תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים שמתי לב אצלי במחשב כשיורד השטח הפנוי בדיסק קשיח מתחת ל20GB אז המסך שלי מקבל "טיקים" ואז הוא נהיה כהה יותר וקצת מצטמק. זה הדיסק קשיח עליו מותקן החלונות. כשאני מוחק קבצים ויש בערך 20 GB פנויים - התופעה נעלמת. כל הכבלים מחוברים טוב. מחשב 2.8 עם לוח אם ASUS P4S800D יש למישהו איזה הסבר על זה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
היי, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם המדובר (GA-K8N Pro-SLI F9 ) ולאחר הרכבת המחשב , המחשב עבד בצורה תקינה ללא בעיות, אך לאחר שהות של כ שבועיים בצבא , חזרתי לגלות כי אים שמע מהרמקולים בקדמיים של המחשב, לאחר בדיקה קצרה גילית כי שאר הרמקולים עובדים(אחוריים סנטר וצדדיים) ורק הקדמיים לא. לאחר בדיקה המשכית נוכחתי לגלות הכי הבעיה לא ברמקולים אלא היציאה אין מספקת שמע, למרות שתוכנת הסאונד של הכרטיס קול המובנה (realtec 97' 7.1 ) מעידה על תקינות מלאה... ביצאתי עידכון דרייברים, והדבר לא פתר את הבעיה. אם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה , או בעל רעיון לפתרון אני אשמח לשמוע. תודה מראש לכל המשיבים... :s05: חיבור רמקולים אחוריים ליציאת הקדמיים לא עזר: היציאה של הקדמיים פשוט לא מספקת שמע.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כל כמה דקות באופן קבועה, שעכבר נתקע לכמה שניות ונשמע קול של שגיעה בתחילת התקיעה ובסוף. ולעיתים רחוקות העכבר נתקע באופן קבועה (אי אפשר להזיז בכלל). אין בעיה של חום מעבד, ואין בעיה בהתקן של הUSB. ניסיתי להריץ סריקות אנטי וירוס וספיי וור, אבל אין שום וירוסים, אלה רק ספיי ור אחד שמסרב להמחק(coolWWWsearch.googlems), אבל לא ניראה לי שזה הבעיה. מה יכול לגרום לתקיעות המעצבנות האלו? מערכת הפעלהWinXP SP1 עם .McAfee Security center
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום קיבלתי למייל הזמנה לצפייה בהרצאה. (תוכנת Webinar( אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי להקליט (להוריד) למחשב האישי את ההרצאה. להרצאה יש תאריך ושעה עתידיים. מכיוון שלא יתאפשר לי להיות מול המחשב בזמן ההרצאה אני רוצה להקליט אותה כדי שאוכל לצפות בה מאוחר יותר. נתקלתי בתוכנה שנקראת ApowerRec בה אפשר להקליט תוך הכנסת תאריך וזמן השידור העתידיים של ההרצאה במחשב אבל היא לא חינמית. אודה על העזרה. איציק
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים צצה לי בעיה בה ברגע שאני צופה בסרטונים ביוטיוב, או בסרטונים מאתרים אחרים למשל אתרי חדשות או ספורט בנוסף לאחר שימוש בפייסבוק המחשב קופא כולל עכבר ומקלדת ואם באותו רגע ראיתי סרטון אז הסרטון נתקע ומושמע לי הצליל האחרון, רעש שמאוד מעצבן.. הפתרון היחיד שמחזיר את המחשב לפעולה הינו כיבוי והפעלתו מחדש באופן ידני. מה ניסיתי לעדות עד כה: 1. ניקוי אבק 2. עדכון גרסאות גאבה, פלש ועדכון ל gpu 3. בדקתי טמפרטורה והיא נראת נורמלית לחלוטין. אשמח מאוד לעזרה בנושא!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג... מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים. הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2 הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system" ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני לא מוצא... באתר של UMAX יש את הדף הזה: http://www.umax.com.tw/download/show_cat3.asp?majcidx=2&mincidx=20 אפילו שרשום 320S, הדרייבר לא פועל, ונראה לי שזה הדריבר של 320 (בלי S), כי לא רשום את הS הזה בקובץ עצמו... טוב בקיצור... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דרייבר טוב??.. בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תופעה שנתקלתי בה די הרבה.לוח אם שעבד,היה מנותק כמה ימים מהחשמל.כשפותחים אותו המסך נדלק ונכנס מייד לSTANDBY. ניסיתי הכל איפוס BIOS , משחקים עם הזיכרונות וכו'. מה שמעניין ,שאם מוציאים את הזיכרונות הוא צועק,משמע שהוא חי. להדלק הוא לא מוכן.יש למישהו רעיון? נ.ב. זאת שאלה לאנשים עם נסיון לא לתשובות כגון "תבדוק אם הכרטיס מסך מחובר עד הסוף" וכו',אנחנו אחרי השלבים האלה...
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המחשב נכבה כל פעם שהוא עולה ואז יש מסך עם כניסה לוינדוס /safe mode וכו ..כשאני בוחר משהו זה נכבה .. ממה הבעיה ? אפילו אם אני לא בוחר מהשו הוא עושה הפעלה מחדש ..
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום..אז ככה לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, לפני עליית הווינדוס(עוד לפני מסך הטעינה) יש מעין מסך שחור שמראה כאילו הוא טוען משהו...אבל לוקח לו משהו כמו רבע שעה (!!!) לטעון את זה ורק אז המחשב מתחיל להעלות את הווינדוס..הבעיה הזו ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ולכן אני משער שזוהי בעיית חומרה כלשהי רק שאין לי מושג מה זה יכול להיות.. צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר..יצא אותו דבר חח). כל השערה תתקבל בברכה, תודה לעוזרים וגם לאלה שמנסים לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
הוינדוס לא מזהה אותו אז התקנתי דריוורים וזה לא עובד, נראה לי שהוא מת אבל אני לא רוצה סתם לזרוק... איך אני קובע מוות? (דופק...נשימה...) לא ראיתי איזה חלק שרוף או דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש זיכרון Pentium 4 3.2 1GB כשאני מפעיל שירים אז כל כמה שניות יש קיטועים של השיר וזה לא אמור להיות ככה ושמתי לב שבמנהל המשימות של וינדווס הקובץ svchost.exe משתמש בזיכרון ב- 37,420 k , משהו שאני לא זוכר שהיה בעבר זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות של 16G של חברת HyperX מהירות 3466 חיברתי אותם ללוח אם ואז אני רואה בתוכנת CPU-Z שהם רצים רק על 2400 חפרתי קצת וגיליתי שאני צריך להפעיל בביוס את XML עשיתי לו ENABLE ועדיין זה רץ לי על 2400 לא יותר. מישהו יודע מה הבעיה? ראיתי שעוד אנשים זה קרה להם בפורומים שונים אבל אין לאף אחד תשובה אם יש פה מישהו שמבין אשמח לתשובה מפרט המחשב: לוח אם x299 gigabyte gaming 7 מעבד: i7-7820X ד 8 ליבות
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, התקנתי צורב חדש אבל הוא לא נפתח! הוא מובר למתח והכל כמו שצריך אבל כשאני לוחץ על הכפתור (או מנסה EJECT דרך ה- WINDOWS) הוא לא נפתח. ה- WINDOWS מזהה אותו. יכול להיות שיש בעיה בדלת שלו? זה נראה לי לא הגיוני. תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כאשר אני לא משחק במשחק הכל עובד מצוין והכל טוב ויפה שאני מתחיל את המשחק הוא רק עולה ואז ישר כל פעם מסך כחול ולמטה כתוב physical memory dumped מה אפשר לעשות? המחשב לא חדש אבל לא גרטואה מימיי אברהם אשמח לדעת מה אתם חושבים אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום עשיתי במחשב הנייד שיחזור לנתוני יצרן הקשתי מייל לא נכון שכחתי הסיסמא לא יודע מה לעשות עכשין המחשב מנסה לשלוח שיחזור קוד למייל לא תקין שכתבתי בטעות במקום gmail כתבתי gmaii מה עושים Help !!!!!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אני מחבר את הכרטיס סבבה הכל טוב אחרי 30 דקות בום עושה ריסרטרט לקחתי את הכרטיס שמתי אותו במחשב אחר עובד אבל בביצועים חלשים בטירף קואנטר סטרייק 1.6 זה מירץ במחשב השני ב 90-100 fps שזה עלוב ברמות במחשב שלי הוא מריץ אותו טוב אבל המחשב נופל. אמורו לי שיש לכרטיס הזה מין חיבור שמיתחבר לספק ואמור לקחת כוח מהספק אבל אין לי את החיבור ואין לא יודע איך הוא ניראה/איפה לחבר אותו פתחתי את המחשב ראיתי את הכרטיס והחיבור היחידי שיש שם זה של המאוור ו הוא מחובר עוד דבר יש לי גם כרטיס GF 5500 והוא עובד טוב במחשב שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום.. אני עכשיו רושם במחשב של אח שלי בגל שהמחשב הרגיל פשוט הפסיק לעבוד... לפני יומיים אחרי בית ספר אני בא להדליק את המחשב.. ואחרי שזה עושה את המסך טעינה של הXP יש לאיזה עשירית שניה מסך כחול שרשומים בו דברים אבל אי אפשר להספיק לקרוא אפילו מילה אחת.. (שאני אפילו לא מספיק לצלם...) ואז ריסט... שוב מגיע למסך טעינה... כחול.. ריסט.. וגם Safe mode אותו הדבר.. טוען את כל הקצים - כחול - ריסט.. בקיצור- אין לי שום דרך להפעיל את המחשב כמו שצריך. לפני שזה הגיע למצב הזה (זה קרה בהדרגה תוך יומיים בערך...) - המחשב נתקע לי אחרי זמן מסויים של עבודה.. (סתם שיטוט באינטרנט וכאלה.. בלי משחקים.) ניסיתי שוב להדליק - ושוב נתקע אחרי כמה זמן.. התייאשתי.. ויום אחרי כבר קרה מה שמצויין …
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי צורב דיסקים רגיל. כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים אני לא מצליח, אבל כשאני מנסה להפעיל דיסקים למיניהם (AUDIO למשל), הם עובדים. הגיוני? יש תוכנה לבדוק אם הצורב נדפק?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-