עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי הארד דיסק חדש - אחרי שהתקנתי את ההארד דיסק והכל בסדר.. דבר ראשון גיליתי שהכונן DVD שלי מחובר על הSECONDARY בכבל של ההארדיסקים (כאילו הכבל שממשיך מההארד דיסק הישן חיברתי (בזמנו) לכונן DVD שלי) אחרי שניתקתי את הכונן DVD שלי.. וכביכול התקנתי את ההארדיסק החדש..(איך לא עם עזרה מהאנשים פה ) גיליתי שפתאום אין לי אף אייקון של כונן DVD או צורב DVD במחשב שלי (יש לי 2 כוננים אחד כונן DVD והשני צורב DVD שאגב גם הוא הפסיק לעבוד) מישהו אולי יודע למה זה קרה ? איך אני מחזיר אותם לפעילות ? קיים מצב שאני צריך להחליף כבל אולי ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by lazy,

מדובר בצורב Yamaha CRW2824E 24x8x8 . כשעבדתי איתו על ה98 לא היו לי שום בעיות. כעת, כשאני עובדת על הXP (לא משנה עם איזו תוכנת צריבה ואיזו גירסה) קורה הדבר הבא: בכמה אחוזים ראשונים הנורה הירוקה דולקת (מה שאומר שזה צורב) ומייד אח"כ (בערך ב4%) הנורה חוזרת להיות כתומה. כלומר זה לא צורב. בסיום התהליך אני בודקת את הדיסק ואכן לא נצרב כלום. אני כמעט בטוחה שהבעייה היא לא בתוכנת הצריבה אלא בשילוב של הצורב עם הXP. כי ניסיתי כמה תוכנות צריבה (נרו ניסיתי כמה גרסאות, ניסיתי easy cd ועוד אחת) ובכולן קורה אותו דבר. התוכנה "חושבת" שזה צורב בלי בעיות אבל למעשה הצורב לא צורב. ולא, לא סימנתי את האופציה של כתיבה להארד דיסק כאימג'. יש למישהו רעיון מה אני יכולה לעשות ??? חבל לי לקנות צורב חדש כש…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. אני רוצה ליקנות לוח אם..אבל לוח אם בלבד ...יש לי את שאר החומרה כרטיס מסך : Nvidia GF9500 GT מעבד : AMD Athlon 64 processor 3500+ דיסק קשיח : Hitachi ATA drive 500GB סאונד : Realtek AC'97 *אני צריך שהחיבורים של הRAM יהיו DDR2 או DDR3 עוד משהו? ואני חשבתי על הלוח הזה http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4000#sp תודה!..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  4. Started by omri6,

אהלן, אני מנסה להקליט דרך כרטיס הקול שלי - M-Audio FW 410 שמחובר דרך FW PCI ללוח האם - Gigabyte p965-s3. כשאני מנסה להקליט מתקבל רעש בהקלטה שלא מאפשר הקלטה נורמלית. דוגמא: http://www.geocities.com/o_mendels/try.wav http://www.geocities.com/o_mendels/try.mp3 כשמקשיבים למיקרופון (מוניטורינג) בלי הקלטה, הכל נשמע טוב. כשמקליטים מכרטיס הקול הON BOARD גם כן נשמע טוב. ניסיתי לשנות כל מיני דברים, כולל בביוס - HPET וגם PCI latencey timer אבל כלום לא עזר. אשמח לרעיונות ותודה, עמרי.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by wow,

התקנתי את התוכנה אבל הוא לא מזהה שום מהירות של הכרטיס מסך (X1950XT) ורושם Kernel Mode Driver does Not Seem to be running יש אפשרות לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by HAIM511,

שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כרטיס מסך 6600GT שהיה מריץ לי משחקים כמו NFS וכו לאחרונה החלפתי לו מסך מ SRT ל LCD ועכשיו כשאני נכנס למשחקים אני רואה את הסרטונים המקדימים אבל כשהמשחק עולה המסך נכבה (הנורית מהבהבת ) והמחשב ממשיך לפעול פרמטתי כבר פעמיים החלפתי דרייברים לישנים חדשים הכל ושום דבר לא עובד תודה בכל אופן

7. Started by Runny,

ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים בערך, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by דרומי,

לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שמעתי שברגע שמכבים את המחשב ורוצים להתעסק עם החומרה בפנים, יש עדיין חשמל סטטי שיכול להזיק לי ואיזשהו רכיב במחשב ויש איזה דרך לנטרל אותו משהו שנקרא Grounding באנגלית אם אני לא טועה יש למישהו מושג איך לעשות את זה? ועד כמה זה באמת חשוב? כל מידע יעזור, תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  11. הפעלתי כמה קבצי MPG בWINAMP ופתאום באחד המחשב קפא והיה צפצוף\צליל תקיעה ארוך מהמחשב שלא נפסק עד שאתחלתי. אני חושד שזה ההרדיסק מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום לכולם, אני קניתי DOCKING STATION לדיסקים קשיחים וגם לכרטיסי זיכרון. המכשיר יכול להתחבר גם ב-SATA וגם ב-ESATA. חיברתי אותו לחשמל, וחיברתי את ה-SATA והכל תקין, אבל עם ה-ESATA הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לשנות ב-BIOS את הסוגי כונן מ-IDE ל-AHCI, ואז רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב, הוא עולה עם זיהוי של הכונן, אבל לא של הכרטיסי זיכרון. אני עובד עם WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit. מקווה שתוכלו לעזור...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב עם לוח intel D815EEA שמובנה עליו הכרטיס מסך. בשלב כלשהוא נדפק הכרטיס מסך onboard ואני לא רואה כלום ( מסך שחור כבוי). שמתי כרטיס מסך בסלוט של ה AGP ועדיין הוא לא עובד. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו ? זה ממש דחוף תודה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by voszug,

שלום. לאחרונה המחשב התחיל להתקע לי למשך כדקה כאשר במיוחד ה taskbar תקוע ועדיין אפשר ללחוץ על אייקונים בשולחן העבודה. פירמטטתי אך זה לא עזר ולכן מכן שזאת בעיית חומרה. רציתי לשאול איך אפשר לזהות את התקלה ומה לעשות כדי לפתור אותה. המחשב הוא פנטיום 3 1000 עם מערכת הפעלה של windows xp . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. קניתי SAMPERON 2600 64BIT לוח WINFAST משולב זיכרון DDR400 256 חיברתי תהרדיסק הכל טוב ויפה התקנתי מערכת הפעלה בסוף חברתי כונן דיסקטים הוא כל פעם בהתחלה של הפעלת המחשב רושם לי את זה פירקתי תקבלים מהלוח וגם הוא רושם נכסתי לביוס שינתי שם שלא יזהה תכונן והוא לא עושה את זה אבל אני רוצה שהכונן יעבוד ושלא יעשה לי תהודעה הזאת למטההההה רושם לי למטה FLOOPY DISK(S) EROR (40) A\\ ואז יש אפשרות F1 להמשיך DEL להיכנס לביוס

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by matan5165,

אהלן. במחשב של אחותי (סלרון 1700), פתאום אין תצוגה במסך. בדקתי ב 2 מסכים שונים ככה שזה לא המסך. במחשב יש כרטיס מסך או בורד וכרטיס מסך חיצוני וחיברתי את המסכים לשניהם וזה לא עובד. מה עוד יכול להיות ? לא יודע אם יש קשר אבל הזכרונות טובים.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. Started by timac,

שלום. קניתי לפני יומיים הארד דיסק 80 של ווסטרן חדש מחנות. עכשיו אני בא להתקין אותו במחשב שלי הוא עובד ההכול בסדר ואז אני בא להתקין אותו במחשב של אחי שעליו הוא מיועד שום דבר כלום 0 יש לציין שהוא SATA. במחשב של אחי יש רק כונן דיסקים והארד דיסק החדש הכונן הוא IDE ועובד על מאסטר. לווסטרן יש 8 פינים ניסיתי את כולם עם ג'מפרים עדיין לא מזהה כלום ביוס כלום גם חופשי ניסיתי בלי ג'מפרים בלי כלום המחשב לא מזהה. המפרט של המחשב הוא: פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לוח MSI כונן דיסקים רגיל והארד דיסק החדש שלא עובד אצלו. מישהו יכול לעזור פתרון משהו כי IDE פועל אצלו בלי בעיה אבל SATA הוא לא מוכן לזהות.. תודה לכם!!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by -Zen,

שלום לכם. יש לי מקש של explorer במקלדת, עד אתמול הוא היה פותח את הדפדפן בלי בעיה, פתאום הוא הפסיק. יש לציין כי בזמן שאני לוחץ רואים את השעון חול ליד הסמן של העכבר ואחרי שניה הוא נעלם והדפדפן לא נפתח. אגב שאני לוחץ על הסמל של הדפדפן גם לא נפתח, רק כאשר אני נכנס נגיד למחשב שלי ואז בכתובת אני רושם אתר אינטרנט אז אני יכול להכנס לדפדפן.. אני נורא אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by marik,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 160JS SATA2 אך אני עושה לו טסט אם איזה תוכנה אפשר לבדוק אם הדיסק תקין לחלוטין אם משהוא יכול לעזור לי אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by ETB,

כל כמה דקות באופן קבועה, שעכבר נתקע לכמה שניות ונשמע קול של שגיעה בתחילת התקיעה ובסוף. ולעיתים רחוקות העכבר נתקע באופן קבועה (אי אפשר להזיז בכלל). אין בעיה של חום מעבד, ואין בעיה בהתקן של הUSB. ניסיתי להריץ סריקות אנטי וירוס וספיי וור, אבל אין שום וירוסים, אלה רק ספיי ור אחד שמסרב להמחק(coolWWWsearch.googlems), אבל לא ניראה לי שזה הבעיה. מה יכול לגרום לתקיעות המעצבנות האלו? מערכת הפעלהWinXP SP1 עם .McAfee Security center

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by silky,

הכונן מדגם ST31500541AS (להלן לינק לאתר של סיגייט: http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_lp/) הוספתי תמונה מניהול הדיסקים. אגב הוא מזוהה ב Device Manager ככונן SCSI (הדגם המתאים-הוספתי תמונה מספר 2), מצד שני ה 103UJ שלי גם מזוהה כ SCSI ואין איתו בעיות. פתרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר במחשב חדש , כל פעם שאני מפעיל אותו יש צפצוף אחד ארוך ואז המחשב עולה. זה גם רושם בהתחלה משהו עם memory interleaved. מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by masterohad,

עד לא מזמן היה לי הארד דיסק 320 ג'יגה החלטתי להוסיף ...וקניתי הארד דיסק חדש 500 ג'יגה של סאגייי עבר חצי שנה ...ופרמטי את המחשב מחדש והוא התחיל לעשות לי בעיות ..פתאום הכונן של ה500 ג'יגה נעלם לכמה זמן... לפעמים אני מנתק אותו מה ספק ומחזיק ולפעמים זה עובד ולפעמים אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מתסקל כבר אני מבקש דחוף את עזרתכם מי שיכול לעזור תודה מכל הלב ...אחים שליץץץ

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה כל פעם שהוא עולה ואז יש מסך עם כניסה לוינדוס /safe mode וכו ..כשאני בוחר משהו זה נכבה .. ממה הבעיה ? אפילו אם אני לא בוחר מהשו הוא עושה הפעלה מחדש ..

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by arik620,

למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים