משחקים... ועוד דבר... לקחתי כרטיס אחר תקין. שמתי אותו במחשב שלי והבאגים נשארו... זאת אומרת שזה לא …
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זו שאלה שהעלתי בפורום כרטיסי מסך אבל בנתיים לא הצליחו לעזור לי שם. מה שקורה זה שבחיבורHDMI לטלויזיה יש פלאשים שחורים, בערך פעם ב10 דקות (לפעמים יותר). זה קורה בכל סוג של פעילות, גם בצפיה בסרטים וגם בגלישה באינטרנט. זה לא קורה בחיבור DVI וVGA ניסיתי גם כבל HDMI אחר וגם PORT אחר בטלויזיה, זה עדיין חזר על עצמו. הדרייבר של הכרטיס הוא העדכני ביותר שמצאתי. אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-